Sziasztok!
Tényleg annyi az adag, hogy így munkahelyrQl csak a teljesség igénye nélkül:
Timika!!!
Nagy nagy gratula, és megy a zebra
Tündi!
Sajnálom, lazíts, és dobd el a hQmérQt, majd Ironram megmondja hogyan kell
Majcsi!
Ne légy csalódott, a szervezetnek kell egy kis idQ a felejtéshez. Én pont ma picsogtam, mert leesett a hQm, és kihozta belQlem már ennyi is a legrosszabbat. Azt hioszem én a saját vetélésem lenyeltem, mint egy békát, és most köszön vissza. Ma teljesen kész voltam, azt álmodta, hogy megint látom a szívét dobogni, és egyszercsak megjön. Borzalmas volt!
Most szipp, orrtöröl, OK.
Judit! Judyt!
A képeitek magukért beszélnek, Judit köszi amit az anyaságról írtál, nagyon kellett nekem
Lányok!
Köszi az eliosmerQ szavakat. Na most jöttem rá, hogy olyan szép, hogy ennyire különbözQek vagyunk, én a dundiságommal ellenpontozom Annácska kockáshasiját, van aki kecse magas, és van aki alacsony dimbidombi formás nQci. Tök jól érzem ettQl magam, ejj de jó pátoszmítosz vagyok
Dudu!
A képet a profilodban láttam, ki csempészhette oda?
HQmérQzés!
Csak nagyon elszántaknak: szájban is ok (legalább az ágykígyó nem fogja menekülésre, az egyéb módzserekkel ellentétben) betartva az utasításokat, ellenjavallat, ha visszalaszol, én már csináltamn ezt, jajj.
Naptár: fertilityonline.com
Nagyon amerikai, kellemesen színes és szájbarágós!
Na most megyek egy kicsit dolgozni is.
Mindenkienk szép napot!
Ja majd magányos gépbitorló perceimben megkreálom az albumomat, tök jó lesz
Ott már lesznek mindenféle éles, nem mqtermi, maszkos fotók!
Ja azért nem volt sok a smink (rajtam
)és én voltam fehérben
Na jó, eldugulok, meg rám fér egy kis meló, mert eldurran az agyam!!
Juca
Ja és még valamit!
Tündi!
Mi msot majd NEM akarunk gyereket, mert mit kezd két szqz egy kisoKOSsal? Továbbá férj nem pártolta a szeplQtelen fogantatást, lévén, még ez nem egy elismert metódus, valamint, úgy emlékszem, hogy ha NEM akarunk poronytyot, akkor VESZI a LAPOT, és bekukk
Úgyhogy nektek is hasonlókat, kellemes nyarat, és majd Qsszel jöhet a baba, amikor TI SEM AKRJÁTOK