Chamomilla
Köszi a részletes választ. A dokim a streptococcus szűrést akarta megcsináltatni, mert szerinte ezt még érdemes, és tb által támogatott. De aztán mikor hétfőn mentem, mondta, hogy nem tudják hogy fogják megcsináltatni, mert nincs hozzá mintavételi anyag. Így lett egy sima cervix mintavétel, és ezt küldték el, kiegészítve a papíron, hogy streptora is szűrjenek. Na erre kell még várnom, ha szerencsém van, még szülés előtt meg lesz.
Pedi
Sav már nem vészes, mert pár napja lement a hasam. Csak nagyon enyhén érzem, savlekötés már nem nagyon kell. Viszont hátránya, hogy iszonyatosan nyom lent mindent. Néha olyan fájdalmaim vannak a méhszáj körül, hogy még levegőt se bírok venni. Meg az izületeim is oda vannak. Néha alig van erőm csinálni valamit.
Majd jövő héten csinálok képet.
Csillagvirág
A hátam fájt nagyon, de egy fél órát álldogálltam, az se volt kellemes. Egy nálam kisebb, de már ő is nagy pocakos kismama akarta átadni a helyet, de mondtam, hogy nem szükséges. Aztán végül mikor bement, leültem a helyére. 7 szék van, de senki nem akarta átadni a helyét. Nem azért, de így a végefelé már nehézkes állni, majd meg tudják, ha pocakosak lesznek. Menni bírok, de állni borzasztó.
De jó, utáltam feküdni. Azt láttam, hogy átteték a szomszéd szobába az NST-t. Meg ajtó nyitva van, csak a függöny van mindig behúzva, úgyhogy mégjobban hallanni a szívhangokat (lódobogást).
Szerdán még egy uh. Remélem nem leszek olyan peches mint múltkor, hogy 2 és fél órát kell várnom. Aztán még az én sorszámomat mégegyszer kiadta a gép, aki csak fél órája várt ott, és majdnem leharapta a fejem, mert előtte mentem be.
Én mindig kifogom az ilyen helyzeteket.
Majd ha lesz időm még olvasgatok az előző oldalakból is.