Új privát üzeneted érkezett!

Na, mindenesetre kezd igaza lenni a férjemnek.
Hanyagolni kell a babanetet.

Túlságosan megváltozott.
Régebben kedves és érdeklődő, mások problémájára nyitott emberek jártak erre... Most meg.

Elment a kedvem az egésztől. :twisted: :roll:
Vendég

helló Mindenkinek !!!

Sziszi
nyugodj meg !!!!
én nagyon örültem mikor megtaláltam ezt az oldalt és topikot, de amikor a kedves Blöki és a még kedvesebb másik valaki engem állítottak pellengérre és mocskolódtak, akkor megrendült a bizalmam ! ( sokszor emlegetem ezt a két IQ lovagot, mivel miattuk akkor elvesztettem a bizalmam teljesen )
akkor itt ültem a gép előtt és nem hittem a szememnek, hogy valaki odáig süllyed, hogy a névtelenség és arctalanság mögé bújva BÁRMIT leírhat a másikról !!!!!!!!!!
végigbőgtem az estét és utána még én magyarázkodtam, mert egy ilyen senki bemocskolt !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

No így a bulira én is betoppanok, nem szívesen mondok véleményt, mert nem jártam még hasonló cipőben, mindenesetre egy kis tolerancia legyen mindegyikőtökben, vagy ha nem akkor hanyagoljátok a témát.
Málna: sajnálom a nega tesztet és teljesen értetlenül állok előtte, én biztos voltam eddig a dolgomban, még most is úgy érzem van ott nálad valaki.
Kata: neked is nagyon szurkolok ám, jó jeleket produkálsz nagyon.
Musz: priviben megkereslek egy kicsit ha nem baj.
Gabi: nagyon jók a pancsis képek, a héten ki kell használni azt a medencét, amilyen brutál melegeket jósolnak.
Eszti fürdőbugyis képe olyan édes, és Adrinak milyen hosszú combjai vannak a fotón.
Meli: Dénes úrfi is szörnyen édes, és nagyon helyesek a fiúk úgy hármasban. Kisfiúk már csak ilyen cici mániásak, Beán is mindig lóg Ádi.
Mamen: Emese is nagyon helyeske, azok a pici zoknis lábak....
Icus: naggyon bejött a biciklis kép nekem, azért nem semmi móka lehetett. Balatonnál várni fog valaki? Forgácsot sikerült elérni már?
Én adok a melegből, nekem már egy kicsit-nagyon sok.
Sziszi: nyugi, Te tedd azt ami neked jól esik és minket itt ne hagyj, jó...?????
Zsizsik: mi baj a hőddel, szerintem nagyon jó, hogy szépen stabilan áll, nem ingázik.
Bíborlány: mi újság? Teszt volt?
Mókuska: kipihented kicsit magadat?
Gondolom itthon is megvárt a munka.
Viki: hangulatod jobb már? Szabira mentek?
Bea: Msn-re igyekszem, ha megy este.
No most megyek, mert padlót fognak a virágaim.

Andi
candi

Hello csajok,

ez a szex terhesség alatt téma egy meddő vita: van, akinek esze ágában sincs, van, aki agyba-főbe :oops: Ezen kár vitatkozni!! És Sziszi, a lényeg: emiatt ne szabad idegeskedned, mert csak szegény bébikédnek lesz rossz!!!

Meli, vérzéssel mi újság? Van még??

Na megyek msn-re, majd jövök még!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!A "balhéhoz" csak annyit fűznék hozzá,hogy a Tesóméknál is a sex segitett amikor a baba nemakart kibújni!!
Meli!!Édes a babád!!Melyik az Apa?? :shock: :oops:
Dóri!!Hol vagy??
Málna!!HŐD???Holnapra kérdezem!! :wink:
Ez egyébként még simán lehet baba!!!
A teszt nem mindig elsőre mutatja!!
Candi!!Csüt???
Nektarin!!Te is pesti vagy!!Te nem is akarsz velünk pestiekkel találkozni??
Rólunk röviden annyit,hogy:ÁDI MÁSZIK!!!
Fogacska azóta sincs sehol!! :shock: Nemtudom,hogy mit láttam a múltkor!!
Rohanok fürdetni!!Holnap egy kicsit tovább leszek!!
Szép estét mindenkinek!!

Kép
bea27

megint itt vagyok :lol:

Gabi
már sokszor mondtam, de gyönyörűek a gyerekeid !!
Esztikének nagyon huncut a tekintete !!!!! :D
ez a medence nagyon jó találmány !!a gyerekek nagy része imádja, s ha nekünk lenne és is pacsálnék benne egyet ( bár lakótelepen ez kicsit nehezebben oldható meg :lol: )

Sziszi
ne izgasd fel magad !!!!!!! nyugi !!!!

Andi
én is rákaptam a cseresznyére ! ettem utána főtt kukoricát is, hát, azt hiszem, hogy a hasimnak nem tetszik ez a párosítás :?
rosszkedv van még néha, de általában legyűröm
szabin elméletig ezen a héten vagyok, viszont gyakorlatilag dolgozom :x , majd talán szerdától :shock:

Icus
én is küldöm a meleget !!!
ha már a Balatonnál szálltok le, akkor pancsizhattok is egyet ! 8)

vvviki

még mindig van egy iwiw-es meghívóm !!

vvviki

Málna :cry:

Gabi, hol vettél Esztikére úszópelust? (Ha jól látom, abban pancsol a medencében). Én eddig bárhol néztem, csak 7 kg-tól láttam, abból meg a mausom még kiesik ... :shock:
Jók a pancsizós képek, a mai nap után én is szívesen csatlakoznék :roll:

Icus, köszi a képet! De látom voltak renitensek is, akik magukon hagyták az alsót :lol:
Meleget szívesen küldök, van itt elég, még sok is ... :?
A Balatonra fogsz repülni?

Mamen, akkor te kitartóbb vagy mint én cumiügyben. Bár apának volt olyan kóbor gondolata, hogy leukoplaszttal (vagyhogyisírjákkal) ráragasztja a gyerek fejére, akkor tuti nem köpi ki... :shock: :?
Emese nagyon édes, ahogy alszik :D

Meli, a vigyorgós képen Dénes egyszerűen zabálnivalóóóóóóóóó!
Aranyos mosolygós kismama vagy, jól áll neked a babó :wink:

Esztike, mi szépet láttál a C&A-ban? Elvonási tüneteim vannak, boltot belülről kb 3 hónapja láttam... :(

Szisz, én óvatos (gyáva) duhaj voltam, nem nagyon estünk egymásnak apával, az elején tényleg féltem, utána meg alig fért hozzám, és mire megtaláltuk a megfelelő pozíciót, szénné röhögtük magunkat, úgy meg nem az igazi :lol:
Az utolsó időben azért próbálkoztunk, hátha beindul valami, de a lányomat nem hatotta meg :roll:
Mindenki más, és máshogy áll a kérdéshez, akár az előzmények miatt is, szerintem senki nem hányhat semmit a másik szemére.
És mivel ez egy internetes fórum :arrow: szabad véleménynyilvánítás, mindenkinek joga van leírni amit gondol, és mindenkinek joga van egyet nem érteni vele.

Beus, gratulálok a mászó Ádihoz! Mausom is próbálkozik, ha hason van, de hát nem megy még neki. Erre dühös lesz, és ordítani kezd :lol:

Vvviki, itt nálunk szerintem mindenki szeretettel olvas téged, a "vendégekkel" pedig ne foglalkozz továbbra sem. Sajnálom, hogy hüppögtél aznap este. PusziPusziPuszi!!! :D

Dóri, Gerda nagyon jó társat választott! :wink:

Ma kiderült, mi történhetett a kisebbik gyerekemmel. Az öcsémék jártak itt és beszámoltak a tegnap esti komplett menyétcsalád viselt dolgairól. Valószínűleg szegény kicsi fiam a gyerekek miatt halt meg ... kellett a vacsora :cry: :cry: :cry:

És akkor néhány aktuális kép zárásnak (készüljetek pár napi hideg élelemmel, mert jó sokat töltök fel :lol: )

Vasárnap az anyuéknál Maus az öcsémmel "beszélget"
Kép

Még mindig beszélgetnek
Kép

És még mindig beszélgetnek, a nyuszi is csatlakozott :lol:
Kép

A csodaszarvas :lol:
(ha a "csodaszarvas" "énekelni" kezd, abbahagyja a sírást - ajánlom minden rászorulónak, a DM-ben lehet kapni :lol: )
Kép

A nyúltulajdonos
Kép
Kép

Ma is gyúrtunk hátizomra :lol:
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Még épp befér anya kocsijába a sok állat mellé :D
Kép

Anyával az erkélyen (ez nem a mai hőségben készült :lol: )
Kép

Nagyival
Kép

Elefántpüfölés közben
Kép

itt a vége :D

Musz

KépKép
muszkuru

Jó reggelt,

elég halványan bár, de kb 40 cm-ről is látható második csíkocskám is van!! Ezt mégcak halkan mondom, légyszi ne gratuláljatok!!! Majd, ha nem jön meg.... Hátha még csak a tüszőrepi szuri hatása miatt van ott a csíkocskám!!

Kép

Kép

hoppá

Hoppá

grat.... :wink: :lol:
Vendég

jó reggelt!

Musz
ez az úszópelus Liberó, és ebben van kicsi méret. :wink: :wink: Sajna, hogy hol lehet kapni, gőzöm sincs. Ez egyszer a sima pelushoz volt ajándék :? :? nekem is van majdnem egy egész csomag Huggis, na de az csak jövőre lesz jó :roll: :roll:
a képek szuperek :D :D olyan édes ez az Eszterke :D :D
Úgy látom öcséd szívét is sirerült rabul ejtenie :wink: :wink: :wink:
Nyuszikát sajnálom, akkor a menyétcsaládot sikerült valakinek befogni?

Sziszi
maradj Te itt közöttünk :D :D :D mi szeretünk :wink: :wink: :wink: és ismerünk már annyira, hogy tudjuk mit miért írsz :wink: :wink: :wink:
Ez amúgy tényleg egy olyan téma amin nem érdemes vitázni, mert egyénfüggő :!: :!: :!: És azt én is csak alátámasztani tudom, hogy vannak olyan körülmények amikor nem tanácsos :? :? :? de ez a ritkább :D :D :D

Hoppá
köv. teszt mikor esedékes?????
Egyébként a tüszőrepi szurinak meddig lehet"hatása" a szervezetedben??????

Bíborlány
Te, hogy állsz a teszteléssel?

Bea
ügyes fiacskád van :D :D már mászik :wink: :wink: :wink: Üléssel, hogy álltok? Fogacska, hát ilyen szokott lenni, de főként a rágófogaknál. Kanál-tesztet nem csináltál :?: :twisted: :twisted: ha azon koppan, akkor kinn van.

na majd még jövök, de úgy kikarmolta az arcát a kisasszony :evil: :evil: :evil: megyek levadászom a körmeit :twisted: :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kata, nagyon-nagyon örülök :D :D :D
Akkor alkalmazom a Sziszinél már bevált trükköt: gra :wink:
És majd befejezem, ha engedélyezed :D

Gabi, szóval libero, köszi! Ez nagy segítség, így könnyebb lesz vadászni :D

Mausnak is úgy nő a körme, mint a bolondgomba.
Háromnaponta kellene csippentenem, de persze nem mindig jön össze.
És akkor apa így jár:
Kép
(a jobb arcán, a piros csíkot kell nézni - nem filctollal készült :lol: )

A menyétcsaládot én fognám be és tekerném ki a nyakukat egyenként :evil: :cry: :evil:
A szomszéd padlásán tanyáznak - jó nagy rend lehet ott is :evil:

Musz

KépKép
muszkuru

Musz
ez a gyerkőc tiszta apja :D :D legalábbis a szeme és az orra :wink: :wink: :wink: nekem most evés közben a saját arcára csinált egy jó mély csíkot, de be is aludt és én úgy nem tudom vágni a körmeit, majd ha felébred :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Amúgy a menyét veszélyes is. Esztert se nagyon hagyd egyedül a kertben kinnt, nehogy bemásszanak hozzá :shock: :shock: :shock: Bocsi nem ijesztgetni akarlak én, de hallottam már rosszat(nagyon rosszat) erről az állatkáról :evil: :evil: :evil:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Musz, látom Esztikének nincs hiánya plüss állatkákból!! :lol: Egyébként szerintem is aptya lánya!! Hihetetlen, hogy ilyen gyorsan nő a körmük!!

Plutó, a köv. teszt szerintem 2 nap múlva lesz aktuális. AZ igazsághoz hozzátartozik, hogy ez a teszt 3 órás pisiből lett halványan kétcsíkos, mivel 01.20-kor már nem bírtam tovább... És utána 04.40-kor csináltam meg a tesztet. Lefényképeztem, de elég rossz minőségű a telcsim fényképezője, de azért látszik.
Egy biztos, délelőtt felhívom a dokimat, megkérdezem, hogy lehet-e a szuri hatása... És, hogy elkezdjem-e a Duphastont szedni!?? Kíváncsileszek, mit mond... :roll:

Többi anyuka, jöhetnének a fotók, hadd gyönyörködjünk.

Sőőőőőőőőt, Sziszi, pocakfotót kérünk!! Kezdjük az elején, hogy majd össze tudjuk hasonlítani a későbbi képeiddel!!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Most beszéltem a dokimmal, azt mondta, még lehet a szuri hatása... :cry: 20 nappal a szuri után kell tesztelni. (én 16 napja kaptam) Azt mondta, kezdjem el szedni a Duphastont.

Azért felteszem a tesztet, de majd pár nap múlva visszatérünk rá.... Most nincs túl jó kedvem...

Kép

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt,

Musz, csodálatosan szép a lánykád, és most, hogy láttam apával együtt, el kell mondjam (gondolom még nem hallottad elégszer :lol: 8) ) hogy tiszta apja ez a szépség !!
Nyúlgyermeket nagyon sajnálom, rohadt menyétek ! :twisted: :twisted: :twisted:
Nagyon szép vagy te is a képen, teljesen úgy nézel ki, mint terhesség előtt ! Gratulálok !

Hoppá, ez fan....., grat.... ! És dru...., hogy erősödjön a cs..k !!

Én szerintem ma elvérzem, de nem vagyok bánatos, nekem már ez is csúcs, hogy ilyen ciklusom volt:

Kép
zsizsik

Málna látom itt vagy!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Zsizsik, sajnálom, hogy nem lett folytatása, de örülök, hogy ezek szerint rendeződnek a ciklusai!!d

Kép

Kép

hoppá

Hoppá
Szerintem jobb a csíkod sokkal mint a múltkor :shock: , nem?
És akkor előbb teszteltünk, csak 12-13 dpo volt.
Itt nagy öröm lesz hétvégén!!!

Én jól emlékszem. :wink:

Málna
?????????????????????
Vendég

Szia Sziszi, erősebb a csík, akkor a 11. dpo-n teszteltünk... De azért ez is halványka. a 14. dpo-n azért már erősebbnek kellene lennie, nem???

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Hoppá

Szépen látszanak a csíkok!!Gra... :D
Miért lehet a szuri esetleges hatása? Azt értem, hogy repeszt, de van benne olyan anyag, ami hcg tartalmú?!
Nyugi, szerintem minden rendben lesz!!!

Nektarin

Vigyázz magadra!! Én is estem terhesen, csak én télen….
Kérünk majd képeket a bútorról!

Meli

Szegény Dénes lábujj :? :(
Elhiszem, hogy szegény nem bírja a meleget.
Sajnálom, hogy nem nyugtattalak meg a vérzés ügyben, de az orvos biztos, tud majd mondani valami bíztatót
Nagyon szép baba, egyáltalán semmilyen lemaradása nincs a hasonló korú babáktól!

Mókus

Aranyosak a gyerekek!
Sajnos a szigetelés már nem segített volna ezeken az ablakokon, ha meg eladásra kerül akkor így tuti nem lehetett volna eladni

Muszkuru

Ezek szerint megoldódott a szorult helyzet :wink:
Cumi :roll: Ha eddig nem kellett neki, akkor most már ne szoktasd rá. Adj neki inkább valami játékot, vagy textil pelust. Hidd el évekkel később csak kínlódni fogtok, hogy elhagyja a cumit :twisted: Tapasztalat :wink:
Sajnálom nyúlgyereket :(
Esztinek ezek a hatalmas szemek!!!Csúcs!!

Anyusziszi

Nyugi!!Én általában ezért nem írogatok máshova, csak nagyon ritkán, pedig néha nekem is lenne véleményem.
Ha valaki, csak saját maga megnyugtatására akar ugyanolyan véleményeket hallani, akkor persze, hogy nem fogadja el mások véleményét, tanácsát. Ezért nem kell hanyagolni a bbnetet, csak a többi topikot!

Egyébként, ha már a szexnél tartunk. Nekünk nem tiltotta az orvos, de én nem kívántam. De nem csak a du..s a szex a 9 hónapban. Ilyenkor aztán eleresztheti a fantáziáját az ember. EZT MOST NEM NEKED MONDOM!!!, csak úgy általában , azoknak akik azon idegeskednek, hogy jaj mi lesz.

Icus

Ez a kép :D :shock:
Főleg az a piros hajú faszi, hát már nem azért de Máténak nagyobb van :D :lol: Ezt kár volt kiraknia 8) De az a hulla színű nő sem semmi :shock:
Meddig maradtok itthon? Már csak a tali miatt is kérdezem

Zsiszik

Hű ez tényleg mensi gyanús, de tényleg tök szupi, hogy végre nem megaciklus!

Kis_plutó

Szomszéd :x Nekünk is van egy kedves "szomszédunk", két házzal arrébb lakik, és mindig pirózik :twisted: A másik szomszéd a minta kertben meg állandóan permetez :twisted: Helyesek a gyerekek. Eszti nagyon csini volt!

Bea

Gratulálok a mászáshoz. Lassan véget ér a nyugi! Most még csak mászik, aztán felkapaszkodi :wink: :lol:
Bíborlány

Mikor akarsz tesztelni?
A felébredés után mért hő a mérvadó, amit utána egy órával mértél, már nem számít. Akkor sem ha egyébként az első hőt korábban mérted, ha felébredtél, akkor vagy ágynyugalomban. A visszaalvás már nem ágynyugalom.

Candi
Mi újság? Apa él még?!

Nagyon jól sikerült a hétvége. Voltunk fürdeni a Tisza parton, aztán vasárnap átmentünk Tiszacsegére strandolni. Tök jó, hogy már lassan 5 éve járunk le és nem is tudtuk, hogy télen -nyáron nyitva tartó strand van a szomszédban :shock: :D
Máté nagyon élvezte a fürdőzést, tényleg igaz, hogy a gyerekeknek a lételemük a víz.
Semmi mást nem lehetett látni csak mindenfelé lilaszájú gyerekeket, de egyik szülő sem tudta kikönyörögni őket a vízből :lol: :lol:
Bref teszt: Nekem nem jött be, már csak azért sem mert Mátét is rápisiltettem :D és ugyanolyan színű lett :shock:
Ma reggeli hőm 37, fáj a hasam, barnázok, és negatív a tesztem.
Ma vagy holnap megjön, és innentől kezdve nem nagyon érdekel a dolog, most már 100 %, hogy valami nem stimmel. Van még durván két hetem a suliból, ezt tanulással fogom tölteni, meg még legalább tudok fogyózni egy kicsit.
És ha már a baba nem akart jönni, legalább nyaralok egy jót, búvárkodhatok, és én is vízi vidámparkozhatok. Volt ideje ide érni...
A héten sem leszek sokat, pénteken meg megyünk anyuék után Szarvasra, és csak jövő héten kedden jövünk haza.

Tali:
Július 14 után nekem bármikor jó. Mi lenne, ha kijelölnénk 3 hétvégi dátumot, és ahhoz próbálnánk igazítani?!

NA megyek tanulni! Rakok fel képet Máté tiszai fürdőzéséről!
Puszi mindenkinek!

málna2162

Mondjuk a barnázát nem értem :shock: Nem vészes csak nagyok kicsi volt a tisztaságimon. A clostyt is főleg e miatt kaptam.Az első clostys hónapban, a következő closty mentesben minden előjel(barna, rózsaszn) nélkül jött meg.

málna2162

Málna,sajnálom a barnázást. de amíg vér nem folyik....
Annak örülök, hogy a hétvége legalább jól telt!!!

A szurim az "tömör" hcg. Itt az összetétele a netről:

A készítmény hatóanyaga 5000 NE korion-gonadotropin (HCG) hormon porampullánként. 1 ml 0,9 % NaCl oldat oldószerampullánként.

én dupla adagot kaptam!!!

Kép

Kép

hoppá

Málna, akkor ez egyáltalán nem mensi!!! :lol: Várjuk ki a végét. Ha akkor volt pé-d, amikor néztük a görbéden ,akkor ma (nem) kellen megjönnie!! Dobsz egy aktuálisat??

Kép

Kép

hoppá

Kép

Nagyon drukkolok neked, hogy akkor ez már ne a gyógyszer legyen!!!A ciciérzékenység is lehet a gyógyszer mellékhatása?!

málna2162

Elvileg nem írja.

te, akkor eszerint még 2 napod van!! Meglátjuk!! Akkor a teszte azért nagyon korai volt még!!!

Kép

Kép

hoppá

Képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

málna2162

Hoppá
14. dpo-n csináltam a tesztemet, amit feltettem a múltkor, ugyan ilyen volt. Nézd meg!
Ez még jó lehet. Halványabban mutatná, ha csak a szuri okozza.
+++++++++++++++++++++++++++++
Hiszen alig láttad a 11. dpo-n, akkor azt mondtad, hogy szinte nem is látszott. Ez meg szuperül látszik.

Málna
Sajnálom a barnázást, de remény van, amíg nem jön meg.
+++++++++++++++++++++++++++++ (ugyanannyi mint Hoppának :wink: )
Vendég

Rossz a gyomrom... De szeretnék pár nappal idősebb lenni, és biztosat tudni a reménykedés helyett!!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,

Csak gyors leszek, sajna pályázatom van, kettő is:)
Bea, de pesti vagyok, illetve érdi, de persze van kedvem a talihoz:)
Málna, jaj sokat gondolok rád, a bútorról is megy majd kép egyenlőre a pociról és a szép kis sérülésemről rakok fel, jaj Máté kis feneke, nagyon cukiiii
Szisz, ne is agyalj ezen, én sem írok máshová, bár nem is lenne energiám, de olvasgatni szoktam néha a várandóság topikot, ne foglalkozz senkivel csak is magaddal.
Kata, csendben örülök neked nagyon-nagyon, és gondolok rááááád!!!!!
Babásoknak a képek mind édesek:)
Na mennek a képek, szép napot mindnekinek!
Kép Kép Kép

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Nektarin
Huuuuu nagyon csunya a karod! Még jó, h nem lett semmi komolyabb!!! Nagyon szép formás már a pocid, csini vagy :wink: :lol:

Hoppá
:lol: :lol: :lol: Már elég közel vagy a 20 naphoz! És nem is annyira halvány a második csik :wink: Drukk+++++++++++++++

Sziszi
Sajna vannak ilyen esetek itt a bneten, nekem is van egy negativ élményem -bár az más jellegü. Egy csajjal irogattunk elég sokáig, meg találkoztunk is többször, aztán eltünt majd ráakadtam egy másik topicban más néven. Én tényleg minden rossz szándéktól mentesen érdeklődtem a hogyléte felől, erre letagadta magát! Ha nem, hát nem.... Kiváncsi vagyok mi történne, ha egyszer összefutnánk :wink: (idevalósi)

Málna
Máté haláli az alvós képen :lol: Na és a halacskával! Szerintem is lehetett korai tesztelés!!! A hőd nagyon jó, ebből simán lehet baba!!! Neked is küldök egy kis +++++++++++++++++++++++ Talit már én is el kezdtem adagolni apának, nem mondott rá nemet :lol: Mondtam, h ló is van :wink: :lol: :lol: :lol:

Musz
Hát ez az Eszter egy csudapofa kiscsaj! :lol: A bokszolós kép nagyon tuti, de kezd gyanus lenni, a multkor is raktál fel egy bokszolósat! Csak nem edzi apa máris a gyerkőcöt? :lol: :lol: :lol: (jól emlékszem, h vmelyik küzdősportot üzi?)

Bea
Gratula Ádinak a mászáshoz! Viszlát nyugis napok! :lol: :lol: :lol: Üléssel próbálkozik már?

Meli
Nagyon szép Dénes! És tényleg nem látszik, h korábban született! Szombaton megyünk Ceglédre, ugy döntöttünk nem hagyjuk ki az Aqua parkot :wink:

Candi
Még nem pihentem ki magam, éppen azon gondolkodom, h mihelyst elküldöm a hsz-t ledőlök egy kicsit :wink: :lol: Ez a meleg kikészit, nem is tudom, h Te hogy birod a kertészetben!?!? Gondolom nincsenek sulyproblémáid :lol:

Zsizsik
Szuper a görbéd! Lehet, h a köv. hónap már sikeres lesz :wink:

Icus
Jó a kép! Málna irásán olyan jót nevettem (a piros fejü pasiról), én is uezt gondoltam :lol:

Viki
Most nézem, h Te is hamarosan tesztelhetsz!

A vasárnapi party jól sikerült, jókat beszélgettünk és nevettünk. A gyerkőcök -főként Lili- nagyon élvezték, h folyamatosan foglalkozik velük vki :lol: A fiukat már ismerték, de a csajokkal most találkoztunk először, nagyon szimpik voltak és Lili "tapadt" rájuk, de látszólag Ők egyáltalán nem bánták :wink: Na és most láttam először apa egyik munkatársának a kisfiát is, aki 6 hó-ra született toxémia miatt (75g és 33 cm volt!), most 16 hós és csuda édes kiskölyök :lol:

Megyek és pihizek egy kicsit. Egyre kevésbé birom elviselni a panelt ilyen hőségben! :evil:

Kép
Kép
mókuska

Málna: Máté nyúlik, mint a gomba. :lol: Nagyon jó a halacskás kép. Elkeseredni, majd ráérünk, ha netalán meg...., de nem akarjuk.
Kata: nekem 14 napot mondtak, hogy ürül a repiszuri a szervezetből én 13.dpo-n teszteltem múltkor egy halál negatívat, ez a tiéd meg szépen látszik, úgyhogy g......., és drukkolok a folytatáshoz.
Eszti: hát a kezed....nem semmi, olyan jó, hogy nagyobb baj nem történt, jó nagyot potyoghattál.
Musz: Beával ma este értekezem, aztán írok ám.
Bea: gratula Ádinak a mászáshoz, lassan elkezdhetsz edzeni, hogy utolérd a fiadat, ha igazán beindul.
Mókuska: na jó pihizést akkor, nehezen bírom a meleget én is, itthon már nem sok edvem van este bármihez is. Azért a fogyás ebben a melegben sem az aktuális helyekről történik :twisted:
No futok énn is tovább, majd este

Andi
candi

Sziszi

Azért még vannak aki(rajtunk kívül) a Te oldaladon áll:

[quote]J írta:ESSSSSSZUS észrevette valaki hogy mint volt a vita?
kapjatok az agyatokhoz csajok! kinek mi a jó? ha nem szexel hát nem ha meg igen az sem baj ! azért nem kellett volna úgy letolni a hölgyet akire éppen úgy hatott az áldott állapot hogy jobban kívánta a szexet na és akkor ???????? szerintem csak elmondta a pozitív véleményét!!!! senkit nem akart bírálni! itt csak egy baj van a másik oldalal a (túlzottan is óvatos oldallal) hogy nem a baba elvesztésétől félnek igazán hanem magától az élettől....nyugi minden úgy fog történni ahogy annak meg kell töténnie!!!!szokták mondani ahogy meg van írva!!!!!hajrá ANYUSZISZI én a te oldaladon állok örülök hogy még vannak olyan emberek akik nem félnek élni is az életet nem csak könyvekből olvasni
--------------------------------------------------------------------------------
Ildikó

málna2162

Esztike, brutálisan néz ki a karod!!!
Nagyon nagy mák, hogy nem lett nagyobb bajod!!
(hogy rímel!!! :lol: ) Szép kis pocakot növesztettél!!! Szeretnék már én is ekkorát

Málna, mi újság?? Gondolom, még nem jött meg!! Barnázás???

Candi, futás után pihenj le itt egy kicsit! Fújd ki magad. Apa bírta (bírja?) a strapát??? :oops: :lol:
Jó lenne, ha tényleg nem a szuri miatt láttam volna a ma reggeli erdményt. Most kaptam egy pü-t bíztatásképpen, hogy annak a szurinak már ki kellett ürülnie. ÚÚÚÚÚgy szeretném, ha így lenne!!! Legyen már csütörtök!!! Akkor fogok ismét tesztelni, perze, ha addig nem jön meg.... :twisted:

Na, megyek unokaöcsizni, majd este felé jövök.

Pusszantás

Kép

Kép

hoppá

Kata

Én is olvastam már, valahol, hogy a tüszőrepesztő szuri után 17 nappal már tuti pozitív tesztje volt a kismaminak!! nem gyógyszertári tesztet csinált, hanem kórházban néztek neki HCG-t.Úgyhogy szerintem is nyugi,és szedd a gyógyszert.

Nem jött meg, és most nem jön semmi.Fáj a derekam.De nemjárok pisilni, nem fáj a cicim...
Viszont ami még reménykedésre ad okot az az, hogy nekem mensi előtt egy két nappal mindig görcsöl a lábam(jó kis mensi tünet), de most még semmi....
Kiváncsi leszek a holnap hőmre.

Megyek törpiért a bölcsibe..Pusszancs mindenkinek!!

Nektarin
:shock: :o
Ááááááááááááááááá.Brutál!!!

Képzeljétek nem rég hívott az anyum, hogy van egy jó és egy rossz híre. A jó, hogy megvan a szállásunk, úgyhogy már tudjuk pontosan, hogy hova megyünk.A rossz hír az, hogy nem reggel 7-kor, hanem reggel 4 -kor indul a repülő................ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ez aztána szívás :D

málna2162

Málna, én még mindig nagyon drukkolok, és szorítok neked
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És legyél nyugodt, mert az kell odabent valakinek!!!

Az, hogy a repcsi korábban indul, az csak jó, hiszen 3 órával többet lesztek ott!! Fogd fel így, és akkor már nem is olyan rossz!!!

Na, jön haza apa, úgy volt, hogy még ma sem alszik itthon, de délután hívott, hogy pateroljam haza :lol: a hugimat, mert ma már velem akar aludni!!! :wink: Ő még úgysem látta "élőben" a tesztet. Ma vettem még 2 ugyanolyat, mint a mai: Gabriel

Meg akarom majd nézni a különbséget pár nap múlva...

Kép

Kép

hoppá

helló !!!!

mindjárt jövök, csak elugrunk a Tesco-ba

vvviki

Vvviki, én is a tuskóban voltam most este, de minek...
A kiválasztott felfújható medencének nem volt jó a vonalkódja, ott kellett hagynom, és nem volt mini liberójuk sem, csak 90 db-os kiszerelésben - annyira már nem lesz szüksége a mausomnak, váltás előtt állunk :D
Szóval utána mehettem a madaras tuskóba is :evil:

Kata, nem értem amit a dokid magyarázott, lehet, hogy a mai szociológia vizsga ártott meg :oops: , de a Gabriel jóóóóóóó érzékeny :wink:

Esztike, amikor megláttam a karodat, nekem fájt :!:

Ildi, apa ájkígyózik (hivatalosan aikido-nak híjják), de én annyira utálom, hogy mindenféle gúnynevet akasztok rá :evil: :evil: :evil: .
A múlt héten hétfőn és szerdán este is volt edzeni, aztán pénteken, aztán meg vasárnap reggeltől volt egy bemutatójuk a margitszigeten :evil: .
Alig láttam, mert amúgy meg napközben dolgozik.

Málna, hát Máté szuperszexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Ugye tudod, melyik képre gondolok :wink:
Ha reggel 4-kor indul a repcsi, mikor kell otthonról elindulnotok? :shock: És mikor kell ahhoz felkelnetek? :shock: :?
A legjobb, ha le sem fekszetek előző este :roll:

Gabi, teljesen igazad van.
Arra is gondoltam, lehet, hogy szegény nyúlgyerekem mentette meg az embergyerekemet. Miután eltűnt és láttam a menyétet, egy percre sem hagytam felügyelet nélkül Maust a teraszon :?
(És az anyuék lánymacskája tegnap este óta nincs meg! :( )

Zsizsik, az a lényeg hogy szépen alakul a ciklusod!
Én megfejtettem ám a betűrejtvényedet :wink: :lol:

Elvileg minden vizsgámon túl vagyok, a mainak csak 30-án lesz eredménye, a vezetésszervezést meg még mindig nem tudom - eltűnt a tanár valami terepmunkára, még jó ideig nem fog előkerülni sem ő, sem a dolgozateredményeink :?
De én úgy veszem, hogy megvan és jöhet a nyári szünet :lol:
Málna sorstárs, te hogy állsz?

Csajok, apa fűz, hogy idég is menjünk nyaralni.
De én nem nagyon vagyok oda az ötlettől.
Persze nem Timbuktuba készülünk, csak maximum a Balatonra, de akkor sem fűlik hozzá a fogam.
Egyrészt legkésőbb augusztusban kell mennünk, később nem megy a sulijaink miatt, és Maus csak 4 hónapos lesz, szerintem túl kicsi, hogy élvezni tudja.
A másik, hogy minimum egy teherautóval kellene mennünk, hogy az összes cucmó beférjen. Csak a babakocsi egy fél csomagtartónyi.
Ti mikor mentetek először a babókkal a nagyikon túl?

Musz

KépKép
muszkuru

sziasztok

babagyanúsak merre vagytok??? Hőjelentést, helyzetjelentést :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Rólunk fogok önző módon írni :oops: :oops:
tegnap napközben már nem tudtam jönni, annyira nyűgös a pici. Annyira nehezen viseli ezt a meleget :shock: :shock:
Csak picsog, van, hogy cici sem kell-gondolom az is melegíti, szóval még az sem mindegy neki, hogy fogom :shock: :shock:
A járókában viszont elég jól elvan, föld közelében biztos hűvösebb van :shock: :shock: :shock:
Állítólag már a hétvége elviselhetőbb lesz-hát nem bánnám :shock:
Holnap meg 13-14 óra között lesz a tanácsadás 3 gyerekkel battyoghatunk, ugye nem elég, hogy legmelegebb, még Krisztikének pont alvásidő is :shock: :shock:
Szerintem be sem fogják oltani, mert még mindíg szörcsög-sok minden nem jön az orrából...de jön.

Tegnap Adrikának is megvolt a bizi-osztás-
Hajszál híja, hogy nem kitűnő :D :D azt mondták ha 3.-ban is így tanul, akkor meglesz a kitűnő.
Egyébként a példamutató szorgalmáért kepott egy oklevelet :wink: :wink: :wink:
De, hogy milyen nagy hülyeség ez a szöveges értékelés, a tesin olyan jót nevettünk. Ezek vannak írva:
-mozgása összerendezett
-labdajátékokban ügyes, aktív, kezdeményező
-kislabda hajítás adott technikáját elsajátította, képes a szert távolba és célba jutatja
-támasz és függésgyakorlatok sikeres elvégzéséhez ERŐSÍTENIE KELL IZOMZATÁT :shock: :shock: :shock:

szóval nyáron kondizunk :wink: :wink: :wink: :lol:

Na megyek, most már mindhárom manó felébredt, kezdődhet a nap :D :D :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Sziszi?!
Most ugye nem tüntél el?!
Minden rendben?

Hoppá

Mi újság?Minden rendben? Apa mit szólt?
Na igen,tényleg jó, hogy így 3 órával többet tudunk ott lenni, csak éjjel 2-re már kint kell lenni a reptére.Ezzel nincs is baj, ha gyerek nélkül megy az ember....Máté igen csak zombi lesz.Az ülve alvás meg nem nagyon megy nekünk.Na mind1, majd csak kibírja :wink:

Muszkuru

Apának igaza van.Menjetek nyaralni. Máté 1 hónapos volt amikor már mentünk a Tiszához.Indult az apróvad szezon :wink: :lol:
Azért mert az embernek lesz egy gyereke, vannak dolgok amik megváltoznak, de nem kell mindenről lemondani. Nektek is jót fog tenni egy kis környezet változás, és Esztinek is. Más a levegő, más a környezet, jól fogaja érezni magát. Vigyetek neki olyan dolgokat amik az otthoni környezetére emlékezteti.Pl. takarója, kedven játéka. 4 hónaposan már érdeklőik a külvilág felé, biztos, hgy élvezni fogja.A balatoni levegő meg úgy elnyomja , hogy sokkal jobban fog aludni mint otthon. Máténál ez a mai napig így van.Sehol nem alszik olyan jól, mint Dorogmán :wink:
Teherautónyi cucc...ismerős :lol: De nyáron azért nem kell annyi motyó.

Hőm:36.9
Még nem értem el a vonalat, de már bizti, hog y egymagam vagyok :?
Megyek tanulok.Tegnap megkatam az indexemet:2 db 4-es, 5 db 5-ös :oops: (micsoda stréber) :oops: 8)
A héten meglesz a szakdolgozat eredméynem is. :roll:

Nektarin

Nehéz volt megvédened a szakdogádat?

málna2162

Kis:plutó

Gratulálok Adri bizonyítványához!!
Nem semmi, hogy már alsóba ennyire komolyan veszik a tornát. Nem rátok vonatkozik, de inkább az írás, olvasásra fektetnének ekkor a hangsúlyt :x

Képzejétek Apa kitalálta, hogy leteszi a kishajó vezetői vizsgát. El is ment a házi orvoshoz, hogy adjon neki igazolást, hogy alkalmas rá.
Közölte az orvos, hogy Ő erre nem adhat ki mert nincs hozzá jogosultsága. Mondta neki Apa, hogy nem óceánjárót akar vezetni, hanem egy motorcsónakot, és egyébként is, ha erre nincs jogosultsága, akkor 2 hónappal ezelőtt, hogy hosszabíthatta meg a vadászengedélyét???!!!!
Aztán végül Apa meggyőzte, hogy adja , csak ki neki azt a papírt :lol:
Vadászfegyver tartásához, és jogosítványhoz ad igazolást, motorcsónakhoz nem...Hol ebben a logika. :!: :?: :roll: :shock:

málna2162

Sziasztok,

Málna, vicces ez az engedély dolog.... :roll: Akkor most már motorcsónakot is vezethet..... hű de klassz lesz nektek, gondolom egész nyáron a Tiszán lesztek... !
Annyira egy cipőben járunk, komolyan, ugyanazokat a "tüneteket" látom rajtad is, mint magamon.... mármint türelmetlenség, várakozás, ilyenek. Meglátod, együtt leszünk pocakosok is ! :wink: Aztán a fiúk leihatják magukat a sárga földig duplán !

Köszi lányok a gratukat, tényleg nagyon boldog vagyok, hogy javulok, közel egy év kellett hozzá, hogyi lyen ciklusaim legyenek. Igazság szerint mi 2007 márciusa óta tudunk igazán próbálkozni, addig úgy tekintem, mintha védekeztünk volna... Viszont kezdek egyre türelmetlenebbé válni, már tényleg jó lenne, ha mihamarabb sikerülne. Talán most nyáron.....az biztos, hogy ha idén nem jön össze, elmegyünk a Kaáliba mi is. Nem adjuk fel. És annyira jó, a hogy a drágám is pont így gondolja, egyezik a véleményünk ebben is.

Nektarin, csodálatosan szép kismami vagy ! De ez az esés .... :shock: lemaradtam, hogy mi is történt veled, még jó, hogy a képek szerint semmi nagyon komoly..... azért vigyázz magadra !
zsizsik

Hello csajok

Gyors hőjelentés: 37.1 volt hajnali 5.30-kor. A teszt reggelén (hajnalán :lol: ) viszont 36-9 volt 4.40-kor :shock: . Tegnap este felé is mértem hőt, csak úgy játszásiból: 37.3.

Holnap reggel kiderül, csak az élet játszik-e velem, vagy valaki más. Egy biztos, az öklendezéseket is mosolyogva vezem tudomásul. Sőt, arra gondolok: bárcsak már a rókázásnál járnék.... :wink: Mosolyogva tenném...

Málna, várjuk ki a végét.... Amíg ... nem folytatom, úgyis tudod, mi jön... Van még olyan jármű, aminek apának még nincs engedélye, mármint az óceánjárón kívül??? :lol:

Plutó, gratulálok a szép bizihez, biztosan büszkén húztad ki magad!!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,

Hát köszönöm, de én tehénnek érzem magam, az is vagyok, de már mindegy, ez van, majd csak lesz valahogy és szülés és szoptatás után lemegy valamennyi kg. Mondjuk ebben a dög melegben nem tudok annyit enni hála istennek, de a lábam azért vizesedik:(, holnap megyünk céges kirándulásra, egész napos, tök jó programok lesznek, de hát ugye én egyiken sem vehetek részt (röplabda, lovaglás, quad) úgyhogy leülök az árnyékba, valami jó hideg hűsítővel és majd szurkolok a csapatoknak:)
A karom már javulgat, csúnyább volt.

Musz, szerintem is mehettek nyaralni, főleg ide a Balcsira, nem lesz baj, sőt jó fog tenni, a cuccok, hát igen, azokat vinni kell:)

Málna, a szakdolgozat védés, hát én már védtem egy párszor, pontosan 3-szor, no a mostani közbeszerzési referensi képzésnek nem volt nagyon vész, de annó a PSZF-en elég kemény kérdéseket kaptam. A kérdéseket előre tudtam, így fel tudtam készülni rájuk, de szerencsés voltam, mert jól el lehetett vinni "beszélgetős" irányba, fogékonyak voltak a mesélésre, inkább a tételek amik nem voltak túl egyszerűek. Nyugi menni fog, főleg az jegyeid alapján:)

Kis plutó gratulálok Adrika bizonyítványához:)

Kata, gondolok ám nagyon rádddd!

Mókuska, elhiszem a panelban nem lehet egyszerű, én is tegnap voltam Anyukámnál, lomtalanítás lesz a hétvégén, kidobáltam az összes otthon maradt régi iskoláscuccaimat, könyveimet:)
Amióta terhes vagyok képzeljétek szelektálok, ami nem kell, megy a kukába, világ életemben őrizgetős voltam, hát ez most megváltozott:)

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok,

Hát köszönöm, de én tehénnek érzem magam, az is vagyok, de már mindegy, ez van, majd csak lesz valahogy és szülés és szoptatás után lemegy valamennyi kg. Mondjuk ebben a dög melegben nem tudok annyit enni hála istennek, de a lábam azért vizesedik:(, holnap megyünk céges kirándulásra, egész napos, tök jó programok lesznek, de hát ugye én egyiken sem vehetek részt (röplabda, lovaglás, quad) úgyhogy leülök az árnyékba, valami jó hideg hűsítővel és majd szurkolok a csapatoknak:)
A karom már javulgat, csúnyább volt.

Musz, szerintem is mehettek nyaralni, főleg ide a Balcsira, nem lesz baj, sőt jó fog tenni, a cuccok, hát igen, azokat vinni kell:)

Málna, a szakdolgozat védés, hát én már védtem egy párszor, pontosan 3-szor, no a mostani közbeszerzési referensi képzésnek nem volt nagyon vész, de annó a PSZF-en elég kemény kérdéseket kaptam. A kérdéseket előre tudtam, így fel tudtam készülni rájuk, de szerencsés voltam, mert jól el lehetett vinni "beszélgetős" irányba, fogékonyak voltak a mesélésre, inkább a tételek amik nem voltak túl egyszerűek. Nyugi menni fog, főleg az jegyeid alapján:)

Kis plutó gratulálok Adrika bizonyítványához:)

Kata, gondolok ám nagyon rádddd!

Mókuska, elhiszem a panelban nem lehet egyszerű, én is tegnap voltam Anyukámnál, lomtalanítás lesz a hétvégén, kidobáltam az összes otthon maradt régi iskoláscuccaimat, könyveimet:)
Amióta terhes vagyok képzeljétek szelektálok, ami nem kell, megy a kukába, világ életemben őrizgetős voltam, hát ez most megváltozott:)

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
nektarin

Hát nálunk is nyűglődés van.
Igazából semmi baja, tiszta a pelus, tele a pocak, délelőtt jó sokat pucérkodtunk az ágyunkban (rögtön két eldobhtó pelusbetét is ráment :roll: ),
apa hazaugrott egykor, úgyhogy pancsoltak is egyet, de azóta ordít.
Pedig már a légkondit is benyomtam :? , pedig utálom.
Egyedül a hintában van csend. De hát nem lehet egész nap a hintában :?

OK, akkor nyaralunk :D Van tippetek, hova érdemes? Ahol tényleg bababarátok, és tényleg nyaralni lehet?

Málna, a "jobban fog aludni" zene füleimnek. Akár már most indulnék :lol:
Apa orvosiját a vitorlásvizsgához az üzemorvos adta ki. Szóval a háziorvos tuti meg kell, hogy csinálja!

Gabi, gratulálok Adri bizonyítványához, szép teljesítmény, feladta a leckét Krisztikének (az öcsém is mindig azt hallgatta a suliban: bezzeg a nővéred :lol: :lol: , aztán a gimink is ugyanaz lett :lol: )

Na megyek, mert fokozódik az ordítás a hálónkban :?

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru

http://www.babanet.hu/hol-mi/bababarat_szallas.php

Nektarin

Jó pihizést.nem is értem miért nem próbálod ki ezeket az extrem sportokat, hiszen a lépcsőn gurulás már egész jól megy :wink: :D

málna2162

Sziasztok,

Mostanaban egy kicsit surubbek a napjaim...olvasgatos uzemmodba kapcsoltam.

Nektarin,
Nem kellene aggodnod a sulyod miatt, majd lemegy...a foltok viszont nagyon csunyak :? hala Istennek hogy semmi baja nem lett a babocanak :D

Malna,
Hat igen, a kep eleg vicces....a voroshaju hapsinak minatur van :shock: Volt egy neger biciklis is (a mereteket most nem vitatnam meg) de ot nem sikerult lekapni :lol:

Beszeltem a Forgacsos dokival.
Juli 9-en tud fogadni engem. Most egy kicsit tanacstalan vagyok mert azt mondta hogy vervizsgalatokat csak a menzesz 3. es 21. napjan lehet csinalni. Most igy utanaszamoltam es ha idoben jon meg akkor az pont a 3. menstruacios nap lesz.
Ugy alakult hogy most hetvegen hazarepulunk mert a szomszed el akarja adni a lakasat es lehet hogy hitelre gyorsan meg is vennen (meg mielott a parom is felmond :shock: ) es penteken meg hetfon el tudnek menni nehany kotelezo vizsgalatra (pl. AIDS, Hepa C....) ami a lombikhoz kell.
Azt hogy tudom elintezni? vagy varjak Juli 9-ig?
Mit tanacsoltok?

Kép
icus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?