Új privát üzeneted érkezett!

Holka, könyörgöm virtuálisan segíts!!!! Majd meg őrülök. A kezeim már napok óta iszonyatosan fájnak. először kezdődött azzal, mintha a csontjaim fájnának az újjaimban, aztán már a tenyerem is kezdett, már a csuklóm is bedurrant. Sőt már ott tartok, hogy nem tudok aludni miatta, mert megőrülök. Már borogatom, most is fennt kukorékolok, mert ezt a fájdalmat ép ésszel nem tudom elviselni. Azt mondja a környezetem, hogy meg van dagadva a kezem. Ödéma???? Vagy mi a szösz jöhet esetleg ilyenkor számításba? És tök király mert nem szedhetek rá ugyebár semmit.
Annyira el vagyok keseredve, hogy minden szar kijön rajtam. Na most kapom azt vissza, hogy nem hánytam, meg egész jól voltam az első harmadban. Most meg szinte elviselhetetlen fájdalmaim vannak és ezzel nem túlzok. Már félek aludni, ráadásul a szervezetem annyira dolgozik, hogy rémálom fullad. Múltkor mondtam a dokimnak, azt mondta, hogy nem írhat most vízhajtót és a terhességtől van. De vajon mit fog szólni ahhoz ha visszamegyek és megmondom neki, nem bírom ki. Egyébként a fájdalmat elég jól viselem, de ez mindent felülmúl. Annyira durva, hogy a takarümat alig bírtam levenni magamról, kb az 5ik próbálkozásra, na meg a köntös felvétele sem egyszerű mutatvány volt. Ja és mi lesz ha hajat kell mosnom, az már tuti nem megy.

Bocsánat a kesergésért, de annyira szomorú vagyok és fáj!!!! És még 3 hónapom van :shock: remélem más dolgot már nem tartogat számomra a sors :roll:
magdolnam

JAjjj Magdolnam, nagyon sajnálom, hogy ennyire rossz neked!
Biztos nagyon fájhat, hiszen az is rossz, ha csak egy ujja durran be egy embernek. Természetes vízhajtó teát sem ihatsz? Dm-ben láttam ilyet, csak nem emlékszem, milyen gyógynövények vannak benne, lehet-e kismamiknak is inni. Sztem nézd meg, kérdezd meg az orvostól, lehet-e. és idd azt, ha lehet!
De remélem hamar elmúlik! :(

Kép
jenny29
Mór

igen, én is gondoltam a vízhajtó teára.... most zöld teát ittam. fél litert. Aztán délbe is kb egy ilyen adagot fogok inni. Mert már nem nagyon érdekel mit mondanak hogy lehet e vagy sem, csak segítsen! Ja és ilyen izomlazítót se lehet használni, rá van írva, hogy kismamiknak tilos :shock: h alett volna itthon akkor tuti bekenem. MEgyek holnap gyógyszertárba és veszek naturlandot. Aztis csak csínján fogom használni.
Reggel nagyon sírtam, mondtam apának, hogy inkább vágnák le a kezemet, az nem fájna ennyire. Erre jól megmaszírozta. Ez hatott is, de csak annyira, hogy fel tudtam öltözni meg a kezembe tudtam venni a kv-s csészét teli kávéval.

Nina kicsit túl stresszes kisállat. Kiraktam napozni meg füvet legelni, amíg az almát kicseréltük. Eddig nem is lett volna baj, aztán visszaraktuk a helyére és a kedvenc vizslám kiszúrta. Ninus meg megérezte, hogy reggelinek nézik, erre olyanokat pattogott a ketrecébe hogy csak bámultunk. Aztán meg tyúknak képzelte magát :shock: rájöttünk hogy zavarja ha a frakk nézi őt és el akarta ásni magát. Aztán behoztuk, de még mindig fél :(
magdolnam

Sziasztok!

Márti: miért lesz nehéz Robinak elmondani? Szerinted nem örülne neki?

Magdonam: a vérnyomid rendben van egyébként? A vizesedés szerintem túl korai, de jó lenne, ha Holka mondana rá valamit. Elhiszem, hogy nagyon fáj. Nekem a kb. a 36 hét körül vizesedett be a lában és zsibbadt is rendesen. A kéz meg rosszabb lehet. Kitartást!!!

Jenny: mizu veled? Lassan vége az áprilisnak! ;) Elkezdtek korábban próbálkozni, vagy betartjátok a 3 hót?

Kép Kép
kisvirág_30

hát amit én hajnalban olvasgattam, az tipikus rheumás tünet, amik kismamiknál gyakran előfordul. Egyébként rendbenm, csak a szívem pörög mindig, vagy alacsony de a szívem pörög.. Egyébként mindenki akivel beszéltem -tök mindegy milyen tünetről volt szó- azt mondta hogy neki 1 hónappal később jelentkezett. Most nem szeretnék következtetéseket levonni, de tökre úgy néz ki a dolog, mintha kb 1hónappal elprébb járnék :roll:
magdolnam

Sziasztok!

Magdolnam:
Nagyon sajnálom! Remélem hamarosan elmúlik és lehet rá valamilyen gyógyírt találni! Drukkolok!

Kép
anda81

Sziasztok!

Andiknak utólagosan boldog névnapot!

Magdolnam
Nem lehet inhüvely gyulladás??? Nem akarok kontárkodni, de a dagadás és a fájdalom... Barátnőmnek is volt ilyen.

Képzeljétek a suliban most hétvégén szinte mindenki rákérdezett, hogy csak nem babát várok? Még csak 10 hetes vagyok, de tökre látszik. nem gáz ez? Igaz a pocakom ami eddig megvolt most nem tudom behúzni és ez elég egyértelműen kismamis pocit mutat.

Lányok! Mit lehet ezzel az iszonyat puffadással kezdeni? majd meg zavarodok tőle.

Márti
Örülök, hogy végül is mindenki örül a babának. Olyan jó érzés nem?

Jenny
Most jön majd az első éles hónap??? Hajrá!

Viri
Ha ma reggelre felugrott a hőd, akkor tuti megvolt az ovud. Izgulok érted!!!

Na most csakm ennyi, majd később írok még.

Kép
Kép
nati80

Magdolnam :(
bocsi,csak most jöttem fel a netre,mert családi napot tartottunk :D ,kirándulni voltunk és este fél8-ra értünk haza.
Tessék elmenni dokihoz!! Az ödéma miatt nem kéne csont fájdalmat is érezned. És kérdés,hogy a vérnyomásod milyen(még akkor is ha nem érzed magasnak) és a vizeletedben a fehérjét is ellenőrizni kéne.
Ha tényleg reumás izületi gyulladásod lenne az pedig kezelhető gyógyszeresen, babádra nézve kockázat nélkül.Szóval nézesd meg magad mindenképpen.

Nati
puffadás csak az első trimeszterre jellemző,nemsokára megszűnik. Esetleg többször kevesebbet egyél.
Klassz,hogy kezd a pocid látszódni. :D
holka

De jó volt nektek! Mi is fogtuk magunkat és elmentünk apumékhoz és egész jó volt ott! Ma elmegyek a védőnőhöz, aki úgysem fog tudni semmit, aztán beugrok a gyógyszertárba és kérek rá tanácsot aztán megyek dokihoz. Vagy be kéne utaltatnom magam reumatológiára? Ma se volt semmi az éjjelem, de legalább nem keltem fel. Anyós szerint vizesedés és reuma :roll: ma majd kiderül!
Köszönöm a választ!
magdolnam

Én csak azt gondolom,hogy ha babát vár az ember akkor jobb akár feleslegesen is elmenni dokihoz,megnézetni magad... mint esetlegesen házi patikai módszerekkel otthon ápolgatni magad....
a biztonság kedvéért :wink:
holka

teljesen kivagyok, nem hiába utálom ezt a helyet. Az apróbb részletektől megkímélnélek benneteket.... Úgy döntöttem, hogy elmegyek a védőnőhöz 10kor, ugyebár akkor nem érhet az a meglepi hogy vásárol vagy a *****om tudja mit csinál munka helyett!!!!! Azért rácsörögtem, de nem vette fel. Odamentem és senki nem volt ott! Még rácsörögtem vagy 3szor, de semmi ja és semmi kiírás nem volt.... Annyira felpörögtem ezen, hogy na. Lassan ott tartok, hogy hazamegyek és az ottani (kiskoromban volt) védőnőmmel beszélek. Vagy nem tudom
magdolnam

Magdolnam:
ki volt a védőnőd? :) Ja! Próbálok majd összefutni veled msn-en, a szerződéssel kapcsolatban...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Paint ballozni voltunk hétvégén, egy kép erről, na és egy Cacámról, ez a kedvenc képem most :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1208775324.9682.jpg[/img]

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Magdolnam:
hát ez tényleg kritikán aluli, amit mővel ez a védőnő...Szegény fejed, jol kifogtad ezt a helyet magadnak :cry:

Mágnes:
de aranyos a kis Anna, olyan kis finomka, zabálnivaló!!! :wink:
Jól látom, ma kellene NEM megjönnie pirinek???
Valamit érzel???

Kép
Kép
Kép
f.marti

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ááááááááá kicsit vizesedem????? 1hónap alatt sikerült felszedni 6kgt!!! pedig ugyanannyit eszem! Azt mondta a doki, hogy még ez is teljesen normális :shock: ja és ödémám lett, azért fáj a kezem. Nem akartam elhinni hogy ettől. Só és fűszermentes étkezésre vagyok ítélve ja és max 200gr/nap szénhidrát. Király....
magdolnam

Jaj Magdolnam!
Még mi jöhet ezután???Remélem hamar lejár ez az egész rémálom és elmondhatod majd, hogy a babádért megérte.... :wink:
Szegény fejed, teljesen só nélkül, egy picit sem szabad???
Hu, akkor nagyon iztelenek lesznek az ételek... :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

azt mondta, hogy ha nem bírom, akkor picurka jöhet
magdolnam

aszem visszaállok arra, hogy szinte csak zöldséget eszek meg gyümit. De Lizáért mindent!!!! Már most megéru :wink:
magdolnam

könnyen beszél, nem ő kell megegye az ételeket... De tényleg vigyázni kell vele!.Amugy te szerettél erősen sózni? ?

Kép
Kép
Kép
f.marti

igen, sőt imádom a jóóóó fűszeres kajákat!!!! dehát ez van.
magdolnam

de ha ez segít hogy ne fájjon a kezem!!! Akkor mindent megér nekem. Meg aztán kicsit sokkolt az is hogy összesen 10kgt szedtem fel, de azt mondták hogy ez normális. Mondom teljesen visszaállok a zöldségekre és heti 1 alkalommal gyümi napot tartok! Ezt Nati javasolta.
magdolnam

Igen, jó ötlet és egészségesebb is.Én most rá sem birok nézni egy fűszerre sem...Már a szagjától olyan hányingerem lesz, hogy menekülök... :lol: Csak az a baj, hogy mindennel szinte igy vagyok.. Egyedül a gyümölcssaláta és a gyümölcsjoghurt csúszik...

Kép
Kép
Kép
f.marti

hú az fini. Azt hiszem holnap vagy holnapután én is gyümisalit fogok egész álló nap enni. Hányni hánytál már?
magdolnam

Igen, már hánytam is, de többnyire csak ölelem a wc-kagylót de nem jön ki semmi... :x Igaz, reggel éhgyomorra, nem is tudom mi jöhetne

Kép
Kép
Kép
f.marti

Képzeljétek, az osztrák barátnőmnek egy ismerőse terhes lett és a férje örömében elment és vett egy babakocsit, aztán az első Uh-on kiderült, hogy ikrei lesznek, két kislány ezért a babakocsit még becsomagolt állapotban, vadi újan odaadták a barátnőmnek, hogy majd küldje el nekem... Ugyhogy lesz egy vadi új babajárgányunk... :wink:

http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?A ... end=368691

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ez lesz a babakocsim, ezen a linken meglehet nézni... :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

A barátnőm még arra is gondolt, hogy beférjen a liftbe :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Halihó!

Magdolnám:
Remélem hamarosan csökkenek a fájdalmaid! A só és fűszer mentes étel valóan nem hangzik jól, de a babáért és magadért mindent! Sok-sok erőt és kitartást kívánok hozzá. Sajnos a nővérem is hasonló cipőben járt, mint te, de tavaly augusztusban egy gyönyörű kisfiú lett az eredménye a kitartásának. (Azért rendesen megdolgozott a gyerek születésekor, de mára minden OK.) :D

Márti:
Én megnéztem, de babakocsit nem láttam! Biztos én vagyok a hülye! :oops:

Kép
anda81

Köszi Anda! :wink:
Márti én sem látom :(
magdolnam

Bocsika lányok, nekem bejött, és azt hittem más is látja, nem baj elküldöm másként Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

tök jó! :) és teljesen ingyen és bérmentve kapod meg?
magdolnam

Igen Magdolnam. :lol:
Ez lesz a barátnőm ajándéka :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

magnes, anna bébi nagyon cuki!! :)

marti, hogy neked ezzel a kocsival mekkora mázlid van! :)

Ide nem tettem fel képet, de a hétvégén a bababörzén mi is vettünk egy kocsit. A 'rendes' kocsink már január óta megvan, de én szerettem volna egy háromkerekűt is futáshoz (már alig várom hogy mehessek mert én mindig mozgós fajta voltam és mostanában nem nagyon csinálok semmit...) Persze mivel második kocsi, sok pénzt nem akartunk rászánni. Úgyhogy a végén 8.000-ért sikerült venni egyet. :)
Meg volt az a kenguru amit mindenképp szerettem volna, mert ez az egy féle amibe újszülött kortól is bele lehet tenni ugyanis vízszintesen is lehet benne vinni a bébit. :) Nem sok reményt fűztem hozzá, mert nem sok használtat látni belőle, vagy ha van is, nem annyival olcsóbb. Amúgy csak a brendonban lehet kapni, 25-ért... És nézelődtünk, amikor az egyik standon kiszúrtam egy darabot eredeti csomagolásban. És hogy teljes legyen a kép, az egyik volt tanítványom anyja árulta... Úgyhogy garival meg mindennel együtt használatlanul megkaptam pont féláron!!! :) Úgyhogy nagyon sikeres kis hétvége volt. :)

Aztán meg megrendeltük a kiságyat is, meg egy csomó cuccot még hozzá. Már csak meg kell várni hogy megérkezzenek. És az ágyból zöld helyett barnát vettünk, mert a zöldet már csak egy helyen lehetett kapni és nem akartam csak azért plusz 100 dollárt adni...
Na dobok egy pár képet, aztán elteszem magam holnapra.
Mindenkinek jó éjt! :)

Kép Kép Kép

KépKép
muffin

ááá az ágyról nem jó képet tettem fel... ez lett volna, de itt a másik, ami végül lesz... :)

Kép

KépKép
muffin

Sziasztok!

Magdolnam, örülök, hogy elmentél orvoshoz! Liza mindent megér,tartsd be a diétát, a sómentességet! Remélem, jobban leszel!
Viri, kivárjuk a 3 hót, nehogy baj legyen. Júniusban kezdjük, bár Apa nagyon sunyít, hogy mi lenne, ha...Én nem merem, nehogy megint valami baj legyen...
Lányok, gyönyörűek a babakocsik, kiságyak!!!!!!

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok lányok!Jó eggelt, jobbat mint az enyém :evil:

Képzeljétek lányok, mind azon agyaltam, hogyan fogom elmondani a fiuknak a jó hirt, hogy kistesójuk lesz...Erre tegnap a nagyfiam azzal állt elém, hogy ő karácsonyra kistesót kér ajándékba,mert egyik meséskönyvében is a kisfiu azt kért a Jézuskától... Erre elmondtam neki, hogy a kistesója már bent van a pocakomban és pontosan decemberben fog onnan kijönni, ha minden igaz . Erre ő annyira örvendett, elkezdett ugrálni örömében, meg gondolkozni, hogy akkor most mit is kell majd venni neki, ruhákat, játékokat, babakocsit... Szóval, ez a lelkesedés átragadt a kicsire is és most nagyon felvannak dobva a hirtől...Robi meg megy és mindenkinek újságolja, hogy az anyukája pocijában nő egy kisbaba és az lesz az ő ajándéka...
Anyósom ma reggel jött, hogy vigye oviba és neki is elmondta, persze ő már tudja, de annyira lehangolta a kis drágámat azt hittem lenyelem keresztben .Azt mondta nagy pléhpofával, hogy ez még nem biztos, meg elkezdett vádolni, hogy minek mondtam el neki...Jól felidegeltem magam miatta !

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Ha jól emlékszem te tetted fel valamikor annak az oldalnak a címét ahol a baba méretét lehet megtalálni. Feltennéd nekem megint?

Bocsánat, hogy most nem írok, de sok a dolgom. Ígérem estére írok mindenkinek.

Kép
Kép
nati80

Kép
Kép
Kép
f.marti

Erre gondoltál?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Köszönöm, igen erre gondolta. Remélem mostmár sikerül megjegyeznem.

Hogy vagy? Én még mindig szarul. Két napja fel se tudok kelni az ágyból szinte. Most kajáztam, de máris rosszul vagyok. Csak néhány percig volt jobb a kajától. Alig kívánok valamit, de legalább a folyadékot már iszok eleget. De csak citromos vizet jéggel. :?
Két napja sokat szurkál, nyilal a hasam, remélem csak a szalagok nyúlnak és nem a Pocoknak van baja.

Kép
Kép
nati80

Nati:
köszi jól vagyok, nem kiabálom el,de napközben tőr rám általában mostanság.Meg van hogy egész nap kinoz..Én sem tudok enni sokmindent. Egyedül a gyümölcs csúszik.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Muffin:
neked el is felejtettem mondani, hogy nagyon szupi a babakocsi amit vettél, és a kenguru is.Jó áron megkaptad.A kiságy is tetszik. :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Muffin
nagyon klassz felszerelést kap Eliot. Tök csini vékony a derekad :lol:

Magdolnam
reméljük a diéta rendezi nálad ezt az állapotot.
Nekem Henivel első 6 hó alatt össz 6 kg jött fel majd az uccso 3 hónap alatt újabb 11kg!!
És most egy hete látom,hogy bizony a zokni nyoma simán megmarad a bokámon.... :(
De nálam ami a legrosszabb az az erek állapota... állandó égő,szúró fájdalom a lábamban,combomban... nem véletlen a szó: terhesség
De gyorsan elröppen az idő és nemsokára az édes kis babáinkat ölelhetjük magunkhoz. :wink:

Márti
legalább a gyümölcs csúszik...
Anyóstól nem szép,hogy rosszakat mond a fiúknak!! :evil:

Mágnes
Anna gyönyörű kiscsaj!! Tényleg, hogy állsz a mensivel?

Nati
kitartás a rosszullétek miatt...
holka

holka:
mensi még nincs, de ez nálam nem jelent semmi különöset, még csak tegnap kellett volna megjönnie..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
Szeretnék ajánlani nektek egy forradalmian új, és nagyon jó termékcsoportot, a mikroalgákat.
Jelenleg por, és energiaital koncentrátum formájában kapható.
Leírom, hogy eddig mik a tapasztalatok, miben segít:
-magas vérnyomás, vércukor szint normalizálás
- allergiák, ekcéma
- idegrendszeri problémák
- szív és érrendszeri problémák
- fejfájás, migrén
- bőr,köröm, haj problémák
- gyomorfekély és más gyomor, bél,-és emésztési problémák
- máj és vese problémák
- rákos megbetegedések
- ízületi, reumás problémák
- csontritkulás, érelmeszesedés
- teherbeesési gondok, nőgyógyászati problémák.
Ezenkívűl, ha foglalkozol a dologgal heti 2-3 órát, jelentős jövedelemre is szert tehetsz.
Bővebben a http://gyogyalga.gportal.hu címen tudtok olvasni róla, érdemes kipróbálni!!
nyusszancs

Sziasztok!

Húúú lányok, nagyon vagány cuccokat vettetek a bébiknek! Szerintem nagyon fogják élezni a dolgot! A nővérem kisfiának van három kerekű babakocsija. Szerintem tök jó, csak eleinte meg kell szokni, mert egy kicsit másképpen lehet navigálni, mint a négykerekűt.

Mindenkinek kitartás a rosszullétek miatt!!! Akik még az elején vannak, azoknak jó hír, hogy hamarosan alábbhagy rókakoma állandó jelentkezése. Akik már látják a fényt az "alagút végén", azoknak meg kitartást kívánok és drukkolok ezerrel, hogy minden rendben legyen!

Kép
anda81

Már megint nem tudok aludni ettől a hülye kézfájástól. Azt hiszem ez nem víz.... Ma visszamegyek és kérek beutalót reumára....

Anda, te ebben a hónapban szedtél clostit? Már nem emlékszem, de megkérdezem: te méred az ébredési hőmérsékleted? Mert az könnyít a dolgokaon.

Volt nálunk tegnap az a fiú aki sobabútorokat gyárt. Lerajzoltam neki hogy én mit képzelek és ő kivitelezi. Ma derül ki, hogy mennyi pénzt kell rabolnunk :roll: :wink:

Hú, tegnap randiztam a barátosnémmal és ő már a 35.hetet tapossa, pár nap és már bármikor jöhet a gyerek! Annyira jó lenne, ha szülinapomig kihúzná!!! Olyan aranyos látvány lehettünk: 2 kisbálna megy a cukiba ráadásul tök ugyanolyan ruciban! Pedig nem beszéltünk össze, sőt azt se tudtuk, hogy a másiknak van e egyáltalán olyan ruhája
magdolnam

Sziasztok!

Elore is bocsi az ekezetek miatt, de a parom tegnap ujravette a rendszert es elfelejtette visszatenni a karaktereket :evil: :evil:

Magdolnam:
erdekesek lehettetek egyforma rucikban, biztsan megfordult egy par fej utanatok :lol:

Magnes:
drukkok mennek, hogy ne jojon meg!!!!!!!!!!!!!!

A tegnap anyosom megint "remekelt", de erdekes olyankor teszi amikor nincs ott a parom :evil: .Kezdte kerdezni, hogy de akkor megtartom a babat? :evil: :evil: :evil: mintha mar nem mondtam volna neki vagy 10X. Hogy neki akkor azt mondtam, hogy tobb gyereket nem akarok...Ezelott 4 eve, frissen szules utan, persze, hogy igy gondolkodtam...De akkor is, mar ennyire megjegyezni ezt a dolgot ...Most azert nem fogom elvetetni a gyereket mert ezelott 4 eve azt mondtam, nem kell tobb gyerek!Mind ezen a mondaton lovagol... :shock: :twisted:. Kezdte ecsetelni nekem, hogy mennyire nehez lesz 3 gyerekkel stb...ne bizzak az allam tamogatasaban, mert a gyereket en kell felneveljem nem az allam...ilyeneket mondott.Azt hittem kirakom...Mikor meseltem a paromnak, azt mondta, ha megegyszer ilyesmivel jon szoljak neki.O majd rendbe teszi .
Ja es a konyv, amiben a Robi latta a kisfiut aki karacsonyra kistesot kert, az ove volt.Fogta magat es amikor nem vettuk eszre betette a szatyraba es elvitte... :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mágnes, az msned VÍRUST terjeszt!!!! Egy üzit, küld, hogy katt valamilyen linkre.
magdolnam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?