Jenny én 2-3hónapos voltam és még ittam, deeee én áttértem a barackosra, mert az "gyengébb" mint az áfonyás. Elvileg ez nem gyógyszer, nem lesz semmi bajod tőle VISZONT ha megtudod hogy terhes vagy, akkor csökkentsd az adagod és aztán egy idő múlva hagyd el. Az sem jó ha terhesség alatt szedi az ember. Bár aki ezzel foglalkozik, az az ellenkezőjét fogja állítani! Vajon miért
gondolom nem kell elmagyarázni.
Anda, én ezen kívűl még szedtem a multimacát, a méhpempőt is.
Nati, sajnos a kezem az nem javul, de már kezdek hozzászokni. Viszont nem bírom ki, hogy ne legyen befáslizva, mert annyira fáj, hogy.... majd be ***ok. Ninussal nagyon nagyon jóban lettünk. A kis drágám végre tegnap először ivott az itatójából!!!!!!!!!!! Olyan ééédes volt ahogy felfedezte az itató rejtelmeit! Kicsit bénázott, de hát belefér a kishercegnőmnek
Odri, nem tudok pontos választ adni a kérdésedre. Valószínű, hogy annyira szoros a kapcsolatunk, hogy a rugásaiból, boxolásaiból következtetek erre.
Ma vettünk mobilklímát, annyira örülök neki! Legalább nyáron nem fogunk megdögleni fenn az emeleten a melegbe.... De hát az egy kabaré volt, ahogy hozzájutottunk. Hülye punci nem akart segíteni, elrohant állandóan előlünk, hiába kértem szép szóval, azt mondta nem ér rá
na akkor eléggé elkapott a méreg, de hála égnek jött egy normális hapsi, aki válaszolt az összes kérdésünkre, viszont mindenáron egy normális klimára akart rábeszélni. Már célegyenesben voltunk erre jött egy idősebb párés fogta az utolsó darabot, amit mi néztünk ki és álltunk felette, hopp betette a kocsiba. Ugy kiabáltam utána, hogy nem kéne talán.... Egy kis mérgelődés jött, aztán odavágta hozzánk, hogy nesze... Aztán ennyi volt.
Apuknál takarítottunk. pontosabban a szobámat, azt hittem alig lesz valami, hát 8-9 hatalmas zsák "szemét" gyűlt össze. Legalább ezen is túl vagyunk!!!
Apuék restaurálták a bölcsőt és gyönyörűre sikeredett, majd azt is el kellene hozni.