Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Hát tényleg pangás van... :cry:

Mi jól vagyunk, a baba nagyon mocorog, de ez jó érzés :lol: :lol:
Tegnap este már éreztem amikor simogattam, hogy a kezemnek nyomja valamijét. :lol:
Sajnos már nem kevesebbet bírok, inkább sokat pihizek :wink:

Maagdolnam, hogy tudod megkülönbeztetni???

Nati, én is kerekebb vagyok, de azt hiszem nem ez a legfontosabb :lol: a lényeg, hogy egészséges legyen :!:
Aztán majd jöhet a fogyókura :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

Jenny én 2-3hónapos voltam és még ittam, deeee én áttértem a barackosra, mert az "gyengébb" mint az áfonyás. Elvileg ez nem gyógyszer, nem lesz semmi bajod tőle VISZONT ha megtudod hogy terhes vagy, akkor csökkentsd az adagod és aztán egy idő múlva hagyd el. Az sem jó ha terhesség alatt szedi az ember. Bár aki ezzel foglalkozik, az az ellenkezőjét fogja állítani! Vajon miért :roll: gondolom nem kell elmagyarázni.

Anda, én ezen kívűl még szedtem a multimacát, a méhpempőt is.

Nati, sajnos a kezem az nem javul, de már kezdek hozzászokni. Viszont nem bírom ki, hogy ne legyen befáslizva, mert annyira fáj, hogy.... majd be ***ok. Ninussal nagyon nagyon jóban lettünk. A kis drágám végre tegnap először ivott az itatójából!!!!!!!!!!! Olyan ééédes volt ahogy felfedezte az itató rejtelmeit! Kicsit bénázott, de hát belefér a kishercegnőmnek :wink:

Odri, nem tudok pontos választ adni a kérdésedre. Valószínű, hogy annyira szoros a kapcsolatunk, hogy a rugásaiból, boxolásaiból következtetek erre.

Ma vettünk mobilklímát, annyira örülök neki! Legalább nyáron nem fogunk megdögleni fenn az emeleten a melegbe.... De hát az egy kabaré volt, ahogy hozzájutottunk. Hülye punci nem akart segíteni, elrohant állandóan előlünk, hiába kértem szép szóval, azt mondta nem ér rá :shock: na akkor eléggé elkapott a méreg, de hála égnek jött egy normális hapsi, aki válaszolt az összes kérdésünkre, viszont mindenáron egy normális klimára akart rábeszélni. Már célegyenesben voltunk erre jött egy idősebb párés fogta az utolsó darabot, amit mi néztünk ki és álltunk felette, hopp betette a kocsiba. Ugy kiabáltam utána, hogy nem kéne talán.... Egy kis mérgelődés jött, aztán odavágta hozzánk, hogy nesze... Aztán ennyi volt.
Apuknál takarítottunk. pontosabban a szobámat, azt hittem alig lesz valami, hát 8-9 hatalmas zsák "szemét" gyűlt össze. Legalább ezen is túl vagyunk!!!
Apuék restaurálták a bölcsőt és gyönyörűre sikeredett, majd azt is el kellene hozni.
magdolnam

Sziasztok!

Bocs, hogy nem jöttem, de hulla fáradt vagyok! Reggel négykor keltem, háromnegyed hattól este fél nyolcig forgattunk, úgyhogy most ki vagyok dőlve! Majd mesélek! :D

Kép
anda81

Anda:
Mit forgattatok??? Hol?

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok!
kidobott az ágy 7kor. 8ra meg is főztem:) most takarítok, aztán megyünk 10kor vásárolni, ha minen igaz veszünk gey komódot amibe tudok már gyerekrucikat pakolni. mivel nekem nincs pénzem 100-200 ezer forintos babaszobára, meg bútorra natúrszínű komódot veszünk. nem akarom zacsiban tárolni a szép kis rucikat amit kaptam, ráérek szépen kimosom őket és bepakolom.

aztán meg megyünk anyukámat köszönteni, anyós tegnap megvolt.
mindenkinek szép napot kívánok!

Nati a terhesléses cukrot senki nem ússza meg, hidd el te sem, a terhesség elején van az amire te most mész. utána jön ez a 23-26.hét közötti 2 pohár cukros vizes, 3szori vérvétel, 1.éhgyomri, utána 1 óra múlva veszik le megint aztán megint a 2.órában.
Ezt majd még 2szer megcsinálják a 40.hétig, akinél gond van annak többször is, gondolom én.

na megyek
szép idő van

Kép
andyfekete

Nati, ha elfogadsz egy tanácsot... Szerintem ne "diétázz" mert most nem csak te vagy, hanem a picurka is. Neki is szüksége van a táplálékra és el is veszi amit a magáénk érez. Tudatosan kell táplálkozni. Én rengeteg zöldséget és gyümit ettem, eszek, de nem úgy hogy diétázzak. A súlygyarapodás ilyenkor természetes, ráadásul úgyis le fogod adni. Bár én mondom aki mostanra 11kg +nál tart..... Mennyire szoktál édességet és szénhidrátot enni? Mert ha szoktál akkor ezeket kellene elhagynod, lecserélned másra, vagy max 200gr/napra csökkenteni :wink:
magdolnam

Hogyha virág lennék,
Ölelnélek jó illattal.
Hogyha madár volnék,
dicsérnélek zengő dallal.
Hogyha mennybolt volnék,
Aranynappal, ezüstholddal
Beragyognám életedet csillagokkal.

Virág vagyok: ékes,
Piros szirmú, gyönge rózsaág.
Madár vagyok: fényes,
Dalt fütyülő csöpp pacsirtád.
Eged is: szépséges
Aranynappal, ezüstholddal
Beragyogom életedet csillagokkal.

Pákolicz István: Anyámnak

Kedves édesanyák! Ezzel a versikével kívánok nektek nagyon boldog anyáknapját!

Kép
anda81

Anda, jaj de aranyos vagy!!!!!!!!!! :wink: :) köszönjük :wink:
magdolnam

és én is boldog anyák napját kívánok minden anyukának és kismaminak!
magdolnam

Magdolnam
Megbeszéltem a védőnővel, hogy nyigodtan tarthatok gyüminapot, mert az csak használ nekem és a babának is. Az se jó, ha nagyon sokat hízik az ember, mert az árt a babának. Édességet nem sokat eszek, mert nem kívánom, de a fagyi az csúszik. Persze próbálok mértékkel enni. Kenyeret keveset eszek, mert azt sem kívánom.
Na de mivel erősen vizesedő típus vagyok, így lassan rá is lennék orvos által kényszerítve a gyüminapra. Így inkább nem kockáztatok, így is megkap minden szükséges tápanyagot a Tökike.
Új nevek: Levente, Dávid
Lány nevem továbbra sincsen. Na de ami késik az nem múlik ugye! majd találunk szép nekünk való neveket.

Anda
Mit forgattatok? Mivel foglalkozol? nem is mondtad még, vagy igen? Tényleg rosszabb lett a memóriám. :roll:

Kép
Kép
nati80

ahhha, így értem!!!!!!! A Dávidon mi is gondolkodtunk, de végül az Erik mellet raktuk le a voksunkat. Fénykép???????
magdolnam

Lilla, mi van veled? Szoktál azért minket olvasni? Lassan 1 hónapja nm voltál.
Ditta, Babett, Márti?
magdolnam

Sziasztok :D

Mágnes
Szuper hír!!! Gratulálok!!!! :D :D

Anda
nagyon aranyos vagy!! :D

Nati
már látod a dolgozatok végét? Mennyi van még hátra az államvizsgáig?
A többi napon ami nem gyümölcsnap viszont figyelj rá,hogy elég fehérjét is bevigyél....összeválogtva de változatosan egyél.

Andy
én is gondolkodtam rajta,hogy elkezdem kimosni és kivsalni a kisruhákat...de aztán arra gondoltam még korán van....inkább csak az utolsó 2 hónapban fogom megcsinálni akkor frisebb marad...
Jó vásárlást mára. Ügyi vagy,hogy ilyen pörgős vagy ma...8-ra már meg is főzni...nem semmi :D ....én ma 9-ig aludtam :lol: :oops:

Mi elmentünk egy kicsit csavarogni...csak az volt a lényeg,hogy kihasználjuk apa szabadnapjait és együtt lehessünk. Végül az Alacsony-Tátrában kötöttünk ki :lol: ...vizeséseket néztünk..Heni imádta,tátott szájjal leste a zubogó vizet :lol:
holka

frisebb=frissebb :oops: :wink:
holka

Szia Magdi!

Köszi, hogy hiányoltál! :)
Ha nem is írok, azért olvasgatni szoktam mindig.....
Hétfőn megvolt a 12 hetes uh is, szerencsére minden rendben, már hihetetlen, mennyit rugdosódott!! Én még nem érzem....bár valamit néha érzek, de azok szerintem csak a belek...Émelygés még mindig van, bár valamelyest enyhült....
Dobok bébiről egy képet:
Kép

Nati!
Hát ez a hízás engem is idegesít, főleg, hogy a szobabicajozást is ritkábbra vettem....bár az jó, hogy az édességet egyáltalán nem kívánom, és csak a sima vagy szénsavmentes vizet tudom meginni.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta, az a bélmozgás a bébid!!! :) de édes! Nevekel hogy állsz? Rólad pocakfotó? nnnnnnnnaaaaaa :wink:
magdolnam

Tsókolom mindenki orcája mindkét felét!

Szóval a beszámoló!
Tegnap hajnali négy órás kelés után spuri a melóhelyre, ugyanis filmforgatás miatt kibérelték a helységet, és nekem kellett "felügyelni őket". Nagyon érdekes volt jól éreztem magam, de nagyon elfáradtam. Kicsit unalmas is volt, mert összesen két jelenetet vettek fel, mindezt háromnegyed hattól este fél nyolcig. Na jó ebben benne volt az is,hogy felállították a díszletet, beállították a fényeket. Azért mégis különleges volt, mert ilyenben még nem volt részem. Látni, hogy hogyan készül egy film.... Érdekes volt látni, hogy mi mindenre kell odafigyelni. Néha leshettem a monitort, ahol a kamera képe látszott. Én nem vettem észre semmi különöset, mikor egy fiatal srác kiugrott a szobából és elkezdett matatni a kábelekkel a földön. Később visszajátszották azt a részt, és totál lehetett látni, hogy a kábelek benne vannak a képben. Jó volt egy kicsit "profilt" váltani. Bár borzalmasan fárasztó volt, azért szívesen csinálnám!
Hogy milyen filmet forgattunk? Vígjátékot, de többet nem mondhatok sajnos róla. Ha kijött a mozikban, akkor már bőbeszédű lehetek.

Kép
anda81

Nati:
Nem tudom, hogy mondtam-e már, tehát nem biztos, hogy a te készülékedben van a hiba.
Én hivatalosan banki szakügyintéző vagyok, egyenlőre nem hivatalosan lakossági csoport vezető. :D

Kép
anda81

Anda, én már voltam 1-2 forgatáson, többek között a vizsláimmal is! :lol: Volt 1 otp-s reklám abban szerepeltek! De majd meghaltam mire leforgattuk azt a pármásodperces jelenetet, na a kutyák is teljesen kivoltak. Olyan 3 órás volt
magdolnam

Tehát megértem hogy teljesen kész voltál :wink:
magdolnam

Nagyon fárasztó volt. A végére már untuk is egy kicsit, mert valahogy hihetetlen volt számunkra, hogy egy-egy átállás egy órába került. Pedig voltak ott vagy negyvenen, mégis két lámpa felrakása, és beállítása egy-egy órába telt. Ez van, ilyen a filmes szakma.

Kép
anda81

Sziasztok!
Benéztem hozzátok, 1 hónap után.
Megfogadtam, hogy elvonom a figyelmemet a baba dolgoról egy kicsit. Sokat írtatok eddig, úgyhogy nem tudok visszaolvasni.
Valaki nem foglalná össze nekem, hogy mi történt ebben a hónapban? Sajnos nem is olvasgattalak titeket.

Mágnes
Gratulálok a + teszthez.

Kép
p__lilla

Na mi van itt csajok?????? :?:
Vissza akarok jönni, erre nincs itt senki?

Kép
p__lilla

De én most jöttem
magdolnam

Szia Lilla!

Én ma vagyok, de éppen főzök és dolgozatot írok. valamint azon gondolkozok mit vegyünk holnap Tökinek pesten, ha túl vagyunk az uh-n.
Párom azt mondja, hogy vegyük meg a mellszívót, mert az is egy nagyobb költség és jobb nem egyszerre elkölteni azt a zsák pénzt. Már annyira izgatott vagyok a holnapi nap miatt. Tudom!!! hogy minden rendben lesz velünk, de már nagyon szeretném látni.

Veled mizu? Ciklusoddal hogy állsz? Vagy most nem nagyon foglalkozol a hővel, meg ovuval? nagyon izgulok teérted is. Szeretném ha mihamarabb te is kismami lehess. olyan furcsa és egyben jó érzés is.

Kép
Kép
nati80

hm megpróbálom összefoglalni, de amilyen lyukas a fejem, nem emlékszem semmire.
Mágnes, Márti, Nati terhes én meg kínlódok a jó kis kézfájásommal. Nálatok gólya???

Most hívott a védőnő és 12 percet dumáltam vele. Elég rendes volt. Olyan fagyizhatnékom vvan! Aszem el is megyek egy nagy adag fagyira!

A kismamik éjjel hogy alszanka? Nem fáj semmi? Én éjjel 2kor már nem bírtam cérnával és fel kellett kelnem, mert fájt mindenem. Lizus is felkelt velem. Új hobbija van: boxol, de nagyon püfföli a pocim. Néha ugrok is egyet, mert érzékeny pntra talál.
magdolnam

mi meg pénteken megyünk 4dre és holnapután sima uhra. kíváncsi vagyok, hogy a hölgyemény 1 hünap alatt mennyit szedett magára!!!! Múltkor 653gr volt én most már 1 kgval nehezebbnek érzem.... Apa szerint áprilisban nagyon gyors ütemben kezdett nőni a pocim :shock:
magdolnam

Mááááááááárti!!!!!!!!!!! Hol vagy?
magdolnam

Ninus, azt hiszem túl jól beilleszkedett, egész nap jár a szája... Ma meg mint a sziréna. Azt hiszi, csak ő hozzá beszélek, ezért válaszol rá. Ja és új hobbija van! Napozik :lol: Van egy hatalmas üvegajtónk, ami előtt van a ketrece és kiveti a hab testét és imádja a npot! De le fog égni, úgyhogy szerintem vagy elviszem onnan vagy naptejjel kell bekenegetnem a bőrét. Valamelyik nap jó rózsaszín volt, a sok napozástól (még a malac is szolizik nálunk :shock: )
magdolnam

Na pörgök, mint béka a turmixban és közben senki nincs itt :cry:
magdolnam

Viri???????
magdolnam

Gyors bekukk, Apa munkahelyén vagyok.
Voltam ma dokinál, van egy 5.3 mm-es petezsákom, jövő héten megyek megint uh-ra, addigra lehet, már szívhang is lesz .
Nem kell semmilyen progipótlás, azt mondta a doki, mivel spontán terhesség ,nem kell rásegítés.
Remélem minden okés lesz!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok lányok!

Bocsika, hogy eltüntem, nem volt szándékos, csak a párocskám itthon volt egy hétig és ő uralta a terepet, nekem meg olyan émelygős korszakom volt, hogy legtöbbet feküdtem, nem volt erőm semmit sem csinálni.
Nem voltunk a hegyekben sem, mondta a párom, hogy ilyen álapotban nem tudnám élvezni a kirándulást... :cry:

Mindjárt visszaolvasok és jövök...

Kép
Kép
Kép
f.marti

de jó hogy lassan mindenki előkerül!!! Mágnes, te még nem émelyegsz?
Márt, sztem is jobb ha nem mentek->rosszul léteid miatt. Anyós belenyugodott már a dolgokba?
magdolnam

Anda:
szépek a képek amiket feltetél :lol:

Muffin! :cry: :cry: :cry:
most olvasom a hirt, teljesen ledöbbentem... :cry: Nagyon sajnálom őszintén ami veletek történt.kivánom, hogy a jó Isten segitsen a legjobbat kihozni ebből a helyzetből.
Nekünk nagyon fogsz hiányozni!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kisvirág:
kösz, hogy hiányoltál :) .Szegény Kende, meddig kell szenvedjen még? :cry:

Mágnes:
DRÁGÁM :lol: ÓÓÓÓÓriási GRATULA..Ez igen és SPONTÁN!!!! Ugy örülök, el sem hiszed!!!Kösz, hoyg hiányoltál!

Lilla:
Örülök, hogy ujra jelentkeztél, sajnálom, hoyg most épp ilyen kihalófélben levő topikra kellett gyere :cry: de fellendűl az még, nemigaz lányok????? :wink:

Magdolnam: Neked is kösz a hiányolást :)
Akkor a malid királyi helyen van most. A hasát szereti?

Jenny:
Jol olvastam, akkor már most májusban nekifogtok a babaprojektnek? Nagyon szoritok nektek, ugye tudod??? :wink:

És mindenki másnak aki még nem babás ebben a topikban!!!! :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Magdolnam:
anyós...hmmm...
még volt egy pár csúnya húzása, amivel kikészitett és látva ezt a párom, finoman, diplomatikusan megkérte, hogy hagyja abba, különben vele gyűlik meg a baja...Ugyhogy most jelenleg csend van...
Jajj még anyósom anyja, dédimama jött olyan szövegekkel, hogy tul öreg vagyok már egy ujabb gyerek szülésére... :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mali, hát molett lett. Kb 2szer akkora, mint amikor hoztuk. Igen, jó helye van nálunk. Remélem ő is így gondolja.

ÁÁÁÁÁÁÁ én ezt nem értem, mi közük van a ti privi életetekhez?????????????????
magdolnam

most kapcsolok! Öreg? :?: :?: :?: :?: :shock:
magdolnam

Igen, azt mondta :lol: :lol: :lol: Szerinte 33 év az öregség már :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti, akkor én is öreg vagyok hozzá... :lol:

Kép
Kép
odri

Szia Odri!
Hát ha ugy vesszük, hogy ő 16 ébesen volt terhes anyósommal, akkor lehet ez már öregség! :wink: Bánatot az!!! :evil: Még a 40 éves sem öreg, azt mindenki saját maga dönti el, hogy öregnek érzi magát vay sem! Nem igaz? :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

azért az a 16 év sem semm.... nem gondolja, én befognám a számat emiatt. Tuti emiatt beszólnék neki
magdolnam

Magdolnam:
volna még egy, s más amiért bekellene fogja...Pl. hogy családba maradjon a vagyon feleségül ment az unokatestvéréhez....Ennek következménye lett egy skrizofrén gyerek,aki 17 évesen vonat alá dobta magát, meg ezért mi is végigreszkessük a terhességeket, mivel sosem lehet tudni mikor és hol üt majd ki ez a rokonházasság... :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na, végre tudok írni. Ma van itt a suliban az érettségi. Olyan jó, hogy ilyen csönd van.

Velem amúgy nincs semmi különös. A ciklusom 2. napján vagyok.

Hogy megy az idő. Most nézegettem a vonalzótokat hány hetes kismamik vagytok. Lassan meglesz az első anyuka, aki megfoghatja a kisbabáját.

Márti
Hát a 16 éves az tényleg nem semmi. A 33 meg egyáltalán nem öreg. Van akinek az első is csak akkor születik, vagy még később.

Magdolnam
Milyen az új malikátok? Gondolom nagyon megszerettétek.
Mi is befogadtunk egy kutyust, úgyhogy most Rexnek van egy kis barátnője.

Kép
p__lilla

nem tudom hogy a következő szitu az összefüggésben van e a terhességem utolsó harmadával, de azt vettem észre hogy extra házias lettem! Állandóan főzés mosogatás, mosás, vasalás, porszívózás, takarítás. Tudom, hogy ez általános meg minden nő ezt csinálja, de már úgy érzem, mintha mániás lennék :roll: előtte nem nagyon voltam ennyire házias. NEm szívesen csináltam, de mivel helyettem senk meg nem csinálta igy kénytelen voltam. Most meg :shock: még a férjem is megjegyezte
magdolnam

jesssssssssssszus maris, már elnézést! De ez nagyon durva!!!! És nem kapott állam általi büntetést? Szegény gyerek, nem is ő tehetett róla
magdolnam

iskolában dolgozol Lilla? :) Nagyon megszerettük Ninust, tűz és víz a 2 malac. Engem nagyon bír, mindig visszadumál nekem. lehet nem láttad a képet, teszek fel róla, remélem a többieket nem zavarja, ha igen akkor kérlek nézzétek el nekem!
Ó barátosnő kutyusnak :oops: csak vigyázzatok a kiskutyákkal!!! Most van a párzás ideje.... mi is így jártunk. Frakkot épp elhoztuk a menhelyről, 2 hónap múlva büszke apuka volt 9 gyerekkel (*3) olyan édi volt! Az ajtó előtt izgulta végig az egész szülést!
Na igen mindjárt meg lesz az első baba, azt hiszem Muffin aztán jövök én :shock:
magdolnam

Nem. :shock: A papnak befogták a száját oszt kész....

Kép
Kép
Kép
f.marti

kép van a kutyusról? Kép
magdolnam

huh és még most is boldog házasságban élnek???
Fagyi éhes vagyok, de olyan mekis epres félére!
magdolnam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?