Holka, sajnos tévedsz, mert 3-om gyerekem lesz! It van még apa is
Szegény röfit kiköltöztettük az előszobába és tuti meg van rám sértődve. Történ ez úgy, hogy elfelejtettünk neki forgácsot venni, na de van ithon széne. Ugyebár az is jó alá
Röfi hercegnő ezt nagy örömmel vette, hogy manna veszi körül őt és nonstp kajálni tud. Kb 1 órája almozhattuk ki, de én azt hittem hogy könnyek közt fogom végezni
NEm tudtuk elképzelni, hogy miért folyik ennyire a könnyem
Aztán apa rájött, hogy pont azóta folyik mióta új alom van nálunk forgalomban.
Így Ninus kinnt találta magát az előszobába és most meg hozzám sem szól. Na de leveszem én a lábáról egy kis paradicsimmal ám
Valószínű mi is megyünk erre arra, anyuékhoz szalonnát sütni és ha minden jól megy a vérebeinket is visszük magunkkal és harasztin sétálunk egy nagyot a dunaparton. MEg megyünk ikeába. Figyelem!!!!!!!!!!! Nagyon jó áron van baba gumis lepedő!!! 2db 1290ft. Általában 1 db kerül 1400ftba! És ezt akarom megvenni.
Nem tudom, hogy mondtam e már, de volt már itt a bútorszbász gyerek és levette a méreteket és készülőben vana pelenkázó és a kisszekrény, csak árat felejtett el közölni
már 3szor támadtam le ez ügyben, erre jön nekem azzal, ha az újszülőtt ikrei nem fognak sírni akkor kiszámolja a költségeinket
ezt valahogy nem igazán vágom..... miért nincs más helyiségük ahol csend honol??? Meg gondolom ott van a barátnője is aki csitítja és nem folyamatosan üvöltenek. Bár azt mondta viszonylag jók a gyerekei