Sziasztok!!!
Sziszi
de jó
gratulálok!!!
Munka meg, ha kell ennyi áldozatot igazán megér a dolog
Vigyázz magatokra nagyon
Bevérzésre kaptál gyógyszert?
A másik gyógyszert azt szedned kell a 12. hétig?
Musz
Mecsek tea adható már rögtön a piciknek, ez valami köményes összetételű, elég rossz ízű
de a melegben jó lenne valami. Mindíg nem ciciztethetem, főleg ha menni kell valahová
Szopi alatt én szinte mindent eszek, eddig a babot, lencsét nem "vállaltam be" borsótól fáj a kicsi hasa, de amúgy mindent eszek
Nyugodtan kisérletezz, de egy nap csak 1 újat, mert akkor ki tudod szűrni ha valami nem jó
Na én epret is ettem már egy csomót
imádom, és nem tudok neki ellenállni
viszont cserébe nem lett tőle kiütéses Esztike
Én füstöltet is kezdettől eszek, és néha szénsavasat is iszom. egyedül innivaló közül a tejet nem iszom, de nem is kívánom
Meli
majd beáll Dénes pár hét múlva már van rá esély, hogy csak enni megy cicire
Dóri
nagyon jók a keresztelős képek
Candi
hát igen Adri várja a szünetet, én kevésbé
Nagyon szeretem ha mind együtt vannak, de amikor átmennek kisördögbe, és nekiesnek egymásnak...hát azt nem díjazom
Ma ugye a szemészet miatt itthon maradt Adrika, cseppentettek a szemébe (tágították a pupillát) és emiatt amit szeret, tv nézés, olvasás azt most nem lehetett. Persze ezt a tesón vezette le
Na ha szóba jött a szemészet, el vagyok keseredve, mert Adrikának mindkét szeme romlott 1 dioptriát
lehet, hogy holnap meg is lesz az új szemüveg
Hát olyan nem szép keretek voltak
a másikban igazi csini kislány volt, ebbe meg olyan furcsa, de min olyan keskeny lencséjűek voltak.
Nekem meg holnap mennem kell nőgyógyászhoz, rákérdeztem a rákszűrés eredményre, és van valami gyulladás, úgyhogy erre kapni fogok valamit
remélem tényleg csak ennyi, semmi komolyabb
Mamen
Emese is szépen hízik
adatok alapján elég tejcsi van neki
Icus
hogy ezek a munkahelyek mennyire Babanetellenesek
Na elküldöm, ha van valaki még jövök