Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

NA A REGGEL MEGVOLT A VÉRVÉTEL!
aA fiuknak is és nekem is :P .Egy barátnőm leadta egy laboráns néninek a tel.számát és az házhoz jött. Nem kellett étlen-szomjan álldogáljunk, amig leveszik a vérünket.Két gyerekkel, meg én is, kicsit körülményes lett volna. :roll: De igy legalább haza is hozza az eredményeket én csak viszem a dokihoz :lol:
Nekem mindkét kezemen elpukkant a vénám :roll: :shock: Olyan jó kis kék folt meg púp van alig tudom begörbiteni.

Anda:
sajnálom, hoy édesanyád ilyen beteg, Odri neked meg az édesapád :cry:

Odri:
Édi pocakod van.Tetszik ! :lol:

Magdolnám:
remélem megbarátkozik majd a malid, és akkor nem lesz olyan félénk :lol:

Andy:
a te szerkód is nagyon tetszik.... :wink:

TÖBBIEK MERRE VAGYTOK???

Kép
Kép
Kép
f.marti

helló csajok, azt hiszem megfordult a bébi! :) Eddig mindig lent rugdosott és most fenn érzem a bordámnál. :) Nagyon örülök neki, mert nem szerettem volna ha eleve valami ilyesmi kizárja hogy természetes úton szüljek. Remélem jól érzem és így is marad mert eddig mindig fenékkel lefelé volt. :)

KépKép
muffin

de jó egyeseknek.... :lol:
magdolnam

Jé, Muffin, az jó!!!! :lol: :lol:
Nekem mindkét fiam utolsó nap fordult be...
A kicsi, Huni mrg utolsó percben, amikor már a vajudás beindult, ezért meg is kavarta rendesen a vajudást.... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

jaaaaaaaaaj ne, ne mondjatok ilyet.... elfelejtettem mondani, hogy nekem is megfordult és most faros. És kicsit kivagyok. Bár nem tudom milyen fajta szülésnek örüljek inkább... De nekem meg nem tudom mi a csodája nyomja a gyomrom vagy rekeszizmom, de kegyetlen rossz
magdolnam

mármint mondjatok, csak én vagyok nagyon frászba!
magdolnam

Ne aggódj Magdolnam! :wink: :lol:
Van még ideje elég befordulni :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti, köszi szépen :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

Odri, de aranyos pocak!

Vajon mi az oka annak, hogy szinte nincs is forgalom? Nati? Ditta? Mágnes?Holka? Babett? Lilla??????
magdolnam

Magdolnam, neked is köszi...
tényleg elég pamgás van :cry:

Kép
Kép
odri

az én pocim már akkora hogy kilóg a naciból :D jó nagy. Apának nagyon tetszik. Majd ha egyszer lefényképez akkor megmutizom
magdolnam

szerdán megyek dokihoz, majd akkor elmondom neki a pocakfájást. Remélem nem talál semmit
magdolnam

Halihó!

Márti:
Köszönöm! :D

Odri:
Veled érzek!

Muffin:
Nagyon örülök,hogy minden OK! :D :D

Magdolnam:
Ne légy frászba! Biztosan minden rendben lesz! :D :D :D

Kép
anda81

ez egyre gázabb lesz. Csak bírjam ki szerdáig :roll: lezuhanyoztam, hátha jobb lesz a melegvíztől, hát csak annyit értem el, hogy mégjobban szúr. Vajon az időjárással összefüggésbehozható? A dokim szerint a kismamát a hidegront, a szar idő viseli meg. Szerintetek?
magdolnam

Sziasztok!
Most csak ezt az oldalt olvastam vissza... Nálunk megy a Henivel programozás ezerrel.. :lol: :lol:

Tegnap vettünk egy olyan atom bombasztikus halászgatyát,vékony farmer anyagból!!! :lol: ára horror:9e :oops: . De olyan szépséges!!! :oops: Annyira örülök neki!!! :lol: :lol:
Általában ügyesen szoktam vásárolni :jó áron jót.... de most úgy beleszerettem,hogy nem tudtam otthagyni mégha ilyen drága is .
Holnap meglesz az afp eredményem kora délutánra és késő délután pedig megyünk a genetikai uh-ra a Bolgárkerék utcába :lol: .
Icipici drukkot kérekszépen!!

ÉÉÉÉÉÉSSSSS 4 napja határozottan érzem ŐT!!!!! Nem olyan kis finom mintha....hanem ugy igazán oda rugdosós!!! Ez annyira imádnivalóan jó élmény. :D

Heni 27 hetesen még medencevégű fekvésben volt és 30 egynéhány hetesen fordult be. Most is med.végű dehát még van sok ideje... Ilyenkor még sokat forognak :D

Később még visszaolvasok! Puszi
holka

Magdolnam
én is kb 25 hetes voltam Henivel mikor olyan isszonyatosan szuró fájdalmat éreztem egész délelőtt..már azon voltam,hogy hívom Petim vigyen be a kórházba. Aztán elmúlt...ez egyzseri alkalom volt ilyen borzasztó erősen.
Feküdj,pihi,MagneB6. A görcsökre kell figyelj.!!A szúrás az nem baj.
holka

az elmúlt napokba olyan enyhe menszis görcs szerű volt, vagy mintha kezdene menni a hasam, de nem megy
magdolnam

nagyon frászba vagyok. 2 magneb6ot vettem be és húzok aludni, vagy feküdni
magdolnam

Anda
Megy a drukk a pénteki hsg-hez!!

Márti
A bátyám és köztem csak egy másfél év van. Öcsém 10 évvel fiatalabb nálunk. Amikor anyu terhes lett az öcsémmel a doki azt kérdezte ezek szerint csak fiúk vannak otthon.? NEM. Akkor csak lányok? NEM. Akkor az apuka új? (NEM).... egyszerűen okot keresett vajon miért akartak anyumék egy 3. babát is??
De amúgy tényleg meg kell kérdezni a rendelésen szeretné-e a babát? Mert tudnunk kell milyen irányba írjuk ki a további papírokat: műtét vagy a terhesgondozó felé?
Tök jól megszervezted a családi vérvételt.

Magdolnam
Tudtuk mi,hogy megkapod a malacot!!
Miért nem mész szerda előtt dokihoz??? Én mennék a helyedbe inkább fölöslegesen de legyél megnézve mihamarabb..

Odri,Anda
Sok erőt nektek,hogy segítsétek őket megküzdeni a rákkal.
Én hiszek a csodában mióta a patológia tanárunk azt mondta,hogy a szomszédjának a tankönyvek szerint 7 éve halottnak kéne lennie,ennek ellenére meggyógyult és most házasodik újra…. Öcsém combjából pedig 6 éve műtöttek ki 6 férfi ökölnyi daganatot …meg persze a combcsontját is eltávolították és pótolták protézissel….és megyógyult teljesen!!! Szóval hiszek a csodákban!

Odri
Ez már komoly pocak!!!
holka

jó reggelt!

Holka, azért mert szerdára vagyok előjegyezve, meg pesttől 50kmre lakom és most nincs itthon apa. Így meg nem szívesen megyek egyedül (tegnapi napot azt hittem nem élem túl és nem lesz kedd). Nekem van egy olyan érzésem, hogy engem ez a hülye időjárás visel nagyon meg. Nagyon megilyedtem tegnap, de mára csodákat művelt a pihenés. Ma nagyon sokat fogok feküdni. Nem tudom, így hogy lesz mosogatva, majd csak 10 perceket fogok óránként
Ninának hívjuk mégiscsak :) apa egy tündérke. Ő is nagyon szereti. Ha látnátok élőbe. Fele akkora mint Mali és kis félénk hölgy.
Mit vegyek a barátnőm születésnapjára? NEm tudom :shock:
Ha előkaparom a fényképezőt, csinálok a pocimról képet, de nem tudom ide hogyan fogom feltölteni,mert múltkor is meg tegnap is akartam, de azt írja még mindig ki, hogy hiba
magdolnam

Jó regelt mindenkinek!

Az éjjel álmomban sulis voltam. :lol: Mármint egyetemre játam történész akartam lenni :lol:
Éjszaka többször megébredtem, nem tudok mostanában aludni :shock: Izgulok nagyon a csütörtöki napért. Hogy fogják kibirni a gyerekek??? :shock: Egy ovodástársát Robinak egy hete műtötték és elmesélte, hogy reggel 8-ra odarendelnek és csak 11 körül csinálják meg a beutaló papirokat... :shock: Ö ott volt a kislányával egészen délután 3 óráig és a doktornő azt mondta neki, hogy menjenek haza és jöjjenek vissza másnap...Ott éheztették szegénykét egész délutánig és aztán hazs küldték...Egy szők folyoson kell várni órákat, ahol sétálnak a horrorabbnál horrorabb emberek... :shock:

Szoritsatok kérlek, hogy minél hamarabb tul legyünk rajta és miinden rendbe menjen...
Ha valaki gondolja, priviben elküldheti a mobil számát és én beszámolok neki a fejleményekről...
Lehet mostanság keveset leszek, mert jön a tesóm Angliából és ilyenkor igyekszünk minél tóbb időt együtt lenni... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

jó álom :) Jaj Márti, ne hallgass az ilyen rémtörténetekre, hiába ismerős. Arra kell gondolni, hogy nálatok nem így lesz. Drukkolok ám!
magdolnam

Márti, szorítok, hogy minden rendben legyen.....

Kép
Kép
odri

Hol vagytok lányok????????
Szomojú vagyok, ilyen kihalt itt a topik???? :roll: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vasárnap suliban voltam, ezért nem jöttem, tegnap meg sok volt az intéznivalóm. Hívtam a védőnőm, nagyon kedves volt és 25-re kaptam időpontot hozzá. Így telefonban is szimpi volt.

Magdolnam
Szép lesz a gyerekszoba. A mi hálónk is narancsos árnyalatú lesz.
Örülök, hogy végre új malid van. Biztos sok örömöt fog nektek okozni.
Még visszafordulhat Liza a születésig, ne aggódj. Én azt olvastam valahol, ha nem akar irányba fordulni akkor javasolt az úszás, vagy a terpesz guggolás, mert akkor nagyobb neki a helye odabenn és meg tud fordulni.
Hol vanna a beígért fotók?

Anda
Ha hiszed, ha nem, de vasárnap óta iszonyatosan kívánom a marhapörit, de ajna még senki nem csinált nekem. Mehettem volna hozzád vacsizni.

Ditta
Én egy ABC designos rodeo nevű kocsit néztem ki, vagyis néztünk ki párommal. Az is 100e durván, de azt mondta meg is veszi majd nekem.

Odri
Csini a pocid!!!

Andy
Te pocid is szép kerek.

Muffin
Igazán örülök, hogy Eliot irányba fordult.

Holka
Kihez mentek uh-ra? Én is a bolgárkerékbe megyek majd az integrált tesztet csináltatni. De az még 4 hét. Majd kérünk képeket!

Márti
Drukkolok csütörtökre, hogy ne kelljen olyan rettenetesen sokat várnotok.

Kép
Kép
nati80

Magdonlam:
Nyugi, Anyu szerint én még a szülőszobán is harántban voltam, az utolsó órában fordultam be fejjel..:)
Anna a 20. héttől fejvégű volt.Bár a doki egyszer a frászt hozta rám. Nem az én orvosom, hanem az osztályos. Megtapogatott már a 32. hét környékén, és fent tapogatva közölte, hogy jól van, itt a feje. A FEJE?? kérdeztem, hát megfordult, és a fenek van lent? Azt mondja, ja...akkor lehet, hogy a fenti a feneke.. :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Holka:
nagyon köszönöm a drukkokat! Szükségem is lesz rájuk, mindenféle szempontból! A csodákban még én is hiszek! :wink: (Tényleg igaz az, hogy a remény hal meg utoljára!
HSG: Nem tudom miért de nagyon félek a pénteki naptól! Talán csak azért mert számomra teljesen ismeretlen dolog fog történni, de valahogy borsódzik a hátam ha rá gondolok! Megőrültem teljesen? :roll: :D

Nati:
A következő alkalommal a vendégem leszel! Ha kell elviszem neked! :D :D

Kép
anda81

Sziasztok! :D
AFP eredmény rendben. Voltunk 4D-n is. :D
Rendben van a picúr és szépen fejlődik!!! És a mi tuti kisfiúnk valójában KISLÁNY!!!!! :lol: :lol: . Szóval a kuki téves info volt... és lesz még egy drága kis Henikénk!!!! :lol: :lol:

Márti
drukkok mennek nektek,hogy a fiúk gyorsan és könnyen átvészeljék a következő napokat.

Nati
Timmermen doktornál voltam. csak ajánlani tudom őt!!!!
Annyira alapos volt,hogy még a szemmozgató izmokat is megmutatta... :D

Magdolnam
gyere holnap mesélj mi volt a dokinál.

Anda
gyorsa túl leszel a pénteken és szorítunk,hogy utána könnyen teherbe essél!!!!
holka

sziasztok!

Holka!
örülök a jó eredménynek, és a 4d tényleg megmuttatta tutira a nemét?
mert mi is el akarunk menni majd csak Ajkán nincs. Már kértem telefonszámot Veszprémben.Majd jövő kedden megyek magándokimhoz, megyünk, aztán utána 2-3 hétre akarok 4dre.
szeretném tudnia nemét.
dejó 2 kiscsjszi lesz. És akkor most mi lesz a neve?
Képed nincs?

mire kell szedni a magne b6ot csajok?
nekem tegnap úgy begörcsölt a lábam, bőgtem reggel 5 percet. régen is szokott, de 1 perc alatt abbahagyta a vádlim a fáéjást. tegnap meg annyira, hogy még most is fáj.
pedig iszom tejet napi 1 pohárral, iszom 1 pohár multivitamin pezsgőtablettát, és abban van vas, kalcium és folsav is. sőt vettem külön kalciumosat is.
természetesen hétfőn voltam védőnéninél, akkor még nem volt semmi bajom. De 3 kilót híztam! ami jó.
De én még nem érzem a picikémet, vagy nem tudom hogy ő az.
Remélem hamarosan fogom.
Szóval izomgörcsre mit szedjek szerintetek, fájnak lábaim, mindta be lennének dagadva, pedig próbálok sokat ülni órákon, de nem igazán megy.
nembaj ha nem múlik kedden megyek nődokihoz megkérdem tőle.
majd még jelentkezem, de most megyek reggelizni.
ma csk 10től van órám, szerencsére van egy ilyen napom is

Kép
andyfekete

:D gratulálok Holka a pálfordulathoz! tök jó! Én is 2 kislányt szeretnék és szerintem az is lesz, bár apa meg nagyon fiú párti. Azt mondta, addig szülök, míg nem lesz fia :shock: :D Mi lesz a becses neve?

Mindjárt megyünk dokihoz.

Képzeljétek amit mindjárt feladok postán csekkeknek az összértékük 72.005ft :shock: :shock: :shock: :shock: kicsit kivagyok ettől és emiatt úgy várom már, hogy ezt a házat eladjuk és vissza a Harasztiba és nem kell havi jó 40.000ft hitelt fizetni +ba, meg ott a mamám és vele 3adoljuk a költségeket.

Andi én nekem javasolták a magneb6ot (a pocifájásra jó meg a rókakoma ellen). Nemtom mit kéne szedned. De nekem a sok pihi, lightos üzemmód megtette a hatását. De még nem az igazi, mert szúrogaat, de 100szor jobb, mint az elmúlt napokban.

Nina:
még mindig félős a Pöttöm Pannám, de már jó irányba halad! Tegnap kézből akartam neki adni epret, de ő meg úgy gondolta, hogy kiveszi és elviszi. Én meg nem engedtem, erre megsértődött :shock: és még mindig ott áll az epre. Tipikus nő :lol:
magdolnam

hahóóóóóóóó
magdolnam

Nincs még kislány nevünk. Hááát nálunk is kilátásba helyezte apa a 4.gyereket ha esetleg a 3. is kislány lesz!!! :shock: :lol: Persze azóta még tizezerszer jobban puszilgatja Henit és mondogatja neki "még egy csajszink lesz olyan mint te vagy Heni":lol:

Andy
A 4D megmondja 100%-san ha félidőben mész. Csak ugye nekünk az előző 4D 13 hetesen volt és akkor még nagy a tévedés akkor is ha egyértelműnek gondoljuk...

A sok vérzés (ami néhány nap erősebb volt egy mensinél is) és barnázás miatt én annyiszor éreztem ez a baba nem fog megmaradni!! De eltűnt a vérömleny,ő gyönyörűen fejlődik és egészséges. Ügyes,erős kapaszkodó kisbabánk van aki nagyon meg akart születni hozzánk és mostmár meg is fog!!! Szóval esetünkben tényleg mindegy volt a neme.

De azért mióta tudom,hogy csajszi én annyira boldog vagyok!!!! Azt érzem egy kislány sokkal inkább melegséggel tölti el a szívem...
Képzeljétek 6 óta fenn vagyok...aludni se tudtam annyira fel vagyok spannolódva!!! :lol: :lol:
holka

Képünk nincs mert elbújtatta a kis arcát. :D

MagneB6-ot én a hasfájásra szedtem. Ha máskor görcsöl a lábad esetleg egy kis calcium pezsgőtablettát ihatnál.

Magdolnam
Nina ari lehet.... szóval kezdetek haverkodni egymással.. :D
holka

Ja, haverkodunk. Minden nap egy kicsit többet enged "láttatni" magából.
Jaj nagyon örülök, hogy örülsz.

Apa olyan éééédes, mindig bámulja a pocakomat és simizi, teljesen rá van izgulva. (bocsi :oops: ) és olyan jó érzés.
magdolnam

vettetek már neki fiús dolgokat? Felébredt a kis drágám :D Az csuklásnak számít, ha egyenletes időközönként egyet ugrik? kb úgy 5ször csinálja, aztán ha a kezemet rárakom, akkor abbamarad. Én annak érzem, ill más mint a mocorgásai, rúgdosásai
magdolnam

Andy, az izomgörcsre magnézium jó. Én amióta rendszeresen szedem a MagneB6-ot nem is fodrul elő. Pedig elötte nekem is volt....próbáld mega magnézium pezsgőtablettát.

Kép
Kép
odri

Holka, gratula a kislányhoz :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

Holka
Gratilálok a kislányhoz!

Andy
Görcsökre is nagyon jó a magnézium. Én úgy tanultam régebben, hogy kálcium és/vagy magnézium hiány okoz lábgörcsöket. Főleg terhesség alatt fontos szedni, mert fokozottabban jön elő.

Magdolnam
Én is epret eszegetek, nem is gondoltam volna, hogy ennyire rá fogok kattanni. Majd tegyél fel képeket Nináról!

Nekem úgy alakult, hogy januárban államvizsgázok. Sajnos nem lettem kész a szakdogával, de ezen nem fogok aggodalmaskodni, mert nem akarok ártani a csöppségnek. Így alakult és anyu megígérte majd segít a babával, mikor készülnöm kell a vizsgára. Tudom, hogy meg fogjuk oldani.
Most koncentrálok inkább a többi vizsgámra. Van elég.

Betöltöttem a 8. hetet!!! Kezdem a 9. hetet! :D :D :D

Kép
Kép
nati80

Holka
Timmerman dokiról én is jókat hallottam. Mennyi nála egy 4d vizsgálat? Lehet bejelentkezek majd hozzá. Úgyis oda megyünk megcsináltatni az integrált tesztet, csak azt egy másik doki végzi.

Kép
Kép
nati80

Márti, nagyon nagyon drukkolok a fiúknak holnapra! Gondolni fogok rátok, sok erőt és kitartást! Puszilom őket!!! Ha végeztetek, írj, hogy mi van!

Kép
jenny29
Mór

Holka: nagy grat a kiscsajszihoz :) :) Akkor hugicátok lesz. :lol:

Márti: nagyon drukkolok holnap a fiúknak! Nem lesz könnyű menet, de legalább már túl lesztek rajta.

Anda: neked meg drukk péntekre! Ne félj nem lesz annyira vészes, de a párod menjen veled, vagy ha nem is megy, akkor is legalább kísérjen haza, mert maga a vizsgálat nem fáj (legalábbis nekem nem fájt), de utána pár órára rá nagyon fogsz görcsölni!!! Ja és ha nem mondták volna, akkor betétet vigyél magaddal, mert lehet enyhe vérzésed!!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Bocsi, csajok hogy ritkábban jövök, de most eléggé depis vagyok.
Ma beírattam Kendét a bölcsibe. Elvileg januártól megy. Ez is egy kissé elszomorít. Meg azt sem tudom mikor menjek vissza melózni, hogy a kistesó előtt meglegyen megint a 180 nap biztosított időm. Ezen sokat törpölünk apával. Sehogyse jó. Kéne a jövőbe látni, hogy tudjam mikor lesz pocakbébi és akkor tudok kalkulálni, így meg lehet potyára megyek vissza melózni és a tesó mégse jön. Akkor itthon is maradhatnék jövő nyárig, de ha jön a tesó akkor meg jobb lenne, ha melóznék előtte fél évet.
Meg azért is vagyok egy kissé negatív, mert még nem vagyok pocakos, és körülöttem már sorra mindenki az, vagy esetleg megszült már. Én meg itt lógok egyedül :( :( :(
Remélem nem értitek félre, nem sajnálom tőletek a babát, mert őszintén örülök neki, hogy nektek összejött. Csak most egy kicsit ön sajnálom magam :(

Kép Kép
kisvirág_30

magdolnam, én tegnap 163.000-ért fizettem csekket és ebben a háztörlesztő (70.000 meg a tigáz (30.000) még nincs benne...

nati,a timmermannál ugyanannyi a vizsgálat mint bárki másnál. Mi is nála voltunk, meg két hét múlva hozzá megyek vissza kontrollra. (egy jó dolog a rosszban, hogy már harmadszorra megyek majd 4d-re egy áráért... persze senkinek nem kívánom hogy kontroll miatt kelljen visszajárnia... De remélem legközelebb már tudunk valami képet is csinálni a kicsi fiúról...

de most megyek mert sétálni megyünk. :)

ja és holka, én is gratulálok a kislányhoz. :) Nagyon vicces hogy még ki is hangsúlyozták neked a múltkor hogy ritkán látni ennyire egyértelműen... :) (tényleg, akkor hol voltál?)

KépKép
muffin

Muffin az sem semmi.... nekünk még nincs benne a ház 40.000+15.000 és a 2 kocsirészlet az 52.000ft. Ez olyan gáz. de már csak 1 év és akkor a házrészlet ki lesz lőve, mondjuk azt szerintem Lizára fogjuk költeni

Viri, sajnos nem látsz a jövőbe :( nem igazán értem ezt a dolgot ezt a 180 napos cuccot, mert mi is tervezzük 3 éven belül a 2. bébit. Ez hogy is van? Ne légy depressziós!!! Mindig akkor történnek a jó dolgok, amikor nem számítunk rá :wink:

Mártival mi van? Vagy most mentek kirándulni?

Jenny? Te jól vagy?

Nati, én is halasztom a dolgokat. De neked is szerencséd van, ahogy kiveszem a szavaidból, hogy ilyen segítőkész szüleid vannak. Ninát imádom, többek között azért mert (mint a Némó nyomában c. mesefilmben mondták) kacska az egyik hátsó lába. Szerintem vagy így született, vagy nyúzták a gyerekek és lett vele valami. De ő így a legcsinosabb az egész Földön!!!! Olyan szép és jól áll neki. De kis fürge kisasszonyság. Egyébként annyira nem feltünű. Sőt mi észre se vettük mikor hoztuk. De már kezd barátkozni és imád enni. Nálunk egész kikerekedett.

Holka, még az a szerencse, hogy nem születéskor derült k :)
magdolnam

ja, voltam dolinál és megnyugtatott, persze azért jó alaposan átvizsgált. Mondta, hogy a front és a sok "ugrabugra" tette be nálam a kaput, de a magne b6 és a pihi csodákra képes, illetve a csípőfájdalomra az úszást vagy a gyógytornát javallja. Én mondjuk az úszástól a víz miatt eléggé tartok, mert minden sz@rt elkapok
magdolnam

Márti
Holnapra kívánok nektek gyors ügyintézést és mihamarabbi szabadulást a kórházból. Fiúkat üdvözlöm, puszilom és jelentkezz minél hamarabb, hogy hogy sikerült a műtétük.

Én inkább le se írom mennyit fizetünk be egy hónapban, pedig lakásrészlet még nincs is benne. Szörnyű!!!

Viri
Soha nem gondolnám, hogy irígykedsz ránk legalább is rossz értelemben nem. Nekem is volt ilyen időszakom, mikor azt gondoltam nem lesz baba, de látod pont az a hónap be is jött!!! Fel a fejjel, hamarosan lesz Kendének kistesója!

Muffin
Várom Eliotról a képeket!

Kép
Kép
nati80

Magdolnam
Aranyos lehet Nina. Biztos imádni fogjátok!
Képeket mikor teszel fel: szobáról, pocakról, Nináról???

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Holka:
Nagy gratula a kiscsajhoz! :D És köszönöm a bíztatást! Jól esik! :D :D

Viri:
Köszönöm a tanácsodat, megfogadom. Hazajönni még nem fogok pénteken, mert valamiért benttartanak egy napig, tehát csak szombaton fogok tudni beszámolni róla, hogy mi volt!

Csajok! Mindenkinek köszönöm a drukkokat, meg, hogy gondoltok rám! Ez nekem annyira jól esik, hogy el sem hiszitek! :D

Kép
anda81

Márti:
Nagyon drukkolok, hogy holnap minden rendben menjen a fiúkkal!

Kép
anda81

Anda, ahol nekem is akarták csinálni (de menet közben terhes lettem :) ) ott is 1 napig bennt akartak tartani.Nagyon drukkolok neked! És remélem minden rendben lesz.

Nati, a telómban van kép, de apa még mindig nem vette elő a szent gépét! Ráadásul a hálóba még felfordulás van, mert még nincs teljesen bepakolva a gyerekszobába. Na majd nyaggatom :D

Márti, drukk!

Nem tudom mit vegyek a barátnőmnek szülinapjára, a férjem és apám névnapjára :shock: :shock: :shock:
magdolnam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?