Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jól le van lassulva a b.net :twisted:

Sziszi!
Azok után,ahogy indult a napotok a befejezés csak jó lehet.Drukkok mennek :!:

Málna!
Gratulálok a vizsgáidhoz,és kitartást a maradékhoz.Nem csodálom,hogy várod a végét :)
Látom,Apa is nagyon vágyik már a kistesóra :D

Candi!
Sajnálom pirit :cry:
Remélem nincs komoly gond,amiért az inszem elhalasztásán gondolkodtok.
Köszönöm kérdésed a keresztelő jól sikerült Gerda is nagyon ügyi volt,csak akkor sírt mikor leöntötték vízzel.Egyébként nagy szemekkel nézte a papot.
Már csak azt bántuk,hogy a délutáni kerti partyt megzavarta az eső. :(

Hoppá!
Jól hangzik az a Szoboszlói kiruccanás.És az időpont is nagyon ideálisnak tűnik,remélem péntekre megnőnek azok a tüszők,de szükség esetén ti is biztos be tudjátok adni a szurit.

Bea!
Vrjuk ám Ádiról a Szentendrén készült képeket!
Remélem segített a C-vitamin :D

Icus!
5 fok valóban nem a legideálisabb kirándulóidő.
Ikrek még úgysem voltak a topikban :D
Óvoda=lazulós munkahely,azért ezzel vitába szállnék.

Zsizsik!
Nagyon örülök,hogy rendeződtek a hormon eredményeid :)
Az inzulinnal meg csak nem lesz gond,és végre összejön a baba.

Kis_Plutó!
Azért az eső ellenére jól sikerült a hétvége Anyudéknál?

Muszkuru!
Csatlakozom Málnához,valónban csak úgy tudod meg,hogy mi rossz a babának,ha eszel belőle.Nálunk szerencsére nincs ebből gond,szinte mindent megehetek :D Egy ismerős a puffasztó ételek után vett be espumisánt,így a baba már gázmentesen kapta a tejcikét :)

Tegnap délután kicsit kikapcsolódtunk kettesben,és lementünk a Balatonfüredi aquaparkba.Jó volt kicsit feltöltődni,és viszonylag az idő is kegyes volt hozzánk,mert felettünk végig sütött a nap.Kipróbáltuk a működő csúszdákat(sajna csak 3 ment)hullámmedencét,élményfürdőt,és szaunáztunk is :D
Gerda meg közben a nagyszülőket boldogította :)

A megígért képek a keresztelőről:
Kép
Kép

KépKép
takido

Sziasztok!

Sziszi!

Málna!
Gratulálok a vizsgáidhoz,és kitartást a maradékhoz.Nem csodálom,hogy várod a végét :)

Candi!
Köszönöm kérdésed a keresztelő jól sikerült Gerda is nagyon ügyi volt,csak akkor sírt mikor leöntötték vízzel.Egyébként nagy szemekkel nézte a papot.

Hoppá!
Jól hangzik az a Szoboszlói kiruccanás.És az időpont is nagyon ideálisnak tűnik,remélem péntekre megnőnek azok a tüszők,de szükség esetén ti is biztos be tudjátok adni a szurit.

Bea!

Icus!

Zsizsik!

Kis_Plutó!

Muszkuru!
Csatlakozom Málnához,valónban csak úgy tudod meg,hogy mi rossz a babának,ha eszel belőle.Nálunk szerencsére nincs ebből gond,szinte mindent megehetek :D Egy ismerős a puffasztó ételek után vett be espumisánt,így a baba már gázmentesen kapta a tejcikét :)

Tegnap délután kicsit kikapcsolódtunk kettesben,és lementünk a Balatonfüredi aquaparkba.Jó volt kicsit feltöltődni,és viszonylag az idő is kegyes volt hozzánk,mert felettünk végig sütött a nap.Kipróbáltuk a működő csúszdákat(sajna csak 3 ment)hullámmedencét,élményfürdőt,és szaunáztunk is :D

Kép
Kép

KépKép
takido

Sziasztok!

Sziszi!

Málna!

Candi!

Hoppá!

Bea!

Icus!

Zsizsik!

Kis_Plutó!

Muszkuru!

Kép
Kép

KépKép
takido

Megbolondult a b.net :shock: :shock: Én nem küldtem el ennyiszer :roll:

KépKép
takido

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat szopi ügyben. Ma voltunk a védőnéninél, képzeljétek az én drágaságom 3700gr. :D 3150-el jöttünk haza két és fél hete. Szóval kerekedünk.
Most meg ébredezünk puszi mindenkinek.
Sziszi szorítok!!!
mamen
mamen

Sziasztok,én is csak belibbenek!!!

Sziszi,nagyon szorítok!!!!

Többieknek puszi!!!

Dénes cicifüggő lett....van,amikor 2 órán át csüng rajta...bealszik,ha leteszem visítva sír...ez megy 2.napja...hurrá!!!
De amúgy olyan okos és jól is gyarapszik,szóval minden tanácsot köszönök és maradok a beváltnál:ő dönti el,mikor mennyi kell!!!
Kipróbáltuk tegnap este azt,amit Sziszi írt,apja felvette,hogy ne érezze a szagomat,én addig megfürödtem...nagyon jól is ment minden kb.10 percig,aztán beleunt és behabzsolta az apja mellkasszőrzetét

:lol: :lol: egyszóval éhes volt....ez van,meleg is van és ezzel a szomját is oltja,mert eddig nem adtam neki semmilyen pótlást!!!

Na megyek,szép napot mindenkinek!!!!

Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

Sziszi, várom az sms-t, és szorítok!!

Megyek tanulok, bocsi senkinek nemírok most, majd este!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!Van egy kis időm apa,Ádi,és Anyu nélkül!! :) Nem,hogy pihiznék,itt lógok!
Sajna újból nomád körülmények között kell élnünk minimum 1 hónapig! :x
Karbantartás miatt nincs gáz az egész házban!! :cry:
Mehetnk át megint a szomszéd nénihez fürdeni! :x
Meli!!Nyugi!!Lassacskán majd elmúlik ez a korszak,hogy a kis Denike 2 óránként szopizik! :wink: Szépen lassan rátér a 3 órára,majd a 4re!
Mi a 4 nél tartunk!De van amikor lazán kibirná az 5öt is!
Muszkuru!Neked fiad van???Nem is tudtam!!!!!!! :shock: Mit titkolsz előttünk??
Na jól van,nem szivatok senkit!Csak szegény Icus azt irta,hogy szép a Dénes babád!! :wink:
Dóri!!!Belőletek sosem elég!! :wink: :wink: :wink: :wink: (Képek!)
Candi!!Hol vagy???Te sztahanovista!!Mindig csak a munka,mi???? :wink:
Málna!Te csak tanulj! :)
Anyusziszi!!Ma még 100szor benézek ide miattad!!Tuti,hogy minden rendben van!!!!!!!
Plutó!!TURBÓ!!Hol vagy??
Mókuska???
Mennem kéne teregetni!!!
Később jövök!

Kép
bea27

Ja!!És Kata!!Dehát veled az előbb beszéltem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Várom amit megbeszéltünk!
Most megyek dolgozni!!
Szép estét nektek!

Kép
bea27

Remélhetőleg Sziszi már a doktorbácsinál ül bent. Amint ír sms-t, azonnal szólok. Addigis +++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

hoppá

Szia mindenkinek!
Málna: gratula a vizsgákhoz és sok kitartást a többihez, bár ilyen feltöltődős esték mellett csak jól mehet az a tanulás :wink:
Sziszi: én is várlak ám nagyon a jó hírekkel, remélem sietsz vissza!
Bea: te mit dolgozol? Micsoda csudi dolgod van egyedül hagytak meditálni a fiatalok?! Szomszéd néni fürdőjét kellett volna felújítani, mostanában úgy is annyit vagytok ott :wink:
Dóri: köszi a képekért, nagyon kis családias volt a szertartás, ahogy nézem, jó lehette a kettesben eltöltött délután is, kell is néha az a kikapcsolódás!
Meli: nagyot mosolyogtam Dénesen, elképzeltem, ahogy falja Apa mellkasát :D
Icus: biztosan jól döntesz, oda kell menni, ahol szimpatikusabbnak érzed a helyet, majd írj, ha tudtál időpontot kapni stb. Remélem nem tiltanak teljesen le titeket a netről a cégnél.
Kata: kalappal a vizsgához, addig meg jó tanulást, azért néha gyere kikapcsolódni oké?
Mamen: Emese gyönyörűen gyarapodik, ezek szerint nincs hiba az etetési módszerben. Voltatok már kint levegőzni?
Musz: Eszti szemeitől elolvadok teljesen, még esti képet, még!! :)
Mókuska: merre jársz? Mi van veletek?
Gabi: Adri várja már a szünetet?
Zsizsik: örülök, hogy jelentkeztél, és milyen jó hírekkel, drukkolok, hogy augusztusig sikerüljön!!!!
No mennem kéne kicsit főzőcskézni, de Sziszi miatt kukkolok folyamatosan

Andi
candi

Még semmi hír, Szisziről, pedig itt ülök a számítógép és a telcsim mellett, de még nem üzent!!!

Kép

Kép

hoppá

Izgulunk!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
bea27

Lányok, van baba 6 hét+4 napos!!!!!!!!!!!!!
Hurrrrrrrrrrrrrrrráááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

hoppá

Sziszi!!Mostmár lehet??GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!GRATULÁLOK!!

Kép
bea27

Nemtud valaki segiteni,hogy-hogy kell hatalmas betűvel szinesen irni????????,,,,,

Kép
bea27

GRATULÁLOK

Kép
bea27

Nem megy!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bea27

Megpróbálom én is, ha sikerül, elárulom: :lol:

Sziszi! Gratulálok!!!!!

Kép

Kép

hoppá

Na, írd be amit akarsz, jelöld ki, aztán betűszín. aztán megint jelöld ki az egészet, betűméret!

Nagyon örülök, Sziszi babájának 2008. január 27-e körül kell megszületnie!!!

Kép

Kép

hoppá

jó estét Mindenkinek !!!

nem tudtam tegnap este jönni, mert tanulok a vizsgáimra és este ráadásul egy kolléganőmnél voltunk babalátogatóban

Sziszi
ÓRIÁSI GRATULA !!!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

GRATULAAAA

vvviki

GRATULAAAA

vvviki

Sziszi
nagyon nagyon szorítottunk Értetek !!!!
még egy baba a topikon !!
ez szuper !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

vvviki

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

vvviki

Végre elindult a zebra-eső !
megérkeztek a gólyák ismét a topikunkra !
hajrá mindenkinek !!!
jövő héten megyek a dokimhoz, aztán reméljük a legjobbakat

szerintetek normális dolog, hogy néha nagyon elkeseredek azon, hogy még mindig nincs babám, máskor meg azt mondom magamnak, hogy ne izgulj Viki, lesz babád !

ugye nem kezdek még bekattanni ? :shock:

vvviki

Sziszi!!!!
Hatalmas gratula!!!!
Most már ne idegeskedj, csak nyugi.180°-os fordulat, és behúzott kézifék!!!

málna2162

Na, megjöttem.

Köszi a gratulációkat.

CRL: 8 mm (ülőmagasság) :lol: :P :D
petezsák: 15 mm
Láttam ahogy lüktet a szive.
Viszont van egy 12 x 7 mm-es bevérzésem a petezsák felett.

Így veszélyeztetett terhesség lett. Light-osan lehet dolgoznom, jövő héten lehet, hogy szabira megyek vagy gél napot fogok dolgozni. Tomit nem emelhetem fel egyáltalán :cry:
Vendég

gél = fél :P

Még kicsit felvagyok pörögve.
Vendég

Sziszi, kérlek szépen irasd ki magadat!!!!!!! Le van sz@rv@ a munkahely! Nagyon nagyon örülök nektek! Nem pityeredtél el, amikor láttad a pici szívét???

Kép

Kép

hoppá

Sziszi,
csatlakozom Katához !
írasd ki magad légy szíves !!!!!!!!!!!!
az a picike Élet a pocakodban mindennél többet ér !!!!!!
a világ egyik legszebb dolga lehet hallani a babád szívverését !

vvviki

Én is csak ismételni tudom az előttem szólókat!
Tehát,ha megtehted ne menj dolgozni!!
És KIMÉLD magad ezerrel!
Mennem kell Ádám báttyámhoz!!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
bea27

Sziasztok!!!

Sziszi
de jó :D :D :D :D gratulálok!!!
Munka meg, ha kell ennyi áldozatot igazán megér a dolog :wink: :wink: Vigyázz magatokra nagyon :D :D :D Bevérzésre kaptál gyógyszert?
A másik gyógyszert azt szedned kell a 12. hétig?

Musz
Mecsek tea adható már rögtön a piciknek, ez valami köményes összetételű, elég rossz ízű :? :? de a melegben jó lenne valami. Mindíg nem ciciztethetem, főleg ha menni kell valahová :shock: :shock:
Szopi alatt én szinte mindent eszek, eddig a babot, lencsét nem "vállaltam be" borsótól fáj a kicsi hasa, de amúgy mindent eszek :wink: :wink: :wink:
Nyugodtan kisérletezz, de egy nap csak 1 újat, mert akkor ki tudod szűrni ha valami nem jó :wink: :wink:
Na én epret is ettem már egy csomót :roll: :roll: imádom, és nem tudok neki ellenállni :oops: viszont cserébe nem lett tőle kiütéses Esztike :D :D :D
Én füstöltet is kezdettől eszek, és néha szénsavasat is iszom. egyedül innivaló közül a tejet nem iszom, de nem is kívánom :shock:

Meli
majd beáll Dénes pár hét múlva már van rá esély, hogy csak enni megy cicire :wink: :wink:

Dóri
nagyon jók a keresztelős képek :D :D :D

Candi
hát igen Adri várja a szünetet, én kevésbé :oops: :oops:
Nagyon szeretem ha mind együtt vannak, de amikor átmennek kisördögbe, és nekiesnek egymásnak...hát azt nem díjazom :twisted: :twisted: :twisted:
Ma ugye a szemészet miatt itthon maradt Adrika, cseppentettek a szemébe (tágították a pupillát) és emiatt amit szeret, tv nézés, olvasás azt most nem lehetett. Persze ezt a tesón vezette le :roll: :roll:

Na ha szóba jött a szemészet, el vagyok keseredve, mert Adrikának mindkét szeme romlott 1 dioptriát :cry: :cry: :cry:
lehet, hogy holnap meg is lesz az új szemüveg :D :D
Hát olyan nem szép keretek voltak :roll: :roll: a másikban igazi csini kislány volt, ebbe meg olyan furcsa, de min olyan keskeny lencséjűek voltak.

Nekem meg holnap mennem kell nőgyógyászhoz, rákérdeztem a rákszűrés eredményre, és van valami gyulladás, úgyhogy erre kapni fogok valamit :roll: :roll: remélem tényleg csak ennyi, semmi komolyabb :?

Mamen
Emese is szépen hízik :D :D adatok alapján elég tejcsi van neki :wink: :wink:

Icus
hogy ezek a munkahelyek mennyire Babanetellenesek :twisted: :twisted:

Na elküldöm, ha van valaki még jövök :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Musz
amit még akartam, finomabb teák, instant csak 4 hós kortól adhatóak :? :? viszont én ma vettem,most pont akciós a
Rossmannban :wink: :wink: a Milupás

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

ANYUsziszi!
Hogy aludtál? 8) Remélem szépeket álmodtál, és megnyugodtál! :wink:

Gabi, nem lesz egyszerű a nyáron 3 huncut gyerkőccel! De te akartad :lol: :lol:

Nem bíírom magam rávenni, hogy nekiálljak tanulni. Fél hét óta itt van mellettem a tanulnivalóm, de mindig keresek valami programot, ami sokkal fontosabb ennél :?

Na megyek, majd délután jövök!!

Pussz

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,

köszi mindenkinek a gratulációt.

Munkaügyben azt mondta a doki, hogy mivel lényegében ülök egész nap, így nem kell táppénz, de most 2 hétig kell nagyon vigyáznom.
Ezért valószínűleg jövő héten 4 órákat fogok dolgozni vagy csak 3 napot, még nem tudom hogy legyen.
Nem akarom, hogy már most megtudják itt bent....

Hétvégén lemegyünk a nyaralóba, ott tud segíteni anyós, meg a sógornőm is. Többet tudok fetrengeni :oops: .

Nem kérdeztem meg a dokit, hogy lehet-e szexelni... :oops: :?: Eddig már 2 hete kimaradt, mert ugye barnáztam, azóta nem mertünk... Szerintetek?

Hoppá
Meglepődtem rajta, de nem sírtam el magam, csak iszonyú nyugalom öntött el, hogy minden rendben van. Olyan volt mint egy kis gyönyörű babszem és szépen látszott, ahogy dobog a szive.

Szorítok, hogy szépen megérjenek a tüszőid.

Hoppá, Candi, Málna, Zsizsik, Icus, Viki
Gyorsan kövessetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jó érzés, hogy végre sikerült... Mindenkinek ezt kívánom, hogy mihamarabb átélje, amit én tegnap.

Gabi
Biztosan minden rendben lesz a nődokinál. Kapsz valami kúpot és oké lesz. Szorítok.
Vendég

Sziasztok,

Nagyon visszaolvasni nem sikerült, majd ha holnap levizsgázom, ha egyáltalán sikerül, egyszerűen olyan szinten nem tudok tanulni, úgyhogy bízom a szerencsémben, viszont a szakdolim 4 lett, egész jó bírálatot kaptam, az írásbelit még nem tudom, majd holnap, a szóbelin.

Szisz, nagyon-nagyon gratulálok, vigyázz magadra, és ne foglalkozz mással, minden rendben lesz:))))))))))

Málna, neked is szorítok a vizsgákra!

Meli, Gabi, Mókuska, Takido, Bea, szóval akit kihagytam bocs, szóval a képek édesesek, irigykedem, főleg mikor nagy a meleg, azért már nő a pocim is, szóval még van hátra.

Kata, Andi veletek mi újság, nem tudtam még visszaolvasni de bepótolom.

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok,

Sziszi, gratulálok !!!! Nagyon örülök, hogy Babszem Jankó veletek maradt !!! :lol: :lol: :lol:
zsizsik

Sziasztok!!!

SZISZI!!!!!!Hurrrrááá!!!!!Annyira örülök,annyit gondoltam rád!!!!Én nem szexelnék,apa is megérti,te meg csak stresszelnél előtte,közben,utána....és a munka legyen leszarva!!!!!!Mondd azt,hogy beteg lett a fiad és menj el szabira!!!!!Puszillak

Hát ez az éjjel volt a csúcs!!!!!Hajnali 1-kor ,miután 8 óra óta folyamatosan evett volna,ha nem adtam neki,akkor sírt,szóval feldobtam minden eddigi elvemet és megfőztem a gyerek első kamillateáját,amiből a telihasba még beszlopált kb.100.ml-t....ha nem látom nem is hiszem el!!!!Ez a gyerek egy zabagép!!!!
Beácskám,köszi a megnyugtatást,remélem tényleg áttérünk a 3-4 órára lassan!!!De most béke van,9-kor kezdtünk enni,kb.10-kor elaludt és még durmol!Nem mondom,hogy nem vagyok bezanzásodva!!!

Mindenkinek szép napot,megyek és lepihenek!!!

Kép Kép
meli1118

Anyusziszi,
Gratula orulok hogy sikerul, mostmar aztan tenyleg nagyon vigyazz magadra !

Remelem mostmar beut a zebrasodas a topikba es mindnyajan kovetunk teged hamarosan :D

Kép
icus

Szisz, akkor befejezem a szavacskámat:
GRA...TULÁLOK :D

Meli, tudom min mész keresztül, Makimanónak még mindig vannak "cicis napjai", akkor nálunk is folyamatos szopi van.
Kamillatea eszembe sem jutott :roll: :oops:
De mivel nem fogadja el a cumisüveget, lehet, hogy feleslegesen kotyvasztanék...
Nálunk Esztimanó - ha éhes - nyakra támad :lol: A nagynéném el is nevezte fogatlan vámpírnak :lol:

Kata, nekem is vezetéselmélet vizsgám lesz kedden, de remélem lightosabb lesz, és vizsgabiztosmentes :lol:

Málna, Gabi, Dóri, kedves dietetikusok :lol: köszönöm a tippeket, hát akkor kísérletezek. Szegény manócskám :shock:
Anyu fodrászának az unokája 4 hónaposan véreshurkát evett :shock: Addig hisztizett, amíg nem adtak neki :shock:

Vvviki, nyugi, teljesen normális vagy.
Én anno azon filóztam, hogy gyereket akarooooook - vagy mégsem?
Félelem a felelősségtől, az önzésem feladásától, a testem külső változásaitól :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Tegnap este már írtam,csak drágalátos férjemnek sikerült közbe becsuknia a b.netet :twisted: :twisted: :twisted:

Anyusziszi!
Nagyon örülök nektek,és GRATULÁLOK :!: :!: :!:
A szexet lehet,hogy mellőzném egy kicsit a helyedben.De szerintem nyugodtan hívd fel a dokid,és kérdezz rá.

Hoppá!
Remélem mielőbb csatlakozol a párodhoz :D Biztos megnőnek péntekig azok a tüszők :)

Bea!
A legjobb időpontot választották a gáz karbantartásra.Aki kitalálta biztos villanybojlere van.
Továbbra is várjuk a Szentendrei képeket :)

Meli!
Van már mérlegetek?
Nem próbáltál még cumit adni Dénesnek?

Candi!
Mi finomat főztél?
A szertartás valóban családias volt,de azért többen voltunk,mint ami a képen látszik,a család velünk szemben ült :D

Kis_Plutó!
Sajnálom,hogy Adrikának romlott a szeme.
Jelentkezz ám a nőgyógyász után.Biztos nincs semmi komoly.

Nektarin!
Gratulálok a szakdolihoz.Vizsgához meg drukk!

Hoppá!
Nem csodálom,hogy nincs kedved tanulni.Igaz az időjárás kegyes hozzád,legalábbis nekem a szikrázó napsütés csak mégjobban elszokta venni a kedvem,most olyan szobában ücsörgős idő van

Muszkuru!
"Fogatlan vámpír" :D :D :D
Nem próbáltad még pohárból itatni Esztikét?Nálunka a kórházba pici üvegpohárból itták a babák teát.

Én Ausztriába tudtam venni olyan hippes babateát,ami már 1 hetes kortól adható,gyógynövényes így jó hasfájásra is,és finomabb mint a mecsek tea+azonnal oldodó.Már csak azt nem értem,hogy itthon miért nem lehet kapni :roll: Szívesen adok belőle,csak az a kérdés,hogy hogy juttatom el.

KépKép
takido

Hoppa,
Koszi a dokid elerhetoseget. Nagyon kellemes embernek hangzik a leiras alapjan, hetvegen felhivom ha Anyumek nem lesznek a kozelembe. Utalom ha allandoan kerdezoskodnek es nyaggatnak hogy mikor jon mar a gyerek :shock:

Ferjem novere elkuldte a termekenyseget novelo pirulakat meg a folyadekot....a gyogyszert (igazandibol termeszetes anyagok) meg nem neztem meg hogy mit tartalmaz, de a foloyadek Aloe Vera-s.
Regebben emlekszem hogy sokat irogatatok az Aloe Verarol a topikban....issza ezt valaki? Meli, te voltal aloes nem?

Kép
icus

Icus

Én is kültem neked doki elérhetőséget / Forgach :shock:
Nem kaptad meg?

Én meg kell valljam nektek, hogy 2 hónapja ittam az Aloe Vera Berry-t és az utolsó/befutó hónapban szedtem a méhpempő tablettát. Ajánlom mindenkinek.
Vendég

Tiszta hulye vagyok mostansag :shock: ossze vissza kavarom a neveket es mindent elfelejtek :?

SZISZI,
Koszi a dokid elerhetoseget, megkaptam az emailt, mindjart valaszolok is ra!

Kép
icus

megnezem hogy itt lehet-e kapni mehpempot

miert nincs itt senki?

Kép
icus

Kis-pluto,
Nagyon sajnalom Adrika szemet...nem lehet megmuteni hogy ne romoljon tovabb???

Kép
icus

Sziasztok!
Sajna MOST nekünk sem volt jó az éjszakánk! :( Ha nem is óránként,de 2óránként TUTI felkelt a fiacskám!! :?
Mindenkinél ilyen idő volt ma mint itt nálunk??Dörgés,villámlás,zuhi,és társaik.............!
Ádikám bevert egy "kevés" almát banánnal,és bekómázott! :shock:
Már meg is szólalt!Megyek!
Majd jövök..............!

Kép
bea27

jó estét Mindenkinek !!!

egész nap fájt a fejem, valami hülye front jön tutira.
ja, és a melleim is szúrkálnak egész nap

Bea
itt még nem volt dörgés, de fekete felhők gyülekeznek !
Ádika már féléves lesz !

vvviki

Sziszi
hogy vagy ??? kíméld magad !!!
eszményi érzés lehet, hogy valaki beköltözött a pocakodba !!! :D
igyekszünk követni Téged !!! :D :D :D :D

bocsi, hogy nem írok mindenkinek, de rohanok tanulni
már csak rá kell vennem magam, hogy tanuljak ! :roll:

vvviki

Vissza: Fogamzás