Új privát üzeneted érkezett!

dezsi: én néha nem csak lélekben :lol: előbb ettem egy kis csokit :wink:

katica
katica30

Katica!
most nyomtam le egy Ferrero Rocher-t a torkomom :lol:
dezsina

Látom, megint LAPTETŐ
dezsina

dezsi: :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Juli, tenyleg :?: Ha en ezt tudom... a tegnapot meg mar nem lehet a maval potolni..mert ma pentek van.
De azert inycsiklandozlak benneteket egy kicsit. En most ezeket kivantam meg :lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép

Csajok, azert abba gondoljatok bele, hogy nekunk talan mar az eletben sosem kell bajlodni a gumival..... :oops: :lol:
Always look on the brighy side of life... :wink:

Most ez hogy jutott eszembe..... :oops: :?: talan a sok edessegrol :lol:
katavirag

Sziasztok!

Szeretettel gratulálok az újdonsült szülőknek az ikerbabókhoz :D :!:
Dóra baba pedig igazán bűbájos, sok örömet hozzá :D :!:

Zsani, én K.-hez jártam, de a nyári szabadság miatt a lényeget mégis B. csinálta...

Most kaptam az alábbi böjti receptet:

Kép

Egyébként én a magam részéről maradtam a tükörtojásos lencsénél...

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Csajok, holnap megpróbálom majd a kókusztekercset, ma zsemlét sütök :wink:

Alle?

Katica lassan Te is kezdesz.Milyen protokollod lesz?

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
Holnap bolét iszom! apukámmal szoktunk részeges napot tartani! Nagy tál, mélyhűtött vegyesgyümölcsök és egy üveg édes pezsgő. Hűtőben jó pár óra múlva fogyasztva!!!! hmmmmmmm.... Isteni! Közben beteszünk egy filmet a házimoziba teljes hangerő, csihi puhi :lol: italozás!!! :lol: :lol: :lol: Hát igen, aki nem terhes italozhat :lol: :lol: :lol: sajnos :cry: :wink:
dezsina

Bella: EZAZ! Én is ezen recipe alapján csinyálom :lol: :lol:

Katica: én is fogyózok.. Csak nem most :lol: :lol: :wink:
De megértelek, de hidd el, ha reggel eszed, estig letornázod :wink:

Majd este még benézek..

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsi amig Ti italoztok, addig én majd eszegetem a kókusztekercsemet :wink:

Kép

csibe
csibe32

Csibe, feljebb irta Alle, hogy ET+14 nega :cry: :cry:

Most mar valaki csek terhes lesz man....

Csibe, talan pont TE :lol:
katavirag

Csibe!
váljék egészségetekre :D
dezsina

Katavirág lehet, hogy én sem leszek befutó ET+7 nega teszt :cry:

Kép

csibe
csibe32

Elarulom, hogy en a ET+7 bagoztam egy nagyot egy baratnommel az elvegzett negativ teszt utan :!:
katavirag

Pocakos mamik Nektek milyen tüneteitek voltak a poz. teszt előtt? Most beszéltem egy lánnyal akinek lombikos babája van, és azt mondta nekem, hogy ha nincs cicifájás 5-6 nap körül, akkor ez a projekt sem sikerült. Ő onnan tudta, hogy terhes, hogy annyira fájtak a mellei, hogy nem tudott hasra fordulva aludni :shock: Mit szoltok ehhez?

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
Nekem még most is fáj a mellem, pedig második napja megjött. A progitól dagad fel a cicim (ennek a csak a párom örül). És hát napi 3*3 progi-golyó nem semmi adag...
Szerintem a cicifájás nem mérvadó, hiszen gyógyszereznek bennünket. :roll:
dezsina

Csibe, szerintem meg a HCG szuri dagasztja fel a csocsoket. En kerlek szepen, 2-3 napig ereztem cicifeszesseget ET utan. Aztan mintha elvagtak volna mindent. Semmit nem ereztem az eg vilagon. A 7. napi neg teszt utan teljesen bizonyos voltam abban, hogy nem vagyok terhes. Amikor ET+15 a vervetel pozitiv lett, akkor sem ereztem meg semmit. Mensiszeru alhasi erzeseim voltak. En kb. a terhesseg 6. heteig nem ereztem valtozast a mellemen, aztan persze igen :lol:
Ugyhogy higgyetek el, nem az szamit, mit erez az ember :!: En is ezt a cicfeszulest szajkoztam, pedig nem igaz. Minden ember es minden ciklus mas.

Elolvastam Panda szulestortenete a Kaalis topikban, nagyon meghato volt.

Most nem leszek egy par napig, remelem, kiscsibekre jovok vissza :lol:

Kép
katavirag

Csibe,
Akkor ezek szerint nekem nincs is lányom, mert egyáltalán nem fájt a cicim :wink: nyugi nem kell egy picike tünet sem egy babához :wink:
Vendég

a mai napi adag Kép Kép Kép Kép egy papirral is jol elvan ...
pár percig Kép
Vendég

pandus még több képet!!! szeretnénk...
Vendég

Csoki!
Aranyos Majababától,hogy mindennap benéz hozzánk :lol: :lol: :lol:

Katavirág!
Nekem a rákóczi túrós meg a gesztenyepüré a kedvencem :D ...a somlói is lecsúszik,de azért nem tudnék ölni. :D

Csibe!
te kis türelmetlenke :lol: :lol: :lol:

Mi meg ma torkos pénteket tartunk :oops: :oops: :oops: ...este étterembe megyünk,még ma jól megtömöm a pocit,mert holnap már csak nagyon könnyű ételeket ehetek,mondjuk levest,joghurtot...
...de mi ez a böjt? :oops: ..az nem húsvét előtt van,amikor is a nagypéntek? :oops:

Dezsi!
Jó lett apukád eredménye?Vagy nem ma ment?
Vendég

All!
Hogyhogy ilyen hamar mehetsz a következőre?Az oep csak 3 hónap szünet után támogat. :shock:
Azért egy adag drukk még a mai naphoz.Hátha... :wink:
Vendég

nyulasz Kép szivesen teszi hogy biztasson minden lombikost aki babára vár!!!! Kép
Vendég

katavirag: nyami édesség! de jól néz ki :wink:

csibe: szerintem marad a múltkori, akkor short protokoll volt.

csoki: cuki maja baba :lol:

nyuszi: jó torkoskodást mára!

katica
katica30

Nyulasz,
januárban írt be a doki...február - március- április az 3 hónap...

Csibe,
én onnan sejtettem, hogy nem sikerült, hogy a korábban bő nacimat kb. múlt hét végéig nem esett jól begombolva tartani ülés közben. Aztán ez az érzés elmúlt. És a melleim is valahogy "összeestek". De egységes recept szerintem sincs, mindannyian mások vagyunk. A 7.napi teszt meg SEMMIT NEM JELENT.

Vérvétel eredményem holnap lesz, de csodát nem várok.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Katica :D

Köszi, igyekszem bekapcsolódni, de addig is olvaslak benneteket. :D

Jó éjt Mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok!
Lányok, Katica, köszi az érdeklődést!
Nem tudtam tegnap jönni, eset 11-re értünk haza.. Reggel 7-re mentem BMC-be, és délután 2-kor végeztem.. Minden rendben. jobb és ball oldalt megszámolt 5 plusz 11 tüszőt! :) nem is tudtam, hogy ilyenkor már meglehet számolni! :) Mostmár a stimu megy, 175NE Puregon, 1 luveris, 1 deca. naponta.. Most kezdek úgy kinézni, mint aki sündisznóval hál! Az orvosi igazolásra kellett sokat várni.. Aztán progiszuri rendelés, és este színház.... Isteni volt!

Csibe, mi lehet ez a fájás, biztos jót! Már csak néhány nap! Drukkolok!

Nyulaszka, gondolok rád! A legjobb dokihoz mentél, jó kezekben leszel!
Aranyos vagy a gépkapcsolgatással kapcsolatban! :) Meg a bölcsivel is! :) Köszi a támogatást! :) Ikreknél 6 év? Huhu... :)
Az egy embrió sem kevés, ha olyan! :) Belgiumban kizárólag 1 embriót ültetnek vissza 3 év alatt... és hát elég fejlett ország!

Alle.... Azért én még a vérvételed megvárom!

Julika, olyan szépen tudsz írni... Jó olvasni... A lurkók biztos rajonganak érted,, Remélem a mi gyerekünknek is ilyen tanítónénije lesz, aki ilyen értékeket képvisel! :)

Katica, ez a baj, a sütitéma... :) Dehát ha annyira finom! :9 Remélem én is mostmár legyártom azt a kókusztekercset! A hétvégén megveszem a hozzávalókat! :)Én is diétázni akarok, de persze leghamarabb hétfőn kezdem... hogy ne jöjjön fel sok a lombikkal, a hormonok így is gyarapodtatnak! :) Az elsőnél szépen lement aza 3-4 kiló, de most jó lenne, ha fel sem jönne. Na, majd meglátjuk ...

Pandus, itt a madarak csiripelték, hogy leírtad a születéstörténeted más topicba... nekünk is megírod? Végülis az is beültetés utáni érzés :) :) :) Na, nem számonkérés, tudjuk, hogy sok dolgod van :)

Katavirág,
Ezt az óvszeres dolgot én is mondtam már páromnak, és ő is a napos oldalát is nézi, hogy soha nem kell védekeznünk:) Jaj, a barátnőm párja búvárruhának hívja... szörnyű... bocs, ezt meg kellett osztanom....

Jó hétvégét nektek! Holnap jövök!

Cyberölelés Nektek!

Brumi
Vendég

All!
Várom a vérvételed eredményét :D
Ne legyen igazam,de én úgy gondoltam,hogy mostantól számolják a három hónapot,ha nem sikerült.Mert azt arra az esetre írta be,ha a stimu nem hoz eredményt,és nincs beülti,ugye akkor ez nem is számít,és akkor mehet a május.Persze azt kívnom neked,hogy ne legyen igazam,és mielőbb kezdhessetek újra.Persze ha lesz rá szükség :wink:
Brumi!
Szívesen :D
Azért reggel 7-től 2-ig az nem semmi :shock: Én még a Kaáliban 1 óránál többet nem voltam.Van,hogy valamennyit várni kell,de volt,hogy még pisilni sem tudtam elmenni,mert jött ki a doki,hogy mehetek be.
Szép számok,lesz ott bőven petesejt :D Én sem tudtam,hogy már ilyenkor láttszik,akkor ráveszem a dokimat,hogy sűrűbben kukkoljon,hogy tudjunk még időben állítani a szurikon.
Még jó,hogy nem hozták be ide a Belgiumi szokásokat.Vagy ott nagyobb sikerességi aránnyal dolgoznak?
Csibe!
babargacsok!!!!!.ma is teszteltél?...Persze et+8 napi tesztnek még bőven van ideje negatívnak lenni.
Vendég

Jó délelőttöt!

Brumm: de szép számmal lesznek ottan gyerekek!
És ne tessék diétázni, a mindenit..
A gyerekeknek kell a tartalék :D

Nyuszikám!
Hát holnap bevonulsz?? Hogy érzed magad?
Ha ideges lennél, nyugi - természetes :D
((((()))))

Ki mit főz ma?
Én meg le se merem írni, mert kiröhögtök..
Tepsis-húsos burgonya Á' la Maggi :lol: :lol: :lol:
Megint, de hát ezt kívánom :lol: :lol:
És még a tekercset se csináltam meg :( :( :lol: :lol:

Többiek? Ki merre leledzik? Kismamák??

Kép
kis-csillag
Tököl

Nagggggggyon jó a hangulat! Öröm ide csatlakozni hozzátok!

Brumm - nagyon köszönöm a kedvességed! Hiányoznak is a gyerekeim úgy igazán!!!!!!! A néhány magántanulón élem ki magam.... :lol:

Dezsina - a böjt hamvazószerdától húsvétvasárnapig tart. Jézus 40 napi böjtölésének és kínszevedésének "emlékére" tartják-tartjuk. Persze vannak szigorú böjti napok (hamvazószerda, nagypéntek..) amit olyanok is tartanak, akik egyébként a nagyböjtöt nem. Általában az emberek nagy része (mármint a vallásosoké) a pénteki hústilalmat tartja leginkább manapság. Aztán van olyan ügyes, aki egész böjt alatt nem eszik húst, betartja a napi háromszori étkezést. Na mi sem tartozunk ebbe a kategóriába. Pláne most, hogy kismami vagyok. a böjt lényege szerintünk lemondani valami számomra kedves dologról (pl. nálunk apa az édességről).

Csibe - nekem semmiféle cicifeszülésem nem volt, sőt tünetem sem. Talán annyi, hogy napokat tudtam aludni, de szerintem ez már azután volt, hogy pozitívat teszteltem. Úúúúúúúúúgy haragszom az olyanokra akik egy-egy tünet miatt feltételnek veszik azt a várandósság létrejöttéhez. Nem ismerem a leányt, de ő is nagyon jól tudhatná, hogy ahány szervezet, annyiféle reakció, sőt, ahány várandósság, annyi féle változás. Abból sincs két egyforma. Lásd az itt jelenlévő pocakosokat.

No, akkor óvszer-téma: (csak így lazán :oops: :oops: ) hát drágáim el kell hogy keserítselek titeket. Mi is apával már szinte röhögünk azokon, akiknek használni "kellett". Aztán várandós lettem. Veszélyeztetetten. Aztán jól megkaptuk, hogy vagy azzal, vagy nem bújhatunk össze. Így is csak a 20. hétig. (Ez ám a böjt!!!!!!!!!!!!) Úgyhogy kedveseim ne temessétek mélyre őket.... :lol: :lol:

Kép

Kép
julika79

Pár kép Bogyikáról. :D :D :D

Koncentrációóóóóó
Kép

Pancsi után
Kép

Bogyika
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Apacs család,
hatalmas gratula Tündérkéhez és Ficánkához. :D :D

Legyen nagyon sok örömötök benne!!
[/b]

hajnoca
Dunakeszi

Julika: folytatom az óvszertémát :lol:
Mi tavaly július óta nem bújtunk össze!
Na ez a böjt :lol: :lol: :lol: :lol:
Bár igazándibul Aptyukot viseli meg :lol: :lol:

"Óvszer = zokniban lábat mosni" :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Akkor én a közel 7 hónappommal sehol nem vagyok. :oops:

hajnoca
Dunakeszi

A 'zokni" meg a fiókban lapul és arra vár, hogy lejárjon a szavatossága. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindig van valami ami miatt 'nem jó az időpont". Én meg lassan ott is porszívózhatok vagy nagy takarítást eszközölhetek elötte. :lol: :lol:

Már várom, hogy elköltözzünk innen, mert az új lakásba biztos csinálok Bogyikának külön szobát. :) :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok,

Brumi nagyon szép számokat produkáltál, csak igy tovább :wink: Nagyon sok folyadékot kell inni!!!! Ja és miért kellett 2-ig ott lenned? Ilyen nehezen született meg az orvosi igazolás :shock: ?

Julika, Kis* nem semmi ideje vagytok karencián :shock: , mi még csak 2 hete, de kezdjük nehezen viselni a dolgot.

Nyulasz érdemes lenne Nektek is kihasználni ezt a napot még, meg hystero után 6 hét karencia jönn ;-) (legalább is nekünk így volt) Izgulsz már?

Alle tudtál beszélni a dokival? Kiváncsi vagyok a vérvétel eredményére.

Katica Te melyik fajta fogyót csinálod?

Hajnóca gyönyörű a kislányod :D

Dezsi jó kertészkedést.

Elhatározásom, hogy hétfőig nincs teszt, mivel párom is itthon van, be is tudom tartani :D . :wink:

Kép

csibe
csibe32

Szmota doki azt irta az orvos válaszolba, hogy nem ajánka a pihizést, inkább lájtos kirándulásokat javasol. Megfogadjuk a tanácsát és megyünk kirándulni :wink: . Remélem ezzel nem ártok a babáknak :shock:
Ezt olvastam:
[quote]T írta:isztelet Doktor Ur!Most megyek harmadjára lombikra a debreceni kaáliba járok.Az lenne a kérdésem hogy maga szerint beültetés után fontos egyfolytában feküdni vagy nem kell.És hogy ön szerint az intézmények közt van e külömbség mert már aggodom mivel már ez a harmadik lesz.Kérem válaszoljon.Elöre is köszönöm!
Orvos válasza: Tisztelt Csilla! Én nem szoktam a fekvést ajánlani, az Én betegeim sétálni, "light"-osan kirándulni szoktak, mert ilyenkor jobb a kismedence vérkeringése. Tisztelettel Dr Szmatona Gábor

Kép

csibe
csibe32

jó reggelt!

alle: vérvétel eredménye mi lett?

brumi: hajrá tüszők és szuri! drukk++++ színházban mit néztél?

nyuszi: holnap fogsz bemenni a kórházba? nagyon drukkolok+++++

hajni: nagyon édes bogyi baba :lol:

csibe: az én fogyóm lényege: nem eszek kenyeret, köretet. és próbálok kevés csokit enni (elvileg abból is semmi,de az nem megy)
drukk tovább neked++++

katica
katica30

Sziasztok,
a vérvétel szerint sem sikerült, hcg 0 közeli, progi 35. Igazából ez most már nem rázott meg, erre számítottam. És tulajdonképpen az a "vágyam", hogy ha kudarc, akkor az legyen egyértelmű, be is teljesült. De így legalább lesz rá módom, hogy lezárjam ezt a fejezetet :)

Brum, dokival nem tudtam beszélni tegnap már, hétfőn telefonozok neki. A 3 hónapra rákérdezek, de azért bízom benne, hogy tudja, mit csinál :wink:

Szép napot mindenkinek, mi megyünk kirándulni (délelőtt lustálkodtunk :wink: )

allegrobarbaro

Hajnoca, Csoki
Nagyon édesek a lányok :D Ti mikor szeretnétek fülbevalót berakatni nekik?

Lányom még álmában is ciciért imádkozik :lol:
Kép
Kép
Vendég

Pandus!
:D :D :D
Csibe!
Kihasználtuk a mai napot :oops: ...bár nem tudtunk róla,hogy utána megvonás lesz :oops:
Akkor sok-sok türelmet,és mire újra jövök,már szeretnék látni egy szép kétcsíkosat!!!
Katica!
Igen,holnap megyek be,nem izgulok,javasolta egy ismerősöm,hogy vegyek be sanaxot,de úgy érzem nincs rá szükségem.
All!
Nagyon sajnálom :cry: ...abban viszont egyetértek,ha kudarc,akkor legyen egyértelmű,megpróbálja az ember lezárni,és nézhet előre.Engem az első lombik nagyon megviselt,amikor tizenvalahány lett a hcg-m,és a doki adott még 5% esélyt,és pár nap múlva vissza kellett menni újabb vérvételre.De Harci már akkor mondta,ne reménykedjek,ebből már nem lesz baba.Én akkor napokig sírtam,iszonyatosan kikészültem.A következő két lombiknál ami nem sikerült,már csak egy kis pityergés volt,de az is a 11.napi reggeli nega teszt után,a vérvételnél már én is tudtam mire számítsak.Bár mindenki azt mondja,hogy jó,ha legalább elindul valami,de ez még inkább megviselt.De lehet,hogy csak megedződtem?Remélem májusban mehettek újra,és ne haragudj,ha hülyeséget beszéltem,a dokid majd biztos megmondja mi van.
Vendég

Dorka meseszép királylány
Alle sajnálom,sok erőt és kitartást! :D
Csibe hajrá!séta jót tesz a vérkeringés beindul baba megkapaszkodik :wink:
Bogika gyöngyszemű édeske :D
julika jól vagytok ficánnkol Janka baba :?:
Mayababa a pakolós,cukika.
Katavirág 30hetes vagy már,hogy repül az idő jó nagy pocid lehet,kép :?:

lanyané

Nyulasz,
nem beszélsz hülyeségeket, rá fogok kérdezni a dokimnál, mint ahogyan még sok minden másra is, már gyűjtöm a kérdéseimet. Ráadásul keresztapám felesége az eü-ben dolgozik, van sok orvos ismerőse, pl. andrológus, hozzá is el fogunk menni a korábbi vizsgálatot nem érezzük kellően alaposnak, inkább csak olyannak, hogy ez is letudva, megkapta érte a magánrendelés tarifáját...semmi alaposság

Érdekes egyébként, ahogyan érzek most...önmagammal szembeni várakozásokkal ellentétben jól viselem. Néha pityergek, de (még) nincs az az igazi kiborulás. Szerintem hárítok...vagy nem tudom...

Viszont a mai kirándulás (Várgesztes) után megleptük magunkat egy sütizabálással...krémes, feketeerdő torta, dobos szelet....nyami...úgyis hétfőtől indul a szigorú diéta.

Szép 7végét mindenkinek!

allegrobarbaro

Nyulasz
Gondolok Rád holnap, ügyi leszel :wink:

Alleg
Várgesztes? Akkor Te nem messze laksz tőlem :?: :roll:
Sajnálom a negát, de ügyesen jól viseled :!:
Vendég

Csibe,
amikor nekem Bogyika fogant illetve beágyazott magának, akkor éppen költözködtem. Ami azt jelenti, hogy a 2. emeletről le és a 3. emeletre fel cipekedés. Épp akkor mentem mindenkitől külön. :?
1 szóval: nem feküdtem ... és nem sokat pihentem. :(
Nekem bejött a 'nem lightos" beágyazás. Igaz, Bogyika spontán jött .... 6 inszem, 3 lombik és 1 volt férj után. :wink: :D :D Teljesen spontán a 'szerelemtől"!!
Imádom azóta is őket!! :D :D :D

Pandus,
nekünk egyenlőre sajnos nem lehet! :cry: Pedig már az amerikában élő nagypapámtól kaptunk Bogyikának fülbevalót.
Sajnos van egy 1mm-es nyitott Botall vezetékünk ami miatt jobban kell vigyáznunk a gyulladásokkal és azokkal amik okozhatnak ilyet. :cry: :cry: :cry:
Pont ezért rossz az is, hogy mentem volna vele úszni is, de a dokink még nem javasolta. :cry:
Úgyhogy mi a rózsaszines és csupa lány ruciban megyünk a nagyvilág elé! :lol:
Dorcsid nagyon édes ahogy alszik. Nekünk Bogyi, ha hanyatt fekszik szétdobja magát. Ha hason, felgyűri a párnáját az arcához. De szokott olyanokat csinálni ébren, hogy csak nézek. :shock: A feneke magassabban van, mint a buksija. :shock: Csütörtökön például szószerint összekulcsolta a kezeit. :D

hajnoca
Dunakeszi

pandus én még a korházban belerakattam neki meg se mukkant :lol:
azt mondják később jobban fáj vagyis jobban észreveszi...
aztán 3-4 nap alatt be is gyogyult
Vendég

Sziasztok! Most csak hamar pár Leánkához!

Pandus: Elolvastam a történeted a másik topikban.
Megvallom őszintén a meghatódottságtól szóhoz nem jutottam, s még könnycseppeket is el kellett jópárat morzsolnom a szemem alatt :roll: Nagyon ügyes voltál Te is, a Szülésznőd is, Párod is - és természetesen Dorka is! Puszikállak Benneteket! :roll:

Nyulasz: hát eljött a bevonulás napja, este már biztosan izgulni fogsz, de drukkolok nagyon, nem lesz semmi baj, alszol egy jót :D Pusszancs!

Hajnóca: egyik kolléganőm kislányának is nyitva maradt egy kis lukon, de már kinőtte :D Naon szép Bogyika!

Csibe: én sem pihentem, csak betartottam azt, hogy nem hajolgattam, meg hogy nehezet nem emeltem (értsd - páromat nem kaptam fel - 100kg) :lol: :lol: Én mondjuk egészséges se voltam akkor, a beültitől voltam rendesen, erősen náthás, végén köhögéssel! Tessék pozitívan hozzáállni, és nem tesztelgetni idő előtt! :wink:

Szép hétvégét Mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,

Brumi lenne hozzád egy kérdésem. Olvasgattam Alle és Nyulasz hozzászólását a várakozási iővel kapcsolatban két lombik között. Nekem mintha az rémlene, hogy annó a Tanár azt mondta volna, hogy a beültetés és a következő leszívás között 4 hónapnak el kell telnie, mert csak így fizet az oep. Neked annó mit mondtak? Habár lassan úgy érzem, hogy én is friss információkat tudok szállítani nektek-e témában.

Nyulasz szoritok, hogy holnap minden renben legyen++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok,

Zsani, mi Bicskén lakunk :)

allegrobarbaro

Alle én 31 évig Herceghalmon laktam, szüleim, bátyám még mindig ott élnek :wink:

Kép

csibe
csibe32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?