Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is ideérek lassan :oops:

Zsanett
ezt a selejtes szöveget még egyszer nem akarom hallani! Fel a fejjel, fő az optimizmus :wink:
Mit dolgozol suli mellett? Szegény, még nyáron is tanulsz :(

Dorka
koncertért irigy vagyok!
Köszi, hogy visszajelöltél, utána gondolkoztam, hogy nem is írtam ki vagyok, tudni fogod-e, de tudtad :wink:

Beze
hogy vagytok? Mikor mész legközelebb dokihoz? Most már időszerű ám a vonalzó :wink:

Bridget
végre te is jöttél!
Esküvőhöz itt is nagy gratula, és csodaszép pár vagytok! Én is néznék még képeket :wink:
Balaton jó hely, és szerencsére jó időtök is volt! Remélem, mi is lejutunk idén is pár napra :roll:
Napszúrás: okos kislánynak du egykor kell nekiállni füvet nyírni, mikor legjobban tűz a Nap, meg utána egész nap kint voltam... Végülis az én hibám...

Kriszti
név van már?

Nóci
gratulálok! Képet rólatok is szeretnék látni! ;)
Teszt: olyan szép lett volna, ha pozi, főleg ilyen alkalomkor. De sebaj, majd jön az a kistesó :wink:
Regi nemsokára egy éves. Lesz buli? Mit kap?

Köszönöm mindenkinek a gratulációt párom és bátyám nevében :oops:

Bocsi, hogy nem jöttem, de eléggé elhavazódtam. Múlthéten meg ma is mamámnál voltam, segítettem meszelni, ki-bepakolni, voltam papám tesójánál, párom mamájánál, hozzá holnap is megyek, segíteni. Múlthéten derült ki, hogy daganata van :( Basszus, tavaly Anyu, most ő. :( Kezdődik az idegeskedés elölről...
Amikor itthon vagyok, főzök, takarítok, kertben vagyok.
Vendég

Sziasztok!

Nóci, még egyszer gratulálok, képeket várjuk! :D

Kitty, nagyon sajnálom...De azért még reménykedem, hátha felépül...
Köszi, megvagyunk, a frontok miatt hasfájósan. :( Dokihoz csak 15-én megyek, egy örökkévalóság még. :(

Zsani drága, ezeket a sorokat szívszorító volt olvasni, mert teljesen megértelek, én is éreztem magam selejtnek, pedig egyikőnk se az!!! Mi is 23 hónapot vártunk Lexire, nektek is sikerülni fog!!! Az meg természetese, hogy nem kell elmenned, nem csak a babákról beszélgetünk, leírjuk örömünket és bánatunkat egyaránt.
Ölellek és puszillak!
Ne felejtsd el, te egy nagyon értékes ember vagy!

Dorka, jó lehetett a hétvége valóban. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Andi, termékfejlesztő vagyok... muszáj tanulnom, különben megszakadok majd szeptembertől, ami nem lenne túl optimális... meg ugye még itt az esküvő is... mindenem tele van...

Apósom persze kitalálta, hogy gyomlálni kellene az előkertet, jó lenne, ha most vennék fel egy pulcsit, és nekilátnék, de én 7kor le akartam feküdni, és nemrég értem haza a boltból, még a mosás sincs elindítva... ma már valszeg nem is lesz, aludnom kell...

Bogi, ez is elmúlik majd... lesz majd jobb, csak most ezt érzem... de én baromi optimista pista vagyok, szóval ezen is pikkpakk túljutok :-)

Remélem, jól vagytok!!

Andi, sajnálom a mamádat, remélem, azért jobban lesz hamarosan...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Zsani, helyes, ez már sokkal jobban tetszik!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Bogi, ennél nagyobb sz*rokból is kimásztam már, no para ;) ismerem magam, hogy hajlamos vagyok a letargiára, de aztán mindig eszembe jut, hogy a felhők fölött is süt a nap, attól, hogy nem látom :D

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Zsani! Örülök, hogy tudod, hogy mindig süt a napocska!!!!

Lányok! Lesznek képek, de majd csak akkor, ha már itt lesz az összes CD amin vannak a fotok, mert csak a legjobbakat akarom feltenni!!
Babot nem tervezzük ez most csak egy véletlen baleset lett volna! Bevallom félek, hogy neki is lenne valami genetikai rendellenessége ezért nem igen szeretnénk egyenlőre, meg amúgy is most jobb így, hogy csak a mancsika van! Hétfőn megyünk genetikára! Be vallom be vagyok rendesen tojva!!!!

Kitty! nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi komolyabb baja! És milyen daganata van, ha nem titok??

Beze! Hogy van a kis pocaklakó??? Nem csinálnál egy vonalzót a kistesónak??? Be vallom, mivel keveset jövök nem tudom, hogy hanyadik héten jártok!! :oops: :oops: :oops:

Dorka! Hogy van a kisasszony???? És hogy bírod ezt a meleget?? nem rég még fáztunk és most meg megint dögledezünk!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika, neki is? :shock: ez mit jelent? kinek van még?

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Beze
köszi. Mi is reménykedünk.
Még két hét, hamar elrepül :wink: Vonalzót pedig kérünk!!!

Zsani
köszi. Örülök, hogy optimista vagy :wink:
Így megértem, hogy még most is tanulsz, de majd csak vége lesz ennek (bár jó pap is holtig tanul :lol: ).

Nóci
vastagbél daganata van, ez volt tavaly apósodnak is, nem? Ő most hogy van, rég írtál róla.
Kistesót megértem, sok rossz dolgon mentetek ti is tavaly keresztül.

Dorka
dolgozol, vagy otthon hűsölsz?

Én tegnap, tegnapelőtt mamáknak segítettem, ma itthon vagyok, most épp csirkét sütök (párom mamája nevelte).
Vendég

Jeanner
Hat az a jo amikor az ember folyamatosan tud probalkozni mindenfele eroltetes nelkul :wink: Regen en is homeroztem es irtam rendesen.Ngyon jo dolognak tartom es pontos is :wink: Ha gondolod felrakhatnal valami kepet rola megkuksiznank 8) Melyiken vezeted?

Azt mondta valaki az ember minnel tobbet tud a dolgokrol annal nehezebben jon ossze...mert amikor sokmindent tud az ember olyankor kombinal mindent es mindig azt hiszi mindenre,hogy baja van.(most ezt csak ugy megemlitettem mert talan bennem is van egy keves ilyesmi...ami miatt gorcsok alakultak ki bennem es talan nehezebb igy.) Ezt csak azert irtam bele ne ess hasonlo hibaba fiatal egeszseges lany vgy kis barnazas meg belefer ,mint irtad most kezdtetek a probalkozast lehet elotte felsem figyeltel ra es volt neha...tenyleg kivancsi lennek a gorbedre...es ha az is jo par honapos probalkozas utan gondolkodnek csak el azon,hogy valami nem jo.

Neis mereszelj elmenni mert ez a beszelgetosarok azaz itt mindenrol lehet beszlegetni amig nem jon a baba...vgyis igy nyilt...barmilyen tema barki :wink: Selejt meg nem vgy ne irj ilyet...most olvasom...de nekem azt mondtad most kezdtetek itt meg azt irod kicsivel alul,hogy azert nem jon ossze.Hat ha 1-2honapig nem jon ossze az nem azeet van mert beteg vgy!!!!Annyira veletlen dolgok ezek...azert is adnak 1evet a paroknak mert egy egeszseges embernek sem jon rendelesre elso honapban :roll: (tisztelet a kivetelnek nekem pl van egy barinom aki alig,hogy abbahagyta a gyogyszert abban a honapban babas is lett :shock: aztan mondjuk a baba beteg volt es 5honaposan megkelet szulje :( utana kihagytak 6honapot mert kikellett.Es ahogy letelt elso probalkozasra osszejott nekik megint :shock: Szal ilyen is van es az a gyumolcs most volt marciusban 1eves :P :wink: Szal nem vgy te selejt es majd csak lazan kell elni nem torodni senki megjegyzesevel ez ngyon fontos mert ha hiszed ha nem vannak olyan emberek akik mert nekik nem jon ossze azon izgulnak neked se jojjon mar ossze es hulyesegeket osszehordanak mert radviszik a stresszt.Ne hallgass senkire csak a jora :wink: Persze ha egy ev mulva nem tortenik semmi es valaki megemliti,hogy kikene vizsgalni az mas...bar mondjuk en egybol dokihoz mentem nem vartam en semmeddig se mert egy hormonkepet az ember a sajat megnyugtatasara is csinaltathat nem kell konkretan varni 1evet tele lenni feszultseggel meg a sok hulye gondolattal amit kozbn osszeszed az ember :roll:

Szoval azt akarom ezzel modani a segito szavak es a gonosz lehuzos szovegek kozott kulomb\seget kell tenni.Pl nekem sokszor emlitettek,hogy 1%kot adtak ugye a lombik sikerere...es hogy meger nekem ennyit? :shock: na ezt nem is egyszer es mindig ugyanazoktol az emberektol...miert lekellene mondanom rola?Mert csak 1%? :roll: Majd ha azt mondjak 0% meg hogy remenytelen...na mondjuk akkor sem mondok le rola :lol: :oops: :lol: mert meg akkor is tuti megporbalnam 1-2szer...de igy meg plane :!:

Meg annyit kivankozom a regenyemhez fuzni(folyamatosan amit visszaolvasok mindig eszembe jut valami :oops: szal en 16eves korom ota vagyom babara megsem adatik meg...es mondjuk latod en sosem adok senki ala lovat,hogy fuuu tuti babas vgy pont ezert mert en tudom,hogy mik a babas tunetek sot neha nincsenek is :shock: de pl a nyalkas feher tojas valami is pe elott van..aztan jon a pe es meg ra kb 8nap a beagyazodasig semmi de semmi jele nincs...sot meg az eslo mar beagyazodott heten sem kell.Szal amig nem jon el a vart menziido addig nem erez semmit nem hany nincs szedules ilyenek ezt mar komolyan mondom sokan bekepzelik....persze isme vannak kivetelek de menzi napjaig varni kell...nem jon meg akkor lehet remenykedni :wink:

Amugy en is mindig ugy indultam neki most tuti sikeres honapom lesz mert idoe ment minden peteereskor 2naponta egyutt,hogorbm elso osztalyu es megsem sosem sikerult...pedig a mai napig van peteeresem :!: :roll: Es tenyleg csak olyanokra hallgas akikben megbizol :wink: mas szavara ne adj.Tudom engem sem ismersz igy nehezemre esik irnom neked mert nem akarom,hogy azt hidd okoskodom vgy na mert en mindent tudok...nem tudok mindent de ugy irok neked,oszinten es joakaroan mintha csak Nocinak irnek vgy Kittynek... :)

Kivanok neked mielobbi zebras tesztet :D

Kitty
Koszonom neked is 8) Lesz meg kep nezegetheted majd :P Na nem itt majd amott :wink:

Hat igen ha egy sapit a fejedbe huztal volna vgy egy kalapot megusztad volna.Most legalabb enis tanultam meg mielott baj lenne :wink:

Ne idegeskedj kerlek a betegsegek miatt!!!Sajnos ez az elet...elkell fogadjuk az emberek sorsat probald meg teis mashogy tudatositani magadban a dolgokat.Nekem a keresztpapam halala ngyon bantott de mar irtam errol regebben ot brutalis modon az otthonaban megoltek.Makk egeszseges volt. :( es ezert volt ngyon nehez mert valaki beteg konnyebben feldolgozhato mert az elet rendje valamennyire...e o egeszseges volt es elvettek tole az eletet :( ngyon sokaig fatj/faj meg most is de en mindig azzal nyugtattam magam o mar egy sokkal jobb helyen van es ez igy van :roll: Es neha tole varnek segitseget is odafentrol.Na meg egyszer meg ugyis talalkozom vele...tudom ezek hulye dumak de en megis igy tettem magam tul a dolgon.Meggyogyulasra nincs esely?Mert annyi ilyenrol is hallottam mar ott van Komar Laszlo is meg az Ozzy o. felesege is...vannak meg csodak is vgy em? :roll:

Dorka
Fured szep volt ngyon!Paromank is jobban tetszett,mint Siofok bar o neki mas a szemszoge en Siofokon bulizgattam anno nyaraltam nekem az a varos az elsodleges 8) de fured tenyleg szepen megvan csinalva es olyan kis nyugis kisebb szeebb varos mint nyaralni :wink: Koncerteztetek :shock: ejha...visegradon mi is voltunk apacskaval arrol is van valahol kep :oops: Igaz milyen szep ott?Az az egyik eskuvohelyszinem :wink: 8)

Beze
Jaj koszonom a dicsit...mar nalam vannak a kepek csak hetfo kedd megint reggel 5tol fent voltam rohangalas komolyan mondom egesz nap.Es tegnap meg beis tettek alam ugyhogy ki se nyitottam a laptopot mert agyilag levgyok faradva.Ma vegre aludtam de mar megyek is. :roll: Csak beugrottam mar :oops:

Ngyon orulok,hogy veletek minden rendben es a baboca ngyon jol van :D lassan lesz vonalzid is juhuuu :P

Noooooooociiiiiiiiiiiiiii
Jaj de kar,hogy nem olvastam be szombaton :( gondolom milyen ideges voltal en ugyanezt 2hete eltem at :P Nocika kisbaba teren no para...meg a terhesseg elso 8heteben semmi para foleg nem a cataflamtol :wink: max annyi a kerdes belefer-e a keretbe most :lol:

Ha jol emlexem nem esett a hetvegen ugyhogy a kivansagod meghallgattatott. :wink:

Orulok,hogy tulvgy rajta.Jaj ngyon jol hangzik ez a lagzi van felveteletek is? 8) megneznem majd egyszer :)
Ezen a gyerekteman meg ne izelj nyugi vaaaan nem kell magzatvizet venni meg amugy is tudod hany nonek vesznek...az en barinomet pl nem kuldtek de mondta,hogy o konkretan kerni fogja mert neki milyen fontos a baba egeszsege :roll: Meg miert kell egybol a hulyesegre gondolni...elverem az asszony fenekedet :twisted: :lol: :lol: :lol: kepek lesznek? :?:

Nekem is megutotte a fulem az a szo hogy neki is...meg manonak akkor kimondtak hogy van vgy meg csak talalgatas :roll:

Kriszti
Koszi neked is.Irj kicsit magatokrol is mizu veletek? :idea: :roll:

En majd estefele irok kicsit magamrol most mar reg mennem kellett volna :oops: Puszliok mindenkit!!!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, köszönöm, hogy ennyit írtál!!!!

Görbék:

ez csak egy fél, de itt látszik, h minden ok nálam:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 56000_.png

ez a múlt havi, valszeg télleg nem volt peteérésem, azért is barnáztam:

Ez a mostani, már szájban mérve:

Na, most akkor én jövök:
ne is add fel, nem is szabad!!!! ismerek egy csajt, akinek nem lehetett gyereke. 0% volt az esélyük, mert a párjának nem volt élő spermája, neki rossz minőségű volt a petesejtje... most 16 hetes kismama, és spontán jött össze nekik, pedig már mindent kipróbáltak, amit csak lehetett... remény akkor is van, amikor már azt mondják, hogy nincs...

Amit a 2011es topikban is leírtam, frusztrál, hogy egyre több a kismama körülöttem, és ugye mindenki sajnál, mert tudja, hogy gyereket szeretnénk, és teljesen padlóra vág a "talán egyszer majd nektek is lesz gyereketek".. de honnan a máriás úristenből tudná ő, milyen éveken keresztül próbálkozni (exemmel), milyen érzés úgy maradni, aztán negatív hCG-t a kezedbe kapni????? Akinek elsőre simán összejött honnan tudhatná, milyen érzés az, amikor neked sehogy nem jön össze????? persze, ők csak rendesek akarnak lenni... meg akarnak vigasztalni... de NE TEGYÉK!!!!! mert NEM KELL!!!! én nagyon örülök, szívből, hogy babát várnak, és azt hiszem, ez látszott is rajtam, nem értem, minek ez az egész...
Szóval, füleket befogni, neked is, nekem is, 1% az 1%, én meg külön kussolok a balul elsült 1 hónappal, ahol akármit csinálunk, nem lehetett baba... (nem volt, ami megtermékenyüljön...)

Nagyon sokáig gonosznak tartottam, hogy mindenkinek így a szemébe mondod a dolgokat, de azt kell lássam, neked van igazad... mert ha az embert magas lóra ültetik, onnan hatalmasat tud esni... általában pofára...

Én összeszedtem magam, nem görcsölök többé ezen, nem olvasok a témában minden hülyeséget, hiszen saját bőrömön tapasztaltam, a neten állati baromságokat tudnak összehordani... és mindenki mást... védekezni csak augusztusban akarok mindenképp, amúgy meg majd lesz valami... :)

Drukkolok mindenkinek, és köszi nektek csajok, hogy tartjátok bennem a lelket!!!! :D :roll:

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Nóci drága, gratula ismét! Vonalzó a következő uh után lesz. Egyébként ma 13+5-ön vagyunk. :wink:

Kitty, lesz, megígértem. :wink:

Bri, tök jó dolgokat írtál le, én csak annyit tennék hozzá, hogy nagyi gazság, hogy nem szabad görcsölni, illetve reménytelen hónap nincs! Tudom, mondani könnyű, de én a kistesónak úgy mentem neki, hogy szóltam apának, pé van, de semmi kedvem nem volt, akkor már kijött a húgyúti fertőzésem is, szóval eleve elkapáltam. Aztán mégis beköltözött. :wink:
Aranyos vagy, köszi!

Zsani drága, naná, hogy tartjuk benned a lelket! Én pont azért becsültem Bri-t, mert egyenes, nem köntörfalaz. Sajnos ritka az ilyen... :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Jeannier
Ugy orulok,hogy vegre "megnyiltal" :D Most jol kimondtad mi faj...ez tok jo ut a "gyogyulashoz" eloszor ugyanis felkell ismerni mi bant aztan kikell oket mondani es a legutolso fazis tenni ellene :wink: En mindenkinek elmondtam,hogy nemkell engem sajnalni es minden lombik utan sajnalati tilalom van :lol: utalom mikor itt ulnek lebiggyesztett szajjal...elore elmondtam mindenkinek,hogy nehez jatszma lesz tobb lombikom is valoszinu lesz ne varjanak csodat az elsotol (azaz az mar 2. csak az elso kulfoldon volt)...dehat ugy bevoltak sozva hogy csak na :roll: A masodiknal mar odafigyeltek most meg senki nem kerdez semmit.Es nekem ez igy ngyon jo...mert en hetkoznapikent szeretnem elni az eletem nem ugy hogy minden egyes alkalommal lesajnalnak.Mert faj faj ezt nem is titkolom de minnel jobban sajnalnak annal rosszabb...nekem legalabbis :roll: Persze mondja el hogy egyutterez velem vgy hogy nem ir semmit mert ugyis tudom mire gondol de amikor jon az a csopogo szoveg....foleg egy babastol vgy mar gyerekestol...szal en teljesen megertem.

Most tudatnod kell veluk hogy teged ne sajnaljanak ...mert te eros szeretnel maradni es inkabb ebben segitsenek ne pedig a foldbe dongolnek a sajnalatukkal :roll:

En is az exemmel probalkoztam tobb,mint 3evig meg hat elotte es mar 18eves koromtol miota volt egy vetelesem azota lesem hatha megint osszejon valami de nem...a mostaninal meg fel ev utan elmentem mivel az exszel sem jott sokaig es tudtam valami gaz van...es hat gaz is volt azt banom nem elobb mentem :x En mondjuk ezert mindig biztatok mindenkit hogy menjen es ne varjon sokat.De ez nem azt jelenti,hogy en azt mondom baja van valakinek es menjen dokihoz hanem hogy a maga megnyugtatasa erdekeben menjen meg ne varjon mert felesleges idopocsekolas vgy pl csak magat orli majd honapokon keresztul.

Es itt most nem arra gondolok menjen lombikra meg inszem aaah csak egy sima hormon panel is elegendo mint elsodleges es legeslegfontosabb mozgatorugo!!Az pedig nem all semmibol csak egy 3.cn-es egy peteeres kornyeki altalaban 14.cn-es es ha valakinek 28napos a ciklusa akkor 21.cn-es vervetel...ennyi es ebbol mar megtudjak mondani,hogy semmi problema probalkozzanak tovabb!Vgy hat hogy van e bibi...persze tudom lehet meg ezenkivul mas problema is mint pl a petevezeto elzarodas ami szinten nem korfuggo!

Felfazasoktol fertozesektol siman eldugulhat...aztan az ember csak var-var vgy rosszabb esetben mehenkivulije lesz mert nem tudta....szal bar en a mostani parommal akkor meg nem probalkoztunk igenis elmentem a dokihoz es azt mondtam 3eve probalkozunk...mert az exemmel annyi volt en neki babaja is van vgyis volt mar egy gyerek :roll:

Es ngyon orulok,hogy jo kezekbe kerultem (hat igen kulfoldon nem kell keresni a jo dokit,itthon ez eleg nehez eset)

Szoval en azt mondom mindig tudasd a kornyezeteddel,hogy milyen tamogatasra van szukseged. :wink: Drukkoljanak,vgy csak halkan,vgy ne sajnaljanak vgy nem tudom...en is mindig szolok itt a csajokank mi az "elvarasom" es mindig mindenki megerti es ez annyira jo :) Szal mukodik :wink: Es ha dokis segitseg kellene akkor igenis menj es intezkedj ne hallgass senkire...ha meg ugy erzed te meg varsz ezt is tudasd a kornyezeteddel...

Mondjuk egy ido utan mi is fogunk szekalni de ha te azt mondod nem meg meg varsz tiszteletben tartjuk :wink: Kittyinel is igy volt...mondjuk neki mar akkor mondtuk,hogy gaz van es mennie kene de o vart....most viszont megy utana es szerintem banja nem elobb tette.De ezt mindenki maga erzi es mindig az a lenyeg,hogy te erezd jol magad ne pedig mas :wink:

Es en most megmondom neked oszinten a gorbek szerintem nem a legjobbak :? Az elso gorben amin csak a vege van meg pl ott fent kene legyen folyamatosan....a masodikon hat igen nem eleg egyertelmu,hogy volt valami...de ngyon osszevissza is van :roll: a harmaidok meg meg csak az eleje van ebol meg barmi lehet. :wink:

3:25-kor mersz? :shock: Aztaaa en akkor fordulok a jobb oldalamra :oops: :o es hat igen latom tenyleg mindent megtesztek a baba erdekeben. :wink: :lol: Az a baj,hogy sokan biztatjak az embert tudas nelkul vgy csak azert mert igy szokas vgy csak mert nem akarnek bunko lenni pedig ez nem bunkosag ha megmondod az igazat soot. :roll: En azert nem biztattam Furtit se mostanaban mert nem lattam eselyet arra,hogy kelljen...engem is anno annyian biztattak :? Az elejen jol jott de mikor minden honapban mondtak,hogy majd most biztos...es megsem :? Na akkor mar nem kellett a hulye duma hogy majd a kovetkezo honap a mienk lesz :evil: Es itt tenyleg olyan jol egymasra talaltunk oszinten mindig elmondjuk a velemenyunket nem etetjuk a masikat es ez szerintem annyira fontos....bar van akinek ez kell....en tolem mondjuk az effajta "tamogatast" mar ha ezt a kegyes hazugsagot annak lehet nevezni nem lehet megkapni :roll:

Szal en veled vgyok :wink: Es ha netan titokban indulnal neki a dokinak mert nem akarsz arrol irni nekem nyugodtan irhatsz privit is segitek ugy,hogy diszkreciodat garantalom :wink: 8) En mindig is szerettem segiteni.Sajnos ngyon kiurult bnet es hat nekem is igy 2ev irogatas utan kicsit kifakult a lelkessegem :roll: de itt vgyok es ha valaki ir mindig valaszolok a privikre es segitek is ahogy tudok...egyet nem tudok csak kamuzni es valakit ugy biztatni,hogy nem latom eselyet :roll: en csak is es oszinte tudok lenni azt mondani amit erzek vgy gondolok.Persze neha en is tevedek,hisz nem vgyok en Isten :roll:

Es ha esetleg rossz dolgokban tevedek az tokjo...mert ezek szerint nem nekem volt igazam es megsincs baja a masiknak vgy mittomen...de azert altalaban mar lehet tippelni egy gorbebol egy hormonpanelbol mi a helyzet.Kata aki ritkan irogat(en ugy hivtam regen Dr.Kata :lol: Na remelem jon es megnezi o is a gorbeidet 8) o mindig mindenkinek megmondta mi a "diagnozis" vgyis tobbet ertett mar akkor hozza mint mi anno...szal remelm jon es ir par szot neked ha van velemenye a gorbedrol :roll:

Nana.hogy tartjuk benned a lelket azert vgyunk itt es itt tenyleg barmirol lehet beszelni receptekrol is,meg az idojarasrol meg hogy hova mesz nyaralni mert itt nem csak a baba a tema,sot :P

Beze
Van akiknek igy muxik a dolog,hogy anyci szol apa pe van es osszebujnak...sok esetben megy ez :!: En azokrol a parokrol irok(en sajnos a legtobben ebben a cipoben jarnak akiknek ez az egesz rosszul sul mar el es emiatt problemaik vannak...marmint az allando idore szeretkezes kinek mikor nincs kedve de kell aztan sertodes mert nem volt...ah sokat olvastam en mar ezt...es erre irtam,hogy nem szabad ragorcsolni ennyira...ez mar gaz :roll:

Nem tudom akkoriban irogattunk-e mert ha valaki beteg mindig azt hiszi,hogy ah beteg voltam kohogtem,piros volt a torkom megvoltam fazva ahhh tuti most nem jott ossze.Kozben sokkal jobb eselyekkel indul az illeto,mint gondolna.De mar ezt is irtam mert legyengul az immunrendszere ugye az illetonek ezert a megtapadt babora nem tud ugy raindulni amit ugye normal esrtben a szervezet betolakodonak eszlel...talan neked is az a fertozes tett jot :shock: :?: Nem tudni de a lenyeg,hogy most mar jon sot mire felteszed a vonalzit masodik szemeszterbe lepsz vgy mi...vgy meg nem? :idea: Kepet nem hozol?Poci no?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bri, a második görbémnél nem csak a görbe volt gáz... :( a mensim olyan volt, mint 10 éves koromban... szerintem egy csöpp progeszteron nem volt bennem, ezért nem is ment fel a hőm... ékes bizonyítéka, hogy a mellem folyamatosan majd szétrobbant, és mint a friss kismamák, én is csak melltartóban tudtam aludni :( szóval ott valami állati gáz volt, valami olyan, amilyet nagyjából 11 éves korom óta nem tapasztaltam (azóta vérzek és nem barnázok).

A nődokim egy tündér, neki nem kell hazudoznom, csak annyit kért, 3 ciklus ovuteszt, aztán menjek vissza, és megbeszéljük, mi legyen, ha szeretném, megcsinálja a hormonsort. Mondta, hogy ő sem érti, miért kell várni egy évet, amikor nekik írni egy laborpapírt nem fáj semmiből... de bevallom, még ki szeretném várni, mi lesz a vége.

Emellett most úgy tűnik, összeszedtem egy petefészek gyulladást, tehát jövőhéten mindenképpen mennem kellene, de akarok inni zsálya teát, meg vörösáfonyát akarok szedni, ha jobb lesz, akkor lehet kihagyom... :roll: (vesémmel sem járok nagyon dokihoz, mert tapasztalat, hoyg több kárt csinálnak, mint hasznot... tavaly majdnem eltettek láb alól, de ez hosszú story...)

Amikor legutóbb nőgyógyásznál voltam, felmerült a baba kérdés is. Mondta, hogy a megnyugtatásomra csináljunk egy hüvelyi UH-t. Azt mondta, minden ok, a petevezetékek tiszták, a méhnyálka kellően vastag (félidőben voltam pont), ciszta, myoma sehol. Mondta, hogy ő kizárna mindenféle hormongondot, mert az szervi problémákban is mutatkozna, de attól még megcsinálja majd a sort, ha szeretném... de én inkább várok még egy kicsit, egy hónap nem hónap, arról nem is beszélve, hogy a sok gyógynövény mindent felborított benn, most ki kellene várni, hogy kitisztuljanak...

Ami a hőmérőzést illeti, mindig 1/2 4kor kelek, így ez volt a legpraktikusabb időpont :roll: a gond csak az vele, hogy sűrűn visszaalszom, és sokszor kifetrengem a hőmérőt. Most szájban kezdtem el mérni ugye, de ez van, hogy elcsúszik, mert elalszom... még ezt a ciklust végigmérem, és ha ez is ilyen gány lesz, akkor hagyom, mert így, hogy minden 2.-3. alkalommal kiesik a számból a hőmérő nem sok értelme van... a mindig ugyanott alatt mit kell érteni? mert én mindig jobbról dugom a nyelvem alá, de nem mernék rá megesküdni, hogy mindig ugyanazt a pontot találom el...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Zsni! Ejha! Tessék vigyázni magadra! Nem eltetetni magad láb alól!!!

Nos a genetikára vissza térve! No Reginek van úgy értettem és, ha lenne kistesó akkor félő, hogy neki is lenne! Na ezt így értettem!

És akkor töltöttem fel képeket az iwiw-re, ha érdekel valakit! Nem sok kedvem van kicsinyitgetni!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci, ha írok privit, felveszel az ismerőseid közé?

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Zsani! Privi ment a nevemmel együtt!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Bri
nem is írtál magadról, mondjuk nem írtad, melyik este írsz :roll: :lol:
Próbálok nem idegeskedni, hiszen még nem is tudunk róla semmit, csak annyit, hogy ez a baj. De ugye én ezen már tavaly végigmentem, akkor is végig reménykedtünk, aztán... :cry:
De szerencsére a Mama is olyan, mint Anyu, nem hagyja el magát, mondjuk Őt jobban kell bátorítani, de már idős, úgyhogy ez érthető.

Zsani
gyulladás ellen én kamilla ill. körömvirágteát szoktam inni, a másodiknak sokkal jobb íze van.
Örülök, hogy optimista vagy, nem is kell ezen idegeskedni. Az már jó, hogy a nődokid rendes, én nekem kettő közül egy se jött be... Talán majd az endos doki.

Nóci
nagyon csinos pár vagytok, és nagyon szép a ruhád! A torta nagoyn jó néz ki, milyen ízű volt? Olyan jó nézni Titeket, árad a szeretet, szerelem a képekről!
Mégegyszer sok boldogságot, és kívánom, hogy mindig ilyen boldogok legyetek!
Vendég

Sziasztok!

Noci
Gyönyörü voltál Nagyon szép volt a ruhád és a torta is
Szerintem az egyik legszebb nap az életeben Gratulálok és sok boldogságot kivánok nektek

Zsani
Fö az optimizmus Bár én már könnyebben beszélek de az elsö babára vártunk 4 évet

Kimamák
Hogy vagytok a nagy melegben
Én elég jol viselem Lassan indulok dolgozni
Mi már mindent megvettünk a kicsi érkezésére Azt mondják a többiek már nagyon nagy hasam van de nem tudok képeket
feltenni Fiu név még minig nincsen Voltam védönönél 6 kilot fogytam abbol 2 visszszedtem Mondjuk rám férne egy fogyokura de nem most Egyszerüen nem tudtam enni

Kitty
Mi lesz a mai menü Nálunk almaszosz krumplival meg sülthussal Holnap még nem tudom Nehéz minden napra kitalálni valamit

Bridget
Mi ujság veletek
kriszti0406

Sziasztok!

Kriszti, hát te se túl sok mindent írtál magadról... remélem, jól vagytok...

Andi, én kamillát minden nap iszok szinte, körömvirágot meg alkalmanként a cicka teába keverve... de az a durva, a görcsök szombaton teljesen elmúltak volna, mintha elvágták volna őket... de jobb is így, ezen sem aggódok :D

Nóci, megkaptam, köszike :) este bejelöllek!!!

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Ezen a hétvégén se volt nagy forgalom :roll:

Kriszti
meddig dolgozol még? A fogyással vigyázz, 6 kg az elég sok!
Fini az ebéd!
Én hétvégén csak nagyon ritkán főzök, mert mamánál, anyósnál szoktunk ebédelni.
Ma viszont paradicsomleves, rántott tök és sült krumpli lesz a menü :P

Zsani
azért a gyógynövényteákat sem szabad túlzásba vinni, mert akkor egy idő után már nem használnak. Egyet csak max három hónapig lehet napi szinten inni, utána kell hagyni szünetet (min egy-két hónap).
Én egy huzamban semmit se iszok most, néha a fent említett két teát.
Örülök, hogy elmúlt a görcs! Egy gonddal kevesebb :wink:
Vendég

Andi, mostanában nagy csend van...

Én csak azért ilyet iszok, mert ez van benn, Earl Grey-t mindig elfelejtek behozni... :roll: de am nem iszok teákat ezen kívül huzamosan, akkor erről is lekattanok :D

Nálatok mizu? Alakulsz már valamerre? Dokit találtál normálisat? Mármint nődokit...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Később visszaolvasok, most csak beugrottam. Hétvégét végigfeküdtem, csütörtökön éjjel fél 12-kor elkezdtem vérezni, fenyegető vetélést állapított meg a szekszárdi kórház ügyeletese és a dokim is. A vérzés vasárnap délben elmúlt. Ma megint voltam uh-n, szerencsére minden rendben, veszély elmúlt, már nem kell egész nap feküdnöm, csak sokat kell pihennem. A méhszáj is zárt maradt. Kérlek benneteket, szorítsatok, hogy minden rendben menjen a továbbiakban!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!!

Köszönöm mindenkinek a képdicsiket!!!

Beze! Nagyon nagyon drukkolok! Feküdj, nehogy korababád legyen bár az még mindig jobb mint egy vetélés! Nagyon szoritok nektek!!!

Csajok! Lenne egy kérésem!
Ha tehetitek akkor dobajatok ránk egy szavazatot az www.eskuvo.sk-n és azon belül a versenyeknél és azon belül a Noémi & Peti névre dobjatok ránk légyszi egy voksot, ha tehetitek!!!
Köszönöm mindenkinek aki segít!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Basszus 1 hét múlva Regi 1 éves! El sem hiszem!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci, köszönöm szépen, igyekszem is vigyázni nagyon!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze, feküdj sokat!!!! Anyumnak ugyanez volt, amikor engem várt, 3 hónapot végig kellett feküdnie feltámasztott lábbal, de itt vagyok... Tessék pihenni!!!!

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Zsani, a héten még megy, de aztán megint egyedül leszek a tündérkével, akkor már nem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Jeanner
Kepek fent vannak FB-on vgy iwiw-re feltettem a linket 8)
Barnazasra figyelj oda...ha lesz legkozelebb is en azert megemlitenem a dokinak mert az hormonalisan van altalaban es altalaban sargateszt hiany vegett :roll:

Az jo,hogy szeretitek egymast mi is de nekunk nem adatik meg ennyit egyutt lenni :oops: parom annyit melozik,hogy csak na :? es hat igy nincs szivem neha nyuzni egy kis tornaert :roll: de azert kiteszek magamert es ha rajtam mulna mi is tbbet lennenk egyutt...talan ha nem melozna ennyit :roll: na mindegy egyenlore nem panaszkodhatom mert amikor letamadom sosem mondja,hogy ne maaa :lol:

Annyit viszont elmondok neked de ez csak az en velemenyem es nem okoskodasbol de ha belegondolsz te is rajossz igazam van.Szal az,hogy uhun megnez a doki nem lathatja es allithatja biztosra,hogy neked nincs hormonalis bajod!!! :shock: Legfokepp nem a petevezetoket :roll: Arra ott a vervetel es a petevezetokre az atfujas :roll: Szal nekem amelyik doki azt ondja egy uhu-bol,hogy a paciens egeszseges az elottem leis vizsgazott :? Megnezheti a mehed alakjat nincs e eldeformalodva,cisztat azaz myomat,es a petefeszkeket nagysagra es hogy van e benne peti vgy mennyi ill mekkora.

A meh allapotanak a feltarasara van a hyszteroskopia...na azzal meglehet allapitani nincs odabent semmi baj es a kisebb osszenoveseket,polipokat ellenet tavolitani(nekem volt ilyenem azert tudom.ez ultrahanggal nem megy de meg csak nem is lathato) Tudom ti meg az elejen jartok...es neked nem kellenek meg ilyen vizsgalatok nem is azert mondom...csak mivel azt mondtam neked mennyire tunder a dokid...hat lehet,hogy az sot biztos vgyok benne ha tenyleg ugy is erzed ,hogy veled kedves de ilyen bakikat mondanak altalaban mindenkinek...mert a paciens nem is tudja mi meg hogy :? Eleg szomoru,hogy ennyivel elintezik a dolgokat pedig tenyleg nem kerulne semmibe mashogy fogalmazni :roll:

Mindenesetre hajra 3honap aztan majd dulore juttok a dokiddal...szerintem sem kell annyit gondolkodnod a dolgon hisz tenyleg az elejen vgytok menni fog es kesz csak ez legyen benned :wink:

[quote]a írta: mindig ugyanott alatt mit kell érteni?

Nem tudom hol irtam ezt segits? :oops:

Noci
Reginek konkretan milyen rendellenessege van?Toletek kapta?Mert ha nem toletek akkor ez csak egy veletlen es nem azt jelenti,hogy a masodik baba is beteg lesz...de meg amugy is Nooooociiiii hogy lenne maaa nemam meg babas se vgy de mar a hulyesegeken kombinalsz :twisted: :wink:

Bar iwiw-en irtam nem tudom megkaptad-e de ngyon gyonyorusegesek voltatok!!!!!!!! :D Es apacskad is olyan buszken allt ott 8) Es milyen szep volt a rucid :shock: Hanyig mulattatok?Igaz milyen jo erzes most mar,hogy ott a gyuru a kezeden :wink:

Igaz,hogy rohan az ido...Regi meg csak oregszik meg oregszik lassan venlany lesz :lol:

Kitty
Nem irtam jol mondod mondjuk nem is tortenik semmi es megis allandoan uton vgyok csinalok valamit :lol: Tudom Kitty mi mentel tavaly keresztul ezert kell most icsit ugymond konnyebben felvenni a dolgokat mert ha nem akkor a te egeszseged sinyli meg...nemam nekem ilyen fiatalon idegileg kileszel :roll:

Kriszti
Nem sok majd megprobalok itt a monologom utan kicsit irni magamrol bar mar majd elalszom :oops:

Beze
Basszus mikor olvastalak azt hittem rosszul latok :shock: Remelem mar nincs baj :roll: Ngyon szoritunk neked erdekes,hogy tenyleg mar 14hetes vgy es meg mindig ilyenen kell izgulnod :?

Rolam
Na es akkor magamrol is...hat multheten hetfon voltam dokinal ahol megint talaltak valamit a szivemmel elkuldtek a nagy sztk-ba ahol is nem foglalkoztak vele azt talaltak gondolom amit multkor :roll: azert nevetseges ez az egesz mert a korzetim azt mondta hogy a bal pitvar negativ hullamokat ad ki vgy jelzest vgy mit ami azt jezi nem mukodik jol :? ehhez kepest osszehasonlitottam a masik szalaggal ami ugyanolyan lett es ott megsem szoltak semmit :? :? ugyhogy mar szoltam a paromnak,hogy en azert kint elszeretnek menni egy dokihoz :roll: most mar ugye van biztositasom :wink:

Aztan kedden voltam vizumom intezni,apunal,meg jol letiltottak a kartyamat mert ugye az uj nevemre csinaltattam dehat meg nem jott ki meg felse vettem erre fizetni akartam es nem tudtam vele mitobb bementem a postara ahol leakartam venni es azt dobta ki a gep,hogy vonjak be a kartyamat :shock: ott alltam mint egy bunozo,egy forint nelkul jegyzokonyvet vettek fel es a citibanknal senki nem ertette miert tiltottak le amig nincs nalam a masik kartya...hisz az meg a kozpontban volt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: marha pipa voltam tettem is panaszt ne aggodjatok csak az a baj,mhogy suket fulekre fog talalni :roll:

Szerdan pihentem mert h-k marha koran keltem mar 5kor...

Csutortokon voltunk az Aquaparkban en anyum,kerianyum,2uncsitesom es jott Flora is akire anyu vigyaz 8) Este fel 8ig kint voltunk :)

Penteken nem is tudom mi volt maaa azt hiszem mentem anyuert es aztan elvoltunk meg erre arra :roll:

Szombaton anyu fozott meleg volt itthon voltunk....vasarnap meg kint voltunk a Romai furdon szinten anyu,kerianyum uncsitesom meg a ferje meg az egyik 2kisuncsiteso :) zarasig ott voltunk szinte 8) Csak nagy ez a tikkaszto hoseg :roll:

Parom kint van mar ngyon varhatja hogy mikor megyek...majd holnap csorgok a lufthansanak es megerdeklodom mikorra van jegyunk en olyan hetfon mennek :roll: meg van par dolgo amit elkell inteznem.Pl eskuvoszervezot nem talaltam de asszem megvan a "gyztes" csak meg felkell hivjam oket :wink: Aztan meg van egy par szamla amit atkell iratni marmint a nevem rajta.

Az osszes okiratom kicsereltem mar + TB kartya,adokartya,elmu szamla,forgali a kocsihoz ez megvan de annyira maceras :x meg van par es most szeretnem elintezni mert kesobb majd neznek,hogy most ki kicsoda :roll: es hat kudok ki cuccot csomagban is mert legalabb 50kilo cuccom van :shock: szal kikuldok 2-3 10kgos dobozt meg viszem az en kis 20kilos borondom es megis vgyunk :?

Ma elvoltunk anyuval ocsemnek agyat nezni mert azt mondtam kap egyet de olyan marha dragaaaaak :x nem tud valaki occso helyet? :roll: 80ezerert en nem veszek heverot :roll: meg vettem egy tok jo festmenyt a falra 8) majd felteszem nektek ngyon klafa es vegre lecserelhettem azzal a keppel ami egy kopar sivatagot abrazol....allitolag afestmenyek es kepek amig a falon vannak kihatnak az eletunkre :roll: hat akkor most kiviragzik az en eletem :lol: Meg fuggonyt neztunk de annyira gazok vannak :x vgy persze van jo is ami tetszik 10 meg 16ezer metere na neeeeem szal ha valaki tud hol lehet heverot nezni nem franciaagy csak hevero kinyithato 200*150es meg szep szines fuggony kellene bordos sargas...na tessek nekem akkor megmondani ha van tipp :wink:

Holnap lehet felmegyek Pati anyukajaekhoz...egesz jo baratsagban elttunk ngyon jofej csaladja van es ugy erzem szeretnek engem ugy ahogy vgyok!!!Es ez annyira jo :)

Hat roviden ennyi jaaah es meg nevjegyet is kell csinaltatnom egy a kaputelefonra a hazibacsival aki nehez eset :? meg a postaladara na azt meretre csinalnak :roll:

Pusza most irtam nektek aztan lehet olvasni 8)

Az elso embernek aki jon

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="beze"]Z írta:bezesani, a héten még megy, de aztán megint egyedül leszek a tündérkével, akkor már nem.

Én ezért is tartom kegyetlenül felelőtlennek a dokidat... persze ő az orvos, de anyu, amikor ugyanígy járt velem, 3 hónapok csak WC-re és mosdani kelhetett fel... még a kaját is ágyba kapta... hát erre most mit mondjak???? rettenetesen felbosszantottam magam azon, milyen felelőtlen a doki... :( de reméljük, a sok fekvés megteszi a hatását és jövő hétre minden gond elmúlik :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Szija Bri!

Ti is a Rómain laktok? Mármint a családod :lol: ez vicces, kicsi a világ és úgy fest, minden út a Rómaira vezet :D

Ami a dokimat illeti, nem azt mondta, hogy azt látta az UH-n, h nincs hormonbajom, csak azt mondta, azok alapján, amit látott, nem gondolná, de ha megnyugtat engem, ne várjunk egy évet, hamarabb megcsináltatja a hormonsort...

Amúgy barnázásom sosem volt múlt ciklusig, amikor is minden gyógynövényes izét beszedtem mensi előtt, szóval ezzel sem rohannék egyből dokihoz, ki szeretném várni, hogy tisztuljon a dolog... de a hőgörbém végre pompásan beállt, most imádkozom, h más is legyen rendben, mert még egy ilyen "mensit" nem élek túl... rettenetesen fájt... de csak oké lesz már minden... amúgy is pihenő pályára tettük a gyerek témát, mégsem aktuális most, de ezt már írtam... :)

A hőmérőzéses kérdésem tárgytalan, megtaláltam a hiba forrást, most már minden oké :)

Basszus, jegyzőkönyvet miért vettek fel? Nekem is elnyelte a múltkor az automata a régi kártyám, mégsem tört rám senki... :shock: remélem, rendeződik a dolog, bár sajna a bankok tényleg nem nagyon foglalkoznak ezzel :(

Mennyi időre jöttél haza?

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Bri, de jó, hogy jelentkeztél és ilyen sokat írtál! :D Kártyát sajnálom, :( ez nagyon durva! :evil: Jegyzőkönyvet még nekem se vettek fel emiatt.
Jó sok elintéznivalód volt, hát igazán nem irigyellek, itt általában sose megy minden zökkenőmentesen. Az itteni okmányirodát például utálom. :?
Képek vannak fent iwiw-en? Akkor megnézem. :)

Hát, én se gondoltam volna, de most már minden rendben, bizakodom, mást úgyse tehetek. :)

Zsani, ezt nem egészen értem, hogy miért gondolod felelőtlennek, nekem kell vigyáznom magamra, de Lexit se hanyagolhatom el emiatt. Amúgy én nem hiszek a fekvésben, a vér így is kijön, de persze nem ellenkeztem.
Hormont szerintem is érdemes előbb megcsináltatni, felesleges rá emiatt 1 évet várni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Bogi, nem tudom, te érzed... csak baromira aggódok miattad... :roll: persze, hogy Lexivel is törődni kell, így nyilván sokkal nehezebb...

De most már végképp nem értem, honnan veszitek ezt az egy évet? Mondtam, hogy a doki felet kért... korrekt, mert nem kell össze vissza hazudoznom, azt a félévet meg kibírom...

De azt is írtam, h most annyira nem is akarok gyereket, szóval lehet az egy év is bele fog férni, mert nem biztos, h suli meg meló mellett lesz időm ez után szaladozni... de mindig azt mondom, semmi nem történik véletlenül, szóval ha addig nem fogan meg a baba, én meg nem jutok el hormontesztre, annak azt hiszem, úgy is kell lennie...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Zsani drága, aranyos vagy, de nem kell, minden rendben, és így is fog maradni, mert így kell maradjon! :D
Az 1 évet azért írtam, mert az átlag orvosok ennyit váratnak. De teljesen megértelek. Azért drukkolni szabad? :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Bogi, amilyen viharok nálunk mostanában vannak :lol: drukkolni persze hogy szabad, de inkább azért, hogy rendbe jöjjenek otthon is a dolgok, mert minden nap összeveszünk, és már nagyon unom... persze a hibás mindig én vagyok... mert ugye ki más is lenne... a düh meg csak forr bennem, és forr... :evil: és akkor ilyenkor van az, h robban a vulkán, aztán lehet menekülni...

Szóval ezer bocsánat mindenkitől, ha bunkónak tűnök, csak télleg tele vagyok aggódással, + még ugye túráztatják az idegeimet is hátulról... :roll:

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

A másik dolog az egy év azért is gáz, mert az ember naívan nekikezd a projektnek, mondván, persze, hogy sikerül, miért is ne... tegyük fel ekkor mondjuk 30 éves... vagy legyen velem egy idős és akkor 25...

Na most, eltelik az egy év (az én esetemben hivatalosan sajna 2, de szerencsére ezt nem mindenhol tartják), szóval eltelik az egy év, mert én ugye jó fej vagyok, és kivárom... ekkor már 26 vagyok... megcsinálják a hormonsort, tegyük fel, találnak valamit... ez a legjobb eset, akkor nem kell semerre sem tovább menni... tegyük fel, minden ok (mert szervi panaszom nem sok van, ez tény, pontos mensi, 0 barnázás, kivéve a múlt hónap), de valami nincs rendben, ez közelebb van a határhoz, az közelebb van a határhoz... még örüljek, ha női nemi hormonnal van baj, azt "hamar" beállítják, de ha mondjuk a pajzsmirigy problémás, az hosszú évekbe telik, mire belövik... és bumm, ott vagyok 30-32 éves, mire ESÉLYEM lesz, hogy talán teherbe esek... na EZÉRT nem értem ezt az egészet, aki kéri, annak miért nem lehet egyből megcsinálni... :roll: ennyire drága lenne?

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Zsani
nálam változás semmi, múlt hónapban beszedtem a bogyót, amit még a nőgyogyi írt fel, így megjött, de amúgy biztos nem jött volna. 21én endos doki, és bízok benne, hogy most már lesz érdemi előre lépés is.
Nagyon egyetértek az utolsó hsz-oddal. Én még "csak" 23 vagyok (vagyis leszek két hét múlva), de mindig megkapom, hogy fiatal vagy, ráérsz, meg egy év, stb. Mikor eleve volt problémám (sose jött meg rendesen, egy éve meg csak gyógyszerrel), de senkit nem érdekelt, egy év és punktum :evil: A másik, ok, fiatal vagyok, de nekem ne szabja már meg senki, mikor szüljek, ez a kettőnk dolga a párommal :evil: Meg ha nem csinálnak semmit, mikor egyértelműen van vmi bajom, akkor tuti nem fogok fiatalon szülni...

Beze
pihenj, amennyit csak tudsz! A fekvés pedig fontos, még ha el is múlt a vérzés. Lexire nem tudnának a nagyszülők vigyázni valameddig?

Nóci
gyorsan telik az idő, mintha most született volna Regi. Mit kap, milyen tortája lesz?

Bridget
próbálok nem ezen agyalni, meg lefoglalni magam.
Milyen jó programjaid vannak! Bankkártyás sztori nem semmi, nekem már kétszer ette meg az automata, de nem jegyzőkönyv meg ilyen felhajtás. :roll:
Mikor mész haza? Apának biztos hiányzol, szegény újdonsült férj egyedül van :(

Én ma takarítottam, du meg sztem olvasok meg elővettem a német könyveimet, mert lassan lehagy a párom :oops: Meglátszik, hogy 5 éve nem tanultam a németet...
Vendég

Andi, akkor jó tanulást..!

Nincs olyan szerintem, hogy "csak"... és aki 14-15 évesen szül??? Ő nem fiatal hozzá???

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok Lánykák :)

Tényleg, nem bírom nélkületek........ :oops:

Először is, szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, főleg Brid, tőled! :oops: Nagyon szégyenlem magam a történtek miatt :oops:
Megbocsájtasz ugye és visszaveszel iwiw-re?
gyönyörű a kép az esküvőről, olyan mintha egy romantikus képeslap lenne!!Gratulálok és sok-sok boldogságot kívánok! :)

Beze :? Szomorúan olvasom a vérzést, de már nem lehet baj, ugye?Én sokat hallottam olyanról, aki vérezgetett.Nem lehet hogy épp aktuális lett volna a mensid akkortájt?
Tényleg, Lexit jó lenne rábizni ebben a bizonytalan időszakban valakire... :?
Látom, kiderült, hogy fiúcskátok lesz :wink: De jó!!!!Lesz mégegy Marcell Királyfi a topicban 8)

Kitty :) Anyáááám, te csak 23éves vagy? :shock: De ha tényleg gond van, akkor nem szabad arra hagyatkozni, hogy "még fiatal vagy"

Zsani :) ne aggódj a barna miatt, nekem a terhességem előtt folyamatosan barnával kezdődött a mensim és anyunak is.És semmit nem csináltak sosem és mégis itt van Marci.
Lehet elég lenne egy clostis kúra is.De csak a hormonszint nézés és uh felügyelet mellett!
Igaz, nekem volt egy colstis kúrám 2 hónappal azelőtt, hogy Marci megfogant.Lehet, közrejátszott az is :roll:

Nóci :D Ti is gyönyörűek vagytok, mégegyszer gratulálok Nektek is!!!Köszi az invitálást is ide :wink:

Kriszti :) látom, te is néha bekukucskálsz :) hogy vagytok?

Velünk semmi különös nincs, Marci okosodik, zsiványkodik, egyxre inkább egyszerűbb vele :) Ért a szóból, nagyon sokat változott, bár 2 hete volt neki egy 2 napig tartó lázas betegsége, lehet, a foga miatt.Jönnek a szemfogak.És nagyon nyűgi volt és alig evett valamit.
Az amióta elmúlt, egy angyal lett :D
Apa dolgozik, kb 3-4 napot van távol, 3 napot itthon.Tetszik neki a meló.Úgy látom, a kapcsolatunknak kell ez a kis távoloság, sokkal jobban kijövünk egymással, és a szex is csudajó lett :lol: :oops:
Marcinak hiányzik, amikor hazajön, nagyon boldog a kicsike :lol:
meli0805

Fürtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Jajj, de örülök neked!!!!!!!!!!!!!!

A jó kapcsolat alapja a megfelelő távolság :lol: úgy fest, ez nálatok is műxik... :)

Én még mindig nem akarok hormont szedni, egyelőre várok, babát sem akarok most, meg hát egy hónapja próbálkozunk és a sok gyógybigyó előtt nekem sem volt semmi bajom soha... (csak ezért rémített meg a barna, mert 12 éves koromban elmúlt és múlt alkalomig vissza se jött soha... egyszer sem...)

Nagyon hiányoztál ám!!!!! :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Köszi Zsani,aranyos vagy nagyon :)
meli0805

Zsani, teljesen egyetértünk, ez szerintem is felháborító! Kittynek is teljesen igaza van, nehogy már mások döntsék el, hogy mikor akarunk szülni! :evil:
Zsani drága, nem vagy bunkó egyáltalán, és nagyon sajnálom a gondokat. Esküvő előtt mi is rengeteget veszekedtünk, utána pedig az anyós miatt, de ez szerencsére már a múlt. :)

Kitty, a szüleim így s rengeteget segítenek, egész napra viszont már fárasztó nekik, amit meg is értek. A lányom egy igazi energiabomba ugyanis. Amennyit tudok, pihenek, ezt a hetet kihasználom. Ami előidézte, az meg nem lesz többet. :wink:

Meli, örülök, hogy visszajöttél, tuti Bri is meg fog bocsátani! Vártam a leveled, hogy jöttök. :(
Mensi majd csak pénteken lenne megint, nem attól volt. De több nem lesz, tudom. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze :) Hát sajnos nagyon sűrű volt a program, azért nem jöttünk és csak 3 napot voltunk :(
majd megyünk még Hőgyészre a nyáron, csak most meg zavarnio nem szeretnék :oops:

veszekedés:nálunk esküvő előtti napon bedinkult a párom, kicsit legénybúcsúzott és rengeteget beszélt telón nekem én meg már mondtam, hogy tegyük le, mert sok lesz és olyanokat mondott, hogy azért akarom, hogy fejezzük be a beszélgretést, mert én nem is szeretem őt:lol:
meli0805

Úgy örülök, hogy itt vagyok újra köztetek!Hiányoztatok ám! :D
meli0805

:D

Meli (de fura a Fürti után :lol: ), ez nálunk is így megy, valami olyat szólok, ami nem olyan, akkor "szeretsz te még egyáltalán?" :roll: nagy marha, de én így is szeretem :D

Bogi, de most akkor végül is mi is történt? Asszem valahol lemaradtam...

Mi tegnap megint ingoványra tévedtünk, irigykedtem a sok kismamára, akik elmennek 4hetesen (bár ők igazán még nem is terhesek, de mindegy), meg 16 hetesen csak úgy táppénzre, mert ők megtehetik, én meg húzom az igát, most már 5 helyen, és nagyon kivagyok, és mondta párom, h de nemsokára én is kismama leszek... erre kiborultam, és mondtam neki, h ne is mondjon ilyeneket, mert a gondolattól is kiráz a hideg!!! Én csak pihenni szeretnék, ehhez nem kellene gyerek, csak ő, aki segíthetne egy kicsit néha... de mert én a múltkor mennyire akartam még gyereket... mondtam, hogy de most már nem akarok, mert amíg ilyen állapotok uralkodnak, teljesen felesleges ezen görcsölni, megfoganni sem fog, mert szerintem a testem már ahhoz is fáradt, hogy komolyabb mutatványokat produkáljon (mint pl p.é.), nem hogy egy magzatot egészségesen tartani, szóval mondtam neki, hogy örüljön, hogy nem kértem, hogy védekezzünk újra, és ezt a témát zárja le és dobja messzire a kulcsot, mert nem akarok hallani róla többé... teljesen ledöbbent és aztán mély letargiába zuhant, de majd összeszedi magát, aztán az is lehet, hogy a végén rájön, hogy igazam van... (na jó, ezt nem hiszem...) :roll: pedig igazam van, és aludni akarok, nem babázni...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

vonalzó próba

Kép
meli0805

Sziasztok Csajok!

Nócika, szívből gratulálok nektek, legyetek nagyon boldogok!Szépek voltatok nagyon!!!Meddig tartott a buli?
Merre mentek nyaralni?

Kitty, persze, hogy tudtam, hogy te vagy!!! :wink: Hogy van a párod mamaája?

Csajok, mennem kell, még jövök ma vgy holynp

Puszi mindenkinek!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Sziasztok!

Meli, miért gondolod azt, hogy zavarnátok? Azért, mert kisbabát várok? Ne butáskodj, gyertek nyugodtan, délután vagy hétvégén!

Zsani drága, ez már szerencsére régi történet, a rövid lényeg, hogy a férjemet az anyósom hosszú hónapokig pumpolta, összesen kb 1milliót kért, amit elfelejtett visszaadni, és én ezt azóta se bocsátottam meg. De szerencsére vége van!
Kitartást nektek is!

Dorka, várunk. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Bocsi csajok, hogy tegnap hirtelen leléptem, de Andris vacsit csinált nekem (kései vacsit), és nem akartam megbántani azzal, h. nem megyek azonnal.

Beze, persze, hogy minden rendben lesz, ez tuti!Nem lehet semmi baj!Addig is pihenj nagyon sokat!!!Nő már s pocakod?Szép a vonalzód!Én még szerintem nem is gratuláltam, hogy kisöcsi lesz!Gratulálok:) :) :)

Brid, szerintem is Füred tuti lesz.Nekem is Siófok a szívem csücske, de az a buliról szól, ez meg most kettőnkről, illetve hármunkról, beszélgetünk majd sokat remélem, és csakis egymással fogunk foglalkozni!!!!!!!!
Visegrád gyönyörű esküvőhelyszín!Mikor is lesz a kovetkező "forduló"?
Néztem a képeket, gyönyörűek voltatok, neked is még egyszer gratulálok!!

Zsani, az esküvő előtt szerintem mindenki veszekszik egy picit, mert izgultok, rengeteg a tennivaló, olyan, mintha soha enm érnének véget atelefonok.De hidd el, ez lesz életetek egyik legszebb napja, és megéri a sok előkészületet!!!

Fürti, nagyon örültem neked, mikor megláttam, hogy írtál :D Néha jót tesz a házasságnak néhány nap különlét, az igaz is, bár én jelen helyzetben nem bírnám Andris nélkül!De az a lényeg, hogy nálatok minden ok!!

Csajok, velünk minden ok, én most 22-ig itthon vagyok táppénzen, aztán még dolgozgatok picit, és vége.Eleinte unatkoztam itthon, egyébként nem én akartam itthon maradni, a doki írt ki, hogy sok az utazás, állandóan keményedett a pocakom, meg volt egy kis folyásom is.
Szombaton indulunk Balcsira, már nagyon várom!!!Szuper lesz, azt hiszem!Szombaton Siófok, Andris ugrik a repcsiből, aztán irány Balatonfüred!!!

Puszi mindenkinek!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Sziasztok!

Zsani
aki tizenpár évesen szül, az ált. egy etnikai csoporthoz tartozik, és nekik nincs meddőségi problémájuk :? Csak a rendes, magyar embernek...

Fürti
örülök, hogy minden rendben! Akkor nem sokat kell apát nélkülözni. A távolság meg jót tesz :wink:
Igen, ilyen fiatal vagyok, de ez sajnos nem jelenti azt, hogy a problémák elkerülnek :roll:

Beze
akartam kérdezni párod szüleidet, de látom, írtad, hogy anyóssal nem felhőtlen a helyzet.
Most eszembe jutott ismerősöm, aki egész napra!!! a kiságyban hagyja a gyereket, pedig csak egy másfél évese van, és neki semmi dolga, csak tv-zik, számítógépezik. Ja, és első hónapban terhes lett... :?

Dorka
köszi a kérdést, még nem tudunk semmit a mamáról, mert nem lett meg a szövettan eredmény, és még ct sem volt, mert több hete!!! rossz a gép. Magyar eü :evil:
Andris de aranyos a vacsival! az mégis csak fontosabb :wink:
Balcsi biztos jó lesz, te is fürdesz? Használd ki a pihenést!
Vendég

Bogi, hát nem semmi... :roll: szépek ezek az anyósok...

Dorka, remélem, de egyelőre télleg nem látom a végét...

Kitty, az a baj, h nem sajna... most már trendi 9 évesen kezdeni a szexuális életet és 15 évesen szülni, etnikumtól függetlenül... a hugom 16 éves és amiket a magazinjai Intim Zóna oldalain olvasok, meg amiket az osztálytársnőiről mesél... :roll: nagyon örülök, hogy ő nem ilyen...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?