Sziasztok!
Hoppá, NAGYON SZORÍTOK, hogy minden rendben legyen, de miért is ne lenne, ott van a pocakodban a te kis KINCSED, és nagyon jól érzi magát biztos!!!
Sziszi, neked is GRATULÁLOK!!!! Örülök, hogy minden ok! És érzel valamit, hogy kisfiú lesz vagy kislány?
Málna, nagyon jók a képek, nekem is a pisilős kép jön be, nagyon cukik. Sok sikert az államvizsgához, és nagyon szép az a négyes szakdoli. A bátyám ma államvizsgázik, remélem sikerül neki, elég nehéz volt neki tanulni, mert június 4-én megszületett náluk is a baba, kisfiú és Ádám a neve. Szóval hát ilyen pici baba mellett tanulni elég nehéz lehet, mondta is, hogy kiköltöztette őket a nappaliba, hogy ő meg tudjon a szobájukban tanulni, nem tudom így mennyire szűrődött be a gyereksírás. Le a kalappal előtted is, hogy ilyen szép teljesítményre vagy képes egy kis lurkó mellett.
Meli, de jó, hogy ennyi tejcid van, én sajnos nem tudtam sokáig szoptatni, Beának írtam is a kálváriánkat. Leírom nektek is ha gondoljátok. Nagyon édes Dénes baba!
Musz, olyan szimpi vagy a képeken, annyira hasonlítasz valakire, de nem jövök rá, hogy kire, olyan kedves arcod van, nem nyalizni akarok. Tényleg így gondolom. Nagyon szép baba Esztike, nagyon nagy szemekkel tud figyelni, és milyen tudományosan nézegeti a kis állatkáját.
Nektarin, múlnak már a sebek a karodon? Szép kismama vagy, nagyon jók az uh. képek, nagy élmény volt így látni igaz? Én is élveztem anno. Jó pocakosodást, már nincs is sok hátra.
Mamen, képeket majd tegyél fel még a manódról, ne izgulj biztos rendbe jön a lába.
Látod Bea? Jöttem babanetre
, kérésed parancs, Puszi! Ádi remélem jobban van!
Icus, Candi, nagyon drukkolok nektek is, hogy végre összejöjjön a babó, le a kalappal előtettek, hogy ilyen jól bírjátok a megpróbáltatásokat, beindult a babásodás, biztos nálatok is hamarosan kopogtat a gólya
!
Kis-plutó, jó nagy baba Esztike, nekem is már majd leszakad a derekam ha cipelni kell Levit, bár nagy részt azért a játszószőnyegén van. Adrika igazi kis hölgyemény, gondolom örül, hogy végre nyáriszünet van.
Mókuska, annyira szép Lili, gyönyörű haja van. Én is lovagoltam régen, nagyon élveztem, nem kapott Lili ihletet, hogy lovas iskolába járjon? A kisfiad is fölpattant a pacira?
Rólunk, szépen fejlődünk, minden ok szerencsére, most Levi is nagyon jókat alszik mióta lehült a levegő, rimánkodom, hogy így maradjon. Már forgolódik, hasáról a hátára, hátáról a hasára, és már mászó mozdulatokat is tesz. Volt a védőnőm hétfőn, nézte ahogy ül Levi az ölemben és megdícsérte, hogy milyen szép egyenesen tartja a fejét és a hátát, szerinte 2-3 hónap és gyönyörűen fog ülni. Ősszel megyün Zalakarosra, már nagyon várom, biztos jókat fog pancsolni a baba medencében, szeret fürödni nagyon. Megyünk nyáron két esküvőre is, az egyik B.pesten lesz oda nem visszük Levit, majd anyukám fog rá vigyázni, itt alszik nálunk, annyira izgulok, anyum mondta, hogy biztos fel fogom hívni percenként, de azt mondta, hogy felnevelt 3 gyermeket, úgyhogy ne izguljak. Mondjuk nekem nem is az a bajom, hogy nem tud rá vigyázni meg ellátni, hanem, hogy mennyire fogok hiányozni Levinek. Még sosem hagytam így magára, anyukák ti mikor hagytátok rá így anyósotokra vagy anyukátokra a lurkótokat? Annyira parázok, úgy fogom sajnálni, remélem nem veszi majd rossz néven. Vagy hülyeség, hogy így izgulok?
Na elküldöm nehogy elvesszen amit írtam. Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra!