Sziasztok!
Hoppá
Szépen látszanak a csíkok!!Gra...
Miért lehet a szuri esetleges hatása? Azt értem, hogy repeszt, de van benne olyan anyag, ami hcg tartalmú?!
Nyugi, szerintem minden rendben lesz!!!
Nektarin
Vigyázz magadra!! Én is estem terhesen, csak én télen….
Kérünk majd képeket a bútorról!
Meli
Szegény Dénes lábujj
Elhiszem, hogy szegény nem bírja a meleget.
Sajnálom, hogy nem nyugtattalak meg a vérzés ügyben, de az orvos biztos, tud majd mondani valami bíztatót
Nagyon szép baba, egyáltalán semmilyen lemaradása nincs a hasonló korú babáktól!
Mókus
Aranyosak a gyerekek!
Sajnos a szigetelés már nem segített volna ezeken az ablakokon, ha meg eladásra kerül akkor így tuti nem lehetett volna eladni
Muszkuru
Ezek szerint megoldódott a szorult helyzet
Cumi
Ha eddig nem kellett neki, akkor most már ne szoktasd rá. Adj neki inkább valami játékot, vagy textil pelust. Hidd el évekkel később csak kínlódni fogtok, hogy elhagyja a cumit
Tapasztalat
Sajnálom nyúlgyereket
Esztinek ezek a hatalmas szemek!!!Csúcs!!
Anyusziszi
Nyugi!!Én általában ezért nem írogatok máshova, csak nagyon ritkán, pedig néha nekem is lenne véleményem.
Ha valaki, csak saját maga megnyugtatására akar ugyanolyan véleményeket hallani, akkor persze, hogy nem fogadja el mások véleményét, tanácsát. Ezért nem kell hanyagolni a bbnetet, csak a többi topikot!
Egyébként, ha már a szexnél tartunk. Nekünk nem tiltotta az orvos, de én nem kívántam. De nem csak a du..s a szex a 9 hónapban. Ilyenkor aztán eleresztheti a fantáziáját az ember. EZT MOST NEM NEKED MONDOM!!!, csak úgy általában , azoknak akik azon idegeskednek, hogy jaj mi lesz.
Icus
Ez a kép
Főleg az a piros hajú faszi, hát már nem azért de Máténak nagyobb van
Ezt kár volt kiraknia
De az a hulla színű nő sem semmi
Meddig maradtok itthon? Már csak a tali miatt is kérdezem
Zsiszik
Hű ez tényleg mensi gyanús, de tényleg tök szupi, hogy végre nem megaciklus!
Kis_plutó
Szomszéd
Nekünk is van egy kedves "szomszédunk", két házzal arrébb lakik, és mindig pirózik
A másik szomszéd a minta kertben meg állandóan permetez
Helyesek a gyerekek. Eszti nagyon csini volt!
Bea
Gratulálok a mászáshoz. Lassan véget ér a nyugi! Most még csak mászik, aztán felkapaszkodi
Bíborlány
Mikor akarsz tesztelni?
A felébredés után mért hő a mérvadó, amit utána egy órával mértél, már nem számít. Akkor sem ha egyébként az első hőt korábban mérted, ha felébredtél, akkor vagy ágynyugalomban. A visszaalvás már nem ágynyugalom.
Candi
Mi újság? Apa él még?!
Nagyon jól sikerült a hétvége. Voltunk fürdeni a Tisza parton, aztán vasárnap átmentünk Tiszacsegére strandolni. Tök jó, hogy már lassan 5 éve járunk le és nem is tudtuk, hogy télen -nyáron nyitva tartó strand van a szomszédban
Máté nagyon élvezte a fürdőzést, tényleg igaz, hogy a gyerekeknek a lételemük a víz.
Semmi mást nem lehetett látni csak mindenfelé lilaszájú gyerekeket, de egyik szülő sem tudta kikönyörögni őket a vízből
Bref teszt: Nekem nem jött be, már csak azért sem mert Mátét is rápisiltettem
és ugyanolyan színű lett
Ma reggeli hőm 37, fáj a hasam, barnázok, és negatív a tesztem.
Ma vagy holnap megjön, és innentől kezdve nem nagyon érdekel a dolog, most már 100 %, hogy valami nem stimmel. Van még durván két hetem a suliból, ezt tanulással fogom tölteni, meg még legalább tudok fogyózni egy kicsit.
És ha már a baba nem akart jönni, legalább nyaralok egy jót, búvárkodhatok, és én is vízi vidámparkozhatok. Volt ideje ide érni...
A héten sem leszek sokat, pénteken meg megyünk anyuék után Szarvasra, és csak jövő héten kedden jövünk haza.
Tali:
Július 14 után nekem bármikor jó. Mi lenne, ha kijelölnénk 3 hétvégi dátumot, és ahhoz próbálnánk igazítani?!
NA megyek tanulni! Rakok fel képet Máté tiszai fürdőzéséről!
Puszi mindenkinek!