Új privát üzeneted érkezett!

JÉÉZUSOM!
Annyit írtam, hogy belétek fagyasztottam a szót??!?
Bocsi érte!
Na mindegy, mert most úgyis mennem kell nagyimhoz, így eltűnök mára!
Úgyhogy átadom a terepet!

Réka

Stella!
Kipróbálom a hőmérőt hosszabb ideig mérve.
Köszi.
Vendég

Stella
Én is kipróbálom 5 percig a digi hőmérőt, én örültem a higanyos után, hogy 1 perc múlva csipog azt jól van Kép
Kezdek elbizonytalanodni, és ezt csak a fejfájás teszi. Máskor is fogtam már az időre, nem jött be. Azért nem adom fel, mit szólna a pocaklakó, ha ezt tudná, ugye? Kép

Tündi
Vendég

Tündi, Nárcisz
Én is boldog házassági évfordulót kívánok nektek)

Timi
Neked pedig boldog szülinapot!!!

Nicol
Tökéleteen egyetértek az előttem szólókkal, amíg szépen fejlődik, nő a súlya, jól érzi magát, van elég pisis-kakis pelusa, addig nincs gondKép
Nem lehet mindenki olyan bélpoklos, mint Kristófka, aki manapság akár 350r-ot is megeszik egyszerreKép

Szisszka
Nekem is van kutyusom, Dolfika, 13 éves lesz augusztus 1.-én, kicsit öreges már szegény, beteg a szíve, fájnak a lábacskái, viszont rettentően imádomKépOlyan mintha a testvérem lenne, együtt nőttünk felKép
Õ lenne az:
Kép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Hűha, csak pár órára tűntem el, de mennyit kellett visszaolvasnom! Kép

Na, először van egy kérdésem, majd írogatok még.
Szóval, az eredményem:

4,3 mmol/L (éhgyomor)
8,0 mmol/L (30 perc)
7,0 mmol/L (60 perc)
6,4 mmol/L (90 perc)
4,8 mmol/L (120 perc)

Nem tudom elérni a dokimat, hogy ez most jó vagy nem. Szerintetek???

Másik kérdés: Ti mit vinnétek ajándékba egy majdnem 1 éves kislánynak, akinek annyi ruhája van, hogy már a mamája nem bírja hova tenni? Kép

Unique

KépKép
unique

TündiKép
Nekem is fájdogál a fejem, úgyhogy ez tuti az idő!
Ne add fel! Muszáj történnie valaminek!
Még így is jobb a digi mérő, mert így csak 5 perc és nem 10.
De ha neked 1 perc után is fennt van a hőd, akkor tutijó a helyzetKép!
Nagyon szorítok!
Stella

Kép
stella9

Unique
Én sajna nem értek hozzá... Kép
Pedig szivesen segítenék...
Drukkolok, h elérd Dokit!!! Kivi vagyok mit mond?!
Az ajándék dolog nehéz ügy. Én már nem emlékszem miket vásároltam tesóimnak... de majd felhivom anyát! Kép Ruhát ne vegyél neki! Kép

Tündi
Nekem is fáj a fejem. Sőt én arra ébredtem, hogy hasogat. Biztos, hogy az időjárás miatt van!
Egyébként nagyon drukkolok! Mikor indultok nyaralni?

Babus
Nagyon édi a kutyusod!!! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Mostanában elég keveset tudok jönni, meg úgy tűnik hogy az elkövetkezendő hónapokban teljesen esélytelen hogy terhes legyek, ezért légyszi Unique vegyél ki a táblából. Ha majd újra jövök gyakrabban, akkor visszakérem magam, de igy nem sok értelmét látom hogy maradjak.

Amig nem jönnék újra, addig mindenkinek jó kis akciózgatásokat kívánok, és remélem hogy sokatokhoz megérkezik hamarosan a zebra!

Dorka

Kép
szdorka

AnnácskaKép
Érzel már valamit így a ciklus közepe táján? Hétvégén akció? Kép

EszterKép
Jaj, köszi a dícséretet! Kép Szerintem attól még, hogy most megcsináltuk e vércukrot, amikor babás leszek (remélem, minél előbb) újra meg kell csinálni a babóval együtt. Hiszen akkor ez lesz a lényeg. Nem tudom, csak így gondolom.
Szerintem akciózzatok nyugodtan apuval, max. csak úgy, kedvtelésből Kép Az mindig jó, nálunk az mindig bejön Kép

BabusKép
Nagyon édi a kutyid! Nagy kutyarajongó vagyok én is! Kép

RékaKép
Átírtalak. És előre is kívánok Neked minden szépet és jót!Kép
És jobbulást, főleg a betegségből! Kép

SzisszkámKép
Nem, nem, nem és nem. Verd ki a buksidból, nem olyan jelek vannak, hogy megjön, hanem, hogy babás vagy! Annyira szorítok Neked!!!

StellaKép
Növeszd a kis petikéket! Sok-sok pihi, kikapcs, pihi, kikapcs... Kép Ahogy Farkasok J mondaná: husi-husi-husi-víz-víz-víz... Kép Hajrááááá!!!! Kép

Unique

KépKép
unique

Szia DorkaKép
Természetesen, ahogy szeretnéd. Betleszlek a tábla aljára, úgy jó lesz? Ha visszajössz akkor újra fel.
Egyébként olyan, hogy "teljesen esélytelen, hogy terhes legyek" akkor van, ha nem találkozol apucival ennyi ideig. Azért én remélem, nem így lesz! Kép Egyébként pedig mindig a legesélytelenebbnek tűnő időszakban fogannak meg a picik Kép

Légy jó és jelentkezz, amint tudsz, nagyon várunk!

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Sajnos a kedvem ma még a tegnapinál is rosszabb. Kép
A barnázgatás folytatódik, a hasam továbbra is görcsölget, tuti meg fog jönni. Csak enm értem, mi ez az egész. No mindegy, ebben a hónapban elmegyek orvoshoz, nem várok tovább. Kaptam egy címet egy családtervezési központét, oda is bejelentkezünk.

Akinek aktuális, annak azért drukkolok!+++ Remélem másnak nagyobb szerencséje lesz.

Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Évi, Kati!
Akkor megint leírom. Éppen az EGIS gyártja.
Hatás: az ovuláció kiváltására használják.
Szedése: a petefészek érzékenyégétől függ az adagolása. Ha ciklusok vannak, akkor az 5.cn kell elkezdeni szedni.
1.

Kép
narco

Unique, szerintem nyugodtan vegyél ki teljesen, majd ha aktuális lesz a dolog, újra megadom az adataimat.
Sajnos vannak olyan esetek, amikor tényleg esélytelen a teherbeesés, attól függetlenül, hogy voltunk együtt vagy nem.
Ma, a 22. napon a méhnyálkahártya vastagságom 3 mm, ami egyenlő azzal, hogy ebből terhesség nem tud lenni. A menstruáció után kellene ennyinek lenni, nem a 22. napon, amikor nekem már a beágyazódásnak kellene lennie (9 nappal vagyok pé után). Szóval ez pl. olyan eset, amikor ugyan együtt voltunk, de az esély 0.

Kép
szdorka

Unique Kép
Érzek én már mindenfélét Kép
Most egyenlőre annak nagyon örülök, hogy nincs semmiféle fertőzésem (lekopogom Kép )
Szerintem egyébként talén tegnap volt peteérésem, de hát ki tudja Kép Azért csatába küldtük az első egységet Kép Az utánpótlás csapatot ma esére időzítjük Kép
Annyira bízom ebben a hónapban, hogy azt le sem tudom mondani Kép

Sziszka Kép
Örülök, hogy hiányoztam Kép Remélem most már nem kell sokat nélkülöznetek.

Réka Kép
Nagyon szépek vagytok Kép
Hol volt az esküvő?

Nárcisz, Tündi Kép
Nagyon boldog évforulót Kép Remélem megünneplitek Kép

Nikol Kép
Amennyire én vissza tudok emlékezni, ez jónak számít.
Ne foglalkozz a védőnővel! Nézz inkább a lányod szemébe, abból sok mindent kiolvas egy anyuka Kép
Amíg a háziorvos nem szól, addig meg tényleg nincs min aggódnod.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

AdriKép
Azért én még nem teszlek 1 cn-re. Még bízok... Kép

NárciszKép
Köszi a diagnózist. Nagy kő zuhant le a szívemről. A 8,00 érték nem magas szerinted? Olyat olvastam, hogy 7,8 felett 2-es cukorbetegség. Vagy azt nem erre értik???
Ha ez ok, legalább már csak az MRI van. Na meg jó lenne kikúrálni a PCO-t, vettem cickafarkfű-teát, Stella sugallatára. Kép

DorkaKép
Ok-ok. kiveszlek. És jelentkezz mihamarabb! Sajnálom a mnyhártyát. Azért ne adjátok fel!
Várunk vissza - sőt, ha el sem mennél, az lenne a legjobb Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Babus
Dolfika nagyon drága Kép

Unique
Valami kis játékot biztos tudnak neked ajánlani bababoltban. Én szeretek ajándékozni készségfejlesztő dolgokat. Eredményeiddel kapcsolatban sajnos nem tudok mit írni.

Köszi hogy megnyugtattatok a fejfájásom ügyében, közben ettem egy jót és már sokkal jobb! Kép
A további sok gratulációkat is nagyon köszi, aranyosak vagytok! Kép

Sziszka
Majd csak 21-én indulunk reggel Kép

Dorka
Sajnálom! Remélem mielőbb vissza tudsz jönni közénk, várunk!

Nárcisz Kép
Nagyon kedves vagy! Jövő héten megpróbálok egy esküvős albumot csinálni a kedvedért, jó? Csak abban tudok sokat feltenni egyszerre Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Annyi mindent írtatok, hogy alig győzöm végigolvasni őket... :-)))
Köszönöm a fogadtatást. :-)
Õszintén szólva most azt sem tudom, mit is írjak. Igen, kicsit nekem is nehéz megkülönböztetni Titeket, hisz sokan írtok egyszerre. De aztán majd csak összerakom az infókat és akkor teljesen képben leszek. :-)
Ketten is írtátok (bocsi a neveket már nem tudom, de ígérem, legközelebb jegyzetelek!! :-)) ), hogy adjam meg az adataimat és akkor beírtok a táblázatba. Rendben.
Szóval:
azonosítóm Valér, de a nevem Zsu, 26 éves vagyok, kecskeméti, a babaprojektet ebben a hónapban kezdtük (mostanra fejeződtek be az orvosi vizsgálataim), a ciklusom hossza pedig általában 28-29 nap szokott lenni. Kell-e még valami?

Mi most kezdtük, tehát, ha esetleg elsőre összejött, akkor is csak 1,5 hét múlva fog kiderülni. Nem tudom, mit higgyek, nem tudom, össze jöhet-e elsőre (mondjuk az esély megvan rá), de a kolleganőnek összejött! :-) Õk egy ideig csinálták a hőmérőzös módszert, aztán áprilisban elsőre baba lett belőle. A múltkor elmentem hozzá, adott anyagot a hőmérőzős módszerhez, ha nem jön össze, akkor belebújok a tanulmányozásába és elkezdem magam én is méregetni...
Ti milyen módszerrel "vizsgálgatjátok" Magatokat? Olvastam, hogy többen is a hőmérőzős módszert választottátok?
Üdv mindenkinek
Zsu

Zsu
valér

Unique!
Nem szeretnélek megsérteni, de mennyinek kellene lennie a vércukor értékednek 75 gramm cukor megivása után? Most nem írom le részletesen, de azért sejteni lehet, hoyg felszívódás után, azért kell egy idő, mire az inzulin elkezd dolgozni. Kép
Az értékeket mindig éhgyomorra értik. Tehát neked a 0-t kell nézned, ennek 5 alatt kell lennie. A cukorterheléses görbe más 120 perc után 7 alatt jó, 7-11-ig csökkent cukor tolerancia (később cukorbetegség lesz) 11 felett viszon cukorbetegség a diagnózis. Igazából ezért írtam, hoyg felesleges 5-ször megszúrni valakit, messzemenő következtetéseket csak az utolsó értékekeből lehet levonni. ha a dokid más értékeket mondana neked, akkor nézd el nekem, ez állandóan változik (mármint a határértékek), a 6 év alatt én is legalább 4-5 változatát ismerem. De te mindegyik szerint normális vagy. Ha baba lesz valóban megcsinálják újra, mert a beb növkedési hormonjai módosítják az anyagcserét (az anyáét), és meg kell nézni, hoyg a mama teste ezt hogyan bírja:
De bírni szokta KépKépKépKép

Remélem segítettem: Nárcisz

Kép
narco

Szia Valér (Zsu)! Kép
Üdv a csapatban. Hogy szólítsunk: Valér, vagy Zsu? A hőmérőzés jó dolog, de - és ezt már mint "régi" motoros mondom - arra jó főleg, hogy megnézd, van-e pé-d. Nem szabad nagyon rákattanni, én elkövettem ezt a hibát.
Csak higgadtan, nyugodtan. Hőmérő nélkül, élvezettel elkapni apucit Kép

Köszi az adatokat, felveszlek a táblába. Azt kellen még tudnom, hogy az utolsó menzid első napja mikor volt. Köszi Kép

Lányok, az 1.cn azt jelenti, amikor elkezd jövögetni, vagy amikor nem érzem a hátam és a hasam egyszerre és nagyon elindul? Mert ha ez utóbbi, akkor nekem is 28-29 naposak a ciklusaim Kép Kb. 3-4 napig szokott előtte mis-másolni Kép

Unique

KépKép
unique

Tudom-tudom. Alacsony a progi szintem. De a dokim szerint ez nem baj.

KépKép
unique

Ja és!
Köszönöm mindenkinek, aki írt a házassági évfordulónkról. Remélem nagyon jó lesz.

Zsu!
Csak annyit szeretnék írni, nem ijesztegetés címen, hogy a munkahelyeden vigyázz, mert nem mindenhol nézik szívesen azokat, akik nemsokára elmennek GYED-re.
Remélem neked elsőre öszsejön. De ha nem, akkor számíthatsz ránk. Mi összehozunk neked zebrát KépKépKép:

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Unique!
Most nagyon brutál leszek, de nálam az 1.cn-t az első vércsepp jelenti. remélem nem botránkoztattam meg semmit. Szerintem ez neked is jó lenne, nem?

Kép
narco

Jaj, Nárcisz, nagyon is sokat segítettél!!! Úgy megnyugodtam! Én abszolúte bízom Benned, köszönöm a segítséget.
Nem azért kérdeztem vissza, csak annyi mindent olvastam most erről hirtelen, h nem tudtam, hogy értelmezzem. Örülök neki, hogy minden OK. Tényleg. Akkor nem kell aggódnom legalább az inzulin rezisztencia miatt. Ilyesmit mondott a doki. Legalább ez rendben van. Már csak az MRI a kérdéses. Kép De az is meglesz a jövő héten.
Még 1x köszi! Kép

Most mennem kell, hazajött apu! Kép Nekem meg nagyon bíztatóan szurkál jobb oldali pfészkem, amire mondta is a doki, h ott lát érdemleges mozgolódást a petikéknél Kép

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok, legyetek nagyon jók! (na annyira azért nem muszáj Kép)

Pusza

Unique

KépKép
unique

NárciszKép
Dehogyis botránkoztattál meg! Köszi az infót. Akkor kb. 29-30 napos vagyok. Kép Ez jó. Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Unique!
Azért ezt a barnázgatást mindenképpen rendezni kellene. Ha a dokid mást mondd, akkor felelősségem teljes tudatában kijelentem hoyg az övé az igazság.
De ha megkérdezthetem, hány kiló vagy, hogy az inzulin rezisztenciára gondoltatok?

Kép
narco

Na, írtam, aztán elszállt. Kép

NárciszKép
Szóval, a barnázgatás már egy jó ideje van, legutóbbi hónapban nem volt. Remélem, megoldódik. Amikor szedtem a Duphaston-t, akkor jobb volt a helyzet. A Closty-tól nem javult.
Amúgy 173 cm, 61-62 kg. Aktív sporttal. Na jó, heti 2-3 aerobic. Az inzulin rezisztencia inkább a PCO-m miatt volt kérdéses. Az meg szerintem a 2x Closti miatt jött be a képbe. Bár nem vagyok orvos. Kép
Az MRI ha negatív, akkor szerintem mehetünk aug-ban inszemre, bár én szívem szerint előbb kikúrálnám ezt a PCO-t teljesen. De erre nem mondott semmit a doki, h ezt hogy lehet. Kép
Volt nekem gondom korábban a pajzsmirigyemmel, (alulműködés, szedtem is rá jódot), lehet, hogy emiatt magas a prolaktinom. Régebben Bromo-val rendezősött, 39-ről lement 5,6-ra. Most meg 49 lett, szóval elég gáz. A doki szerint ez is a PCO miatt van.
Nem tudsz valamit arra, hogyan "gyógyítható" a PCO? Stella a cickafarkfű teát javasolta... Kép

Unique

KépKép
unique

Zsu!
Üdv itt. Akár ha szerencsétek van elsőre is összejöhet, mint nekünk is. Az első próbálkozós hónapban megfogant a kislányunk, úgy hogy szinte biztos voltam benne, hogy az a hónap ugrott, mert a 18.cn-en voltunk együtt e célból. És mégis sikerült. Kép

Nicol

Kép
nicol

Sziasztok!

Na mégiscsak bejött az álmom...
megjött, szal 1 cn. van
Unique, ha olvasod akkor lécci huppants vissza a tábla aljára!
Köszi!
Na, majd még jövök!!!

Sziszka

szisszka

PCO= polycystás ovárium syndróma, vagy Stein-Leventhal. Mindkét oldali petefészket cysták töltik ki. A betegek rendszerint kövérek, csökkent cukor toleranciájuk (IGT) van, és fokozott a szőrnövekedés is. Biztosan láttál már ilyen nőket. Csak nem ismerted fel. A felborult hormonháztartás miatt nem elegendő a méhnyálkahártya felépítéséhez. Peteérés általában hiányzik, meddőség. Terápiája a clomifen-citrát (Clostilbegyt). Ha ez nem, akkor cyproteron-acetát (Diane). Ha ez sem, akkor tiszta FSH hormonterápia. Szerintem a cickafark teától ne várj sokat. Tényleg el kellene gondolkodnod azon, hoyg érdemes-e rád húzni ezt a diagnózist. szerintem több kategóriában nem férsz bele. De ez az én egyéni véleményem.

Kép
narco

Nárcisz!
Te, aki orvosi dolgokhoz jobban értsz, kérdezém,hogy mit gondolsz a következőkről? Lehet-e olyan, hogy lemegy a hője valakinek, és meg is jön, de mégis terhes?Logikám szerint nem.
Köszi:Bogi
dbogica

Nárcisz!
Te, aki orvosi dolgokhoz jobban értsz, kérdezém,hogy mit gondolsz a következőkről? Lehet-e olyan, hogy lemegy a hője valakinek, és meg is jön, de mégis terhes?Logikám szerint nem.
Köszi:Bogi
dbogica

Nárcisz!
Te értesz az orvosi dolgokhoz. Mit gondolsz arról, hogy ha lemegy a hője valakinek, és meg is jön, mégis lehet terhes?Logikám szerint nem.
Köszi a választ.
dbogica

Bocsi, csak először nem ment el. Se másodszor.Kép
Bogi
dbogica

Közkivánatra Kép
Kép

Este jövök Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

SzisszkaKép
Ok. Sajnálom Kép Veled vagyok!!! Kép Kép Kép

NárciszKép
Lassan magánprakszist nyithatsz itt.. Kép
Köszi, egyik kategóriába sem férek bele! Kép
Csak az egyik pfészkem cisztás (kb. 5-7 db), nem vagyok duci, jó a vércukrom, nem vagyok szőrös, szép a mnyhártyám a ciklus 2. felében, van peteérésem. Szóval akkor NINCS PCO-M!!!! "Csak" pár ciszta. Ezért is lehet, h mondta a dokim, hogy ne foglalkozzam vele. Azért kicsit nyugtalanít a dolog, mégis Kép

NicolKép
Na igen, a mázlisták! Kép
Hajrá Zsu!!!!

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Szóval Zsu (Zsuzsa) vagyok, de ez a név azonosító névként már foglalt volt, ezért vettem elő a férjemmel használatos "közös" nevünket a Valért. Tudni kell ugyanis, hogy a nevem Vass-Lénárt. A férjem eredetileg Vass, én meg Lénárt. Esküvő után felvettük egymás nevét és összekötöttük, így lett mindkettőnk Vass-Lénárt... :-))) Egyik nap amikor hazajöttem a munkából, a férjem azzal várt, hogy kitalált nekünk egy tök jó nevet, ez a Valér volt (ugyebár VAss-LÉnáRt) ...

Nárcisz csak annyit válaszolnék a munkahelyi dologra, hogy számítanak rá, semmi gond nincs belőle. Elég sok kolleganőm van otthon picivel, a főnökasszonyom örül ezeknek a híreknek. Tudom érdekes a reakiója, hisz a főnökök általában nem ilyenek... De ő rendes főnök. Beszéltem már vele erről, ő azt mondta, semmi gond, csak időben szóljak, hogy minden rendben legyen... Aranyos, nem?

Ja lenne egy kérdésem. Ti hogyan írjátok az üzeneteket, hogy mosolygós arcocskákat kaptok? Wordben szerkesztitek, vagy itt lent a kis ablakban?

Ja június 20-án jött meg utoljára. Így ma - ha jól számolom - 19 napja.

Egyébként mit jelentenek a zebrák? Olyan régre nem mentem vissza az üzenetekbe, ez mit jelent?

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Még mindíg nem jött meg rendesen, és már a hasam sem görcsöl. Viszont kíváncsiságból megnéztem a PG53-at és képzeljétek, páfrányos lett! Ez akkor most mit jelent???????

Zsu!
Üdv köztünk!
Az arcocskákat így csináljuk:
Kép : és szünet nélkül )
Kép : és szünet nélkül (
Kép : és szünet nélkül O

A zebra pedig a pozitív tesztet jelenti, tudod, csíkos! (2 csík)

Szép estét mindenkinek!
Kép
Puszi: Adri

Kép

Kép
adriana

Szia Adri!

Köszi a smile-titkokat! Remélem nekem is működni fognak. Kép

Most elkezdtem olvasgatni a régebbi beszélgetéseiteket is, nagyon érdekesek. Olyan sok van, hogy szinte elfárad a szemem az olvasásban.

Tényleg nagyon jó lenne egy picike kis zebrát kapni... Kép Ja és én is gratulálok minden "pocaklakó-tulajdonos"nak, aki már igazán büszke lehet magára és a pocaklakójára is! Kép Gratulálok!!!! Ígérem, követni fogom, de azt hiszem többek nevében mondhatom, hogy fogjuk a példátokat! Kép

Lenne egy kérdésem Hozzátok: Ti mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy babát vártok, és a hó végén egy hosszú (2 napos) buszos út várna Rátok? Elmennétek az útra, zötyögni 2 teljes napon keresztül, kb. 2000 km-t, vagy inkább maradnátok itthon? Mi ugyanis 28-án Észtországba készülünk, és nem tudom mit csináljak, ha kiderül, hogy összejött a babaprojekt?! Annak idején beszéltem a dokival, hogy mi lesz akkor, ha... és erre azt válaszolta, hogy nem lehet tudni, hogyan reagál erre az ember szervezete. Lehet, hogy minden rendben lesz, lehet, hogy egész úton borzasztóan fogom magam érezni, de esetleg spontán vetéléshez is vezethet a zötykölődés. Persze még azt sem tudom egyelőre, hogy sikerült-e a baba. A hét elején volt egy olyan érzésem, hogy bejött, most egyre inkább azt érzem, hogy mégsem. 5-6 napja nagyon siettetni akartam a napokat, hogy minél hamarabb teljen el, de most nem tudom mi van... Kép Talán megijedtem attól, hogy mi van, ha mégis összejön??? Vagy inkább nem akarok csalódni, ha mégsem sikerült most? Nem tudom.

Hát most ennyi
További szép estét Nektek

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Asszem már mindenki a hétvégét kezdi, jó szórakozást!Kép

Valér!

Duddunak tanácsoltunk hasonlót, hogy a mi lenne ha kérdést ne forszírozza. ma vagy a 19. napon ha jól számolom még kilenc van 28-ig, szóval mindenképpen kiderül. Szerintem ne tegyél fel mindent egy lapra, nem biztos, hogy egyáltalán sikerül, ha meg igen, akkor is lemondhatod, de szerintem ne hagyd ki az utat. Azért keress egy tartalékost, ha lehet magad helyett:-)

Lányok, az a baj, hogy következő hónapban pont akkor megy a párom Amerikába, mikor nekem peteérésem lesz. Teljesen el vagyok kenődve.

Na most lépek, mert fáradt és nyügi vagyok.

Tündi!

Mikor tesztelsz már??? Én izgulok helyetted is, és már az oldalam igen satnyaKép

Na megyek és bealszok.

Ironram!

Köszi a választ, majd kérdezgetek.

Jó éjt csajszik!

Juca, aki félig már horr-horr (jaj nem horrorKép)

tjuca

Unique!
Szerintem a PCO-t itt és most elfelejtheted. Mivel csak az egyik cystás, a másik működhet. Nem értem, hogy a dokik miért ijesztgetik ezzel a nőket. Mert ugye nem egy kellemes dolog, hiszen baba csak nagyon ritkán jöhet össze ilyen problémánál. Na mindegy. Kép

Bogi!
Igazából fogalmam sincs. Szerintem nem lenne szabad megjönnie. A hő a progeszteronszinttől megy fel, mert a hormon magasabb anyagcsere szintre állítja a szervezetet, hogy el tudja látni a babát. Ha lemegy a hő, akkor a progeszteron szint is lecsökkent. A sárgatest termeli még további 2 hétig a progeszteront, de csak akkor, ha baba megfogant. Utána a HCG veszi át a funkcióját. És a méhlepény fogja termelni tovább mindkét hormont. Remélem így sikerül kilogikázni a dolgot.

Valér!
Akkor szerencséd van a főnököddel.

Mindenkinek szép hétvégét, jó pihenést.
Ja és dolgozzatok az ügyeken.Kép

Jó éjt: Nárcisz
Kép

Kép
narco

Szió
Nálunk aug- ban indul a baba project ! Már hónapok óta olvasgatom a beszélgetéseteket,de most csatlakozom is közétek. Felkerestem a dokit, akinél szülni szeretnék .Rákszűrést csinált, de mást nem, én azt hittem egy tucat vizsgálatra kerül majd sor . Milyen vizsgálatok kellenek ha egy nő gyereket akar?
Hálás lennék a válaszokért!
Örömmel csatlakozom hozzátok!
Hukk
hukmuk

Sziasztok Kép
Zsu Kép
Szerintem nem kell aggódnod a kirándulás miatt Kép
Nagy szerencse, hogy ilyen főnököd van Kép

Juca Kép
Sajnálom, hogy a párod pont akkor lesz távol, mikor aktuális lenne Kép Hány napra megy?
Ne keseredj el Kép

Mindenkinek jó éjszakát Kép
Kép

Annácska

annácska

Szia Hukk!

Én, amikor eldöntöttük, hogy babát szeretnénk, akkor elmentem a háziorvoshoz is és kértem egy teljes körű vérképet. Abból úgyis kiderül, ha valami nincs rendben. Egyébként semmilyen más konkrét vizsgálatról nem tudok.

Üdv:
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Juca
Sajnálom. Kép Párod menyi időre megy?

Zsu
Szerintem várj még ezzel a megyek/nem megyek döntéssel, mert még csak a 19. napon vagy,ja ma már 20.-on! Kép És az indulás körüli napokban már úgyis kiderülne, hogy van-e babó, nem?! Én kívánom, hogy legyen!!! Kép

Hukmuk
Üdv nálunk!!!
Neked is mielőbbi babásodást kívánok!!! Kép
A vizsgálatokról szerintem a többiek többet tudnak mondani majd mint én! Kép

Tündi, Nárcisz
Milyen volt az ünneplés? Kép

Unique
Akkor ugye jók lettek az eddigi eredmények?
Jól drukkoltam? Remélem... Kép

Adriana
Nem tudom mi van...
Valahol olvastam, h nem mindnenkinek jön be a PG/53.

Annácska
Köszi a képeket! Kép Mint már írtam, imádom Micimaciékat! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!
Szép reggelt mindenkinek!
Ma már picit jobb a kedvem, bár már szinte biztos, hogy meg fog jönni. Már nem fájnak a melleim, és ez annak a jele, hogy ma vagy holnap beindul...Kép No mindegy. Túlságosan beleéltem magam, talán ez volt a baj. Leginkább csak azt sajnálom, hogy nem jött be a megérzésem, és nem márciusi lesz, ahogy azt szerettük volna.
El akartam menni orvoshoz ebben a hónapban, de a párom azt javasolta, hogy várjunk még szeptemberig, akkor lesz 1 éve, h próbálkozunk. Azt mondta próbáljunk meg lazítani, mindketten szabin leszünk egy darabig, ne akarjuk görcsösen, ne számolgassak, ne legyen "kötelező jellegű" az együttlét. Szóval nagyon megnyugtatóan beszélt, annyira imádom őt!!
Úgyhogy lehet, hogy ritkábban fogok jönni, annak ellenére, hogy itthon leszek, de ez csak azért lesz, hogy ne gondoljak túl sokat a projectre. Már ha ez lehetséges. De legmélyen érzem, hogy ez lehet a bibi.

Zsu!
Szerintem ne görcsölj az utazás miatt. A megérzéseink pedig sajnos gyakran nem tévednek, ha úgy érzed, hogy nincs, akkor az jelenthet valamit... Kép JAJ! Miket is beszélek itt neked! Én is rosszul éreztem meg! Ne is figyelj rám! Nagyon drukkolok, hogy legyen, csak azt akartam ezzel mondani, hogy ne éld bele magad, mert a csalódás az nagyon rossz. Szóval legyen ott az agyacskád mélyén, hogy akár lehet, hogy nem. Lehet, hogy túl pesszimista dolog ez, de hidd el, így kissebb a csalódás. Mindenesetre reménykedj, és mi is ezt tesszük! Kép+++++++++++

Juca! Sajnálom, hogy a párod távol lesz.Ne legyél nagyon elkenődve. Ne hallottál még a szeplőtlen fogantatásról??? KépKépKép Bocsi, rossz vicc volt. Kép

Tündi!Neked is megy a drukk ezerrel! Tényleg, mikor tesztelsz??

Lassan megyek ebédet főzni a férjecskémnek, aki mindjárt hazaér.
Egy kis jókedvcsináló fotót még azért felteszek:

Kép
Puszi: Adri

Kép

Kép
adriana

Üdvözletem mindenkinek!

Nemrég találtam rátok. A bőség zavara, és az idő hiánya miatt még nem sok mindent olvastam, de néha szeretném én is megosztani a gondolataimat veletek, illetve segítséget kérni, ha kell stb..
28 éves vagyok, és egy ideje engem is foglalkoztat a gyermekvállalás kérdése, így sikerült eljutnom hozzátok. Még nem nagyon ismerek senkit itt, de idővel majd csak alakul valahogy ez a dolog is! Lehet, hogy nem leszek sűrű látogató, bár sosem lehet tudni!
Előre is köszi mindenkinek!Kép Sziasztok!
vicca

Szia Adri!

És képzeld, ha bejönneKép Mindenki azt mondaná, hogy ide írogatott a topicba, és mi asszisztáltunkKép

Na jó, ha nem pont középidő, akkor még van esélyem Kép

Ma mindenesetre tök jó reggelem voltKép

Most megyünk lagziba, úgyhogy megint előadjuk a bugaci rottyantóst, ami legalább akkora szám, mint a szeplőtelen fogantatásKép

Apropó Duddu!

Hogy lehet valaki ilyen vékony, ahogy végignézem a képeket, hozzátok képest én egy kisbálna vagyok (170/70)Kép
Na jövő héten, ha visszakapom a CD-t az esküvőnkről, majd én is rakok fel egy-két képet.

Na most megyek öltözök, remélem csini leszek, csini kisbálnaKép Most tök jó a kedvem, nem nagyon tudja semmi elrontani, csak ha esetleg ma megjönne Piri, de remélem nem meri, mert nagyon megtáncoltatomKép

Juca

tjuca

Csajszik!

Sikerült, tettem fel egy képet a profilomba, albumot is csinálok jövő héten, most teljesen belelkesültem:-)))))

Juca

Ez amolyan műtermi kép összesen 2 készült, de van éles is, majd felteszem. Csak hogy ellensúlyozzam a skiny menyasszonyokatKép

tjuca

Szia LÁnyok!

Adri!
Ne búslakodj! Először is még semmi sem biztos. A nyári babák pedig a legjobbak. Engem például mindenki irigyel, hogy rák vagyok. Most leszek 27. Remélem azt kapom a páromtól ajándékba, amit megsúgtam már egy ideje, hogy de jó is lenne...
A párod eléggé ugyanúgy beszélt, mint az én férjem is és tényleg lehet, hogy jót tesz, ha kicsit kikapcsolsz a mindennapi projekt témából. Sokaknak ez segít. Mostanában én lazábban fogom fel (talán), de ha rágörcsölök nagyon, lehet, hogy nekem is ez lesz a megoldás! Azért várunk vissza és nagyon szurkolok, hogy megérzés ide, vagy oda, de ne jöjjön meg az a csúnya mensi... ++++++++++++++++++++++++++++++

Szia Zsu!
Isten hozott közibénk! Igen, én vagyok az, aki majdnem ugyanezzel a kérdéssel léptem be másfél hónapja a fórumba. Csak énnekem külföldön dőlt el, hogy van-e baba, vagy nincs. Szóval én is busszal utaztam Szlovákiába, a hegyekbe és ráadásul néptáncolni. Szóval bevállaltam végülis mindent. De meg is jött. MOst képzeld, ha lemondom az utat és itthon esz a fene utána. Mivel az utad előtt kiderül, hogy van-e pocaklakód, én semmiképpen sem mondanám le a helyedben. Mert, ha nincs, akkor jobb is, ha elterelitek a figyelmet a szomorkodásról, ha pedig mégis van, akkor tudni fogod, mit tegyél, ez biztos!

Persze könnyen okoskodom én, aki épp azon töprengek, hogy ezzel a gyakori ugrálással (mármint, amit néptánc jelent) nem ugrálom-e ki állandóan magamból a kis tökmagokat? (elég találószó, nem?)

Egyébként jövő héten kapok egy barátnőmtől valami homeopátiás szert, amivel ketten is egy hónap alatt teherbeestek. Kicsit hitetlen vagyok, még a nevét sem tudom a szernek, de ha megtudom, szívesen megvitatnám veletek, hogy hallottatok-e ilyesmi sikerekről...

Szia Hukmuk!
Jó a neved! Az igazság az, hogy az én nőgyógyászom azt mondta, rám nem kíváncsi az orvostudomány, csak a kicsire, ha összejött, így addig ne vizsgáltassam magam.

Pedig lenne okom genetikai vizsgálatokra, mert bátyám és nagynéném is enyhe nevesincs szellemi fogyatékossággal bír és sosem vizsgáltattuk ezek genetikai hátterét (vagy nem hátterét). De mivel van egy furcsa visszatérő jelenségem mensi előtt, amit már itt korábban megvitattunk, ezért ha ezen hónapban sem akar belémköltözni a "kisördög", akkor mindenképpen elmegyek az orvoshoz jövő hónapban.

Narco!
Köszi a pozitív energiákat, segítettek! Már jól vagyok, csak trombitálok, mint egy elefánt, de a közérzetem rendben.
Viszont csináltam LH-tesztet csüt. óta, azaz a 13.-14.-15. napokon és negatív. Félek lemaradtam, mert múlt hónapban 27 napra jött meg. Szóval most elbizonytalanodtam. Azért voltunk együtt hébe-hóba a betegségem alatt is, de lehet, hogy nem akkor, mikor kellett. Azért élveztük az életet és ez a lényeg, nem? Még holnapra maradt egy LH-tesztem. Hátha...

Szia Annácska!
Remélem azóta az utánpótlás csapatok is csatába álltak! Küldöm a drukkokat ++++++++++++++++++++++
Köszönöm a dícséretet! A Barabás Villában volt Hűvösvölgyben. Nagyon exkluzív kinézetű a hely, tipikusan esküvőnek való, de egy élősködőmindenbőrtlehúzó népség vezeti, így kicsit óvatoskodva ajánlanám...

Unique!
Mit tudsz az eredményeidről? Nekem a számok nem sokat mondanak, pedig nekem is volt már régen egyszer ilyen vizsgálatom, de egyébként tőlem sem vettek 5-ször vért. Talán 2x vagy 3x.

Szia Juca!
Biztos jövő hónapban akar jönni az a pocaklakó és nem ebben.
Sokszor azt gondolom, hogy ez az időszak a nőknek a türelemre tanítás időszaka. Nem gondoljátok?

Na most futok, mert párom türelmetlenül vár a vásárlással. Remélem mindenkinek válaszoltam, ha nem, később úgyis pótolom!

Babásodásra fel!

Réka
Vendég

Szia Juca!

Ahhoz képest, hogy műtermi kép, szerintem tök természetes és nagyon aranyos!
Szépek voltatok nagyon!

Nem tudom, milyen bálnáról beszélsz.
Egyébként, ami engem illet én a néptánc miatt igazán elhízni nem tudok, de az esküvőre azért össze is kaptam magam és fél év alatt 5 kilótól szabadultam meg. Párom viszont 10-től és azóta még vagy 3-tól, szóval inkább előtte le a kalappal.
No meg a ruhám is nagyon előnyösre sikeredett. Egy tervező ismerősöm segített. Azóta divatbemutatón is járt a ruhadarab és akkora sikere volt, hogy rendeltek tőle még egyet. Ez nagyon jó érzés volt, bevallom!

Szóval maradjon a hangulatod trallalla
és így leszünk mi is mind feldobva!

Jó hétvégét mindenkinek!

Réka vagy dudu (mindegy)
Vendég

és)
csak próbálom a szmájlikat
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?