Sziasztok!
Jól lemaradtam, így most már frissíteni sem merek, mert már káprázik a szemem a sok olvasástól!
Narcó ötletét pártolnám, hogy a küldés ablak ne legyen alul, mert most szó szerint elő kellett vennem egy jegyzettőmböt, hogy ne felejtsem el amit írni szeretnék! Ha valakit mégis kihagyok, az csak a káptalan agyam miatt van! És alőre is bocsánat!
Mentségemre legyen mondva egy hetet kellett behoznom!
Móni!
Szerintem is jó döntés, hogy váltasz! Remélem jövő héten azért hívnak, hogy szeretettel várnak!
Azt hiszem semmiképp nem jó, ha "ráfekszünk" a babaprojektre, mert olyan rossza az a havi negatív hullám. Szerintem már magában a mensi is elég, nemhogy még plusz kesergést hozzon magával!
Timi!
Papád remélem jól van!
Szülinapodra utólag is!
Milyen kenyérsütőtök van?
Wish!
Hogy érzed magad? Élvezd ki ezeket a napokat! Most még kényelmes így négyesben!
Unique!
Remekelsz a táblával!
Vizsgálatokhoz szurkolok! Terheléses vércukor jó ha megvan, legalább nem babával együtt fognak szekírozni!
Remélem ilyen sikeres és egyenes út vezet a babád felé végig!
Tündi!
Már nincs sok a szabiig!
Bizonyítsd a női megérzések létjogosultságát!
Tündi! Narco!
Gratula az évfordulótokhoz!
Narco!
Vezetni jó! Milyen a meló?
Virág!
Gratulálok a forgalmi vizsgádhoz! És gykorolsz?
Sysy 77!
Ne izgulj a kresz nem lesz veszélyes! nem nehéz megtanulni!
Bár én már elég rég tanultam, és az új szabályokat nem ártana átnézni, de lusta dög vagyok!
Juca!
Láttam a napozó macskákat!
A Péterfy nagyon jó kórház, Abrakovics dokit pedig mindenki dícséri aki ismeri (én spec pont nem), ha gondolod nézz be a Péterfys topikba, ott majd mesélnek!
Remélem mielőbb visszatérhetek én is a kórház szülészetére!
Évi79!
Mizújs veled?
Duddu!
Meggyógyultál? Itt a hétvége!
Stella!
Azért ne szokd meg a bökdösést! Legalábbis tűvel ne! Mással, az más
! Azt csak szorgalmasan!
Cérnácskáid meg tegyék a dolgukat!
Kati76!
Szia!
Sikeres és gyors kistesóprojektet előre is!
Nicol!
Szerintem ha jó a kedve lánykádnak, ne tömd! Õ tudja mennyi kell neki! Olivér is kukacka, még most is, és hol felfal mindent, hol alig eszik egy-két kanállal napokig. De a kedve mindig jó! Ennél jobban mweg szerintem semmi nem mutatja baba állapotát!
Nem kell mindig annyit hízniuk, amennyit a könyv előír! E téren is legyenek csak egyéniségek!
Vanda!
Nagyon szép a babád! Olyan édes az alvós képe! Nem mintha eddig nem, de most mégjobban szeretnék egy ilyen kistesót!
Nem lesz vele semmi baj! Szeressétek nagyon egymást!
Jófi!
?????
Eszter