Szia Lányok!
Annácska!
Köszönöm szépen a tortát! Te vagy a képek királynője!
Nagyon rossz arról olvasni, hogy milyen eleged van. Én nem tudok tanácsot adni vizsgálat ügyben, mert még nem tartok ott, hogy szóbakerüljön. De ezekkel a fertőzésekkel kapcsolatban mindenképpen meg kellene kérdeznem egy orvost nem?
Ne add fel, lehet, hogy már attól megkönnyebbülsz, hogy elmész a dokihoz. Többen azt írták a lányok közül, hogy már ez nagyon sokat segített.
Apropó, nem akartál valamit e-mail-ben válaszolni nekem? Az-az igazság, hogy már nem emlékszem mi volt a kérdésem....
de azért igazán válaszolhatnál!
Szia Jucacica!
Én nagyon elégedett vagyok az orvosommal, egy kollégám édesapja. Nem voltam még meddőségi kérdéseknél nála, de nagyon körültekintőnek találom. Nekem 2 éve egy méhszájsebműtét volt a legkomolyabb dolog, amit csinált és nagyon korrekt volt. Persze lehet, hogy csak azért, mert a fia főnöke a férjem....
csak viccelek.
Szóval, ha "félig kipróbáltan" is érdekel, szívesen megadom az elérhetőségét.
Jó olvasni az optimizmusodat. Mire hazajön a párod, pont aktuális lesz, igaz? És mit tud a ginzeng? Le vagyok maradva és hiába olvastam vissza, nem találom.
Valér!
Nagyon szurkolok neked, hogy a jelek azt mutassák, amiben te is reménykedsz!
Azért ne éld bele nagyon magad.
Én mindig ezt mondom, de egyszer nagyon padlón voltam már emiatt. De ti itt voltatok, s kihúztatok belőle! Ezért örök hála az egész csipetcsapatnak!
Szia Móni!
Gondolom megkönnyebbültél, hogy meghoztad a döntést a munkahelyeddel kapcsolatban.
És ezzel a fizetésemeléssel igazán megkönnyítették a dolgodat.
Hát akkor élvezd ki, mert remélhetőleg már nem sokáig dolgozol!
Évi77!
Elképesztő a barátnőd. Csak nem egy boszorkány?
Nekem nem tudna belém jósolni egy kis Dorkát?
Hú most elszóltam magam! Nekem már kislánynevem is van...
Stella!
Eszter nap is nemrég volt! Úgyhogy Isten éltessen! Ajándékba pedig villámgyorsan megkapaszkodó kis kavicskákat kívánok!
Nárcisz!
Az összes nehézséged ellenére minden elismerésem a tiéd, hogy elvégzed az orvosit! Még egy kicsit irigyellek is (ha ezért bolondnak néztek is)
Unique!
örülök, hogy már jobban vagy!
Tyű! Remélem mindenkinek megírtam, amit akartam.
És lányok!
Nagyon jól esik, hogy ennyire érdeklődtök a fellépéseim iránt. Megkérdeztem, hogy a közeljövőben mi várható: FMH-ban, Budapestten lesz egy csomó műsor. aug. 4, 17, szept. 7, 13, 17, 22, 23 ezen kívül a Hajógyári szigeten szept. 3-án. Szóval ingyenesen be tudlak vinni benneteket. Az FMH-ban egyébként külföldi csoportoknak csinálunk 2 részes műsorokat. Ezek "csak" folklór műsorok, tehát a képen látható táncszínházi darabok inkább a színházi szezon idején fordulnak elő. Csak hogy tudjátok, mire számítsatok. Ha valakit érdekel, csak szóljatok, s jöhettek! És még egyszer nagyon köszi az érdeklődést!
dudu