Megint itt vagyok!
Úgy sajnállak benneteket hogy ilyen ronda gombákkal van dolgotok nekem szerencsére (kopp kopp kopp) nem szokott ilyen problémám lenni,csak nagyritkán, és hamar elmúlik.
Pocika: gratulálok a pici tornászhoz és sok-sok kitartás és pihenést kívánok Neked!! AZaz Nektek!!
Baba: Írtad, hogy próbáltad a termékenységi tesztet! És a "csíkos" napokon próbálkoztatok és ezekszerint nem történt semmi? Mikor volt ez?
Tessék mostmár otthon pihenni és gyógyulni!
Kata: a héten az én főnökom is sokat távol van de elromlott a gépe! Pont most
!! és csak azon van Internet az enyémen nincs. Nekünk letiltották, vagy lehet hogy soha nem is lehetett.
Csanita: most meg én vagyok itt, Te meg nem? Ja most babázol! hogy sikerült a vacsi?
Sajnálom, hogy megint megjött
. Első clostys hónap? a 23 nap az elég kevés
Nicola akkor Nektek ma jó laza napotok volt!!
Minket sajnos nem küldtek haza!
Zafír még egyszer gratulálok a vizsgádhoz, különösen, hogy ötös lett!!! Ügyes vagyis okos vagy!!! És szorítok az "akciókhoz"!!!
Ma egyébként én is kocsival voltam dolgozni, alig mentem 50-nel. A szél szanaszét fújta a havat. Miután hazaértem el kellett lapátolnom!!!
A mai termékenységi tesztem is egy halvány és egy erős csíkot mutat.
reggel egyébként úgy gondoltam ma termékeny vagyok (a hőmérséklet miatt) és hamar játszottunk egy "papás-mamást" a többek által favorizált pózban. Mivel dolgoznom kellett menni sajnos csak fél ótát tudtam feküdni. Utána egy csomó kifolyt. szerintetek teljesen felesleges volt a dolog??
Hajni itt vagy még?
Üdv: Bea
12/28