Nita: Jaj, szegény Máté!!! Gyógyuljon meg mielőbb, sok-sok gyógyító ölelést küldök Nektek!!!!!!!!!
Bettike. Ez szuper hír! Milyen érzékenységű hcg tesztet csináltál? 10-es, 20-as vagy 25-ös?
Velem (velünk) hála a jó égnek minden rendben van. Pocaklakó ülőmagassága 7 cm, látszott az orrcsontja és a tarkóredője is megfelelő (1,5). Nagyon rendes volt a szonográfus, mert vagy 10 percig nézegethettem. Közben annyit ficánkolt a mi kis csodánk, hogy minden porcikáját láthattam. Úgy forgott, mint egy krokodil, amikor elfogja a zsákmányát. Nyitogatta a száját, nyújtogatta a lábait, kezeit, megmutatta a pociját, hátát, talpacskáit, kézujjait, szóval mindent. Olyan kár, hogy Apa nem tudott eljönni. Egy fényképet kaptam róla, majd megpróbálom feltenni.
És a lényeg: a haematóma teljesen felszívódott!!!!!!!! A doki még 1-2 hét fokozott nyugit javasolt, amit be is fogok tartani, mert ha állok, akkor eléggé feszül a pocim.
Voltam védőnőnél, megírta a beutalókat. Holnap mehetek vérvételre, meg Down-kór szűrésre.(Utálom azt a tumultust, ami a terhesgondozóban van!
)
És képzeljétek el, dekára pontosan annyi a súlyom, mint amikor Bencét vártam. Ennek úgy örülök! Szülés óta mindig több voltam 2-3-4 kg-val.
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!