Új privát üzeneted érkezett!

Wish!
Minden drukkom a tiéd!
Réka
Vendég

Sziasztok!

Adriana!
Nagyon sajnálom, őszinte részvétem.

Sziszka!
Nem szabad megíjedni a pontszámoktól, és semmiképpen nem feladni a dolgot. A töri érdekel? Mi szeretnél lenni, ha nagy leszel?
Egyébként én építész vagyok, és amikor nem kell menni felmérni itthon rajzolok. Holnap is van egy határidőm, de még most sem vagyok teljesen kész vele, de már nem bírom megyek alukálni.
Irigyellek az angol miatt, a nyelvizsga még sajna előttem áll.

Valér!
Én is márciusi vagyok, a halak az nagyon jó kis jegy. Szorítok, hogy ne hiába legyél rosszul.

Réka!
Hogyan lehet megnézni ezeket az albumokat?

Évi!
Nagyon gratulálok, és szorítok, hogy minden ílyen ügyesen menjen tovább. Mit jelent az 1 inszem?

Most már megyek aludni!
Jó éjszakáz:dido

dido
dido

Dudu!
Hol lehet titeket megnézni, amikor táncoltok? Ez nagyon-nagyon csúcs. iszonyat jól néztek ki, amikor táncoltok. Szívesen elmennék. Valami infót, amikor BP-n vagytok. Kép

Valér!
Március 2-án születtem. Nekem tetszik a halak jegy. Nagyon szeretem a vizet is Kép

Wish!
nagyon szurkolok neked, és a babóknek. Biztosan sikerült Kép

Puszi. Megyek Győrbe.
Nárcisz

Kép
narco

Szia Dido!
Itt vannak az albumok:
http://www.babanet.hu/album/main.php
Én sem találtam egy ideig.

Te nem szoktad összekeverni magad velem? Én a Dido-t már többször Dudu-nak olvastam.

Szia Narco!
Augusztusban lesz egy pár műsorunk, csak nem tudom még az időpontokat, de majd megkeresem. Szívesen látnálak. Legalább megismerkednénk. Lesz több is az FMH-ban (Fehérvári út), meg aug. 20-án is leszünk valahol.

Szia Tjuca!
Épp írni akartam, hogy érted lassan izgulni kezdek. Erre nem megjött? Háát igazán sajnálom.
S most Sysy-ért szurkolunk csak? Vagy elvesztettem a fonalat?

Sysy!
Mennek a drukkok (persze még ne tesztelj, nehogy csalódás legyen)

Puszi mindenkinek:
dudu

Réka
Vendég

ÉviKép
Először is gratula a babóhoz!!!
Szerintem mútkor már megcsinálták a helyet a tüszők.
Tudod, a petefészek nagyon nagyra meg tud nőni és új erek alakulnak ki benne a tüszők növesztéséhez.
Most még simán elférnek, de már érzem, hogy kezdenek nőni és feszíteni.
Múltkor 29-et szívtak le, de akkor az utolsó napokban, már alig tudtam járni, ülni..., mert annyira feszítették a pocimat.

TündiKép
Örülök, hogy így döntöttetek és elkezditek a kivizsgálásokat!
DRukkolok, hogy minden rendben legyen!
Majd sms-ben tartjuk a kapcsolatot.
A török mellett van még egy jó doki a tarsolyomban, ha esetleg arra kerül a sor!

LányokKép
Ma még vagyok, de holnap újra Tapolcán leszek és hétfőn is, mert valószínű akkor lesz a punkció!
Kedden szerintem már jövök és majd mesélek!

MóniKép
Nagyon drukkolok, hogy baba legyen a dologban!
Fizetésemelés Kép = tuti jóóóó!!!

AnnácskaKép
Ti nem mentek konkrétabb kivizsgálásra?
Lehet, hogy érdemes lenne, nem?
Nagyon drukkolok!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép
Sziszka Kép
Gyarapítsd csak a gyűjteményed, én is ezt teszem Kép
Ma is rakok fel egyet Kép

Adriana Kép
Nagyon sajnálom, fogadd őszinte részvétem Kép

Eszter Kép
Szegény fiad, remélem nem lett komoly baja.
Nem könnyű őket mindentől megvédeni és szerintem nem is igazán lehet.

Tündi Kép
Ez már valami! Remélem a jövő héten okosabb és főleg nyugottabb leszel Kép
A hangulatod jobb már?

Dido Kép
Szerintem is tiszta anyja a gyermek Kép
Kicsi korában készült róla olyan fénykép, ahola csak onnan tudtam megmondani, hogy ki van rajta, hogy az enyém még fekete-fehér volt Kép

Valér Kép
Ilyen belső információkat nem áll módomban kiadni Kép
Simán a google-n rákerestem Kép

Nárcisz Kép
Így mi lesz veled? Eltanácsolnak a munkahelyedről?
Én még ilyet nem is hallottam!

Stella Kép
Hatalmas gratula Kép És további jó nevesztést Kép
Remélem, hogy ma othonmaradsz pihenni egy kicsit!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Bogi
Nekem Wish csinálta meg a Jónás naptáramat, egy pár hónapig nézegettem is, volt hogy minden egybevágott (hő, billings, páfrány, Jónás) és mégsem lettem terhes. A ma megint megjött topikban Saci végzett ezügyben kutatást a kismamák körében, ha kíváncsi vagy rá, keresd fel Kép

Tündi
Vendég

Stella
Boldog névnapot! KépKépKép
Köszi a doki-tarsolyt! Kép Iszonyúan drukkolok nektek, de annyira ám, olyan nagyon, hogy ... Kép

Annácska
Köszönöm szépen, sokkal jobban vagyok ma már Kép Képzeld, mosolyogni is tudok Kép Igaz hoyg ma reggel kávét kellett innom, de kezdek izgulni az egész nyaralás és készülődés miatt, de ez jó, mert visszatért belém az élet és újra ez van előtérben, nem a vizsgálatok Kép Amúgy szerintem is jó lenne nektek egy komplett kivizsgálás meddőségiben, gondold át! Tudom hoyg egy csomó vizsgálatod megvan meg minden, de valahogy nem kerek az egész Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Duddu!Kép

Köszi a drukkokat!!!!!!!!!Kép
Szükségem is van rá! Remélem most sikerül! Annyira szeretnénk a párommal!Kép

Sysy
sysy77

Stella Kép
Én is sokat gondolkodom mostanában valami konkrétabb vizsgálaton, mert nagyon nics ez így rendben Kép

Tündi Kép
Nagyon örülök, hogy jobban vagy Kép
Most rajtam lett urrá a depi, nem is kicsit Kép
Tegnap estét végig bőgtem és ma is olyan vagyok mint akin átment egy úthenger Kép
Tegnap ahogy Unique írasait olvasgattam, azon filóztam, hogy én is felkeresek egy meddőségi centrumot, csak nagyon félek! Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Köszi Tündi!
Én is kipróbálom ebben a hónapban ezt a módszert, hátha sikerül!Kép
dbogica

Jó reggelt, jó reggelt Virágszálaim! Kép

Zsu
Oksika, akkor majd valószinűleg kérek tőled segítséget! Kép Meg mindjárt megnézem az OM honlapját is!
Megy a drukk, hogy babóca legyen!!!

Unique-m!
Jobbulást!!!!
Remélem mára már jobban vagy!!!

Juca
A szülinap dolog jó ötlet sztem is!!! Kép
Ha jól emlékszem szűz vagy...ugye?

Wish Kép
Mennek a drukkok, meg a pozitiv energiák, hogy kapaszkodjanak a srácok!!!! Kép Kép Kép

Réka
Megnéztem az albumod! Tök jók a képek!!! Kép
A delfines nagyon tetszik!! Hol készült?
Képzeld, én 15 évig ott laktam az FMH-tól 10 percre! Kép Ott kezdetm el balettozni is! Kép
Én is szivesen megnéznélek! Kép

Dido
Igyekszem nem megijedni a pontoktól...
Igazából gimiben nem én voltam a tanárok kedvence, talán mert az utolsó két évet teljesen végigbuliztam!Kép és ebből kifolyólag nem én voltam a legjobb tanuló, de ahhoz képest baromira jól érettségiztem! Kép
Igen a töri érdekel, azaz családtörténet/családfa kutató szeretnék lenni, ha nagy leszek...Kép

Évi
Gratula a babócához!!! Kép

Annácska
Várom a képet! Kép
Lánykád szereti Mackóékat?

Tündi
Örülök, h megint az életvidám Tündivel találkozom ma!!! Kép Ez a beszéd!!!! Kép

Sysy
Megy a drukk!!! Kép

Sziszka

szisszka

SziasztoK!

Dudu!

Hol táncolsz! Én is szívesen megnéznélekKép
Most írtam is, hogy nem érzem, hogy lenne baba, így nem is taglózott le Piri.

Szombaton megy pár Amerikába, és jövQ héten jön kiéhezveKép Asszem ez így jóKép Ja és rákapott a Ginzengre, mert meséltem Unique párjárólKép

Még mindig várom a választ NarcoKép

Lehet, hogy nem így írtam?

Narco!

Még mindig fúr a kíváncsiság progi ügybenKép

Na most megyek dolgozok egyet.

Juca

Ja és micimaci mellett én rajongok a magyar mesékértKép

Tündi, a szabira készülQdésbQl most én is ráizgultam a gondolatra, és elképzeltem augusztus közepétKép Valahogy így festek majd!!!Kép
Kép

tjuca

Szisszka!

Aha szqz vagyok, meg a párom is, úgyhogy lehet, hogy nekünk nem is a meddQségin kellen kezdeniKép Ti mit nézegettek a paplan alatt?Kép Csak szeretném tudni, hogy hol rontottuk el ennyire!KépKépKép

Juca

tjuca

Sziszka Kép
Imádja Micimackóékat a lányom Kép
Az iskolai füzeteit is abból kell beszereznem, nem elég neki a sima Kép
Szerintem nem lehet megunni, olyan édes mindegyik Kép
Itt egy Micimacis kép, ami valamennyire tükrözi a hangulatom!
Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Adriana,
Nagyon sajnálom, őszinte részvétemKép

Stella,
Gratula a sok tüszőhöz. Növesztgesd őket szépen és a mnyh-t isKép

Tündi,
Örülök, hogy jobb a kedved. Most már nincs sok és indultok nyaralniKép

Wish,
Drukkolok nagyon, hogy a srácok jól kapaszkodjanakKép Hétfőn várjuk a jóhíreket!

Zsu,
Drukkolok, hogy baba legyen a dologbanKép

Juca,
Sajnálom, hogy megjöttKép

Dido,
Örülök, hogy van itt még egy szakmabeliKép Melyik tanszéken készülsz diplomázni?

Annácska,
Küldök neked egy képet, remélem ettől jobb kedver derülszKépKép

Móni

Kép
móni23

Juca
Hát, lehet, hogy két szűznek nem a meddőségin kellene kezdenie! Nem tudom, lehet én is valamit elrontok paplan alá nézegetés közben? (én is szűz vagyok)... Bár a párom bak! Kép

Annácska

Ne légy szomorú!!! Már a napocska is kisütött! Kép
Hamarosan beköltözik az a babóca a pocakodba, csak kitartás!!! Nemsokára azon kapod magad, hogy a kicsi lányod már az öcsikéjét vagy a hugicáját nyúzza!!! Kép
Valószínűleg nagyon jól ellennék a kislányoddal, nagyon megértenénk egymást! nekem még gimiben 4.ben is Micimackós füzeteim voltak, és a könyveim is Micimackós papírral voltak bekötve Kép (Tollakról, tolltartóról nem is beszélve Kép)
Aztán van itthon kirakóm sőt kártyám is... csak senki nincs, aki játszon velem ... Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Orvost keresek. Alapos nem ír fel gyogyeszt vérvétel nélkül és ellenQrizni sem felejt el közben, és még meg sem szadizKép EnnyiKép Ja és nem a világ végén van, nem kér milliárdokat. Ez utóbbi nem annyira fontos, ha elQbbi kritériumoknak MARADÉKTALANUL megfelel.

cím: jucitel@freemail.hu

Másik KI MIT TUD?
Abkarovics doktorúrról a Péterffyben??? Jöhet hideg, meleg:-)
Válasz szintén höhet a megadott címre:-)

Juca

Ezt beírtam két másik helyre, most majd várom a termést, DE ha valaki még tud valamit, ne fogja vissza magátKép

Úgy döntöttünk, hogy most egy két hónapot várunk, és úgy próbálkozunk, bár kérdeztem Narcot, hogy kell.e föltétlenül progi, mert ha kell, akkor majd most elzarándokolok a frissensült doktorbácsihoz, ha kihúzom, hogy mégse kell, és nem lesz megint emiatt vetélés, akkor nyár végén megyek.

Na most már tényleg dolgozok, mert csípem a szemüket a többieknekKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Adriana
Õszinte részvétem. Kép

Nárcisz, Valér Kép
Én is márciusi vagyok, és ráadásul 15-én születtem, ami tök jó, mert sose kell akkor dolgozni és a suliban is mindig szünet volt! Kép Kép

Dudu Kép
Tök jó a delfines kép. A táncot egyszer én is megnézném.

Wish Kép
Ugye a hétfő júli. 18. és nem 25.? Na jó, önző vagyok és én akkor már szabin leszek, pedig nagyon szeretném tudni, hogy sikerült-e neked.

Stella
Drukkolok nagyon, hogy sok szép tüszőt tudjanak leszívni hétfőn.++++++++++++ Kép

Tündi
Jó olvasni, hogy már jobb kedved van. Kép Ennek nagyon örülök és jó nyaralást kívánok!

Juca
Sajnálom, hogy megjött. Kép

Sys
Küldöm a drukkokat: +++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++ Remélem ennyi egyenlőre elég lesz. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Szisszka,Majcsi!Kép

Köszi a drukkokat!Talán ennyi elég lesz,egy pár nap múlva kiderül! Szorítsatok Nekem légyszi továbbra is! Olyan jó hogy itt mindenki figyel a másikra!KépKépKép

Puszi!Kép

Sysy
sysy77

SZiasztok Lányok!

Adri!
Öszinte részvétem!Várunk vissza mielöbb!

Annácska!
Miért sírtál tegnap, miért vagy depis?A Kistesó miatt?Hidd el Annamari már biztos beszélt a Babamenyországgal és Ö biztos meghallgatásra talál!!!KépKérlek ne legyél elkeseredve, mert akkor én is el leszek!Milyen vizsgálatok vannak meg és mire szeretnél elmenni a meddQségi központba?Gondolom vérvétel-hormonvizsgálat, Uh, biztos volt, ugye?

Tündi!
Gondolom félsz picit a vizsgálatok eredményeitöl, de nem szabad!Nekem tudod, elég sok vizsgálatom megvan és semmi nem derült ki, mégsincs baba!Én továbbra sem vagyok nyugodt, lehet, hogy hülyén hangzik, de jobb lett volna ha kiderül valami, amit kikezelnek és utána pikk-pakk összejön a babó!Így pedig "tök egészségesen" továbbra sincs semmi eredmény!!!Borzasztó ez a tehetetlenség!
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, csak annyit szerettem volna mondani, hogy nem kell félni a vizsgálatoktól!

Réka!
Megnéztem a képeidet, mind a 3 nagyon jó, a delfinesen olyan fiatalnak tünsz, mintha 10 éves lennél!Vagy régebben készült?

Bogi!
Én most olvastam a kérdésed! A Jónás-módszerröl kb. fél éve lehetett szó itt a Babaneten, elég sokat beszéltünk Róla, ha gondolod, keresd vissza a régi leveleket!Úgy emlékszem, többen írták, hogy megnézették és a módszer szerint nekik az ellenkezö nemü babájuknak kellett volna születni, szóval szerintem a fiú-lány kérdésre nem ad megfelelö választ!
Az "akciós" idöszakra vonatkozóan nekem most pont mensire esik, így remélem nem jóKép!

Jófi!
Most már nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi van Veled, kérlek szépen jelentkezz!!!

Wish!
Továbbra is drukkolok, várom a hétföt++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Stella!
Ennyi tüszö, nagyon drukkolok Neked is!

Mindenkinek szép napot kívánok, mindjárt itt a hétvége!!!Kép

Kinga
Kinga79

AnnácskaKép
Szerintem nem kell félni a meddőségi kp-tól.
Ott igazán jó helyen vagytok, olyan szakemberek között, akik tényleg ezzel foglalkoznak nap, mint nap.
Náluk jobban ki értene ezekhez a dolgokhoz?
Csak azt nehéz elfogadni, hogy erre kényszerülünk Kép!

JucaKép
Mi is mindketten szüzek vagyunk Kép!
Lehet, hogy tényleg ez a baj?

KingaKép
Lehet, hogy neked is érdemes lenne kipróbálni a cérnázást.
Állítólag az ismeretlen eredetű okokra is nagyon jó!
Stella

Kép
stella9

Sysy,
Drukkolok nagyon, mikor kéne nem megjönnie?

Lányok,
Most beszéltem a dokival, ha hétfőig nem jön meg, akkor megyek uh-ra. Most azt szeretném, hogyha nem jön meg, akkor legyen babó, de ha nincs ott senki, akkor inkább minél előbb jöjjön meg.

Hol lehet megnézni ezt a Jónás-módszeres programot? Én is kíváncsi vagyok, hogy mit jelez nekem.

Móni

Kép
móni23

Stella Kép
Csak azt nem értem, hogy már van egy lányom, aki úgy jött össze, hogy egyátalán nem volt tervezve, most meg hosszú hónapok óta hiába próbálkozunk nincs eredmény. Szerintem még normális peteérésem sincs, mert a hőm egyszerűen hihetetlen.
Szerinted az évekig tartó folyamatos fertőzések meddővé tudtak tenni???
Hozzá teszem most is van valami és ebből egyszerűen már elegem van!!! Kép

Kinga Kép
Eddig volt egy progi szint ellenőrzés a 18, 20, 22 napon, a páromat is vizsgálták és gyakorlatilag ennyi.
Nem volt még hsg, az akövetkező, de szerintem nem ártana előtte azt tisztázni, hogy egyátalán van-e érett petém.

Bocsi, hogy így kifakadam, de nagyon magam alatt vagyok Kép

Tud valaki egy meddőségi centumot és dokit ajánlani?
Lehet, hogy most már csak ez segít Kép

Móni Kép
Köszi a képet, ari vagy Kép

Sziszka Kép
Nálunk is hegyekben állnak a Micimacis játékok Kép
Ha gondolod kölcsönadom a lányom, bár tudom nem ez az igazi megoldás Kép

Annácska

annácska

Móni
Azóta nem csináltál tesztet? Hátha mutat már valamit.....Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Drága Annácska
Ne félj kérlek! Nincs mitől! Ki kell derülnie mi a baj, mert csak ez gátolja a kistesót! Tudom, nálatok már votl több vizsgálat is, de hidd el, fontos hogy rendes szakember kezei közé kerüljél! Bízzál magadban, és ne gondolkodj sokáig, mert az idő rettentően gyorsan megy! Pláne ha megint emlegeted a fertőzést, aminek sajnos lehetnek komolyabb következményei szerintem, ezért mindenképpen fontos lenne egy alaposabb kivizsgálás nálad.
És ha nézem a megijedt Mici Mackóékat, akkor rögtön az jutott eszembe, hogy ők igen gyorsan magukra találnak és jót nevetnek valami tréfán. Remélem te is gyorsan túllépsz a depin és ha nem is nevetsz jót mert nem tréfa, legalább megnyugszol picit!

Stella Kép
Ha mész Tapolcára, ugye megnézed megint, hogy most van-e nekünk baba-csomag kikészítve? Hátha a gólya rossz címet kapott eddig... Kép

Kinga
Egyszer írtam neked miután kiderült hogy okék vagytok, hogy asszem én jobban örülnék ha kiderülne valami nálunk. Látom, igazam volt, te sem nyugodtál meg a sok jó eredményű vizsgálat után. Ebben a helyzetben ugyanis totál tanácstalan lennék én is. Ezért félek picit az eredményektől, hogy minden rendben lesz. Milyen banális egy helyzet, igaz?

Juca
Én még annyira nem sürgetem az augusztus közepét, de nem baj ha most éppen kicsit ellentétesek az érdekeink Kép De tudom, hogy nagyon gyorsan el fog telni addig minden nap és hét, és lassan vissza is lehet számolni Kép

Tündi
Vendég

AnnácskaKép
Pesten van jópár meddőségi kp.
Ha nem akartok fizetős helyre menni, akkor szerintem menjetek a BMC (Budai Meddőségi Centrum).
Úgy hallottam, hogy az jó hely!

Sajnos a sok fertőzés gyulladásokat okozhat és ettől elzáródhatnak a petevezetékek Kép!
Erre Nárcisz biztosan komplettebb választ tud adni.
És persze ott van a másodlagos meddőség, ami gey-két gyerek után is kiakalulhat!
De ezekre most ne gondolj!
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni!
Beszéljátek meg otthon, aztán vágjatok bele!
De ha elkezditek, akkor lélekben rakj át minden terhet a doki vállára!
Onnantól kezdve az ő gondja-baja lesz minden és leveszi a terhet rólatok!
Légyszi próbálj megnyugodni és ne sírj, mert a szívem szakad érted!

MóniKép
Nagyon drukkolok, hogy baba legyen!!!
Stella

Kép
stella9

Wish Kép
Visszaolvastam és, ha júli. 4-én kaptad vissza a babókat, akkor 18-án fogsz tesztelni. Az már nagyon közel van! A hányinger jó jel ilyenkor már én is émelyegtem egy picit, pár nap múlva meg az összes szűkebb gatya kellemetlenül szorított .

Majcsi

Majcsi
majcsi

Stella!
Igazad van. lehet. hogy majd egyszer rászánom magam a cérnákra, de remélem addig már nem lesz rá szükségem!Neked nagyon drukkolok és izgulok Érted, remélem így a cérnákkal sikerül!!!Kép

Annácska!
Az érést szerintem egyszerü ultrahanggal nyomon lehet követni, ennél könyebb vizsgálat szerintem nem is létezik!!!Ne kérj bocsánatot, azért vagyunk itt hogy egymásnak segítsünk!!!KépBármi bánt, csak írd meg nekünk!!!KépMegpróbálunk vigasztalni!!!

Tündi!
De jó, hogy átérzed és megérted, hogy miröl beszéltem!!!Tényleg nem nyugodtam meg!Viszont most, hogy ez az elsö HSG utáni hónapom és elvileg most nagyobb az esély, elkezdtem újra szedni az Elevitet hó elején és hömérözöm is, igaz pár napja tönkrement,de vettem másikat és most végig mérem majd a ciklust, hátha okosabb leszek!Szóval azért bizakodom!Nem adom fel és különben is most próbálkozunk egy éve, nehogy már meghátráljak, nem!!!Akkor is én fogok gyözni és nem a mumus meg a pesszimizmus!!!Még ha addig többször is megírom majd, hogy megjött!!!De végül a karomon ülö gyermektöl egy kézzel gépelve fogom bepötyögni, hogy hazaengedtek a kórházból,minden rendben és felrakom az újszülött képeket...

Kinga
Kinga79

LányokKép
Az internetes Jónás tábla:

http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi

Az Astrdienst Special-t kell kiválasztani, majd be kell állítani a Lunar phares fertility calendar-t.

Percre pontos születési dátum kell hozzá!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Nálam most pont Piri+Jónás konstelláció van. DE hogy cifrázzam PG53 páfrányos, azért tudom, mert ecsetelnem kellett, hogy hogyan mqködik, és tegnap a párom azt bambulta, és elvolt hqlve. Most mit mondjak, én isKép

Juca

tjuca

KÖZKÍVÁNATRA!!!! KÉRLEK, AKINÉL HIÁNYZIK SZÜLINAP ADAT, KÜLDJÉTEK EL NEKEM!!! KÖSZI UNIQUE
Kép
Kép

KépKép
unique

Sziasztok!

Adriana Kép
Nagyon sajnálom. Részvétem.Kép
Azért ha jobban leszel, várunk vissza!

SzisszkaKép
Köszönöm, jobban vagyok. Tegnap fürdőztem este, kamilla tea+mentalevél tea keverékében a kádban. Reggelre jobb lett. Igaziból nem is fájt, csak feszített és éreztem, hogy van. Fura. De mára jobban vagyok.
Megyek nemsokára arra az MRI-re, viszek magammal jó csomó olvasnivalót. Nem remélem, hogy 5-kor azonnal be is hívnának... Kép
Klassz szakmád van! És az főleg nagyon klassz, hogy a férjeddel ilyen sokat lehettek otthon. Mi is gondolkodtunk a férjemmel egy közös vállalkozáson, de ennek most még nincs itt az ideje. Pár év múlva talán.

StellaKép
Boldog névnapot! Kép Láttam ám, hogy ma a Stellákat ünneplik!!!! Kép Kép
Küldöm a petike-növesztő energiáimat Hozzád, most igazán szükséged lesz rá!!! Kép Kedden várjuk a beszámolót! Kép Kellemes 7végét!

TündiKép
Ez a beszéd, így már sokkal jobb! Örülök, hogy visszatért Beléd az élet. Nagyon szomorú voltam, amikor olvastalak amikor úgy el voltál kenődve. Arra gondoltam, ez nem is az én Tündim.... Kép
Kép Kép Kép Kép

NárciszKép
Milyen volt Győrben? Hány dokit látogattál? Vagy rosszat kérdezek? Beletanultál már a gyógyik ismertetésébe?

AnnácskaKép
Én tudom Neked ajánlani az én meddőségi dokimat a Kaali Intézetben (Bp. Istenhegyi út), ha gondolod... Ha rászánjátok magatokat... Megírom priviben a részleteket, ha szeretnéd! Kép Ne keseredj el, sokminden lehet.
És a legjobb az, ha kiderül a bibi. Mielőbb.

MóniKép
Azért én szorítok Neked, hogy babó legyen!! Nagyon drukkolok Nektek!!! Kép

WishKép
Nagyon boldoggá tennél, ha babócák lennének a pocidban! Komolyan mondom.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++

SysyKép
Köszi a jókívánságokat, de ez a hónap most nem az enyém, az tuti. Kép A bal oldali pfészkem érzése nem váltja ki belőlem hmmm... azt a húde óriási akciózási vágyat. Kép
Azért Érted drukkolok!!!

Pusza

Unique

KépKép
unique

Ja, és én sem tudom értelmezni ezt a világtérképet a Jónás szerint. Mik ezek a vonalak, olyan kesze-kusza az egész... Kép

KépKép
unique

Sziasztok!

Stella,
Te nem ma ünnepeled a névnapodat, mert ha igen, akkor Sok Boldogságot kívánokKép

Évi, Stella,
Köszönöm, hogy drukkoltok, hétfőn vagy így vagy úgy, de ki fog derülniKép

Majcsi,
Hétfőn csináltam utoljára tesztet, de az negatív lett. Nem nagyon szeretnék többet csinálni hétfőig, mert így is mindig kibukom tőle.

Annácska,
Én teljesen megvagyok elégedve a dokimmal. Ha gondolod szívesen megadom a számát. Bár az első vizsgálat ára kicsit húzós volt, de utána már nem vészes.

Móni

Kép
móni23

Unique Kép
Köszi a táblát nagyon tetszik KépKépKép
Honnan tudtad a szülinapi dátumomat?
Nikolnak egyébként március 16 pont mint a lányom Kép
A Kaállaiban kihez jársz?
Most jött el az a pillanat, hogy tovább lépek egy meddőségi centumba Kép

Éva Kép
Még nem nézett semmi ilyet a dokim Kép
Vérvételen voltam és ott mindent rendben talált, igaz még nem volt hormon ellenörzésem Kép
Kicsit tanácstalan vagyok, pláne, hogy már közel 6 éve folyamatosan tartó fertőséseimet csak ideig-óráig tudják kiírtani, vélegesen még senki nem bíta Kép

Tündi Kép
Azért elég kettős az üzid Kép Nekem azt mondod, hogy ne aggódja, és közben te is halálra izgulod magad a vizsgálati eredmények Kép

Kinga Kép
Most egy kicsit jobb, hogy kiírtam magaból a dolgokat, de ezzel még koránt sincs vége.

Stella Kép
Most olvasgattam egy kicsit a Kaálai és BMC-s fórumot és eléggé megoszlanak a vélemények.
A Kaálai jó, csak drága, a BMC-n meg rengeteget kell várni.
Nehéz a döntés, de olyan klinikát szertnék, ahol nem futószalag van és tényleg oda figyelnek minden apró részletre.

Annácska, akinek egy kicsit jobb a kedve, hála NEKTEK

annácska

Annácska,
Én is a BMC-be jártam először. Ott tényleg nem kellett fizetni, de nekem sem, a főnökömnek meg pláne nem tetszett, hogy fél napokat, sőt volt, hogy 2 vizsgálat miatt (vérvétel+Uh) majdnem egy napot kellett várnom. Itt a Forgács Intézetben valóban elég sokat kell fizetnem, de eddig csak egyszer fordult elő, hogy kicsit várnom kellett (15 percet) és akkor is elnézést kért a doki, hogy egy kicsit megcsúszott.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni.

Móni

Kép
móni23

AnnácskaKép
Kb. 1,5 hónapja én is pont ezzel a kérdéssel emésztettem magam: hova menjek?
Azért választottam a Kaali-t, mert
1. nagyon jókat mesltek róla a "Kaali-s párok fórumán" a lányok,
2. Hallottam a dokimról másoktól is, hogy milyen profi szakember, ja és bármikor lehet hívni a mobilon, mindig segít (most a szabija alatt tettem ezt meg) és tényleg nagyon profi
3. árban nem tudom a többihez képest, mennyire húzós, de én már jóval többet is költöttem erre az előző dokimnál...
4. nekem nem az kellett, hogy egy doki szépeket mondjon, hanem mondja el a rideg valóságot. Na erre nagyon jó a dokim. Nem kertel. Azonnal mondja a diagnózist.
5. közel van (relatíve( hozzánk
6. nem kell sokat várni, max. 0,5-1 órát, de azt is csak akkor, ha megcsúszik mert beesik vmi sos.

Én igaziból dokihoz mentem (ajánlásra) és azon keresztül a kaaliba, de nem bántam meg.

Szólj, ha még segíthetek.

Dévai dr. -ról is sok jót hallottam. Õ is nagyon profi és nagyon rendes. A Dévai-s fórumon tudsz róla érdeklődni. Egy baja van (ami miatt nem nála kötöttem ki részben): sokat kell rá várni.

Remélem, tudtam segíteni.

Unique

KépKép
unique

AnnácskaKép
Az titok, hogy honnan tudtam a szülinapodat. Kép
Na jó, nem annyira: én a táblát Tünditől kaptam és ő is vezette ezeket a dátumokat.
Én is igyekeztem mindenkinek beírni, ha véletlenül "elszólta magát"... Kép
Úh észre sem vettétek... Kép

KépKép
unique

Unique Kép
Köszönöm Kép
Nekem sem kell az, hogy a doki arról tartson előadást, hogy várjak még egy kicsit, mert már nem akarok többet várni!
Ez a 11 hónap hogy hőmérözöm és már nagyon unom. Senki meg nem nézte, hogy egyátalán van-e peteérésem.
Priviben elküldöd a nevét, meg a telcsiszámot?

Móni Kép
A BMC-ről nekem is hasonló véleményem alakult ki. Nekem sem idegeim, sem időm nincs egy napot ott ülni.
Kérlek küld ez a nevét a dokinak. Egyébként mennyi volt az első konzultáció?

Jut eszembe lányok!
Megváltoztattam a email címemet, a profilban már az van. Kérlek titeket, hogy inkább erre küldjetek levelet. KösziKép

Annácska

annácska

Éva Kép
Nem tudod véletlenül, hogy a dokink jövő héten szabin lesz-e.
Futok vele még egy kört.

Lányok!
Van még egy pár elintézni valóm, este jelentkezem Kép
Köszönök mindent Kép

Annácska

annácska

SziasztokKép

Csak kevés időm vanKép

Móni
Drukkolok, hogy tényleg ott lapuljon a pocidban egy babóKép

Adriana
RészvétemKép

Tjuca
Én a dokimat nagyon tudom ajánlani neked. MÁV Kórházban dolgozik, fiatal, kedves, humoros, abszolút nem pénzéhes. Seszinek is ajánlottam, ő el is ment hozzá és neki is nagyon bejött ez a doki.
Ha gondolod, azért megírom a nevét és előrhetőségét a mail címedre.

Most mennem kell, Kristófka kiolvastaKép Pingvin Peti történetét, ki is hajította az ágyikójából, most pedig nyűgizikKép
De azért a szokásos képek nem maradhatnak el:
(de ha valakit idegesít, de őszintén, nem sértődök meg, írja meg és többet nem traktállak titeket képekkel. Megértem, ha nem esik jól mindig vigyori babafejeket nézni.)

Kép
Kép

Babus

Kép
babus2005

LányokKép
Tök aranyosak vagytok, de nekem csak a Nick-nevem Stella Kép!
Igazából Eszter vagyok, ami végülis ugyanannak a névnek a magyar változata.
De azért köszi mindenkinek!

UniqueKép
Szülinap: szeptember 3.

AnnácskaKép
Részleteket sajna nem tudtam a BMC-ről, de azt tudom, hogy a "ma megint megjött"-ből Cat ikrei BMC-s babák!
Remélem tudsz valami jó megoldást találni!
Én mondanám, hogy Pannon Reprodukciós Intézet, mert itt nem kell fizetni, se várakozni és még kedvesek is, de Tapolcán van Kép!

Jó ötlet, hogy adsz még egy esélyt a dokidnak!
Kérd meg, hogy most már csapjatok a levesbe és alaposabban vizsgálódjon.
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Akkor most beülök a kocsimba és leutazom Tapolcára a babagyárba Kép
Remélem jutok most már egyről a kettőre a dokival Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!
Megnéztem ezt a Jónás-görbét, vagy mi a szösz ez... Én sem nagyon értem, hogy mit is jelent ez. Ezek a pirossal jelölt részek azt jelentik, hogy ekkor lenne a legnagyobb esélye a babának??? Hát nem hiszem, ugyanis nekem ezekre az időszakokra esik a mensi.
Ha érti ezt valaki, légy szi elmagyarázni!!!! Kép Köszike!

Babus! Olyan édes ez a baba.... Kép Kép Kép

Puszika
Zsu

Zsu
valér

Szia Lányok!

Annácska!
Köszönöm szépen a tortát! Te vagy a képek királynője!
Nagyon rossz arról olvasni, hogy milyen eleged van. Én nem tudok tanácsot adni vizsgálat ügyben, mert még nem tartok ott, hogy szóbakerüljön. De ezekkel a fertőzésekkel kapcsolatban mindenképpen meg kellene kérdeznem egy orvost nem?
Ne add fel, lehet, hogy már attól megkönnyebbülsz, hogy elmész a dokihoz. Többen azt írták a lányok közül, hogy már ez nagyon sokat segített.
Apropó, nem akartál valamit e-mail-ben válaszolni nekem? Az-az igazság, hogy már nem emlékszem mi volt a kérdésem.... Kép
de azért igazán válaszolhatnál! Kép

Szia Jucacica!
Én nagyon elégedett vagyok az orvosommal, egy kollégám édesapja. Nem voltam még meddőségi kérdéseknél nála, de nagyon körültekintőnek találom. Nekem 2 éve egy méhszájsebműtét volt a legkomolyabb dolog, amit csinált és nagyon korrekt volt. Persze lehet, hogy csak azért, mert a fia főnöke a férjem.... Kép csak viccelek.
Szóval, ha "félig kipróbáltan" is érdekel, szívesen megadom az elérhetőségét.
Jó olvasni az optimizmusodat. Mire hazajön a párod, pont aktuális lesz, igaz? És mit tud a ginzeng? Le vagyok maradva és hiába olvastam vissza, nem találom.

Valér!
Nagyon szurkolok neked, hogy a jelek azt mutassák, amiben te is reménykedsz!
Azért ne éld bele nagyon magad.

Én mindig ezt mondom, de egyszer nagyon padlón voltam már emiatt. De ti itt voltatok, s kihúztatok belőle! Ezért örök hála az egész csipetcsapatnak!

Szia Móni!
Gondolom megkönnyebbültél, hogy meghoztad a döntést a munkahelyeddel kapcsolatban.
És ezzel a fizetésemeléssel igazán megkönnyítették a dolgodat.
Hát akkor élvezd ki, mert remélhetőleg már nem sokáig dolgozol!

Évi77!
Elképesztő a barátnőd. Csak nem egy boszorkány?
Nekem nem tudna belém jósolni egy kis Dorkát?
Hú most elszóltam magam! Nekem már kislánynevem is van... Kép

Stella!
Eszter nap is nemrég volt! Úgyhogy Isten éltessen! Ajándékba pedig villámgyorsan megkapaszkodó kis kavicskákat kívánok!

Nárcisz!
Az összes nehézséged ellenére minden elismerésem a tiéd, hogy elvégzed az orvosit! Még egy kicsit irigyellek is (ha ezért bolondnak néztek is)

Unique!
örülök, hogy már jobban vagy!

Tyű! Remélem mindenkinek megírtam, amit akartam.

És lányok!
Nagyon jól esik, hogy ennyire érdeklődtök a fellépéseim iránt. Megkérdeztem, hogy a közeljövőben mi várható: FMH-ban, Budapestten lesz egy csomó műsor. aug. 4, 17, szept. 7, 13, 17, 22, 23 ezen kívül a Hajógyári szigeten szept. 3-án. Szóval ingyenesen be tudlak vinni benneteket. Az FMH-ban egyébként külföldi csoportoknak csinálunk 2 részes műsorokat. Ezek "csak" folklór műsorok, tehát a képen látható táncszínházi darabok inkább a színházi szezon idején fordulnak elő. Csak hogy tudjátok, mire számítsatok. Ha valakit érdekel, csak szóljatok, s jöhettek! És még egyszer nagyon köszi az érdeklődést!

dudu
Vendég

Ja és Tjuca kérdezte: a Bihari János Táncegyüttesben táncolok (még)

dudu
Vendég

Sziasztok!

Valér!
Márciusi vagyok szintén, de már pont kos, 21-én pont délben sikerült kinézni! Anyu azt mondta harangoztak, de néha azt hiszem így szülés után, hogy lehet, hogy csak a füle csengett az erölködéstől!Kép
és Évi!
A 77-es valóban jó évjárat szerintem ios!Kép

Dido!
A hozzászólások mellett a névre kattintva előugrik az illető profilja, és ott megtalálhatod az adatokat és albumok címét, már aki oda tette! Én oda!Kép

Juci!
Péterfys topik!
Én ott csak jót olvastam a dokiról!

Tündi!KépKépKépKépKép
Visszatért a fény!

Lányok!
Képzeljétek!
Délután megyek jelenetért a stúdióba!
Újra rajzolni fogok!
Annácska!
Szerencsére csemete feje rendben! Tudom ám, hogy nem lehet mindentől megóvni, nem is akarom! Esetenként hagyom az eseményeket a maguk folyaásán, és remélem, hogy egy kis brühühünél nem lesz nagyobb tragédia!

Unique!
És ha mégis pont jókor vegyészkedtetek a pároddal?

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia AnnácskaKép
Küldtem priviben mailt! Kép

StellaKép
Igen, tudom. Azért tettem Kép Kép Kép-t utána! Csak olyan jó volt látni reggel és egyből eszembe jutottál!!! Kép Tudom, hogy Eszter vagy Kép
És én is rohanok Tapolcára mindjárt!!! Kép

BabusKép
Neeeee..... nekem nagyon tetszik Kristófka, imádnivaló. Kérlek, még, még, még.... Kép

KépKép
unique

Mindig ilyenkor veszem észre, hogy kinek nem írtam!

Szia Kinga!
Igen, sokszor gyerekesnek nézek ki a képeken. Mondták már, hogy elég kortalan az arcom, legalábbis szeretném ezt hinni, bár ez mostanában azért már változott: állandóan én kapom az asszonyszerepeket az együttesben.
A delfines kép pedig kb. másfél hónapos csak, Kubában készült a nászútunkon.
Biztos a boldogságtól nézek ki fiatalabbnak, mint amennyi vagyok... Életem egyik legszebb élménye volt ez az út. Nagyon jól éreztük magunkat és a delfinek is nagyon helyesek voltak.

Réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?