Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!!!

Nagyon sokat írtatok, írtok aminek nagyon nagyon örülök, csak nehezen tudok visszaolvasni...
Ráadásul jól meg is vagyok ijedve, bámulom a cnn-t, euronewst, durva a londoni robbantás (6 volt eddig). Ráadásul megfenyegették terrortámadással a bevásárlóközpontjainkat!!! (Westend, Mammut Árkád)...állitólag ki is üritik őket...
Bocsi, hogy ezt leírtam, de jól be vagyok parázva..

szisszka

Drága Nárcisz!
Megköszönném ha leírnád még egyszer a terápiát! Látom hogy Évit is érdekelné. Hány naponta érdemes ultrahangra menni?
Előre is köszi.
Kati
Vendég

Sziasztok!

Olyan piros vagyok, mint egy pulyka és nem látok a dühtQl, hogy jön egy ember ahhoz, hogy káromkodjon nekem a telefonba???

Vanda!

Ne izgulj a fiad erQs, és kiheveri ezt az egészet. Nagyon szép gyerek, és látszik rajta, hogy nincs semmi baj!!!

Mindenkinek megy a drukk, de most le kell higgadnom, mert közel állok ahhoz, hogy valakit megtépjek a környezetemben.

Juca

tjuca

KatiKép
Én sose szedtem closty-t, de annyit tudok, hogy ahány eset, annyi féle adagolás.
Szerintem hívd fel a dokidat, hogy mikor és hány szemet kell szedned és mikor ellenőriz ultrahanggal.
Ha ezekre nem mond egyértelmű választ, akkor azt javaslom, hogy ne kezd el szedni, hanem válts orvost.
Ha closty-t szedsz, akkor mindenképpen kell az ultrahangos ellenőrzés, mert elképzelhető, hogy a növekvő tüsző nem reped meg és cisztává alakul! És ha erre a következő hónapban ismet szeded a gyógyit, akkor még tovább nőhet és kinek hiányzik egy öklömnyi ciszta a petefészkébe???
Ezt most komolyan mondom!
Ha a dokid nem akar ellenőrizni, akkor inkább keress mást! Én még nem is hallottam olyanról, akinek csak úgy, mindenféle szedése javaslat nélkül írtak volna fel closty-t!
Tényleg miondenki másképp kapja, attól függően, hogy hogyan reagál a szervezete!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Már nyugodtabb vagyok, most viszont elkapott a pánik. Mi van ezzel a robbantással????

Juca

tjuca

Bocsi az előbbi kitérőért, de azért durva ami a világban történik.

Bogica
Remélem a következő hónap már okés lesz nálatok!

Timi
Nagyon- nagyon Boldog Szülinapot Kívánok Neked!
Apukádnak meg jobbulást!
Neked meg még KITARTÁST!!
Minden rendbejön, meglátod!!!

Móni
Megy a drukk a beszélgetéshez, remélem minden rendben lesz!!!

Stella
Tőlem már most megy a drukk, hogy szép tüszőcskéid legyenek, és minden jól menjen!

Majcsi
Én hiszek az iyen álom dolgokban, szerintem fontos jelentésük van... Freud bácsi nem mondott hülyeségeket! Kép

Éva
Merre mentek nyaralni?Hát kell alkalmasabb időpont,hogy a babó beköltözzön? Szerintem a nyaralás pont ideális, csak ne görcsölj rá... Kép

Tündi
Drukkolok, hogy a hőd a helyén maradjon!!!

Drága Kicsi Unique-m!
Kérned sem kell az extre drukkot, egyébként is megy! Remélem továbbra is hatásos lesz!
Biztos jól kinevetnétek, ha tudnátok, hogy drukkolok... Kép
Egyébként, köszönik kérdésed a tünetek, jó vannak, itt vannak, egyenlőre nem akarnak múlni.
Mensinek ma vagy a következő pár napban kellene megjönnie (remélem nem fog), bár jelek egyáltalán nem utalnak rá, pedig előtte pár nappal már érezni szoktam, de most semmi. Nem tudom mi van... és azt se hogy ez most jó vagy rossz???!!!
Örülök, hogy jó helyen voltál vizsgálaton, meg hogy Istvánba is ok a beutaló!Csak így tovább a pozitív hozzáállással!

Vanda
Sajnálom, hogy Mátéval ez történt!!! De most már minden rendben lesz!!! Megnéztem a képeket, gyönyörűszép, és nagyon nagyon édes a képeken!
Büszke anyuka lehetsz! Főleg, hogy pici fiad már ilyen apró korában, megbirkózott ezekkel a megpróbáltatásokkal!!!

Kati
Üdv közöttünk!Mielőbbi babásodást kivánok!!!! Kép

Sziszka

szisszka

Éva
A hír tv-n volt az előbb bejelentkezés a mammutból, már küldik ki az embereket!!!
A westendből is volt bejelentkezés, ott még csak a bolttulajdonosoknak szóltak, h fél kettőtől kiürités lesz!

szisszka

Sziszka!
Én is most átkapcsoltam hirtelen
olyan szinte, mint a szeptember 11
Kísérteties...

Kép
narco

SzisszkaKép
Köszönöm az extra drukkokat! Kép
Háááát... Én azért megkérnélek rá, hogy egy tesztet mindenképpen helyezz készenlétbe, biztos, ami biztos! Kép Én annyira drukkolok Neked! Olyan klassz lenne, ha így, szinte egyből sikerülne Nektek! És egyébként is azon dolgozom, hogy megdöntsem a táblában az egy hónapra eső zebrák számának növekedési rekordját! Ha bejönne Sysy, Adriana meg Te, akkor.... Húúúúú.... Kapnék nagy puszikat Tünditől, azt hiszem! Kép Pláne, ha neki is oszthatnék, juj de jó lenne!!!!!

KatiKép
Igen, mindenképpen kellene, hogy uh-n nézzenek miközben szeded a Closty-t. Ez nagyon font,s hogy ne legyen hiperstimuláció. (nekem valszínűleg ettől lettek kis cisztáim a petefészkemben, bár megjegyzem, engem nézett a dokim közben, de le is cseréltem a dokimat)
Kérlek, fogadd meg Stella tanácsát! Amikor én először írtam ide a topic-ba, akkor is ő segített nekem, és eddig minden bevált, amit mondott.
Szóval vagy megnéz a dokid uh-n (engem a 10. naptól kezdve nézett 2-3 naponta a Closty alatt), vagy menj másik dokihoz. Ez fontos döntés a jövőre nézve is!

NárciszKép
Most már haladónak számítok a tábla szerkesztésben. Így legalább tuti, hogy végig kell olvasnom minden irományt, és ez nagyon jó! Kép
Hát igen, haladunk az úton előre. Nem nézek hátra. Most épp azon gondolkodom, mi lenne, ha ebben a hónapban (talán utolsó az inszem előtt) eldobnám a hőmérőmet... És csak a megérzéseimre figyelnék. Ki kéne kapcsolnom egy gombot odabenn az egyébként üres fejemben, amitől megszűnne ez az állandó stressz... Kép
Mit gondolsz? Jó 5let lehet?
A vérvételt pedig hogy 4 pontos legyen, a dokim külön kérte. Neki kell minden adat. Látni szeretné a folyamatot is, nemcsak a végeredményt. Ezt mondta.

JucaKép
Nyugi-nyugi-nyugi Kép Küldöm a nyugtató-lazító energiákat!!! Kép

Én azt hiszem most bedugom a fejem a homokba jó strucc módjára és nem figyelem ezeket a csúnya eseményeket a nagyvilágban. Különben bekattanok. Most nem akarok parázni, nyugalom kell, azért vagyok szabin, vagy mi.
A fürdőszoba jelentem kitakarítva. Jöhet a többi Kép

Unique

KépKép
unique

Éva
Köszi a drukkot!
Bizti tök jó lesz a nyaralás! Kép

Engem most hívott egy barátunk, hogy augusztus 18-án lagzi! Tök jó!!! Kép

Nárcisz
Ugye milyen durva?!
De szerintem, az még durvább, hogy az emberek nem is foglalkoznak vele, sőt fel vannak háborodva, h kiküldték őket a mammutból. Na meg a westendben is bemondták, hogy kiüritik az épületet, és az embereket nem érdekli!
Én nem is értem... pedig szerintem azért szeptember 11 után van mitől tartani... hiába van messze Amerika, viszont London itt van a közelünkben...

szisszka

Unique!
Szerintem nagyon jó ötlet. Mit gondolsz, hogy tudatlan embereknek (ahogy itt sokan már mérgeskedtek) egyből összejön, minden hőmérőzés nélkül. Azt felejtjük el, hogy a tetünk az elménk irányítása altt van, jobban is, mint gondolnánk...

Sziszka!
Van mitől tartani, bár túllihegni sem érdemes a dolgot. Mindenesetre jobb biztosra menni, mint kockáztatni emberéleteket, és én a kiürítésseel egyet értek. nem hiszem, hoyg a vásárlás fontosabb lenne,mint az életük. Egyébként a boltokban egy embernek benn kell maradnia, ezen is fel vannak háborodva. Veszélyes egy dolog...

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Unique
Ügyes vagy, hogy kész vagy a fürdővel!
Én ma nem vagyok hajlandó semmit csinálni... Kép
Lusta disznó vagyok! Kép
Nyugi a teszt be van készitve. Úgy tervezem, hogy csak akkor tesztelek, ha jövö hét hétfőig nem jön meg.

Nárcisz
Hát, igen. Mondjuk tuti ki lennék akadva, ha nekem kéne benn maradnom. Az a durva, hogy én dolgoztam a West Endben... most áldom a párom, hogy rábeszélt, h hagyjam ott!
Persze nem kell túllihegni... de jobb félni mint megijedni...

szisszka

SzisszkaKép
Lustálkodni jó.... Nekem ma muszáj végeznem a takarítással. Már nagyon el voltam maradva vele. És most jön a lényeg: portörlés. Pfuj... Már nagyon keresek egy takarítót, csakhát nem könnyű jó, megbízható mebert találni. Főleg, hogy nem is merem megemlíteni, hogy a fürdőszoba kényesebb részeit régi fogkefével tisztítom... Kép Vannak bogaraim, nem mondom! Kép
Ne tedd ezt velem!!! Méghogy hétfő.... Kép Kép Kép
Szóval végigizgulhatjuk Érted a hétvégét... Szép dolog... Kép

NárciszKép
Van abban valami, amit írsz. Tényleg a "tudatlan" embereknek soxor könnyen összejön. Hát most visszabutítom magam Kép
Már el is tettem a hőmérőt és a lapocskát.Kép
Már csak azt kell megállnom, hogy az ovul. tesztet elővegyem, amit a múlt hónapban vettem. Talán menni fog. Remélem. Majd szólok a férjemnek, hogy csapjon a kezemre ha odanyúlok reggel Kép

Áááááá... látom, hárman maradtunk talpon a vidéken...

Tényleg, Szisszka, Te most szabin vagy? (sűrű bocsánat, lehet, hogy csak elfelejtettem vagy elkerülte a figyelmem...)

KépKép
unique

Na csjszik én is itt vagyok, most már ellazulva bágyatagon bámulok ki a fejembQl.

Hát szerintem a bombariadó egyáltalán nem vicces, de nekem már régen volt egy olyan rossz megérzésem, hogy Magyarországon megéri valamilyen disznóságot csinálni, mert ott lihegett az állam az USA és Anglia meg Spanyolország jobbjánKép

Tudom politika, de akkor is. Különben, hogy ne csak rossz élmény kötQdjön szept. 11-hez, én akkor születtem, sQt tavaly akkor házasodtunk, lévén más körökben nem volt olyan népszerq ez az idQpont.

Más.

Lehet, hogy nekem is orvost kell váltanom, mert ugyan rendi, de az a bajom, hogy szedem most pl. az Utrót, mint a múlt hónapban is, de még egyszer sem voltam vérvételen, és uh is csak akkor volt amikor baba is. Kicsit úgy érzem magam, mint egy kísérleti nyúl, úgyhogy Kati mindenképpen ragaszkodj a vizsgálatokhoz!!!

Tud valaki valamit Abkarovicsról (Péterffy), ha igen, küldjön nekem egy mailt. Most Q az egyik tpp, mert ajánlották, de ha tudtok becsületes rendi dokit, jöhet a mail!!!

Nekem is kellene már takarítanom, de majd most hétvégénKép
Pormacskák eltüntetésére kell egy szQrös, nem túl nagy és nem túl intelligens állatKép , nekünk a szomszéd kutyája jött be eddig a leginkább Kép

Na megyek dolgozok még egy kicsit.

Juca

tjuca

Unique
Nem szabin vagyok, csak itthon dolgozom, és tök jó, hogy nagyrészt én osztom be az időm.
Mondjuk néha bekattanok és mehetnékem van! Kép
Az is jó, hogy páromnak is olyan melója van, amit itthon is tud csinálni, de van amikor muszály mennie...
De nagyon jó, hogy sok időt tölthetünk együtt! Kép

Egyébként régen rendetlen disznó voltam, mostanában meg egyre jobban rendmániás leszek... nem is értem... lehet, hogy a korral jár? Kép Kép Kép
Egyébként azért tűztem ki hétfőt tesztnapnak, mert ugye ma van 29cn, és 29-31 szokott megjönni, és ezt meg akarom várni.. nem akarok csak úgy tesztelgetni bele a világba Kép
De ha valami van, úgyis tudjátok, hogy azonnal szólok! Kép

szisszka

Sziasztok!

Hát megjöttem. Elmondtam a problémáimat, hogy néha bekéne mennem az egyetemre, úgy nézett ki, hogy pozitívan állank hozzá, de majd csak jövő héten hívnak, hogy felvettek-e.

Stella,
Nem tudom, hogy mi van a ciklusommal. A melleim egyre érzékenyebbek, a reggeli hányinger továbbra is megvan, délig nem is nagyon tudok enni. Viszont ma reggel csináltam egy tesztet, Clearbluet, de negatív lett. Felhívtam a dokit, azt mondta, hogy a tesztnek ki kéne mutatnia, és lehet, hogy a duphaston zavart be, bár az abbahagyása után 3-4 napon belül meg kellett volna jönnie. Ha jövőhétig sincs változás, akkor megvizsgál. Ja és a hőm ma reggel is 37,2 volt.

Szisszka,
Nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön. Hétfőn várjuk a jó hírt.Kép

Unique,
Akkor kapd el este apucit, nehogy lemaradjatok valamiről.Kép

Tündi,
Remélem te is meglepsz minket egy pozitív teszttel a jövő héten.

Vanda,
Nagyon sajnálom, de reméljük most már minden rendben lesz. Nagyon aranyos a kissrácKép

Jófi,
Jó lenne, ha jelentkeznél, mert nagyon hiányzolKép

Lányok,
Ez a terrortámadás tényleg szörnyű és hogy még nálunk is ilyen riadó van. Azt hiszem kezdek félniKép

Móni

Kép
móni23

Kati!Kép

Bocsi a belekotyogásomért, de Stellának igaza van closty ügyben.
Nálam is megnőtt hatalmasra a tüsző, de hál Istennek megrepedt lett belőle a hamarosan megszületendő babánkKépKépKép

Szóval kell az UH ellenőrzés hozzá az tuti!!!!

Különben több kárt tesz egy ilyen ciszta ha kijön mint gondolnád.

Tettem fel két új képet albumomba(Mea albuma) a kicsi szobijárólKép

Mindenkinek mennek a drukkok!!!!

Puszi

Mea(30+4)

Mea
mea

Sziszka!
Szerintem is így érdemes tesztelni.

Mea!
Egyetértek a Closty üggyel. Tényleg mindig vizsgálgatni kell UH-val, mert különben nem szabályos a dolog.

Nárcisz

Kép
narco

Mea!
Köszi hogy ezt megosztottad velem! Így szép reményeket fűzök a Clostyhoz. :-)
Nagyon örülök a babátoknak. Nekem jövő héten kell megjönnie, addig meglesz a dokim is. Te hova jártál a Closty miatt? Hol az a doki, aki ezt a csodát segítette?
Köszi mindenkinek a drukkot. Ha elkezdem szedni, akkor jobban hozzá tudok majd szólni a mindennapokhoz. Addig "csak" infot, és biztatást gyüjtök.
Köszi Mindenkinek. Kati
Vendég

Móni
Remélem, sikerül a munka!!! Drukkolok, hogy jó hírrel hívjanak!
Köszi a drukkot! Kép

Mea
Nagyon szép a babasarok, és a szoba is! Kép
A Micimackós szönyeget hol vettétek? Én teljesen oda vagyok érte!! Mindent gyűjtök ami Micimacival és barátaival kapcsolatos! Kép

Nárcisz
Jól esik az egyetértésed, tényleg. Én már az elején elhatároztam, hogy csak így akarok majd tesztelni.
Ja, akkor én is "tudatlan" vagyok, én se hőmérőzök... Kép de nem is akarok (pedig megfordult a fejemben). Ebben a hónapban volt ov.teszt, de ha most mondjuk nem jön össze a babó, akkor következő hónapban azt sem szeretnék. Mert azon gondolkodtam valamelyik nap, hogy lehet jobb ha nincs semmi ilyen külső behatás, hanem csak meglepetés szerűen érkezik meg a babóca... és így talán kisebb a rágörcsölés meg minden. Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Hát ma reggel teszteltem... Bár ne tettem volna! Annyira bíztam a tüneteimben, annyira úgy éreztem, most sikerült... Kép Akkor még nem is keseredtem el nagyon, gondoltam, biztos túl korán van még. De aztán fura dolog történt velem. Délután elkezdtem barnázni. Soha előtte nem volt még ilyen. És még csak a 31.cn-vagyok. Szombat óta görcsölgetek is,ma kicsit erősebben. Létezik, hogy lerövidült a ciklusom? Bár még nem jött meg. Baba mindenesetre nincs. De akkor mi van??? Annyira el vagyok kenődve, el sem tudom mondani. Bocsi, hogy ilyen pesszimista vagyok, de nem tudok napirendre térni...

Sysy!Nekled továbbra is drukkolok! nem tudom hány naposak a ciklusaid, de ha több mint egy hét múlva jönne meg, akkor még várj. A teszt kb. a 13-14.naptról mutatja ki leghamarabb a terhességet.

Puszi: Adri

Kép

Kép
adriana

SziasztokKép

Nagyon nem volt időm olvasniKép

Kivi
Most látom csakKép, nagy-nagy gratula a zebráhozKép

Mea
Nagyon gyönyörű a babaszoba és a babasarokKép, és úgy összességében mindenKép
Az autósülést pedig nem olyan biztos, hogy nem fogjátok szeretni. Én hálát adok az égnek, hogy feltalálták, mert Kristóf imád benne csücsülni,(az ágyát 10 perc után megúnja), mindig oda viszem a lakásban, ahol én is vagyok, és ebben ücsörög amíg én eszek, mosogatok, fürdök, ruhákat teregetek,stb.

Csináltam egy sorozatot Kristófról, felteszem, ha nem baj:

KépKép

KépKép

Babus

Kép
babus2005

Adri
Nem tudom mi lehet...
Lehet, hogy van ott baba... lehet, túl korán teszteltél... vagy nem tudom...
azért én drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Babus
Én mindig szívesen látom Kristóf képeit!!!
Szerintem már mondtam, hogy imádom a fiad!!! Kép Mindig jó kedvre derít, ha látom a fotóit!
Ha meg alapból jó kedvem van, akkor még jobb kedvem lesz! Kép Kép Kép

Puszi nektek: Sziszka

szisszka

Babus!
Nagyon édes a Kristóf. Tényleg olyan vidámságot áraszt és ad.
Mennyi idős?
Ami a fogantatást illeti, tényleg nem kellene görcsölni rajta, de amilyen az ember, amikor tényleg szeretne valamit, csak arra gondol. Arany középutat kell megtalálni!
dbogica

Bogica
5 és fél hónapos lesz hamarosanKép

Szisszka
Örülök, hogy téged is jó kedvre derít KristófkámKép
Egyébként hihetetlen milyen szívből és milyen őszintén tudnak még nevetni a babák.

Babus

Kép
babus2005

Babus
Hát igen a babák már csak ilyenek! Tiszta lelkek!
Egyébként amikor megkaptam a kiskutyusom tavaly szülinapomra, állandóan cipeltem magammal, velem volt ha főztem, fürödtem, szóval mindig... ahogy Kristóf is mindig veled van! Kép Na, csak arra akartam kilyukadni, hogy valószínűleg én is ezt fogom tenni ha lesz gyerkőcöm Kép
Ja, azóta a kiskutyából nagykutya lett, 40 kg-s már a kincsem Kép Ja, és vasárnap lesz egy éves. De imád hozzám bújni, sőt jön és beleül az ölembe! Kép Nekem most még egylőre a kutyusok a gyerkőceim... Kép

Sziszka

szisszka

Kati!Kép

II.nőire járok, ott a dokim, de nem nála szülök, már új vanKép

Szisszka!Kép

KösziKép A miccimacis szőnyeget Brendonban vettük, nem volt olcsó de ilyet szerettem volna és ott találtam csakKép

Babus!Kép
Köszike Nekes is a dicsérő szavaidatKép
Én is csak dicsérni tudom Kristófkát, egy kis édi bédike, akit úgy meg lehetne dögönyözniKép
Nagyon cuki és vidám krapekKép

Jó éjt Lányok!!!Kép

Mea
mea

Sziszka!
Tudod, hoyg nem úgy értettem a tudatlanokat. Csak vannak emberek, akik hagyják, hogy csak úgy megtörténjenek velük a dolgok, én őrájuk gondoltam. Akik mit sem sejtenek a gyógyszeres kezelésről, meg az ovulációindukcióról...
Boldogok a tudatlanok, mert övék a mennyek országa. Így értettem...

Babus!
Milyen jó lesz, amikor már felnő és megmutatod neki ezeket a képeket. sajnálom, hoyg nálunk nem volt ilyen. Kép

Nárcisz

Kép
narco

Mea
Hát azért csak meglesem azt a szőnyeget... Kép

Nárcisz
Tudom, hogy nem úgy értetted! Kép
És egyetértek veled! Kép
Na ezt jól megaszontam... Kép
már kezdek álmitos lenni

Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!!! Kép

szisszka

Sziasztok Kép
Végre sikerült végig olvasni az egy heti terést Kép
Úgy hogy jelentem képben vagyok Kép

Anyucik Kép
A kis porontyaitok tündériek egytől-egyig Kép

Kati Kép
Üdvözöllek köztünk és mielőbbi babásodást kívánok Kép

Kinga Kép
Annamari még két hétig oviban van, bár ez már neki szinte nyaralás Kép
Járnak mindenfelé a csopival, voltak uszodában, gyermekvasutazni, állatkertben...

Nárcisz Kép
Most majd igyekszem egy kicsit aktívabb lenni és persze a képekről sem feletkezem meg Kép

Unique Kép
Már itt is egy igazi Micimacis kép, amit már hiányoltatok Kép
Kép

Szép álmokat, holnap jelentkezem Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Annácska!
Na végre! Végre itt vagy, és van kép is Kép

Ma megint beszámolok, de már annyira fáradt vagyok, hoyg alig látok ki a fejemből. És még a KV is elogyott. Mindjárt elalszom...

Nárcisz

Kép
narco

Jó reggelt!

Nárcisz Kép
Ha esetleg nem tudnék ma már jönni: gratulálok az első házassági évfordulótokhoz, további minden jót, sok sikert és boldogságot kívánok! Na meg szép ünneplést! Kép

Annácska
Köszi a képet, nagyon aranyosak a figurák Kép

Stella
Cérnáid hogy vannak? Remélem nincsenek olyan fájdalmaid mint az elsőnél! Szurizás megy? Kép

Szép napot mindenkinek!

Tündi
Vendég

Tündike!
További boldog, szép éveket kívánok neked. Köszönöm, hogy gondoltál rám. Remélem ti si jól eltudjátok majd tölteni ezt a gyönyörűszép napot.
Vannak még esküvői fényképeitek? Most újat raktál fel. Jó lenne nézegetni Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Kivi!
Nagyon nagy gratula a zebrácskához. Kép Nagyon vigyázz magatokra!

Vanda!
Szörnyű lehetett amin keresztül mentél, nagyon sajnálom! Remélem semmi hatása nem lesz ennek az egésznek a kicsi életére, és nagyon sok boldogságot és örömöt tartogat nektek az élet. Máté gyönyörű formás baba. Kép

Babus!
Kristóf még mindig nagyon édi. Kép Nincs valami ötleted, hogyan lehet a babákba több kaját beletuszkolni? Vivi olyan keveseket eszik, hogy félelmetes. Eddig olyan jó étvágya volt, most meg semmi egy hete. Tegnap voltunk a gyerekorvosnál oltáson, szerinte semmi baja. Már 90-100 grammokat evett, most meg 50-et úgy kell beleerőszakolnom.

Ja majd elfelejtettem, ma két hónapos a kicsilány! Kép Úgy rohan az idő!
Nikol

Kép
nicol

Jó reggelt mindenkinek!!!

TündiKép és NárciszKép
Mindkettőtöknek kívánok nagyon boldog ünneplést az első évfordulótok alkalmával! Pihenjetek sokat és koncentráljatok a párotokra! Kép
Ja, és Tündi: kívánom Neked, hogy megajándékozd a párodat a szép nap alkalmával egy zebrácskával!!! Kép

Unique

KépKép
unique

Kép
Kép

KépKép
unique

TündiKép
Gratula nektek is az évfordulóhoz!
Remélem fergeteges ünnepi hangulat lesz nálatok Kép!
Köszi, a cérnák jól vannak, csak kicsit fájnak és nem olyan durván, mint múltkor.
A szurikat meg már annyira megszoktam, hogy nem is tudom mi lenne velem, ha nem böghetném meg magam naponta.
++++++++++++++++++++++++++++++
Ez itt mind a hődnek és a pocaklakódnak megy!

MóniKép
Sajnálom a - tesztet! Ez totál érthetetlen!
Talán a vizsgálaton majd kiderül valami!
Stella

Kép
stella9

Adri, SzisszkaKép
Ugye még fenn van a hőm-tök? Ugye minden rendben Veletek?
Nyugtassatok meg... Kép

MóniKép
Minden rendben Veled?

BabusKép
Tündéri a fiad! És ez a mosoly!!! Kép

AnnácskaKép
Hurrááááá... Végre itt! Kép
Éljen az otthoni internet! Kép

Ha minden jól megy, ma meglesz az eredményem a tegnapi vérvételnek. Drukkoljatok, hogy minden ok legyen! Kép Majd jövök, beszámolok!

KépKép
unique

Sziasztok Zsu vagyok!

Volt már egy pár alkalom, hogy ezen az oldalon olvasgattam mindenféle infókat a babákkal kapcsolatban, és egyszer csak rátaláltam erre a "kis" csapatra. Mivel Ti is hasonló cipőben jártok, mint én, gondoltam megkérdezem, csatlakozhatom-e Hozzátok?
Nagyon tetszik, ahogy megbeszélitek egymással az örömötöket, vagy éppen bánatotokat. :-)

Magamról annyit mondanék, hogy 26 éves vagyok, Kecskeméten élek a párommal. 2 éves házasok leszünk augusztusban, és azt gondoltuk, most már tényleg eljött az ideje annak, hogy 3-an legyünk. :-) Az előző hónapokat azzal töltöttem, hogy elmentem dokihoz, hogy az olyan nagyon várt terhesség előtt kivizsgáltassam magam. Hála Istennek, úgy néz ki, minden rendben van. Így ebben a hónapban elkezdtük a "babaprojektet" (mi csak így hívjuk)... Majd kiderül, mi lesz az eredmény.

Hát most ennyit.
Üdv mindenkinek
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok Kép
Köszönöm a kedves fogadtatást, nagyon jól esik Kép

Nikol Kép
Ne agonizáj azon, hogy mennyit eszik Vivi. Amíg szépen fejlődik nincs gond Kép Arra kell figyelni, hogy még ha keveset is, de hízzon hétről-hétre Kép Annó nekünk azt mondta a dokink, hogy ha a gyerek édes enni fog Kép Vannak mély pontok náluk is. Gondolj csak bele, neked sem mindig van kedved degeszre enni magad Kép

Unique Kép
Én is repdesem a boldogságtól a net miatt Kép
Így maj otthonról is tudok dolgozni Kép

Tündi, Nárcisz Kép
Keresek még Micimacis képet Kép

Zsu Kép
Köszöntelek nálunk és remélem mielőbb babás leszel Kép
Uniquenál be tudsz kerülni a táblába, ha van kedved hozzá. Még annyit kellene megadni, hogy ma hanyadik napon vagy és hogy milyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaid Kép
Drukkolunk Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Jól lemaradtam, így most már frissíteni sem merek, mert már káprázik a szemem a sok olvasástól!
Narcó ötletét pártolnám, hogy a küldés ablak ne legyen alul, mert most szó szerint elő kellett vennem egy jegyzettőmböt, hogy ne felejtsem el amit írni szeretnék! Ha valakit mégis kihagyok, az csak a káptalan agyam miatt van! És alőre is bocsánat!
Mentségemre legyen mondva egy hetet kellett behoznom! Kép

Móni!
Szerintem is jó döntés, hogy váltasz! Remélem jövő héten azért hívnak, hogy szeretettel várnak!
Azt hiszem semmiképp nem jó, ha "ráfekszünk" a babaprojektre, mert olyan rossza az a havi negatív hullám. Szerintem már magában a mensi is elég, nemhogy még plusz kesergést hozzon magával!

Timi!
Papád remélem jól van!
Szülinapodra utólag is!
Kép
Milyen kenyérsütőtök van?

Wish!
Hogy érzed magad? Élvezd ki ezeket a napokat! Most még kényelmes így négyesben!Kép

Unique!
Remekelsz a táblával!
Vizsgálatokhoz szurkolok! Terheléses vércukor jó ha megvan, legalább nem babával együtt fognak szekírozni!Kép
Remélem ilyen sikeres és egyenes út vezet a babád felé végig!

Tündi!
Már nincs sok a szabiig! Kép
Bizonyítsd a női megérzések létjogosultságát!

Tündi! Narco!
Gratula az évfordulótokhoz!

Narco!
Vezetni jó! Milyen a meló?

Virág!
Gratulálok a forgalmi vizsgádhoz! És gykorolsz?

Sysy 77!
Ne izgulj a kresz nem lesz veszélyes! nem nehéz megtanulni!
Bár én már elég rég tanultam, és az új szabályokat nem ártana átnézni, de lusta dög vagyok! Kép

Juca!
Láttam a napozó macskákat! KépKépKép
A Péterfy nagyon jó kórház, Abrakovics dokit pedig mindenki dícséri aki ismeri (én spec pont nem), ha gondolod nézz be a Péterfys topikba, ott majd mesélnek!
Remélem mielőbb visszatérhetek én is a kórház szülészetére!Kép

Évi79!
Mizújs veled?

Duddu!
Meggyógyultál? Itt a hétvége! Kép

Stella!
Azért ne szokd meg a bökdösést! Legalábbis tűvel ne! Mással, az más Kép! Azt csak szorgalmasan! Kép
Cérnácskáid meg tegyék a dolgukat!

Kati76!
Szia!
Sikeres és gyors kistesóprojektet előre is!

Nicol!
Szerintem ha jó a kedve lánykádnak, ne tömd! Õ tudja mennyi kell neki! Olivér is kukacka, még most is, és hol felfal mindent, hol alig eszik egy-két kanállal napokig. De a kedve mindig jó! Ennél jobban mweg szerintem semmi nem mutatja baba állapotát!
Nem kell mindig annyit hízniuk, amennyit a könyv előír! E téren is legyenek csak egyéniségek!Kép

Vanda!
Nagyon szép a babád! Olyan édes az alvós képe! Nem mintha eddig nem, de most mégjobban szeretnék egy ilyen kistesót!
Nem lesz vele semmi baj! Szeressétek nagyon egymást!

Jófi!
?????

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Nárcisz Kép
Köszi a jókívánságokat Kép Majd cserélgetem a képeket a profilomban Kép

Unique
Köszi neked is, hát igen, éppen ez a szándékom, hoyg az évfordulóra ilyen meglepit adhassak Kép

Stellus Kép
Köszi mindent Kép A fergeteges hangulat abból fog állni, hogy elmegyünk vacsizni abba az étterembe, ahol volt a lagzink Kép És ha vasárnap is fenn marad a hőm, meg menzi sehol, akkor aznap csinálok egy tesztet. Bár lehet hoyg most jól megijesztettem, és inkább megjön.... Rendkívül enyhe fejfájásom jelentkezik Kép Remélem ez csak tréfa répa... Inkább nem is gondolok rá Kép
Örülök hoyg jól viselkednek a cérnáid, és hogy a szurik meg se kottyannak neked Kép

Zsu
Üdv, sok sikert!

Tündi
Vendég

Sziasztok!!!

Annácska
Nagyon hiányoztál ám!!! Kép

Tündi, Nárcisz Kép
Nagyon Boldog Házassági Évfordulót, és további sok szép boldog évet kivánok! Kép

Unique
Még jól vagyok egyenlőre (én nem hőmérőzök).
Viszont azt álmodtam, h megjött... és mióta felébredtem, olyan érzésem van, hogy meg fog jönni... de lehet, h ez az álom miatt van, nem tudom... Majd meglátjuk.
Én azért drukkolok, hogy ne... Dehát ha mégis megjön, akkor sem dől össze a világ! Kép
Eredmény van már? Ha lesz, akkor szólj!!! Tudod, hogy megy az extra drukk! Kép

Réka
Ugye meggyógyultál?

Adriana
Mi van veled? Kiderült már valami?

Sysy
Neked megy a drukk!!! Kép

Zsu
Üdv köztünk, mielőbbi babásodást kívánok! Kép

Sziszka

szisszka

Eszter, Nárcisz
Nekem ha sok volt a mondandóm és sok embernek akartam írni, akkor Word-be beírtam a szöveget, amikor kész lettem csak átmásoltam, beírtam a mosoly-fejeket, és kész is voltam Kép

Judit mindenkit puszil, szegény nagyon kész van, alig alszik. Reméljük hamarosan jobb alvó lesz majd a kis Atti Kép

Tündi
Vendég

Szia Lányok!

Ma arra keltem, hogy kapok levegőt és hogy végigaludtam az éjszakát "trombitálás" és köhögés nélkül. Így boldogan felkeltem, elkezdtem tenni-venni, mire olyan szédülés fogott el, hogy ihaj. Így "kénytelen" vagyok ülőmunkaként Internetezni. De legalább végigolvastam mindent. Mivel délután muszáj kimennen Érdre a nagymamámhoz, gyorsan írok nektek.

Sziszka!
Nagyon tetszi a laza hozzáállásod. Szerintem ez kell a babásodáshoz! Ha elveszteném útközben ezt a könnyed hangulatot, kérlek figyelmeztess erre, mert szerintem EZ KELL! Hétfőn várjuk a teszthíreket!

Adriana!
Ne keseredj el azonnal. NEm lehet, hogy túl korán teszteltél? Sajnos a tünetek már engem is becsaptak egy párszor. De ez legalább megtanított, hogy következő hónapokban ne higgyek ezeknek a tüneteknek és ne teszteljek idő előtt! Fel a fejjel, még semmi sem biztos!

Timi!

Nagyon boldog születésnapot kívánok neked! Füled érjen sokáig!
Sok erőt kívánok édesapád ápolásához, de ha jól értem, nincs nagy baj!
És új hónap, új remény!

Nárcisz!
Még nem is gratuláltam a jogsidhoz!
Én már rég megcsinálam, de akkor annyira izgultam a forgalom vizsgától, hogy egy fél nyugtatóval tudtam megcsinálni!
Egyébként tényleg lehet, hogy jobb lenne, "tudatlanul" csinálni a dolgokat. Én ezt a szót úgy értelmezem, hogy nem tudatosan. De az azt is jelentené, hogy se hőmérő, se tesztek, se fórum, mert így azért naponta beleéli magát az ember a témába. És bevallom, hogy mivel többször segítettetek a terheket ledobni a vállamról, erről nem szívesen mondanék le, még ha le is maradok néha az olvasgatással.

Évi79!
Ez a beszéd! A nyaralás sokat fog segíteni! Aztán jövő hónapra alig marad zebrátlan név a táblázatban!

Tündi!
Nagyon jó nyaralást és egyben babásodást kívánok Nektek is!
Azt tudtátok,hogy nyelvújítók vagyunk? Ez a "babásodás" szó nagyon édes.

Vanda!
Ezen a babán aztán nem látszik semmiféle betegség! Nagyon szép kisfiú!
Megnéztem a képeket, s mostmár értem, hogy miért nem kaptunk időpontos esküvőre a Barabás Villába márc. 19-re. Ez hihetetlen. Ugyanis aznapra terveztük a nagy napot és ugyanoda! Végül ott tartottuk, de csak ápr. 23-án. De milyen jó, hogy így lett, mert mindennel elkészültünk és több külföldi rokonunk és barátunk is csak így tudott hazajönni.
Ez vicces, nem?
Sok boldogságot és egészséget mindannyiótoknak! A nehezén már túl vagytok!

Móni!
Örülök, hogy jól ment az interjú, most már csak türelem és minden kiderül!

Kati76!
Üdv köztünk! Bár ez furcsán hangzik, mert én is eléggé "újlány" vagyok (azaz újasszony... hi-hi-hi.. én is akarok mosolygó fejecskéket!!!)
Én tanácsot nem tudok a closty-val kapcsolatban, sőt kérdeznék. Honnan derül ki, hogy arra van szükségetek? Azaz milyen esetekben választják ezt, mint kezelést? Segítsetek a tudatlannak!

Majcsi!
Én is sokat álmodok, de úgy tudom, hogy ha szeretnéd, hogy bekövetkezzen, nem szabad elmondani senkinek. De persze ez csak babona. Szívesen elmennék egy álomfejtőhöz. Ráadásul képzeljétek el, a közös képviselőnk és a fodrászom is gratuált a kicsihez, aki még meg sem fogant! Fogalmam sincs, honnan vették, de nem esett rosszul és nem tudom nem pozitívan értelmezni!

Unique!
Hétfőn leszek 27, így átírhatod a táblában.

Lányok!
A hőmérőzéssel kapcsolatban érdeklődnék. Most vettünk egy digitális hőmérőt, amely nemtűnik túl megbízhatónak. Elvileg használható lenne hónaljban és szájban is, de elég különböző értékeket mutat. És kétszer egymás után mérve is képes különbözőt kihozni. Lehet,hogy a betegségem az oka. De ti mit használtok és hogyan?

Ma és tegnap csináltam LH-tesztet. Negatív. Kicsit aggódok, hogy már elmúlt a pé-m, csak nem vettem észre. Mivel most 27 napra jött meg bármi lehet. Azért csinálok még holnap is. És attól, hogy nem tudtam mikor van, azért voltunk együtt "papával", maximum meglepetés lesz,nem? Csak ez a betegség kicsit rosszul hatott a gyakoriságra.

Na befejezem, mert lassan az egész oldalt betöltöm. Szerintem életemben nem lesz még egyszer ennyi időm, hogy olvasgassak és írogassak!

Szép napot mindenkinek:
Réka

Ja és raktam fel egy képet magamról és a páromról!
Vendég

Annácska, Eszter!
Köszönöm a tanácsokat. Én is így gondoltam, de a védőnő annyira leszúrt, hogy miért nem etetem többet, meghogy a napi 4,5-5 decinek minden nap meg kell lennie, hogy már azt hittem valamit nagyon rosszul csinálok. Kép Pedig 1 hónap alatt 600 grammot hízott. Én úgy tudtam az bőven elég.

Nicol

Kép
nicol

Ajjaj!
Én is javaslom a beírós tábla felülre kerülését!
Én is jegyzeteltem, hogy mindenkinek írjak, akinek akarok!
De assz'em tévedtem: most Virág, vagy Nárcisz szerzett jogsit? Mindjárt begolyózok.
Mostmár bevallom, hogy eleinte Sysy-t és Sziszkát is kevertem. Lehet, hogy fordítva is írtam valamit. Ha igen, így utólag is elnézéseteket kérem!

Réka
Vendég

RékaKép
A digitális hőmérőnek az a titka, hogy nem csak addig kell vele mérni, amíg el nem kezd csipgni, hanem meg kell várni az 5 percet.
Ugyanis elég sokat változik az érték a csipogás után is, legalábbis nálam.
5 perc alatt viszon szépen beáll!
Sok sikert!

TündiKép
Én úgy gondoltam a fergeteges ünneplést, hogy a Párod, Te és a zebra Kép!
Fejfájás biztos a hülye idő miatt van!
Stella

Kép
stella9

Réka
Szerintem jókat írtál, nem vettem észre hogy kevertél volna minket... talán egyszer... Kép
Egyébként én is szoktam jegyzetelni mostmár bevallom! KépKép Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!
Ugye az nem lehet, hogy ha valakinek lemegy a hője, és megjön, mégis terhes? Mert azt gondolom, ha megjön, lehet valaki terhes, de akkor valószínű fent marad a hő, igaz? Nem butaságnak szántam ezt, csak inkább tájékozatlan vagyok.
dbogica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?