Jeanner
Hat igen...szerencsere nalunk megmaradt minden a normalis kerekvagasban es nincs eroltetve a dolog.Ngyon szepen megszoktam oldani a pe kornyeken levo akcios napokat annelkul,hogy az mar gyartas hangulatba essen at.Ezzel en ot nem terhelem...mint ahogy maskor is a honap tobbi napjan szoktunk egyutt lenni ugy lehet azokon a bizonyos napokon.
Nekem ez ngyon fontos volt,hogy ne bantsam meg azzal,hogy o a gyarto akinek akkor kell alakitania mikor en akarom
amugy meg sokszor neha elobb vgy kesobb is van pe ugyhogy nem is mindig akkor kell egyutt lenni amikor elo van irva
Ti most miota is probalkoztok?Ne haragudj elfelejtettem
Igen megvolt az eskuvo koszonom szepen a gratulaciot
akarom mondani koszonjuk
Jobbulast kivanok es oleles a barna miatt...bar amig nem piros addig van remeny
Hanyadik napon vgy?
Kitty
Meg mindig irigykedem a finom hazi pari miatt
Koszonom a bokot
A nevem megirom priviben
Elonaszut az a Balaton volt.En iiiiiiiiiiiiiiiiiiimadom es mindenkeppen leakartam ot vinni nyaralni oda az iden de mivel o ilyen sokszor volt itt mostansag (februar ota 3szor)ezert a Balatoni nyaralas nem megoldhato...igy eskuvo utan szombat delutan leis mentunk balcsira.Jaj ngyon jo volt szep ido es meg szinunk is lett
Nekem ez mindennel tobbet ert.Megyek utana 2heten belul remelhetoleg
vizumot mar intezem megyek interjura jovohet kedden...aztan allitolag a vizum az 3-4nap
De nem tudom mikorra vegyem a jegyet szal idopont meg nincs...10-12-e
Aztan megyek utana mar ngyon de ngyon hianyzik...es azt hiszem en is neki.Marha szar lehet neki ott egyedul nap mint nap hetvegen meg mindig se reggeli se ebed se vacsi se kikapcsolodas se seta...de hat tudod mirol beszelek
Ott kint meg majd tuti utazunk valamerre majd megirom
Mond mar meg,hogy hogy kaptal napszurast...sokat voltal a tuzo napon?
Gratula a fiuknak a vizsgakhoz
Beze
Orulok a jo hireknek!!!!
Akkor most 12hetes vgy vgy 13+2
Foto van?Gondolom nagy az orom most nalatok
Dorka
Koszonom a gratulaciokat!!!Nana,hogy visszajeloltelek beugrottal...neha bajban vgyok ki kicsoda a nevek miatt meg ugye sok nick-hez nekem nincs arc...es amikor bejelolnek van am nagy agyturas vajon ki ez
de minnya visszajelollek FB-on is
Uj nev..jaaaaj en is csak hiaba cserelnem ki iwiw-en vgy akarhol nem talalna meg senki
na meg mindenkit gondolom erdekel az uj nevem
gondoltam kicsit lecseng a dolog aztan atirom
Apacska multheten ment ugye haza kedden es ha minden jol megy 10-e korul megyek NY-ba
Ritkan jovok mert sok az elintezni valo...most kaptam meg tegnap az uj okmanyaimat:szemelyi,utlevel,jogsi,forgalmit atirattam,es mar utana inteztem is a vizumom.Na az se piskota...azt mar nem sikerult 6ig elintezni igy ma folytattam...meg voltam apunal
bankban befizetni a vizumdijat,TB-met probaltam elintezni...4kor meg voltak elottem 36-an
ugyhogy majd inkabb visszamegyek penteken reggel 8korul akkor nincs senki
utana meg a bankkartyam megcsinaltattam es jottunk haza 6ra ultem le a popomra...ilyenkor mar faradt vgyok agyilag de ngyon
Aztan meg atkell iratnom az osszes csekkemet:villany,gaz,tv,viz,lakas tulajdonlapja...es kozben a fotost is kergetem mert ez mar lassan rohej,hogy ennyi ideig ul a kepeken es nekem meg albumot is kene fabrikalnom belole
Hat ilyenek vannak mostanaban semmi erdekes
Spajzot nekunk is kikene pakolni meg a garazst
mikor idekoltoztunk azaz anyuek koltoztek es engem is ok koltoztettek mert en kint voltam...egy csomo mindenem lekerult dobozokban a garazsba ami azota is ott van 5eve
Tonkre fog menni viszont itt fent sincs hely nem is tudom mi lenne a jo megoldas
Ugyik vgytok,hogy nektek ment
Kismama naci jo vetel volt en 1db-ot lattam a kinai piacon 5-6ezerert
Tesodnak grauta az uj munkahoz!!!!Hova ment el dolgozni?Nekem is kene valami elfoglaltsagot majd talalni
Mi is fureden voltunk...2ejszakat fizet 3mat kap meg ilyenek vannak.talaltal mar valami jot?
Nocikam
Kez es labtorest!!!En azert nem akarok zavarni mert magambol kiindulva en is csak kettonkre szerettem volna koncentralni
sot a lagzin is azt szeretnem,hogy a mi napunk legyen...ugyhogy szerintem hagyom had elvezzetek azt a szombati napot!!!!!!!!!!Kamerara feltetlen vegyetek fel!!!Ngyon jo visszanezni