Sziasztok
Judit
Légyszi, légyszi, ne kenődj így el!
Nem mondom, hogy később sokkal jobb lesz, mert mindig máshogy lesz nehéz.
A pocakfájást pár hét, netán hónap múlva kinövi, utána majd mást "talál ki".
Kristóf például 1 hónapos kora óta nem alszik nappal, és 15 percnél többet nincs el egyedül, így egész álló nap szórakoztatnom kell. Persze pokolian fárasztó egész nap vigyorogni, meg csörgőzni, meg hintáztatni, mert csikizni, de ha ránézek a kis vigyorgó pofijára, akkor azt mondom megéri. És elvégre erre vártam már évek óta. Most itt van és örülni kell Neki
Ha meg majd kúszik, mászik, jár, akkor meg majd azért lesz nehéz, mert folyton szemmel kell majd tartani a kis pimaszt, nehogy kárt tegyen magában.
Neked még abból a szempontból is könnyebb, hogy van elég tejed. Mert nekem pl. folyamatosan lelkiismeretfurdalásom volt és van, hogy nincs elég tejem, pedig Kristófka imád szopizni. Nálunk így szopi+cumisüvegezéssel minden alkalommal 1-másfél óra ment el, napjában 4-5-6 alkalommal.
Lakás ügyben pedig ne aggódj! Nálunk hetente van csak max. takarítva, de volt már, hogy csak kéthetente jutottunk odáig. Folyamatosan rumli van. Mosogatni, ruhákat teregetni este 9-10-kor szoktam. Fürödni is. Ja, és délben jutok reggelihez és este 8-9-kor a vacsorához.
TV-t max. akkor van időm nézni, ha épp etetem Kristófot, és közben nézem.
Pedig már 5 és fél hónapos a srác, mégis.
Néha(sajnos nem is nagyon néha) én is depis vagyok. Utálok egész nap egyedül lenni(illetve kettesben Kristófkával), utálom, hogy apuci estére már fáradt fürdetni, meghogy mindenre fáradt már este. Mindent én csinálok egyedül. Minden nap csak babázok és babázok és babázok...és én is vágyom már egy kis kikapcsolódásra. Néha utálom az egész világot, kivéve persze Kristófkát. Nagyon tudom sajnálni magam. Nekem sosincs hétvége, sosincs szabadnap. De aztán nagy nehezen felülkerekedek ezen. Néha nagyon nehéz, de ez van.
Jó, éjszakai alvással kapcsolatban egy szavam se lehet. Én szerencsére nem tudom, mi az, hogy virrasztani éjszaka. Az első hónapokban is mi csak egy gyors szopi erejéig keltünk fel enni(ilyenkor elég volt neki, és nem kellett cumisüvegezni se), aztán aludt vissza egyből. Max. 20 perc volt az egész ébrenlét.
Ringatni, altatni éjszaka? Fogalmam sincs milyen az.
Most pedig már abszolút nem kel föl éjszaka, 12-14 órákat alszik egyhuzamban.(viszont én nem tudok ettől függetlenül aludni, mert olyan pocsék alvó vagyok)
Szóval, fel a fejjel! Egy gyerek áldozatokat követel, fáradtságot, de te is láthatod, hogy ezerszer meghálálja.
És nekem sincs időm nagyon sokszor visszaolvasni, ciki is, hogy sokszor nem válaszolok a többiek kérdéseire, meghogy az új lányokat szinte nem ismerem, éshogy folyton csak magunkról írok éshogy képekkel traktálom őket, de bizonyára megértik és jövő ilyenkor, ha már majd MINDENKI babázik itt, majd ők is megtudják
Tündi
Lesz keresztelő, augusztus 21.-én
Réka
Hát persze, hogy mindenkinek lesz pici babája
Kicsit több mint 1 éve még én is azon aggódtam, hogy talán soha nem lesz, de aztán ez az örök vigyori tündéri bündéri kisfiú lett belőle
Sysy
Nekem egyértelműen a Clearblue
Babus