Új privát üzeneted érkezett!

Adriana!
Nagyon sajnálom! Kép

Tündi!
Jó nyaralást! Kép

Annácska!
Hogy te mikre nem emlékszel? Én már el is felejtettem, hogy a lányoddal egy napon születtem, pedig márciusban tökre örültem neki. Kép

Unique!
Amint annácska írta március 16. a szülinapom Kép

Babus!
Én nagyon szeretem a képeidet. Édes Kristófka Kép

Nicol

Kép
nicol

Sziasztok!

Csak bekoszonok. Masra nincs idom.
Hat azt hiszem megtapasztaltam, mi az a szules utani depresszio. Ma ket hete, hogy nem alasszuk at az ejszakat. Ha a tegnap a ferjem nem vallalja at, nem tudom mi lett volna. Iszonyat hasfajos este. Mar elkezdtuk az Infacolt, hat majd meglatjuk. Szegeny parom fel negyig volt fent, hatkor meg kelt dolgozni. Nehez az elet. Tejet sem tudok lefejni. Rettegek, hogy elapad a faradsagtol. Idegesit, hogy repul a lakas. Rettegek, hogy ha elmegy a csaladom, az Atti dolgozik meg ennyire sem birom majd.

Szoval aki a szulestol felt az ne tegye, mert piti dolog az utana levo dolgokhoz kepest.

Azt hiszem nem jovok tobbet, mert visszaolvasni nincs idom, magunkrol regleni, traktalni titeket, meg ugy gondolom felesleges.

Stella, Tundi!
Majd irok, ha esetleg megyunk le Pecsre, kocsi szervizben van, nem tudom meddig.

Babus!
Neked mindent koszonok, es le a kalappal, hogy igy birod! Te voltal mindig az etalon!

Nicol, Edinka!
Elottetek is le a kalappal. Hianyozni fogtok!

(most megint elkapott a siras, mert mintha a legjobb barataimtol vennek bucsut, valoszinu csak a faradsag)

Tobbiek!
Orulok, hogy megismertelek Titeket. A pocakosoknak jo terhesseget, egeszseget kivanok, tobbieknek meg mielobbi babasodast!

Seszi, draga!
Remelem azt irod majd vigasztalasnak, hogy a hugid is igy volt szules utan, es jobb lett a helyzet. Azt mondjak a hat het utan nagyon megvaltoznak a picik. Hat en ezt a hat hetet ugy varom, mint a Messiast. Neked is koszi mindent, nem is tudod, milyen sokat segitettel eddig.

Uj kepeket mindig megtalaljatoka a
http://zsamboki.sytes.net/gallery/kis_Atti
oldalon

puszi!
HIANYOZNI FOGTOK!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Helló Lányok,
köszönöm a sok gratulációt, holnap megyek UH-ra megnézik a kis Pöttömöt, remélem minden rendben van odabent. Hála az égnek eddig semmi tünet csak nagyon sokat járok pisilni, meg persze a mellem érzékeny de az nálam eddigis durva volt.

Tjuca,
vigyáztam a török vízzel, szerencsére nem szedtem össze semmit. A tengervíz meg nagyon tiszta volt.

Sysy
tudom hogy már megvetted a Gabriell tesztet de nekem a Lily jött be Rossmann (2 db 900 Ft).

Majcsi,
szorítok hogy minnél hamarabb sikerüljön!!! Mindent bele!

Stella,
jó sok tüszőcskéd van, drukkolok hogy hétfőn minnél többet lelehessen szívni!!

Wish,
neked is megadrukkokat küldök és tiszta szívemből kívánom hogy a Pöttömkék jó sokáig Nálad maradjanak (9 hónap) :o))

Évi77
tényleg egyidősek a babócáink!!! Te voltál már UH, mit láttatok? Szívhang?

Sezi,
hát igen eddig voltam éretlen Kivi, de most annyira hihetetlen.

Adri,
nagyon sajnálom a keresztmamádat, részvétem.

Unique,
köszönöm a zebrámat és kívánom hogy Mindenkinek legyen egy kis zebrája.

Timika,
gratulálok!! Megindult a csorda :o)))

Tündi,
remélem hogy nyár végén a dokid megtalálja a bibit és pikk-pakk teherbeesel. Csaodálom a kitartásodat, és kívánok Neked kellemes nyaralást.

Kinga,
Veled mi a helyzet? Kutyud?

A nyarlás jól sikeredett, úsztunk, pihentünk sokat, a kaja nem volt vmi nagy szám, a hőséget nehezen bírtam 45 fok volt, és természetesen megégtünk, persze a doki felhívta a figyelmemet hogy vigyázak a nappal és tényleg vigyáztam is 30 faktórú krémmel kengettük magunkat, napernyő alatt, de a bitang nap jól kiszúrt velünk tök lelkiismeret furdalásunk volt a párommal.

Kivi
kivi2

Szia Babus!
Mi még nem nagyon ismerjük egymást.
Nem tudom, a többiek hogy vannak a dologgal, de nekem mindig jó nézni, hogy van remény és ilyen gyönyörű mosolygós csöppségek lehetnek nemsokára a mi pocakunkban is. Mert ugye nemsokára így lesz?
Jó babázást neked! És le a kalappal előttetek!

Szia Judit!
Ugye Ezvicc Judit a becsületes neved? Szerintem természetes, hogy fáradt vagy, csak ne görcsölj rá. És inkább szunnyadj egyet ahelyett, hogy visszaolvasod napi tipródásainkat. Hiszen neked most ez a legfontosabb feladatod.
Így ismeretlenül is kívánok neked nagyon sok erőt, sőt küldök is. Nekem most úgysincs rá szükségem annyira!

Minden jót!
Réka
Vendég

Nnaa lányok!
Annyit beszéltetek erről a Jónásról, hogy megyek és áttanulmányozom... nagon kiváncsivá tettetek, megpróbálom megfejteni mi van ott! Kép

Aztán jövök, és megosztom veletek, amit megtudtam! Kép

Sziszka

szisszka

Móni!
www.astro.com
Azon belul astrodiens-et választod ki, azon belül Lunar Fertility azt hiszem.
dbogica

Lányok!
Én tegnap megcsináltam a táblázatot (Jónás félét). Azt hiszem a piros vonal jelenti a termékeny napokat, illetve azt hiszem a vonal megvastagított része a legtermékenyebb nap? Azt hiszem az előtte való napon/kon kell próbálkozni. Különben nekem is pont mensi előttre esik.
Ám van még valami. Nekem megvan Jónás könyve és abban még azt is olvastam, hogy vannak 'zöld' napok is, amelyek lehetnek termékenyek, vagy azok is. Azt úgy kell bejelölni, hogy az utolsó mensi 1. napjához hozzáadtok 15 napot és az a nap lesz a zöld nap.Pl.ha júl.5. volt a mensi 1. napja, akkor júl.20-a lesz a zöld nap. Na, most ez előtti és utáni 6 nap még ebbe az időszakba tartozik. Zöld időszakba. A doki szerint az ő védjegyével kiadott naptár a megbízható, ez pedig egy amerikai honlapos dolog, tehát nem tudom, ugyanaz-e, de én megpróbálom!Kép
Puszi:Bogi
dbogica

nna, nem is olyan bonyolult dolog ez.
A táblázatban vannak a számok, azok az aktuális hónapban a vasárnapokat jelölik. Pl. július 3. vasárnap,július 10. vasárnap... igy tovább. A kis fekete bigyók, amiknek "átlátszó" a közepe, azok az újholdat jelentik. A sárga kis bigyók meg a teliholdat. A piros vonal meg Jónás szerint a termékeny napok.
Az egészhez azt tudni kell, hogy a Jónás módszer azon alapul, hogy azt kell megnézni, hogy hány nappal telihold után születtél, és minden hónapban ugyanannyi nappal telihold után van a termékeny nap. Vagy valami ilyesmi a lényege. Én pl. 1983. augusztus 26-án születtem. Megnéztem a holdnaptáram, és abban az évben augusztus 23. volt telihold. és a jónás naptárban mindig telihold után 3 nappal jelzi a termékeny napot.
Most nem tudom... lehet, hogy véletlen... ebben a hónapban 21.re mutatja a teliholdat, a termékeny napomat meg 24-re írja, és nekem pont akörül lesz a középidőszakom... úgyhogy ki tudja
na remélem tudtam segiteni
ha gondoljátok, akit érdekel, én meg tudom nézni a holdnaptáram, hogy hány nappal telihold után születtetek...

sziszka

szisszka

Druszám Kép
Köszi, aranyos vagy, most már nem csak hálni jár belém a lélek, ahogy mondják Kép
Te, minden tábla titkot elárulsz? KépKépKép

Annácska Kép
Persze hogy mondom neked hogy ne izguljál! Még én sem tudom pontosan mi vár rám! Kép Egyébként én nem félek egyáltalán a vizsgálatoktól, csak egy picit az eredménytől, de leginkább hoyg minden rendben lesz. Halálra azért nem izgulom magam, most még... Kép Örülök hogy elhatároztad a meddőségit! Drukkolok neked hogy megtalálják a bibit és gyorsan helyre lehessen hozni!

Kinga
Ez a beszéd! Így kell ezt csinálni! A végeredmény számít, semmi más! Kép

Babus
Nagyon édi Kristóf ezen a babaszőnyegen, hihetetlen milyen boldog baba Kép Tényleg, keresztelő lesz nálatok? Ilyenkor szokás, nem? Kép

Stella
Én is csak viccből írtam ám a névnapi köszöntőt Kép

Zsu
Nincs előttem a Jónás naptáram, de igen, asszem a piros csík 4-5 nap jelöli a termékeny időszakot. Megjegyzem, valakinek menzi alatt vannak termékeny napjai, tehát nem kizárt.

Eszter
Gratula az újrarajzoláshoz!
(ez a fény duma....Kép)

Nárcisz Kép
Nem könnyű feladatot ígértem neked, de megbírkóztam vele. Az esküvős albumomat Tündi30 esküvője néven találod meg az albumok között Kép

Kivi
Örülök hoyg visszajöttél és jól vagy! UH-hoz szoritok, úgyis minden rendben lesz! Kép

Évi79
Nagyon szép nyaralást és jó pihenést kívánok nektek! Kép

Tündi
Vendég

Sziszka
Akkor nekem megnéznéd a holdnaptárad? Ez így egész logikusan és misztikusan hangzik, összenézném az én Jónásommal otthon Kép Előre is köszi! Ja, '74.08.06.

Tündi
Vendég

Hu, azt sem tudom hol kezdjem...

Unique
Sokat gondolok Rád, mennek az extradrukkok!!!!

Bogi
A jónásban a zöld napokat nem nagyon tudtam megfejteni... ott a neten valami olyasmi volt, hogy (asszem) kékkel kell jelölni a mensi napokat, zölddel meg az ovulációsat. De ketten csak összehoztuk a megfejtést!!! Kép

Éva
Jó pihizést nektek!!!

Kivi
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Remélem beszámolsz az UH-ról!!! Kép

Judit
Vigyázz magadra, a lényeg, hogy pihenj amennyit csak tudsz!!! Aztán majd ha minden a normális kerékvágásban megy, akkor majd visszaolvasol meg minden! Kép
Addig is sok sok energiát küldök!!! Kép

Babus
Nehogymárnetegyélfelképeket!!!!
Én imádom Kristófkát és a fotóit!!! Kép
Annyira édi!!! Én várom a további képeket!!! Kép

Sziszka

szisszka

Tündi
abban az évben 08. 03.-án és 09.01-én volt telihold. A második vonatkozik rád sztem.

szisszka

Kivi!

Köszi a gratulációt! Az UH-n csak annyi látszott, hogy ép szélű a petezsák, a méh felső harmadában van, de más nem. Tudom, kezdetnek ez is elég, de a baba még nem látszott a petezsákban, így aztán a szívműködést se láthattuk még. Három hét múlva kell visszamennem, talán akkor. A te pöttömöd hány hetes lesz holnap? Biztos minden rendben lesz ám!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tündi
bocsi!!!félre mondtam
az időpontok jók...
az első vonatkozik rád!!!
Szóval akkor neked telihold után 3 nappal kell h legyen a termékeny nap...
de vesd össze otthon.

szisszka

Sziasztok Lányok!

Móni23!

Holnap kellene megjönnie!Remélem nem fog!Köszi a drukkokat!KépKépKép
Szerinted mikor teszteljek?

Unique!

Köszi a drukkokat!Sajnálom hogy így érzel.
Én Veled vagyok!Kép
Nem tudod mikor kell elkezdeni a hőmérőzést?
Szülinapom: Június 30.

Kivi2!

Köszi kipróbálom!,hátha beválik!
Te hány nappal az elmaradt mensi után teszteltél?

Puszi!

Sysy
sysy77

Sysy!

Szerintem holnap már tesztelhetsz! Nekem is a repi utáni 14. napon mutatta ki a teszt. Aztán gyorsan írjál ám utána! Drukkolok nagyon!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77!

Köszi!Remélem holnap jó híreket hoztatok!Kép
Te jól vagy?Kép

Puszi!

Sysy
sysy77

Unique!
Szülinapom:02.05
Bogi
dbogica

Sysy
Attól függ milyen teszted van... sztem ne gabriellel tesztelj... remélem poitiv lesz, drukkolok nagyon!
Bár én nem hőmérőzök, de úgy tudom a mensi első napján érdemes elkezdeni... remélem erre nem lesz szükséged!

Sziszka

szisszka

Sziszka!

Meg tudnád nézni nekem a szülinapomhoz tartozó teliholdat: 1979. 03.18. Előre is köszike Kép

Sysy!
Nagyon szorítok Neked, hogy remek hírekkel szolgálj holnap!!! +++++++++++++++++++++++ Kép

Réka!
Semmi gond, egyébként nekünk is van már fiú és lány nevünk is... Gyerek még nincs, de neve már van... Kép Már az esküvőnk előtt legalább 1 évvel beszélgettünk erről a párommal... Kép

Zsu

Zsu
valér

Zsu

1979.03. 13. volt telihold

szisszka

Köszi szépen! Nem tudom, kicsit szkeptikus vagyok. Ha a június hónapot nézem, akkor a következőket lehet elmondani az én esetemben: jún.20-án jött meg, 22-én volt telihold. Ha ezt veszem alapul, akkor nekem valamikor 27-én volt a termékeny napom... Még pont egy hét volt a félidőig... Biológiailag mennyi az esélye, hogy összejöjjön a baba? Ha most nem jött össze, akkor majd július 26-án jobban odafigyelek apucira... Kép Hátha bejön. Ki tudja... Kép

Zsu

Zsu
valér

Nincs mit!
Nem tudom, nekem holdilag meg elvileg biológiailag is ugyanakkora esik...lehet, hogy csak véletlen... Hát nem tudom, mondjuk én ebben a hónapban pont nem akartam semmit figyelembe venni... sebaj, majd gyorsan elfelejtem valahogy!

Sziszka

szisszka

Drága Judit!
Sajnálom, hogy Atti ilyen kis hasfájós. Sok-sok kitartást és türelmet kívánok neked. Hidd el ez az időszak is eltellik egyszer, és Atti is mosolygós kicsi lesz. Átérzem a fáradságod, nálunk Vivi este 8-tól 10-ig sír és semmivel sem lehet megvigasztalni. Az az egy bíztat, hogy állítólag ezt 3 hónapos korukra kinövik a kicsik. Bízom benne, hogy az infacol bevállik és többet tudsz majd pihizni.

Nicol

Kép
nicol

Babus!

Köszi a mailt.
Ha van kedved és időd kérlek írj még egy kicsit, bár Kristóf jó referenciának tűnik:-)
Nektek voltak problémák vagy gyorsan jött a baba?

Juca

A többiek is megírhatják mailben a nevete és telcsiszámot, aki ígérte, szívesen veszem, ha több is van, és lehet választani.

Juca

tjuca

Sziszka Kép
Nagyon szépen megkérlek megnézed az én naptáramat is! Léci-léci-léci Kép
1981. február 1-én születtem.

Mindjárt jövök Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Na visszaértem Győrből. A dugóban álltam itt BP-n kb 1 órát. Szóval egy borzalom volt a mai autókázás…

Duddu!
Akkor szívesen megnézném, amit csináltok. Általános iskolában mi is néptáncoltunk a férjemmel. Nagyon élveztük mindketten. Aztán elköltözött a tanárunk, és nem csináltuk tovább.
Az orvosi miatt nem kell irigyelned, borzalmas volt, hála Istennek, hogy vége lett.

Annácska!
Végül azt mondták, hogy ilyenre nem is gondoltak, hogy elbocsátanak. De én minden alkalommal égek az irodában miattuk. És majdnem elbőgtem magamat, mert nagyon sokat küzdöttem ezért a munkahelyért. Nagyon féltem, hogy kiraknak. De végül is megértik, csak nekem gáz.
Tapolcára jársz a reprodukciós központba? Nekem ott van egy nagyon jó haverom. Ki az orvosod?

Juca!
Ne haragudj, de nem tudom, hogy mit szeretnél. Alkalmazási előíratát kell követni. Ha ezt nem találod, akkor, ha beírod nekem a készítmény nevét, én szívesen utánajárok neked. De progeszteronhoz én nem nagyon értek. De mindenből szívesen tanulok.

Szisszka!
Kép. lehet, hogy a szüzességgel van a baj tényleg? Lehet, hogy rátapintottál a lényegre Kép

Unique!
Az enyémet jól írtad a táblázatban. És azt nem tudod megcsinálni, hogy változtatgassa a táblázat azt a sorrendet, amit mi szeretnénk. pl ha szeretném, akkor születésnap szerint, vagy ABC sorrend szerint rakja sorba ? Kép
A mentorom csodálatosan aranyos Győrben. Sok dokinál voltam. Egy prof asszony teljesen el volt halva, hogy nem megyek orvosnak, illetve rezidensnek, és mindenáron rá akart beszélni, hogy ne ezt a munkát végezzem. Volt olyan doki, aki azt mondta, hogy képesnek tart a felelős döntésre, és hogyha ezt szeretném csinálni, akkor sok sikert kíván. És gondolja, hogy mérlegeltem előtte. Hát ezt szeretem én hallani, meg ha elfogadják, a döntéseimet.

Babus!
Én nagyon örülök, hogy képeket raksz fel, és a kommentárok külön tetszenek. Szerintem ne hagyd abba a képek felrakását.

Valér!
Van aki a mensi közben, vagy utána köv. napokban a legtermékenyebb. Szerintem érdemes kipróbálni, max többet vagytok együtt a pároddal.

Ironram!
Végre rajzolhatsz mesét? Én már nagyon várom. Kép

Ezvicc!
Ne aggódj ilyenek miatt. Lassan majd elmúlik ez az időszak, de csak szép emlékeid lesznek. A lakást meg vigye csak el az ár, nem érdekes. Az infacolnál van olcsóbb készítmény is, pl espumisan. Csak utána kell járni, ha érdekel.

Éva 79!
Jó nyaralást, A Balaton csodálatos,mi is ott voltunk a hétvégén .

Puszi:
Nárcisz

Kép
narco

Tündi!
Baromi jó az albumotok.
Ez a brutális férj dolog...Kép
És mi a nagyon merész fotó? Olyat nem raktál fel?
Kép

Kép
narco

Szisszka!Kép

Gabriel és Madi-lab tesztem van itthon.
Milyen tesztet ajánlasz ami elég nagy biztonsággal kimutatja a terhességet?
Egyébként nem szeretnék hőmérőzni!!!!!!!KépKépKép

Valér!Kép

Köszi a szorítást!Szükségem van rá!
Te mikor tesztelsz?

Sysy
sysy77

Nárcisz Kép
Nem dehogy járok én Tapolcára Kép kicsit messze lenne, csak Stellának írtam, hogy ha ott a babagyár akkor már indulok is Kép
Örülök, hogy marad a munkahelyed, de azért ne stesszeld magad feleslgesen. Mondom és Kép
Ha Unique ABC sorrendbe rakná a táblit, akkor én lennék a tetjén Kép Nem is hangzik rosszul!

Éva Kép
Jó utat, szép időt és sok pihenést Kép

Judit Kép
Ne viccelj már! Nem kell azért elbúcsuznod, mert ritkán jössz! Ez badarság!
Az anyuciktól csak azt várjuk, hogy időnként elárasszanak minket fotokkal a csöpségekről és elmeséljék hogy vannak.
Remélem, hogy Stella, Babus és Tündi tud rád hatni és jössz, amikor csak időd engedi Kép

Eszti Kép
A fiad nagyon szerencsés, hogy saját mesekönyv rajzolója van Kép
Ismered a mondást: Eb csont beforr!
A lányom is zakózott hatalmasakat, sőt még most is állandóan elesik. Túlélik, sokkal szívósabbak mint az gondolnánk Kép Azért csak vigyázzatok!

Babus Kép
Mi van veletek mamikkal???
Szerintem mindenki nevében nyilatkozhatok, hogy: Igen is kérünk képet!!!
Honnan fogjuk tudni mit kell tenni egy fél évessel, ha már nem számolsz be róla Kép

Duddu Kép
Végre eljutottam az albumodig Kép Nagyon szépek vagytok és hihetetlen hogy milyen élményekben volt részed Kubában. Azt hiszem van még mit tapasztalnom. Kislány korom óta vágyam, hogy delfinekkel úszhassak Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Lányok!Kép

Kíváncsiság képpen megmértem a hőmet,és pont hőemelkedésem volt. Ez jelenthet valami jót?
Vagy mielőtt megjön akkor is felmegy a hő?
Segítsetek légyszi!
Előre is köszi!KépKépKép

Sysy
sysy77

Sysy Kép
Az nagyon is jó jelent ha fenn van a hőd Kép
Mielőtt megjön általában néhány tizedet esik a hő.
Drkkolok, hogy a holnapi teszted pozitív legyen!!!

Annácska, aki kész a csemete altatásával Kép

annácska

Annácska
Megnéztem!
1981. január 20. volt telihold.

Sziszka

szisszka

Annácska!Kép

Köszi szépen!Ez elég biztatóan hangzik,akkor talán így van esélyem!
Küldjél poziítív energiát,hátha még az is segít!
Olyan hányingerem van ma már másodjára!HUUUUUUUUUUUU!

Sysy
sysy77

Sysy Kép
Te nagyon gyanús vagy nekem Kép
Szerintem... ki sem merem mondani Kép
Küldök billió-milló-giga-mega-extra +++++++++++++++++++++ drukkot Kép
Ennyi remélem elég Kép
De a többiek még biztos besegítenek!

Annácska

annácska

Sziszka Kép
Akkor most hány nap is az ami számít?
Ezekszerint a 12. nap kell, hogy legyen pé-m?
Mindjárt visszanézem a lányom fogantatását, azért az számít Kép

Annácska

annácska

Annácska!

Úgy legyen,ahogy gondolod!Inkább ki se mondd!Kép
Nem szeretnék inni előre a medve bőrére!Kép
Köszi szépen a rengeteg sok pozitív energiát!
Már ide is ért még jobb kedvem lett tőle!KépKépKép
Te hogy vagy?

Sysy
sysy77

Szisszka,Valér!Kép

Hol vagytok?

És a többiek?

Sysy
sysy77

Sziszka Kép
Visszanéztem és nem kizárt az elmélet Kép
Ráadásul a 11, 12. napon szokott a hőm lejjebb menni Kép

Annácska

annácska

Sysy Kép
Úgy látszik mindenki a paplan alá nézeget Kép
Egyébként már valamennyire jobban vagyok, de még nem az igazi Kép

Annácska

annácska

Szerintetek melyik a legbiztosabb terhességi teszt?Kép

Sysy
sysy77

TündiKép
Hááát... Külső nyomás hatására árultam csak el a titkot Kép A lányok a hibásak. Én neeeeeeem iiiiiiiiis............. Kép
Félretéve a tréfát, szerintem is jó ötlet volt, olyan jó "kis csapat" jött itt össze, hogy szerintem nagyon jó érzés, hogy tudjuk egymást köszönteni, stb-stb. Kép
Azért nem mondhatod, hogy nem fejlődik a tábla.... Bár komolyan elgondolkodom, hogy kiadom egy alvállalkozónak Kép mert ilyeneket olyan új és új kéréseket kapok Kép Hiába, ha az ember a kisujját nyújtja... Kép

SzisszkaKép
Köszi kérdésedet. Remélem, segítettek az extra drukkok (mint mindig) Kép Megvolt a vizsgálat. 5-re voltam kiírva, 5.15-kor bementem, 5.30-kor kijöttem. Nagyon korrekt volt. Kép
Eredmény holnap reggel 8-tól. Dél körül tudok értemenni, megírom. Kép
Komoly asztrológus lett belőled, látom! Kép

SysyKép
Itt vagyok! Mennek Neked az extra-mega drukkok innen is!!!! Nagyon szorítok Érted! Szeretnék holnap zebrát rajzolni!!!!!!! Kép
Úgyse hinné el Tündi, hogy nem az ő bosszantására van, hogy én most ennyit "szétosztok" Kép

NárciszKép
na ugye hogy ugye... Kép Jó az az önálló, felelősségteljes élet Kép A nagybetűs fajtából Kép
Örülök, hogy jól érzed magad. Nekem élmény olvasni az írásaidat, tudod, nem áll messze tőlem az a világ Kép
Na haggyjál mán az extra kérésekkel! Először azt hiszem el kellene végeznem egy számítástechnikai gyorstalpalávalót ahhoz, hogy teljesíteni tudjam. De azt most sajna - egyéb és itt jól ismert elfoglaltságaim miatt, amik közé természetesen beletartozik a paplan alá nézegetés is Kép - nem vállalom. Kép

JuditKép
Köszönöm kérdésed, megvolt a vizsgálat és már jobban vagyok. És nagyon sok energiát küldök Neked a kiskrapekhez! Kívánom, hogy legyen pár perced napközben feltöltődni is! Nárcisznak igaza van, a lakás úszhat, az megvár. Kép
Kitartás, nem tart soká ez az időszak! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

SysyKép
Hú, teszt ügyben nem tudok segíteni, én eddig még nem vettem zebrásat Kép
Viszont - ha kell - hőmérőzni a ciklus 1. napjától érdemes. Ha szükség lesz rá (de nem lesz!!! ), akkor szívesen elmondom, hogyan kell (ha még nem tudnád).

Pusza

Unique

KépKép
unique

LeányzókKép
Láttátok a Babanet talit július 30-án? Ne menjünk el rá? (legalább akik ráérünk és itthon vagyunk) Olyan nagyon kíváncsi vagyok már Rátok!
Szeptemberben aztán szervezünk egy sajátot, amikor mindenki visszajött a szabiról Kép

Unique

KépKép
unique

Unique!Kép

De jó hogy itt vagy!Már úgy hiányoztál!!!!!!!!!!!!!!Kép

Köszi a sok drukkot!Remélem holnap kapok egy nagy ZEBRÁT!Olyan jó lenne!Kép
Bárcsak sikerülne!!!!!!!!!!!!!

Sysy
sysy77

Unique Kép
Én benne vagyok a taliban, de ha nem gond a lánykámat is vinném Kép
Enyje-bejnye így rám kenni mindent Kép
Rólad miért nincs fenn kép???

Annácska

annácska

SziasztokKép

Judit
Légyszi, légyszi, ne kenődj így el!
Nem mondom, hogy később sokkal jobb lesz, mert mindig máshogy lesz nehéz.
A pocakfájást pár hét, netán hónap múlva kinövi, utána majd mást "talál ki".
Kristóf például 1 hónapos kora óta nem alszik nappal, és 15 percnél többet nincs el egyedül, így egész álló nap szórakoztatnom kell. Persze pokolian fárasztó egész nap vigyorogni, meg csörgőzni, meg hintáztatni, mert csikizni, de ha ránézek a kis vigyorgó pofijára, akkor azt mondom megéri. És elvégre erre vártam már évek óta. Most itt van és örülni kell NekiKép
Ha meg majd kúszik, mászik, jár, akkor meg majd azért lesz nehéz, mert folyton szemmel kell majd tartani a kis pimaszt, nehogy kárt tegyen magában.

Neked még abból a szempontból is könnyebb, hogy van elég tejed. Mert nekem pl. folyamatosan lelkiismeretfurdalásom volt és van, hogy nincs elég tejem, pedig Kristófka imád szopizni. Nálunk így szopi+cumisüvegezéssel minden alkalommal 1-másfél óra ment el, napjában 4-5-6 alkalommal.

Lakás ügyben pedig ne aggódj! Nálunk hetente van csak max. takarítva, de volt már, hogy csak kéthetente jutottunk odáig. Folyamatosan rumli van. Mosogatni, ruhákat teregetni este 9-10-kor szoktam. Fürödni is. Ja, és délben jutok reggelihez és este 8-9-kor a vacsorához.
TV-t max. akkor van időm nézni, ha épp etetem Kristófot, és közben nézem.
Pedig már 5 és fél hónapos a srác, mégis.

Néha(sajnos nem is nagyon néha) én is depis vagyok. Utálok egész nap egyedül lenni(illetve kettesben Kristófkával), utálom, hogy apuci estére már fáradt fürdetni, meghogy mindenre fáradt már este. Mindent én csinálok egyedül. Minden nap csak babázok és babázok és babázok...és én is vágyom már egy kis kikapcsolódásra. Néha utálom az egész világot, kivéve persze Kristófkát. Nagyon tudom sajnálni magam. Nekem sosincs hétvége, sosincs szabadnap. De aztán nagy nehezen felülkerekedek ezen. Néha nagyon nehéz, de ez van.

Jó, éjszakai alvással kapcsolatban egy szavam se lehet. Én szerencsére nem tudom, mi az, hogy virrasztani éjszaka. Az első hónapokban is mi csak egy gyors szopi erejéig keltünk fel enni(ilyenkor elég volt neki, és nem kellett cumisüvegezni se), aztán aludt vissza egyből. Max. 20 perc volt az egész ébrenlét.
Ringatni, altatni éjszaka? Fogalmam sincs milyen az.
Most pedig már abszolút nem kel föl éjszaka, 12-14 órákat alszik egyhuzamban.(viszont én nem tudok ettől függetlenül aludni, mert olyan pocsék alvó vagyok)
Szóval, fel a fejjel! Egy gyerek áldozatokat követel, fáradtságot, de te is láthatod, hogy ezerszer meghálálja.
És nekem sincs időm nagyon sokszor visszaolvasni, ciki is, hogy sokszor nem válaszolok a többiek kérdéseire, meghogy az új lányokat szinte nem ismerem, éshogy folyton csak magunkról írok éshogy képekkel traktálom őket, de bizonyára megértik és jövő ilyenkor, ha már majd MINDENKI babázik itt, majd ők is megtudjákKép

Tündi
Lesz keresztelő, augusztus 21.-énKép

Réka
Hát persze, hogy mindenkinek lesz pici babájaKép
Kicsit több mint 1 éve még én is azon aggódtam, hogy talán soha nem lesz, de aztán ez az örök vigyori tündéri bündéri kisfiú lett belőleKép

Sysy
Nekem egyértelműen a ClearblueKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!
Úgy nézem többen érdeklődtök a Jónás módszer iránt. Bárcsak sikerülne mindannyiunknak így a baba.
Tündi!
Neked van 'eredeti' Jónás? Összehasonlítottad ezzel az amerikai táblázattal? Mit láttál?
Bogi
dbogica

Unique!
Szeretek dolgozni. Ma egy nagyon jópofa dokivak találkoztam, aki kiszámolta, hogy az ügyeleteivel együtt 45 évesen elmehetne nyugdíjba egy átlagos dolgozóhoz viszonyítva. Már visszafelé számolja a napokat, és utána ír az esélyegyenlőségi miniszternek egy levelet. Majd feljelenti az álamot az Ombudszmannál. És utána Strasszburgban felel a történtekért. Élmény volt vele találkozni, de én az ilyen lökött embereket csípem Kép

Annácska!
Megpróbálom magamat nem stresszelni, de ez számomra nagy égés, mert szeretnék előttük hiteles lenni, de így nem megy...

Szép, és jó paplan alá nézegetést mindenkinek, bármilyen célból. Lassan én is csatlakozom az álmodók közé.
Jó éjt: Nárcisz

Kép
narco

Tettwm fel pár képet Bogica néven!
Jó éjt!
Bogi
dbogica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?