Sziasztok!
Jól le vagyok maradva, és csak 4 oldalt mertem visszalépni…. De már majdnem május végén jártam. Úgyhogy lehet, hogy most hosszú, és időnként (már) nem leszek aktuális.
Icus
Gratula neked is a vizsgához, biztos sikerült, csak érzed!
Az itthoni hűtő nyakig van… A lentiben csak azért volt, hogy ne itthonról cipeljük a húst.
Igen apa lövi.
Á én az ilyen genetikailag selejtes, önpusztító vadállatokon, és azon, hogy képesek gyereket csinálni, már nem lepődöm meg…Csak szegény gyereket sajnálom…Micsoda remek szülei lesznek…És az a genetika amit esetleg örököl…
Kis_plutó
Én Máténak anyatejet csepegtettem a szemébe, amikor begyulladt. Sokkal hamarabb rendbe jött, mint a kamillától. Meg az irritálhatja is neki.
Július 1- ig biztos, hogy megy Máté bölcsibe, sajnos most minden percre szükségem van a tanuláshoz. Utána nyaralunk, aztán szerintem csak nagy ritkán fog menni akkor is csak a gyerek társaság miatt. Nagyon kell neki. Mostanában nem jövünk haza vasárnap a Tiszától csak hétfőn, mert a párom Debrecenbe megy a műtőbe. Ilyenkor mi is lent maradunk és Máté ilyenkor csak kedden megy bölcsibe, de akkor már nagyon várja.
Muszkuru
Nagyon édes Eszti!! Haláli, hogy mindenre milyen hatalmas szemekkel néz. A sírás miatt nem aggódj, úgy van ahogy Ildi mondja. Lepereg a napjuk. Máté időnként beszél, hangosan nevet, vagy sír álmában.
Villástargonca
Az is biztonságos, ha van nálunk egy kés
Babanapló…Bevallom , én elkezdtem írni. A szülés napjáig jutottam.5 oldal lett. Utána nem volt már időm ,erőm, hogy mindennap lekörmöljem az eseményeket. Marad a szürkeállományomban
Hinta
Nagyon jó találmány!!
És főleg rendkívül hasznos. A sokat hintáztatott babák (akik már tudnak ülni) egyensúly érzéke sokkal jobban fejlődik, beszédük hamarabb beindul.
Nekünk is van hintánk(igaz nem ilyen full extrás, csak a sima), de Máté imádja!
Meli
Dénes is nagyon édi! Örülök, hogy kezdenek rendeződni a nappalok, meg az éjszakák.
Naptej…Szerintem ne!Takard le pelussal, ha sétáltok. De kérdezz meg a gyógyszerészedet, vagy kezelőorvosodat
De a legjobb lenne egy bőrgyógyászt.
Takidó
Nagyon aranyos Gerda ahogy alszik. Kis kifli
Mi júli 7.-én megyünk nyaralni 1 hétre, aztán Tisza
Hoppá
Gartula a vizsgához!! Bárcsak én is itt tartanék már….
Hamarosan neked is kiderül, hogy elkaptátok e a tüszőket!!+++++++++++++++++
Mókuska
Dani porszívó
Máté is hasonló produkciókat szokott művelni.
Babaúszásról hasonlót hallottam én is, csak nem akartam írni, mert láttam többen, be vannak sózva;)
Mi ablakot cseréltettünk az albiban. Egy konyhait és egy szobait. Potom 176 ezer volt…Már, muszáj volt, de azt hittem leteszem a hajam. Egy vagyon, ha valaki az egész lakásban nyílászárót cseréltet
Nika
Berti nagyon helyes a kissapis képen! Na de mit keres a csizma az asztalon
?!
Vikike
Levente is nagyon formás baba. Nagyon sokan azt mondják, hogy az ideális a két év korkülönbség. Mire megszületik a tesó a nagyobbik már majdnem 3. Lehet vele kommunikálni, esetleg tud „segíteni.”
’ éves korban igen nagy változáson fognak átesni a babák, legalábbis én ezt tapasztaltam. Máté 1 éves koráig egy minta gyerek volt. Mosolygott, evett, aludt, halál nyugodt volt. Aztán ahogy felállt és elindult … 180 fokos fordulat, kinyílt előtte a világ, mindent egészen már szemszögből látott és onnantól kezdve egy izgő mozgó, elven fiúcska lett. Rá sem lehetett ismerni. Mi is egy év után szerettünk volna neki állni a kistesónak, de akkor azt mondtam, hogy egy kicsi és egy pici sok lenne. Maradt a 2 éve, amiből most már 3 lesz. De igazán nem bánom. Máté már nagyon értelmes, lehet vele beszélni, ha kérdezel, válaszol, segít, és már nem csak „utasításokat” ad neki az ember.
Anyusziszi
Bébikomp… egyetértek. Azon kívül, hogy becsapja a gyereket, nem sok mindenre jó…
Örülök, hogy minden rendben veletek!!!!Tessék sokat pihenni!!!Tomi megértette, hogy nem emelheted?!
Bea
Boldog fél éves szülinapot Ádinak !!! Milyen nagy fiú már!!! Nem értem miért nem akarsz senkivel terhes lenni?!
Fürdő?Gáz?Lakás?
Mamen
Lassan nálatok is beáll majd a normál kerékvágásba a dolog. Addig is kitartás!! Képet kérünk!!
Candi
Hááááááááááát, lehet, hogy a darazsak is éreznek valamit….
Nagyon aranyos a tickered!!!
Nagyon sokat dolgozol, tessék egy kicsit többet pihizni!!
És akkor most egy kicsit rólunk.
Ha tényleg késői pé-m volt akkor lehet, hogy ez nem a mi hónapunk lesz, a félidőben azért aktívabbak voltunk…
Na mindegy, most már tényleg nem idegesítem magam rajta!
Vasárnap lementünk a Tiszaparta fürdeni, Mátét alig lehetett kirángatni a vízből, persze okos fejemmel nem volt nálam a fényképezőgép, de a hétvégén megint megyünk, és akkor nem hagyom otthon!
Nagyon aranyos volt, ahogy meztelenül szaladgált a vízben
Na megyek mert így is hosszúra sikeredtem, és már álmos is vagyok. Apa még nem ért haza…Ez van nálunk…nyáron horgászat orrba szájba , télen vadászat…még mindig jobb mintha kocsmázna
Jó éjszakát!