Új privát üzeneted érkezett!

Dimet szió!

Jól vagyok, vagyunk :D , 12 hetes UH-ra a védőnő a múltkor jan. 30-at írt, de mondta, hogy még pontosítsak a dokival.Hát a pontosítás nem ártana, mert én még csak kb. tudom, hogy vagy ma léptem a 10. hétbe, vagy még 2 nap múlva töltöm a 9.-et.Jó volna már tudni.

Ginával kapcsolatban én nagyon bízom a Norka féle 3. variációban,mármint, hogy nincs gond.Fürdőszobát takarítok :evil: , közben meg ugrándozok a géphez, hátha jön már és jó híreket mond.
ezoterike

ezo, én is 30án megyek UHra.

Igen, én is remélem,hogy a Norka féle 3. variácó van.....
dimet

Még egy utolsó megjegyzés a kajálással kapcsolatban :

Én ha nem eszek reggelire minimum 1 zsömlét (vajjal, felvágottal -sonka/szalámi), akkor a metformin bevétele után tök szarul vagyok.
Nem azt mondom, hogy szinte egész nap zabálok, de mindig csipegetek valamit, mert csak így bírom ki szédülés, stb. nélkül.
Nálam aztán a napi többszöri étkezés nem gond és mivel nem vagyok egy nagy étkű valaki, így túl sokat nem is tudok egyszerre enni.
Remélem egyszer megértem az összefüggéseket :wink:

Rejo, Johanna otthon marad ?
mniki

Rambóka,Rejo
Én is a füstölt karaván sajtot szeretem mostanában!A snack változata szuper! :D :D :D

Ginuska nem írt sms-t vkinek??

KépKép

KépKép
okr

Szerintem 3.verzió van.

Figyelem!

Közönségtalálkozót szervezünk dr.Petrányival. Időpont még nem fix, ápr.27 vagy május 2-3, helyszín Budapest.

Akit érdekel, az jó lenne, ha küldene privit vagy jelezne a s.nora@pcos.hu címen, helyfoglalás igény miatt.

Vendég

remélem, a 3. verzió van.

egész nap itt lógok.....
dimet

Niki Johanna marad itthon!

Egyrészt akkor nem tudunk beszélgetni, ha viszem, másrészt írtó szél van! nem merem vinni ilyen időben!

majd legközelebb nálunk tartjuk a minitalit, akkor babázhattok! :wink:

Rambóka ott lehet a megoldás, amit az éhségközpont beállításáról írtál! meg amit Dimet írt: mindenki magán érzi, neki mi a jó, mert minden szervezet más.

Kép

Kép
rejo

óóó, azt hittem megnyomorgathatom majd Johannát :cry: és megcsodálhatom a hajacskáját. óóóóó...de igazad van, írtó nagy szél van kint.
elalszok mingyá.
dimet

Sziasztok!

Reggel megvolt az UH, ahol ( éreztem én :!: ) csak a vastag nyálkahártya látszott, semmi más. Sőt, a doki szerint picivel ( max 1 mm) kisebb is lett. Valószínűleg ez vált le tegnap. Semmi jele a magzatnak. Azért vett vért, bétaHcg 630 lett( előtte 954 volt, 2-án) . Ami egyértelművé tette a diagnózist: folyamatban lévő spontán vetélés (kb 4.-5. héten történt meg). Doki igy kommentálta: amagzat nem fejlődött. Ágynyugalom, Magne B6 maradt. Reméljük, hogy ezután megjön a menzi és nem lesz szükség beavatkozásra. Betegszabin vagyok. És :!: nem is vagyok ki ettől. Egész könnyen viselem, hisz én ezt már tegnap TUDTAM.

Ma sokat gondolkodtam az okokon. És talán ( doki szerint lehetséges) az lehetett a baj, hogy december 18-tól ( PÉ kb. dec 12. vangy 14-én volt ) kaptam egy hüvelyi antibiotikumot, amit menziig kellet volna használni. Én mégis abbahagytan 24-én, mert valahogy éreztem, hogy terhes vagyok ..és most már bevallom magamtól elkezdtem az Utrót... csak talán az antivbogyó már kifejtette a hatást :( Nah…szóval antibiotikumra kenem!!!

Végezetül: lombikról egy ideig ( évekig ) hallani sem akarunk ( se én, sem a Drágám, sem a doki ). Egy kis pihi aztán jöhet a spontán bébi akire vigyázni fogok. :)

És…a LÉNYEG: Köszönök nektek mindent. „Veletek” könnyebb átvészelni minden csalódást.

Puszi!

Gina

(Jah, azért csak most írok, mert közben voltunk ügyvédnél. Aláírtuk az adásvételi szerződést. Van egy házunk !!! .. de még babaszobát nem tervezünk :) )
Vendég

És..... köszi a drukkokat, biztatást :) Cserébe küldöm ezt a pár virágot nektek, mindenki válogathat kedvére valót :) Kép
Vendég

Ginuska
Mélységesen szomorú a szívem, nagyon sajnálom, hogy igazad lett !!!
Örülök viszont, hogy előre tekintesz (tudom, ez nehéz ilyenkor) és igazatok van, hogy nem a lombik a cél !
Kívánok neked mielőbbi testi-lelki felépülést !!!
A házhoz szívből gratulálok !!
mniki

Ginuska!
Nagyon-nagyon sajnálom :cry:
Nem az lehetett esetleg a baj, hogy magadtól elkezdted az Utró-t és abban több progi van (100 mg), utána meg kaptál egy alacsonyabb dózisú Duphastont, amiben meg csak 10 mg?

És én is örülök, hogy ennek ellenére pozitívan állsz a dolgokhoz, hiszen most már tudod: metformin és nektek is összejött spontán, tehát tényleg felesleges a lombik!!

A házhoz pedig gratulálok!Leljétek sok-sok örömötök benne.
(Mi is ugyanígy jutottunk házhoz, amiben laktunk)
ezoterike

Ginuska!

Nagyon sajnálom, h. nem sikerült! Pedig annyira bíztam benne, h. nem lesz igazad! :cry: :cry: :cry:
Remélem a következő baba már tényleg veletek marad!
Gratulálok a házhoz!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Ginuska!
Nagyon sajnálom :cry: :cry: Annyira reménykedtem hogy jó híreket hozol!
De most már tudod hogy sikerülni fog spontán a babóka! Szorítok hogy minél hamarabb így legyen!
A házhoz én is gratulálok!

Kép

Kép
anyoooka

Gina, sajnálom!! De az a lényeg,hogy ez a teherbeesés spontán volt, vagyis ez nagyon-nagyon jó jel!!! és cél: a babaszoba:)
ahhoz meg külön gratula,hogy a házvétel rendben van!!!
dimet

azt olvastam, hogy a progihiány egyik jele, hogy nincs reggeli émelygés, hányinger :( Na az nem volt
Vendég

gina, vkinek abszolút nincs émelygés, és semmi gond nincs a progival. szerintem ezen ne agyalj. az a lényeg,hogy volt pé-d, és el is indult vmi. ez egy jelzés volt, hogy a lombik még várhat magára!!! most kellene megint egy teljeskörű hormon és mindenféle vizsgálat, és akkor tiszta lappal lehet nekiindulni.
dimet

most?? nem...kell legalább egy hónap....tudod most ezt sem tudom, lesz-e menzim :(
Vendég

Ginus nem tudok ilyenkor mit mondani, veled van mindenki lélekben, gondolom, és felnézek rád, hogy ennyire erős vagy.....
Reménykedünk tovább....
szisza30

Ginuska: sajnálom :( DE! Tudod, hogy magától is megy a dolog... és most húzzatok bele... állítólag ilyenkor a legjobbak az esélyek a babára!

Rejo: nincs ellentmondás a dologban... inkább az, hogy egyszerűen a melóba menet sehol semmi kajavásárlási lehetőség... otthon meg sokszor nem volt kaja amit bevihettem volna... ha volt akkor azt vittem... (és fornetti alatt ne 20 dekákat érts hanem max. 2-3 szemet... )... ez van... ilyenkor két lehetőségem volt reggel... vagy veszek valami szemetet és nem halok éhen délig... vagy bemegyek és lenyomok két pohár tejet mézzel... megintcsak az éhenhalás ellen... de ez azért nem volt rendszeres :) Tejet is csak a terhesség elejefelé ittam mert az a kezdődő émelygésem simán eltűntette... így megúsztam a komplett terhességi rosszullétes időszakot... Itt inkább arról van szó, hogy én már azt a mennyiségű szemetet is komoly bűnözésként élem meg ami másoknak még egy tök normális mennyiség... (ld. szilveszteri dőzsölés... utólag összeszámolva kb. tizedét ettem annak amit a többiek... de nekem a megszokotthoz képest már ez is az volt.. vagy karácsonykor az, hogy az egy szelet torta mellé két szelet beigli is lecsúszott... na meg a spéci TK mézeskalács)

Nekem egyébként Metformin mellett kifejezetten édességhiányom volt... és reggelente ha nem ettem akkor már akkorákat korgott a gyomrom, hogy méterekről hallatszott... amikor abbahagytam akkor ez is elmúlt... (akkor már csak fél méterről hallatszott:))))))) ... viszont ha nem vittem be elég szénhidrátot (rám inkább ez a jellemző) akkor hányingerem volt... és ilyenkor egy szem fornetti xar (gyorscukor) tökéletesen levitte a hányingert...
Vendég

nem, nem most. hanem majd miután megjött. csak,hogy legyen egy tiszta hónapod. most meg pihenj, töltődj fel egy kicsit. olvass vmi jó könyvet. vagy csak bambulj.
dimet

Ginuska :cry: :cry: de legalább tudod, hogy teherbe tudsz esni.
Kívánom neked, hogy legközelebb sikerüljön!!
Viszont mikor én anno a teherbe estem, minden reggel émelygéssel
küzködtem. Még az ab. napján is...... S nekem is, mint minden PCO-snak progi hiányom volt.

Norka én nagyon-nagyon gondolkodom a közönségtalin való részvételen! Otthon tálalom felemnek, s hétfőn visszajelzek!

Köszi a hormonos laborértékeket előre is!!!

Vöcsök mikor is ér haza????

Bee
beebeey

Ginuska, az összefüggés a hányinger és a progi között baromság.
Tudom, hogy ez a mendemonda közszájon forog, de hidd el hülyeség.
A barátnőm 8 hetesen vetélt el, pár nappal a mensi késése utántól iszonyat hányingere volt, többször hányt naponta. És mégis..
A következő terhességénél még csak meg sem szédült és augusztusban egy egészséges kislánynak adott életet.

Tudom... sok minden felmerül benned, de ezt már csak amiatt is felejtsd el, mert lehet, hogy a köv. terhességednél sem lesz hányinger és a baba boldogan úszkál majd a pocidban :wink:
mniki

Sziasztok lányok!
Élek ám én is, bár tény hogy most inkább érzem magam félholtnak mintsem élőnek, ugyanis sikerült benyelnem valami gastro virust (járvány van), már napok óta hányok és megy a hasam, és egy ideig még a kórház is lebegett a fejem fölött, mert eléggé kiszáradtam, de akkor egy kicsit jobban lettem, és most már teát is birok inni, meg kétszersültet enni, de nagyon gyenge vagyok, ugyhogy most csak ennyire tellik tőlem, mert nem bírom tartani a laptopot sem az ölemben.
Majd néhány nap mulva ujra benézek, a lényeg az, hogy javulok.
Kicsit beleolvastam mik történtek, de nem nagyon bírom követni. Ginuska nagyon sajnálom ami történt :-(

puszi mindenkinek (de nem virusos puszi!)
krumplis pogácsa

(ja... egyébként meg nem vagyok szélsőséges... nekem legalábbis nem tűnik annak a dolog... bár az tény, hogy amíg mások sírnak a CH megszorítós diéta miatt nekem inkább arra kell megintcsak odafigyelnem, hogy elég CH-t vigyek be és azt lassú cukrokból... szóval én nem igazán élem meg katasztrófaként...)

Viszont:

Most voltam potya UH-n a SOTE-n (amiről persze a dokim nem tud...)... a magzatvíz nemhogy nem túl sok, hanem a sima érték ALSÓ határán van... a baba meg nemhogy nem óriási hanem kb. 1-1,5 héttel kisebb... (a kora biztos, úgyhogy tényleg kisebb)... a szonográfus szerint most pont a cukornak kellene őt hízlalnia... úgyhogy majd menjek utána a dolognak és jó lenne egy kontroll UH a közeljövőben (a kevesebb magzatvíz miatt)... a flowmetria stb. alapján viszont minden a létező legnagyobb rendben van, a placenta tökéletesen működik...

Mondjuk a mérete szerinte sem gáz, mert a természet teszi a dolgát :) (én marha pici voltam anno... és most se vagyok nagy... persze csak azért mert a szüleim is picik...)

Szóval a szonográfus szerint az nagyon úgy néz ki, hogy akármi is lehet a cukrommal, az (még tutira) nem növesztett belém óriásbabát...

(ja... és mondta, hogy szerinte pont azoknak ugrik meg jobban a cukra és lesznek terhességi cukorproblémáik akiknek előtte nem ingadozott a súlyuk - mindez diéta és hasonlók nélkül értve persze... tehát akiknek a szervezete már régóta egy adott súlyra volt automatikusan beállva - mondjuk alacsonyabb CH bevitel mellett... SZERINTETEK?)

Ja... és a szonográfus amikor meghallotta, melyik kórházban fogok szülni csak annyit mondott, hogy annak már vagy 5 éve be kellett volna zárni a szülészetét, olyan szakbarbárok (olyan baromság leleteket küldenek neki, hogy feláll a hátukon a szőr) ... hát ez bíztató volt... asszem a cukrommal is jobban járok ha a belgyógyászom nyúzom a Sote-n és a kórházban csak a tiszteletköröket futom le...

(ja... egyébként ez a terheléses cukor nekem is rejtély... az addig OK, hogy megállapítják, hogy az embernek csökkent glükóztoleranciája van... na de ha ráterhelik legközelebb kontroll gyanánt egy kisebb diéta és szénhidrátmegvonás után akkor a helyzet csak rosszabb lesz... nem? Mialatt ha valaki már kevesebb CH-t visz be a helyzet valójában javul (csak egyre kevésbé tolerálja a nagy terhelést) ... szóval én ezt nem értem... nálam is az éhgyomri javult, a terheléses lett rosszabb a szilveszteri időszak utáni CH megvonások után... főleg, hogy a 2. terheléses vizsgálat előtta doki a lelkemre kötötte, hogy néhány napig nuku CH a vérvételig... én meg még vacsorázni sem igazán mertem... )
Vendég

Ginuska! Nagyon sajnálom, de azt jó olvasni, hogy ilyen erős vagy, és pozitívan tekintesz a jövőre! Abban lehet valami, hogy ezután talán könnyebben összejön a baba. De Ha most úgy érze pihenésre van szükséged, akkor pihenj! Azt már tudod, hogy nem vagy "reménytelen eset", neked is sikerülhet! Legközelebb előbb, magasabb progi pótlás, és nem lesz gond! Ja, és progi és émelygés között tényleg semmi öszefüggés. Van aki teljesen jól van, és semmi gond progijával, van, aki meg émelyeg, és pótolni kell.

Pogi, gyógyulgass!

Csakegy, én is detto ugyanígy vagyok, (csak baba nélkül ;)). Gyorsan lemegy a cukrom, és ha nem eszem 1-2 szem pogácsát, vagy kekszet émelygek. Az érdekes, hogy ez a bkv-n szinte minden esetben előfordul, akár ettem előtte, akár nem. :shock:
mamint

Ginuska
Nagyon sajnálom! :( :( :( Az ember megérzi!
Nekem semmi gond nem volt a progimmal,mégsem émelyegtem !Ez sztem így nem függ össze.Az émelygést,ha jól tudom,a méh macerációja okozza,mármint a baba benne.De ugye ez egyén függő,ki mennyire tolerálja.Van aki a repülőn is rókázik,ás van aki vadászpilóta.. :wink:

Csakegy
A Sote I-n voltál?Mert én oda soha többé...ahol a szemembe hazudnak azt nem csípem.Na persze ettől még Neked lehet pozitív tapasztalatod !
Eredménynek örülök!Jó,hogy a babáddal minden O.K! :D

Pogi
jó hogy írtál :) ,és sajnálom a vírust :(

Na most többre nem futja,mert a gyermek mindjárt áramtalanít :shock:

KépKép

KépKép
okr

okr: ja, ja... a Sote 1-en... igaz én most csak UH-ra mentem egy ismerős ismerőséhez aki olyan lelkiismeretes volt, hogy ennél többet senkitől se várhat el az ember... (egyébként egy másik topikban is épp most kritizálták meg keményen a Sote 1-et... úgyhogy valszeg tényleg gáz hely lehet... engem igazán csak az lepett meg, hogy ott a sima UH-ra nem mehetnek be az apajelöltek... ami szerintem durva)
Vendég

Sziasztok!

Ginuska: Én új vagyok, de elég régóta figyelem a fórumot és én is nagyon sajnálom a dolgot.

Norka: Tudom, hogy az 500 mg kevés, de még csak most vagyok a "rászokás" időszakában, biztos nem akarta hirtelen adagolni.

Szerintetek mennyi idő után lehet emelni az adagot? Egyébként nekem semmi mellékhatása nem volt.

Egyébként én is elég túlsúlyos vagyok és sajns "édességfüggő" :D , de amióta szedem a gyógyszert, valahogy nem kívánok annyit.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Köszönöm a h.sz.-eket!
NA akkor sorjában!.... :wink:
Laparom 93-ban volt,rá 2évre hystero,majd 96-ban is hystero....
92-93óta van róla papirom,hogy PCO-m van,na meg szövettani is!
Évi 1-2 mensi,majd Nati mensi nélkül....gyógyik-szurik és inszem!
Azóta nem védekezünk,Nati születése óta(98 nov.)nem védekezünk!Volt azóta inszem előkészítés,de a vagon szuri hatására se jött össze egy érett tüsző se....
Utána 2005 óta metformin!
Töbször volt hormon kivizsgálásom!Fsh:Lh az kb. vagyis mindig, az arány 6:36!
Duphastont mindig szedtem pé-k után!Amikor terhes lettem mindig emeltették az adagolást!
Pajzsmirigy eredményem annyira tökéletes,hogy csak na....egyszer próba 3hónapig szedtem Jodid-ot,de az után is minden értékem tökéletes!
Inzulin vizsgálatom nem volt,de a cukrom alacsony!
Ill. mióta szedem a M-t nem nézték!
Kb. 15-15 apró tüsző-t láttak tegnap is és 5mm m.ny. a 23.napon!
Mivel a laparom 93-ban volt...ezért javasolnak a dokik egy átfogobb műtétet....és sajna,hiába megyek másikhoz,mind erre akar rábeszélni,hogy fenestrálják a petefészkeket,legyen hely,tudjanak nőni a tüszők...ha már van ciklusom!
Szóval ennyi!
Most ha megjön ,kezdem a clostyt,ha akarok megy még 1hónap....és utána ha semmi nem változik lapar és utána ismét 1-2hónap closty ,majd hormon!Vagy ki tudja még....
Kedden megyek a vérvizsgálatos papirért......mit kérjek még rá a fő dolgokon kívűl?
....bocsi,kissé hosszú lettem.... :?

Ginuska!
Annyira sajnálom,pedig reményt adtál nagyon,ezért is lendültem Én is be! :(
Csodálom azt,hogy ennnyire erős vagy!

Krisztike drága!
Sajna nem tudok a családi napköziről bővebben!
Szóval tudom az elvét,hogy mit jelent,szolgáltatásai stb....de tudod itt Nálunk sok bölcsi van,na és sok magán bölcsi is....ebben nem vagyok otthon,de hétfőn rákérdezek a főnöknömnél...oksika?-és bocsi,hogy nem reagáltam eddig!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok csajok!

Mennyit írtatok...csak átfutottam. :?

Gina nagyon izgultam érted, :( és szomorkodom! De én is örülök neki,hogy ilyen erős vagy és drukkolok,hogy spontán babázzatok hamarosan!!

Kandika éljen éljen hogy írtál :D
Megértem a laparod régóta vársz türelmesen,de ebben az egy két clostis ciklusban bármi történhet! :wink:

Csakegy örülök az eredményeidnek!

Szia Pogi!! Mihamarabbi gyógyulást!

Mniki látom tisztul a kép :) görbéd szépséges!!! +++++++++++

Kavicskaaaaa!!!!!
Hazaértél már??? Vérvételed mit mutat??
Vendég

Ada nem hagy írni :evil: :(

Andika
Köszike,és jöhet priviben is ha megtudsz vmi ifót!
Talán pont a lapar fog segíteni,hiszen már a metformint olyan régóta szeded.... :(

Csakegy
Hát én nagyon elégedetlen voltam a SOTE 1-n minden téren,de akkor ezzel úgy látszik nem vagyok egyedül :wink:

Viki
Sztem 3-4 naponta emelheted az adagot.Én legalábbis most így csináltam.

Nos ennyit sikerült,majd még jövök....
Ja a hőgörbémet még beszúrom,ha fene fenét eszik is! :twisted:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Hi!

Ginuska!

Nagyon izgultam én is értetek. :cry: Nagyon erős vagy és ez sokat számít!! Emlékszek 8 hónappal ez előtt, amikor mi mentünk az első UH-ra, izgultunk rendesen. Még fotót is akartunk kérni, de sajna nem volt miért. :(
Kívánom, h mihamarabb legyen babátok!!

Kép
lara26

köszi köszi!

Nem feladni:)

Lara: emléxem a te estedre..és ez is ad ám erőt!

Okr: tetszik a hőgörbéd...mutatós :)
de jó látni!
Vendég

Ginuska

Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:
Vendég

okr: Köszi a tanácsot, viszont csak annyi gyógyszert kaptam, amennyi a két hónapra elég (febr. 21-én kell visszamennem). Nem akarom a dokimat megbántani vele, hogy okoskodom, mert mindig olyan rendes volt velem, pedig pénzt sosem adtam neki.

Egy kicsit elkeseredtem az inzulin értékeimen, mert én még nem vagyok olyan tapasztalt, mint ti és én azt hittem, hogy ez nem olyan vészes, de úgy látom, hogy nagyon is komolyan kell vennem. Lehet, hogy felhívom a dokit és megkérdezem ezt a gyógyszeradagolást.

Köszi a választ
vicky79
Budapest III. kerület

Ja még valami:

Gondoltam én is elkezdem mérni a hőmet, de nem értem a jelöléseket a hőgörbén. pl. L; E; üres karika;

Azt olvastam, hogy a ciklus első napján lehet elkezdeni a hőmérőzést, de ki tudja mikor lesz nálam ez. A legutóbbi mensim november 25-én jött meg és 5 napig tartott. Mondjuk ezt nem is értettem annyira, mert minden egyéb PCOS tünet jellemző volt rám, csak az nem, hogy kevés jön. Ha én régebben menstruáltam, akkor az 2 kétnél nem tartott kevesebbig.[/img]
vicky79
Budapest III. kerület

Ginuska!

Sajnálom..pedig úgy szorítottam. :(

Okr!

Boldog szülinapot kívánok!

Kép
babancs

Okr!
Boldog Születésnapot! :P

Kép

Kép
rejo

Kép :Krisztinke!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kincsecske!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm a hiányolást!
Nem mentem be a hormon eredményekért. Majd holnap megnézem. Annyira nem vagyok kíváncsi rá. De bármi is lesz, rögtön megírom Petrányi doktor úrnak :)

Gina!
Annyira szomorú vagyok! :cry: :cry: :cry:
Nagyon örülök, hogy ilyen sok erőd van!

Vicky, Sziddi!
Üdv közöttünk :)

Élveztem ezt az eszmefuttatást! :)
Metformin, diéta... és ne felejtsük el a rendszeres testmozgást!

Én a múltkor írtam Nektek, hogy nem lehet ennyire egyértelmű az, hogy kihagyom az édeséget és heti legalább háromszor intenziv testmozgást végzek és jön a PÉ. :? Magam elemzem. Hát kíváncsi leszek erre a hónapra.
Én még annyit tennék hozzá, hogy azonkívül, hogy kell diéta, testmozgás, figyeljük az inzulin szintünket, hol van PÉ hol nincs. Nagyon fontos az, hogy vannak PCOS tünetek, amik a metformin hatására eltünnek: pattanások, hajhullás, szörnövekedés csökkenése.
Mindhármat nagyon érzem.
Ha azt mondom, hogy az elmúlt öt alkalommal borotváltam a lábam és mégis ritka és puha? :shock:
Bikini vonalam több, mint két hónapja volt szedve, alig van szőr és folytathatnám. Nem is tudom mikor volt utoljára rajtam pattanás!
Szóval hat ez a gyógyi. De tudom magamról, hogy kell diéta (legalább édesség csökkentés) és kell rendszeres testmozgás! :)

Rejoka, Mniki, Dimet!
Hogy sikerült a triós tali? Gondoltam rátok, lélekben veletek voltam.

Rejókám édes!
Ma a kollegáim megállapították, hogy összenöttem a telefonnal! :lol: :lol: Ha tudták volna miről beszélgettünk..,. :?

Norka!
Látom megint belelendültél! :)
Úgy szeretem amikor "oktatsz".

Kriszta!
Megint PÉ??? Jajj de jó!
Újra indul ez a szervezet! :)

Kandika! :)
Örülök, hogy írsz. Nekem a felsorolásból csak az nem jött le, hogy mikor volt utoljára teljes hormonprofil ismételve(nekem májusban, ezért ismételtettem meg).
Azért azt jó lenne látni.
Nagyon örülök, hogy lépsz! :)
Kell egy kishúg! :) Vagy kisöccs! :lol:

Hulla vagyok, asszem elég érthetetlenül fogalmaztam, bocsánat érte.
Holnap nekem is lesznek hormonértékeim, de érdekes, most koncentrálódik egy csomó ember hormon lelete! :)

Kavics
(6cn.)
Vendég

Kriszta!
Kifelejtetttem!

BOLDOG SZÜLINAPOT!

Babancs! Te egy zseni vagy, hogy észben tartottad!

Április 16-tól két hétig Győrben leszek! :wink:

Pogi!
Aktív szenet fogyassz! :lol: :lol:
Nevetek, de nagyon sajnállak, remélem minél hamarabb felépülsz! :)
Vendég

Jó estét !

Kavicska, köszi nagyon jól sikerült a tali és volt meglepi "vendég" is Zsizsik személyében ! Gyorsan meg is beszéltük, hogy gyakrabban kéne összejönni !!!!

Okr, hát itt bizony megvolt a PÉ ! Szuper !! Remélem a folytatás +++++ lesz :wink:

Kandika, Ti is milyen régóta várjátok a babát ... :(

no, én elteszem magam holnapra, nagyon intenzív volt a mai napom :lol:
Jó éjt mindenkinek (úgy is tudom, hamarosan kezd az esti műszak :D )
mniki

OKriszta!

Kép Kép
Vendég

Okr
Én nem tudok ilyen szépséges képeket elővarázsolni, de szeretnék nagyon boldog születésnapot kívánni !!!!!
mniki

Kavicska!és Kincsecske! is köszi,hogy hiányoltatok!
Hormonprofil az már 1éve nem volt....de köztudott,hogy tavaly elég lazán jártam orvoshoz!De kedden megyek a beutalóért....mi legyen rajta?
Niki!Natira is 92 május óta vártunk! :?
kandi72
Budapest III. kerület

Niki....teszek helyetted is ok????
Kép Kép:OKR!
kandi72
Budapest III. kerület

Kriszti!

Boldog születésnapot!

Lenne 1 kérdésem:
Valaki közülünk szed Norprolac tablettát?

Kép
lara26

Köszönöm a köszöntést!!!! Kép

Kavicska
Akkor várjuk az eredményeket!Vizsga megvolt?Sikerült?
P.é-reméltem,hogy lesz,de ez szuper ajándék volt.

mniki
hát úgy megdolgoztuk :oops: :oops: ,már nem is mertem benne hagyni a görbében! :oops: :oops: Nagyon bizakodom!
Te mikor tesztelsz??Drukkolok!!!!!Görbédet is megnézném!

Viki
Nem értem :oops: ,akkor ha most emelgeted az adagot ,elfogy a gyógyi febr. 21 előtt?

Kandika,Kincs
Nem csináltok egy ciklus tickert?Én sosem tudom anélkül ,ki hol tart. :oops:

Ada nem véletlenül volt nyűgi. :( Estére belázasodott.Most alszik.Nem tudom a majd két hete adott bárányhimlő elleni oltás csinálja-e(2 hét a betegség lappangási ideje),vagy a ma kezdődött orrfolyás :( :?

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!
Köszönöm kérdésed! :)
Vizsga megvolt, írásbeli, ezért nem tudok eredményt. Remélem sikerült. :?

Kandika!
Nos, akkor leírom, hogy én mit nézettem most meg!
Ciklus 3-ik napján: LH, FSH, tesztoszteron, ösztrogén, progeszteron, prolaktin, DHEA-S, kortizol, TSH, fT3, fT4, SHBG
Most ennyi jut eszembe! :oops: De holnap majd látni fogom! :D És ha van különbség megírom.
Érdemes megnézetni, mert ha egy éve volt, akkor bármi változhatott, de reméljük, hogy csak jó irányba változtak! :)
Úúúúgy örülök, hogy végre lépsz! :) Nagyon örülök! :)
És annak is nagyon, hogy írogatsz! :)
És serényen készíted a táblicskut! :)

Mniki!
:D :D :D
Esti műszak! Kép Ez én volnék? :shock:

Net közelben vagyok és nem is lehet levakarni a billentyűzetről! Kép

Lara!
Én nem :)

Vöcsök és Villám Vili mikor ér haza?

És mi van Mirrel? Tud valaki róla valamit???

Csillagfény???

Gabika!
Jó nagy pocid van! :D És néztem a tickered! Húhh nagyon közel van a VÉG! :shock: :lol:
Ha elkészültetek a lakással, képeket kérünk a "babaszalonról" :)

6cn.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?