Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megjött!!!!! Kép Ennek most kivételesen örülök. Remélem most megkaptam mindenki mensiét, aki át akarta küldeni, de többet már nem vállalok. Kép
Unique
Kérlek javíts a táblában: 1cn

Móni Kép
A megint megjöttből Catnek sem mutatta ki a teszt az ikreket....

Wish Kép
Továbbra is meg a drukk Nektek. Ugye jövő pénteken már tesztelhetsz?

Stella Kép
Ti hogy álltok?

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Mindannyian olyan aranyosak vagytok. Köztetek sokkal jobban telik majd az idő, és amíg eljön az én időm addig remélem sok leendő pocaklakó beköltözik hozzátok.

Éva!
Sajnálom, hogy neked is vannak ilyen rossz emlékeid. Ti most hogy álltok? Mennyi ideje próbálkoztok újra?

Juca!
Az én orvosom szerintem nagyon jó. Nem csak szimpatikus, de a 12 hét alatt 3x voltam UH és magvolt az első teljes labor is. Már 7 éve járok hozzá, de ezelőtt csak évente a rákszűrés miatt, de akkor is mindig segítőkész volt. Az is jó, hogy amikor megy hozzá az ember tudja, hogy ki vagy. És a II. klinikás fórumon olvastam, hogy a szülésnél és utána is foglalkozik az emberrel. Nem csak a XVII-ben rendel, van egy magán rendelése a belvárosban is és egyébként a II. női klinikán dolgozik.

Sziasztok: dido

dido
dido

Mea,
Gyönyörű a babasarokKép

Adriana, Szisszka, Tündi,
Sajnálom, hogy megjött, reméljük a következő hónap sikeresebb lesz.

Babus,
Nagyon aranyos Kristófka, már biztos nagyon sok képed van rólaKép

Tündi,Nárcisz,
Gratulálok az első házassági évfordulótokhoz, még sok-sok boldog és gyerekekben gazdag évet kívánokKép

Zsu, Hukk, Vicca,
Üdv köztünkKép

Réka,
Neked is Boldog Szülinapot kívánok, így utólagKép
Örülök, hogy a hétvégére sikerült kikúrálnod magad.

Unique,
Örülök, hogy jó lett a vércukor eredményedKép

Juca,
Sajnálom, hogy a férjednek pont most kellett elutazniaKép
Nagyon szép pár vagytokKép

Judyt és Judit,
Nagyon szépek a babókKép

Judit,
De igen a Bromot és a Medrolt is szedem még, azt mondta a doki, hogy amíg össze nem jön a baba muszáj!

Timika,
Gratulálok a zebráhozKép

Még nem sikerült mindent visszaolvasnom, de most már ideje dolgoznom. Ma még mindig semmi változás nálam, úgyhogy holnap reggel hívom a dokit, mert ez nincs így rendjén.
A munkahelyről még nem jelentkeztek, remélem hamarosan választ kapok. És képzeljétek, amit a mostani főnököm megtudta, hogy más helyet keresek fizetésemelést ajánlott. Mit szóltok?

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!Kép

Olyan jó mindig olvasni Titeket!Kép

Unique!Kép

Feltudnád tenni a táblát,mert azt mondtad hogy engem is beleírtál?
Mi újság Veled?
Nekem most nagyon feszít a hasam,remélem nem azért mert a hétvégén megfog jönni!Kép

Sysy
sysy77

Lányok-lányok gyöngyvirágok!
Merre van most mindenki?

Dido Kép
Egyre többen leszünk a II. nőin Kép
Mea, Éva, Kriszta is, na meg én is Kép

Móni Kép
Akkor fogadd el a főnököd ajánlatát, ha jól érzed magad a munkahelyeden. Tudod, hogy neked most a nyugalom a legfontosabb Kép
A csodában pedig bízni kell!!! Nagyon szorítok Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Móni!
Akkor legalább ennyi értelme is volt a dolognak. Eldöntötted, hoyg mit szeretné végül? Mik a terveid?

Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok!
Móni!
Ezek szerint megbecsüli a munkádat, ez olyan jó érzés, nem?Minden esetre becsülendö!!!Remélem a doki tud valamit mondani, de azért én bízom a legjobbakban!Kép

Annácska!
Köszi a sok Micimacis képet, olyan jó hangulatot varázsolnak ide a topicba!Kép

Jófi!
Mi van Veled?Kérlek jelnetkezz!!

Sysy!
Örülök, hogy feliratkoztál a táblába, most már Te is velünk együtt vándorolsz és kúszol felfelé a táblában!Kép

Nárcisz!
Hogy tetszik a munkád?Megszoktad már?Vezetés megy?

Majcsi!
Ha Te örülsz, akkor én is!Remélem most sokáig nem írsz ilyet majd... Drukkolok!

Lányok!
Nekem tegnap reggel tönkrement a digitális höméröm!Eltünt a kijelzöje, nem mutatott semmit!Elvittem óráshoz, hogy cseréljen benne elemet, erre kijelentette, hogy beázott, vizes és tönkrement.Ciki volt!De magyaráztam volna meg, hogy minden használat után le szoktam fertötleníteni, mert nem betegség miatt használom?!?KépNa mindegy, vettem egy másikat!
Ti hogy szoktátok fertötleníteni?A 100% alkohol nagyon drága!

Kinga
Kinga79

Kinga
És ha nem digitálist használnál. Nekem normál van, ezért nem tud beázni és az is pik-pak megméri a hőt. Egyetlen baja, hogy lusta vagyok használni és inkább alszom. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Kinga Kép
Nekem nincs digi hőmérőm, vagyis van egy fülhőmérőm a lányomnak, amúgy még mindig a hagyományos higanyost használom, aminek nem árt a víz Kép
Mennyiért vesztegetnek most egy digihőmérőt?
A képet nagyon szívesen, íme itt is egy Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!
Olyan tutik a képeid. Annyira örülök, hogy raksz fel mindig Kép

Kinga!
Fertőtelníteni máshogy is lehet. Nem biztos, hogy az alkoholtól nem ázik be. Szerintem is árdemesebb higanyosat használni. A kórházakban egyébként Betadint használnak fertőtlenítésre, és nem alkoholt, mert mindegyiknek más a sprktruma. Azt is megkérdezheted a gyógyszertárban.
A munka végre már jól megy, ár nem szeretném elkiabálni. Éppen azon szenvedek, hoyg az egytemem június 30-ára ígérte a diplomámat, és most mondták, hoyg csak ajövő hét. Mindig azt mondják, hogy a köv héten majd megkapjuk. Én meg égek a cégem előtt. És ott tartok, hoyg feljelentem az egséz SOTE-t, mert a hellgetói jogviszonyomat június 30-ával felfüggesztették. Persze ez nagyon gyorsan el tudták intézni. Már az elejétől fogva útáltam ezt az egyetemet, de ez mostmár csak erősödik....

Na nem mondok többet, mert a TV2-ős Lilla azt mondta a horoszkópunkról (mindenkiéről), hogy valami van a szaturnusszal, és 2 akadályokkal terhelt év következik. Nekem a munkámra mondta. Hát gondolhatjátok, hoyg majd kiugrottam a bőrömből.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Kép
Kép

KépKép
unique

Annácska,
Köszi a bíztatást. Az az igazság, hogy én már nem bizakodok, hisz ennyi idő után a tesztnek ki kellene mutania, úgyhogy most mindenféle betegséget találok ki magamnakKép
Nekem is nagyon tetszenek a képeidKép

Nárcisz, Kinga,
Azt hiszem maradok a megszokott munkahelyemen, itt mindig elengednek, ha el kell mennem és most még a fizum is annyi lesz, mint amit ott ígértek.

Kinga,
Én is digi hőmérőt használok és minden reggel szappanos vízzel mosom le. Én úgy gondoltam, hogy az elég. Persze nagyon óvatosan, hogy ott, ahol az elemet lehet cserélni ne menjen be a víz.

Nárcisz,
Képzeld most jöttem rá, hogy két lányt is ismerek a volt évfolyamodról. Az egyik egy volt osztálytársam, a másik pedig egy évfolyamtársam barátnője.

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!

Narco, nyugi...Kép Gondolom a munkahelyed elhiszi, hogy van diplomád, a többiéert meg égjen az egyetem. Én durvább megoldásként ajánlom, hogy a ti humánosotok beszéljen egyetemmelKép

Ki az a TV2-Qs Lilla? És kinek mit mondott? Én szqz vagyok, férj is az, ugye nekünk más terheltséget mondott? Alapban van egy kicsi, most leginkább prepúpra vágyom Kép

Juca

Köszi az orvosinfókat, ha küldenétek nevet, telefonszámot priváte jucitel@freemail.hu címre, megköszönném:-)

Még nem tudom hogyan, de meg én, biz ám!!!

Nekem SOTEII-Qn volt egy, nem jött be, ráadásul mondta, hogy már öreg (és gondolom megszedte magát) ahhoz, hogy éjjel bejöjjön szülniKép De minden megoldás érdekel, Unique, nem ajánlanád be nekem az orvosod, megígérem, hogy akkor mgyek, amikort Te nemKép

Juca

tjuca

SysyKép
Ne aggódj, érkezik a tábla, csak sajna én csak így kora du. tudom feltenni. Kép
Egyébként akkor még nem voltál itt, amikor átvettem Tünditől, ezzel a kis apró kéréssel, hogy nekem ez csak így megy. Bocsi érte. Kép
Drukkolok, hogy NE jöjjön meg!!! Kép

NárciszKép
Hát igen, ismerős ez az egyetemesdi... Kép Sok erőt és kitartást kívánok Neked az adminisztrációs nénik lefegyverzéséhez! Kép Egyébként a cégnél mióta vagy alkalmazásban? (a folyamatos jogviszony miatt kérdem)
Köszi a mark tesztet! Talán a pé-szo-vas elég volt mindenre, sajna hétfőn és kedden nagyon fáradtak voltunk... Kép
De ha szeretne beköltözni hozzám valaki, úgyis befog Kép

AnnácskaKép
Igen-igen-igen!!! Hurrrááááááá!!!! Vágre többet látlak itt! Úgy örülök Neked! Kép

SzisszkámKép
Hogy állsz a gyógyulással???? Kép REmélem, nyomod a vitaminokat ezerrel!!! Kép

MóniKép
HOgy döntesz? Maradsz?

Jucacica Kép
A 30 napos ciklusaid fixek? Mert akkor kezdhetnék izgulni Érted.... Kép
Orvost sajna nem tudok, aki tényleg jó. Az enyém most van elhagyás alatt... Kép Meg én most a kaaliba járok egy újhoz, de az már ilyen speckó...

Pusza

Unique

KépKép
unique

Évi77Kép
Mikorra várható a baba? Csak hogy bele tudjam írni a táblába... Kép

KépKép
unique

JucaKép
Most olvastam. Szóval akihez most járok a kaaliban dolgozik, és hát oda már ugye min. inszem miatt megy az ember lánya és fia Kép
Az én dokim sajna nem volt éppen a topon. Megaztán marha drága és olyan kísérletinyúl típus, mint a Tied Kép
Egy nagyon jó barátnőm szült a Szent Imrében egynél, esetleg az jó lenne Neked? Iszonyúan dícsérte.
Ha igen, akkor megkérdem a paramétereket.

Unique

KépKép
unique

Unique!

Köszi a javítást a táblában, olyan jó látni a nevem mellett a babát!!!Kép A férjemet is felhívtam, hogy nézze meg ő is. Aztán egy kicsit együtt is gyönyörködtünk benne. Annak meg külön örülök, hogy kéket kaptunk, mert szerintem fiúcska lesz. Mondjuk még inszemes kislányról nem is hallottamKép Pedig biztos van. A szülés várható idejét még csak én számoltam ki babanetes kalkulátorra, az március 10-re írja. A doki még nem mondta, így egyelőre maradjunk ennél. Köszi!

Móni!

Neked még biztatásképpen annyit írnék, hogy a húgom kislánya már hat hetes volt, az UH kimutatta, hogy ott van, de a teszt még mindig negatív volt... Ebből még bármi lehet ám!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77
Nem miattad éltem bele magam, ne hidd ezt, és főleg verd ki a fejecskédből, hogy hibás vagy ezért! Oké? Kép Egyszerűen csak ennyire bíztam a billingsben... A balga ÉN voltam!
Nagyon örülök hogy jól van Kavics a pocidban! Kép

Unique
Tacsifül el van kenődve utolsó sms-e alapján, lehet hoyg szeptemberben ciszta műtétje lesz. Menzijéről nem tuodk, de majd rákérdezek.

Tegnap du. beszéltem a dokimmal, jövő kedden du. megyek hozzá és meg tudjuk beszélni a továbbiakat. Amit lehet papírokat, beutalót el is kérek tőle, hogy augusztus elején rögtön mehessek vérvételre meg ilyenek, meg párom andrológiára.

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Hu, nagyon sokat írtatok, úgyhogy nálam most van a "runos tea effektus! Kép

Egyébként köszönöm, a jobbulásokat megkaptam, és sokkal jobban vagyok! Sőt! Kép

Unique
Persze vitaminok ezerrel! Kép
A tábla nagyon jó, ügyi vagy!
Horoszkópos programom szerintem csak hétvégén lesz! Hmm... nem baj, ki tudom várni, iszonyatosan be vagyok sózva! Egyébként is évek óta tanulmányozom a horoszkópkészités titkait, de elég nehéz eligazodni benne. A rajzolás az kész... nem is értem, mindenféle fényszögek itt-ott... De szerencsére olyan programom van régebbről, ami az adatok alapján berajzolja a dolgokat, nekem "csak" elemezni kell... Viszont én csak születési horoszkópot tudok egyenlőre csinálni, és az előrejelzéses horoszkóphoz kell a program...

Évi77
Nehogy itt hagyj minket!!! Én nagyon-nagyon, és őszintén örülök Nektek!!! Persze irigykedem is, de ez nem az a fajta csúnya negetiv irigység, hanem a kedves és pozitiv! És engem pl. motiválsz is! Kép Hogy igenis nekem is sikerülhet, és persze itt mindannyiunknak! Kép
És én igenis kiváncsi vagyok rá, hogy vagytok mi van veletek, és lelkesen várom a beszámolókat "Kavicsról"!
Egyébként ma ahogy jöttem haza gyógyszertárból, láttam kiírva, hogy kavicsbánya, és még gondoltam is, hogy beugrok, hátha van ott számomra is egy "kavics" Kép Na, de majd legközelebb!

Annácska
Úgy örülök, hogy itt vagy! Kép
És olyan kedvesek a mackós képek!!! KépÉs gyarapitom is velük a mackós képgyűjteményem! Kép

Móni
Látod-látod?! Csak jól alakulnak a munkahelyi dolgok!!! Örülök! Kép

Sziszka

szisszka

Évi77Kép
Nagyon szívesen!!! Miért is nagyobb a valszínűsége a fiúnak inszemmel??? Már ott vannak a katonák, amikor anyuci lejön? Kép
Beírtam a táblába a márc.10-et, majd javítom, ha változik. Nem gond, ha bennehagyom azt, hogy 1. inszem egyelőre mellette, hogy mindenki lássa, hogy hogyan sikerült? (ááá.... igazából magam miatt, hogy minden nap lássam, hogy aug-ban nem megyek hiába... Kép)

Unique

KépKép
unique

Dido
Te mondtad, hogy otthon dolizol te is, ugye?
Én forditok, angolról-magyarra. Egyenlőre ez az amihez értek. Meg ezt csinálom 16 éves korom óta, és jól elvagyok vele. Persze szeretnék tovább tanulni, egyetemre menni, de most olyan szinten kuszák lesznek a ponthatárok, fogalmam sincs hogy alakul az egész. De utána néztem, és a most érettségizőknek 130, 140 pontjuk van a 120 pontos rendszerben, úgyhogy én a 108 pontommal a béka feneke alatt vagyok... Kép Úgyhogy valószínűleg jövőre újra le kell érettségiznem emelt szinten, a plusz pontok miatt! Kép Te mivel foglalkozol?

Timika
Köszi a tippet, a főtt rizs nagyon jól bevált!!!

Tündi
Akkor szólj, és neked is mennek az extradrukkok, mint Unique-nak. Neki bevált! Kép Hátha neked is! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Látszik, hogy nagyon kezdő vagyok, még csak most jöttem rá, hogy ha a nevekre kattintok megtudok rólatok egysmást.

Annácska
Nagyon szép a kislányod, és nagyon hasonlít rád.

Nárcisz
Milyen orvos vagy? A tanulmányisokkal kapcsolatban én nem is értem miért vannak, nekem még nem sokat segítettek.

Éva
Rossz után csak jó jöhet, én mindig ezt mondogatom magamnak, csak kitartás.

Móni
én is építész vagyok. Először az Ybl végeztem, és most jön a diplomás félévem ősszel a Műegyetemen, miután már kétszer elhalasztottam. Az szerintem nagy dolog ha ebben a szakmában fizetés emelést adnak, és az sem megszokott, hogy elengednek és nem zsákmányolnak ki.

dido

dido
dido

SzisszkaKép
Az a horoszkópos dolog engem is érdekel, bár nem vagyok annyira babonás, de mégis... Kép Olyan izgi.
Fordítás? Jó tudni Kép Van megrendelés? Az a lényeg. Bedolgozol egy fordítóirodához, vagy magad vállalod be?
Azért a továbbtanulást nem feladni... Bár babó mellett nem egyszerű a téma, de megoldható és visszahozza. A férjed is fordít? Merthogy írtad, hogy mindketten otthon vagytok Kép

Örülök, hogy jobban vagy!

Az extra drukkjaid az én kabaláim! Kép Holnap du-ra is kérek belőlük, olyan 5 körül. Ha lesz eredmény aznap, megírom este.

Pusza

Unique

KépKép
unique

Lányok!
Köszi a hömérö-tisztításos infókat!!!Veszek Betadine-t!
Annácska!
1300 Ft volt, tavaly még csak 900 Ft...KépNekem muszáj a digis hömérö mert reggel mindig el vagyok késve, egyszerüen nem bírok felkeni, így minden perc számítKép!!!

Nárcisz!
Örülök, hogy tetszik a munkád, mi már a diplomaosztón megkaptunk mindent az államvizsga után 1 hónappal!!!

Tündi!
De jó, akkor nemsokára már sokkal több mindent fogtok tudni!
Örülök, hogy párod rászánta magát a vizsgálatra!!!Mindjárt augusztus...!

Unique!
Köszi a táblát, nagyon ügyesen csinálod!!!

Kinga
Kinga79

Szisztok!

Sajnos hétfőn reggel meghalt az én drága keresztanyukám, aki nagyon nagyon közel állt hozzám, akit úgy imádtam... Úgyhogy ebben a hónapban nincs babagyártás az tuti, és nem is hiszem, hogy jövök egy jó ideig.

Adriana

Kép

Kép
adriana

Sziszka!

A kavicsbánya nagyon jó ötlet!!! Aranyos vagy!

Unique!

Persze, hogy benne maradhat a tábliban, hogy az 1. inszem sikeres volt. Annyira örülök neki, és büszke is vagyok rá!!! Hátha másnak is erőt ad.
Abban nem vagyok biztos, hogy miért nagyobb a valószínúsége a fiúnak. Talán azért, mert a tüszőrepesztő szurit úgy időzítik, hogy a pete szabadon legyen az inszemkor. Így a gyorsabb fiú kiskatonák nyerik a versenyt. De ezt csak én gondolom így, lehet, hogy van ennél tudományosabb magyarázata is. Meg aztán a barátnőm megálmodta nekem, hogy kispasi lesz. Az úgy volt, hogy 4 házaspár alkotja a baráti körünket, abból az álom idején ketten már babát vártak, mi ketten (az álmodó és én) még nem, de a babások se tudták még, hogy mijük lesz. És a barátnőm beszélgetés közben meglátott egy angyalt, akit csak ő látott, és az angyal elmondta neki, hogy az első párnak fia lesz (így lett), a másodiknak lánya (szintén bejött), a harmadik én leszek (eddig ez is stimmel!!!), nálunk is fiú lesz, és a barátnőm lesz az utolsó a sorban neki szintén fia fog születni. Hát ezért is a fiúra tippelek... Félelmetes, nem?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Sajnos hétfőn reggel meghalt az én drága keresztanyukám, aki nagyon nagyon közel állt hozzám, akit úgy imádtam... Úgyhogy ebben a hónapban nincs babagyártás az tuti, és nem is hiszem, hogy jövök egy jó ideig.

Adriana

Kép

Kép
adriana

Unique
Oksi, mennek az extradrukkok!!!! Kép
Szerintem a személyi, születési horoszkóp nem babona kérdése, (amit újságban olvasol, az igen)A horoszkóp nem is jövendölés, nem a jövőt mutatja meg, hanem a lehetséges jövőre mutat rá, és inkább ez valamiféle segitségnyújtás az égből. De nagyon nagyon sok minden befolyásolja... pl. szülők házassága/ válása, testvérek születése, egy szerelem kezdete/vége, házasságkötés időpontja meg ilyenek.
Ez a forditás dolog úgy jött, hogy egy szomszédom dolizott egy forditóirodának, és nem lett volna kész határidőre, és én besegitettem neki. Aztán beprotezsált Kép Azóta meg jól elvagyok ott! Érettségi után doliztam itt-ott, de a forditás mindig meg volt mellette.
Párom meg médiában dolizik, igy neki se kötött a munkaideje, csak akkor ha menni kell ide-oda.
A tovább tanulást meg nem adom fel. Most kivárom, hogy milyenek lesznek a ponthatárok... de már elő is szedtem a gimis törikönyveket, meg füzeteket, és ha kell akkor leérettségizek majd mégegyszer..

Adriana
Sajnálom! Kép
Tudom, hogy nem vigasztal, de tudom milyen érzés, csak én az apukámat vesztettem el... Kép
De hidd el, keresztanyukád mindig veled lesz, és nagyon nagyon vigyázni fog rád mindig!!!

Évi77
Angyalok már pedig léteznek! Kép
Akkor kicsi fiú lesz? Kép
Hallottam már ilyen álmokról,és nagyon is hiszek bennük!

Sziszka

szisszka

Stella híradó Kép
"Helló! Végre hazaértünk. Megint jó sok tüszőm van (jobb oldal kb. 15, bal oldal kb. 10), de a többségük még kicsi. Pénteken újra UH és vérvétel.
Puszi mindenkinek:
Stella"

wish

Sziasztok!

Adriana!
Kép
Azért jelentkezz, ha van kedved!

Unique!
Én csak azért nem adtam meg a kb hány nap kategóriát, mert nem tudtam. De így 3 mensi után azt hiszem visszaálltam a kb 33-35-re, így ha gondolod, ezt be lehet írni!

Annácska!
tegnap azért összehozott a legényke egy kis balesetet, lefejelte a lépcső szélét! Ennyit a balesetmentesítésemről!Kép
Azért most puhítom a lépcső szélét!

Éva!
Írj! Olyan jó hallani, hogy mennyire jó neked! Én bevallpttan nem szerettem pockosnak lenni, de szülni jó! (Most volt nemrég a jóbarátokban Rachel "szülése", olyan jót nevettem rajta, doktornő rakjon tüzet és füstölje ki!Néha tényleg olyan a végénKép! Annyira más úgy nézni egy filmbéli szülést, ha már magad is átélted! Onnantól már másképp látod a világot, és ezerszer jobban megérted Édesanyád szavait is!Kép)

Most ennyi!
Majd később!

Sziasztok!

jajajaja!
Rákoknak boldogat! És persze amint lehet babásat!Kép
Nekem az aszcendensem rák.Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Juca!
Nem az a baj, hoyg nem hiszik el, csak mostmár lassan elkezdik bánni, hoyg felvettek. Nem a szorgalmam miatt, hanem azért, már máshová is le kellett volna jelenteniük 8 napon belül. De így nem fog menni, és őket cseszegetik ezért. persze én sűrű bocsánatkérések közepette égek előttük...

Móni!
Akkor végre sikrült, azt hiszem, hoyg jól döntened. Ez így van jól. Sok sikrt továbbra is.

A TV2-n van egy nagyon jó fej asztrológus csajszi. Azt mondta, hogy ez mindenkinek akadályoz valamit 2 évig. Nekem a munkámat jelölte meg. Sajnos a többi jegyet nem tudom, de a honlapjukon biztosan fent van.

A barátnőm azt mondta szülés után, hogy a közelébe se fog menni többet a SOTE II-es női klinikának. Kép

Unique!
Szerintem ne aggódj az időpont miatt. Be fog hozzád költözni valaki, ha nem ma, akkor majd holnap.

Évi77!
Én is márciusban születtem. Szép hónap Kép
Egyébként az én környezetemben is sokkal több fiú születik, mint lány.

Dido!
Még csak most végeztem az egyetemen. És nem is megyek el rezidensi képzésre.

Kinga!
Nekünk nem is diplomaosztónk volt, hanem orvosavatásunk. A családom is meg szerette volna nézni, de akkor sem tudtam mit mondani, hogy miért nem kapok.

Adriana!
Nagyon sajnálom.

Puszi mindenkinek: Nárcisz

Kép
narco

Stella
Gartulálok a sok tüszőhöz, növeszd csak őket jó nagyra, hoyg minél több-ből lehessen petesejtet leszívni Kép Drukkolok hogy pénteken már tök jó nagyok legyenek!

Tündi
Vendég

Kinga
Kicsit félek is ettől a nemsokára többet fogunk tudni dologtól, de ezzel együtt nagyon várom.

HENCI
Hoyg vagy? CTG? Emese még marad egy picit a pocidban? Kép

Pilis
És ti? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Adriana!
Szörnyen sajnálom, fogadd őszinte részvétem. Kép Nekem is remek keresztanyám van, úgy hogy azt hiszem, át tudom érezni az elvesztését.

Narco!
Az én férjem most végzett a Műegyetemen (építész), de csak szeptember 30-án lesz a diplomaosztójuk. Nem tudom, miért húzzák ilyen nagyon, mi annak idején az államvizsga után 3 héttel megkaptuk.

Milyen érdekes azt olvasni, hogy esetlegesen készültök az újabb érettségire... Én ugyanis a másik oldalon csücsülök. Fura elképzelni, hogy egy emelt szintű vizsgán, akár Ti is lehettek vizsgázók, én meg a vizsgáztató... Kép Egyébként német-töri szakos vagyok (Kecskeméten).

Narco + Évi77!
De jó, hogy azt olvashatom, hogy Ti is márciusiak vagytok! Kép Melyik nap születtetek? Valamelyik nap derült ki, hogy a lányok közül elég sokan rákok. Ti halak vagytok, vagy kosok? Én 18-án születtem. Kép

Annácska!
Olyan aranyos vagy, hogy mindig gondolsz ránk, és teszel fel Micimacis képeket! Kép Honnan szerzed őket?

Szerintetek, az hogy 3 napja fáj a fejem és hányingerem van, jelent valamit? Máskor is szokott ilyen lenni, de ez most már 3 napja tart. Kép vagy Kép ?Nem hiszem, hogy az idő játszik velem. Vagy mégis??? Nem tudom.

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Zsu
Akkor te vagy az én emberem!!! Kép
Majd akkor Kecskeméten vizsgázok!!! Kép
Vagy nem tudom... de fogalmam sincs mit kéne majd tanulnom. Na, meg kérdés, hogy milyenek lesznek a ponthatárok...
Én drukkolok, hogy babó legyen a rosszullét forrása!Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!
Senki nem reagál a kérdésemre, amit tegnap feltettem?Kép
Na nem azért , csak kíváncsi voltam.Kép
Szóval, Jónás módszer hatékonyságáról tud valaki valamit? Én tegnap töltöttem le személyes táblázatomat a Jónás-módszer alapján kiszámolt termékenységi napokkal. Azt hiszem, kipróbálom, és majd megírom, mi lett.Addig még sokszor jövök ám!Kép
Amúgy nagyon érdekes, mert nekem most a 26.,27.,28. napra írta (ha jól emlékszem) a termékeny napokat, múltkor viszont a 18. napon volt valszeg a pé-m. Mindegy, azt hiszem mindegyik időben, akörül, előtte, utána próbálkozunk majd.Kép
Hátha működik! Én nagyon bízom most!
Bogi
Bogi
dbogica

Sziszka!

Ha komolyan érdekel a töri emelt szint, tudok neked küldeni egy listát, hogy milyen témaköröket várnak el. Az OM honlapján találsz feladatsorokat. Egyébként meg, ha bárminemű kérdésed van, szívesen válaszolok Neked. Az e-mailcímem megtalálod a profilomban. Csak nyugodtan kérdezz! Kép

Köszi a drukkot! Kép
Hát, igen én is bízom a babócában, de nem tudom. Olyan fura, hogy 3 napja ilyen ramatyul vagyok. Szoktam rosszul lenni, ha front van és fáj a fejem, vagy ha éhes vagyok. Ma viszont ettem rendesen és szerintem az idővel sem volt semmi gond. De majd kb. 1 hét múlva fény derül mindenre. Hétfőn vagy kedden kellene megjönnie. Eddig olyan pontos volt, mint az óramű, kiderül most milyen lesz. Egyébként lehetséges, hogy a fogantatás után 1,5 hét múlva érezz valamit? Én azt olvastam a szakirodalomban, hogy a terhesség jelei kb. 3-4 héten jelentkeznek... Ki tudja...

Zsu

Zsu
valér

Bogica!
Szerintem csak ezért nem válaszolnak, mert nem sok mindenki ért a Jónás rendszerhez. Én személy szerint annyira nem is tudom mi az. Volt egy pár héttel ezelőtt, hogy felvetődött a kérdés, de úgy emlékszem, hoyg akkor sem jutottak semmi érdemlegesre. Kipróbálni azért lehet Kép

Valér!
Nálunk ezt csak azért csinálja az egyetem, hogy ne tudjunk elmenni dolgozni nyáron, hanem a rezidensi rendszerbe jelentkezzönk. A másik, hogy így külföldre sem tudnak menni, bár az őszi felmérésen az orvostanhallgatók 60%-a jelölte be, hogy július 1-én külföldre pályázna. Kúltúrált megoldása ez az orvoshiánynak.

Wish!
Hol vagy? Mi van az inszemmel?

Kép
narco

Szia Bogi!

Én sajnos erről a mószerről még nem hallottam, ezért nem tudok mit mondani róla...

Zsu

Zsu
valér

Zsu!

Nem én vagyok márciusi, hanem Kavicska lesz az, ha minden igaz. Én Bak vagyok,1977. január 15-én születtem. Azért baknak lenni se rossz, és főleg jó évjárat...Kép

Adri!

Nagyon sajnálom. Fogadd részvétem.Kép

Stella!

Ezek ám a jó hírek! Gratulálok a sok szép tüsződhöz! Lehet, hogy hülye kérdés, de hogy fér el ilyen sok tüsző ilyen kis helyen? Biztos nehezen.

Wish!

Hogy vagytok? Magoncoknak üzenem, hogy kapaszkodjanak jó erősen anya pocijába! Simogasd őket gyakran!Kép Jövő pénteken tesztelsz? Hú, már nagyon várom!

Vigyázzatok magaotkra!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Bogi felkeltette az érdeklődésem a Jónás-módszerrel kapcsolatban. Elkezdtem a neten keresgetni, és ezt találtam:

http://www.nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=15333
(van 2. oldal is!)
http://free.srv.hu/t/p/tpzs/pn/print.php?sid=78
Nézzétek meg, hátha segíts valamit.

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok Lányok!

Bocsi, visszaolvasok majd, csak most kellene egy kis sos segítség.
Nárcisz, talán Te tudsz a leginkább segíteni.
Még mindig fájdogál a bal oldali pfészkem, ahol a cisztákat látta a doki. Namármost, tudtok nekem valamit javasolni, hogy pl. tegyek kád vízbe valamit és üldögéljek benne, vagy mi a manót csináljak, hogy jobb legyen???

Kérlek, segítsetek!!!!!

Köszi

Unique

KépKép
unique

Unique!
Ha szeretnél üldögélhetsz a vízben. ha cystás petefészek fáj, akkor légyszi ne öngyógyíts, hanem ha ténylg vészesen fáj, akkor nyugodtan felkereshetsz egy ambulanciát, ahol csinálnak egy UH-t. Engem ez nyugtatna meg, de ezen felül ahogy te gondolod.

Kép
narco

NárciszKép
Köszi a tanácsot. Még nem fáj annyira, hogy dokihoz kelljen mennem vele, de azért folyamatosan érzem. És ez nyugtalanít egy kicsit. Azonkívül a doki sem tudom, hogy tudna-e adni vmit konkrétan erre a dologra, amúgy meg nagyon nem szeretném, ha olyan doki keze ügyébe kerülnék, aki aztán valami hülyeséget csinál velem. Már nem bízom bennük. Kép
Még kivárok, esetleg fürdőzök, meg pihenek. Az szokott segíteni.
Nem tudom miért fáj. Eddig is éreztem néha-néha, de most folyamatosan érzem. Kép

Unique

KépKép
unique

Kinga79!

Örülök hogy veletek lehetek!Kép

Unique!

Jajj de jó hogy feltetted a táblát és ott vagyok rajta! Egyáltalán nem haragszom rád!Nem tudom hogy gondolhatsz ilyet!KépKépKép
Köszi a drukkokat,nagyon jó lenne,ha nem jönne meg!Ezt kívánom Neked is!Kép
Hogy érzed magad?

Adriana!

Nagyon sajnálom!
Fogadd őszinte részvétem!

Nekem továbbra is nagyon feszül a hasam és a melleim is.

Sysy
sysy77

Unique!
Igazad van, hoyg tartasz tőlük. Sok doki már egy pénzéhes dög, de nem lehet velük mit csinálni. Szörnyű, amit művelnek. de egy Uh-s lelet birtokában nyugodtabb lennék. Egyébként a cysták fájhatnak, mert a petefészeknek van némi fájdalomérző beidegzése.
Remélem nem lesz többet ilyen problémát. Azért nagyon vigyázz magadra: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok!

Adri!

Õszintén sajnálom.

Lányok!

Köszi a segítséget, most pár hónapig még nyár tibicsoki napszemüveg, utána orvosváltás. És akkor majd meggint faggatózk, de akkor már célratörőbbenKép

Ma megjött, úgyhogy kedves Unique javíts 1 cn-re.

Viszont kaptam Qupido tesztetKép

Narco!

Az gáz, hogyha most nem szedem a progit? Vérvétel nem volt, cak barnáztam a ciklus előtt. Vagy menjek inkább most orvoshoz??? Az az igazság, hogy olyan volt mintha bekábítóztam volna, mindig iszonyatosan szédelegtem tőle. Most pihentetném, de ha kell, akkor kell, és akkor keresek egy orvost. Mit tanácsolsz???

Na most megyek alukálni, mert álmos vagyok.

JucacicaKép

Ui:
Még mindig tartom, hogy táblába be lehetne tenni, hogy kinek mikor van a szülinapja!

Nna?????

tjuca

Évi Kép
Kapaszkodnak a srácok (remélemKép).
Ma ülve a hasam fájt, fekve hányingerem volt. Remélem a gyerkőcök rendetlenkedtek, akkor nem bánom Kép
Még nem tudom mikor tesztelek, hétfőn lesz a transzfer utáni 14. nap, az elött semmiképp.

wish

Szia Lányok!
Teljesen elmaradtam az olvasásban, hát még az írásban. Valamikor csak utolérlek benneteket!

Azért nem bírom ki, hogy ne szóljak, csináltam én is albumot (dudu albuma)! Most csak néhány jó képet találtam (fotóstanonc lévén elég kritikus vagyok), ha kerül még elő, rakok fel, megígérem.

Réka
Vendég

Adriana!

Õszinte részvétem! Várunk mielőbb vissza!

Réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?