Jeanner
Kepek fent vannak FB-on vgy iwiw-re feltettem a linket
Barnazasra figyelj oda...ha lesz legkozelebb is en azert megemlitenem a dokinak mert az hormonalisan van altalaban es altalaban sargateszt hiany vegett
Az jo,hogy szeretitek egymast mi is de nekunk nem adatik meg ennyit egyutt lenni
parom annyit melozik,hogy csak na
es hat igy nincs szivem neha nyuzni egy kis tornaert
de azert kiteszek magamert es ha rajtam mulna mi is tbbet lennenk egyutt...talan ha nem melozna ennyit
na mindegy egyenlore nem panaszkodhatom mert amikor letamadom sosem mondja,hogy ne maaa
Annyit viszont elmondok neked de ez csak az en velemenyem es nem okoskodasbol de ha belegondolsz te is rajossz igazam van.Szal az,hogy uhun megnez a doki nem lathatja es allithatja biztosra,hogy neked nincs hormonalis bajod!!!
Legfokepp nem a petevezetoket
Arra ott a vervetel es a petevezetokre az atfujas
Szal nekem amelyik doki azt ondja egy uhu-bol,hogy a paciens egeszseges az elottem leis vizsgazott
Megnezheti a mehed alakjat nincs e eldeformalodva,cisztat azaz myomat,es a petefeszkeket nagysagra es hogy van e benne peti vgy mennyi ill mekkora.
A meh allapotanak a feltarasara van a hyszteroskopia...na azzal meglehet allapitani nincs odabent semmi baj es a kisebb osszenoveseket,polipokat ellenet tavolitani(nekem volt ilyenem azert tudom.ez ultrahanggal nem megy de meg csak nem is lathato) Tudom ti meg az elejen jartok...es neked nem kellenek meg ilyen vizsgalatok nem is azert mondom...csak mivel azt mondtam neked mennyire tunder a dokid...hat lehet,hogy az sot biztos vgyok benne ha tenyleg ugy is erzed ,hogy veled kedves de ilyen bakikat mondanak altalaban mindenkinek...mert a paciens nem is tudja mi meg hogy
Eleg szomoru,hogy ennyivel elintezik a dolgokat pedig tenyleg nem kerulne semmibe mashogy fogalmazni
Mindenesetre hajra 3honap aztan majd dulore juttok a dokiddal...szerintem sem kell annyit gondolkodnod a dolgon hisz tenyleg az elejen vgytok menni fog es kesz csak ez legyen benned
[quote]a írta: mindig ugyanott alatt mit kell érteni?
Nem tudom hol irtam ezt segits?
Noci
Reginek konkretan milyen rendellenessege van?Toletek kapta?Mert ha nem toletek akkor ez csak egy veletlen es nem azt jelenti,hogy a masodik baba is beteg lesz...de meg amugy is Nooooociiiii hogy lenne maaa nemam meg babas se vgy de mar a hulyesegeken kombinalsz
Bar iwiw-en irtam nem tudom megkaptad-e de ngyon gyonyorusegesek voltatok!!!!!!!!
Es apacskad is olyan buszken allt ott
Es milyen szep volt a rucid
Hanyig mulattatok?Igaz milyen jo erzes most mar,hogy ott a gyuru a kezeden
Igaz,hogy rohan az ido...Regi meg csak oregszik meg oregszik lassan venlany lesz
Kitty
Nem irtam jol mondod mondjuk nem is tortenik semmi es megis allandoan uton vgyok csinalok valamit
Tudom Kitty mi mentel tavaly keresztul ezert kell most icsit ugymond konnyebben felvenni a dolgokat mert ha nem akkor a te egeszseged sinyli meg...nemam nekem ilyen fiatalon idegileg kileszel
Kriszti
Nem sok majd megprobalok itt a monologom utan kicsit irni magamrol bar mar majd elalszom
Beze
Basszus mikor olvastalak azt hittem rosszul latok
Remelem mar nincs baj
Ngyon szoritunk neked erdekes,hogy tenyleg mar 14hetes vgy es meg mindig ilyenen kell izgulnod
Rolam
Na es akkor magamrol is...hat multheten hetfon voltam dokinal ahol megint talaltak valamit a szivemmel elkuldtek a nagy sztk-ba ahol is nem foglalkoztak vele azt talaltak gondolom amit multkor
azert nevetseges ez az egesz mert a korzetim azt mondta hogy a bal pitvar negativ hullamokat ad ki vgy jelzest vgy mit ami azt jezi nem mukodik jol
ehhez kepest osszehasonlitottam a masik szalaggal ami ugyanolyan lett es ott megsem szoltak semmit
ugyhogy mar szoltam a paromnak,hogy en azert kint elszeretnek menni egy dokihoz
most mar ugye van biztositasom
Aztan kedden voltam vizumom intezni,apunal,meg jol letiltottak a kartyamat mert ugye az uj nevemre csinaltattam dehat meg nem jott ki meg felse vettem erre fizetni akartam es nem tudtam vele mitobb bementem a postara ahol leakartam venni es azt dobta ki a gep,hogy vonjak be a kartyamat
ott alltam mint egy bunozo,egy forint nelkul jegyzokonyvet vettek fel es a citibanknal senki nem ertette miert tiltottak le amig nincs nalam a masik kartya...hisz az meg a kozpontban volt
marha pipa voltam tettem is panaszt ne aggodjatok csak az a baj,mhogy suket fulekre fog talalni
Szerdan pihentem mert h-k marha koran keltem mar 5kor...
Csutortokon voltunk az Aquaparkban en anyum,kerianyum,2uncsitesom es jott Flora is akire anyu vigyaz
Este fel 8ig kint voltunk
Penteken nem is tudom mi volt maaa azt hiszem mentem anyuert es aztan elvoltunk meg erre arra
Szombaton anyu fozott meleg volt itthon voltunk....vasarnap meg kint voltunk a Romai furdon szinten anyu,kerianyum uncsitesom meg a ferje meg az egyik 2kisuncsiteso
zarasig ott voltunk szinte
Csak nagy ez a tikkaszto hoseg
Parom kint van mar ngyon varhatja hogy mikor megyek...majd holnap csorgok a lufthansanak es megerdeklodom mikorra van jegyunk en olyan hetfon mennek
meg van par dolgo amit elkell inteznem.Pl eskuvoszervezot nem talaltam de asszem megvan a "gyztes" csak meg felkell hivjam oket
Aztan meg van egy par szamla amit atkell iratni marmint a nevem rajta.
Az osszes okiratom kicsereltem mar + TB kartya,adokartya,elmu szamla,forgali a kocsihoz ez megvan de annyira maceras
meg van par es most szeretnem elintezni mert kesobb majd neznek,hogy most ki kicsoda
es hat kudok ki cuccot csomagban is mert legalabb 50kilo cuccom van
szal kikuldok 2-3 10kgos dobozt meg viszem az en kis 20kilos borondom es megis vgyunk
Ma elvoltunk anyuval ocsemnek agyat nezni mert azt mondtam kap egyet de olyan marha dragaaaaak
nem tud valaki occso helyet?
80ezerert en nem veszek heverot
meg vettem egy tok jo festmenyt a falra
majd felteszem nektek ngyon klafa es vegre lecserelhettem azzal a keppel ami egy kopar sivatagot abrazol....allitolag afestmenyek es kepek amig a falon vannak kihatnak az eletunkre
hat akkor most kiviragzik az en eletem
Meg fuggonyt neztunk de annyira gazok vannak
vgy persze van jo is ami tetszik 10 meg 16ezer metere na neeeeem szal ha valaki tud hol lehet heverot nezni nem franciaagy csak hevero kinyithato 200*150es meg szep szines fuggony kellene bordos sargas...na tessek nekem akkor megmondani ha van tipp
Holnap lehet felmegyek Pati anyukajaekhoz...egesz jo baratsagban elttunk ngyon jofej csaladja van es ugy erzem szeretnek engem ugy ahogy vgyok!!!Es ez annyira jo
Hat roviden ennyi jaaah es meg nevjegyet is kell csinaltatnom egy a kaputelefonra a hazibacsival aki nehez eset
meg a postaladara na azt meretre csinalnak
Pusza most irtam nektek aztan lehet olvasni
Az elso embernek aki jon