Új privát üzeneted érkezett!

Te jó ég már megint mennyit írtatok!

picit olvasok, aztán jövök!!

Kép
Kép
beuka

Poci, nem is írtad, vagy csak nem láttam, hogy hányingered van. Mennyire? Amúgy minden ok? Olyanra sem emlékszem, hogy görcsöltél volna. Jól "nem" emlékszem. Szegény kicsi tornász-baba. Nem elég, hogy anyuka nem tud rá figyelni egy ideig a tanulás miatt, a doki is megpiszkálja. Hát jó hogy fejenáll! Kép Remélem is , hogy pihengetsz, sztem az önkéntes bejárást kicsit halaszthatnád,ill. ritkíthatnád. Pihenj sokat,hisz most alakul ki pici baba. Nem írtad, mikor kell visszamenni. Mit vizsgálnak a mnyak-váladékból? Csak hogy minden ok, vagyis,hogy nincs semmi nem oda való baci? Most már elmúlt a barna folyás? Én is tartok ettől, hogy ha összejön a baba, terh. alatt pl. akció után a méhszáj miatt barnázgathatok( mint eddig) és nem fogom tudni , honnan jön. Abban reménykedem, hogy megugrik a hormonok szintje és nem lesz ilyen.Azért megnyugtató, hogy a doki szólt,hogy semmi gond. Nálatok milyen az idő? Még ugye nincs 11 óra sem? Én napsütéses melegre vágyom!!
nolina

Nolina,

köszi a hozzászólást. A Diflucan az esetemben szájon át szedhető kapszula és a hüvelybe nem írt fel semmi gombaölőt, csak ezt a nyavalyás antibiotikumot. Nem volt labor vagy tenyésztés, mert vasárnap önterápia jelleggel, ahogy írtam felraktam egy gombaölő kúpot - emiatt nem lehetett kenetet venni hétfőn. Evvel kicsit elszúrtam, azt mondta, de én úgyis tudom, hogy gombám van (4 éves tapasztalat). És mivel látatlanban írta az antibiotikumot, nem merem szedni, mert az erősíti a gombákat. (Mellesleg másfél éve nem telepedett vissza a Dőderlein-flórám. Pláne ha még ez az antibiotikum is letartolja szegényeket, tiszta steril lesz a hüvelyem.) Szóval amiatt izgulok, hogy az első nap (hétfő) után, hiába vettem be a Diflucan kapszulát, még máig (szerda) is egyre nagyobb, nyúlós gombás tömbök (szó szerint) szabadulnak ki minden egyes pisilésnél, pedig hétfőn még alig volt valami. (Bocsi a naturalista részekért.) Nem tudom, meddig várjak, míg elkezd hatni a kapszula, van akinek már másnapra kutya baja sem volt tőle...
Írj, ha tudsz még valami bíztatót mondani. Magam alatt vagyok. Sosem lesz ennek vége.
lolita

Nagyjából elolvastam mindenkit de most el kel mennem (a szüleimhez megyünk vacsizni, de kb 3/4 óra múlva itt vagyook, ne menjetek sehova!

Hajni nagyon örülök ám annak a két nagy számnak!!
az e-mailt sajnos még nem tudtam megnézni, de igyekszem!!

Kép
Kép
beuka

Pocika,

s Neked azóta sem jött elő a gomba? Vagy ez egyszeri volt Neked? Mennyi idő után hatott Nálad a Diflucan kapszula? Párodnak is szednie kellett?
lolita

Lolita,

Ha jol emlekszem nekem 2 nap utan mar hatott, azota nem jott tobbet vissza, elotte is csak talan 2-3-szor volt hasonlo. A paromnak eleg volt a helyi kenocs. Irtad, hogy darabos, ennek pedig gombanak kell lennie... ha megsem mulna el a Diflucantol, akkor csak azt tudom elkepzelni, hogy rezisztens ra az a torzs ami neked van Kép De legyunk optimistak, adj meg neki kis idot, remelhetoleg elmulik!

Nolina, jol emlekszel, nem irtam meg a hanyingerrol, nem is nagyon veszes, de gyakrabban kell ennem, mert erdekes modon attol elmulik Kép
Gorcseim sem voltak, most sincsenek. Majd a verzesrol (ill. remelem annak hianyarol) meg beszamolok, azota nem voltam WC-n.

Puszi,

Poci
pocika

Lányok, nagyon csendben maradtatok. Pedig olyan jó olvasni benneteket, elterelitek a figyelmemet Kép. Nagy szükségem van ám rá KépKép.

Képzeljétek megkérdeztem a páromat, hogy szerinte mikor fog megjönni és azt mondta, hogy úúúgy kb 10 hónap múlva Kép. Olyan édesKép Imádom Kép.

Hajni 28/27

Kép

Kép
vkhajni

lola,

nekem semmi nem hatott:-(,egyik napról a másikra magától elmúlt. a diflucan 2nap alatt kell hogy hasson.szori,utoljára méhnyakgyuszira írt fel a dokim diflucant és summamed-et.a gyuszi mellé társult egy kis fonalgomba is:-( a summamed volt a gyulladásra a diflucan a gombára és azt mondta azért kell mind a kettő,mert az antibiotikum ami a gyuszira van terjeszti a gombákat és ha nem szedem a diflucant is mellé ki fog hullani az össze hajam a viszketéstől:-(
mert elősorban a gyulladást kell kezelni,nem a gombát,mert annak lehetnek következményei!szóval nekem ezt mondta!
remélem segítettem:-)
ja és nálam többször is felmerült rezisztencia....
évekig szedtem kuraként meg magában meg minden hogy diflucant és soha nem múlt el,most először(szülés után) igen,ez most volt novemberben és nem is jött vissza,lekopogom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azt mondta a dokim az ilyen problémákra nagyon jó a terhesség,elmúlhatnak tőle a panaszok,nálam bejött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bocsi a többiektől,nem olvastam vissza,mert hiperaktív a gyermekem,nem nagyon érek rá,majd jövök

cupp
juca
Jucaa

Sziasztok!

Zafír, gratulálok! Ebből akár még baba is lehet!Kép Csak akciózzatok szorgalmasan!

Az én eredményem az 50. napon (szó szerint idézve):
Petezsák sem méhen belül, sem méhen kívül NEM LÁTHATÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pisi vizsgálat: NEGATÍV

Ez van! Kép Kép Kép Kép Kép Kép
De én annyira beleéltem már magam!
Ezt az 50 napot nem tudtam mással magyarázni. Még mindig nem jött meg, úgyhogy holnap valószínüleg kapok gyógyszert hogy megjöjjön.
Úgy néz ki Marcika várat magára. Kép

Szeretnék csatlakozni a februárban babásodók közé!
Ugye befogadtok?

Hajni! Neked nagyon-nagyon drukkolok! Remélem a pocaklakód bizergéli a hasadat!Kép Persze egyáltalán nem bíztatni akarlak! Kép

Puszi
Andi

50/már ki tudja mennyi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

ja,és tünete nem volt a páromnak,de mindig ua-t kellett szednie mint nekem
Jucaa

Andi, annyira sajnálom, pedig teljesen azt hittem hogy ma jó hírrel fogsz jönni. Kép Nem is tudom mit mondjak neked. Várjuk a februári jó híredet Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Andi ez tényleg nagyon szörnyű, sajnálom!

Zafír gratulálok a vizsgádhoz!!

Hajni írtam e-mailt!

Kép
Kép
beuka

Már olvasom is.

Kép

Kép
vkhajni

Megint itt vagyok!

Úgy sajnállak benneteket hogy ilyen ronda gombákkal van dolgotok nekem szerencsére (kopp kopp kopp) nem szokott ilyen problémám lenni,csak nagyritkán, és hamar elmúlik.

Pocika: gratulálok a pici tornászhoz és sok-sok kitartás és pihenést kívánok Neked!! AZaz Nektek!! Kép

Baba: Írtad, hogy próbáltad a termékenységi tesztet! És a "csíkos" napokon próbálkoztatok és ezekszerint nem történt semmi? Mikor volt ez?
Tessék mostmár otthon pihenni és gyógyulni!

Kata: a héten az én főnökom is sokat távol van de elromlott a gépe! Pont most Kép!! és csak azon van Internet az enyémen nincs. Nekünk letiltották, vagy lehet hogy soha nem is lehetett. Kép

Csanita: most meg én vagyok itt, Te meg nem? Ja most babázol! hogy sikerült a vacsi?
Sajnálom, hogy megint megjött Kép. Első clostys hónap? a 23 nap az elég kevés Kép

Nicola akkor Nektek ma jó laza napotok volt!!
Minket sajnos nem küldtek haza!

Zafír még egyszer gratulálok a vizsgádhoz, különösen, hogy ötös lett!!! Ügyes vagyis okos vagy!!! És szorítok az "akciókhoz"!!! Kép Kép Kép

Ma egyébként én is kocsival voltam dolgozni, alig mentem 50-nel. A szél szanaszét fújta a havat. Miután hazaértem el kellett lapátolnom!!!

A mai termékenységi tesztem is egy halvány és egy erős csíkot mutat.

reggel egyébként úgy gondoltam ma termékeny vagyok (a hőmérséklet miatt) és hamar játszottunk egy "papás-mamást" a többek által favorizált pózban. Mivel dolgoznom kellett menni sajnos csak fél ótát tudtam feküdni. Utána egy csomó kifolyt. szerintetek teljesen felesleges volt a dolog??

Hajni itt vagy még?
Üdv: Bea

12/28

Kép
Kép
beuka

BOCS HOGY ILYEN HOSSZAN ÍRTAM!

Kép
Kép
beuka

Itt vagyok, csak válaszoltam neked Kép. Szerintem nem volt felesleges, valamennyi biztos maradt bent is Kép.

Hajni 28/27

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok.
Nem is hiányoltatok csajok?KépKépKép
Nekem már 3 napja nem jött meg. Remélem már 9 hónapig nem is fog.KépKépKép

Üdv nektek .

Kép
Kép
incike

Na mi van?Mindenki főz vagy süt?
Most értem még csak haza. Tök jó, hogy esik a hó.

Kép
Kép
incike

Sziasztok!
Megjöttem,elmentek a vendégek.Vacsi jól sikerült,ki babáztam magam!Olyan édes az a baba,már kacag hangosan,próbál mászni,de még nem igazán megy neki!
Beuka!Itt vagyok!Első clostis hónapom lesz,szombaton kezdem szedni 5 napig napi 1-et.Te tudsz róla valamit??Dolgoztál ma?Reggel hiányoltalak.
Incike!Én hiányoltalak ám reggel is!!!Mikor tesztelsz??Drukkolok neked!!
csanita

Incike, én nem írtam hogy hiányzol, gondoltam este úgy is jössz Kép.
Lányok, látjátok,nem engem kell bíztatni, mert nekem úgyis megjön holnap Kép.
Te szoktál görcsölni menzikor?
Már voltam tus-tus, és úgy érzem még mindig nem tágult a luk, de ki tudja, ma egész nap nézegetem Kép. Viszont a hasim elég nagy lett, de lehet hogy a két zsömlétől amit beletömtem Kép. Szóval passssz.
Incike, remélem te jobban érzed Kép

Hajni 28/27

Kép

Kép
vkhajni

Ja és nyaltam is. Három darab igen-igen picike páfránykezdemény van csak benne. Tehát ha igaz az elméletem akkor .......

Kép

Kép
vkhajni

Hajni
Elöbb ki felejtettelek,bocsi érte!!Ezek szerint semmi változás!!Pedig én gondoltam rád!!szorítok neked!ÉN szoktam görcsölni,főleg a 2-3 napon?szerintem ezt a kérdést nem nekem szántad,de ha már itt vagyok akkor megírom!
csanita

És te is nagyon-nagyon? Én az elsőn szoktam annyira hogy ha nem veszek be gyógyszert akkor az egész napomat a wc-n töltöm.
Jól gondoltad, az érdekelne, hogy Incike is érzi a menzis görcsöket, ha szokott neki lenni Kép. Azért köszi, legalább valamelyest sortársamra lelek benned Kép

Ja, semmi baj, hogy kifelejtettél, úgyis egész nap velem foglalkozunk KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni
Én is nagyon-nagyon szoktam görcsölni.múlt hónapba mikor meg jött,annyira beteg voltam,hogy alig tudtam haza jönni a munkából!De nálam még a gyógyszer se használ hosszú távon!És ráadásul pont dolgozom holnap és holnap után!Jó szar napom lesz.Ilyenkor nyűgös vagyok,mindenbe bele tudnék kötni!Szegény férjecském!!!
csanita

A görcsöket nem érzem, de úgy felvagyok puffadva mint egy lufi, pedig mikor megjön akkor én is nagyon szenvedek 1 napig.A férjem szerint baba lesz, majd a reggeli teszten elválik, -vagy nem.
Ma is sokáig dolgoztam ezért nem voltam itt, de holnap leszek.

Kép
Kép
incike

Sziasztok!!
Inci! Ez nagyon jó! Én nagyon szorítok. Mikor is tesztelsz?? Ilyen sokáig dolgoztál??

Anita! Itt vagyok én sajnos csak esténként tudok jönni, ha szerencsém van és nincs benn a főnőköm, akkor napközben is (most is lehetne de rossz a gépe Kép )ÉN már egyszer szedtem Clostyt, de nekem 2×1-et írt a doki. a mostani cuklus kimaradt, mert későn (az 5.napon) mentem dokihoz a vizsgák miatt és már nem tudtam elkezdeni. De már megint vanreceptem, a köv hónapban szedem (REMÉLEM NEM KELL!!!)
Hajni megyek olvasni!

Kép
Kép
beuka

Inci a jót arra értettem, hogy nem jött meg.!

Kép
Kép
beuka

Beuka
Reggel tesztelek.
Sajonos én mindíg így dolgozom.
Már megszoktam.

Kép
Kép
incike

Anita, mintha magamat hallanám Kép. Én is aznap tiszta dilis vagyok. Érzem belül, hogy fel fogok robbani. Ilyenkor mindig veszekszem. Utánna én is sajnálom szegény páromat Kép

Incike, remélem tényleg baba. Minél hamarabb értesíts minket az eredményről Kép. Én meg egyre biztosabb vagyok benne, hogy holnap legkésőbb meg fog jönni.
Megnéztem a tavalyi naptáramat, és háromszor jött a 29. nap, egyszer meg a 32-en. Szóval elég nagy az esélye Kép. Nem tudom a 27 napot honnan vettem mert a 28-on is csak háromszor jött Kép. Különben mindig előbb Kép. Szóval nekem lehet hogy nem is annyira rendszeres a menzim, mint gondoltam?Kép Teljesen hülye vagyok már Kép

Hajni 28/27

Kép

Kép
vkhajni

Nyugi hajni. Ne idegeskedj. Nekem mindíg pontos szokott lenni, szinte órát lehetne hozzá állítani.

Inci 28/31

Kép
Kép
incike

Incike
Ez ám a jó hír!!!Nagyon szorítok!!Bár én holnap nem vagyok mert dolgozom és este 10 után érek haza de be ugrom gyors olvasásra ne hogy le maradjak valamiről!!
Beuka!
remélem nekem is ez az utólsó clostis hónapom!!mondta neked a doki,hogy ettől a gyógyszertől lehetnek ikrek??
csanita

Incike, jó neked, így legalább tudod, hogy tudi nem késik csak úgy ok nélkül Kép.
Különben fordítva írod a számokat Kép Most azt írtad oda hogy a 28. napon vagy a 31-ből Kép. Ezért nem érdeklődtünk annyira Kép

Kép

Kép
vkhajni

Helló!

lányok akkor ti ilyenkor délutánosak vagytok vagy mi?? Reggel később kezdtek?

Én 7-re járok és legjobb esetben fél 4-kor jövök de gyakran tovább benn kell maradnom.

Inci: reggel szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajni Neked is hogy még ne jöjjön a "télapó" (küldtem rövid mailt.)

Anita: nekem nem mondta a doki!! Ez tök jó! Én nem bánnám!!! Hát Te??
Holnap olyan soká jössz??

Kép
Kép
beuka

Köszi Anita.
Remélem nem kése le semmiröl.

Már én is szeretnék bekerülni a várandósok sorába.
Megvan már a két név is emit választunk nem szerint.

Kép
Kép
incike

Ja bocs , helyesbítek.
31/28

Beuka
Én mindíg 10-20h-ig dolgozom és ilyenkor 21h-ra érek haza.
Csepelen lakom és az Árpád-hídnál dolgozom.Az utazás így mindíg 1h-t vesz igénybe.

Kép
Kép
incike

Bea, ment válasz Kép.

Már egyre furábbakat érzek a hasamból KépKép

Hajni 28/27

Kép

Kép
vkhajni

Na lányok én megyek aludni. Legyetek jók holnapig Kép.

Puszi
Hajni (még utoljára Kép)

Kép

Kép
vkhajni

Inci ez a hosszú munkaidő elég sz... lehet.

Most már én is megyek, legyetek jók jó éjszakát és jó "szórakozást"!!!

Üdv:
Bea
12/28

Kép
Kép
beuka

Jó éjt Hajni.

Megyek én is aludni. Reggel jövök.

Mindenkinek mámoros jó éjszakát kívánok.

Kép
Kép
incike

Csajok,én jó éjszakát kívánok nektek!Holnap meg holnapután nem jövök mert dolgozom!De azért este be kukkantok!Hétvégén viszon vagyok!Végre!!Nem kell dolgozni!Incike,Hajni!!Hajrá,sok sikert!!Drukkolok nektek!
Beuka!Írtam de nem tudom hová lett!Vigyázzatok magatokra!!
Kata!Merre jársz így este??Hiányolunk ám!!
csanita

Incike!Én is csepelen lakom!De jó!!
BEUKA!vendéglátozom,így reggeltől estig dolgozom de nem minden nap!
csanita

Sziasztok!!

Jó sokat írtatok!!

Inci!Ha Ze mindig ilyen sokáig dolgozol akkor mi nem tudunk beszélgetni, mert akkor én már nem vagyok!Kép
De azért mindig visszaolvasok és tudok mindent!Kép
Nagyon szorítok és várom az infokat!!!!!Kép

Bea!

Ma már nem lesz laza nap, de majd azért tudok jönni!Kép
Tuti biztos a baba!!Az a csik ma erősebb lesz és ma már tök jól fog látszani!Ugy kell nézni!!Kép

Hajni!!

Neked is nagyon szorítok!!Kérjük a fejleményeket!!Tágult a lyuk??Kép

nicola
nicola79

Sziasztok!

Nikola, azt nem tudom, de leesett a hőm, úgyhogy már tuti biztos, hogy megjön Kép

Incike, merre vagy?

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Nikola, azt nem tudom, de leesett a hőm, úgyhogy már tuti biztos, hogy megjön Kép

Incike, merre vagy?

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Itt vagyok.
Jó reggelt kívánok.

Teszteltem , de még mindíg negatív.
Nem tudom, hogy megbízható a HCG-line teszt?
Ti ismeritek ezt a falytát?

Kép
Kép
incike

Ezek szerint nem hiszel neki. Amikor a tesztekről beszélgettünk mintha ajánlotta volna valaki, de nem vagyok benne teljesen biztos Kép.
Mi az hogy még mindig? Teszteltél már korábban is? Még mindig nem érzel semmit, se jót, se rosszat?

Hajni [size=-2]29/27[/size]

Kép

Kép
vkhajni

A tesztekből már időnként nem tudok hinni.Ez mostanában már a sokadik.Az időnkénti hányingeren kívűl semmit nem érzek.
Pl. a kávétól olyan hányingerem van mintha elrontottam volna gyomromat.

Na ezt add össze , akkor most mi is van.

Én már olvastam olyat is, hogy valaki már 7 hetes terhes volt és a teszt még mindíg negatív volt és csak az orvosnál derült ki, hogy tényleg terhes.

Kép
Kép
incike

Ilyenekről én is hallottam Kép. Nem tudok neked segíteni. Szerintem várj méf, aztán ha sokáig nem jön meg, menj el orvoshoz, ő megmondja mi van Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Köszi, de én addig halálra izgulom magam, hogy összejöjjön nekünk ez a kis lurkó.
Bár azért egy kicsit nyugis is vagyok, mert a férjem meggyőződése szerint nekünk babónk lesz. Remélem jók a megérzései.

Na és veled mizus Hajni? Megjött ? Remélem nem és összejön nektek a baba. Én szurkolok, a párod biztos kiugrik a bőrödből, ha majd terhes leszel. KépKépKép

Kép
Kép
incike

Nem tudom mennyire lesz boldog a párom, mert ő úgy gondolja, hogy ráérne majd az új házba, addig még sok munka van, de biztosan örülne neki Kép.
Még nem jött meg, de már csak órák kérdése, szóval nálunk még tuti biztos nem lesz baba.

Azért halálra ne izguld magad Kép. Reméljük tényleg boszorfiú a férjed Kép.

Hajni 29/27 (amíg még lehet Kép)

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?