Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Húha tényleg az összes kismami előkerült, mi alíg voltunk otthon a hétvégén.
Ez a meleg, jó nagy sz....r, de hát ez van.
Most voltam reggel a leleteimért, ahogy én látom jók, bár majd a doki megmondja a HbsAg az ugye negatív, de a vérképemen van egy anti-HBs és egy anti-HBc és ebből az anti HBs pozitív, ami nem tudom mit jelent, és kicsit félek, nehogy nekem valami fertőzésem legyen.
Jövő hétvégén UH, már nagyon várom.
Jövő héten végre eljutok a fogorvoshoz is.
Hát hétvégén megtalált a nagyon durva gyomorégés, egész éjjel szenvedtem, most vettem gyomorégés elleni tabletákat.

A gyerköcök nagyon édesek, Musz, nekem tetszik ez a hinta, nagyon kis modern, és ha szereti.

Na megyek is, muszáj dolgoznom, ja megvettük a babakocsit és a hordozót:)

Mindnekinek további szép napot, és bocs, hogy nem írok mindenkinek és nem jövök, de egyszerűen innen bentről nem tudok írni, otthonról pedig már erőm nincs este.

Kép
Kép
nektarin

Szép jó napot MINDENKINEK!!
Túl vagyunk az UH-án,és minden rendben!!
Candi! :wink:
Köszönöm Ádikám dicséretét! :D
Nektarin!Már nincs olyan sok hátra!Hogy birod?
Kéne egy tábla,mert nemnagyon vagyok képbe,hogy ki a következő akár a tesztelésben,akár a szülésben!
MOSTMÁR TUTIRA MEGBESZÉLTÜK APÁVAL,HOGY TAVASSZAL INDUL A BABATÉMA!!! :lol: Na jó,addig még sok viz folyik le a dunán!
Muszkuru!Nagyon tetszett a hinta!Csak sajna Ádinak már nem jó!Pedig vettem volna én is szivesen neki ilyet!De Ádi már 8100g :shock: És PONT MA FÉL ÉVES!!!6 óra múlva megyek be fél évvel ezelőtt a kórházba!Olyan régen volt...............
Azt nem irm,hogy tán igaz sem volt,mert ott szunyál az eredmény az ágyikóban! :D
Icus!!Vannak fotók??
Ma volt itt nálunk egy kismama ismerősünk,és aztmondta,hogy már nincs érvényben az a törvény,hogy csak,és kizárólag a körzetedbe (kerületedbe) tartozó kórházban szülhetsz!Most akkor,hogy is van ez????Tudja valaki?

Kép
bea27

Sziasztok,

Önzőzök.

úgy alakult, hogy ma a dokinál kötöttem ki délután, mert vérezni kezdtem. Nagyon.
UH és kukkolás is volt.
A baba rendben van :lol: , ülőmagasság 15 mm, ez 8+1 naposnak felel meg, így ez oké. A bevérzésem halványodik, de még van. Viszont a méhszájam katasztrófális állapotban van, az vérzik.
2 hét kényszer pihenő.
Jövő hét labor, védőnő, vércsoport meghat, Anti-D szűrés. Mikor kell pihennem ???? :twisted: :roll:
június 25-én újra UH.

Megyek feküdni.
Vendég

Sziszi, vigyázz magatokra. a lényeg, hogy a bébivel minden oké (persze veled együtt :lol: ), majd eláll a fránya vérzés. Pihi, pihi, pihi. Minden más le van tojva!!!!!!!! Csak ti számítotok, a munka kit érdekel???!!!!!

Kaja után jövök! Csók

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

jó estét !

Sziszi
nyugi !!! pihenj sokat, rengeteget !!!!!!!!!!!!!!

Bea
Ádika a topik első babája !!! és már hat hónapos !!!!!!

Icus
meztelen bringások ??? voltak köztük fiatal jó pasik ? :wink:

ma extra rövid voltam, de fáradt vagyok és nyűgös

később még jövök !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Ezek mai képek!Remélem tetszik majd nektek! Kép Kép Kép

Kép
bea27

Sziasztok!

Este vissza olvasok, de most megyek tanulni :x Már csak 18 nap...

Teszteltem egy hulla negatívat,a hőm meg brutál amit művel...

Na erre varjatok gombot,eléggé elvagyok kámpicsorodva:
Kép

málna2162

sziasztok!

Málna
a görbéd alapján (már amennyire értek hozzá :oops: )szerintem 2-szer is volt pé.-d amit talán írtál is, és a 2. után ment fel a hőd, szóval a teszt még korai volt :wink: :wink:
Szerintem ez még jó lehet :wink:
Vizsgákhoz továbbra is kitartást :wink:

Sziszi
pihenj sokat!!
A méhszáj a műszeres befejezésektől lehet ennyire csúnya? nem mondták?
Kiskönyvért mikor fogsz menni?

Bea
Ádi változatlanul nagyon édi, olyan jó kis formás. Gratula a fél évhez!!!

Nektarin
meddig is fogsz még dolgozni?
Meleg-hát biztos nem lehet könnyű, én mindíg kisidős terhes voltam nyáron :lol: úgyhofy pocakos-meleg tapasztalatom nincs. -Hozzáteszem, már nem is szeretnék ezügyben tapasztalatot szerezni :D

Icu
sajnálom a pirit :cry: :cry:
Biciklisek, hát meglepő lehetett, vannak még bevállalós emberek :wink: :wink:
Sok km. után jól nézhettek ki, főleg ha még ráadásnak meleg is volt :wink: :wink:

Candi
szurit hatásos volt??? :wink:

Nálunk tegnap este volt olyan eső, egy csomó jéggel kiegészítve. A kertben állt a víz :shock: :shock: :shock:
A párom már az esőben ért haza, és nem szállt ki a kocsiból, egészen a jégig :lol: ott már bepánikolt, és inkább eláztatta magát :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!!!
Jaj lányok,olyan jó,hogy vagytok,annyi hasznos tanácsot adtok!!!!!Éljen a meggy!!!!

ÉS éljen az is,aki kitalálta a játszószőnyeget!!!!!Tegnap kaptam az unccitseómtól és Dénes 2x 2,5 órát aludt rajta a nappaliban!!!!!!YEAH!!!!!!Meg vagyok mentve!!!!!Most még vadászunk felfújható medencére,de sehol nem lehet most kapni....hiába na,nyár van.....szóval abba tesszük bele a plédre a játszószőnyeget és úgy tuti nem gurul le,vagy mászik le...mert hiába még csak egy hónapos,de a drága már a kiságyban is feldolgozza magát az ágy végébe,ha úgy van kedve!!!!

Nem nagyon van időm mindenkinek írni,de Sziszinek okvetlenül:drága nagyon vigyázz!!!!!!Felkelni csak pisilni!!!!!!!!!!!!Semmi más!!!!Ölellek!!!

Ági,ez a hinta is egy álom:imádom!!!!!Lehet,hogy később nekünk kell majd egy!!!!
Ja,és mi elvesztettük a nagyobbik fiunkat:a kutyánk meglépett csajt nézni 2 hete....már biztosan nem lesz meg :cry:

Gabi,gyógyuljatok meg!!!!

Málna....ne aggódj,biztosan csak korán teszteltél!!!

Bea,Viki,Dóri köszi a tanácsokat,tényleg jól jön minden biztató szó!!!Az a mázli,hogy a fiam éjjel jól alszik és nem hasfájós...és nappal is csak akkor gázos,ha front van!!!!

Na mennem kell,mert mindjárt felébred!!!!Puszilok mindenkit,ha lesz időm,még jövök!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Málna
szerintem a másodiknál volt pé, mert akkor fenn maradt a hőd.
Akkor viszont a teszted megakorai volt, ezért full negatív :wink: :P
Én szombaton újra megpróbálnám, de szigorúan reggeli elsőből.
++++++++++++++++++++++++

Meli
Feküdtem, de mivel a vérzés tegnap abbamaradt, nem kell egyfolytában vízszintesben lennem, csak sokat kell pihenni.
Vendég

Sziszi,örülök,hogy jobban vagy!!!Azért még ne állj neki kitakarítani a lakást :D
Még egy kérdésem van!!!!Ti szülés után mennyi ideig véreztetek?Én még mindig vérzek és szopikor,ill.fejéskor még mindig erős méhöszehúzódásaim vannak!Beszéltem a dokimmal,azt mondta,hogy ne agyaljak ezen,mert még normális...de 5.hete vérezni????
Kérek véleményt!!!!

Dénes ma csúcsot döntött!!!!10-kor megetettem másodszor egymás után anyunál,aztán babakocsiztunk fél egyig és itthon beletettem a hordozóba,hogy percek múlva ébred....ja! 3-ig aludt!!!!!!!!aztán tisztába tettem,megetettem és édesen alszik a játszószőnyegen!!!!!!Annyi időm van,hogy nem tudok vele mit kezdeni 8)

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,
pótolom a napok óta beígért "mindenkinek írok"-omat.

Sziszi, örülök, hogy már nincs baj, azért pihizzél sokat. Mostantól táppénzen leszel??? :shock:

Meli, örülök, hogy Dénes jó fiú, és hagy egy kis időt neked, hogy ide gyere, hozzánk :lol: A vérzéshez sajnos (még) nem tudok hozzászólni.

Málna, egyértelműen egyet értek Sziszivel, a 19. napon volt igazi pé-d, és így még csak a 7. dpo-n vagy! Úgyhogy nem ér kiakadni és kámpicsorodni!!! Különbenis: most inkább a tanulással foglalkozál!! :lol:

Plutó, Esztike bír ebben a melegben aludni? És a többi kislurkó? Gerda, Ádi, Bertold, és sorolhatnám még...

Vikike, kicsit ismerős vagy nekem, d a férjed még inkább. Nem lehet, hogy vele találkoztam a Kandn? Ott tanítottam angolt 2 évig, egy hölgy helyett, amíg GYES-en volt. É, ha szeretnél engem látni, az iwiwen nézz meg az ismerőseid közül. L-né Kata, gondolom megtalálsz! :wink:

Bea, Ádi olyan az első képen, mintha direkt a fénykép kedvéért fordult volna oda. Látom pancsizni nagyon szeret. Nagyon édes!!! :wink: És tavasszal hugi-project.... Nem semmi. Ja és Ádinak boldog első féléves szülinapot :lol: kívánok!

Nektarin, képek jöhetnek a babakocsiról és a hordozóról. A dokihoz csak jövő hétvégén mész, akkor nézi meg a leleteidet??? Meddig akarsz még "robotolni" ? Nem akarod még kiíratni magadat?

Bár mindenki nem került sorra, de őket külön puszilom... Jön haza apa, csinálok neki valami könnyű vacsit. Pussz

Kép

Kép

hoppá

sziasztok
csatlakozom az ölebes társasághoz :lol: Emese itt alszik a kezembe egy óra szopi és fél óra nézelődés után. Meli lehet, hogy rokonok?éjjel mi is alszunk csak a nappal nehezebb. igaz akkor is alszunk, de régebben többet szundított.,a kiságy nekünk jó nappal is, most is ott nézelődött. Gabi remélem javulgattok,küldök gyógy puszit.A kamilla szárít,csak egyszer töröld át vele a szemét.Apa évekig borogatta, mire kiderült,hogy attól piros a szeme.
Sziszi, pihenj sokat és minden rendben lesz. Málna,fel a fejjel.
Bea, nagyon aranyos a kisfiad és a többi baba is tündér. Az a hinta tényleg jó találmány Musz.sajnálom nyuszt.
mindenkinek üdv mamen
kétszer próbáltam vonalzót csinálni,de ki van kapcsolva a ht. pedig be van jelölve az igen.
mamen

Sziasztok!!!

Igen,Katám,jövök hozzátok,de az a gyanúm,hogy ez a mai egy igen kivételes nap :) :)
Remélem te jól vagy..sajna nem jövök már olyan sokat,mint régen és akkor sem olvasok túl figyelmesen.....ezért mindenkitől elnézést kérek,ha nem vagyok képben,vagy nem válaszolok valamire!!!!!
Mamen,mivel a gyerkőceink nagyon kevés korkülönbséggel születtek,valszeg hasonló vérmérséklettel is rendelkezhetnek...csak ez lehet a magyarázat!!!Amúgy Dénes is egyre gyakrabban szövegel elalvás előtt....de ügyesen elalszik utána,kivéve ha nem....
Azért várom már azt a napot,amikor ismét visszaköltözhetek apa mellé a hálószobába...

Ja,Ági,már akartam kérdezni..te el mersz aludni úgy éjjel,hogy Esztike köztetek fekszik(a kaparászós esetből gondolom)??!?!!?!?Én attól is félek,ha napközben magam mellé veszem....igyekszem nem elaludni,nehogy összenyomjam :oops: túlparásvagyokmi??!?!?!?

Málna drága,én sajna ehhez a fertyhez mindig ostoba voltam....nem is használtam soha,csak egy csíkos spirálfüzetbe körmöltem az adatokat!!!!De ha a csajok jót olvasnak ki belőle,akkor nincs okod elkeseredni :lol: :lol:

Na puszi mindenkinek,szerintem ma már nem jövök,ha ébred a drágám lassan,akkor fürdetünk!!!!

Ja,még valami!Anyukák,ti masszírozzátok a babókat??Én igen és Dénes egyre jobban kedveli...annak ellenére,hogy olyankor mindig jó éhes...de látom rajta,hogy szeretni fogja!!!!

Kép Kép
meli1118

Megkerültem, vagy kergültem.
Sziszi: szupi, hogy babussal minden rendben, pihizzél, amennyit csak bírsz, meg bírod állni, hogy felvedd Tomit? Remélem a vérezgetés hamar elmúlik most már!
Málna: én is úgy látom, mint az előttem szólók, későbbi pé volt ez, tudod érhetett egyszerre több tüsző is, és ebben az esteben meg tényleg korai volt az a teszt, a hőd egyébként gyönyörű szerintem.
Kitartás a 18 naphoz. Máté hogy van? Nem hallunk róla mostanság.
Bea: gratula Ádinak a fél évhez, nagyon cuki a képeken, főleg az az ahol fürdés közben rágja a kezét. Uh nem is lesz mostanában a lábacskájához? Anyud mikor megy kimenőre?
Dóri: sajnálom, hogy ezekkel az ékszerekkel nem vagy szerencsés, emlékszem tavaly az óráddal jártál pórul. Mi két éve Apa karika gyűrűjét úsztattuk meg a tengerben. Tüszőim értek rendesen, majd szétesett tegnap a hasam
Gabi: köszi a szurkot, minden rendben, és majd kiderül két hét múlva mit produkáltam.
Jobban vannak a ygyerekek? Nagyon sokat esik felétek az már biztos, itt épp, hogy csakm beborul, minden este locsolnom kel.
Kata: hozzám nem is szóltál, mi jót csinálsz a rengeteg szabadidőddel, így tanulás nélkül? Pocid hogy van, valami érzés, sikeres hónapra van?
Meli: ez a medencés megoldás Dénesnél nagyon helyes elgondolás, földön csak úgy a szőnyegen nem lehet még? Vagy járóka? Hogy álltok az evéssel? Nagyobbakat eszik?
Mamen: napközben azért Te is pihizel Emesével? Hogy bírjátok ezt a meleget, ki tudtok menni napközben valamerre sétálni?
Nektarin: mikor leszel már szabin? Nem semmi ilyen melegben nagy pocival mindennap bemászkálni dolgozni. Milyen a kolléganő?
No szemem megjavult, változatosság kedvéért most a lábamat harapta meg egy darázs, de legalább tudom, hogy nem vagyok allergiás, lehet, hogy ez a sok hormonszuri vonzza a bogarakat felém? Esetleg porozni akarnak?
No megyek Apázni, de lehet még benézek, jók legyetek

Andi
candi

Szasz Candi, hozzád nem szóltam, mivel abbahagytam a dumát, mert apának kellett vacsit melegíteni.
Látom a 15. napon vagy, tudod, mi a dolgod... :oops: nem itt olvasgatni minket... ráérsz a ciklus 2. felében is...

Mit csinálok a sok szabadidőmmel? Sajna nincs sok, mert tegnap és ma a gimisek angol pótvizsgáját állítottuk össze, illetve vezettük le. A hét második fele: az igazgatómmal le kell ülnöm beszélni a jövő tanévben indítandó szakjainkról, csütörtökön 14.30-tól osztályozó konferencia, vagy nyelvvizsgáztatás (ha el tudom intézni), pénteken déltől nyelvvizsgáztatok, szombaton pedig OKJ-s vizsgán leszek (de nem én vizsgázok :lol: ). És utána vasárnap...

Kép

Kép

hoppá

Kata: :lol: És a másik kérdésre, miszerint hogy vagy? Mi a válasz? :wink: Szóval akkor nem unatkozol, az már biztos, de utána lazább hetek jönnek legalább?
Mindjárt megyek a dolgomra, csak még itt kellett egy pár árajánlatot lekörmölnöm.
Pusz

Andi
candi

A hogy vagy? kérdésedre a válaszom: köszönöm, minden rendben. Kicsit (10 kg-ot ) le kéne fogynom, mert csak dagadok (169 cm és 66 kg vagyok :oops: ), csak imádok enni. Ma este ettem (mint itt sokan) meggyet, meg cserkót, meg még délelőtt egrest, tegnap: málnát is. De emellett mindig tudnék rengeteget enni, pedig nem kéne. A hasamon már komoly hurka keletkezett, amit utálok, de van. Na erről ennyit...

Amúgy kicsit fáradt vagyok, de minen oké.

És akkor: most akkor mi van nálatok az inszemmel? Vagy lehet, hogy már írtad, csak felületesen olvastam??? :oops:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Jól le vagyok maradva, és csak 4 oldalt mertem visszalépni…. De már majdnem május végén jártam. Úgyhogy lehet, hogy most hosszú, és időnként (már) nem leszek aktuális.

Icus

Gratula neked is a vizsgához, biztos sikerült, csak érzed!
Az itthoni hűtő nyakig van… A lentiben csak azért volt, hogy ne itthonról cipeljük a húst.
Igen apa lövi.
Á én az ilyen genetikailag selejtes, önpusztító vadállatokon, és azon, hogy képesek gyereket csinálni, már nem lepődöm meg…Csak szegény gyereket sajnálom…Micsoda remek szülei lesznek…És az a genetika amit esetleg örököl…

Kis_plutó

Én Máténak anyatejet csepegtettem a szemébe, amikor begyulladt. Sokkal hamarabb rendbe jött, mint a kamillától. Meg az irritálhatja is neki.
Július 1- ig biztos, hogy megy Máté bölcsibe, sajnos most minden percre szükségem van a tanuláshoz. Utána nyaralunk, aztán szerintem csak nagy ritkán fog menni akkor is csak a gyerek társaság miatt. Nagyon kell neki. Mostanában nem jövünk haza vasárnap a Tiszától csak hétfőn, mert a párom Debrecenbe megy a műtőbe. Ilyenkor mi is lent maradunk és Máté ilyenkor csak kedden megy bölcsibe, de akkor már nagyon várja.

Muszkuru

Nagyon édes Eszti!! Haláli, hogy mindenre milyen hatalmas szemekkel néz. A sírás miatt nem aggódj, úgy van ahogy Ildi mondja. Lepereg a napjuk. Máté időnként beszél, hangosan nevet, vagy sír álmában.
Villástargonca :D Az is biztonságos, ha van nálunk egy kés
Babanapló…Bevallom , én elkezdtem írni. A szülés napjáig jutottam.5 oldal lett. Utána nem volt már időm ,erőm, hogy mindennap lekörmöljem az eseményeket. Marad a szürkeállományomban :wink:
Hinta :D Nagyon jó találmány!! :D És főleg rendkívül hasznos. A sokat hintáztatott babák (akik már tudnak ülni) egyensúly érzéke sokkal jobban fejlődik, beszédük hamarabb beindul.
Nekünk is van hintánk(igaz nem ilyen full extrás, csak a sima), de Máté imádja!

Meli

Dénes is nagyon édi! Örülök, hogy kezdenek rendeződni a nappalok, meg az éjszakák.
Naptej…Szerintem ne!Takard le pelussal, ha sétáltok. De kérdezz meg a gyógyszerészedet, vagy kezelőorvosodat :wink: De a legjobb lenne egy bőrgyógyászt.

Takidó

Nagyon aranyos Gerda ahogy alszik. Kis kifli :D Mi júli 7.-én megyünk nyaralni 1 hétre, aztán Tisza :wink:

Hoppá

Gartula a vizsgához!! Bárcsak én is itt tartanék már….
Hamarosan neked is kiderül, hogy elkaptátok e a tüszőket!!+++++++++++++++++

Mókuska

Dani porszívó :lol: Máté is hasonló produkciókat szokott művelni.
Babaúszásról hasonlót hallottam én is, csak nem akartam írni, mert láttam többen, be vannak sózva;)
Mi ablakot cseréltettünk az albiban. Egy konyhait és egy szobait. Potom 176 ezer volt…Már, muszáj volt, de azt hittem leteszem a hajam. Egy vagyon, ha valaki az egész lakásban nyílászárót cseréltet :twisted:

Nika

Berti nagyon helyes a kissapis képen! Na de mit keres a csizma az asztalon :lol: ?!

Vikike

Levente is nagyon formás baba. Nagyon sokan azt mondják, hogy az ideális a két év korkülönbség. Mire megszületik a tesó a nagyobbik már majdnem 3. Lehet vele kommunikálni, esetleg tud „segíteni.”
’ éves korban igen nagy változáson fognak átesni a babák, legalábbis én ezt tapasztaltam. Máté 1 éves koráig egy minta gyerek volt. Mosolygott, evett, aludt, halál nyugodt volt. Aztán ahogy felállt és elindult … 180 fokos fordulat, kinyílt előtte a világ, mindent egészen már szemszögből látott és onnantól kezdve egy izgő mozgó, elven fiúcska lett. Rá sem lehetett ismerni. Mi is egy év után szerettünk volna neki állni a kistesónak, de akkor azt mondtam, hogy egy kicsi és egy pici sok lenne. Maradt a 2 éve, amiből most már 3 lesz. De igazán nem bánom. Máté már nagyon értelmes, lehet vele beszélni, ha kérdezel, válaszol, segít, és már nem csak „utasításokat” ad neki az ember.

Anyusziszi

Bébikomp… egyetértek. Azon kívül, hogy becsapja a gyereket, nem sok mindenre jó…
Örülök, hogy minden rendben veletek!!!!Tessék sokat pihenni!!!Tomi megértette, hogy nem emelheted?!

Bea

Boldog fél éves szülinapot Ádinak !!! Milyen nagy fiú már!!! Nem értem miért nem akarsz senkivel terhes lenni?!
Fürdő?Gáz?Lakás?

Mamen

Lassan nálatok is beáll majd a normál kerékvágásba a dolog. Addig is kitartás!! Képet kérünk!!

Candi

Hááááááááááát, lehet, hogy a darazsak is éreznek valamit….
Nagyon aranyos a tickered!!!
Nagyon sokat dolgozol, tessék egy kicsit többet pihizni!!

És akkor most egy kicsit rólunk.
Ha tényleg késői pé-m volt akkor lehet, hogy ez nem a mi hónapunk lesz, a félidőben azért aktívabbak voltunk…
Na mindegy, most már tényleg nem idegesítem magam rajta!
Vasárnap lementünk a Tiszaparta fürdeni, Mátét alig lehetett kirángatni a vízből, persze okos fejemmel nem volt nálam a fényképezőgép, de a hétvégén megint megyünk, és akkor nem hagyom otthon!
Nagyon aranyos volt, ahogy meztelenül szaladgált a vízben :lol:
Na megyek mert így is hosszúra sikeredtem, és már álmos is vagyok. Apa még nem ért haza…Ez van nálunk…nyáron horgászat orrba szájba , télen vadászat…még mindig jobb mintha kocsmázna

Jó éjszakát!

málna2162

Jó reggelt!

Olyan régen voltam már első!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sokadik nekifutásra kérdezem :MI VAN A TALI VAL?!
(na megyek aludni)

málna2162

Málna,
ma reggeli hőd??
Ja, és azért azt te is tudod, hogy nem kell mindig nagyon aktívnak lenni ahhoz, hogy összejöjjön egy gyerkőc. Elég egyetlen "baleset", aztán viselheted a következményeit :lol:

De ahogy nézem, a új pé-d előtt 2 nappal, aznap este, és másnap reggel is tettetek érte. (Te jó ég! Ez nked nem túl aktív????? :oops: :lol: )
Figyeld az én vonalzómat, és akkor leszel a 14. dpo-n, amikorra nekem a tesztet írja. :wink:

Ja, még Candinak: nincs semmi érzésem, a cickóim sem dagadnak :wink: , szóval leírtam a hót :?

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,

Szisz, igen csatlakozom az előttem szólókhoz, tessék sokat pihenni, tudom, hogy nem lehet egyszerű, de hát ez van!

Málna, még minden lehet, Máté aranyos lehetett, én is kívánom már a tavat, csak a meleget nem hozzá.

Kata, még ne írd le a hónapot, még itt is lehet minden.

Hát én most azért nem viszem túlzásba a munkát, inkább csak úgy csinálok, netezem, ügyeket intézek, de azért van még munka bőven.

Esténként mindig pihenek, lábakat fel, vagy a teraszon vagy bent, egyenlőre jól bírom.
Bár most esténként nagyon aktív Tökmag, izeg-mozog.
Na megyek, mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Micsoda tömeg :?

Hoppá

Hőm 36.9 :? Fáj a hasam, és szúrkálok, meg fáj a derekam.Szóval csak nyavajgok. A tickerem meg megállt?! Nem is a 25.napon vagyok...hanem a 27.-en, vagyiss holnap kell megjönnie, hát a tüneteim megvannak hozzá....
Drukkolok neked+++++++++++++++++++

Candi

Gyúrtok?! Adtok a tüszőknek?!

Nektarin

Helyes!Csak úgy állj hozzá a munkához, hogy más is JÓL oda férjen!! :D

Virágos kérdés:
Mit csináljak és mit ne, hogy a futó muskátliim szépek legyenek?!
locsolás, táp...stb

málna2162

Hát ez a ticker tényleg megzavarodott :shock:

málna2162

helló !!!

gyors bekukk !!!

vvviki

átállítottam a tickeremet, mert a legutóbbi ciklusom 6 nappal hosszabb volt

vvviki

sziasztok!
jövök én is tolongani :wink: :wink: :wink:

Ma el kellett vinnem Eszterkét a dr. nőnkhöz is, mert amit kaptunk szemcseppet semmit nem ért :cry: :cry: csepegtetés mellett, is duzzadt volt a szemhéja, és könnyezett a szeme :shock: :shock: úgyhogy kaptunk másikat :D
Holnap kapta volna a 3 hós oltást, de csak jövő héten fogja megkapni :D
Én pedig ahelyett, hogy javulnék....estére már alig volt hangom(apa örömére :twisted: :twisted: )egész nap fájt a fülem, időszakonként a fejem-bár itt megint volt egy kis vihar. :roll: nekem akkor is szokott fájni, ill. előtte :shock:

Bocsánat, hogy csak magunkról írtam, de olyan filmet néz apa, hogy amellett nem lehet netezni :D :D címe:Borat hát mondhatni nem semmi :twisted: :twisted: :twisted: látta már valaki?

Jó éjszakát!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hello,

Gabi a Borat hatalmas film, szétröhögtük rajta az agyunkat. Amellett ki lehet kapcsolódni... 8)
Remélem Esztike szeme jobb lesz. anyatejjel is kezeled, ahogy itt írta valaki? (talán Málna, vagy Sziszi).

Nálunk a délután-este nem alakult valami jól... Elmentünk anyáékkal Balatonszabadira, nyílt ott nemrég egy nagyon jó termálfürdő. Elvittük a 2,5 éves unokaöcsit, Rolit is magunkkal. Nagyon élvezte, imádja a vizet. Aztán fél hét körül fel akartunk menni az emeletre kajálni. Anya elötte bebugyolálta, hogy ne fázzon, ő meg (miközben fogta a hugim) elesett a lépcsőn, és a szeme alatt egy kb 1 cm-es "vágás" lett a lépcső fém élvédőjétől. Nagyon vérzett, mint a fej általában, Rolika pedig ordított. Nagyon sajnáltuk, vigasztaltuk, ő meg mondta: papa, megdódul... Azt hittem megzabálom, olyan édes volt. Mi meg persze mondtuk, hogy nincs semmi baj, megdódul... Aztán pár perc múlva, amikor már csak hüppögött, azt mondta Loli comolú (Roli szomorú). Istenem, ilyeneket mond, hát agyon puszilgattuk volna... Itthon anyáék, meg a tsómék elvitték az ügyeletre, összeragasztották neki, azt mondták, nem lesz maradandó. Hál Istennek!!!! És ez Murphy törvénye: mi elvittük, mert imád locsizni, és a baj nálunk történik. Pedig minde percben figyeltünk rá, és mégis...

Na, bocs, hogy hosszú és önző voltam, de így egy kicsit megkönnyebbültem, hogy kiadhattam magamból. Az esés óta letargikus hangulatban vagyok :?

Jó éjt, holnap is csak este leszek. Puszi.

Sziszi? Jól vagytok??

Málna, megjött?? Nem hiszem...

Kép

Kép

hoppá

Csajok, haaahhhóóóóó!!!!! Hol vagytok???? :roll: :shock:

Kép

Kép

hoppá

jó reggelt

tényleg hová tünt mindenki? :shock: :shock: :shock:

Hoppá
ezek a gyerekek még olyan gyorsan regenerálódnak. szerencsére el lehet őket bolondítani :wink: :wink:
Nálunk amióta rövid nadrág van, Krisztián lába állandóan tiszta horzsolás :roll: :roll: lilafoltokat ne is emlírsem :shock: :shock:

Többiek gyertek ti is :wink: :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!!!!

Csak egy gyorsra van időm!!!!!

Kata,nagyon sajnálom,de ne hibáztasd magatokat,nem azért történt a baj,mert nem voltatok elég óvatosak!!!!!Jobbulást neki!!!!

Málna,ne legyél szomorú,biztosan ott lapul valaki a pociban!!!!
Korkülönbség:mi 3 évet tartunkideálisnak,de a jövő héten kérem ki a dokim véleményét!Mivel vérezgettem és korábban is szültem valszeg a köv.terhességem veszélyeztetett lesz...egy 2-3 évesnek meg nem mondhatom,hogy anya holnaptól nem emel fel...vagy csak neki okozok ezzel fájdalmat!Ezért ha a doki is azt mondja,hogy szükséges,mi várunk 4 évet!!!Pedig már én is úgy vagyok vele,mit Bea,hogy minél hamarabb állnék neki....de felelőtlenség lenne részemről!!!

Gabi,nagyon sajnálom Esztike szemét!!!Nem próbálod ki,amit Málna írt?Az anyatejes megoldást???

Csajok,nem írtatok nekem semmit a vérzésről!!Kinek mennyi ideig tartott...jelenleg ezen parázok!!!Nekem még erős a vérzésem és ma 5 hete szültem!!!!!

Rólunk!Tegnap csúcsot döntöttünk,de most nem alvásit :? Dénes felébredt fél 4-kor,elkezdtünk enni és pont akkor kezdődött a vihar is!Na ő este 9-ig nem bírt elaludni,addig tobzódott a mellemen....közben 2x kellett tisztába tennem,mert hatalmas kaki volt.....szegénykém,olyan fáradt volt,hogy már amiatt nem tudott elaludni.....nem bírja a frontokat!!!!!

Szép napot mindenkinek puszi

Kép Kép
meli1118

Meli
vérzés, hát nekem mind szülés után más volt :shock: :shock:
Krisztián után volt legtovább, de már ponosan nem tudom meddig. Arra emlékszem hol több volt,hol kevesebb, és mintha nekem is még lett volna 6. héten is.

Most kb. 3 hétig volt vérzés utána még egy hétig olyan színes folyás amihez már a tisztasági betét is elég volt.

Aki nagyon keményedik annak inkább a kis korkülönbség a jó :wink: :wink: barátnőmnek legalábbis ezt mondták, ő jó félidőtől gyógyszert szedett nem csak Mg.-mot :wink: :wink: neki 36. héten született meg a kislány.

a másik dolog nekem a 26. hétre született baba után azt mondta egy nőgyógyász ismerősünk, hogy minden terhességgel erősödik a méhfal. Minnél tovább hordja valaki annál jobb, ugye nálam elég korai koraszülés volt, úgyhogy ő nagyon biztatott, hogy a köv. már időre fog születni, és igaza lett.
Ugye Adri 1 nappal lett előbb mint ki voltam írva vele, Krisztián + 5 napra született, 2. indításra, Eszterke +8 napra szintén indításra, szóval nálam bejött :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Sziszi

Minden rendben?Jelentkezzzzzzzzzzz!!!!!!!!

Meli

Én is elég sokáig véreztem, de pontosan nem tudom neked megmondani.De tuti, hogy mire mentem a 6 hetes kontrolta már nem volt vérzés.A vérzésem sem volt igazán vérzés, inkább olyan barnás vérzés :oops: (bocsi)

Hoppá

Sajnálom, de okold magad! Bármikor, bárkivel előfordulhat ilyesmi.Csak tudom sz@r érzés, hogy pont nálatok.
Hamar rendbe fog jönni, és nem is fog emlékezni semmire.
Általában ilyenkor jobban megijednek a gyerekek, de nem attól ami történt, hanem attól ahogy a felnőttek eagálnak rá.
Máté is szokott akkorákar firkálni, hogy néha csodálkozom, hogy feláll :shock: Egy darabig mindig ugrottam, és szörnyülködtem, amitől jobban elkezdett sírni.Mostmár csak akkor ugrok ha vérzik :wink:

Nem jött meg.És ilyen a görbém ilyen:
Az egyik ferty szerint itt tartok.Érdekes, ha kiveszem belőle a ovuteszteket akkor átrakja a pé-met a másidok időpontra....Kezdek ebben a programban nem bízni....

Kép

Ide ugyanazokat az adtaokat írtam be, és mégis a másodikra tette a pé-t.Viszont ha tényleg így van , akkor a mai hőm igen csak bíztató....Gombóc van a torkomban, és olyan ahasma mint egy lufi.Mondjuk ez lehet piri közeledésétől is, de majd megláti.Szóval most várok.Remélem piri elkerül....
Kép

Ez meg csak érdekesség képpen.Ez egy babás görbe.Ha nem tudnám azt hinném, hogy meghalt és újra éleszetették... :shock:
Kép

Képzeljétek tegnap felhívtam a TB-t, hogy hogy lehet uniós TB kártyát igényelni. Hát azt hittem leteszem a hajam.Ez a körülményes ügyintézés :twisted:
Máténak kell a lakcím kártyája, a TB kártyája, és a születési ak.kivonat.
Apának, személyi, lakcím Tb kártya, és a munkáltatótól egy 30 napnál nem régebbi igazolás, amiben leírja, hogy mióta áll alkalmazásban, és, hogy fizetik utána a járulékot.
Nekem kell szintén szem igazolvány, lakcímk, Tb kártya, a MÁK-tól egy igazolás, hogy gyes-en vagok, meddig kapom a gyest, és a banktól egy igazolás az utolsó utalt összegről.
Ha nem személyes intézi mindenki akkor mindenkitől egy meghatalmazás.
Azért miután ezt elmondta a hölgy megkérdeztem, hogy akkor árulja már elminek van a TB kártyán az a 9db szám?HA beüti a gépbe rögtön lát minden adatot, és felesleges ennyi sz@rság hozzá. Ő nem tudja, ez a menete és kész.Majd lerakta.... :evil:
Elég gyorsan eldöntöttem, hogy nem fogom kiváltani a kártyát.És akkor csodálkoznak, hogy az emberek nem veszik igénybe ezt a szolgáltatást(pont valamelyik nap volt a tv-ben).Van baleset, meg utas biztosításunk azt viszlát.

Tényleg,hova tüntetek már megint???!!!!

málna2162

Sziasztok!
Én nem tüntem el, csak középidős tevékenységeimet űzöm :wink:
Málna: ez több, mint bíztató görbe, ha nem lesz babás helyben megeszem a kalapomat, a tegnapi tiszta beágyazódásnak tűnik :wink: 8) :shock: :D
Tb kártyát ne is említsd, nekem 2 hete küldött az eü pénztár értesítést, hogy nincs tb jogosultságom, mert nem fizetik utánam a tb-t, szép, akkor mi a francot utalok magam után minden hónapban? És most nekem kell rohangásznom utána, hogy majd januárban nehogy döbbenjek, ha orvoshoz megyek. De azért a cégnek múlt héten kiküldtek egy értesítést, hogy fizessenek 580ft táppénzt utánam, nos hogy is va ez?
Gabi: mi újság Eszti szemével, javulgatott kicsit?
És Te jobbanvagy mára?
Kata: Ezek a potyogások szörnyeb ijesztőek tudnak lenni, főleg, ha nem a sajátoddal, hanem a rád bízott gyrekkel történik, de mindig az ijedtség a nagyobb, a gyerekek hamar elfelejtik.
Mikor mész szabira?
Meli: vérzésre nem tudok válaszolni :lol: Ma megint jó meleg van, remélem Dénest nem viseli meg ez a mai idő is, és kicsit többet tudtok pihenni.
Mennem kéne valami ajándékot vadászni Anyumnak, szüli meg névnapja volt, de annyira nehéz kitalálni minek örülne, meg olyan meleg van, nincs sok kedvem.
Igyekszem később benézni még

Andi
candi

Sziasztok,

Kriszti, akkorát nevettem ezen az érdekes görbén, tényleg szinte hihetetlen, hogy ez egy babás görbe..... :shock:
Nagyon biztatóak a görbéid......!!! :wink: :wink:

Remélem, jól vagytok úgy amúgy !!!

Mi rendben vagyunk, tegnap voltunk kiskutya nézőben, 3 hét múlva beköltözik hozzánk az új kislányunk, Dina, aki egy tündéri magyar vizsla kislány... !!! Még csak 5 hetes, még nem lehetett elhozni.
A páromnak a vadászathoz kell, meg amúgy is kell egy kutya, azért is mentem bele, mert érzem, hogy jót tesz majd a lelkemnek.... lesz kit babusgatni megint.....

Ciklusilag úgy néz ki, rendben vagyok, dobok egy görbét, szerintem egész jó.... de nem igazán érzek semmit, lehet, hogy csupán egy normális ciklusom van, sőt, szinte biztos.....

Kép
zsizsik

Zsizsik

Jóóóóóóóóóó görbe!!
Az tuti, hogy pé-d volt!!!
DRukkolok++++++++++++++++++
Édes lehet a kutyus.Tamás is szeretne, de én nem ...már csak a kert miatt :oops:

málna2162

Candi

Elveszett bárányka! Helyes, helyes, tegyétek csak a dolgotokat!! Kép

Egy kis vidámság:

Bébiőr:

Kép

Buli után:

Kép
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

málna2162

Sziasztok,

élek és virulok, csak állandóan eldölök :oops:
Mióta itthon parkolok, még fáradtabb vagyok, hiába pihenek.

Málna
A tegnapi beágyazódásnak tűnik. :wink: :P Én azt figyeltem, hogy onnantól meglegyen a 3 nap és teszt, már ki is mutatta.
Tehát szombaton reggel HAJRÁ!!!!!!!!!!!!! :shock:

Hoppá
Előfordul ilyesmi, ne emészd magad. Pikk-pakk elfelejti Rolika, mi történt. Vagy, ha beszél is róla, neki egy élmény marad, hogy voltatok fürdeni és ő elesett.
Nem úgy emlékeznek rá, mint egy traumára. Hidd el.
Nálatok mi a helyzet??????????????
Vendég

Ugye hogy jó ?? Olyan büszke vagyok rá, ez azt jelenti, hogy javulok, gyógyulok.... :lol: :lol: :lol:

Igen, a kert...... nálunk is Alex halála óta (2005 december) szépen rendbe tettük, virágoskert, fű, cserjék, miazmás..... remélem, Dinát meg tudom majd tanitani, hogy ne ásson ki mindent.... bár Laci ma reggel locsolt, és mikor bejött, nevetve mesélte, hogy locsolás közben azon törte a fejét, hogy valyon mit fog a kutyalány elsőre kiásni, szétrágni.... :roll: :?
zsizsik

Zsizsik

Ez szuper görbe
Szombaton reggel Málnával együtt tesztelhettek.
Mit szólsz????
Vendég

Na végre csajok!!! :lol: Itt vagytok.

Málna, veled kezdem: :lol: te babás vagy, erre esküdni mernék!!!!!!!!! :lol: 1000000%!! Tesztelj szombaton, 100%-osan kétcsíkos lesz!!!!!!!

Ja, most beszéltem Beával, próbáld ki a Bref-tesztet!! :lol:
Plutó -után szabadon... Ő mondta, hogy amikor terhes volt, öntött a wc-be Bref-et, és amikor rápisilt, egy kis idő múlva elszíneződött.
Hát, én ma reggel rápisiltem, és rozsdabarna lett. Múltkor is rápisiltem. semmi extra nem lett, aztán mensi előtt kissé elszíneződött.

Sziszi, örülök, hogy virulsz!! :lol: Csak így tovább. Puszi

Mindjárt folytatom a többiekkel!

Kép

Kép

hoppá

Hoppá
gúvasztani kellett a szememet, de azért sikerült elolvasnom a kisbetűs részt is :D :D :D
Hát nagyon szorítok Neked :wink: :wink: :wink:

Zsizsik
éljen éljen, tök jó, hogy javulsz :D :D :D
Kutyus, nekünk németjuhász van, de ha elpusztul én is vizslát szeretnék, bár sokan mondják, hogy azoknak nagyon nagy mozgástér kell :? :?
Ezek a kutyusok isszeretik a gyerekeket, mert az nálunk fontos szempont lesz :wink: :wink:

Sziszi
pihenj sokat. Ilyen álomkóros voltam én is, ez kb. 3 hónapig tartott :wink: :wink: :wink:

na megyek kaját melegíteni :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na, itt vagyok.

Plutócska, azért írtam olyan picibe, hogy csak suttogásnak vegyétek, nem akarok semmiféle következtetést levonni belőle. Amúgy nekem semmi érzésem sincs. Esténként fájdogál a pocim, ennyi. Amint írtam, semmi ARRA utaló jelem sincs. Nekem nem lufi a hasam :? :lol: sajna.

Zsizsik, örülök, hogy szépen alakulsz, a görbéd is nagyon jó!! Teszt mikor lesz???????? Kutyuska biztos édi lesz, főleg ilyenkor zabálnivalók, még picinek! :wink:

Málna, egy olcsóbb bébiőr :wink: : kend be körbe a kádat zsírral, próbáljon meg abból kimászni a kis galád :lol: :lol: :lol: :lol:
Te ráérsz egész nap kozmetikába, szoláriumba, műkörmöshöz járni!!! :lol:

Candi, akkor hatottt, hogy elküldtelek...a dolgodra :oops: , bejött. Szegény apa, azért kap levegőt néha???

Meli, remélem Déneske ma már jobban alszik, és kipiheni magát! Nálunk napok óta nem volt vihar, pedig minden nap várjuk!!!

Na, majd este jövök megint, addigig írjon mindenki!!
Puszi!!!

Kép

Kép

hoppá

hellóó !!

bekukk a melóból !

kicsit depis vagyok néhány napja, eltűnt az optimizmusom, de majd megkerül

Málna, Hoppá, Zsizsik
HAJRÁ !!!

vvviki

Hoppá

A próféta szóljon belőled!!!!!!!!!!!!!!Én is drukkolok neked++++++++++++
Nem mértél?
Én olyan kiváncsi voltam magamra, hogy mértem most egyet.Gyakorlatikag semmit nem csinálok csak ülök, gondolom a pislogástól nem megy fel a hőm...És 37.5-öt mértem :shock:

Anyusziszi

Igenis Anyakapitány(engem Máté így szokott hívni :lol: ), szombaton teszt( ha addig nem vérzek el a célegyenesben),Csak addig bírjam ki...

málna2162

Ja és még annyi, hogy egész nap böfizek mint egy malac :oops: :oops:

málna2162

Málna, nincs mit tenni: te terhes vagy!!!!!!!! :lol: Én nem mértem, nem is akarok. Úgy gondoltam, ha ma meglátom a hődet, megmondom, babás vagy-e?! És a válaszom: határozott IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

hoppá

Hánykor kelsz szombaton? Én felébredek úgyis max 6-7 körül, addigra szeretném látni a csíkos fotódat meg a vigyori szmájlikat!!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

De ha nem akkor itt fogok nyavajogni és zokogni nektek, neked!!

1/2 7-kor kelek, akkor mérek.De nem leszünk itthon, úgyhogy max sms-t írok Beának, Candina, Melinek

málna2162

Nem fogsz zokogni, maximum az örö :lol: mkönnyied hullhatnak!!!!!!!!!

Annak küldjél sms-t, akár nekem is küldhetsz, aki legkorábban jön :arrow: tehát én, én, én!!!
Azért elküldöm priviben a számomat, jó?

Úgy izgulok érted!!!!

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?