Új privát üzeneted érkezett!

Tündi
Küldök neked pozitív energiát a nyaralásra: ++++++++++++++++++++++ Kép Remélem ettől felvidulsz és utána gyorsan jön a baba akár a nyaralás hatására, akár doki segítésével.

Különben én nem csak rossz kedvű, de még irigy is vagyok (mindenkinek gyereke lesz körülöttem stb.). Mostanában mindenkinek sikerül csak nekem nem és úgy látom minden összefogott azért, hogy ne is legyen. Tudom, hogy másnak is ezer baja van, de ez most rajtam nem segít. Grrrrrrrr. Ha holnap süt a nap, remélem jobb kedvem lesz. Most viszont ilyen vagyok: Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Szia Majcsi!

Grrrrr. Most mi van? Asszem sikerült, csak kapsz majd egyszer egy olyan babát,aki valóban beköltözik a pocidba, és ott is marad. Azt hiszem, ezzel egy tyúklépéssel elQrébb vagy, mert nem kell pl. a bogyeszokat szedned:-)
Még mindig azt kérdezem, hogy minden tuttó progiddal??? Nem akarok okostojás lenni, de nekem nem úgy tqnik.

Juca

tjuca

MóniKép
Hol vagy? Mi van veled?
Voltál dokinál?
Nem ér megint eltűnni!!!!!!!!!!
Stella

Kép
stella9

LÁNYOK

MI legyen a felső három emberkével? Jófi, Móni és Tacsifül? Tudtok róluk vmit? Szerintetek ne tegyem őket kérdőjelre, amíg nem jelentkeznek? Vagy jó így, ahogy van????

Unique

KépKép
unique

Szia Unique!
Én még kicsi, azaz kezdő felhasználó vagyok ahhoz, hogy eldöntsem.
Esetleg a megjegyzés rovatban jelezhetnéd, hogy régen jelentkeztek, ezért bizonytalan az info.

Réka
Vendég

SzisszkaKép
Remélem, jobban vagy a teáktól és a sok-sok rizstől! Kép
Egyébként ilyenkor (is) szerencsés vagy, hogy otthon dolgozol. Talán könnyebben lehet ilyenkor picit lazítani, nem? Vagy vannak azért figyelő szemek? Kép
Nálam minden ok, nem változott semmi. Várom a csüt.-i MRI-t.

DudduKép
Na az az "isten éltessen" nekem majd egy hét múlva... Kép 19-én. Azért köszi. Kép Lehet, hogy mi rákok könnyebben rákattanunk erre a baba-témára? Kép

StellaKép
Ezer bocsi! Nem tudtam, hogy van Babymark terhességi is! Bárcsak az lett volna pozitív!!!! De azért az sem olyan rossz eredmény, hogy az ov. teszt lett pozitív. Az azért már jelent valamit... Kép
Tényleg bocsi nem volt szándékos. Ennyire azért nem vagyok huncut Kép
Holnap UH?

SysyKép
Nekem júl. 19.
Hogy vagy?

DidoKép
Üdv közöttünk! Mielőbbi babásodást kívánok Neked! És előre a jövőbeni szép nagy pocikért! Kép

MajcsikaKép
Akkor én most ünnepélyesen átküldöm Neked valamennyi Pirosomat!!!! Kép Kép Kép
Drukkolok, hogy megjöjjön! Kép
És nem elkenődni! Jucának igaza van, akiegyszer már babós volt spontán, az nagyon jó jel! Kép

JucaKép
A kevés progiszint lehet oka a babahiánynak? Kép
Nekem kevés van, de a Kaalis dokim szerint ne foglalkozzak vele. Ki érti ezt.

KépKép
unique

Szia Unique!

Fura, hogy a táblában azt firtatjuk, hogy ki hány éves, azt meg nem hogy MIKOR, na majd 19-én gondolok Rád!!!

Progeszteron ciklus második felében növekszik a mennyisége az ovuláció után kezdi termelni a sárgatest (Narco ne visíts, ha hülyeséget írokKép)
Kell a dagi méhnyálkához -> meg tudjon tapadni a manó, és amíg méhlepény nem alalkul ki, kell, hogy jól érezze (kaja) magát a szuperszonikusan fejlQdQ manó. Na ez most nem lett tankönyvi, DE akinek kevés van, azt jelzi az ún. több napos barnázás, és ha kevés van, ez is lehet oka a korai vetélésnek. Pótolni könnyq, ezért mondta doki, hogy ne is törQdj ezzelKép

Juca

tjuca

Szia JucaKép
Ezen segíthetünk. Ha van rá igény, szívesen felveszek egy újabb oszlopot a tábliban!!! Kép

A progiról ennyit kb. tudok is, én is szoktam barnázni a menzi előtt. Bár legutóbb már nem barnáztam. Azért szerintem a spontán babának is jót tehetne, ha lenne elég belőle Kép
Ennyit erről. Ez az én formám.----------

KépKép
unique

Juca Kép
Nem tudom még sose nézték. Ha nem jön meg a héten úgyis kell dokihoz mennem, feltéve, ha jól jegyeztem meg az időpontot. Kép Amikor összejött, viszont már csak akkor véreztem amikor kiderült, hogy nem fejlődött tovább Kép és akkor az alapján ami látszott már kb. egy hete nem volt életben, vagy mifene. Szóval, lehet, hogyha kell akkor minden ok a progival.

UniqueKép
Köszi megkaptam. Remélem hatni is fog! Kép

A TÁBLÁHOZ:
Móninak szokott hosszú lenni a ciklusa (28-100 nap van beírva), úgyis szól, ha módosítani kell.
Tacsifül félig Németországban lakik és onnan nem tud netezni. Tündivel szokott beszélni.
Jófi pedig nem lehet, hogy nyaral?

LÁNYOK: Mi lenne, hogy így a nyárra való tekintettel nyaralás előtt szólnánk Uniquenak, hogy most elutazunk és mikor leszünk megint itt. Ezt be is lehet írni és akkor tudnánk, hogy ki miért nem jelentkezik.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Szia Majcsi!

Ha amúgy szoktál barnázni, akkor mondd a dokinak!!!

1001 oka lehet a vetélésnek, nem is kell keresgélni. A progeszteron hiány miatt csak lassabban fejlQdik a baba, vagy egyáltalán, estleg meg sem tapad. Nem biztos, hogy ez az ok, de nem is lehet kizárni. Én sem az elejétQl, hanem az 5. héttQl barnáztam, a 11. hétig folyamatosan, és nem jutott eszébe az orvosnak, hogy elküldjön vérvételre:-( Szóval nem volt túl kevés, de kevés volt, és ez folyamatosan látszott de ismétlem, csak az 5. hét végétQl.

Na nem okoskodok, dolgozok. Majd Narco meg visítKép

Juca

tjuca

Szia Unique!Kép

Köszi jól vagyok,olyan jó itt köztetek!
Feltennél engem is a táblára,úgy szeretnék ott is veletek lenni. 28 év,Pécel,28-32 naposak a ciklusaim,ma vagyok 25.cn.
Előre is köszi!
Puszi!Kép

Sysy
sysy77

Találtam valamit, már biztosan többen hallottatok róla. Ne kelljen, de ha kell, akkor nem árt tudni pontosan Kép

Változott a Munka Törvénykönyve...

A 2005. évi LVII. törvény a Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi
XXII. törvény 90. §-a (1) bekezdésének d) pontját az alábbiak szerint
módosította:
[90. § (1) A munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a
munkaviszonyt az alábbiakban meghatározott időtartam alatt:]
„d) a külön törvény szerinti emberi reprodukciós eljárással
összefüggő kezelés, a terhesség, a szülést követő három hónap, illetve
a szülési szabadság [138. § (1) bekezdés],”
valamint az Mt. 107. §-a a következő új i) ponttal egészül ki:
[107. § Mentesül a munkavállaló a munkavégzési kötelezettsége alól]
„i) a külön törvény szerinti emberi reprodukciós eljárással
összefüggő kezelés teljes időtartamára.”

KépKép
unique

SysyKép
Mióta is próbálkoztok? Ez kellene még a táblába és nincs erőm most visszaolvasni...

Majcsi, Évi79Kép
Ok-ok. Látom, közkívánatra. A Megjegyzés oszlopba beteszem mindig a szabikat is (eddig is betettem Kép)

Köszi

U

KépKép
unique

SysyKép
Úgy értettem, "tünetileg" hogy vagy? Érzed még mindig?

KépKép
unique

Unique!Kép

A múlt hónapban kezdtünk el próbálkozni,nekünk még ez nagyon az eleje.
Még mindig folyamatosan érzem a tüneteket azóta is,(hasfeszülés,mellfeszülés,rosz közérzet,fáradtág).
Neked vannak tüneteid?

Sysy
sysy77

Ez tök jó, és ez vonatkozik vajon a paplanalánézegetésre is?Kép

Lányok!

Ki tudja, hol lehet tutira kapni Qupido tesztet? Gondoltam ma beszerzek egy ilyet.

Juca

tjuca

SysyKép
Ok, bevéstem a táblába. Nekem nincsenek tüneteim, mostanában van pé-m. Nekem hosszabbak a ciklusaim. Viszon én már nem is figyelem magam tünetileg, hiszen előző hónapban is úgy éreztem mintha, aztán mégsem. Kép
Úh most lazítok... És várom a menzit. Kép

KépKép
unique

Unique!

Köszi hogy beírtál engem a táblába!Kép

Ebben a hónapban biztos fog sikerülni,Neked is és Nekem is a babaprojekt! Remélhetőleg még rajtunk kívül is osztogatnak majd másnak is zebrát!
Úgy legyen!KépKépKép

Sysy
sysy77

Na újra itt vagyok!
Megágyaztam magmnak a nappaliban,a laptop itt van előttem... Kép

Iszonyatosan be vagyok sózva, találtam egy nagyon jó programot (horoszkópos), és legszivesebben azonnal rohannék megvenni! Kép csakhát a párom mondta, h lázasan nem kéne rohangálni (megint igaza van! Kép ) De megígérte, hogy ha nem leszek lázas, akkor elvisz kocsival!
Úgyhogy most azon meditálok, hogy menjen le a lázam! Kép

Unique
Jobban vagyok, köszi, fejem már nem fáj... egyre jobban érzem magam. Célom most legyőzni ennek a csúnya időnek a hatásait! Kép
Egyébként nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy itthon dolgozhatok, igy nem kell utazgatnom, főleg az esőben való közlekedést utálom!
Határidőre kell dolgoznom, az a lényeg, hogy akkorra kész legyek, egyébként szabadon osztom be az időm, és ezt imádom!

Ez bejegyzés a nyarlásról sztem nagyon jó ötet! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Köszönöm az együttérzést és a bíztató szavakat, majd csak eltelik az idő.
Itt nagyon gyorsan zajlanak az események, alig tudom követni. Többszö rolvastam az nc.-t ez mit jelent?

Unique!
A táblázat nagyon helyes, a kis babucikkal és a zebrákkal. Remélem hamar felkerülünk a babákhoz.

Tjuca!
Nagyon sajnálom, hogy neked is át kellett ezt a szörnyűséget élni. Megtudták mondani az orvosok, hogy mi történt? Meddig kellett várnotok az újrapróbálkozásig, és csináltak valamilyen vizsgálatot?

Sysy77!
Van akinek elsőre sikerült. Nekünk is összejött 3 hónap alatt. A könyvek szerint átlagosan 6 hónap kell hozzá, de nagyon sok párnak sikerül 3 hónap alatt. Ezt egy Ceizler könyvben olvastam, persze ő százalékokat írt hozzá.

Sziszka!
Mielőbbi jobbulást kívánok neked. Megkaptál valami vírust? Egyébként én is itthon dolgozom. Te mivel foglalkozol?

Sziasztok: dido

dido
dido

Szisszka!
Jobbulást neked! Azért lázasan tényleg ne szaladgálj!
Mondom én, aki múlt héten alig bírtam 3 napig a fenekemen ülni.

Réka
Vendég

Sziasztok!

Drága virágszálaim! Visszaolvasni...olyan mint térdig érő hóban mászni a rumosteáért! Megeröltető, de a végén melegséggel tölt el!
Bezzeg ha egész nap itt ülök a gép előtt mindenki csendben van mi!Kép

Timika!
Hurrá-hurrá!KépKépKép

Unique!
Egyszerre haladunk, és hosszban is hasonlóak vagyunk!
Az a vicc, hogy papolok a "nefigyeljükmagunkat"-ról, erre ilyen határozott tojásfehárját még sosem produkáltam mint most!
Kitoltak velem!!!
Naná, hogy akkor már nyaltam is egyet! Páfrányos!
Már csak az a bibi, hogy Apa a hétvégén kétszer is mulatott, így nem hinném, hogy a katonák szeretik az alkoholt! Így ezt a hónapot azt hiszem ki kellene hagyni!
Nektek viszont mindent bele!

Dido!
Szia!
Ne aggódj! Lesz szép erős babád! Kicsit még várni kell, De lesz! Képesek vagytok rá!
Ha a terhesség első trimeszterében történik valami, az ellen nem lehet tenni semmit, mert ott minden a magzaton múlik!
Ez sajnos egy ízelítő a későbbiekből! A gyerekkel szemben még nagyon sokszor fogjuk tehetetlennek érezni magunkat! De így van jól.

Tündi!
Ez a mélypont. Innen már csak jobb lehet! Mind a mellett, ahogy egy régi ismerősöm is mondta, a sz*rnak is van fényes oldala, csak meg kell találni! És amíg keresel, addig is másra figyelsz!
Az augusztus meg ripsz-ropsz itt van!

Bocsánat, már nem emlékszem ki kérdezte, de galériát úgy is nézhetsz, már a címet, ha a névre kattintva bemész a profilba! Bár gondolom már megjártál mindenkit, azért mégis leírtam, had járjon a szám!

Épp befejeztem a lakás egy részének balesetmentesítését. Elindult a fiam, így a lépcsőt le kell zárni, mert a szobában már nem sokáig fog megmaradni! Növelni kell a birodalmát!

Réka!
Ügyes a nyelvújítás!

Még jövök!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Dido!

Nekünk második hónapban sikerült. Nem mondott semmit az orvos, nem is volt vizsgálat, csak missed. ab. Sajnos nagyon gyakori, bár úgy tudom, ilyen késQn már nem szokott elvetélni az ember. 3 hónapot kellett várni, hat hét "teljes ágynyugalom" pont karácsonykorKép így talán könnyebb volt a pörgés miatt. Mi kivártuk a 6 hónapot, mert másnál ennyit ajánlanak, és most próbálkozunk.
Amit Majcsinak is mondtam fel a fejjel, mert az orvos annyit mondott, hogy most statisztikailag 3 egészséges lurkó jön, bár az ütemezést nem mondtaKép
Én azóta is gyanítom, hogy kellett volna egy kis + progi, mivel nálunk az volt a baj, hogy nem fejlQdött eléggé, majd elhalt, miközben én barnáztam folyamatosan.
Te hova, kihez jártál, persze, ha publikus.
Nálatok volt valamilyen vizsgálat?

Juca

tjuca

Tündi!

Kicsit hibásnak érzem magam a rossz kedvedért... Annyira biztattalak, és próbáltalak meggyőzni, hogy lehet, hogy miattam élted úgy bele magad, és miattam lett akkora a csalódás...Kép Nem volt ám szándékos! Bocs!!!
Lehet, hogy lesz még egy pár napod, amikor nagyon gödörben lesz a hangulatod, de gondolj arra, hogy minden sikertelen hónaop közelebb visz a sikerhez! Nem mindenkinek van olyan szerencséje, hogy rögtön sikerülhet neki (de bár úgy lehetne!), nekünk ezt dobta a gép, és ezt csak tudomásul venni tudjuk. Erős csajszi vagy Te is, talpra fogsz állni, mert egyszerűen nincs más választás!!! HAJRÁ TÜNDI!!!!!

Lányok!

Mi ma voltunk először "Kavicsnézőben". Ma hat hetes a picurkánk, az uh-n csak a petezsák látszik, de jó helyen tapadt meg, ép a széle, és a mérete megfelel a korának. Progeszteron is van bőven, így semmilyen pótlást nem kell szednem. Legközelebb 3 hét múlva lesz uh, a nyaralás után.
Voltam a pajzsmirigy doktornéninél is, és ott is minden rendben, nem kell emelni a gyógyszeradagot.

Mindenkinek kívánom, hogy ezeket az örömöket mihamarabb átélhesse!!! Lehet, hogy most már ritkábban írok majd, mert őrületes lelkiismeretfurdalésom van amiatt, hogy csak repkedek egy méterrel a föld felett boldogságomban, és esetleg ez valakit bánt. Magamról tudom, mikor nagyon a béka se..e alatt volt a hangulatom egy újabb csalódás miatt, és valakinek pont akkor sikerült a zebra, nem volt 100%-os az öröm. Nem úgy értem, hogy nem örültem neki, de rögtön ott motoszkált a kérdés a fejemben, hogy "nekem miért nem???" Azért ha érdekel benneteket, szívesen beszámolok rólunk, ha kérdésetek van, és tudok segíteni, akkor úgyis megteszem. Jók legyetek!!!

Unique!

Ha nem túl nagy kérés, kaphatok a nevem mellé a zebrácska helyére egy babócát? Hogy milyen színű legyen, azt rád bízom! Köszi előre is! Ja, és a baba kora :6+0.

Pusza!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca!

Azért is kérdeztem, hogy mennyit kellett várni, mert nekünk is 3 hónapot mondott, viszont én is halottam a 6 hónapról is.
Én a XVII-be járok a Medical Centerbe, és Dr. Mericli az orvosom, aki nagyon szimpatikus volt végig. Nekem még csak most volt a missed ab jún. 14. Rá kéthétre kellett mennem legközelebb a dokihoz, akkor volt egy vizsgálat, hogy rendben van-e a műtét után minden, és majd 3 hónap múlva kell legközelebb mennem, amikor lesz egy hormon vizsgálat, és ha rendben van utána elvileg lehet próbálkozni. A babánál nem derült ki, hogy mi volt a probléma, pedig őt is vizsgálták utána.
Én észre sem vettem, hogy valami baj van, mert nem véreztem és még csak nem is fájt a hasam, minden olyan volt mint addig.
A progreszteron (nem tudom, hogy jól írtam e) hiánya miben mutatkozik, és mit segít nekünk ha megfelelően működik?
Nektek mikor telt le a hat hónap amit kivártatok?

Dido

dido
dido

Szia Dido!

Na jó nem telt le teljesen, de májustól próbálkozunk és dec. 10-én volt a mqtét. Nekem is kellett mennem kontrollra, de zavart, hogy nálam nem vettek vért, csak írt progit, azóta is azzal küzdökKép
Uniquenak írtam, hogy mik a tünetek, és mire jó párral elQbb, ott megtalálod a fejtegetéseimetKép

Évi!

Ne legyen lelkifurid. Én nem érzem ezt. Attól, hogy mi szenvedünk, még örülök, ha másnak sikerül:-)
Azért nehogymá itthagyj minket. Különben meg pont jó hasonszQrqekkel csevegni, én pl. külön örülök Didonak, mert megtrécselhetünk olyan dolgokat, amiket Ti soha ne éljetek át, de attól még sajna elQfordul, és velünk elQfordult.

Én vagyok a legboldogabb, ha valaki hírt hoz, ettQl felpezsdülök, hogy na látod, neki is, meg neki is, meg olyan soká de neki is és ikrekKép
Akinek nem most, majd a jövQ hónapban, akinek nem spontán, majd segítséggel, aki gödörben csücsül, fog még a mennyekben járni, és sz.r fényes oldalát a pelusban mustrálniKép bocsi Ironram, de marha jó a mondásKépKépKép

Na most megyek haza, vagy úszok? Kép

tjuca

Sziasztok!

Unique!
Hát én érzem, szinte mindig, vagy kiesik a nyákcsap, ez is szokott lenni. Nem túl jó érzés nekem nagyon szokott fájni valamelyik oldalon.
A cystákról annyit, hogy az egyik barátnőmnek az egyiket kivették így, mert cystás volt. A másikon fél év múlva jelentek meg a cysták, arról kicsit lecsipegették, majd 4 gyermeket szült. Úgyhogy nincs miért kétségbe esned. 

Duddu!
Már nagyon régen társasjátékoztam, pedig nagyon szeretem szinte mindet, meg kártyázni is.

Dido!
Szia, és üdvözlet. Sajnálom, ami veled történt. Tudom, hogy ez most nagy kérdés lenne, de hogy tudtat kiheverni a dolgot? Nekem így is megszakad a szívem, ahogy olvaslak, pedig nem is velem történt. Sajnálom.
A progeszteront mérni lehet, vagy a méhnyálkahártyát, hogy normális-e a menstruáció második fele.

Tündi!
Gondolom, hogy most nagyon el vagy keseredve. De olyan rossz olvasni, hogy ilyen rossz kedved van. Csak annyit tudok mondani, hogy próbálj meg megnyugodni, mert az élet nem áll meg, és van folytatás. Kívánom, hogy teljesüljön a vágyad. Kár lenne a szép nyaralást így szomorkodva végigviselni. Küldök neked egy kis felvidítást, de nagyon együtt érzek veled. Szegényke…

Majcsi!
Nagyrészt én is azt érzem, hogy mindenkinek lehet gyereke, csak nekem nem. Mondjuk, ha még bele sem kezdtem, akkor nem is lehet. Na mindegy. Szörnyű érzés, én már csak tudom. Volt az éven 2 alkalommal 1-1 hónap, amikor azt éreztem, ha nem lesz gyerekem, akkor beleőrülök. Most eljutottam odáig, hoyg nem biztos, hogy szeretnék gyereket, vagy csak később.

Tjuca!
Ez így van a sárgatestről. De már többször leírtam ezeket a dolgokat. Viszont van, akinek azért nem jön össze a baba, mert sárgatest elégtelensége van. Ez amolyan enzimdefektus. Ilyenkor kell pótolni. De mivel mérni nem nagyon tudják, és szokták, max. a mennyiségét, ezért vaktában szoktak próbálkozni a különféle gyogyókkal, azon az alapon, hoyg majdcsak bejön valamelyik. Külföldön általában egy csomó vizsgálatot végeznek el, és utána adják a gyogyókat de hát ez a magyar egészségügy…

Na ha így vagytok, akkor küldök pár csomag antidepresszánst, úgyis azt viszek :

Évi77!
Ezért most nehogy bűnösnek érezd magad, mert van egy édes kis kavicsod. Sokfélét éreznek az emberek, de egyet el kell fogadni, hogy más terhességének semmi köze az enyém vagy másik terhességének, vagy mert nem jön össze. Szeretném, ha továbbra is írnál, akár arról is, hogy milyen boldog vagy. Én szeretném tudni, hoyg mi van veled.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

SzisszkaKép
Jobbulást kívánok, mást sajnos nem tehetek. Küldök gyógyuló-pozitív energiákat!!! Kép
Milyen az a horoszkópos progi, amit találtál? REmélem, nem "baba-szagú"... Kép

DidoKép
Ne csüggedj! Lesz ez még jobb!!! Itt előbb-utóbb mindenkinek lesz zebra majd kismanó a neve mellett, szal nem vagy egyedül!!! Kép Drukkolok Nektek, hogy kibírjátok azt a 3 (6?) hónapot, aztán újult erővel! Kép

EsztiKép
Ez a rumostea dolog tetszik Kép Bár én sosem iszom alkoholt, azért nagyon jópofa volt! Kép
Jaja, egyszerre haladunk, és bár nem tudtam, hogy kb. egyforma a hosszunk (sajna még nem írtad meg, h írjunk-e vmit a táblába), ezek szerint most van itt a mi időnk Kép
Látom már én is a fehérség jeleit, de még nem annyira nyúlánk, mint szeretném Kép
De nem baj, előző hónapban is a 20. napon volt pé-m. Milyen páfrányos tesztet használsz? Én most Babymark-on néztem magam, a 16. napon jelzett LH-csúcsot szombaton. Elvileg rá 2-3 napon van ovuláció,de én még semmi Billingseset nem láttam eddig. Kép
Szép, mi, méghogy nem figyelem magam... Kép

Évi77Kép
Nem is kérdés, amikor megláttam, hogy voltál UH-n, az volt az első gondolatom, hogy juj, akkor javítani kell a táblát!!! Kép Persze, hogy javítom, holnap már benne lesztek! Kép
És ne is gondolj rá, hogy itthagysz minket, légyszi-légyszi-légyszi-légyszi-légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan jókat dumálunk, így teljes a kis csipet-csapat Kép Kérlek, gyere gyakran és igenis számolj be róla, mit érzel, stb. Mi is szeretnénk egy kicsit belelátni abba a gyönyörű, boldog világba! Kép

WishKép
Mizu Veletek? Mit érzel? Kérlek, legalább 1x jelentkezzetek naponta, annyira kíváncsi vagyok Rátok! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!
a PÉ akkor van, amikor az LH csúcs.
Hajrá!!!!!KépKépKép

Nárcisz

Kép
narco

Unique Kép
Nincs semmi újság, megvagyok és pihengetek. Nem sokat vagyok net elött, de azért minden nap végigfutom valamikor a termést, csak reagálni nincs erőm. Majd igyekszem aktívabb lenni Kép

Wish

wish

Szia Narco!
Nekem mindenem a játék. Nem is kívánhattam volna jobb szülinapi estét magamnak, mint a tegnapi. (Na jó, ha nem szakadt volna az eső, lett volna más ötletünk is) Egyszer játszottam a TV-ben is.

Wish!
Azért jó, hogy velünk vagy!
(remélem nem tartjátok korainak lányok, hogy már ennyire közületekvalónak érzem magam)
Várjuk írásod!

Unique!
Nekem azt írta a babymark, hogy ha jelzi az LH-csúcsot, onnantól kezdve 1-1,5 napon van pé.
Szóval tényleg gyerünk!

Évi77!
Az szerintem sem megoldás, hogy nem írsz. Attól még nekünk nem lenne jobb, vagy gyorsabb a babásodás..
Nekem az őszinteség nagyon tetszik, ami itt uralkodik köztetek. Maximum egyesek kijelentik, hogy irigykednek. Attól még örülnek az örömödnek.
Vigyázz Magatokra! (tyű de jó lehet ezt olvasni most neked....Kép)
Például elmesélhetnéd a sikerhez vezető módszereidet, hogy ne kelljen rumosteavadászathoz hasonlító nehézségek közepette visszaolvasnom.

Ma találkoztam azzal az ismerősömmel, aki mindenáron azt mondja, hogy az összes nő a környezetében babásodik a Mastodynon-tól. Szóval megpróbáltam recept nélkül megvenni és ideadták a gyogyótárban. Úgyhogy megpróbáljuk. Természetesen szívesen leírom majd tapasztalataimat, ha lesznek!

Addig is babásodásra fel!

dudu
Vendég

Narco Kép Dudu Kép
Nálunk egy szekrény társasjátékkal van tele Kép, még külföldön is szoktunk venni.
No meg ifjúkorunkban amikor sok időnk volt szerepjátékot is játszottunk.

wish

Sziasztok Kép
Sajnos nem tudtam jönni, de most mindent visszaolvasok és már írok is Kép

Timi Kép
Hatalmas gratula a zebrához Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Addig is egy Micimacis kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Nárcisz, DuduKép
Ok-ok. Azt írta a Baymark, hogy az LH csúcs után 2-3 nappal érdemes sokat együtt lenni.
Hát nekem ugye szombat reggel jelzett, együtt is voltunk pénteken, szombaton és vasárnap is. Úh szerintem ennél többet nem is tehetünk. De azért még kedvtelésből is lehet akciózni, vagy mi... Kép
Apropó, a pé után Billings bácsi milyen általában? Bocsi, ha csúnyát kérdezek... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Hát nem semmi, amilyen sokat most olvasnom kellett! Kép Nem is emlékszem már mindenre...

Majcsi!
El tudom képzelni, mit érzel. Nekem van egy rokonom, aki az ikrei születése előtt kb. 3-4 alkalommal elvetélt. Nagyon nehezen akart összejönni a baba, ezért dokihoz fordultak. Már nagyon nehéz volt feldolgoznia a történteket, sőt, ha kisgyereket látott, akkor szinte sírva fakadt. Kép Aztán egy nap sikerült a lombikbébi program és megmaradtak a babák... Kép Igaz, többször kudarcot vallottak, de nem adták fel! És most van 2 gyönyörű gyerekük! Õ is végigjárta a poklok poklát, de végül sikerült!!! Neked is fog, meglásd! Előbb vagy utóbb, de Te is babás leszel! Kép Kép Kép

Hadd tiltakozzam, én nem vagyok rák, de igen rá vagyok kattanva a baba-témára. Én halak vagyok, de tényleg sok boldog szülinapot minden ráknak!!! Kép

Én július 28-augusztus 8-ig nem leszek Magyarországon, mint azt már korábban írtam, Észtországba megyünk. Remélem minden rendben lesz.

Nem is tudom, mit gondoljak az elmúlt két napról. Olyan kába voltam, fájt minden porcikám, legszívesebb aludtam volna, sőt fájt a fejem és hányingerem is volt. Nem tudom ez jelenthet-e valamit, de attól félek, hogy az időjárás a bűnös.Kép

Most megyek vár a párom. Kép
Üdv
Zsu

Zsu
valér

Unique!
Kinéztem neked pontosan 34-36 óra, tehát akkor érdemes együtt lenni, amikor a mark pozitívat jelez.

Annácska!
Mi van veled? Alig szoktál írni...

Wish!
Annakidején ki is szerepjátékoztunk, azaz mágusoztunk. Sokszor éjszakákon át is.
De jó volt... Kép

Kép
narco

Annácska Kép Ironram Kép Nektek is köszönöm szépen a gratulációt! Ne haragudjatok, hogy ma nem írok hosszabban, de kb. 10 perce jöttünk meg a fogdokitól, szerencsére csak fogkövet kellett eltávolítani Kép

Évi77 Kép Tök jó, hogy túl vagy az 1. UH-n és minden rendben van! Vigyázz magatokra! Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok Lányok!
Mit gondoltok a Jónás módszerről? Tudom, ez nem az a topic, de talán tudtok valami okosat mondani, illetve híreket erről a módszerről.
Köszi:Bogi
dbogica

Sziasztok!

Nem tüntem el, csak a szüleimnél voltam Keszthelyen és csak most értem haza. Majd holnap visszaolvasok és akkor válaszolok mindenkinek.
Nálam még mindig semmi változás, még mindig nem jött meg és a hőm is fennt van. A doki azt mondta, hogy hét végéig még várjunk, aztán megnézi mi az oka annak, hogy nem jön meg.
Létezik olyan, hogy valaki van odabent, de a teszt nem mutatja ki?

Móni

Kép
móni23

Szia Móni!
Szerintem lehet olyan, hogy egy ideig nem mutatja ki (uncsitesómnál is így volt), de hogy mi az a 'max.' idő, ami után már illene kimutatni, azt nem tudom.
És mindenki esetén más és más lehet a helyzet ezzel kapcsolatban. Az orvos biztos többet tud majd mondani.
dbogica

Dudu, Timi Kép
Nagyon boldog szülinapot nektek!
Kép

Tündi Kép
Nagyon-nagyon sajnálom Kép
Hirtelen nem is tudom, hogyan vígasztaljalak! Nem hiszem, hogy nem tudnék olyat mondani, ami megvígasztalhna! Így csak annyit, hogy most ne foglalkozz a negatív gondolataiddal, hanem inkább a nyaralásra összontosíts! Csodaszép nyaratok lesz kettesben, UTOLJÁRA! Ha meg visszajössz a szabiról, akkor induhatnak a vizsgálatok és észre sem veszed már pocakos is leszel Kép Fel a fejjel!

Stella Kép
Aranyos vagy, hogy így hiányoltál, jól esik Kép
A takaró alá való nézegetéssel jól haladunk Kép , csak az zavar, hogy nem érzek az égvilágon semmit Kép A hőm nem emelkedik, a melleim nem fájnak... kicsit aggódom.
A cérnácskáid már a helyükre fúrták magukat?

Dido Kép
Üdv köztünk Kép
Sajnálom, hogy ilyen szörnyüségeken kellett átmenned Kép
Mielőbbi felépülést mind lelkileg, mind fizikailag Kép

Wish Kép
Csak igy tovább Kép Pihenj sokat és egy hét múlva nagyon-nagyon fogok szorítani Kép

Eszter Kép
Gratula a fiad elindulásához Kép
Az akadálymentesítés nem könnyű feladat, de lesz még nehezebb is Kép Ez tapasztalat!

Évi Kép
Jaj, ne csináld már! Igen is egyenesen elvárjuk, hogy lelkendezve mesélj a pocakodban történtekről Kép

Nárcisz Kép
Nem olyan könnyű géphez kerülnöm, még így sem hogy van itthon net Kép
Nap közben a munka fog le nagyon, este meg vagy a lányom vagy a párom Kép
De azért igyekszem!

Holnap délelőtt jelentkezem Kép
Szép álmokat!

Annácska

annácska

Sziasztok!

Narco!
Köszönöm az együttérzést. Kérdésedre válaszolva nem kívánom senkinek. Amikor kiderült, egész nap csak sírtam és nem tudtam beszélni senkivel. Még utána is sokáig nem tudtam róla beszélni, mert rögtön elkezdtem sírni. Még most is minden nap eszembe jut, már a 17. hétben járnánk, bár a férjem azt mondja, hogy nem szabadna ezen gondolkoznom. Most már azért jobb, az idő és a tervezgetés segít.

Juca!
Hormonvizsgálat nélkül írta fel a bogyókat? Neked ki az orvosod, hova jársz?

Móni!
A Gabriel nekem sem mutatta ki a babát, másnp viszont egy másikfajta kimutatta. Próblj kipróbálni többféle tesztet is. Lehet, hogy van már egy kis albérlőd!?!? (smile-it még nem tudok csinálni)

Jó éjszakát mindenkinek : dido

dido
dido

Annácska Kép Köszönöm szépen a szülinapi köszöntést és a tortát! Kép

Dido, én is nagyon sajnálom, remélem minél hamarabb újra babás leszel és vele minden rendben lesz!

Évi77 Kép Azt nem írtad, hogy mi a szülés várható időpontja?

Szép napot kívánok mindenkinek! Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Ezvicc!Kép

Megnéztem albumot.
Nagyon édes a kicsi fiatokKép

Mea
mea

Szisztok!

Dido!
Biztosan szörnyű lehetett. Persze ezzel nem lehet csak nem foglalkozni. Mindenesetre én szeretenék ha neked, mint mindenkinek itt, teljesülne az álmod, és az álmunk. Kép

Annácska!
Azért sajnálom, hogy nem tudsz többet itt lenni. Kép

Kép
narco

Szép jó reggelt Mindenkinek Kép
Nárcisz Kép
Azért jövök, amikor csak tudok, mint ahogy most is Kép

Annácska

annácska

Szia Dido!

Éppen ezért most gondolkodom, hogy váltsak. Sztanyik László Szent Margit. Rendes, de nem szeretem, hogy vaktában lövöldöz. Olyan, mintha azt hinné, hogy hipochondri vagyok, de szerintem egyes esetekben a vérvétel, meg UH alap lenne, mint ahogy itt is írjátok.

Lányok!

Ki tud, rendes, és alapos orvost, vérvétel, meg UH nem ismeretlen neki, és még nem is szadiz meg?
Írjatok mailt, ha nem publikus!

tjuca

Szisztok!

Annácska!
Pedig szeretnélek többet olvasni téged. Tudom, hoyg kevés az időd, de hiányzol innen.Kép

Dido!
én is nagyon sajnálom az egészet, de szerintem erre nem lehet nem gondolni. Talán alegjobb, ha kisírod magadat, majd továbblépsz. Ezt szerintem csak így lehet...

Kép
narco

Juca!
Nekem volt egy ilyen dokim, de ő már felment a szülőszbára, és nem rendel ambulánsan. Bár ilyenről én még életemben nem hallottam, de ezt mondták. A többieket nem ismerem. Nem tudoksegíteni.

Kép
narco

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?