Sziasztok!
Szép reggelt mindenkinek!
Ma már picit jobb a kedvem, bár már szinte biztos, hogy meg fog jönni. Már nem fájnak a melleim, és ez annak a jele, hogy ma vagy holnap beindul...
No mindegy. Túlságosan beleéltem magam, talán ez volt a baj. Leginkább csak azt sajnálom, hogy nem jött be a megérzésem, és nem márciusi lesz, ahogy azt szerettük volna.
El akartam menni orvoshoz ebben a hónapban, de a párom azt javasolta, hogy várjunk még szeptemberig, akkor lesz 1 éve, h próbálkozunk. Azt mondta próbáljunk meg lazítani, mindketten szabin leszünk egy darabig, ne akarjuk görcsösen, ne számolgassak, ne legyen "kötelező jellegű" az együttlét. Szóval nagyon megnyugtatóan beszélt, annyira imádom őt!!
Úgyhogy lehet, hogy ritkábban fogok jönni, annak ellenére, hogy itthon leszek, de ez csak azért lesz, hogy ne gondoljak túl sokat a projectre. Már ha ez lehetséges. De legmélyen érzem, hogy ez lehet a bibi.
Zsu!
Szerintem ne görcsölj az utazás miatt. A megérzéseink pedig sajnos gyakran nem tévednek, ha úgy érzed, hogy nincs, akkor az jelenthet valamit...
JAJ! Miket is beszélek itt neked! Én is rosszul éreztem meg! Ne is figyelj rám! Nagyon drukkolok, hogy legyen, csak azt akartam ezzel mondani, hogy ne éld bele magad, mert a csalódás az nagyon rossz. Szóval legyen ott az agyacskád mélyén, hogy akár lehet, hogy nem. Lehet, hogy túl pesszimista dolog ez, de hidd el, így kissebb a csalódás. Mindenesetre reménykedj, és mi is ezt tesszük!
+++++++++++
Juca! Sajnálom, hogy a párod távol lesz.Ne legyél nagyon elkenődve. Ne hallottál még a szeplőtlen fogantatásról???
Bocsi, rossz vicc volt.
Tündi!Neked is megy a drukk ezerrel! Tényleg, mikor tesztelsz??
Lassan megyek ebédet főzni a férjecskémnek, aki mindjárt hazaér.
Egy kis jókedvcsináló fotót még azért felteszek:
Puszi: Adri