Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tényleg annyi az adag, hogy így munkahelyrQl csak a teljesség igénye nélkül:

Timika!!!
Nagy nagy gratula, és megy a zebraKép
Kép

Tündi!
Sajnálom, lazíts, és dobd el a hQmérQt, majd Ironram megmondja hogyan kellKép

Majcsi!

Ne légy csalódott, a szervezetnek kell egy kis idQ a felejtéshez. Én pont ma picsogtam, mert leesett a hQm, és kihozta belQlem már ennyi is a legrosszabbat. Azt hioszem én a saját vetélésem lenyeltem, mint egy békát, és most köszön vissza. Ma teljesen kész voltam, azt álmodta, hogy megint látom a szívét dobogni, és egyszercsak megjön. Borzalmas volt!
Most szipp, orrtöröl, OK.

Judit! Judyt!

A képeitek magukért beszélnek, Judit köszi amit az anyaságról írtál, nagyon kellett nekemKép

Lányok!

Köszi az eliosmerQ szavakat. Na most jöttem rá, hogy olyan szép, hogy ennyire különbözQek vagyunk, én a dundiságommal ellenpontozom Annácska kockáshasiját, van aki kecse magas, és van aki alacsony dimbidombi formás nQci. Tök jól érzem ettQl magam, ejj de jó pátoszmítosz vagyokKép

Dudu!

A képet a profilodban láttam, ki csempészhette oda?Kép

HQmérQzés!

Csak nagyon elszántaknak: szájban is ok (legalább az ágykígyó nem fogja menekülésre, az egyéb módzserekkel ellentétben) betartva az utasításokat, ellenjavallat, ha visszalaszol, én már csináltamn ezt, jajj.
Naptár: fertilityonline.com
Nagyon amerikai, kellemesen színes és szájbarágós!

Na most megyek egy kicsit dolgozni is.

Mindenkienk szép napot!

Ja majd magányos gépbitorló perceimben megkreálom az albumomat, tök jó leszKép
Ott már lesznek mindenféle éles, nem mqtermi, maszkos fotók!
Ja azért nem volt sok a smink (rajtamKép)és én voltam fehérbenKép

Na jó, eldugulok, meg rám fér egy kis meló, mert eldurran az agyam!!

Juca

Ja és még valamit!

Tündi!

Mi msot majd NEM akarunk gyereket, mert mit kezd két szqz egy kisoKOSsal? Továbbá férj nem pártolta a szeplQtelen fogantatást, lévén, még ez nem egy elismert metódus, valamint, úgy emlékszem, hogy ha NEM akarunk poronytyot, akkor VESZI a LAPOT, és bekukkKép
Úgyhogy nektek is hasonlókat, kellemes nyarat, és majd Qsszel jöhet a baba, amikor TI SEM AKRJÁTOKKép

tjuca

SziasztokKép
Köszönjük kispasim dícsérő szavaitKépKépKép

Timika
Nagy-nagy gratula a zebráhozKépKépKép

Tündi
Annyira sajnálomKép
Jó, hogy végre nekivágtok a vizsgálatoknakKép
Meglásd, jövő ilyenkor már ki se látsz majd a pelenkák mögülKép

Mea
Óriási a pocakodKépÉs mekkora lesz még 2 hónap múlvára?!
Szerintem már most túlszárnyaltad az én pocakméretemetKépNekem 106cm volt az utoljára mért pocakkörfogat.

Adriana
A kép nagyon találóKép
de lehet mégfokozni, azzal, hogy a egyik karomban Kristófot tartom, aki kapálódzik jobbra-balra, nyúlna mindenért, a másik kezemmel pedig írokKép

Judit
A Mecsek tea újszülött kortól adható, Kristóf már az elejétől fogja azt kapja.
A különböző gyümölcsteákra vonatkozik a 4 hónapos korhatár.
Tejfagyasztás:
Kb.12órán át gyűjtött tejcsit nyugodtan lefagyszthatsz. Max. nem fog kelleni majd később, de ki tudja. De így legalább a fejéssel majd még több tejcsid termeldik, ez mindenképp előnyKép

Valér
Nekem régebbi albumaim vannak csak.
Itt az esküvői képeink és a pocakos képeim találhatóak:
http://babanet.hu/album/main.php?album=4156

Itt Kristóf szobájáról vannak képek:
http://babanet.hu/album/main.php?album=4196

Itt pedig Kristófka UH-os képei illetve az első 1-2 hónapban készült képei láthatóak(már bővítenem kéne, de erre még nem futotta z időmből):
http://babanet.hu/album/main.php?album=3538

Babus

Kép
babus2005

Szia Tündi!

Én most kaptam vigasztalásul, amiért reggel eltört a mécses, és gondoltam egy kis vigasz neked is elkel. (természetesen az alakok szimbolikusakKép )
Kép

MindenkitQl bocs az elütésekért, de munkahelyrQl partizánkodomKép

tjuca

Sziasztok!

Babus!
Köszönöm szépen a linket, megnéztem, csodás család vagytok! Kép Neked is nagy volt ám a pocakod... Kép
Sokkal könnyebb úgy a neveket megtanulni, ha vannak hozzá arcok is. Még egyszer köszike! Kép

Én is szeretnék minden kedves anyukának gratulálni a pici babákhoz! Nagyon édesek, aranyosak, jó hogy küldtök képet a csöppségektől! Kép Bocsánat, de mivel nekem még egyelőre nincs gyerekem, nem sok tanácsot tudok adni. Ezekben a kérdésekben csak megfigyelő leszek... Csak olvasgatom a jobbnál jobb tippeket, aztán egyszer talán használni is tudom majd... Kép

További szép napot!
Üdv
Zsu

Zsu
valér

Kép
Kép

KépKép
unique

Sziasztok!Kép

Én most egy pár napig otthon voltam a szüleimnél,ott nincs net,úgyhogy ezért nem jelenkeztem eddig. Igyekszek mindenkit visszaolvasni,jó sokat írtatok hála istennek!Kép

Én ma vagyok a 24. cn.Szerintetek mikor teszteljek? Általában 28-32 naposak a ciklusaim.
Egyébként ma egész nap olyan fáradékony voltm,meg szédelegtem. De jó lenne ha pocis lennék!!!!!!!!!!!!!

Üdvözlök minden újat!

Timinek gratula!!!!!!!!KépKépKép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Húúú, milyen hétvégén vagyok túl!!! Kép Kép Kép
És a Babymark szombat reggel két csíkos, piros-piros lett!!! (szóljatok hozzá, rögtön elsőre, megérzésre) Úh még pár napig nagyon jó lesz a kedvem! Kép
Plusz reggel beszéltem a dokimmal, elértem végre. Tökéletes a vérképem (Nárcisz: tudom, Te megmondtad! Kép ), de azért óvatosságból legyen napi 180g szénhidrát bevitel a pozitív tesztig. Olyan furcsa volt ezt hallani!!! A pozitív tesztig!!! Kép Kép Kép Nem bánom, egye fene. Kép Amúgy sem eszem cukrot, kenyeret, krumplit...

TimikaKép
Nagyon-nagyon gratulálok és boldog, szép köv. 9 hónapot kívánok Neked!!! Spontán babó???

TündikémKép
Tudod. Nagyon. Kép

SesziKép
Köszi a jó íhreket. Örülök, hogy Neked elmúltak a cisztáid. Nekem még nem, érzem őket Kép
Csak a bal oldali cisztás, a jobb oldali nem Kép
Van még remény. Neked hogy múlt el? Magától?
Én most iszom a cickafarkfű-teát. Nem tudom, nem múlik a fájdalom tőle... Kép

StellaKép
Ne aggódj, holnap után minden kiderül. Addig is pihenj és relaxa. Kép Drukkolok Neked! (extra drukk)

WishKép
Hogy vagy? Érzel már vmit?

JuditKép
Köszi kérdésed. A vérvételem eredménye kiváló lett. (5* Kép) Csütörtökön megyek koponya MRI-re. Remélem, az is OK lesz és akkor elkezdem a Bromocryptint, majd a köv. ciklusomban lesz az 1. inszem. Ma megerősített benne a dokim Kép

DudduKép
Szerintem igen, nagyon valószínűséggel van akkor peteérés. Főleg ha látsz valami igazán Billings-eset mellé... Kép
De persze azt is tudni kell, hogy lehet ovulációd, de az is lehet, hogy eközben nincsna tüszőben petesejt vagy nem olyan jó minőségű és akkor megette a fene... Kép Szóval sokmindentől függ.
A türelemre tanítással egyetértek. Sokat fejlődtem az elmúlt egy évben akár... Kép

VirágKép
És mi lenne, ha egy kicsit lazítanál? Most többen tesszük ezt itt a topicban. Én is eldobtam a hőmérőt ebben a hónapban. És sokkal jobb. Keep it cool! Kép (már amennyire lehet) Kép

NárciszKép
Örülök a csodálatos hétvégének! Az ilyen alkalmak pótolhatatlanok és egyben felejthetetlenek!
Én is voltam többször Tihanyban, én imádom azt a helyet! Olyan szép, nyugis hely (leszámítva a turista-dömpinget Kép )

Pusza

Unique

KépKép
unique

Szia SysyKép
Szerintem még várj vele. Hogy érzed, mikor jött össze a dolog? Mikor volt pé-d? Attól számítva 14. napon kell megjönnie. Ha nem jön meg, akkor rá 2-3 napra szerintem már érdemes tesztelni. Előtte csak a teszt-gyártók pénztárcáját gyarapítod, így lehet tutira menni. Persze vannak esetek, amikor már hamarabb is kimutatja, de ez egyén-függő .

KépKép
unique

Szia Unique!Kép

Úgy éreztem hogy pont a középidőben jött össze. Péntekn lesz a 28.napon. Szerintem hétvégén feltétlenül tesztelek! DE MÁR OLYAN TÜRELMETLEN VAGYOK!
Egyébként tipikus terhességi tüneteket észlelek magamon!Kép
Te hogy vagy?

Sysy
sysy77

TIMIKA!
NAGY GRATULA NEKTEK!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szia Sysy!

Türelem rózsát (és zebrát) terem... Kép
Nyugi, eljön a 7vége is!!! Gyorsabban, mint gondolod! Kép
A tünetek becsapósak... Ezt szerintem mások megerősíthetik nekem. Én előző hónapban a tüneteim alapján 100% babós voltam, aztán.... Kép
De ne add fel, és ne figyeld a testedet, próbálj meg elvonatkoztatni! Az segít! Kép
Hajráááá...++++++++++++ Mennek a drukkok ezerrel!!!! Kép A 7végén várom az eredményt! Kép

KépKép
unique

Sziasztok!
Hát ez a városi közlekedés kikészít engem.

Réka!Kép
LH csúcs csak akkor alakul ki, hogyha a petefészek válaszol az agyalapi mirigynek. És a majdani petesejt is termel egy csomó hormont, amitől az agyalapi mirigy létrehozza az LH csúcsot. Hőmérőzni tényleg nem szabad hónaljban, mert az állandóan változik a külső hőmérséklettől függően. Remélem így már sikerülni fog.

Tündi!Kép
Nem tudlak vigasztalni. Csak remélem, hogy előrelépés történik majd az ügyben. És sikerül végre neked a legyet bekapni. Õszintén ezt kívánom neked.

Évi79!Kép
Sikerült valamit kihámoznod a gyógyszerleírásból? Sikerült segítenem?

Unique!Kép
Feltételezésünket is igazolja, hogy van peteérésed. Sok sikert a dologhoz.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Köszi Unique!
Remélem jó híreket tudok neked majd hozni,de addig is minden nap jelentkezem!Kép

Sysy
sysy77

Szia Sysy!

Nagyon örülök a tüneteidnek, de én is Unique-hoz csatlakozom. Ne éld bele magad és próbálj meg nem ezzel törődni állandóan. Ilyenkor képes az ember azt a lehetőséget teljesen elvetni, hogy nem jött össze. És nagyon rossz a döbbenés.
Azért persze szurkolok nagyon és várjuk a híreket!

Szia Virág2! (lehetne a neved kétVirág is Kép)
Nagyon hasonló cipőben járunk (l. ciklustábla). Nekem is pontosan u.azt mutatta az OV teszt 4 napig (halvány T, erős C). S mivel kifogytam belőle, most nem tesztelek. Most én is elbizonytalanodtam, mert nem tudom, hogy a peteéréssel van-e a gond, vagy csak rosszkor teszteltem?
Múlt hónapban 9-12. napig negatív volt, 13. nap reggel halvány piros csík, erős piros kontroll csík, 13. nap estére viszont erős piros-piros. Nem összetéveszthető. Másnap reggeltől már halványult, de azért még erős piros volt.
S mivel a múlt hónapban ennyire egyértelműen megvolt a nap, most is erre számítottam...
Egyébként meg hiába tudtam elvileg percre pontosan múlt hónapban, nem lettem zebrás. És egy vagyont költöttem tesztekre (de azért egy megmaradt tartalékba...Kép)

Szia Unique!
Én még annyira új vagyok és buta, hogy nem tudom mit értesz "Billinges" alatt! Help-help-szabadagazda!
Nagyon szuper, hogy jók az eredményeid, úgy a vérvétel, mint a Babymark teszt. Hozod itt a pozitív energiákat! Köszönjük! Ránk fér, legalábbis rám mindenképpen! És akkor lesz erőd a folytatáshoz! Csak így tovább!

Szia Tjuca!
Azt írtad, hogy olyan ismerős a fotónk valahonnan. Azért írtam, hogy máshonnan nem lehet. De nem szaporítom a szót, úgyis hamarosan feltöltök egy albumot én is!

Annyira akartam még valakinek írni valamit, de egyszerűen nem tudom ki és mi volt az.
Ez már a szenilitás jele.
De ma úgysem vagyok túl jó formában. Biztosan a szülinapom teszi.

Ezek szerint nem nagyon ismeri senki ezt a Mastodynon-t. Mindegy úgyis fel kell íratni, s ebben a hónapban nem szándékozom a dokimat meglátogatni. De a következő ciklusban (hacsak most nem jön össze) én is úgy teszek, mint Tündi, s elmegyek végre a dokihoz, mert már túl sok a kérdésem. Férjuram is azt mondta, hogy várjunk még legalább egy hónapot. Addig meg igyekszem nem töprengeni túl sokat. Nehéz lesz...

Sziasztok:
dudu

Ui: Hú, de borús lett az irományom vége. Mint az időjárás. Itt szakad az eső. Szerintem olyan hamar múlik majd, mint a nyári vihar (remélem..)
Vendég

Sziasztok Kép
Mi jól vagyunk (remélem jogos a többes szám Kép).
Sokat alszom, érzékenyek a melleim, kicsit émelygek, szóbval akár baba is lehet az oka, de lehet, hogy megint csak a gyóygszerek hatása. Nincs mit tenni mint türelmesen várni. De egy hét múlva már tesztelhetek Kép

Wish

wish

Dudu!
Akkor boldog születésnapot neked!
Remélem azért az eső ellenére is jól telik Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Duddu!Kép

Köszi a szorítást! Tudom hogy nem szabad beleélni magam,de ez olyan nehéz!

BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!
Akkor Te is rák vagy mint Én,nekem júni 30-án volt a szülinapom(28.Kép).

Sysy
sysy77

Sziasztok csajok!

Unique
Akkor úgy tűnik jól drukkoltam, ugye?

Réka
Nagyon Boldog szülinapot!!!

Sysy
Neked is boldog szülinapot így utólag!
Én drukkolok, h sikerüljön a babó. Gondolom, h alig birod ki, h tesztelj... de fel kell készülni arra is, ha épp nem jött össze. Csak azért mondom, mert meg tudom erősiteni Uniqueot, és Rékát is! nekem Unique mondta, h babásak a tüneteim, tényleg az volt (hányinger, szédülés, szúrkált a hasam, meg feszült)

Most viszont megyek, mert elég rosszul vagyok...
Lehet, h elkaptam valamit! Kép
De összeszedem magam és jövök! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Unique!
Köszi szépen a listába vételt! Remélem hamarosan a zöld mezőben levő pocaklakóváró társaim mindegyikének lesz kis zebrája... De jó lenne, ha minél többen írnánk meg ezt a jó hírt... Kép

Réka!
Hát akkor Isten éltessen sokáig! SOK BOLDOG SZÜLINAPOT! Kép

Sysy!
Nagyon örülnék neki, ha tényleg bejönne a megérzésed! Egyébként ma én is úgy kóvályogtam, egész nap fájt a fejem, hányingerem volt, és le voltam törve. Attól tartok azonban, hogy a front az oka. Gyógyszert nem merek bevenni, nehogy az esetleges babának ártson. Nekem kb. 1 hét múlva kellene kiderülnie a dolgoknak. Addig nem is merek arra gondolni, hogy esetleg összejött a baba, mert ha mégsem, akkor le leszek tőrve, mint a bili füle... Kép De én is nagyon várom már a következő hetet!!! Kép

Wish!
Ha Neked is kb. 1 heted van, akkor kb. egyszerre fogunk tesztelni... Bízom benne, hogy mind a ketten POZITÍV híreket kapunk... Kép

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Ja és még egy kérdés. Szerintetek milyen gyógyszert lehet bevennem, ha már nem bírom a fejfájást???

Mellesleg Ti milyen terhességi tesztet használtok? Én a múltkor "Gabriel"-t (azt hiszem ez a neve) vettem. Mindegy, hogy milyen, vagy azért tudtok valami különbséget köztük??

Köszi
Zsu

Zsu
valér

Isten éltessen sokáig Réka!
Nálunk is esett, itt Esztergomban.
Valér!
Én régebben a Lilly tesztet vettem, bár eddig negatív voltKép a nőgyógyászom viszont a Gabrielle-t ajánlotta. Nem tudom, melyik jobb,vagy kevésbé jó.
dbogica

Zsu
Én eddig még sosem teszteltem, bár a párom vett tesztet, bármikor kellhet alapon, és neki a gyógyszertárban a gabriel-t ajánlották, úgyhogy nekem az van itthon.

Sziszka

szisszka

Szisszka!Kép

Köszi a jókívánságot!Kép
Remélem hogy bejön a babaprojekt,mert ha nem akkor nagyon szomorú leszek!Kép

Valér!Kép

Én a hétvégén biztos hogy tesztelek mert nem tudok már várni egy hetet! Remélem pozitív lesz a teszt!Kép

Dbogica!Kép

Én eddig mindig a Gabriellel teszteltem,de eddig sajnos mindig negatívat,talán majd most megtörik a jég.Lillyt még nem vettem,csak Medi-Labot de az nekem egyáltalán nem megbízható,mert nehezen mutatja ki az eredményt szerintem.

Sysy
sysy77

Nem tudjátok mennyibe kerül az a Gabrielle?
dbogica

Sziasztok Lányok!

Először is szeretném mindenkinek megköszönni a jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok!!! Kép Kép Kép Kérlek ne haragudjatok, de én napközben nem tudok írni, csak este vagy korán reggel, mert nem szeretnék a munkahelyemről netezni. Próbálok mindenkinek válaszolni, úgyhogy kicsit hosszú leszek Kép

Babus Kép A kispasid még mindig tündéri Kép

Duddu Kép Először is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!!! Kép A Mastodynon cseppről itt a babaneten olvastam korábban, úgy tudom (de 100%-ig nem vagyok biztos benne), hogy enyhén emelkedett prolaktinra adják.

Stella Kép Érzed még a cérnákat?

Évi77 Kép Jövő hét keddre jelentkeztem be a dokihoz. Te mikor mész? Nálatok megvolt már az 1. UH?

Valér Kép Én a teszttel a kezemben hitetlenkedve besétáltam a páromhoz a fürdőszobába és mondtam neki, hogy kisbabánk lesz Kép Kép Kép Korábban én is sokszor tervezgettem, hogy hogy fogom elmondani (veszek vmi babás dolgot, elmegyünk étterembe, stb..), de egyszerűen nem bírtam magamban tartani Kép

Majcsi Kép Drukkolok, hogy mihamarabb újra tudjátok kezdeni a projektet!!!

Virág2 Kép Én nem használtam ovulációs tesztet (pont a következő ciklusban akartam kipróbálni), úgyhogy ebben sajnos nem tudok tanácsot adni Kép

Évi79 Kép Nektek is nagyon szorítok, hogy minél hamarabb újra sikerüljön!

Tjuca Kép Köszönöm szépen a zebrát, nagyon édi Kép

Sysy Kép Szerintem a 30. nap körül tesztelj, korábban csak nagyon ritkán mutatható ki a terhesség Kép

Unique Kép Igen, spontán babó lett Kép Szorítok, hogy minél hamarabb elmúljanak a cisztáid! Köszi szépen, hogy visszatettél a táblába! Azt még kijavítanád, hogy jelenleg Szegeden élek, nem Bp-n?

Ezvicc Kép Jó olvasni rólatok Kép Megnéztem az összes képet rólatok, nagyon aranyos a kicsi Atti Kép Esetleg segíthetne az is, ha te innál édeskömény teát...

Tündike Kép Tudod, mennyire sajnálom KépKépKép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Dbogica!Kép

A Gabriel 725Ft pont ma vettem.

Timika!Kép

Akkor még várnom kell 6 napot!
Az még olyan sok,ilyenkor ólomlábakon jár az idő!
Gatulálok a zebrádhoz!Kép

Sysy
sysy77

NárciszKép
Köszönöm a jókívánságokat. Igen, éreztem eddig is, hogy van pé-m. Most ezt a hülye teát iszogatom, hátha használ. Sosem lehet tudni. A férjemnek pl. jót tett a ginseng... Kép
Én is utálom a városi forgalmat esőben... Kép Kép

DudduKép
Boldog szülinapot kívánok! Kép
Én is rák vagyok... Kép
A pozitív energiákat küldöm is, meg osztom is Kép

GYENGE IDEGZETÛEK NE OLVASSÁK!!!!
A "billingses" azt jelenti, hogy a pé környékén a hüvelyváladék folyós és fehéres lesz. Ha két ujjad között kihúzod, olyan, mint a cérna, nyúlik, jó hosszan. Innen is meg tudod állapítani, hogy mikor van a pé. Nem mindenki érzi, nem mindenkinek egyértelmű, de sokat segíthet, ha érzed.

Jaj, SzisszkámKép
Jobban vagy? Remélem, semmi komoly! Kép
Nagyon jól drukkoltál! Most azért dukkolj nekem, hogy elmúljanak ezek a csúnya ciszták maguktól. Illetve a sok cickafarkfű-teától. Mielőbb.
Csütörtökön irány az MRI, ha az negatív, akkor jöhet a Bromocryptin! Reggel beszéltem a dokival, aug-ban az inszem! Úgy várom! Kép

ValérKép
Nagyon szívesen a táblába vételt! Mielőbbi babásodást kívánok Neked! Én gyorsan osztom ám a zebrákat Kép

TimikaKép
Bocsi,azonnal javítottam. Igazából csak tipp volt, mert nem tudtam, hol laksz. Köszi a javítást! Holnap már benne lesz a táblában. Kép

WishKép
Nagyon jók a jeleid! Nagyon drukkolok Nektek! Kép Sokat gondolok Rátok nap közben is!

Pusza

Unique

KépKép
unique

A Mastodynról a Családinet-en lehet olvasni.
Bogi
dbogica

Sysy Kép Tudom, hogy ólomlábakon jár ilyenkor az idő, de hidd el, utána is Kép Utána az 1. orvosi vizsgálatot fogod várni, az UH-t, hogy jó helyre ágyazódott-e be, van-e már szívhang, stb... Kép Kép

Unique Kép Semmi baj Kép Egyébként én is rák vagyok, 21-én lesz a szülinapom Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Timika
gratulálok!!!
Nagyon szép és nyugis 9 hónapot, aztán pedig örömteli éveket kivánok!
Egyébként szép szülinapi ajándékot kaptál!!! Ennél szebbet nem is kaphattál volna szrintem! Kép

Tündi
Sajnálom! Kép

Drága Uniqueom!
Kezdek jobban lenni...
Már nem szaladok 5 percenként(hányás, hsmenés
-> bocsi, most nem tudtam másképp írni)...bár a gyomrom még elég rossz... lázam még megvan. ááá majd csak lesz valahogy...
De neked drukkolok tovább!!!!
Jajj, el fognak múlni azok a ciszták, minden rendbn lesz ne aggódj! Nem sokára már azon kapod magad, h te is zebás vagy, és nagyon szép kismami!!! Kép

Sysy
Próbáld meg lekötni magad mással, úgy hamarabb el fog telni az a pár nap.

Na most iszom 1 kis teát, aztán alszom tovább...

legyetek jók!!!
Vigyázzatok magatokra!!!

Sziszka

szisszka

Szép jó estét ebben a borongós időben!Kép

Timika!Kép

Először is Neked szeretnék gratulálnia zebrához!!!Kép

Ezvicc!Kép

KösziKép Ja már most nem alszom túl jól, mi lesz később?!?!Kép
Meglestem albumotokat.Nagyon édi a babaKép

Duddu!Kép
KösziKép és lassan már nem kell irigykedned.
Én bízom benne, hogy mindenki itt megéli mihamarabb ezt a csodát!!!Kép

Szisszka!Kép
Neked is köszi dicsérő szavaidat!Kép

Annácska!Kép
Szintén kösziKép és igen imádom én is micimacitKép
Remélem a gyerkőc is fogja, de lehet hogy csömöre lesz addigraKép

Valér!Kép
KösziKép Szeptember 12-re vagyok kiírva, de tuti hamarabb lesz meg a baba, szerintem aug.legvége, szept. elejeKép Már most nagy a korához képestKép
Ma a védőnő is mondtaKép

Évi!Kép
Neked is köszi szépenKép

Babus!Kép
KösziKép és lemértem, 99 cm-nél tartokKép
Az sok így a 31+1 héten szerinted????
Kristóf annyira cuki!!!!!Kép
Imádni való és mindig vidám, olyan mint Te!!!Kép

Na m indenkinek megköszöntem remélemKép

Kitartást, lassan megostromolnak a zebrák!!!Kép

Puszi Nektek!!!

Mea(31+1)

Mea
mea

Köszönöm a köszöntést Mindenkinek!
Olyan, mintha csak azért írtam volna, hogy köszöntsetek, pedig csak elmélkedtem mélabús hangulatomról.
Azóta jól feldobódtam, kellemes társasjátékpartit csaptunk a barátnőmékkel.

Unique!
Hát Isten éltessen téged is!
És szurkolok, hogy a cisztáknak viszlát mondj mielőbb!
Hihetetlen, hogy csak úgy fel tudnak szívódni,nem?
Küldök neked egy kis drukkot, az sosem árt!

Sziszka!
Lemaradtam valamiről, vagy csak a "mikulás" okoz ilyen tüneteket?
Mindenesetre jobbulást neked mielőbb!

Timikának és Sysynek is:
Ééétessen sokáig (ahogy tesókám mondaná: kicsit beszédhibás)!!
Mennyi rák! Kívánom mindannyiunknak a legszebb szülinapi ajándékot!

Azért a görkori, amit kaptam, a se semmi.
Majd teszek fel képet...

Ironram!
Ehhez mit szólsz:
Most megyek megnézem, mit főzött apjuk mára...

Jó éjszakát, vigyázzatok magatokra!
Réka
Vendég

Sziasztok!

Mea Kép, Szisszka Kép Nektek is köszönöm szépen a gratulációt, Duddunak pedig a szülinapi köszöntést Kép
Tényleg ez a legszebb szülinapi ajándék Kép

Szisszka, vmi vírust kaptál el? Esetleg próbálj meg 1 napig csak főtt rízst enni, az jót szokott tenni.

Szép napot kívánok mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Minden szülinaposnak Boldog szülinapot!!!!

JófiKép
Mi a helyzet veled? Ezer éve nem láttunk...

AnnácskaKép
Nálatok is nagy a csend Kép.
Ugye minden rendben van és próbálkoztok ezerrel?

TündiKép
Hogy vagy? Sok a meló?
Most már csak 4 munkanap...

UniqueKép
Jól megszivattál tegnap a kétcsíkor Babymark-kal Kép!
Azt hiszem nem csak ovulációs teszt van ilyen néven, hanem terhességi is...
De azért gratulálok ehhez a két csíkhoz is!
Hogy haladnak a vozsgálatok? Remélem következő hónapban meglehet az első inszem. Sőt, azt kívánom, hogy már ne is legyen szükség rá egy spontán babó miatt Kép!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!Kép

Tegnap este 8-tól nem volt áram ezért nem tudtam jönni egész este.Pedig úgy szerettem volna,mert hiányoztatok!Kép

Köszönöm a jókívánságokat! Tényleg mennyi rák van it!KépKépKép

Unique!

Mikor van a szülinapod?

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Beidéznék megint egy horoszkóprészletet:A Plútó szenvedélyt is hozhat kapcsolatunkba, így a szexualitást nagyon tüzesen élhetjük meg. Szüleinkkel kapcsolatban is harmónia uralkodik bennünk, most igazán békében, hálásan gondolunk rájuk, negatív érzések nélkül. Ami még fontos lehet a mai napon, az a saját belső gyermekünkkel való foglalkozás. Vagyis próbáljunk meg kommunikálni azzal a kisgyermekkel, aki bennünk él, és lehet, hogy nagyon régóta vágyik arra, hogy fényt, melegséget, szeretet kapjon. Adjuk meg neki ezeket a boldogító érzéseket, és felnőtt életünk fog ezáltal épülni.

Na ez az uccsó rész legyen a mottó a mai napraKép

Lányok!

Nem emlékszem valaki írta, hogy szedett progeszteront, és mindig megjött neki amellett is. Igaz ez, múlt hónapban így volt, sQt, de most, mintha nem akarna jelentkezni Piros, igaz, hogy ma vagy holnap kellene jönnie, ha pé+14-et veszek alapul. HELP, aki tud!
Még egy kérdés, meddig kell/lehet büntetlenül enni a progit? Egy ciklus alatt is, meg hány ciklus alatt?

Na asszem egyszerre ennyi kérdés elég is lesz:-)

Mindenkinek szép napot!

Juca

tjuca

JucaKép
Én használtam progi-kúpot.
Pótolja a progiszintet, de az nem igaz, hogy emellett nem jöhet meg. Az első hónapokban elnyújtja a ciklust, de ha sokáig szeded, akkor meg fog jönni.
Szerintem tüszőrepitől a tesztig kell szedni a progit. Ha + a teszt akkor a doki utasításai szerint folytatni kell akár a 12. hétig is a szedését, mert addigra a placenta átveszi a szerepét.
A - a teszt, akkor abba kell hagyni és indulhat az új ciklus.
Remélem tudtam segíteni!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok4
Most találtam rátok. És ha nem baj leírom én is a történetemet.
Januártól mi is babát szeretnénk. A harmadik hónapban sikerült is, de a 12. heti ultrahangon kiderült, hogy már nem dobog a baba szíve. Szeptember végén kell mennem az orvoshoz újra és utána majd megint próbálkozhatunk, addig marad a tervezgetés.
Beleolvastam egy kicsit az eddigiekbe, és még sajnos nem teljesen vagyok képben (majd igyekszem), de valaki kérdezte, hogy meddig lehet szedni a folsavat. A múlt héten voltam a dokimnál és azt monda, hogy már most kezdjem el szedni az elevitet és a folsavat, pedig hol van még szeptember.
A terhességi teszttel kapcsolatban, nekem a Gabriel nem jött be. Igaz, hogy egy nappal hamarabb használtam mint a másikat, de nem mutatta ki a terhességemet, még a másik (sajnos elfelejtettem a nevét, de kék kupakja van, és 2x anniba kerül)igen.
Na jó sokat írtam így elsőre.
További szép napot mindenkinek!
dido

dido
dido

Stella
Az sem eléggé kifejező hogy pocsékul vagyok. Vasárnap óta belémköltözött a mélabú, szomorúság, csalódottság, hitehagyottság, és sorolhatnám még Kép (így az évfordulós vacsink sem volt épp felhőtlen boldog hisztivel a lelkemben) Tegnap este bőgtem egy csomót és folyamatosan tudnék most is. Már a nyaralás sem dob fel, jobban várom a vizsgálatokat.
Munka nem sok, már a helyettesem csinálja, én meg csak nézek ki a fejemből az üres tekintetemmel... Majdnem felhívtalak este hoyg van-e éppen szabadon egy vállad amin kibőghetem magam, csak nem akartam elvenni a kedvedet. Remélem te tele vagy sok-sok reménnyel a következő lombikot illetően! Kép

Tündi
Vendég

TündiKép
Ha hívhatnékod van, akkor hívj!
Nem tudod elvenni a kedvemet és nagyon jól tudom, hogy min mész most keresztül.
Sőt, minden tiszteletem a tiéd, amiért ennyi időn keresztül így tartottad magad!
Meglesznek azok a vizsgálatok, ne aggódj! Azzal nem kerültök előrébb, ha magadba fordulsz és elmerülsz a tahatatlenség érzésében!
Mert nem vagy tehetetlen és mindent megteszel a babáért!
Most az a legfontosabb, hogy élvezd az életet (amennyire tudod)! Nem baj, ha néha szomorú vagy, mert az is része az életnek!
Koncentrálj a nyaralásra és a párodra!
Tudom, hogy milyen iszonyú nahéz újra és újra felállni, de MUSZÁJ megtenned!
Vegyél egy mély levegőt és szedd össze magad!
Csak előre nézz!
Nem szabad, hogy a rossz kedved lerontsa a nyaralást, mert lehet, sőt biztos, hogy ez lesz az utolsó, amit kettesben tölthettek!
Már most tedd át a terhet a doki vállára! Nekem már az nagy megkönnyebbülés volt, amikor elmentem hozzá. Neked is az lesz és remélem úgy jársz majd, mint Judyt. Pár bogyó ciklus elején és jöhetnek az ikrek!
Próbáld meg a jó oldalát nézni!
Ez már a finish és hamarosan valóra válik az álmod! Eddig is nagyon erős voltál és igyekeztél nem csak erre figyelni. Próbáld meg ezt folytatni még egy kicsit!
És hívj, ha bánt valami!!! A fülem egész közel van a vállamhoz Kép!
Stella

Kép
stella9

TündiKép

Én is csatlakozom Stellához és kívánok sok erőt!!!
Most már legalább sínen lesztek.
Lehet, hogy már gyógyitól egyből sikeretek lesz, mint nekünk!!!
Én kívánom ezt nagyon Nektek!!!
Fela fejjel, még egy kicsit tarts ki!!!Kép

Pusz

Mea(31+2)

Mea
mea

sziasztok!
ismet a hullafaradt Judit ir nektek. Eletem leghosszabb ejszakaja volt este tiztol reggel otig kuzdottunk a kis Attival. De nem baj akkor is imadom, csak tuti egyke gyerek lesz Kép Ez csak vicc!

tettem fel uj kepeket, es most rohanok aludni, mert kovetkezo szopi fel ora mulva. mostanaig volt itt a vedono, igy eddig nem tudtam pihizni

kepek:
http://zsamboki.sytes.net/gallery/kis_Atti

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Réka
Szerintem biztos, hogy nem a "mikulás" miatt van!
Már jobban vagyok, csak a fejem majd szét robban, meg lázam még van.

Timika
Köszi! Kipróbálom a főtt rizst! Kép

Unique
Mi a helyzet?

Juca
Nagyon kedves a horoszkóp részlet, nem tudom melyik jegynek szól.. de feldobott, és szebbé tette a napom! Köszönöm! Kép

Dido
Üdv nálunk!
Sajnálom, ami veletek történt!!! Kép
De szeptember már itt van a nyakunkon, és hidd el, akkor rendben lesz minden!!! Mielőbbi babásodást kívánok!

Tündi
Tudom, hogy most nem egyszerű... de próbálj arra gondolni, hogy milyen jó lesz, hogy mentek nyaralni, kiszakadsz a hétköznapokból, a megszokott környezetből, és szép helyeken fogtok járni! Ráadásul nagyon sok időt tölthetsz a pároddal!
A vizsgálatokon meg ráérsz akkor törni a buksid, amikor ,már előtte vagy!
Küldök neked sok pozitiv enegiát!!!
Pozitiv hozzáállás, és minden rendben lesz!!!

Mea
Mondtam a páromnak, hogy majd micimacis gyerekkuckót szeretnék majd a gyerkőcek, a párom mondta, hogy akkor valószínű, a kis lurkó nem rajong majd annyira micimaciékért mint én! Kép Bár szerintem ezt sosem lehet tudni! Kép

Judit
Nagyon nagyon csodállak, hogy így birod!!! Kép
Pihenj, amennyit csak tudsz!!!Nagyon édes kis Atti a képken!!! Kép

Sziszka

szisszka

Szia Tjuca!
Ez egy általános horoszkóp mindannyiunk számára?
Hát ha csak a rákokra vonatkozna, akkor is érdemes mindenkinek hallgatni rá, igaz?

A progreszteronhoz nem igazán tudok hozzászólni, de nagyon sok irományt találhatsz erről a neten.

Szia Dido!
Üdv. közöttünk!
Olvastam a történeted, sajnálom, de biztos a sors még egy nagy pihenést szánt nektek erre e nyárra. Aztán ősztől gőzerővel belekezdhettek újra.

Szia Tündi!
Nagyon rossz pont tőled olvasni ilyen negatív sorokat, aki - számomra is meglepően - sok erővel telve vígasztaltál idáig mindenkit. Persze tudom én, hogy mindenkinek a saját nyomora fáj a legjobban. Biztos vagyok benne, hogy természetes, hogy néha belesüllyed ebbe az egészbe az ember és úgy néz ki, mintha ki sem jönne belőle soha. S az is biztos nem jó, hogy ha teljesen elengeded ebben magad. Szerintem csak egy kis erő kell, ami nem engedi hogy tovább süppedj, hanem akár "fenékbebillent" egy kicsit, vagy csak egyszerűen segít, hogy túléld ezt a pár nehéz napot. Mert szerintem az idő is segítségedre lesz, hogy "újnapújélet" szemlélettel ébredj egyik reggel. Adj magadnak időt, hogy kicsit megerősödj! Aztán pedig a nyaralás csak segíthet. Csak ne legyenek elvárásaid vele szemben és minden rendben lesz!
Küldök neked erőt, mert nekem most csak türelemre van épp szükségem, s per pillanat abból is van (a tegnapi fura hangulatom, csak a pillanat műve volt szerencsére)!

Veled vagyunk!
Réka
Vendég

Sziasztok!

Szisszka, Dudu!
A horoszkóp a NQi lapozón szokott lenni, és mindig csak belekukkantok, és már felejtem is el. Ott nem jegyekre írja, hanem a Hold járását veszi figyelembe, és ma szqz nap van, asszem. Na mindegy mindig ír valamit, a múltkori felfázóst is elQbb olvastam, amikor többetek írta, hogy felfázása van. Lehet, hogy csak ráhibáznak, vagy olvassák a BabanetetKép

Dido!

Nekem szintén volt egy vetélésem a 11. héten. Mindenképpen várjátok ki a kötelezQ idQt, és utána is csak türelmesen. Én addig mással kínoztam magam, fogorvoshoz jártam, hogy ne nagy pocival kelljenKép
Minden esetre nagyon drukkolok, hogy mielQbb sikerüljön a baba:-)

Juca

tjuca

Kép
Kép

KépKép
unique

Szia Judit!

Minden elismerésem, hogy a sok fáradtság között még írsz is nekünk!
Megnéztem a képeidet. A környék, vagy a család összes gyermeke meglátogatott benneteket?
Nagyon helyesek!
Néhány pihis percet és sok erőt kívánok neked!

Réka
Vendég

Sziasztok!

Ronda az idő és depis a hangulatom is. Kép Még mindig nem jött meg Kép ez a fránya, pedig szombaton este (miután együtt voltunk a párommal véreztem egy kicsit és nekem ilyen gyakran szokott lenni mensi előtt) és utána vasárnap is meg tegnap is barnáztam, a múlt héten pedig már voltak ilyen mensi közeledtét jelző görcseim is. Persze igazán nincs viszonyítási alapom arra, hogy miután a "babává válni nem akaró" kezdemény elment mi az 1cn, de számításaim szerint már itt az ideje. Kérhetek tőletek kivételesen mensi hozó energiákat?
Szóval itt a soha vissza nem térő alkalom: most minden mensit átvállalok, de most azonnal és idén utoljára.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Tündi, Drága TündiKép
Nem tudom, mit is írjak, mivel kezdjem. Először is talán, hogy mindannyian átestünk hasonló érzéseken, én magam többször éreztem világvégét. Én a párom vállán sírtam ki a fölösleges könnyeimet a helyéről Kép
De gondold csak el, hogy tényleg mindennek megvan a maga oka. Az, hogy Nektek nem most jött össze a babó, az is valamiért van. Nem tudhatjuk, de én hiszek benne, hogy odafenn figyelnek ránk.
(nem vagyok bigott vallásos)
Szeretnék visszakapni egy életerős, vidám Tündit. Azt nem kérem, hogy felejts el mindent, mert azt nem lehet. Nem megy, én is próbáltam már. De új erővel feltöltődni, újra előre nézni és sosem hátra, azt lehet. Ezt viszont tapasztalatból írom. Mindig Te adtál erőt nekem, amikor el voltam kenődve, Tőled kaptam a tábla készítés csodás élményét, amivel már két zebrát is tudtam oszatni. És nemsokára ha visszatértek az utazásról talán Neked is oszthatok. Kép
Kérlek, ne add fel, csak az útra koncentrálj, meg magatokra! Ez most a legfontosabb. TE vagy a legfontosabb. Tudod, a mélabús kismamikat nem szeretik a babák Kép
Nekem a mostani dokim mondta: "fog kapni mindenféle bogyót, de egyvalamit mindig szem előtt tartunk: a legfontosabb a maga egészsége." (mármint az enyém. A legfontosabb, hogy a mama jól legyen és akkor a baba is jól lesz.

Na, talpra! Hajrá. Veled vagyok! Kép

Sok puszi

Unique

KépKép
unique

Köszönöm szépen a vigasztaló szavaitokat! Aranyosak vagytok! Megpróbálok jobban figyelni a pozitiv energiákra és gondolkodásra, és remélem ez tényleg csak idő, pár nap kérdése.

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?