Sziasztok!
Kincsecske!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm a hiányolást!
Nem mentem be a hormon eredményekért. Majd holnap megnézem. Annyira nem vagyok kíváncsi rá. De bármi is lesz, rögtön megírom Petrányi doktor úrnak
Gina!
Annyira szomorú vagyok!
Nagyon örülök, hogy ilyen sok erőd van!
Vicky, Sziddi!
Üdv közöttünk
Élveztem ezt az eszmefuttatást!
Metformin, diéta... és ne felejtsük el a rendszeres testmozgást!
Én a múltkor írtam Nektek, hogy nem lehet ennyire egyértelmű az, hogy kihagyom az édeséget és heti legalább háromszor intenziv testmozgást végzek és jön a PÉ.
Magam elemzem. Hát kíváncsi leszek erre a hónapra.
Én még annyit tennék hozzá, hogy azonkívül, hogy kell diéta, testmozgás, figyeljük az inzulin szintünket, hol van PÉ hol nincs. Nagyon fontos az, hogy vannak PCOS tünetek, amik a metformin hatására eltünnek: pattanások, hajhullás, szörnövekedés csökkenése.
Mindhármat nagyon érzem.
Ha azt mondom, hogy az elmúlt öt alkalommal borotváltam a lábam és mégis ritka és puha?
Bikini vonalam több, mint két hónapja volt szedve, alig van szőr és folytathatnám. Nem is tudom mikor volt utoljára rajtam pattanás!
Szóval hat ez a gyógyi. De tudom magamról, hogy kell diéta (legalább édesség csökkentés) és kell rendszeres testmozgás!
Rejoka, Mniki, Dimet!
Hogy sikerült a triós tali? Gondoltam rátok, lélekben veletek voltam.
Rejókám édes!
Ma a kollegáim megállapították, hogy összenöttem a telefonnal!
Ha tudták volna miről beszélgettünk..,.
Norka!
Látom megint belelendültél!
Úgy szeretem amikor "oktatsz".
Kriszta!
Megint PÉ??? Jajj de jó!
Újra indul ez a szervezet!
Kandika!
Örülök, hogy írsz. Nekem a felsorolásból csak az nem jött le, hogy mikor volt utoljára teljes hormonprofil ismételve(nekem májusban, ezért ismételtettem meg).
Azért azt jó lenne látni.
Nagyon örülök, hogy lépsz!
Kell egy kishúg!
Vagy kisöccs!
Hulla vagyok, asszem elég érthetetlenül fogalmaztam, bocsánat érte.
Holnap nekem is lesznek hormonértékeim, de érdekes, most koncentrálódik egy csomó ember hormon lelete!
Kavics
(6cn.)