Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dorka
doki viselkedése elég felháborító. Csak azért ijesztgetett, hogy biztos elmenj a magánrendelésre :evil:

Beze
akkor már csak két nap! Lexike hogy bírja a meleget, és Te?

Zsani
biztos sikerült a matek! Most meg már pihi van! Mit fogsz csinálni a nyáron?

Kriszti
köszi, előbb ettem meg egy parit, de majd vacsikor gondolok Rád! :wink:
Ha minden rendben van, zárt vagy, akkor lehet strandolni. Lángos :P

Nóci
akkor megy a visszaszámlálás! Lánybúcsú végül lesz? Tetőtér nekünk szerencsére nincs, de gyerekkoromban ott volt a szobán, hát a szauna hozzá képet kutyafüle volt, nem irigyellek, csak a medencéért :twisted:

Velem semmi különös, tegnap főztem, ma nem kell, takarítottam, ma meg folytatom. Este meg a kertben voltunk, ilyenkor én ki nem megyek. :roll:
Vendég

Andi, tanulok 3. félévre :lol:

Meg kiolvasom végre, amit már tervezek egy ideje (van egy pár könyv), megcsinálom a faliszőnyeget, festünk is, nem fogok unatkozni... :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Kép

Új séróóóóó

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Sziasztok Csajok!

Bocsi, bénáztam egy picit, szóval a ami pocakom egy fél dinnye megtáplálkozása után, a szuper babakocsi, és az új hajam, ami végre barna :D

Beze, én a szúnyogokra mindig Calcium injekciót szoktam inni, az általában bevállt, de nekem is van Fenistilem is.
Csütörtökön mész u.h-ra!De jó lesz, láthatod a picikédet!!! :D

Nóci, úristen már csak 11 nap :D :D :D Húú, visszamennék én is , olyan szép volt az a nap!Természetes, hogy izgulsz, én egészen addig azt hittem megőrülök, ameddig nem láttam meg az Andrist az abalakból.De akkor már fel voltam öltözve meg minden.
Elhiszem, hogy nehezen bírjátok a tetőteret!Jó is lehet a medencében :D
Te és Regi milyen ruciban lesz?

Kriszti, örülök, hogy jöttél.A strand jó lehetett, én is úgy vágynék rá, de igazából nem merek....
Mikor mlész u.h-ra legközelebb?

Kitty, elhiszem, hogy ebben a melegben nem mész ki.Este nem csípnek a szúnyogok?Kutyussal mi újság?

Zsani, akkor most sikerült a matek, ugye??

Ja, csajok én tegnap kiírattam magam, és annyira, de annyira élvezem!De csak a hétre, illetve még a hétfőt nem tudom :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Dorka: klassz a séró, a babakocsi, a pocid :lol:

Nem tudom, h sikerült-e, holnap reggel minden kiderül...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Kriszti, csütin megyek, a tippet viszont köszönöm. :wink: Hogy vagytok?

Kitty, köszi kérdésed, ma sokkal jobb volt, de egyébként nagyon nehezen.

Zsani, drukk, de úgyis sikerült!

Dorka, szép a kocsi, a hajad és a pocid is, szépen kerekedik! :D

Nóci, az ilyenekkel tényleg nem is érdemes foglalkozni, örülök, hogy jöttél. Nálunk a tetőtérben csak 27 fok van, de már szerintem ez is kibírhatatlan! :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sikerült!!!! 4es lett!!! :lol:

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Zsani, gratulálok, de én tudtam, hogy sikerült! Puszi, most jöhet a megérdemelt pihenés! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

:D igyekszem...

Nem vagyok túl jól mostanában, hülyén fáj a hasam, fent, nem középen, és nem görcsöl, hanem szúr, és idegesítő, főleg, ha meleg van :( meg már a melleim is fájnak, olyan érzés, mintha... nem is tudom... néha mintha szét akarnának durranni, máskor meg csak szúródnak.. tegnap átnéztem nőgyógyászi javaslatra, de semmi szokatlan csomót nem találtam... biztosan csak a PMS, de zavaró, mert attól, h tudnék aludni, ez nem hagy :(

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Zsani
ügyes vagy, most akkor már nyugi és pihi van!
Mit olvasol? Én is rengeteget olvasok, idén már a 25. könyvet kezdtem :oops:

Dorka
nagyon csini a frizud, a pocid és a babakocsi is tetszik! Ez tényleg unisex, jó lesz majd a kisöcsinek is :lol:
Kutyus kezd rosszalkodni, tegnapelőtt este már ásott egy kis gödröt, leszidtam érte, azóta még nem ásott megint, de jó lenne ha nem szokna vissza rá
:roll:
Szúnyog van rengeteg, ezért a melegben csak egy-két órát tudtam kint lenni este, mert megzabálnak (engem amúgy is jobban szeretnek vmiért).

Beze
tegnapi lehűlés után már remélem, elviselhetőbb a helyzet!

Tegnap reggel megszülettek párom unokatesójának ikrei 39+3ra, Nikoletta és Vivien :D
Vendég

Andi, gratula a kicsikhez!!!!!! :roll: :D

Én most a Bunny Munro halálát olvasom, aztán az Alexandra és a teremtés növendékeit, utána a terhesség félelem nélkül-t... aztán a villamosságtan könyvet, az elektronikát, a méréstechnikát :lol: sajnos nekem ennyi jutott idénre :( egyszerűen suli mellett nincs időm többet olvasni...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Kukuccs Kép

Beze
Orulok,hogy izlett a torta...en is megkostoltam volna 8) Magamrol a lap aljan majd irok par sort 8) 5.h.e. :shock: na akkor amikor ti mar a 10et unneplitek en meg csak akkor fogom az 5.-et :lol: Gratula nektek ha nem tetem volna meg meg!!! 8)

Jeanner
Hat igen...ilyenkor ugysem tehet mast az ember mint var :? Egy a lenyeg szerintem a sikertelen honapok nyugeit lekell vetkozni es ugy menni tovabb tiszta lelkiismerettel... :wink: Mert allitolag soxor magunkkal viszunk a kovetkezo probalkozasba es ratelepszik a sikertelensegunkre :? Most en is azon vgyok,hogy levetkezzem a sikertelen probalkozasokat es tiszta lappal vagjak neki :wink:

Kerdesedre valaszolva a cuccos mindig folyik ki de a kiskatonak azert felusznak :wink: Talan amikor surubben mondjuk 2egymast koveto nap vgytok egyutt akkor nincs annyi cuccos es igy lehet nem folyik ki bar nekem mindig folyt ki valami... :roll: Grat a vizsgadhoz!Sok van meg hatra? :roll: Nem a pe-t erezted szurkalni 8)

Kitty
Jaj annyira ismersz emnegm :lol: Igen szep volt a polgari is sot szebb jobb nem is lehetett volna :wink: Endos dokinal mi volt?En is endos dokihoz kerultem kint japoban es ngyon jo kezekben voltam!Remelem te is vegre jo kezekbe kerulsz :wink: Novenyeid feleledtek?Napszuras elmult mar? :roll:

Jaj de szep lett a kertetek :D Es mar parid is lesz lassan :shock: parod uncsitesojanak mewg az ikreknek gratulaaaaaa!!! :D

Dorka
En is elveztem volna a szervezest ha nem minden ilyen gyorsban kell,meg ha a parom is ugye itt lett volna :roll: Japan allampolgarsagot egy hazassagert nem adnak :!: letelepedesit kerhetek 3ev utan :arrow: azaz orok otttartoszkodasit de az allampolgarsaghoz kene 10ev es meg sok sok mas is... :?

Napozashoz pocival nem ertek :oops: kerdezd meg a dokidat az a biztos :wink: En magamtol egy ora napot azert bevallalnek pocihutessel es a tobbit arnyekban ott is lehet am szint szerezni :wink: Micsoda uj seroooo :shock: jo lett ngyon :D Es a babakocsi is szep 8) Pocid is latom gombolyodik :lol:

Enis
Szia baratosnem 8) De jo hogy jottel :) Nekem nem is irtal semmit :roll: Meg magatokrol sem :roll: Fiukutyam nekem i a macijat dugja neha neha de miert teszi ezt? :? Na most olvastam,hogy majd facebook-on talizunk 8) Irjal am nyugodtam ram ott barmikor minden nap megyek oda :wink:

Kata
engem erdekel a kep!!!! :D Na latom beis tetted mar :D Mennyit nott Lilla :shock: hegekkel mi lett? :roll:

Kriszti
Elveszett baranykaaaa....sziaaaa 8) Koszonom szepen...es huuu te is mar felidon tuli vgy :wink: :)

Noci
Marha ideges voltam de majd meglatod mikor a te eskuvod lesz 8) Izgulsz mar? :) Hat majd ha talizunk megmutatom a felvetelunket az eskuvonkrol ngyon vicces :lol:

Kicsit rolam :oops: 8) :lol:
Ruhat nem hiszitek el de uccso nap vettem penteken :oops: De minden tok jo volt csak szarra izgultam magam :oops: :roll: Ezert allandoan vigyorogtam meg vihogtam :oops: :roll: :| De majd lesznek fotok facebookon szerintem talan hetvegen :wink: vgy majd keresre kuldok megoldjuk :wink: Nagyon szep idonk volt.Kis fotozkodas volt fent a varban eskuvo elott aztan ettunk egyet a kozeli Trofea etteremben de csak en+Teruo es az o tanuja (az uncsitesom ballagasa volt aznap ugyhogy anyuek meg mindenki mar mentek is oda az eskuvo utan elozo este penteken volt egy nagy kozos vacsi :wink: )szal ettunk es irany balcsi 8) Balatonfured aztan hetfon Siofokra at...komppal 8) (errol maris teszek fel kepet az iwiw-re! 8) ) aztan hetfon este vissza pestre es kedden utazott haza a dragam :? en meg attirattam a nevemet 8) keszul az utlevel is es hamarosan mehetek utana :D

Mindenkinek mennek a drukkjaim kinek mihez kell!!!! :P

Egy dolgot szeretnek leszogezni gondorkekivancsicska nem furti :!: Hanem egy valaki aki jol ismeri mar ot :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bri, de jó, hogy jöttél! Képeket raksz majd iwiwre? Nagyon kíváncsi vagyok! :D :oops: Köszönöm a gratulációt, de meglátod majd, olyan gyorsan elrepülnek az évek. Anno 6 éve június 12-én volt az eljegyzésünk, nekünk szerencsét hozott a dátum, remélem, nektek is fog! :wink: Babához pedig mennek a drukkok, igazad van abban, amit Zsaninak írtál!

Kitty, babákhoz gratula!
Igen, most jó nagyon, de megint jön a lehűlés. :(

Zsani, lehet, hogy pé-t érzel?

Kistesó jól van, gyönyörűen fejlődik, már 64 mm. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze
Teszek majd foleg te facebook-on is fent vagy :wink: Jaaah tenyleg meg nem toltottem fel azt a ket kepet :oops: na minnya tenyleg megyek feltoltom de mondom az egyik egy balcsis kep a masik meg egy sima rolunk eskuvoire meg enis varok a fotosnal vannak :?

En komolyan mondom szombat ota meg szerelmesebb vgyok,mint valaha :oops: :lol: :oops: :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, tök igazad van... az, h valakinek nem jön össze elsőre, másodikra, harmadikra, csak sokadikra mondjuk, az nem azt jelenti, h selejt, baja van, stb... annyi apróság befolyásolja ezeket a dolgokat, én azt mondom, addig nincsen semmi baj, amíg a kapcsolat, amibe a pár a babát várja a szerelemről szól, és nem megy át gyártósorba... a kisbaba egy élet, nem úgy működik, mint egy játék, hogy leveszem a polcról...

Megvolt az esküvő, jól látom???? Gratulálok!!!!!! Sok boldogságot nektek!!!!!

Bogi, nem PÉ, annak már vége, PMS... azt hittem, baba, de mára minden tünet elmúlt, valszeg meg is fog jönni még a hétvégén :) majd legközelebb... v majd egyszer...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Zsani
köszi.
Amíg én egyetemre jártam, egyáltalán nem olvastam, semmi időm nem volt, még nyáron sem, mert terepgyakra kellett menni, meg szakmai gyakra, így maradt két hetem a szünetből :roll:
CSak azóta olvasok, amióta nem járok suliba.
Ne görcsölj a babán, még nagyon az elején vagytok. És ahogy írod, sok minden befolyásolja a teherbeesést., nem feltétlenül van gond.

Bri
végre te is ideértél!
Köszi a gratut! Parit meg már kb egy hete esszük :wink:
Endos dokihoz jövő hónapban megyek, én is remélem, hogy végre normális dokihoz kerülök.
Napszúrás elmúlt már hétfő du, köszi.
Láttam a képeket, nagyon csinik vagytok! És mi lett az új neved? Apa nem sokat volt akkor itt, de ezek szerint nemsokára mész utána. Nyaralni mentek, vagyis előnászútra?

Beze
köszi.
Itt most dörög, meg az előbb volt egy nagy eső, tök hideg van, most kiszellőztetek, de aztán sztem be is csukom az ablakokat, mert nagyon hűvös van. (és sötét, mintha este lenne).

Dorka
hogy vagy? Remélem, téged nem viselnek meg a frontok!
Vendég

Andi, nem görcsölök, vis igen, de a mensi miatt :lol:

Igen, én is ezzel a gonddal küzdök, szünetben 1 könyv... már téli meg nyári szünetben... :lol: pedig szeretek olvasni...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Megjöttünk a 12 hetes ultrahangról, minden rendben, ép magzati anatómia, NT:1,5 mm nagyon mozgékony és természetesen gyönyörű. A méretei alapján 13+2 naposnak felel meg. Nagyon boldog vagyok. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Bogi, ezek tök jó hírek!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok Csajok!

Beze, gratulálok az u.h-hoz :D :D :D Bár ez nem is lehetett volna másként :D Még pár hét, és jöhet a vonalzó is.14 hetet mondtál, igaz?
Te hogy bírod ezeket a frontokat?

Brid, szívből gratulálok az esküvőhöz!!!!A képeket nagyon várom!!!!
Én is fent vagyok a facebookon is.Köszi, hogy visszajelöltél iwiwen, véletlenül akadtam rád, de nagyon örültem!!!
Névátíratás:én a mai napig olyan büszke vagyok az új nevemre
:D :D :D
Mikor találkoztok apácskával?
Gyere mesélj, olyan ritkán jössz!!!

Kitty, mi a mai program?Én szekrényt pakolok, de már bánom, hogy nekiláttam.Nincs is kedvem hozzá igazából, lusta dög vagyok!!! :oops:
Holnap pedig újra meló.De csak 2 hét, aztán újra pihenés következik!

Jeanner, te merre vagy?Olvasgatsz?

Nóci, hogy álltok?Mindjárt itt a nagy nap!!!Ha lesz időd, gyere és mesélj!

Kati?Kriszti?Énis?Fürti?Merre vagytok?

Mi tegnap nagy projektet hajtottunk végre, kipakoltuk a limlom szobát, az lesz majd a miénk :D Meg rendet teremtettünk a spájzban, már van hely :D Végre....
Pénteken meg kaptam 2 szuper gatyót, nem akartam kismamanadrágot venni, de ezek extra szuperek és a kettő darab volt összesen 6000,-.Jó vétel volt!!!

De a legjobb hír, hogy a tesómnak sikerült az a mukahely, amit nagyon szeretett volna, július 1-én kezd :D Büszke vagyok rá, jobban fog keresni, mint én a kis mocsok, de nem baj :D

Na, megyek, mert sosem fejezem be a szekrényt!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Én itt vagyok gőzerővel... csak hétvégén beteltem programmal, most meg készülünk lelkileg, párom utazik egy hétre...

Nekünk is rendet kellene tenni, csak olyan sok, és... mindegy, lassanként haladgatok...

Örülök tesód állásának! :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Csak egy percem van! Nos szombaton, ha valaki ráér délután 3 és 4 között az jöjjön és tartsa bennem a lelket, mert onnantól egyedül leszek a szobában útra kész!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Zsani, Dorka, köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok!

Dorka, gratula tesód állásához! Vonalzót a következő uh után rakok, megígérem. :wink:
Köszi, a mostanit egyelőre jobban, mint a korábbiakat, de Lexi extra fárasztó. :(

Nóci, nyugi, nem lesz semmi gond, szép esküvőtök lesz, majd meglátod. :wink:

Hatalmas felhőszakadás volt délután, kiöntött a kispatak a bicikliútra, az 56-ost le is zárták egy szakaszon. Állunk a körforgalomnál, előttünk kb 6 autó, balra szeretnénk menni, rendőr "irányítja a forgalmat", a Tartsay felől folyamatosan engedi az autókat, mögöttünk olyan hosszú a sor, hogy a tükörből nem látom a végét, de mi ugye marhára ráérünk ücsörögni. :evil: Férjem is megunta egy idő után, rádudált a rendőrre és közölte, hogy mi is mennénk. Na, erre feleszmélt, és elengedett minket. Magyar rendőrség, jó nagy piros pont! :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Bogi, meg sem lepődök...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Zsani
hogy telik a szünet? Mensi?

Beze
gratulálok a jó hírekhez! Akkor már nem sokára lesz vonalzód :wink:
Én Mo-n már semmin nem lepődök, legyen az rendőrség, eü vagy bármi más... :?

Nóci
elég messze lakunk sajnos, de lélekben veled leszek! Biztos ideges leszel előtte, de utána meglátod, ez lesz életed egyik legszebb napja!

Dorka
nem csodálom, hogy nincs kedved semmihez, nekem sincs, pedig még terhes sem vagoyk. Utálom ezt a pocsék időt, olyan lehangoló, főleg hogy elvileg nyár van...
Program nincs, punnyadok, olvasok, főzök, mosok, takarítok.
Ügyesek vagytok a pakolással, és te is az új rucikkal!
Milyen állása lett a tesódnak? Gratula neki!

Velem semmi különös, hétvégén voltunk juniálison, barátaink főztek kint bográcsban. Aztán más nem volt, páromnak tanulnia kellett a németet, de tegnap 95 %-os dolgozatot írt :) Bátyámnak meg sikerült a kresz elmélet (E kat.).

Utálom ezt a rossz időt!!! Kép
Vendég

Andi, a mensit még várom, majd csak megjön egyszer...

A szünet meg elég hülyén telik, szokás szerint semmire nincs időm, és nemsoká kezdhetek újra tanulni...

Juniális? Az micsoda? Párodnak gratula a némethez!!! :roll: :D nagyon ügyes!

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Kitty, köszi, aranyos vagy! Neked és Zsaninak is teljesen igazatok van!
Párodnak nagy gratula, nagyon ügyes volt! :D
Mit főztél ma?

Zsani, táncolni milyen időközönként mész?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Bogi, egyelőre hetente 2x... mondjuk amúgy is :D na most majd gyakrabban fogok, mert az esküvő miatt is kell... :roll: valamit jó lenne alakítani :lol: meg tanítok is a nyáron, szóval unatkozni nem fogok :lol:

Na, ma valszeg végre talán meg fog jönni, reggel már barnáztam (bevallom, majdnem sírtam, amikor megláttam, 14 év alatt sosem volt ilyenre példa...) de legalább már történt valami!!!!! :lol: remélem, hamarosan ez a kellemetlen fájdalom is elmúlik... már nagyon unom, az az igazság...

Ja, meg tegnap reggel belázasodtam, persze szabi nyista, vagyis táppénz, mert ha ilyen van, menj szabiból, de ugye az sincs, azt sem tudom, hogyan fogok bejárni 3. félévre, nemhogy még ilyen luxus, hogy lázasan otthon... de nem tudom, mi bajom lehet, majd jövőhéten, ha időm engedi és nem javulok, elmegyek dokihoz... de lehet csak fáradt vagyok, párom is szokott attól belázasodni...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok Csajok!

Nóci, nagyon sokat gondolok majd rátok szombaton!!!Az idő is szép lesz!

Zsani, gyógyulj meg gyorsan!
Mit tanítasz?

Kitty, garatulálok a párodnak és bátyádnak is, ügyesek voltak nagyon!!!

Brid bejelöltelek facebookon, Kitty neked meg köszönöm, hogy bejelöltél. :D

Csajok, én most akciós szállásokra vadászok Füreden.Van üdülési csekkünk, és azt szeretnénk elkölteni, meg kicsit jó lesz kettesben beszélgetni, csavarogni :D

Ma és tegnap is nagyon gyorsan telt az idő melóban, indulok is haza, mert jön velem a barátnőm is, nagyon örüök neki!

Andris ma viszont nagyon későn ér csak haza sajnos, Pesten van konferencián, 21 óra előtt nem is kell rá számítani.

Na, megyek el is indulok!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Sziasztok!

Zsanikám, gyógypuszikat küldök express, remélem, nem leszel beteg!
Gyógyulj meg hamar!

Dorka, meddig tervezel dolgozni?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kép

Jeanner
Hat igen...szerencsere nalunk megmaradt minden a normalis kerekvagasban es nincs eroltetve a dolog.Ngyon szepen megszoktam oldani a pe kornyeken levo akcios napokat annelkul,hogy az mar gyartas hangulatba essen at.Ezzel en ot nem terhelem...mint ahogy maskor is a honap tobbi napjan szoktunk egyutt lenni ugy lehet azokon a bizonyos napokon. :wink: Nekem ez ngyon fontos volt,hogy ne bantsam meg azzal,hogy o a gyarto akinek akkor kell alakitania mikor en akarom :roll: amugy meg sokszor neha elobb vgy kesobb is van pe ugyhogy nem is mindig akkor kell egyutt lenni amikor elo van irva :)

Ti most miota is probalkoztok?Ne haragudj elfelejtettem :oops:
Igen megvolt az eskuvo koszonom szepen a gratulaciot :wink: akarom mondani koszonjuk :lol:

Jobbulast kivanok es oleles a barna miatt...bar amig nem piros addig van remeny :wink: Hanyadik napon vgy?

Kitty
Meg mindig irigykedem a finom hazi pari miatt :twisted: :lol: Koszonom a bokot :oops: :wink: A nevem megirom priviben 8) Elonaszut az a Balaton volt.En iiiiiiiiiiiiiiiiiiimadom es mindenkeppen leakartam ot vinni nyaralni oda az iden de mivel o ilyen sokszor volt itt mostansag (februar ota 3szor)ezert a Balatoni nyaralas nem megoldhato...igy eskuvo utan szombat delutan leis mentunk balcsira.Jaj ngyon jo volt szep ido es meg szinunk is lett :wink: Nekem ez mindennel tobbet ert.Megyek utana 2heten belul remelhetoleg :roll: vizumot mar intezem megyek interjura jovohet kedden...aztan allitolag a vizum az 3-4nap :roll: De nem tudom mikorra vegyem a jegyet szal idopont meg nincs...10-12-e :roll:
Aztan megyek utana mar ngyon de ngyon hianyzik...es azt hiszem en is neki.Marha szar lehet neki ott egyedul nap mint nap hetvegen meg mindig se reggeli se ebed se vacsi se kikapcsolodas se seta...de hat tudod mirol beszelek :? Ott kint meg majd tuti utazunk valamerre majd megirom :wink:

Mond mar meg,hogy hogy kaptal napszurast...sokat voltal a tuzo napon? :roll: Gratula a fiuknak a vizsgakhoz :D

Beze
Orulok a jo hireknek!!!! :D Akkor most 12hetes vgy vgy 13+2 :shock: Foto van?Gondolom nagy az orom most nalatok :P

Dorka
Koszonom a gratulaciokat!!!Nana,hogy visszajeloltelek beugrottal...neha bajban vgyok ki kicsoda a nevek miatt meg ugye sok nick-hez nekem nincs arc...es amikor bejelolnek van am nagy agyturas vajon ki ez :lol: de minnya visszajelollek FB-on is :wink:

Uj nev..jaaaaj en is csak hiaba cserelnem ki iwiw-en vgy akarhol nem talalna meg senki :roll: na meg mindenkit gondolom erdekel az uj nevem :oops: gondoltam kicsit lecseng a dolog aztan atirom :roll: :) Apacska multheten ment ugye haza kedden es ha minden jol megy 10-e korul megyek NY-ba :D

Ritkan jovok mert sok az elintezni valo...most kaptam meg tegnap az uj okmanyaimat:szemelyi,utlevel,jogsi,forgalmit atirattam,es mar utana inteztem is a vizumom.Na az se piskota...azt mar nem sikerult 6ig elintezni igy ma folytattam...meg voltam apunal :arrow: bankban befizetni a vizumdijat,TB-met probaltam elintezni...4kor meg voltak elottem 36-an :shock: ugyhogy majd inkabb visszamegyek penteken reggel 8korul akkor nincs senki :wink: utana meg a bankkartyam megcsinaltattam es jottunk haza 6ra ultem le a popomra...ilyenkor mar faradt vgyok agyilag de ngyon :oops: :roll:

Aztan meg atkell iratnom az osszes csekkemet:villany,gaz,tv,viz,lakas tulajdonlapja...es kozben a fotost is kergetem mert ez mar lassan rohej,hogy ennyi ideig ul a kepeken es nekem meg albumot is kene fabrikalnom belole :roll:

Hat ilyenek vannak mostanaban semmi erdekes :?

Spajzot nekunk is kikene pakolni meg a garazst :twisted: mikor idekoltoztunk azaz anyuek koltoztek es engem is ok koltoztettek mert en kint voltam...egy csomo mindenem lekerult dobozokban a garazsba ami azota is ott van 5eve :oops: :oops: Tonkre fog menni viszont itt fent sincs hely nem is tudom mi lenne a jo megoldas :roll: Ugyik vgytok,hogy nektek ment :!:

Kismama naci jo vetel volt en 1db-ot lattam a kinai piacon 5-6ezerert :? Tesodnak grauta az uj munkahoz!!!!Hova ment el dolgozni?Nekem is kene valami elfoglaltsagot majd talalni :roll:

Mi is fureden voltunk...2ejszakat fizet 3mat kap meg ilyenek vannak.talaltal mar valami jot? :roll:

Nocikam
Kez es labtorest!!!En azert nem akarok zavarni mert magambol kiindulva en is csak kettonkre szerettem volna koncentralni :oops: sot a lagzin is azt szeretnem,hogy a mi napunk legyen...ugyhogy szerintem hagyom had elvezzetek azt a szombati napot!!!!!!!!!!Kamerara feltetlen vegyetek fel!!!Ngyon jo visszanezni :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szijasztok csajok!

Annyira drágák vagytok, köszönöm szépen :)

Nem jött meg, már a barna is múlik, reggel alig volt... holnap csinálok egy tesztet, hogy egy esetleges méhen kívüli terhességet kizárjak... ha negatív a teszt, csak kimaradt egy hónap, nem ügy...

Dorka, táncot tanítok, de mivel félek a nagy és rettenetes APEH-től, így csak hobbiként, ingyen... sajna nagyon sok mindent így csinálok, amiből am jó pénzem lenne, lsd. testfestés... tavaly előtt nagyjából 50 embert kifestettem, nagy volt a kereslet, ha csak 500Ft-tal beszorozzuk is szép pénz, de a henna azért már jóval drágább... na mindegy, ez van... inkább, mint aztán 10ezreket fizessek az APEHnek...

Bri, esküvőről mutatsz képeket?
Mi sem úgy csináljuk, h akkor most 10-16. napig mindent bele, aztán meg... megkaptam, hogy "mint a nyulak" (hőmérőzőm és a hőgörbémen ezt is jelölöm), de mi szeretjük egymást... meg hát mást is... és peteéréstől függetlenül együtt vagyunk, amikor kedvünk szottyan... amúgy ebben a hónapban kezdtük a próbálkozást, szóval semmiről nem vagyunk elkésve, csak ez a barnázás megriasztott, soha ebben az életben nem volt ilyen...

Szép napot nektek

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Bri, de jó, hogy jöttél! A fotó az iwiw-en gyönyörű! Alig várom a többit! :oops: :D
Köszönöm, aranyos vagy! Kép nincs, ma vagyok 12+6-on, én nem "minősítem " át magam, úgyse akkor születik, amikor a gép saccolja. :wink:

Zsani drága, én azért drukkolok, hátha! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Hát semmi, nem teszteltem végül... tegnap óra után elkezdtem sötétbarnán folyni, azóta is kínlódik, nekem meg leírhatatlan fájdalmaim vannak, de nem baj, jó ez így is.. legalább történt valami...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! nem is vagyok ideges!!! És egy cseppet sem zizgulok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma azaz tegnap apa elment legény búcsúra a tesómmal max 2 órát voltak el, de még jó, hogy nem messzire mentek el és jó hogy gyalog! Bár vittek piát rendesen és jól beálltak mint a jancsi szög!!!!
És egymást átkarolva ölelték a klotyot!! basszus apával vagyok 11 éve, de még így nem láttam! De nem baj! Ennyi kell! Mi csak csajok kibontottunk egy 5 puttonyos aszút és azt megiszogattuk és megpróbáltuk a hajam így a finishben! Meg mondjuk nekem vigyázni kellett, mert ide mentek pár házzal arrébb és ha gáz van mehettem volna értük kocsival!
Ja és basszus, ha minden klappolna akkor időbe jött volna piri és mára már rég elfelejthettem volna! De NEM, mert basszus még mindig semmi! És nem is barnáztam, hanem csak van egy fura színű folyásom amit nem tudok hova tenni! Csajok! Ne harizzatok, hogy ezt mondom, de remélem nem most van kistesó a pociban! Bár már annyi gyogyszert bevettem, a pocimra, mert aki régről ismer az tudja, hogy iszonyúan megvisel a mensi! Szal ha kistesó lenne a pociban akkor szörnyű nagy gázban vagyok, mert nem kevés cataflámot vettem már be! Ma is már kettöt!!! Vagy mi lesz, ha már a szép fehér ruhámban leszek ami itt log a szekrényen és abban leszek rosszul!!!???? Ez a parám! Apa azt mondja, hogy ez tuti így lesz, mert ettől tartok a legjobban! Komolyan letojom a nászéjszakát is csak ne legyek rosszul! Marha szépen nézne ki egy ájuldozó ara!!!! Anyuék épp most állitják fel fel a sörpadokat! Ja és ez az időjárás remélem délutánra elmúlik és jön majd a szép idő! Nem várom, hogy 30 fok legyen, de nem is szeretnék esőben topogni, mert nincs fehér esernyőm, hanem csak egy szép sárga!! Na szép lenne! Na jól van egyenlőre megyek! Ja és lehet itt lesz időben a virágom!!!
Pusza

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Nóci, nagyon sok boldogságot nektek! Nyugi, minden rendben lesz, a képeket pedig várjuk!

Zsani, sajnálom. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!
Noci
Gratula a nagy naphoz Ne legyél ideges minden rendben lesz Nagyon szép menyasszony leszel Nagyon sok boldogságot nektek

Jeanner
Majd a köv honap lesz a tietek nagyon sajnálom

Bridget
Láttam a képet az iwiw en nagyon aranyosak vagytok

Dorka
Téged nem visel meg a front nekem az oldalamat majd kirugja a gyerköc rengeteget mocorog

Kitty
Mi lesz a mai menü

Beze
Hogy érzed magadat
kriszti0406

kriszti, én érzem a frontot, ma és tegnap is többször fájt a hasam, de egyébként jól, köszönöm. A gyerekek hogy viselik?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű, nóci, ez tök izgi :) irigyellek, te már finishben vagy, nekem még annyi mindent kellene elintézni, hogy... csak a fejemet tudom fogni... te mit csinálsz a ruháddal esküvő után? Nekem most hirtelen lett egy feleslegessé vált rucim, amivel nem tudok mit kezdeni (2 ruhám van és a rövidebb nem kell mégsem, mert meggondoltam magam...), elvileg szalonok beveszik, de melyik és hogyan és...??? majd ennek is utána kell nézni...

Bogi, nekem is hasogat a fejem napok óta, nem bírom ezt az időjárást, meg párom is kinn van külföldön, így aludni sem tudok, szal eléggé kivagyok...

Ne sajnáljátok, már én sem teszem... péntekre teljesen kikészültem, nagyon sok embertől azt kaptam, hogy csak rágörcsölök, azért nem jön össze a baba, meg hogy menjek sürgősen orvoshoz, mert beteg vagyok, és annyira selejtnek éreztem/érzem magam, hogy az egész baba dologtól elment a kedvem... jó nekem így selejten, nem akarok babát. Hosszú évek teltek el, mire elkezdtem vágyni egyre, de azt hiszem, nem véletlen, hogy nem jött össze... jobb is így, úgy érzem. Majd talán egyszer felnövök a feladathoz, és selejtként is képes leszek babát várni, de addig nem akarok. Saját vonatkozásban hallani sem róla!!!! Persze veletek szívesen várom a sajátotokat és nagyon szeretem olvasni, hogyan nőnek a picúrok :) szóval azért nem mennék el, ha nem baj... :roll:

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok Csajok!

Nócikám, gratulálok az ifjú párnak!!!Eszembe jutottatok szombaton! :D Gyere és mesélj!

Beze, talán most elmúlnak a frontok, most meg érkezik a kánikula.

Kriszti, te hogy vagy?Nem írtál magadról semmit :(

Brid, elhiszem, hogy nagyon sok a tennivaló.Csak már lennétek együtt, igaz?
Nyaralás megvan, mi is Füredre megyünk 4 éjszakára, már nagyon várom.Meg a képeket is várom az esküvőről.
Köszi, hogy visszajelöltél.

Kitty, merre vagy?Irigy vagyok a paradicsom miatt :D

Zsani, nektek mikor is lesz a lagzi?

Nekünk mozgalmasan telt a hétvége, hulla vagyok.Pénteken Karthago koncerten voltunk, szomabton barátokkal kirándultunk Szentendrén meg Visegrádon, nagyon jól éreztem magam, régen röhögtem ennyit.Vasárnap meg meghívtam Andris szüleit vacsizni, izgultam, de azt hiszem jól sikerült, mert 2 egész csirke elfogyott :D

Soha nem lesz 16 óra....

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Dorka, egyet értek, sose lesz 4óra... mennék már én is...

Nálunk szept. 4 a nagy nap dátuma :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Te nem nyári szüneten vagy?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Dorka, én dolgozom suli mellett :) de am jah... most elkeseredetten igyekszem jegyzetet szerezni, hogy tanulni tudjak...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Ja, értem.Akkor suli, munka, meg a tánc.
Akkor neked sincs túl sok szabad időd.

Hol lesz az esküvő?Már készen vagytok a szervezéssel?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Áááá, nehogy azt hidd... most hívtam fel a dekorost, hogy ugye tudja, hogy már csak két hónapunk van? :D

Ma összeállítom a menüt, kedden más ügyben beszélek az étteremmel, még ma felhívom a CM-et, mert fülön kell fogni, kissé link, de állítólag nagyon jó.

Felhívom még vagy ma vagy holnap a fotós srácot is, meg a hétvégén szerintem elrángatom a drágám helyszínt keresni a szigetre, hátha jó idő lenne, kellene már egy kis csakmiketten... :)

Ilyenkor nagyon sok szabadidőm van, most 2 hétig nincs tánc, a munka is csendes, mert mindenki szabin van, sulira meg csak azért készülök, hogy a 3. félévem ne legyen olyan gáz :) de "évközben" nagyon off, az tuti...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek!
Felül múlt a szombati nap az elképzeléseimet!!!
Bár az anyakönyv vezetőnél a zene hagyott némi kivetni valót, mert nem azok a zenék voltak amiket kértünk kivéve a bevonúlást és a szülököszöntés! Egyébként volt mikor majd meg szakadtam a röhögéstől volt mikor meg a bőgéstől nem bírtam figyelni! De mindent össze vetve jó volt!
A ruhám álomszép volt leszámítva, hogy annyit ment a hasam, hogy basszus a szoknya rész állandóan lecsúszott rólam mert úgy látszik fogyhattam! Szal állandóan huzigáltam!
Rengeteget táncoltunk! És voltak játékok is! Jó hideg tojást kellett átgörgetni apa lábán mármint a gatyó alatt meg volt, hogy felmásztam a létra tetejére apa be a szoknyám alá és kiabálnom kellett 3x, hogy jöjjön ki onnan neki azt kellett, hogy nem jön és a végén azt kellett mondani, hogy akkor maradjon ott örökre! De mondanom sem kell, hogy apa matatott azt alig bírtam bármit is csinálni meg mondani! Nagyon nagyokat rötyögtünk!
velem is meg húzatták a pálinkás poharat, de csak 1x ittam nekem az túl erős pia! És a végén volt természetesen menyecske tánc! Apa átemelt a küszöbön átöltöztem és bevallom akkorra már a sok táncikálástól vártam már a buli végét!
Szegény kis manócskámnak jól felborította ez az egész a napirendjét! És nagyon hiányoztam neki ahogy természetesen Ő is nekem! 2 hét múlva keresztelő! Bár csak már azon is túl lennénk! És augusztusban végre megyünk nyaralni!
Ma a 34. napon csináltam egy tesztet! Mert semmi jele nem volt annak, hogy nagyon készülődne pirike! És őszintén be voltam tojva, hogy pozi lesz! De nem örültem, hogy nega, de nektek bevallom, hogy titkon azért reménykedtem! Csak attól félek, hogy engem, korai terhességnél el fognak küldeni magzatvíz vételre! És attól rettegek, hogy annak van kockázata, hogy elvetélek! És ez a legvadabb álmaimban se jöjjön elő!
Na jó már megint csak pofázok! Már le kéne engem lőni!
Anyáék már terítenek hallom! Lassan húzok ebédelni!

Zsani! Nem sajnállak, mert ezt kérted! DE ez így nem jó ahogy írtad! Mert azért mert akkor úgy gondoltad, hogy neked nem kell baba az egy dolog! Nagyon sokan vannak így ezzel! Nem te vagy az egyetlen hidd el!Nos ez nem büntetés amit így kell felfognod és selejtes se vagy! Ezt felejtsd el! Aki ezt mondja az egy rossz májú akárki! Neked is lesz kisbabád! Lehet, hogy nem most rögtön azonnal! De nézd! Itt közöttünk egyedül Dorka volt akinek nagyon hamar jött a gólya!! Én is 2 évet vártam a csodára és itt szundizik az ágyon! Mi mindig azt az elvet valottuk, hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen!!!!!!
És tedd magad elé Bridget példáját! Nem adja fel pedig Ő már igazán tudja mit jelent küzdeni egy babáért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika, ez isteniszuperjó lehetett!!!!!!! :)

Nálunk is mindenki kisestélyis party-ra készül, de mondtam, h ez nem az a story, csak lazán és kényelmesen, nem állófogadás lesz, hanem hatalmas buli :)

Figyi, mivel nem fogunk továbbra se védekezni, kivéve augusztust (sok mindent be tudok adagolni a páromnak, de azt hogy védekezzünk újra, az kizárt), lehet ez a hozzáállás hozza majd meg a babát... egyelőre azonban azt tartom a legfontosabbnak, hogy rendbe tegyem, kipihenjem magam... addig úgyse lesz semmi...
Én nagyon sok ember példáját magam elé tettem, büszke vagyok rájuk, és belőlük merítek erőt... nem az a bajom, hogy nem jött össze azonnal a baba, mert nem nagyon érdekel, az ábrándított ki, hogy végig reménykedtem és a sok jóakarónak hála, akik folyamatosan elmondták a tüneteimről, hogy fertőzés csak, hogy nincs is peteérésem, hogy lehetnék terhes stb stb, ők keltették bennem azt az érzést, hogy nekem tulajdonképpen nem is lehet soha gyerekem... szerintem a nem is akarok gyereket érzés is ennek köszönhető, és az is, hogy egy hulladéknak érzem magam.. és tudom, hogy ezt meg sem szabad hallani, de sajna nagyon nehéz... am biztos vagyok benne, h csak egy kis időre van szükségem... meg nem ezen kell agyalnom... majd lesz babánk, ha lenni akar...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?