Szisszka
Jobbulást kívánok, mást sajnos nem tehetek. Küldök gyógyuló-pozitív energiákat!!!
Milyen az a horoszkópos progi, amit találtál? REmélem, nem "baba-szagú"...
Dido
Ne csüggedj! Lesz ez még jobb!!! Itt előbb-utóbb mindenkinek lesz zebra majd kismanó a neve mellett, szal nem vagy egyedül!!!
Drukkolok Nektek, hogy kibírjátok azt a 3 (6?) hónapot, aztán újult erővel!
Eszti
Ez a rumostea dolog tetszik
Bár én sosem iszom alkoholt, azért nagyon jópofa volt!
Jaja, egyszerre haladunk, és bár nem tudtam, hogy kb. egyforma a hosszunk (sajna még nem írtad meg, h írjunk-e vmit a táblába), ezek szerint most van itt a mi időnk
Látom már én is a fehérség jeleit, de még nem annyira nyúlánk, mint szeretném
De nem baj, előző hónapban is a 20. napon volt pé-m. Milyen páfrányos tesztet használsz? Én most Babymark-on néztem magam, a 16. napon jelzett LH-csúcsot szombaton. Elvileg rá 2-3 napon van ovuláció,de én még semmi Billingseset nem láttam eddig.
Szép, mi, méghogy nem figyelem magam...
Évi77
Nem is kérdés, amikor megláttam, hogy voltál UH-n, az volt az első gondolatom, hogy juj, akkor javítani kell a táblát!!!
Persze, hogy javítom, holnap már benne lesztek!
És ne is gondolj rá, hogy itthagysz minket, légyszi-légyszi-légyszi-légyszi-légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan jókat dumálunk, így teljes a kis csipet-csapat
Kérlek, gyere gyakran és igenis számolj be róla, mit érzel, stb. Mi is szeretnénk egy kicsit belelátni abba a gyönyörű, boldog világba!
Wish
Mizu Veletek? Mit érzel? Kérlek, legalább 1x jelentkezzetek naponta, annyira kíváncsi vagyok Rátok!
Pusza
Unique