Új privát üzeneted érkezett!

Liza baba nagyon aktív hölgyemény mostanság. Este hajnalban meg reggel imád tornázni :shock: :D olyan édes, tök jó érzés!
magdolnam

Most olvasom Márti.... miért nem teremted le az anyósodat??? Hogy ne szóljon már bele a dolgaitokba!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magdolnam

senki sehol? :shock:
magdolnam

Magdonam:
A francba!!! Szólok Apjuknak, hogy izéljen már valamit a vírusnak, végtére is informaikus a lelkem..:)
Én is imádtam, amikor reggel tornázott Anna. Az Apjával játszottak regglente mindig, arra ébredtem, hogy Apa piszkálja a hasam, Anna pedig visszajelez. ÚÚgy élveztem, aranyosak voltak :)

Márti:
Anyós.. :twisted: Persze, a szülés után 2 héttel Apa is kérdezte mikor jöhet a következő, én meg leteremtettem, hogy egy darabig tuti nem. Na de ez általában tök normális így, nem is nagyon tudom elképzelni, mikor valaki már a szülőszobán újabb babáról álmodik :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Magnes:
ezekszerint piri megjott? :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: piri nincs még, de ez a vonalzó újrakezdi a számolást, ha letelik a ciklus.. szóval most 2 napoja késik :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hajra, akkor szoritok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mar kezdtem elszontyolodni, hogy megjott! na ha eddig nem jott akkor ne is jojjon min.9 honapig!!!!!!!!!!!!Hess-hess piri!!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ráadásul azért nem mentem el a nődokihoz inszem megbeszélésre, mert szerdán rendel, és ugye úgy gondoltam, addigra megjön. Persze miért is jött volna meg, így viszont a doki 2 hét szabin lesz, a májusi inszemről tuti lecsúsztunk! :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes!
reméljük már nem kell az inszem, én nagyon drukkolok!

Márti!
milyen "alattomos " az anyósod, bocsika ha megbántlak vele, mért csak neked dumál a fia előtt nem meri? de nem akarom bántani, biztosan van jópár jó tulajdonsága, csak nekünk azt nem akarod leírni:)

magdolnam!
dejó hogy ilyen mozgékony a babód, én még csak szurkákat érzek, de szerintem ez normális, még van helye mocorogni, azért nem érzek még sok mindent.
csak Holka már érzi sokszor, de remélem nem azért nem érzem mert lusta baba.
Végre láttam a házidokimat, már 2 hónapja táppénzen volt, akkor jövő héten mehetek terhestanácsadásra, jó lesz, mert lassan mennem kell a cukrosterhelésre is.

majd még jövök
friss kismamiknak, sok gyümit egyetek, az elkergeti a rókakomát. én is gyümisalit ettem ezerrel, emlékeztek? és kitartás max a 13. héten megszűnik

Kép
andyfekete

miért csökkent ennyire le a forgalom???? Mi van Lillával, Babettel,Dittával meg Csucsuval ja és Jennyvel???
magdolnam

Sziasztok!

Magdolnám:
Örülök, hogy aktív Liza baba! (még a végén tornász lesz belőle! :D ) Igen ebben a hónapban is szedtem Clostit. A hőmérsékletemet nem mérem, mert sosem alszom összefüggően 3-4-5 órát! Mindig megébredek, sokat forgolódom, tehát nem sok értelme lenne.

Mágnes:
Megy a drukkkkk ezerrel! Andynek igaza lesz és már nem is lesz szükség az inszemes dokira! :D

Márti:
Anyósodnak üzenem: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Andy:
Nem lusta a baba!! :D

Engem is érdekelne, hogy mi van a többiekkel! :roll: :roll:

Kép
anda81

Sziasztok!

Én megvagyok, csak sokat alszom mostanában. Megvolt a műtét utáni első mensim, és a 17. nap körül produkáltam is egy pé-t. Nagyon örülök neki, legalább ez okés nálam. Hőmérőzöm is. Még egy hónap, és újból nekiesünk babucinak.
Képzeljétek, nem tudom, mi lehet a melóhelyemen, de 3-an járnak Győrbe a Kaáliba tőlünk!!! :shock:
Mi van a nőkkel mostanában???
Magdolnam, remélem javulgat a kezed. Lizáról már rég láttam fotót, vagy már ritkábban kell uh-ra járnod?
Márti, az anyósodra ne figyelj!!! Mégegy ilyen tündéri kisfiú, és hidd el, megenyhül! :)
Viri, mizu Kendével??????Meggyógyult már? Ugye nem kellett átmosni a pofiját? :cry: És veled???
Bocsi, akit nem említettem, de húzok aludni, reggel 4-kor kelek... :evil:

Kép
jenny29
Mór

jó reggelt!

Lizussal majd 9-én megyünk uhra, ilyenkor már kevéssé nézik uh-on. Tegnap éjjel nem nagyon akart elaludni, és hogy lenyugtassam, odanyultam, erre a kezét kinyomta és ÉREZTEM! olyan icipicike volt! Aztánment ő is aludni.

A kezem nem javul, sőt.... már mosogatni sem tudok, meg fogni dolgokat, pl partvist.... az előbb hívtam a védőnőt és mondta menjek vissza a dokihoz és kérjek reumára beutalót, ha nem ad szóljak neki és felhívja :lol: legalább törődik velem valaki.
magdolnam

De jó Jenny, legalább már visszaállt minden a helyére! Az aloe pedig tuti megteszi a hatását!!! Hajrá köv. hónap!

Anda érted is drukkolok!
magdolnam

Jenny
mi is 2 mensit vártunk meg...harmadjára már nem jött meg :lol: .
Szívből drukkolok nektek!!

Márti
hááát anyósodnak tényleg vannak rosszindulatú húzásai.
Próbálj meg nem törődni vele mit mond.....örülj a babádnak mert nagy kincs ő az élettől!! :wink:

Magdolnam
biztos ad a dokid beutalót. Majd mond mi volt. Ha reumára időpontot akarnak adni,panaszkodj!!!,hogy vegyenek előre!

Andy
nekem lepény hátul tapad..tehát babót jobban érzem.
De már érzed őt mocorogni azért,nem???

Én tegnap láttam picur Emmát!!! :lol: Még mindig csajszinak tűnik :D . Combcsont 4 cm hosszú és már 440 gramm!!! Édes kis babám...
holka

Mágnes
Mensi??? Teszt? :wink:
holka

Nem adott beutalót. A szokásos duma, hogy úgysem adnak rá semmit ne tornáztassam, hanem pihentessem. Na azt hiszem én már belefáradtam és nem kérek beutalót. Vagy ha majd még jövőhéten se múlik el, akkor tényleg a védőnő segítségét fogom kérni.

Kép van???? Rakj fel ha igen!

Mindjárt megyek egy picikét sétálni Frakkommal. Ő is nyugdíjas üzemmódban szokott közlekedni. Pont egymásnak valók vagyunk. És még póráz se kell hozzá.
magdolnam

Mensi sehol.. De korai még a teszt. Bár nem is tudom, ha terhes lennék, ma adtam neki, másodikról cipeltem a babakocsit gyerekestől.. :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

:twisted: Máááááááágnes :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: na ilyet nem szabad csinálni! Brrrrrrrr. Viszont egy tesztet megér szerintem a dolog. Nem? Van otthon?
magdolnam

Nati, veled mi a nagy helyzet?
magdolnam

Sziasztok!

Hát, nem kellett nagyon sokat visszaolvasni! :cry: :cry: :cry:
Mi lett ezzel a topikkal?

Mágnes?
Teszt?

Magdolnam: Kezeid, hogy vannak?

Kisvirág? Lilla? Babett?és tobbiek, Nati? bocsi akit kihagyok, tessék jelentkezni!!!!!!!!!!!!!!

Jenny:
mindjárrt itt a probálkozások ideje nálatok is.Nagyon drukkolok, hogy egyből sikerüljön nektek!!!!

Én eltünök egy egy időre, mert anyósom kezdi kimutatni a foga fehérjét.Tegnapelőtt majdnem kitettem a házból annyira felidegesitett... :evil: :evil: :evil: :evil:
Egyfolytába mint egy szú, jön és nyomja az idegesitő szövegeit :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Inkább fogom a fiukat és leviszem anyumhoz, hogy ne találkozzak vele, mert bárhol van, nem számit neki, úton, útfélen rázendit a szövegeire.Hogy minek kell még egy gyerek, még nem késő, vetessem el, hogy még a gazdagok sem akarnak a mai világban gyereket csak egyet, miből fogunk megélni...stb....Borzasztóóóó.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..Megverem egyszer, elfogy a türelmem!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Rég voltam. :( Mostanában mindig van valami program.

Kendével a héten kétszer voltunk fent a kórházba az arca miatt.
Hát nem lett jó még mindig az eredménye. Kaptunk egy másik fajta homeos bogyót. Jövőhét szerdán megyünk vissza vele. Ha addig nem javul, lehet átmosás lesz :(

Én meg visszamentem a nődokimhoz rákszűrésre, meg kenetvételre a múlt héten. Megnézett és azt mondta szerinte minden oké legalábbis ránézésre. Volt egy 16 mm tüszőm, aminek szerintem akkora már meg kellett volna repednie (15. napon voltam), de még ott volt így akcióba is léptünk apával.
A héten meg voltam vérvételen (hormonvizsgálat). Az eredmény majd kb 2 hét múlva lesz meg.

Most hőzök is, de a hőm egyszerűen csapnivaló. Nem is értem minek mérem. Csak bosszantom magam rajta.

http://www.fertilityfriend.com/home/1dd900

Hát ezek vannak most velünk.

Jenny, Márti, köszi, hogy érdeklődtetek rólunk. Jól esett.

Márti: te tojd le az anyós fejét, vagy bosszantsd te is őt, hogy a mostani pici után még szeretnétek legalább 2 babát :) Hagy rágja magát :) :)

Mágnes: drukk, hogy + legyen a teszted! Mikor csinálod?

Többiek merre????????
Nagyon kihalóba van a topik :(

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Mágnes:
Ha van babó, legyél óvatosabb! Tudom, nem mindig lehet megoldani, hogy más cipekedjen helyetted, de amikor van rá esély kérj meg valakit, hogy segítsen! :wink:

Magdolám:
Mi újság? Hogy vagy? Remélem már múlóban a fájdalmak! Kitartás!

Márti:
Virinek igaza van! Tegyél rá magasról! Elvégre nem az ő dolga eldönteni, hogy megszülöd-e a gyermeket vagy sem! Ez kizárólag rád és a párodra tartozik! És ha ti úgy döntöttetek, hogy megtartjátok, akkor neki pofa be, és kuss! (Már bocs, hogy ilyen kemény vagyok, de én is utálnám, ha valaki ennyire bele akarna szólni az életembe!)

Kép
anda81

Igen, eléggé kihalóban van a topic.... én szoktam itt főként aktívkodni :oops:
Viri, remélem mihamarább ttúllesztek Kendével ezen az arc nem tudom milyen mizérián. Sajna eléggé ugrabugrál a görbéd :( a dokidhoz szerintem vidd el, mutasd meg neki. Hátha ez segítség neki. Már egy párszor ajánlottam ebbena Forgách intézetet. Neten rákeresel meglesz a címe. Szerintem menj el oda. Ott egy rendkívűl kedves, segítőkész és neves bácsi fogad. Ott még az aszisztens is genetikus. Én is ott voltam és nem bántam meg. 11.000ft/alkalom. És ott nagyon örültek neki, hogy vittem és "felkészülten" mentem.

Márti, bocsi hogy ezt írom, de én már rég lelőttem volna az anyósodat. Tessék a sarkadra állni és megmondani neki, hogy nem vagy már gyerek, egyedül is el tudtok dönteni ebben a helyzetben, ha nem akkor hozzá fogtok segítségért fordulni.... Ja és nem vagy se süket, se szellemileg csökkentképességű, így elég egyszer elmondani. Én tuti megmondanám neki, ha hócipellőm tele lenne vele. Sajna, ha tovább így megy akkor te teljesen ki fogsz tőle készüni. Az mondjuk tény és való, hogy 3 manóval nehéz, de ha már 2 van, akkor a 3.is elfér....és a lényeg hogy van házatok ennivalótok és szeretetben éltek, azt hiszem más nem is kell hozzá, na egy kis pénz.

Anda, köszönöm kérdésedet, de sajnos egyre rosszabb lesz. Én inhüvelygyulladásra tippelek.... csak ne műtsék.... szokott lenni sajna. Az előbb nagyon kiakadtam. A melegszenyakrémet nem tudtam felkenni a bagettre. Kiesett a kezemből. Hú most nézem neked már csak 1 heted van vissza? drukkolok naon
magdolnam

Natival mi van? Remélem nincs semmi baja, mert iwiwre is 2 napja nem jelentkezett be :shock: Tud esetleg vki valamit?
magdolnam

Szép jó estét!
Persze, hogy kihalóban a topic, hiszen hála az égnek 80 %-otok már pocakos :)

Nekem piri még nincs, de tesztem sincs itthon, fizuig várnom kell,addigra szerintem meg is jön.
Ma egész nap az udvaron voltunk, Anna ott is ebédelt :) Remélem elfáradt, mert én igen :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Igen ez így van, de akkor is, én sem hagytam itt, ill nem nagyon hanyagoltam. Én bevallom, nagyon szeretem, szerettem ezt a topicot és nagyon sajnálnám, ha egyszer végeszakadna. Ráadásul még 1 találkozót is szeretnék :) igaz, hogy az ország minden pontjáról vagytok, és így kicsit nehézkes lesz a dolog.
magdolnam

Sziasztok lányok!

Én sem akarom itthagyni ezt a topikot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez a szivem csücske :lol: :lol: :lol:
Csak hát én most hol rosszul vagyok, hol meg menekülök anyóstól... :lol: :lol:

Mágnes:
fizud 9 hónap mulva lesz????Mert lehet csak akkor fog megjönni :wink:
Szoval én nagyon szoritok, hogy igy legyen!!!

Kisvirág:
szegény kicsi Kende baba, ugy sajnálom!!!! :cry: Hogy viseli a sok doki látogatást? Gyogypuszik a kis buksijára!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Én sem akarom itt hagyni a topicot! Olyan rendesek vagytok, hogy meghallgatjátok a hülyeségeimet! Remélem nem lesz vége!!!! :D

Magdolnám:
Sajnálom! Nagyon! Megyek és segítek neked jóóóóóóóóó!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Kívánom, hogy mihamarabb gyógyulj meg, műtét nélkül!!!!!
Jah már csak hat nap..., de a múltkori esetből tanulva, ha elmarad a mensim, akkor legalább egy hetet fogok várni a teszteléssel! (Hogy értsétek, az utolsó ciklusom más volt, mint a többi! Én már beleéltem magam (SAJNOS), abba,hogy babóca van a pocakomban. Aztán amikor megjött nagyon padlón voltam!)

Kép
anda81

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságot.
Sajna ma reggelre tiszta náthás, köhögős lett szegénykém. Voltunk a doktor néninél és nem azért taknyos és köhög, mert tisztul az arcürege, hanem mert elkapott valami bacit. A torka is piros. Mi jön még??? :(

Magdolnam: lehet elmegyünk mégis valamilyen irányba már, ha most se lesz babó. Márpedig sajna érzem a mensi előjeleit :(
Jobbulást a kezednek. Mikor mész vele a reumára?
Natiról semmit nem tudok. Remélem jól van.

Mágnes: nagyon drukkolok nektek. ;)

Márti: egész jól tűri a doki látogatásokat Kende. Csak az a bosszantó, hogy a gégészeten pont az alvásidejébe van a rendelés. Délelőtt felnőtt rendelés van, és fél 1-től fél 3-ig van a gyerek. Nem is értem miért van így, mikor kisgyerekeket visznek oda javarészt, akik ilyenkor aludnának. Az egésszel az a baj, hogy teljesen megborult a megszokott rendje. Így kicsit hisztisebb, fáradtabb szegény. Tegnapelőtt olyan fáradt volt szegény, hogy este 8-tól reggel fél 10-ig aludt.

Anda: helyes, várj csak a teszteléssel! És akkor legalább kellemes meglepetésbe lesz részed ;) Ezt kívánom neked! Egyébként te merre is laksz?

Kép Kép
kisvirág_30

:) jóóó gyere :)úgyis olyan gyönyörű idő van! Rendezünk kerti partyt :wink: Kiültünk Lizával napzni, hát ez a csaj hogy lvezte :shock: alég erőteljesen... és 2szer is éreztem, hogy megfordult. Magyarul vissza farral :roll: Olyan rendes apa, nagyon sokat segít, mert már ott tartok hogy a ruhámat nagyon nehezen veszem fel. A doki azt mondta, hogy sokat legyek levegőn mert elég sápadt vagyok. Aszem most eleget tettem mert már rózsaszín vagyok :lol:
Gyorsan összedobok egy bakonyi pipiszeletet, tegnapról maradt fincsi tejszínes gyümileves. Nyammm. Küldhetek nektek is?
Ninus azt hiszem kicsit leégett :shock: egy hatalmas üvegajtó előtt van a lakása és kivettem a házat, viszont a függönyt elfelejtettem behúzni. Este bebaolajos vattával áttörlöm. Már nagy spanok vagyunk :lol:
Anda, szerintem ez az "átmosás" segít!!! tünetet érzel? Cici nagyobbodást? Felfázásos dolgot?
magdolnam

Magdolnam: írtam egy privit!

Kép Kép
kisvirág_30

Magdolnám:
Máris indulok, de hagyjál nekem is a gyümilevesből! :D
Nem keresek magamon tüneteket! Nem akarok jobban csalódni, mint amennyire kell! :?

Kép
anda81

sziasztok!

Magdolna én is kérek gyümilevest az a kedvencem. a héten én is csinálok majd.
most ettem magam tele pizzával, annyit ettem ma, és mégis csak gömbölyödöm.,
amúgy nem fog kihalni a topic, azért páran mindig írunk bele, igaz csajok?

én megvagyok a lábammal kínlódok, de kedden megyek tanácsadásra, majd megkérdem mit kell tennem.

kisvirág milyen előjeleket érzel? biztosan mensis? én azért még drukkolok.

Kép
andyfekete

Andy: sajna a tipikus mensis előjelek vannak. Érzem, hogy meg akar jönni, kicsit fáj a hasam is már, meg a fejem is, meg szörnyű idegbeteg lettem pár napja. :( De azért titkon még reményledek. ;)
Neked Mi van a lábaddal? Dagad?

Kép Kép
kisvirág_30

Jaj, Viri!
Olyan bunkó vagyok, csak most vettem észre, hogy kérdeztél tőlem! :oops: :oops: :oops: Bocsi!
Szóval én Kőbányán lakom :D

Kép
anda81

Andy:
Mi a baj a lábaddal? :roll:

Kép
anda81

Sziasztok!

Magdolnam
imádom ha a malackádról írsz... elképzelem ahogy a spanodat olajozod :lol: :lol:
Ha megszületik Liza konkrétan 2 gyereked lesz,nem??

Andy
Nekem a visszerek miatt fáj a lábam..de nagyon.
Most pár napja amikor csak tehetem felpolcolom,így határozottan jobb.
gyümileves és pizza...nálunk is ez volt 2 napja a menü :D

Viri
azért az számunkra ám nem kérdés az,hogy ti mennyire is szeretnétek kistesót :wink: ..szóval ha kell egy kis rásegítés akkor talán éredemes belevágni :wink:
Kende egy kis hős!!! Reméljük mostmár a gyógyulás is eljön hamarosan!

Anda
okosan csinálod,hogy nem lovalod bele magad túlságosan....
szívből kívánom,hogy annál nagyobb legyen viszont az örömöd.

Odri
Elkezdted már a 23. hetet is ugye?? :wink: Gondolok ám rád mostanában sokat..
holka

Mágnes
óriás drukk neked,hogy ne jöjjön meg!!!! :D
holka

Szépséges jó reggelt mindenkinek! :D

Gyönyörűen süt a nap, és kék az ég! Használjátok ki és menjetek sétálni! Mi is ma Szentendrén leszünk! :D Este jövök, és beszámolok! :D

Kép
anda81

Holka, sajnos tévedsz, mert 3-om gyerekem lesz! It van még apa is :lol: Szegény röfit kiköltöztettük az előszobába és tuti meg van rám sértődve. Történ ez úgy, hogy elfelejtettünk neki forgácsot venni, na de van ithon széne. Ugyebár az is jó alá :) Röfi hercegnő ezt nagy örömmel vette, hogy manna veszi körül őt és nonstp kajálni tud. Kb 1 órája almozhattuk ki, de én azt hittem hogy könnyek közt fogom végezni :wink: NEm tudtuk elképzelni, hogy miért folyik ennyire a könnyem :roll: Aztán apa rájött, hogy pont azóta folyik mióta új alom van nálunk forgalomban. :shock: Így Ninus kinnt találta magát az előszobába és most meg hozzám sem szól. Na de leveszem én a lábáról egy kis paradicsimmal ám :lol:

Valószínű mi is megyünk erre arra, anyuékhoz szalonnát sütni és ha minden jól megy a vérebeinket is visszük magunkkal és harasztin sétálunk egy nagyot a dunaparton. MEg megyünk ikeába. Figyelem!!!!!!!!!!! Nagyon jó áron van baba gumis lepedő!!! 2db 1290ft. Általában 1 db kerül 1400ftba! És ezt akarom megvenni.

Nem tudom, hogy mondtam e már, de volt már itt a bútorszbász gyerek és levette a méreteket és készülőben vana pelenkázó és a kisszekrény, csak árat felejtett el közölni :evil: már 3szor támadtam le ez ügyben, erre jön nekem azzal, ha az újszülőtt ikrei nem fognak sírni akkor kiszámolja a költségeinket :shock: :shock: :shock: ezt valahogy nem igazán vágom..... miért nincs más helyiségük ahol csend honol??? Meg gondolom ott van a barátnője is aki csitítja és nem folyamatosan üvöltenek. Bár azt mondta viszonylag jók a gyerekei :roll:
magdolnam

Anda, menjetek bobozni, ha már ottvagytok :lol: helyettem is! Hú én nagyon szerettem oda járni, meg fel a kilátóba vagy mi van ott vagy kastély volt? ÖRegszem..... remélem viszel fényképezőt és raksz fel képeket
magdolnam

Sziasztok!

Ezer bocsánat, hogy eddig nem jöttem, de sok dolog és elfoglaltság volt a héten.
Le kell adnom két dolgozatot. de még szinte el se kezdtem, holnap meg postára kellene adnom.
Egyik nap barátnőmmel és kisfiával elmentünk délután egy jó nagyot sétálni. Kb. 4 órát mászkáltunk a jó levegőn és utána mivel majd éhen haltam, beültünk egy jó kis pizzériába és elfeleztünk a lasagnet. Olyan isteni volt!!!! Rájöttem, ha reggel eszek egy lángost, akkor egész nap nem vagyok rosszul és nem zabálom tele magam. Egy baj van csak, hogy már híztam kerek 3 kilót. Beszéltem a védőnővel és megbeszéltük, hogy nyugodtan diétázhatok egy kicsit ha gondolom. Tarthatok heti 2-3 gyüminapot is akár. Ártani nem fogok vele a Pocoknak. Ma ha lesz időm, lemegyek tornázni a pincébe. Elipszisgépen mozgok egy kicsit. Jó lenne minden nap, na de majd meglátjuk hogy sikerül.

Mágnes
Drukkok mennek ezerrel, hogy ne jöjjön meg, csak jövőre valamikor.

Magdolnam
Látod én is ínhüvelygyülladásra gondoltam, de arra van valami borogatós gyogyi ami marha jó, csak nem tudom használhatod e.
Nina tuti ki fog engesztelődni, ha adsz neki valami szeretett kaját.
Szobáról mikor kapunk képet?

Viri
Kendének sok pusszancs!!! Gyógyuljon meg minél hamarabb.
Nem emlékszem pontosan te tetted e fel a görbéd, de ha igen akkor egyértelmű ovu volt a 17. cnapon. Én onnan meg nagyon szépen alakul a görbéd

Kép
Kép
nati80

igen csajok tessék levegőre menni!!!!!!!!

tegnap úgyis csak a vihart néztük egész délután, legalábbis itt Ajkán az volt.
mi is megyünk nővéremékhez a nagyobbik csajszi 6 éves lesz. babazsúr lesz.
A lábam, hát 2 hete bedagadt a bokám de elég csúnyán, talán írtam is. Aztán polcolgattam, mint Holka. De nagymamám meg anyum is azt modnta korai a vizesedés, de biztosan az, szerintem meg csak kimerült. 3 napig reggeltől estig voltam fent....
azóta nem dagadt be, úgyhogy nekem lett igazam.
az elmúlt, a bajom, hogy begörcsöla vádlim reggelre, sokszor már.
pedig iszom magnéziumtablettát, meg multivitamint, meg iszom napi 2 dl tejet, 1 kefírt meg egy joghurtot, többet nem tudok.
nem szerettem terhesség előtt sem a tejet, mert felfújt. és persze sok a savam tőle.
csak ennyi bajom van, de elviselhető, kibírom.

na megyek, főzök tovább!!!!
tesség napozni!

Kép
andyfekete

tessék akart lenni, bocsika

Kép
andyfekete

Anda
Hogy állsz a ciklusoddal? Neked is drukkolok nagyon!!!

Holka
Te mit gondolsz lehet használni a combokra és fenékre narancsbőr elleni krémet? Olyan rémesek a lábaim, hogy ezekkel nem vehetek fel bikinit a nyáron. A hasamra meg veszek egy vichy krémet a terhességi csíkok megelőzésére. Állítólag nagyon jó.

Névválasztással még mindig nagy bajban vagyunk. Nekem még mindig nagyon tetszik a Kende, ésmost ocsudtam csak fel, hogy az Emma név milyen szép és hogy Holka is ezt választotta. Még lesz egy két alkalom, hogy nekifussunk ennek a témának párommal.

Bocsi, ha valakit kihagytam, de most mennem kell dolgozatot írni. Délután meg takarítom a rettenetes fürdőnket. Sajnos tegnap csak a szobát sikerült kitakarítanom.

Pénteken pesten voltunk operában. Szentivánéji álmot néztük, balett volt. Aki szereti a balettet, annak nagyon ajánlom, mert gyönyörű előadás volt. Anyósomékkal mentünk négyen és olyan jó volt. Hatra felértünk, de én akkor olyan éhes lettem, hogy beültünk egy étterembe. Pisztrángot ettem és isteni volt!!!! Pont beértünk az előadásra is.

Lassan mehetek a 12 hetes uh-ra, meg az integrált tesztet is csináljuk. Nagyon várom már a szuper eredményeimet!!! Más ugye nem is lehet!!!

Na ténylegg lépek dogát írni. Pocok annyira nő, vagy mocorog, szurkál a hasam.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
Mi is kihasználjuk a jó időt...nem is tehetünk mást,egyenlőre belvárosban lakunk. Annyira szeretem a mi kis lakásunk de idén tavasszal kezdtem el érezni,hogy mennyire hiányzik egy kert...
Előbb-utóbb költözni fogunk...bár nem idén...de talán jövőre már igen.

Nati
általában én is használok ez ügyben krémeket a combomra és a popsira...de én terhesség alatt nem merem. Mikor Henit vártam akkor is felfüggesztettem a használását.
Hasira én a DM-ben vettem Milupa krémet csíkok ellen. Hencivel is ezt használtam,nem lett egyetlen csíkom se...bár nyilván ez bőr minőségtől,tipustól függ...és,hogy mekkora babóca van a hasadban a végére.
Amúgy azt hiszem én babásan ugyse nagyon fogok nyomulni bikiniben,max ha lesz még rajtam egy plussz kis strandkendő takarásnak :oops:
Mikor lesz a 12 hetes Uh-od? Persze,hogy minden rendben lesz!!!
Ügyik vagytok,hogy programoztok amíg még könnyedén lehet :D

Andy
én bokám is csak a strapásabb napokon dagad...
Henivel a vége felé viszont brutálul vizesedtem...olyan hurka lábujjaim voltak :shock: :lol: ....de mindegy kis édesek megszületnek aztán rendeződünk mi is szépen majd :wink: :D

Magdolnam
teljesen igazad van... az apákkal kapcsolatban :lol: :lol:
Már a múltkor akartam írni ha nőgyógyi nem akar beutalót adni kérj a háziorvosodtól.

Anda
várjuk az élménybeszámolót. :D

Mágnes
helyzetjelentést kérünk. :wink: Nem jött még meg, ugye?
holka

Nati
lehet 2 kis Emma születik a topikban ez évben?? :D :wink:
holka

Halihó!

Élménybeszámoló képekben: Kép Orgonák Kép

Kép
anda81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?