Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Köszönöm aranyosak vagytok, jól estek a dicséretek, mert hát néha nem úgy látom magam, szóval tudjátok. Hát voltunk 4 D szombaton, a kissrác bealudt:)
Majd teszek fel képeket:) meg a babaszobáról is, meg a gardróbról is, csak mindig elfelejtem.

Szisz, Kata, sokat gondoltam rátok hétvégén, remélem minden a legnagyobb rendben.

Meli, sajnos a frontok, biztos ki fog alakulni, kitartás ám!

Bea, hát olyan 5 kg körül vagyok, de hát ne felejtsük el, hogy 20-25 kg plusszal indultam, hát ez van, de azért most nagyon próbálok figyelni, este nem nagyon eszem, bár ebben a nagy melegben nem nagyon megy a torna!:(
Szép napot mindekinek!

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Előre is bocsi, h most csak magunkról fogok irni! Majd du. benézek, most nincs sok időm mert rendbe kell szedni a lakást!

Szóval: ugye szombaton Cegléd, bár apa reggel parázott, mert nem sütött a nap, hüvöskés szél fujt... Én biztattam, h jó időt jósoltak+mire leérünk még sokat változhat. Igy is lett, nagyon meleg volt, direkt jól jött egy kis szél, h ne főljünk meg. A strand álomszép, hatalmas területen van és nagyon sok a medence, mindenki válogathat kedvére. Az aqua pakrt rész külön van, de egybe nyilik a stranddal, az is gyönyörüen ki van épitve, ott is több medence van. Rengetegen voltak, de a nagy hely ill. a sok medence miatt egyáltalán nem éreztük a tömeget. A gyerekek borzasztóan élvezték (na és mi is :lol: ) Lili nem mert csuzdázni a nagyobb gyerek csuzdákon, viszont Dani semmitől sem riadt vissza :lol: Egyszer apa külön ment el vele egy medencébe, ott találkozott munkatársakkal. Mindenki el volt ájulva a fiunktól, ugy játszottak vele a vizben, mint a labdával. Uszott, merült..., de nem érdekelte :lol: Mondanom sem kell, h nyelt egy csomó vizet (legtöbbet direktben :roll: ), csodával határos módon még hasmarsot sem kapott, pedig én vártam, h mikor lesz teli a pelus v. mikor hányja el magát :roll: Este 6 körül kezdtünk el pakolászni, addigra minden felnőtt pihegett, de Dani és Lili folyamatosan szaladgáltak, Dani után felváltva rohangáltunk :lol: Mondta is az egyik srác, h csudajó eleme van, honnan van ennyi energiája :lol: Ezek után azt gondoltuk, h hazafelé uton aludni fognak, de nagyon ügyik voltak, Dani már Jászberényben felébredt, de Lili sem aludt sokkal tovább, Hatvannál már javában ettek :wink: Sajna képeket nem készitettünk, mert sokat kellett volna rohangálni a gépért...

Tegnap sem voltunk itthon, Karancsberényben fogathajtó verseny volt, dél körül oda mentünk ki. Két éve is voltunk (én 1 hétre rá szültem :lol: ) és nagyon tetszett, hát most sem kellett csalódnunk! Gyerkőcök is élvezték, Lili lovagolt (milyen meglepő :lol: ), ugrálóváraztak na és gazdagabbak lettünk 1-1 lovas pólóval +Lili választott hozzá egy hologramos lovas nyakláncot :lol: (mert pont illett a pólójához :lol: )
Itt fényképeztünk is:

Ugrálóvárban:
Kép
Kép

Lili lovagol
Kép

Lili kedvenc lovai :lol: Ha alaposan megnézitek a képet látszik, h egy nagyon fiatal fiucska volt a hajtó! Iszonyat ügyes volt, minden versenyben a 2. helyen végzett!!!
Kép

Dani kibukott :lol:
Kép

Anya és lánya
Kép

Bocsi, h ilyen sok lett :oops: :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

Meli
Lili is cumizott és Dani is cumizik. Nálunk SOHA nem okozott szopizavart! Lili 22 hónapos koráig szopizott, én választottam el, mert már terhes voltam (csak a diabéteszem miatt döntöttem igy, egyébként hagytam volna szopni amig szeretett volna), Dani a mai napig kéri a cicit!
Ha tényleg csak akkor adod a szájába mikor muszáj (mármint a cumit) és odafigyelsz, h helyesen szopizzon, nem lehet gond!

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok Lányok! Bocsánat, amiért így eltüntem, de hirtelen felindulásból elutaztunk. Azért Kedvesem mobilján minden reggel benéztem, szorítottam értetek. Nálunk se történt meg a csoda, 4 napos késés után, ( amikor eddig ilyen sose fordult elő) 37, 2-es hőnél egyszercsak megjött, s amiről nem beszéltem eddig, én most az összes tüneten kívül is éreztem, nem!, tudtam, hogy lesz baba, és nem tudom kiverni a fejemből, hogy hogy történhetett meg, hogy.... hogy mégse.( Erre utal az is (?), hogy olyan jókora "darabok" jöttek ki belőlem).Most megpróbálom félretenni egy kicsit ezt az egészet, lehet, hogy megint eltűnök, hőmet mérem, de csak pé-ig, s megpróbálok kevesebbet agyalni, azt mondják, nem szabad nagyon akarni....jó duma,de hát hogy a fenébe ne?!? Minden jót Nektek!
Vendég

Na hát egy kép nálam van a kisifamról:)
Kép Kép

Kép
Kép
nektarin

Kép Kép

Kép
Kép
nektarin

Kép Kép

Kép
Kép
nektarin

Úh bocsi 3 x küldtem el.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!!!!4

Bíborlány,nagyon sajna,hogy megjött és ráadásul milyen furán... :shock: :shock:

Esztike,nagyon kis cuki a fiad,édes a képeken!!!!!!Ti legalább láthattátok az arcát...mi csak a végtagrengeteget :lol: :lol: a kilók miatt ne parázz,én 17-et híztam,10 volt rajtam,amikor hazajöttem a kórházból és már csak 5-öt kell leadnom,mert a többi egyszerűen leolvadt....a szoptatás a legjobb fogyókúra!!!!!

Edina,édes a kismanód és milyen kis ügyes!!!!!Sajnálom,hogy a keresztelőn nem ment minden gördülékenyen....fogigátló....szomorúan hallom a tejcsökkenést...és mi az a másik módszer?Ha nem gond....a gumit lehetőleg mellőzném...
Többiek,ti hogyan védekeztek a szopi alatt????

Ildi,naygon jók a fotók,tündériek a gyerekeid!!!!!!Örülök,hogy bejött a strand,mi is kipróbáljuk majd,ha már a mi fiunk is élvezni tudja!!!!!Kerezstülmenteken végülis a kisvárosunkon???
Cumi...nos akármennyire is ellene vagyok,mi is sokszor próbáltuk Dénes szájába nyomni,de meddő kísérletek ezek....ő köpi messzire kifelé....Ma egyébként jól alakul a nap,éjjel is csak egyszer volt fenn,aztán már csak hajnalban....és most is alszik!!!!Kicsit sokáig tart még a szopi,de ez is kialakul majd!!!!!

Képzeljétek,már 4270g!!!Nő,mint a gomba!!!Még jó,hogy ennyi a tejem,ma beszéltem a védőnővel,a városban született most egy ikrpár,akik még kórházban vannak,de ha hazajönnek felajánljuk nekik,hogy eladok a tejemből!Elmegyek elvégeztetem a vizsgálatokat és adok le tejet!!!!Már 9 l van lefagyasztva és Deni mellette bőven jóllakik,sokáig meg nem érdemes fagyasztgatnom,már lassan 2 hónapos lesz!!!!!Azért még megvárom,hogy a fogigátlónak nem lesz-e tejcsökkentő hatása nálam!!!!

Bea,ha jól emlékszem te is tejleadó vagy???Ádinak mikor állt be az adagja és mennyi az egy étkezéskor???Igaz én már nem méregetem őt minden etetéskor,de azért nagyjából tudom,hogy mennyit eszik!!!!

Hol vagytok többiek????
Remélem jöttök minél többen!!!!
Szép napot mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Meli
Farmosnak mentünk, elkerültük Nagykátát. Én is szedtem Cerazettet, de nekem nem csökkent tőle a tejcsi. Mi most megszakitással védekezünk... Ha a cumit nem fogadja el esetleg próbálkozz egy pelussal, v. kis "ronggyal", plüssel... Vannak gyerekek, akik szeretnek vmihez hozzásimulni, aminek ismerik az illatát és megnyugtatja őket. Nálunk ez a variáció totál sikertelen volt mindkét gyereknél. Mondjuk én nem is nagyon bánom, mert ha tulzottan hozzászokik akkor még ovis korában is hurcolgatni kell azt a vmit, sztem nehezebb róla leszoktatni, mint a cumiról.
9 l tej :shock: Nem semmi! Aztán lehet, h ugy jársz, mint én, mert ha sokáig tudsz szoptatni fölöslegessé válik és mehet a kukába.

Eszti
Nagyon jók lettek a képek!

Biborlány
Sajnálom a pirit :( Ha tényleg ilyen furcsa módon történt, akkor lehet, h megérné elmenni dokihoz.

Kép
Kép
mókuska

Ildi,értem!!!Farmos felé közelebb,csak rossz az út!!!!!!Plüss,pelus...szerintem később!!!!Jelenleg még apa mellkasa sem elég jó,ha anya melle kell a szájba :lol: ja,ja soknak tűnik ez a 9 l,de nem hiszem,hogy kiöntöm majd!!!!Mindenképpen eladom,ha Deninek nem is kell majd!!!!!Szeretnék én is jó sokáig szotatni,mint te!!!!!!Dani azért mellette szereti a szilárd kajákat is????

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!!
Kata!!Hol vagy????
Velünk az van,hogy Ádi 2 napja be van rekedve!! :?
Ma elvittük dokihoz,és be van gyulladva a torka!!
Nem kellett volna neki a hideg Cola!! :oops: :wink: Ugye Muszkuru?? :wink:
Adnom kell neki 2 napig panadol baby-it!
A kedve nagyon jó,meg minden rendben van vele,csak ez a fránya torka.................!
Na mindegy!Tehát ezért nemakart cicizni,mert már AKKOR fájt,amikor nyelt!Szegénykém........................!
Nemtudom,hogy miért volt olyan érzésem,hogy meg fog jönni,mert azóta se tette!!Hála.................!

Most igy hirtelen ennyi!!!
Málna!!Ha itt vagy,csinálsz majd egy olyan táblát,amit ha jól emléxem tavaly is csináltál??Hogy ki mikor megyünk (mennek) el nyaralni!
Na mennem kell a kis mutáló kisfiamhoz!!
Szép napot mindenkinek!

Kép
bea27

Sziasztok,

most értem haza a suliból.

Bea, sajnálom Ádit. Remélem hamarosan jobban lesz!! :lol: Puszilom!!

Mókuska, nagyon jók a képek!! Tök édesek agyerkőcök.

Meli, örülök, hogy sok a tejcid. Ha jól gondolom az anyatej amúgy nagyon drága, nem?? Jó, ha tudsz belőle eladni. És nem semmi Deni hogy nő!!!

Rólam: hogy biztosabb legyek a dolgomban, ma reggel is csináltam tesztet, erősebb lett rajt a csík, mint csütörtökön. Remélem minden oké lesz.

Nektarin, tök jó lehetett a 4d-s uh. Gondolom kaptatok videót is róla.Szóval akkor Robi lesz a kiccsávó?? :wink: Most nézem, neked már csak 75 napod van hátra!! :shock: Az is mindjárt itt lesz. Apás szülés lesz??

Bíborlány, sajnálom, hogy nem jött most össze, de elkeseredni nem szabad, eljön a te időd is, mint itt mindenkié!! :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziszi, Málna???? Merre vagytok??? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Meli
Hát valóban nem javult arra az ut minősége :shock: Annak idején elég sokat jártunk arra Dánszentmiklósra tollas versenyekre :wink: Nálunk szerencsére mindkét gyerkőc jó evő, a szopi mellett minden más kaja jöhet, imádják a zöldségeket, gyümölcsöket :lol:

Bea
Szegény Ádi! Nurofent még nem használtad? Szerintem sokkal jobb, mint a Panadol! Ha jól emlékszem Málna is ezen a véleményen van :wink:

Hoppá
Valóban jó ára van az anyatejnek :wink: Nem tudom változott-e, de annak idején 1800 ft volt 1 liter!
Teszt :lol: :lol: Gondolom most szivesen előre pörgetnéd az időt 4-re :wink:

Kép
Kép
mókuska

Szia Katám!!!!!De jó,hogy még erősebb az a csík!!!!És már miért ne lenne minden rendben?????????Én 6 tesztet csináltam anno :P :oops: igen,jó sok a tejem és tartalmas is valszeg,mert ez a gyerek tényleg nagyon nő....ha így haladunk 6 hós korára 10 kiló lesz.....

Bea,sajnálom Ádi torkát!!!!!!Tényleg Colát adtál neki?Vagy csak viccből írtad???Nem azt írtad,hogy nem kell neki semmi más a tejcin kívül?????

Deni drága már 3 és fél órája horpaszt!!!!!!!Éljenek a frontmentes napok!!!!!

Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Ildi,még mindig 1800 Ft egy liter!!!!!Jó kis pénz...de nem is ez a lényeg,hanem hogy adhatok belőle másnak is és egészséges gyereket nevelnek fel rajta!!!!!Jelen esetben talán 2-t is(ikrek)Az árán meg veszek a fiamnak valami jót!!!!!Remélem Dénes is szereti majd a zöldség-gyümölcsöt....már jó előre kijelentettem a nagyszülőknek,hogy ha már akkora lesz ne hozzanak a házhoz mást,csak egészséges ajándékokat.....nem mondom,hogy nem fogja megkóstolni a csokit,de csak módjával és csak egy éves kora után!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli
Anno a mi tejünket is egy ismerősünk kapta :wink: Egy hónappal szült később mint én, és véletlenül, egy közös ismerősünk "közbenjárásával" tudták meg, h adok le tejcsit -neki sajna nagyon kevés volt. Mindjárt kapott az alkalmon és "összebeszéltünk", ugyhogy a fiuk mindig találkoztak a gyüjtő állomás előtt, h egyből az ő edényükbe kerüljön a tejünk :wink:
Saját tapasztalat szerint az első gyerkőcnél még elég jól ki lehet huzni a csokiadást, de a másodiknál sajna már nem :? Mondjuk én nagyon ritkán veszek nekik....sőt! Nem is nagyon szoktam venni. Amire mindig igent mondok: turórudi, kinder tejszelet,-pingui, gyümölcsjoghurtok.

Kép
Kép
mókuska

sziasztok!

Végre én is ide kerültem. Nagyon jól telt a hétvége, nekem majdnem pihenéssel, márha pihentető szinte egész nap ölben tartani a több mint 7 kg.-os csöppségemet :roll: :roll:
Hú valami borzalmasan nyűgös volt a múlt héten, és keveseket aludt, már tegnap éjjel és napközben is jobb volt, sőt este is időben elaludt, és a szokásos időben kelt, és ma is alszik :D :D :D Most épp fél 2-től :wink: :wink: :wink:

Bea
Ádinak a Ca.-ot nem mondták, hogy itasd?? Ugyanis a rekedtség az hangszálgyulladás is ami a kicsiknél elég veszélyes :shock: :shock: nagyed pezsgőtablettát teában egész nap adagold :!: :!: :!: Ha ő nem issza meg végképp, akkor Te igyál, mert tejen keresztül is átmegy valamennyi :wink: :wink:

Meli
én is szedem a Cerazettet, én nem vettem észre, hogy kevesebb lett volna a tejcsi, de én ezzel nem is filóztam soha, na meg eleve igény szerint szopizunk, szóval ha kevesebb is lehetett átmenetileg, azt is több szopival átvészeltük. De én nem vettem észre.
Amúgy vérzésem az volt ahogy elkezdtem szedni, másfél v. két hét múlva. Azóta nincs, úgyhogy tuti az kavart bele :wink:
Ami még be szokott jönni, csak anyánál lenni akaró gyerekeknél, ha az anyuka a pólóját beteszi mellé a kiságyban. Annak "anya szaga" van :wink: :wink: :wink:

Nektarin
ne törödj senkivel és semmivel, csini kismama vagy és sugárzol :D :D :D súlyfelesleggel meg ne törődj, egyáltalán nem híztál kg.-ra sokat, de életed legszebb időszakában vagy, majd ha szaladgálni kell a kicsi fiad után akkor megy lefelé a fölösleg :wink: :wink:
Képek nagyon jók :D :D

Bíborlány
sajnálom a mensit :cry: :cry: :cry:
Szedsz valami vitamint??? van akinek az is segíti a teherbeesést, és a beágyazódást.

Málna
a múltkor nem volt időm. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Szupi az vonalzód :wink: :wink: :wink:
Most is elsz Closty?

Nika
Bertold nagyon édes. Az uszodás kép különösen tetszik :D

Kata
kisróka van azóta is? Teszt, hurrá :wink: :wink: :wink: azért már többet már nem fogsz csinálni ugye? Tuti ott van a pocaklakó :wink: :wink:

Sziszi
Te, hogy vagy? Rosszullétek azóta is elkerülnek?

na megyek játszok Krisztikével, eddig nem aludt, ha a pici felkel, meg ki akarunk sétálni a temetőbe :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Gabi, kisróka azóta nem látogatott meg, csak akkor egyszer. Pedig tényleg mosolyogva rókáznék a wc-n görnyedve... csak legyen miért :lol:
Tesztet lehet, hogy még egyet csinálnék jövő héten, még doki előtt. De majd meglátjuk, egyenlőre nincs itthon több teszt.

Meg kell, hogy mondjam, nem csoda, ha a pici babák nyűgösek ebben az időben, mikor mi mindannyian hülyét kapunk a melegtől. Ma szinte már rosszul voltam, olyan meleg volt az irodában.

Na mégegyszer: SZISZI?? :roll: MÁLNA?? :roll: ( Tudom, tanulsz, de azért néha gyere ide pihenni! :wink: )

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Nemrég jöttünk haza Szarvasról.Nagyon jó volt.
Megkaptam a szakdolgozatom bírálatát....4-es :D
Nagyon sokat kell tanulnom, de ez a 4-es most nagy lendületet adott.Puszi mindenkinek.Legközelebb szombaton délután fogok jönni.Mindenkitől kérek szépen drukkokat!!!!!
Puszi

Volt két ikerfiú.Elmúltak már 3 évesek, és nem beszéltek....Máté beszélt helyettük is. :lol: Azt mondta a nagymamájuk, hogy soha nem látta még ilyeneknek a fiúkat, mint ebben a három napban :lol: Hát. Máté hozta a formáját :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

málna2162

Málna
Gratulálok a 4-hez! Drukkok mennek a vizsgához!+++++++++
Hát a pisilős kép haláli :lol: :lol: :lol: Máté olyan csibészke minden képen, pláne a másik kettő fiucskához képest :lol: :lol: :lol:

Többiek merre vagytok?

Kép
Kép
mókuska

hellóóó !

gyors bekukk !!!

mindjárt itt a hidegfront mert viki feje mindjárt szétesik !!

Málna
drukkhegyek !!!
Máté haláli a másik két kis gengszterrel ! :lol: :lol:

Kata
pihenj ebben a nagy melegben !!!!! már ketten vagy !!! :D

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok,

voltam dokinál, minden oké, de megint 10 hetes vagyok :lol:
Az utolsó menszi alapján 9+3 napos vagyok, tehát aggodalomra nincs ok. Vérömleny bekebelezve! :lol: :P
Azért elküldött a dokim a vetélések miatt egy 28.000 Ft-os vérvétel+UH vizsgálatra július 16-án. Ez a legújabb dolog a magzatvízvétel helyett, de annál még pontosabb is. Megnézik még az orrcsontját is a picinek és a rendellenességek 80-90%-át ki tudják szűrni. Egyben megcsinálják a nyakiredőt is.
Ott megvárható az eredmény kb. 1,5 órát kell várni.
Elmegyek, kevesebb a kockázat.

Málna
Nagyon jók a képek, igazi helyi zsiványok.
Vizsgára +++++++++++++++++++++

Hoppá
Mégegy teszt :lol: :P :roll:
Hidd már el, hogy babát vársz, minden oké lesz.

Nektarin
Nagyon tetszik a nagyított kép, azon olyan jól látni az arcát.
Gratula.

Plutó
Semmi tünetem. Néha fájogat a hasam, de ha lefekszem vagy sétálok kicsit elmúlik. Talán a belek, a szél vagy csak nő a pocakom, ki tudja. Baj nincsen.
Ja, egy dologtól van hányingerem a melegtől! :D

Többieknek puszi, megyek aludni.
Vendég

halló
Málna: nagyon jók a képek, főleg a pisilős tetszik nekem is. Drukk a továbbiakhoz, gratula az eddigiekhez.
Bea: na hiába tényleg az a cola, sajnálom Ádit, de ha kezdett enni szépen, akkor csak múlik az a fránya torokfájás.
Kata: de jó a tesztecskéd...tuti én is csinálnék még egyet kettőt, annyi egy csíkos után nem lehet betelni biztosan a látvánnyal.
Rüövidre fogtam most a mondandót, nekem ma igazán beköszöntött a piros, és jól megizzaszt, le is pihenek.
Ja Apja ma volt spéci andrológusnál, a hormonjai és a kiskatonái is tökéletesek, most már tényleg tökéleteseknek vagyunk nyilvánítva, erre varrjatok gombot.ÁÁÁÁÁ én nem értem.
Jóccakát nektek!

Andi
candi

Sziasztok!!
Köszi a tanácsokat,de maximálisan megbizom a dokimba!!És elfogadom a tanácsát!!(És megfogadom!)
Meli!Ugye nem gondoltad komolyan,hogy a fiammal colát fogok itatni??
Mentem is !Altatnom kell!!
Holnap jövök!!Jóccakát mindenkinek!
Dóri!Hol vagy??
Muszkuru,Te???? :D

Kép
bea27

Musz
merre vagy ???????

Annáról tudtok valamit ????

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok!

Lányok! Hol vagytok elveszve?

Sziszi
Örülök, h minden rendben van! Vizsgálattal kapcsolatban igazad van, tényleg megér annyit, h nyugodt legyen az ember!

Candi
Sajnálom azt a fránya pirit :cry:

Lili tegnap anyósoméknál aludt, egyből oda ment az oviból -kánikula ruhában+ papucsban. Ma reggel rohanhattam át kicsit melegebb ruhákkal, mert olyan őrült szél fuj...

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Bea!
Megkaptad a tegnapi üzimet,már írtam egyet a strandról,csak pont akkor merült le a telefon,mikor el akartam küldeni.Kicsit sem voltam ideges :twisted: :twisted:
Örülök,hogy Ádi visszatért a szopihoz,te meg gondolom örülsz,hogy piri még békén hagy egy ideig.Nyarat én is szívesebben töltöttem volna nélküle :)

Meli!
Szerintem eleinte minden gyereket megviselnek a frontok,ne aggódj,hamarosan el fog múlni,Gerda is ilyen volt,mára pedig egy tündér :D
Dénes nagyon szépen gyarapszik,és nem lesz ám 10 kiló,majd szépen lassul ez a növekedés.Eleinte mi is 30 dekákat híztunk hetente,mostmeg jó ha annyit hízik egy hónapban.
Mi is a Mókuskáékhoz hasonlóan védekezünk,bár gondolkozom másik megoldáson,a rádióban hirdetnek egy új fajta fogamzásgátlót,utánanéztem már neten is,csak a nevét felejtettem el,a lényeg,hogy kapható hyüvelykúp,gél,gyógyszer formájában is,kinek melyik tetszik,ill.van amelyik egyből hat,van ami pár óra múlva fejti ki hatását,ha megtalálom,majd belinkelem.

Anyusziszi!
Gondolom nem bánod,hogy a rosszullétek elkerülnek :) A vizsgálat ára nem semmi,persze így legalább 100%-ig megnyugodhatsz.

Hoppá!
Teszt dolog ismerős,csinálj csak,ha ettől megnyugszól.Amúgy tuti,hogy ott az a baba :D

Nektarin!
Édi a fiacskád a képeken.
Várjuk a képeket a szobájáról,babakocsiról stb...

Mókuska!
Nagyon jó lehetett Cegléden,kár hogy nem vittetek fényképezőgépet.
Dani édes,ahogy bedobta a szunyát,Lilinek meg látom továbbra is nagyon bejönnek a lovak.A fogathajtó kisfiú nem semmi,nem lehet elég korán kezdeni.
Jó hosszú időre bezár az ovitok.

Candi!
Sajnálom pirit :cry: :cry: Apa eredményei viszont megnyugtatóak,persze benneteket biztos idegesít,hogy minden rendben mégsem akar sikerülni,nehéz erre szavakat találni,de nagyon drukkolok,hogy mostmár nektek is sikerüljön :wink:Én már átvettem Katától a pirit,biztos Bea is szívesen átveszi tőled,ha ez az ára :)

Málna!
Gratula a szakdoli eredményhez,és egy utolsó hajrá az államvizsgára,szorítunk,hogy jól sikerüljön az is.A nyaraláson majd kipihened magad,és jöhet a kistesó :D
Jó ötlet Bea részéről a nyaralós tábla,persze csak ha van rá időd meg energiád.
Jó kis játszótársai akadtak Máténak,nagyon édik :D

Nika!
Jó választás,nekem is a tulipános tetszik a legjobban :lol:
Bertold nagyon szépen fejlődik,és milyen ügyesen úszik,jól látom,hogy teljesen egyedül?

Vvviki!
Piri :twisted: :twisted: Remélhetőleg a talpmasszás,meg a homeopátia beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Muszkuru??????

Hétvégén nem jöttem,mert kiköltöztünk Anyósékhoz már péntek este.A szomszédba voltunk ugyanis hivatalosak egy kerti buliba,így közel voltam ha bármi baj van,de szerencsére Gerda továbbra is jó alvó :P Szombat este pedig elmentünk egy kicsit kikapcsolódni kettesben,sétáltunk egyet füreden,meg felültünk a kisvonatra.Vasárnap+hétfőn kihasználva a jó időt strandoltunk.Gerda egyre jobban élvezi a vizet :D Jó próba volt ez a hétvége a horvátországi nyaralásra.
Mindjárt teszek képeket :)

KépKép
takido

megérkezés a strandra:
Kép
vámosi mamával:
Kép
kedvenc játékkal:
Kép
aminek így tudok örülni:
Kép
vízreszállás Apával:
Kép
így elfáradtam
Kép

KépKép
takido

Hello csajok, majd este jövök, csak benéztem.

Dóri, Gerda is nagyon édes, mint a többi csemete, imádom nézegetni a képeiket. (így lehet ám igazán ihletet kapni! :lol: )

Na futok tovább, csók

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!!!

Fergeteges hetvegenk volt, nagyon jol ereztuk magunkat :D
Vegul is nem ugy alakult ahogy terveztuk, de nagyon szupi volt!
A lakast nem vettuk meg, nem is baj, egyaltalan nem olyan volt ahogyan leirta a szomszed :?
Pentek delelottomet a korzeti orvosnal toltottem es 3 oras varakozas utan (csak 3-an voltak elottem amikor megerkeztem!!!) annyira felduhodtem hogy atkertem a kartonomat a szomszed rendelobe levo dokihoz, aki elkuldott a Gyali utra a HIV, Hepa-B es Rubeola miatt. Remelem minden OK lesz az eredmenyeken :shock:
Penteken nem sikerult semmit intezni a Gyali uton, mert kellett volna vinni magunkal vert, ott ugyanis nem vesznek vert :x Szoval ez a program hetfo reggelre maradt.
A tobbi vizsgalatot allitolag gyorsan elvegzik a korzeti laborban, 1-2 nap max., a forgacsos dokihoz meg juli 9-en megyek (remelem jo laboreredmenyekkel!)

A hetvegen ropogosra sultunk, Balcsin voltunk 8)
Parom apukaja nem jott velunk mert kertiparti volt nalluk betervezve szombat estere es nem tudtuk kirobbantani a hetvegere. Egyebkent nagyon jol nez ki es jol is erezte magat amig ott voltunk :D

Nagyon jok a kepek, mindegyik kisbaba nagyon szep :P
Nekem a kis huncut Mate a kedvence, lehet hogy azert mert en kisfiut szeretnek :wink:

Malna, megy a drukk az alamvizsgara +++++++++++
Mikor lesz?

Nektarin,
A BM korhaz nem zart meg be?
Jok a kepek :)

Candi,
Most hogy kiderul hogy mind a kettotokkel minden rendben, mi a kov. lepes? Te kaptal mar tuszorepit? Figyelik a tuszoket?
Kaaliba jarsz meg ugye?

Ma meg szerintem sokat leszek itt....utolso hetem a munkahelyen es nincs sok kedvem dolgozni :x

Kép
icus

Icus
Akkor most csak jöttetek és mentetek? Várakozás :x Tudom milyen, a mi orvosunk is ilyen. Az ok, h nagyon alapos, dehát ennyire? Nyugi, biztos rendben lesz minden eredmény!!!

Kép
Kép
mókuska

Bea,
Csak lestem mikor irtad a hideg Colat.... :shock:
Gyors gyogyulast a hurkas Adikanak :)

Meli,
Jo ez a tejleadasos dolog, tenyleg rengeteg tejed van es szuper hogy segithetsz az ikreken. 9 liter lefagyasztva!!!! Az igen!

Gabi,
Eszterke mar 7 kg???? Uramatyam, nonek ezek a kis lurkok :wink:
Nem csodalom hogy leszakad a karod :shock:
Babakocsiba nem marad meg?

Viki,
Milyen talpmasszazsra jarsz?
Termeszetgyogyasz csinalja?

Kép
icus

Penteken voltunk Pesten meg Hetfo delelott (3-kor mar kint voltunk a repteren)
Olyan borzaszto amikor idohianyba szenvedsz es van egy listad amit el kell intezned es a korzeti rendelobe valaki annyira raer hogy csak telefonalgat......mikozbe a betegek kint varnak :twisted:
Az elottem varakozokkal beszelgettem meg mielott behivtak oket es mikor kijottek mondtak hogy igazandibol nem miattuk volt olyan hosszu a vizsgalati ido, csakhat a doktorno kozben telefonalgatot, meg recepteket irogatott.... :roll:
Siman atmentem a szomszedba, szorakozzon azzal akinek erre ideje meg turelme van :twisted:

Persze a szomszed doktorno elott senki nem vart es nem volt boldog attol hogy hozza akarom menni, merthogy ez etikatlan reszerol......mondtam neki hogy EN RAGASZKODOM HOZZA, igy nagy nehezen atvett :P

Kép
icus

Juli 5-re van repjegyem es elvilegy 1-2 honapra terveztuk az otthon letet....de az uj korzeti orvosom egy picit elbizonytalanitott, azt mondta hogy akar 6 honap is eltelhet az elso lombik elott.....a kivizsgalasok meg a kezelesek miatt :(
Parom nem orul neki hogy egyedul kell lennie Londonba ilyen hosszu ideig. Majd meglatjuk hogy mi lesz :shock:

Kép
icus

Sziasztok!!!!

Icus,ügyintézés :evil: én is utálom...mi ma voltunk intézni nekem a gyást,meg kérni űrlapot a csal.pótlékhoz,anyasági támogatáshoz...és hiába mész gyerekkel,nem engednek előre,sőt volt olyan,aki elénk akart furakodni!!!!Nagyon jó időt választottatok a Balcsihoz....tesómék is mot vannak lenn,a hétvégén szénné égtek!!!!!

Dóri,Gerda tényleg egy angyal és köszi,nagyon megnyugtattál...Deni tényleg nagyon kivan a frontok miatt,ma is alig aludt még...max.1,5 2 óra és magyaráz,felébred,enne,aztán kihányja,mert nem is éhes....de már jól elvan akkor is,ha hosszabb időt tölt ébren,nézelődik és újabban felfedezte,hogy van hangja....sikkant egy éleset,de csak mert élvezi,hogy hallja magát...megzabálom!!!!A fogamzásgátló módszer szerintem a Pharmavit(nem biztos,hogy ez a neve)ismerem,de elég macerásnak tűnik nekem...a megszakításos meg szerintem nem biztonságos....

Bea,természetesen nem gondoltam komolyan,hogy Colát itatsz a fiaddal,vicceltem...bocs,ha megsértett a feltételezés.

Gabi,ez a pólós dolog még akár működhet is...köszi :lol:

Málna,édesek ezek a meztelen popsik :lol: mi van veled,merre vagy????Remélem jól vagy!!!!

Dénessel ma először kipróbáltuk a kengurut és nagyon bejött neki...2,5 órán át mászkáltam vele a városban...hát meg is érezte a derekam...jó,mert ha megyünk bevásárolni,vagy nagyobb városba,vagy ügyintézni,akkor nem kell a hordozót cibálni magunkkal,vagy a babakocsit ki-be a kocsiba....

További szép napot mindenkienek!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok! 8)

Jó régen voltam, de olvastalak benneteket néha.
Meli, Emese is érzi a frontokat, többet cicizünk mi is. Már nem adok neki cumit, mert nem kéri.(jó, hogy eldicsekedtem a múltkor :? ) Üvegből is úgy ivott vizet , hogy nyomkodtam neki, mert nem szívta.
Én is voltam a dokimnál, nekem injekciót írt fogigátlónak (Provera). Azt mondta nincs semmi mellékhatása, kipróbáljuk, majd meglátjuk. :wink:
Hoppá, grat... nagyon örülök, hogy sikerült, vigyázzatok magatokra.
Sziszi, neked is grat.., tök jó, hogy minden rendben. :D
Dóri, Gerda gyönyörű, látszik, hogy élvezte a dolgot. Bezzeg az én kislányom még a kádban is sír.Nem tudom hogyan fogunk babausziba járni. :roll: Melyik strandon voltatok? Mi Alsóörsre szoktunk menni, remélem augusztusba lemegyünk.
Mókuska, jó kirándulásotok lehetett, nagyon szép családod van. :D
Málna, sajnálom a pirit, de ne add fel. Gratula a dolidhoz, egy kalappal a vizsgára :!: A képek pedig egyszerűen haláliak... :lol:
Bea, jobbulást Ádinak!
Icus, remélem sikerrel jársz a vizsgálatokon.
Candi, az a fránya piri.. :evil: de majd legközelebb. :wink:
Plútó, Esztike szépen gyarapodik, ami Emeséről is elmondható. Ma voltunk mérni 5kg. :oops: Megyünk csípő szűrésre, ott megnézik a lábát(befelé áll) és a nyakát is, mert gyenge. Nektek mikor húzodott ki Eszti lábfeje?Milyen tornát csináltatok?
Musz, nektek is volt ilyen problémátok ugye? Ti helyre jöttetek?
Felébredt Emese mennem kell. Üdv mindenkinek :D Mamen
mamen

Na itt vagyok - előre is bocsánatot kérek, hogy most nem írok mindenkinek, csak gyorsan átfutottam az előzményeket.

Bea, Andi, nyugi, nem ti fárasztottatok le! Megteszi azt helyettetek minden nap a gyerekem :lol:

Málna, köszi a linket, a Kolpingot már meg is kérdeztem, persze hogy nincs helyük egész szeptember közepéig. Pedig nem egy olcsó hely, az üdülési csekkünk kb egy éjszakát fedez...
Szóval nézelődök tovább.
A három "testőr" nagyon jól néz ki :lol:

Meli, milyen kengurud van? Én most tudtam meg a védőnénitől, hogy 4 hónapos korukig csak olyanban lehetnek, amiben fekszenek!!! :evil: :evil: :evil: Különben kicsináljuk a gerincüket!!! :evil: :evil: :evil: És tök jó, hogy minden kengurura az van írva, hogy újszülött kortól :evil: :evil: :evil:
És ez persze akkor derült ki, amikor a védőnéni meglátta a 23,900 Ft-os BabyBjörn cuccomat. Björn Borgot és a marketingeseit ezúton üdvözlöm :evil:
Szóval ami a célnak az első 4 hónapban megfelel, az pl. a Chiccotól a Go Plus, és valami Cybex nevű, ami még nincs is az országban, majd a Brendonban júliustól lesz kapható horrorért... :shock:

Ildi, jók a képek, irigyellek, hogy ennyi programotok van mindig. A mi napjaink egyelőre a hálónkban a nagyágyon telnek, néha kezdek befordulni, de Maussal nem lehet sehova sem menni, mert ordít.
A múltkor szénné takargatva magamat egy étteremben kellett megszoptatnom (amúgy nem volt éhes), hogy csendben maradjon, aztán anyuval felváltva korzóztunk a kertjében, míg a másik evett, hogy csend legyen, nesze neked közös ebéd... :?

Dóri, a füredi kisvasúttal mi is utaztunk annó, tiszta állatkert volt az út mentén, őzikék, kisnyuszik, gólyák és egy bagoly :D
Ti láttatok "valakit"? :D

Gabi, Eszti szépen növöget :D
Hányas ruhákat hord most? Maus már 62-nél tart, tegnap rendet raktam a cuccai között, és rájöttem, van olyan gúnyája, ami csak egyszer volt rajta :shock: :?

Ma nehéz napunk volt/van (most is sír az apja kezében), gyakorlatilag egész nap ordított, kivéve a hintában.
Veszélyes vizeken jártam, mert kifogyott az elem, de működés közben sikerült kicserélni, volt még annyi mozgási energiája, hogy ne bukjak le. Hát tisztára úgy éreztem magamat, mint egy szerelő a forma 1-ben a boxutcában - incredible time pressure :lol:

És akkor egy cuki kép, amikor lefényképeztem, nem is láttam a nyálfolyamot, csak később fedeztem fel ...

Mauska annyira szereti a csodaszarvast, hogy még a nyála is csurog érte :lol: :lol:

Kép

nyugágyban ejtőzik, mint a nagyok :D

Kép

Musz

KépKép
muszkuru

sziasztok!

Mamen
mi elég hamar elkezdtük a tornát, párom rögtön kiszúrta Eszterke lábtartását, nekem a kórházba nem tünt fel :oops: :oops:
nekünk is ugye befelé forduló, jó íves a felső rész ami miatt nem csak kifelé kell "húzni" hanem a lábujjai felé is. Ő imádja, ja, én én betestápolózom, úgy tornáztatom, nekem úgy jobb :shock: :shock:

Meli
én úgy örülök, hogy a zöme papírmunkát a munkahelyem intézte. Oda leszóltam mikor menjek :wink: :wink: :wink: Egyedül a családit kellett Starjánba intézni, de ott pont kifogtuk, hogy senki nem volt.
A Babakötvény nincs még mindíg megcsináltatva :oops: pedig már minden megvan hozzá :roll: :roll:
Kengurú melegben sem lehet valami szupi :roll: :roll:

Takidó
szuperek a képek. Olyan igazi kislányos Gerda baba, és nagyon csini a fülbevalóval, itt most szépen látszódik :wink: :wink: Ahogy alszik, zabálnivaló :D :D :D

Icus
hát nem semmi, hogy ennyire körülményesek lesznek a vizsgálatok :roll: :roll: :roll: de remélem azért ,inden belefér az időbe

Candi
sajnálom, hogy megint nem ez volt a ti hónapotok (is)annak örülök, hogy mind a ketten rendben vagytok, az fontos, akkor csak lazábban, hátha..... :wink: :wink: :wink: :wink:

Málna
ügyi vagy, de ezt tudtuk eddig is :wink: :wink: :wink:
Továbbra is egy kalappal.
A képek szuperek, látni, hogy a fiúk jól befogadták Mátét is. Pisilős az tényleg valami szenzációs :D :D :D :D

Bea
örülök,hogy meg vagy elégedve a dokival (lesz ez még az évek alatt máshogy is sajnos)
Én azért írtam a Ca.-mot, mert mi voltunk hangszálgyulladással kezdődő kruppal kórházban, és nem volt valami szuper dolog. Nekem akkor Krisztike 10 hónapos volt :cry: :cry: :cry: :cry:

Sziszi
vizsgálat remélem a legjobb eredményeket hozza :wink: :wink:
Na, ha lesz még valaki visszanézek

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Meli!
http://www.pharmatex.hu/ Ezek szerint te is erre gondoltál.Nekem a krém nem tűnik annyira macerásnak.
Dénes majd egyre jobban elszórakoztatja magát,és rájön,hogy "szopin kívül is van élet" :D :D Miután elmúlt nálunk ez a front érzékenység,meg az egyfolytába evés,Gerda szinte többet aludt,mint újszülöttként :)

Icus!
Remélem nem kell külön töltenetek egy hetet sem.Összejön az a baba beültetés nélkül is :D

Muszkuru!
Nagyon édi Eszter,az a póz nyugágyban :P :P
Mi csak részeg fiatalokat láttunk,néha ők is tudnak állat módjára viselkedni :D

Hoppá!
Hová futottál?

Mamen!
Gerda valóban nagyon élvezi a vízet,második naptól a nem sírt a kádban.Nem próbálkoztatok változtatni a vízhőfokon,vannak babák,akik a melegebb,vagy épp a hidegebb vizet kedvelik.
Mi legtöbbször Csopakra járunk,de néha megfordulunk Alsóörsön,vagy Füreden is.Ha jöttük csak szóljatok :wink:
A szurit magadnak kell beadni?

Kis_plutó!
Azt a fülbevalót Anyuéktól kapta a keresztelőre.A korábbi az enyém volt anno.
Mi kell a babakötvényhez?Hova fogjátok tenni?

KépKép
takido

Sziasztok!!!!

Azta,első vagyok :? ki merre jár????

Ági,kenguru....hát ez gáz,amit írtál,már csak azért is,mert mire 4 hós lesz eléri simán a 7-8 kilót és csak 7 kilóig biztonságos,amit vettünk neki....amúgy valami abszolút nóném..... :? :? de ez persze nem volt ráírva....mármint a korhatár...most kicsit bosszús lettem.
Esztike gyönyörű...és nem is hiszem el,hogy folyton sír..egy ilyen édes kiscsaj :wink: :wink:

Gabi,nekem nem mondták,hogy gond lenne a lábával,de azért én is állandóan tornáztatom...és egyre jobban élvezi!!!!Én babamasszázsolajat használok neki és már röpköd,amikor elkezdem a kezemben felmelegíteni az olajat!!!!!A lábát minden tisztába tételkor,az egész testét pedig fürdetés előtt masszírozom...élvezi(persze csak akkor,ha nem túl éhes)
A babakötvényt én a helyi takarékban nyitom neki,ott dolgozik a sógornőm és már felvilágított a dologgal kapcs.Csak nekünk még meg kell várni hozzá az első csal.pótlék folyósítását és azt meg még csak most igényletük...szerintem simán beletelik egy hónapba az egész bürökráciás folyamat :roll: Esztnek van már adószáma is????Nekünk azt mondták,hogy helyi Apeh automatikusan küldi majd...de mi alapján...én nem igényeltem...honnan tudják,hogy egyáltalán létezik??? :oops:

Dóri...ez az,erre gondoltam...lehet,hogy igazad van,nem biztos,hogy macerás...de elkezdtem a gyógyszert,ha nem látok semmilyen változást,akkor ezt fogom szedni!!!!Van élet a szopin kívül :lol: :lol: ez teccik!!!!!!

Mamen,örülök,hogy Emese is jól van!!!!!Hát ezek a frontok úgy látom mindenkint kikészítenek...nem akarsz vonalzót csinálni???Csak hogy tudjuk,hogy mennyi idős már a picikéd!!!!!
De jó nektek,hogy viszonylag közel laktok a Balcsihoz!!!!Én úúúúgy mennék már!!!!De nekünk "csak "a Tisza jut...szeretem,de ahol a nyaralónk van,ott nem lehet fürdeni,mert nem tiszta a víz......mondtam is apának,hogy ha már augusztusban nagyobb lesz ez a kis maci,akkor legalább a Velencei tóhoz merészkedjünk el...az csak 1,5 órás út,ha nem kerülünk dugóba és akkor már 3 hónapos lesz!!!!!

Szép napot mindenkinek!!!Nálunk ma kellemesen hűvös van és nincs fronthatás....az éjszakánk nagyon jól telt,fél 10-kor bealudt,aztán fél 12-kor azt hittem,hogy felébred,mert magyarázott...de nem csak 1-kor kelt és aztán 2-től aludt reggel fél 6-ig!!!!!!!

Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Hoppá, NAGYON SZORÍTOK, hogy minden rendben legyen, de miért is ne lenne, ott van a pocakodban a te kis KINCSED, és nagyon jól érzi magát biztos!!!

Sziszi, neked is GRATULÁLOK!!!! Örülök, hogy minden ok! És érzel valamit, hogy kisfiú lesz vagy kislány?

Málna, nagyon jók a képek, nekem is a pisilős kép jön be, nagyon cukik. Sok sikert az államvizsgához, és nagyon szép az a négyes szakdoli. A bátyám ma államvizsgázik, remélem sikerül neki, elég nehéz volt neki tanulni, mert június 4-én megszületett náluk is a baba, kisfiú és Ádám a neve. Szóval hát ilyen pici baba mellett tanulni elég nehéz lehet, mondta is, hogy kiköltöztette őket a nappaliba, hogy ő meg tudjon a szobájukban tanulni, nem tudom így mennyire szűrődött be a gyereksírás. Le a kalappal előtted is, hogy ilyen szép teljesítményre vagy képes egy kis lurkó mellett.

Meli, de jó, hogy ennyi tejcid van, én sajnos nem tudtam sokáig szoptatni, Beának írtam is a kálváriánkat. Leírom nektek is ha gondoljátok. Nagyon édes Dénes baba!

Musz, olyan szimpi vagy a képeken, annyira hasonlítasz valakire, de nem jövök rá, hogy kire, olyan kedves arcod van, nem nyalizni akarok. Tényleg így gondolom. Nagyon szép baba Esztike, nagyon nagy szemekkel tud figyelni, és milyen tudományosan nézegeti a kis állatkáját.

Nektarin, múlnak már a sebek a karodon? Szép kismama vagy, nagyon jók az uh. képek, nagy élmény volt így látni igaz? Én is élveztem anno. Jó pocakosodást, már nincs is sok hátra.

Mamen, képeket majd tegyél fel még a manódról, ne izgulj biztos rendbe jön a lába.

Látod Bea? Jöttem babanetre :D , kérésed parancs, Puszi! Ádi remélem jobban van!

Icus, Candi, nagyon drukkolok nektek is, hogy végre összejöjjön a babó, le a kalappal előtettek, hogy ilyen jól bírjátok a megpróbáltatásokat, beindult a babásodás, biztos nálatok is hamarosan kopogtat a gólya :D !

Kis-plutó, jó nagy baba Esztike, nekem is már majd leszakad a derekam ha cipelni kell Levit, bár nagy részt azért a játszószőnyegén van. Adrika igazi kis hölgyemény, gondolom örül, hogy végre nyáriszünet van.

Mókuska, annyira szép Lili, gyönyörű haja van. Én is lovagoltam régen, nagyon élveztem, nem kapott Lili ihletet, hogy lovas iskolába járjon? A kisfiad is fölpattant a pacira?

Rólunk, szépen fejlődünk, minden ok szerencsére, most Levi is nagyon jókat alszik mióta lehült a levegő, rimánkodom, hogy így maradjon. Már forgolódik, hasáról a hátára, hátáról a hasára, és már mászó mozdulatokat is tesz. Volt a védőnőm hétfőn, nézte ahogy ül Levi az ölemben és megdícsérte, hogy milyen szép egyenesen tartja a fejét és a hátát, szerinte 2-3 hónap és gyönyörűen fog ülni. Ősszel megyün Zalakarosra, már nagyon várom, biztos jókat fog pancsolni a baba medencében, szeret fürödni nagyon. Megyünk nyáron két esküvőre is, az egyik B.pesten lesz oda nem visszük Levit, majd anyukám fog rá vigyázni, itt alszik nálunk, annyira izgulok, anyum mondta, hogy biztos fel fogom hívni percenként, de azt mondta, hogy felnevelt 3 gyermeket, úgyhogy ne izguljak. Mondjuk nekem nem is az a bajom, hogy nem tud rá vigyázni meg ellátni, hanem, hogy mennyire fogok hiányozni Levinek. Még sosem hagytam így magára, anyukák ti mikor hagytátok rá így anyósotokra vagy anyukátokra a lurkótokat? Annyira parázok, úgy fogom sajnálni, remélem nem veszi majd rossz néven. Vagy hülyeség, hogy így izgulok?

Na elküldöm nehogy elvesszen amit írtam. Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

Kép
vikike_

Sziasztok!

Meli,Musz

http://www.bababirodalom.hu/maincategory.php?id=17

Itt vannak olyan kenguruk amiben lehet fektetni, és nem horror áron.
Brendon :twisted: :twisted: Felejtsd el!Eszméletlen drága, ugyanazokat a dolgokat megkapod máshol olcsóbban!

Puszi mindenkinek!

málna2162

Sziasztok!

Musz, Meli
Egy topicban olvastam erről a kengururól, nagyon dicsérték (igaz, ez is elég drága, de sokáig használható)
http://www.happy-baby.hu/index.php?cPath=142

Vikike
Jó, h jelentkeztél! Nagyon ügyi már Levi! Ha már a mászással próbálkozik nálatok sem sokáig fog tartani a nyugis időszak :lol: Lili 22 hónaposan aludt először nélkülünk éjszaka anyósoméknál. Addig szopizott és nem nagyon mertünk kockáztatni, na és Ő sem nagyon akarta... Dani még szopizik, ugyhogy egyenlőre vele nem próbálkozunk.
Sajna nálunk nem nagyon van választék a lovas iskolákban... Egyről tudunk, de azt nem, h milyen szinten van az oktatás, ráadásul elég drága. Alkalmanként el szoktunk járni egy helyre, akkor apa is lóra pattan és a gyerekek is nagyon élvezik, az ár is elfogadható, 1200/ó.

Meli
Ami fontos: TB kártya és lakcim kártya. Adószám enyimeknek sincs, de egyenlőre szükségtelen. Amugy én sem tudom, h ez a része hogyan müködik!

Musz
Esztimanó zabálnivaló! Igaza van Melinek, olyan hihetetlen, h sokat sir :lol:

Mamen
Ne izgulj, majd megszokja a vizet Emese is! Takido emlitette a viz hőmérsékletét, ez jó ötlet :wink:

Olyan klassz, h nincs dögmeleg! Jut eszembe, Takido! Hallottátok a hirekben, h milyen meleg van Horváthországban? 44 fok!

Málna, Ti hová mentek nyaralni? (bocsi, ha már irtad 8) )

Hasznossá kéne tenni magam... De semmi kedvem házimunkázni :oops:

Kép
Kép
mókuska

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Nallunk 13-17 fok van, lassan vissza veszem a teli kabatomat :roll:
Hianyzik a balatoni nyar 8)

Csajok, majd meghalok...utalom az utoso hetet, utolso napokat...mindenki kerdezi hogy penteken lelepek-e meg hogy menjunk inni...ilyenkor be kell rugni :shock: de en nem akarok!
Nem szeretem ezt az erzest, tiszta stresszes vagyok tole :?

Candi,
Megint elbizonytalanodtam a Forgach-al kapcsolatban. Azt olvastam a forumokon hogy mivelhogy egy pici inteztet es csak 2 doki van, rengeteget kell varni a beultetesre :( Az nekem nem tul jo, a parom mar aggodik hogy tul sokaig lesz Londonba egyedul.
Megvarom a talalkozot a forgacsos dokival, de ha nem biztat semmi joval, bejelentkezek a Kaaliba egy konzultaciora, azzal gondolom semmit nem veszithetek.

Musz,
Mauska gyonyoru :P
Olyan jot rohogytem az elemcseren a box utcaba :lol:
Majd ha elkezd maszkalni, biztosan nem akar a hintaba lenni....csak gyozzetek majd szaladgalni utana :D

Vikike,
Jo hogy beneztel :)
Messze mentek a lagziba? Legrosszabb esetbe hazaugrotok egy kicsit cicizni :wink: De biztosan nem lesz semmi baj. Proba cseresznye :)

Meli,
Kar hogy nallatok a Tiszanal nem lehet furodni mint a Malnaeknal.
Velencei to biztos szupi, en meg soha nem voltam ott :oops:
Minding balatonra szoktunk menni, altalaban satorozunk a haverokkal, az nagyon olcso.
Mult hetvegen a sogornomekkel voltunk meg a 6 eves kislanyukkal es bereltunk egy 2 szoba+nappalis apartmant 3.000 Ft/fo/ejszaka. Egyszeru volt a berendezes, de a celnak tokeletesen megfelelt. Az udvarra beparkolhattunk, volt kint asztal meg grillsuto....szuper volt :D Annyira szuper hogy nezegetem a neten az elado balatoni nyaralokat :wink: Tegnap kinyomtattam egy jo parat es odaadtam a listat a paromnak hogy o is nezze meg. Egy kis izelito neki... :wink:

Ma megint lusta napom van, pedig jaj de jo lenne mindent befejezni!

Kép
icus

Sziasztok,

No hát tegnap voltunk dokinál. Hát mivel tegnap bezárták a BM Kórházat - hála istennek, hogy még pont megcsinálták nekem a vérvétel, Hepetitis, vércukor, UH stb. - így hát a dokim tegnap bejelentett, hogy ő nem megy át egyik kórházba sem (itt ő volt az osztályvezető főorvos), most úgy sem kell semmit tennünk, megvan minden leletem és jók. Ő elmegy szabadságra és 4 hét múlva kell mennem hozzá a magánrendelésére terhesgondozásra, akkora gondoljam végig mit szeretnék, ő tud ajánlati orvost, vagy a fiát aki szintén nőgyógyász. Tök jó, így hát tegnap megbeszéltük Apával, bejelentkezem Érdre, eddig még nem intéztem el, és a SOTE-n keresünk orvost, merthogy oda tartozunk és jókat is hallottunk róla. Most kaptam egy ismerős szülésznői számot, felhívtam egy tündér volt, du. kell hívjam, hogy sikerült-e beszélnie az orvossal, mert akkor jövő héten még tudnék vele találkozni, mert utána ő is elmegy 4 hét szabira, remélem beleférek neki még, és szimpi is lesz, eddig csak jót hallottam róla. Jó lenne ha ez az egész rendeződne és legalább tudnám, hogy majd hol fogok szülni, jó lenne megnézni a szülőszobát stb.. Remélem du., este okosabb leszek.
Holnap megyünk védőnőhöz, elintézem majd a háziorvosi papíromat is, azt is átjelentem Érdre.
Bocs, ki vagyok ezektől az ügyintézésektől, remélem jól fognak alakulni a dolgok, szerettem az orvosomat, rossz pont most váltani, így remélem sikerül nagyon jót választani.
Tegnap a kismamák olyan storykat meséltek, a rendelés alatt, hogy kész voltam, állítólag a Szabolcs utcai Kórházban kint ülnek a vajúdó nők, senki nem tudja mi lesz, olyan jó ez a helyzet.
:evil:
Bocs, hogy csak magamról írtam, a képek nagyon édesek.
Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
nektarin

Nektarin,
Nekem a Rakosi volt a dokim a BM-ben, de mivelhogy a korhazat bezartak, meg o sem akart masik korhazba menni (meg az en eletem is bonyolultabb lett) ezert inkabb en is valtok.
Nagyon szerettem a BM-be jarni, olyan csaladias kis korhaz volt, mindenki rendes es aranyos volt, nagyon sajnalom hogy bezartak.

De szerencsere van boven valasztasod, a SOTE-rol en is csak jokat olvasgattam :D
Biztos minden rendben lesz es siman megy az atjelentkezes!

Kép
icus

Icus,

Én úgy hallottam tegnap a rendelésen, hogy Rákosi átmegy, most vagy a Szabolcs utcaiba (ha be nem zárják azt is) vagy a MÁV Kórházba, de aztán itt már semmi nem biztos.
Most olvastam vissza mit írtam, tele vagyok helyesírási hibákkal, bocsi.

Kép
Kép
nektarin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?