Új privát üzeneted érkezett!

Nna folytatom, mert az előbb véletlen a küldés gombra rányomtam :twisted:

Bri
nem akarok mindenáron lapart :arrow: de ha ezt mondja a doki, hát csinálja meg, nem állok ellent.
Hétfőn megyek, azt majd kiderül mi van, most csak úgyis találgatunk, hogy mi ez.
De ari vagy, hogy aggódsz miattam :D Jól vagyok :lol:
Ez a normális menszeszem, mert múltkor 4-5 napig tartott, nem is volt erős meg semmi, most meg már cn. 4, azt még mindig piros vérzés van :arrow: ilyenkor már nemigen szokott az lenni...de mondjuk már gyengült...full erős volt bakker, óráként csere, mert átáztam volna :oops: rég volt már ilyen.
Most olvasom, hogy átteték a járatot :roll: francba :!: Kép Kép
És még ráadásul szarul is vagy :roll: hááát jobbulást drága :!:
Kép

Chrissy
drukkolok, hogy minden rendben legyen veled a vizsgálatok végére, és jó eredményeket kapj++++++++++

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Most nézem, lapalja+tetűűű is :lol:

Na jóccakát :!:
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ancsi
[quote]J írta:ah es az meg,hogy hany embernek segitett..ez nekem ugy hangzik amikor a drogosnak mondjak,hogy igy meg ugy halalos a kabitoszer bele is halhat erre o jon azzal,hogy dehat egy csomoan meg nem halnak meg es tok jol erzik magukat Tudom ez most egy durva pelda volt...csak ereztetni akartam a sulyat a dolgoknak amit te nem latsz...

Itt ezzel nem azt irtam,hogy drogos vgy!!!!!!Ha nem erted a magyar beszedet talan angol oldallal kene foglalkoznod vgy amelyik nyelvet beszeled...mert bar nekem neha eleg furan jon ki a magyar iras de ezt nem lehet felreerteni!!! :? Semmi bantot nem irtam megegyszer elolvastam magam...sajnos aki clostit szed minden fele vizsgalat nelkul az barhova is megy mindenhol azt fogja kapni,hogy felelotlenseg :!: Hacsaknem egy olyan topikba mesz ahol bologatnak barmire amit mondassz vgy egyszeruen nem ertenek hozza.Szerintem azert irtam amit mert nem ismerjuk egymast?Vgy szerinted miert?Unatkozom es a szabad perceimet erre pazarlom,hogy masokat bosszantok? :roll: Hat nem....csak csupan segitsegnyujtas lett volna...de ha 5-bol 5embernek ugyanaz a velemenye veled ellentetben vgy a dokiddal akkor nem lehet,hogy megis nekunk van igazunk?Koltozi kerdes volt nana,hogy nem...de mint irtam engem figyeltek uhuztak vv-k stb es 2.clostis honapban beverzett a petefeszkem...belso verzes volt korhazban voltam es akar bele is halhattam volna ha nem veszik eszre :roll: Ugyhogy igenis amikor valaki emliteni meri a clostit minden fele vizsgalat nelkul felmegy a pumpa...persze te ezt nem tudhatod...de ha ennyien mondjak akkor lehet elkene gondolkodni es megkerdezni a dokidat az uhus kovetesrol :roll: Bar a te tested te egeszseged ha neked ennyit nem er meg :roll: A masik topikba ahova jarok (beszelgetosarok)ott van egy lany Hkitty vele ugyanez tortent,mint veled....elment dokihoz es kiirt neki clostit...aztan mar nem tom miota egyszeruen 42napokra sem akar megjonnie a menzije es a mi unszolasunkra elment egy masik dokihoz.Az meg jol lecseszte es kerte a dokija nevet ott van feheren-feketen leirva nezz be....neki is jol megmondtam pedig ot mar regota ismerem...es mivel erdekel mi van vele ezert mondom meg a velemenyem.Az "idegeneknek" meg konkretan azert mondom meg mert aki erre az oldalra jar az tuti babat szeretne es tudom mennyire szar amikor nem jon vagy amikor mindenki csak bologat minden fele hulyesegre amit csinalok mert vgy nem akarnak megbantani vgy egyszeruen nem pazaroljak az idejuket megertetni velem :? szal en veszem a faradsagot es igenis elmondom a velemenyemet...aztan persze ezt lehet cafolni de gondolhatod nem csak a hasamra utottem es gondoltam most jo bunko leszek :roll:

Betty
A szoba marha joooooooo 8) nekem is van egy csomo ilyenem most hogy latom...meg anno vettem,hogy majd egyszer de jo lesz :) de hat azota sem semmi :roll: Holnapi fotot varjuk :!: Es izgulunk a ciszta tuneseert 8) Koszonom a jobbulas kepet jol jon :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt lányok!

Ancsi, sajnálom, hogy első körben szarul estek a dolgok, én tudtam, hogy itt a lányok elmondják majd a véleményüket kendőzetlenül, de nem gondoltam, hogy megbántódsz. Pont azért hívtalak ide, mert azt szerettem volna, ha reális képet kapsz arról, hogy a closty mit okozhat. Sajnos a másik topikban ezt nem mindig teszik meg. Ott szerintem úgy vannak vele, hogy a Te életed, tedd amit gondolsz. Hidd el, jó kis csapat gyűlt itt össze és mindenkit a segítőszándék vezérel. Fogadd el a lányok véleményét, senki nem akart megbántani.
És gyere hozzánk nyugodtan, mert szívesen látunk és szurkolunk neked, hogy minél hamarabb zebrásat tesztelj, ok? Én megkedveltelek és várlak, ok?

Betty, nagyon szép a szoba! Ilyet én is akarok! Fel is hívom életem párját, közlöm vele, hogy ezt meg kell csinálnunk! :D

Bri, remélem megoldódik ez az utazásos kalamajka. Jaj, szorítok.
Hátha felfértek egy hamarabbi gépre... :?

Nálam most semmi, tegnap leírtam a fejleményeket, remélem jó vége lesz a dolgoknak, ma már kicsit jobb a kedvem és bizakodóan nézek a jövőbe... Remélem nem hiába. Most röhögjetek, de előveszem az agykontrollos tudományom és alkalmazni fogom... Mert hogy én a jövő hónapban nem produkálok ilyen magas FSH-t az tutkó.

Puszi, Lujzi, Csibuc, Adri, Anyci (rólad nagyon rég hallottunk) ölelés!
Mindenkit puszilok!

chrissy81

ancsi28: na látod ez a szuper az LH-s topikban :!: :?: Ott mindenki bíztatja a másikat, senki nem szól be, csak megy a "bégetés", hogy mindenkinek sikerülni fog egyszer (vagy nem - de ez már az én/mi véleményünk).
Clostyt akarsz szedni? Szedjed! Hogy segíteni fog-e? Még az is lehet. Felelőtlen orvosi magatartás az hogy komolyabb vizsgálatok nélkül kaptad? IGEN, ABSZOLÚT! Még akkor is, ha Te igyekszel azt hinni, hogy ez majd segít babásodni. Kívánom, hogy segítsen és ne csak a ciszták számát növelje!
Mindenki szeretettel lát azzal a kitétellel, hogy itt nem fogunk puhánykodni, leírjuk a véleményünket. És lehet azzal egyet érteni vagy nem egyet érteni vagy akár strucc módjára a fejet a homokba dugni :roll: Hátha az segít :roll:

bri: sajnálom a havazást, de pénteken csak el tudtok indulni végre :(

chrissy: meg kell nézni többször azokat a fránya hormonértékeket, hátha kiderül a turpisság oka. Ez a cikluskövetés szerintem is nagyon jó ötlet, nagyon kiváncsian várom a fejleményeket.

betty: én ehhez a laparos témához lüke vagyok, csak kapkodom a fejemet, hogy miket írtok :oops:

milyen: kosaraaaas? :D Na ez nagy meglepi vót nekem :)

Jelentem szakdogával haladgatunk, már kemény 23 oldalnál tartok. Tegnap uram cenzúrázta, azt mondta jó lesz az csak ne hagyjam abba 60 oldal előtt :shock: Úgyhogy menek és folytatom amíg tart az ihlet meg az émelygésmentes délelőt :D Mostanában manó nagyon sokat rosszalkodik odabent, mert vagy a rókacsaládot küldi a környékre vagy pedig álomkórba hajszol :)
Na pusszantás mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Ancsi: üdv. köztünk! Remélem jó kezekben vagy, sokáig ne closyzz vizsgálatok nélkül, én is csak ezt tudom írni Neked! Itt tényleg mindenki őszinte, de én pont ezért szeretek ide „járni”, utálom a „BólogatóJánosokat”. És abban is biztos vagyok, hogy mindenki jóindulatból írja le a véleményét.

Milyen: mik derülnek ki Rólad!?! Élsportolóság? Ez igen!
Msn-en várlak majd a biribarival!

Lujzika: na, segítettél Apának? :-D

Bri:Na, javítom, amit írtam, most olvasom, pénteken repültök csak, f@sza! Én imádok repülni különben! Remélem sikerül összehozni a nagy topictalit! És jobbulást!

Crissy: örülök, hogy megnyugodtál kicsit! Remélem a köv. ciklusban jók lesznek az értékeid, én szívből drukkolok!

Betty: szuper lett a plafon! Nagyon tecc!!!
Laparos élményem igen friss, bátran kérdezz, ha gondolod!

Csibuc hajrá szakdoga! Egyszer tuti kész lesz!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Ancsi

Felnőttebbnek gondoltalak.A reakciód nem ezt mutatta.Senki sem írt a sorok mögé,te mégis ott olvasol(persze szíved joga).
Itt senki nem doktor,csak mindenki körüljárta a témát mielőtt belevágott volna.
Persze nem kötelező,lehet homokba dugott fejjel is létezni.Szerintem/tünk nem érdemes.A Te életed,a Te döntésed-őszintén szólva nekünk aztán tökre mindegy,ha Te ennyire nem számítasz magadnak.Nem kötelező mindenkinek gyereket szülni és egészséges nőként élni.Mindenki úgy teszi tönkre magát,ahogy neki jólesik.Mi nem szeretjük a bólogatást,csak azért ,hogy a másiknak jó legyen.Te meg nem vagy képes kezelni az őszinte,egyenes véleményt.Különbözünk és ez így szép.

Ha besértődsz,az is a Te dolgod,de ha már kicsit elgondolkoztál,talán nem hiába írtunk.Ennek ellenére azt kívánom,minden rendben legyen veled és sikerüljön a baba mihamarabb.És ha úgy gondolod,mi itt szeretettel fogadunk,ha elfogadod az "alapszabályainkat".

Betty

Hú de szép lett az a plafon hallod-e??Ez a rengeteg csillag több gyerkőcnek is elég,nemde? :wink:

Bridget

Mik a hírek hóügyben??És a torkod??

Csibuc

Szóval nem is gondoltad rólam,hogy véraláfutáson kívül is sportoltam??!! :lol:

Voltam terheléses cukron reggel.Hát persze,hogy elsőre megint nem volt vénám :evil: Eredmények majd holnap délután lesznek.A csaj is kiakadt a hülye védőnőre,h lehetett annyi esze,h evés után félórával mér....
Vendég

Eloszor is lemondtuk a delta jegyunket mert az nem megy ma es attett a penteki jaratra minket...tegnap ejjel vettunk egy masik jegyet Lufthansa ezzel atkell szallni 1szer de ez csutin megy szal csak egy napot kesunk es apacska egy nappal tovabb is marad 8) szal igy penteken erkezunk reeemelhetooooleg mar kiirni sem merem :oops: :roll: Itt van a nagy ho lassan 9ora es enyleg jo sok esett es meg esni is fog egesz nap :roll: Most csorogtem dokinak vissza mert igy akar penteken is tudunk menni leadni anyagot(dejolesz paromnak a nagy utazas utan menni egyet pacs-pacs :? :roll: Na de nem is ez a lenyeg ha nem tudunk menni penteken akkor varnak szombaton reggel 8-fel 9kozott :)

A fogigatlot addig nem hagyom abba mig haza nem ertunk...mert meg a vegen megjon en meg nem erek haza idoben :shock: Remelem a leszallassal nem kesunk :shock: Es igy nem hetfon kezdem szurni de a jovo heten valamikor :roll: Nem is ez a lenyeg csak erkezzunk mar meg epsegben :? Kesobb jovok es irok csak meg visszabujok apacska melle 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: ezt a kalamajkát!!! :twisted: Érjetek haza épségben máááár!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Milyen véraláfutottál is :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A plafon igen, nem egy gyereknek elég, úgyhogy már igazán jöhetnének csőstül :lol: mi készen állunk :lol: most már a lakás is :wink:

Bri
remélem már hazaértek azért végre:roll:
És megint szállodába mentek pároddal :?:
Na de az azért megnyugtató, hogy szombaton is lehet menni pacs-paccsolni :wink:

betty615

Bri: sajnálom,de nemsokára akkor is utaztok, és jöttök:-)
lujzedli

Betty
Igen most a Ramadaba megyunk mert ott van wellness vizipark is meg vegulis meg pesten is van :wink: Majd jokat lubickolunk meg masszazs meg szauna minden 8) Apacskanak kis pihenes a rovidke utja alatt :P

A szoba ngyon tecc tenyleg kerunk meg kepet 8) Nekunk csak az ures szoba van meg :roll: nincs meg bekeszitve de hat majd raerunk meg arra is... :wink:

Lujzi
Remelem is baaaar meg mindig annyi minden kozbejohet rase merek gondolni :oops:

Nem jottem ma mert apacska a nagy ho miatt nem ment meloba egesz nap lustultunk :oops: :lol: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sehol senki???? Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Én vagyok, de nem történik semmi. Kivel mi van? Jól vagytok?

chrissy81

Bri
hát tudtok élni :lol: wellness, masszázs, meg minden, ejha 8) Hát most rám is rámférne az ilyesmi :lol:
Mi már nagyon régóta terveztük, hogy megcsináljuk a szobát, amolyan unisexre, mert mindenképpen ketten akartuk csinálni, hogy minden a mi kezünk munkája legyen, és ha terhes leszek, ráadásul ikrekkel (fő a pozitív hozzáállás :lol: ), akkor nem sok mindent tudtam volna férjecskémnek segíteni, (falat vakarni, glettelni, festeni, matricákat-bordűrt feltenni) szinte semmit. Most legalább kész, és ha arra vártak a picúrok, hogy tudjanak hova jönni, hát most már az is megvan :lol: :wink:
Képeket minyá rakok...

betty615

Chrissy: velem: pakolászok, este jóga. Holnap elutazok a bnőimmel a 7végére! :D

Betty: várom a képeket! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, hát ti is tudtok akkor élni :lol: és hova utaztok :?: barinőparty lesz :?:

Többiek, hun vagytok :?: :roll:

Na rakom a képeket:

Kép
Kép
Kép
A nem odavaló tárgyakat kéretik figyelmen kívül hagyni :lol:

betty615

Másfél órás jógára jársz? Én arra jártam. Bár nem sokszor voltam. :oops: Merre mentek? Én nem mehetek? Kicsit wellnessezni?

Betty, ügyesek vagytok! És a fő, hinni kell, hogy erre vártak a babák. Amúgy férjed nem volt újabb vizsgálaton? Vagy nem lehet, hogy megszaporodtak a katonák?

chrissy81

Betty: gyönyörűűűűű! Tuti ikrek! :wink:
(Vegyes lesz a brigád, 30an megyünk.)

Kép

Kép

*puszedli*

Chrissy
beülti előtt volt az utsó vizsgálat nála (novemberben), akkor 5 milla volt az össz spermaszám, és 1 Milla/ml (mert 5 ml lett az egész cucc).
Decemberben meg mikor volt a beülti, akkor a biológus csaj mondta, hogy 1 millió spermium volt, és ezért kellet ICSI-zni őket.
Úgyhogy ha változott is, bár nem hinném azóta, akkor romlott.
Szeretnél menni te is wellnesselni :?: :lol:

betty615

Betty, ez egy kisfiú egy kislány laknak tűnik. Cuki. Tecc!!!!!!

óóóó, én is akarok hétvégézni. Na meglátjátok, eljön még az én időm! :D :wink: :D :wink: :D :wink:

chrissy81

Chrissy
sztem is pont olyan 1fiú-1lány csalogató :lol: :lol:

Puszi 30-an mentek :?: :shock: Atyaég :o , és csak nők :lol: mi lesz ott :?: :lol: :lol:

betty615

30 nő :?: 8) Húha, na az durva. :wink:

chrissy81

[quote="*puszedli*"]
írta:
*puszedli*(Vegyes lesz a brigád, 30an megyünk.)

= fiúk, lányok, gyerekek, vegyesen! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Na, ezt jól félreértettük Betty! Puszi wellnessére gondolok.
Kivel mizu? Én ma maradok itthon, tanulni fogok. :? :? :?

Betty, Piri anyó nálad van még?
Lujzi, gyere mesélj, nem hallottunk rólad, kis lelked hogy van?

chrissy81

Sziasztok.

Betty:jó a kéró, inspirál.:-)

Chrissy: lazulok:-) Ma nincsen meló, shoppingolni akartunk,de bebórított a hó :evil:
lujzedli

Puszi
most égek, mint a 100-as izzó :oops: :lol: hogy a francban hagytam figyelmen kívül a vegyesen-t :?: :roll: :lol:
Na mindegy, bocsesz.
Azért 30 ember sem semmi :lol: :lol: (most jól kihúztam magam mi :?: :P )

Chrissy
ezt benéztük :P :lol:

Lujzi
ha inspirál az a legjobb :wink:
Lazulj, csak lazulj....
menjetek szánkóval shoppingolni :lol:

Puszika a többieknek...na de hol vagytok mindig :roll: :?:

betty615

Ágyat akartunk venni, mert tönkre van amin alszunk. Recseg-ropog. :)
lujzedli

Én elmennék, nekem a hó nem akadály :wink:
Milyen ágyat :?: Franciát :?: Sarokülőt :?: Simát :?:
Majd, ha esetlleg meglesz, raksz róla képet :?:

betty615

kanapéágyat.Pici a lakás,és bár elférne a franciaágy, de gonddolnunk kell arra, hogy ha baba lesz,ne kelljen mindent lecserélni. Mert a kanapét csak összetolom,és mindjárt van nagy hely.

Ha eljutunk, és veszünk, akkor rakok fel képet.
lujzedli

Ezt a rövid kis versikét írtam a férjemnek Valentin napra:

Az vagy nékem, mint az éltető víz a lényemnek.
Mint simogató szó a szerelmes szívemnek.
Én már nélküled nem tudnék levegőt sem venni,
Képtelen volnék nélküled már többé e földön élni.
Veled oly szép az létem, minden perce jó,
Minden egyes nap veled oly boldogító.
Kérlek szépen, egyetlenem, maradj örökké velem,
Sosem kelljen megtudnom, milyen lenne nélküled az életem.
lujzedli

Sziasztok!

Még vagyok, nem tudunk elindulni egyenlőre.Jégpáncéllá változott az út és az autópálya is,... :roll: Várunk,...

Lujzi: minden elismerésem, gyönyörű a vers!

Betty: :lol: :lol: :lol:

Chrissy: jó tanulást!

Kép

Kép

*puszedli*

Csajok,most csak gyors beköszönés:
nem vagyok cukrosnéni,jók az eredményeim!Védőnéni meg monnyon le! :evil: (lesz majd pár keresetlen szavam hozzá...)

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Milyen: szupi:-)
lujzedli

Milyen: jeeeeeeeeee!!! :mrgreen:

Kép

Kép

*puszedli*

Köszi,Puszi
lujzedli

Nahát, nahát Puszi, nálunk még csak nem is esett. Itt nincs semmi, se hó, se jég, semmi. Azért még elindultok? Vagy most mi a terv?
NA, erről eszembe jutott, hogy nyáron indultunk a férjemmel kocsival Olaszországba és Franciaországba. Szerettünk volna jó korán menni, mert Velencéig el kellett jutnunk az első nap a tervek szerint. Hát persze, hogy akkor volt az M3-on a teljes útzár, leszakadt egy hídelem Bp-től nem messze és teljesen megállt a forgalom. Sosem felejtem el, délben még Pesten sem voltunk. A máskor max másfél órás útból 7 óra lett. Na, a végén minden megoldódott. :wink:

Lujzi, kanapé vásárlás, tök jó! De most ott is mi van? Megállt a forgalom? Na jó, ma még nem láttam híreket. :roll:
A vers nagyon szép.

Milyen, grat itt is! Ügyi vagy!

Betty, piri?
Reméljük Bri szerencsésen hazaért.
Csibuc, szakdoga hogy áll?

chrissy81

Crissy: még itthon vagyok, talán lassan indulunk. Legalábbis megpróbáljuk. :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Chrissy
piri tegnap elment, mint a szél, normális volt, annyi ideig is tartott, de több volt, mint szokott.

Lujzi
te kis költő, gyönyörű lett a vers.
Miért nem írsz egy verseskönyvet, s adod ki :?: Nem gondolkodtál még rajta :?: Ez nem poén, komolyan kérdezem.

Puszi
sajnálom, hogy nem tudtok elindulni még....

Bri
ma jöttök akkor igaz :?: (gondolom írtál volna, ha nem)

Milyen
hát nem szeretnék a védőnéni helyébe lenni akkor most :lol: :lol: tőled biztos jóóól megkapja a magáét :lol: 8)
Örülök a jó eredményeidhez :!: :wink:

Pusz-pusz mindenkinek :!:

betty615

Betty:

íme a kép. Még nem hozzatuk el az ágyat, mert nagy a hó az utcában és nem tudná a szállító elhozni.
Kép

Versírás: azért nam vagyok olyan tehetséges,de köszi.
lujzedli

Lujzi
nagyon gyönyörű az ágy :D
Látom, már lefoglaltátok: "nekem már van gazdám" :lol:
Édi :wink:

betty615

Köszi!

Nem volt drága, ugye?
Az ára is látszik.
Majd ha megtalálom a verses füzetem, rakok fel pár költeményt.
Képes vagyok bármiről írni.
Első versemet 7éves koromban írtam. Biztos emlékszel rá,akkoriban lehetett írni egy címre a mikulásnak, és ajándékot is lehetett kapni.

Az első versem, 1988-ból:

Hajnalban jön Mikulás,
Puttonyban sok mazsolás!
Mikulás bácsi mondd, ugye jó vagyok?
Nem vagyok rossz, mondhatod!
Mikulás bácsi menni kész,
Kár,hogy ilyen korán mész!
Egy évig még várhatlak,
Oly sokára láthatlak,
Szervusz Mikulás!
lujzedli

Mondom één, te költőnek születtél :D
Neem, nem drága az ágy :!:

betty615

Sziasztok!

Na adok már magamról is életjelet!

Az az igazság,hogy nem volt se kedvem se időm jönni.Múlt héten szalagavatója volt lánykámnak és sokat futkostam előtte,hétvége az már nálunk is net mentes lett.Csak kettesben vagyunk és mozizunk meg szeretjük egymást egész nap :D Így jó most nekünk!
A héten meg tönkre ment a fürdőben a mosógépcsap vagy mi a szösz :oops: Még mindig azt a fránya vízvezeték szerelőt várom :evil: Azóta büdösödünk,győzöm venni az illatosítót mert olyan szag van nálunk mint a medve barlangban :lol: :lol: :lol: Csak vicceltem :wink:
El kellett zárni a főcsapot mert a klozet lehúzó pöcökjéből orrán-száján dől a víz :evil: Így ha valaki fürödni akar annak egyedül nem megy mert valakinek a cső alá kell tartani egy lavrot és meregetni egy vödörbe :? Úgy hogy most facán vagyunk,csupa móka kacagás az életünk :!: :!: :lol: :lol:
Na már a jelentkezési lapot is feladtuk csajszimnak,remélem sikerül valamelyik suliba bejutnia!
Az ELTE keleti kultúra szakot meg a pedagógiát jelölte meg,3.-nak meg Veszprémben a Pannon Egyetemen a műszaki informatikus szakot jelölte be.Azért ha nehezen is de csak eldöntötte hogy merre akar tovább menni :wink:

Most nem írok senkinek ha nem haragszotok meg :oops:
Olvasni akkor is olvastalak bennetek ám :!:

Mindenkit nagyon puszilok és ölelek!!!!

Kép
anyci

Ezt kaptam apától ma:
Kép
lujzedli

Lujzi, szép a kanapé! És a konyhagép is tök jó!
Mikor viszik haza az ágyat?

Puszi, remélem, már masszíroztatjátok magatokat, gondolok ám rátok!
Most néztem, hogy Neked is IR-ed van, te mit szedsz rá? És mikor tudtad meg, hogy IR van? Javult a helyzet mióta kiderült? NA, kicsit avass már majd be légyszi, én nem nagyon vagyok képben, most kezdek tanulgatni...
Étkezésre is odafigyelsz?

Ma vagyok cn 10. lh tesztem 2 csíkos, nem pozi, kíváncsi vagyok mi lesz belőle, doki azt mondta, hogy kedden csekkoljuk. Most kedden volt 11 mm, ha jól tudom naponta kb 2 mm-t nő, akkor ma kb 17 mm, na jó ez csak tipp. Akkor elvileg jó, hogy már csíkosodik a teszt? Help!

chrissy81

Chrissy: ha a hó olvadozik, az utcában nem tolták le, borzalmas. Majd meglátjuk,de már nagyon várom.
lujzedli

Csajok: holnap dolgozom, neeeeeeeeeeeeeeeem akarok.....:.(
lujzedli

Lujzi
vegyél ki szabit :lol:
Jó a mixer, nekünk is van asszem pont ugyanilyen :wink:
Milyen apropóból kaptad, volt valamid, vagy csak úgy...netán valentin napra :?: :idea: :wink:

Chrissy
igen, jól számolod kb. a tüsző 1 nap alatt 1,5-2mm-ert nő :wink:
Hamarosan full csíkos lesz az a teszt, csak csináld őket :lol:

Anyci
de jó, hogy néha benézel :D mindig örülök neked :D
A medvebarlang szag tetszett :lol: :lol:
Miért nem fenyítitek kicsit be azt a vízvezetékszerelőt...talán kicsit jobban szedné a lábát felétek :lol: :lol: :lol:
És milyen volt a szalagavató :?: Lánykád jól érezte magát :?:

Puszi
ezek szerint elindultatok, mert nem jöttél...jó bulizást, kikapcsolódást nektek :!: Majd mikor iszod a sok piát, gondolj azért rám is :P Kép

betty615

Anyci, vízvezeték szerelőt küldjek? Nekem van jó! :D

Képzeljétek, nekünk most 2 napig nem volt fűtés, mert rossz a kazánunk, mondjuk én mondom kb 2 hónapja, hogy valami nem ok vele, mostanában gázszagot!!! is éreztem, de api mindig aszondta, hogy hüle vagyok. Na, most kijött a szerelő, hát persze, hogy nekem volt igazam.Szivárgott a gáz. Le is szerelték az egész kazánt, ez volt tegnap reggel, most kaptuk vissza. Juhééééééj újra meleg van!

chrissy81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?