Új privát üzeneted érkezett!

Vöcsök, szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legyen sok örömed a kicsi Vilmosban!
csillagfény

Vöcsök
Hatalmas gratula!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Vöcsök
Hatalmas Gratula...Nagyon sok boldogságot,egészséget és tejcsikét kívánok kicsi fiadhoz!!!!
Vendég

De kíváncsi vagyok Vöcsök gyerkőcére :)

Voltam dokinál. Minden rendben van (már amit UH nélkül meg lehet állapítani). Mennem kell védőnőhöz, meg vérvételre, meg majd ugye UHra. Meg az istenhegyit mondta a doki is.
Viszont....lecseszett mert híztam 2 kilót.....de nem igazság, emrt nem is az ő mérlegén voltam mérve, hanem az itthonin....és anyósom megnyugtatott, ez a vízvisszatartás miatt is lehet :lol: fogjuk arra....
eddig nem tudtam enni, csak totál egéségtelen dolgokat. most kezdek visszaállni a zöldségekre, gyümölcsökre.... :?
ti kismamák mennyit híztatok?????
megyek tornázni :?
dimet

Sziasztok!

Vöcsök!
Gratulálok a pici fiadhoz!

Esztó!
Ezzel ne foglalkozz,nyugodtan kérj segítséget, mindenki szívesen segít, hiszen ezért is vagyunk.Még egy ötlet:
A Pcos. hu lapon a Kérdezz -felelek rovatban tudsz Petrányinak (ő a PCOS atyja) írni, én is írtam anno történetemet, hormonleleteket,ő javaslatára kezdtem el a metformint, és 3 hónap után hatott :D Pedig előtte szedtem enyhén magas prolaktinra Bromocriptint is az mégsem volt jó.LH-FSH arányom is 1:1 volt, mint neked.

Ginuska!

Gyömbért nehogy szedj, mert egy könyvemben: Fern -Reiss:Egészséges táplálkozásal a gyermekáldásért benn van, hogy egyeseknél vetélést okozhat, tehát inkább ne!!!!!!
ezoterike

Dimet: én szerintem +7,5 kilónál tartok (kb.) ... és most vagyok ugyebár 29+2

Nekem is kéne valami kismamatornát keresnem... de nem találtam a közelben... addig marad a jóga... (holnap megyek... kb. 1,5 hónap kihagyás után)... de most úgy tervezem, hogy hetente többször is járok majd...

(olyan gáz... a 18. héten voltam utoljára UH-n... a doki meg állandóan eltolja a 28. heti UH időpontját... jövő kedden már 30+1 leszek... most szervezzük, hogy ha lehet pénteken el tudjunk menni egy fizetősre... ha már egyszer a normál Eügy keretein belül nem jön össze a dolog... és ki tudja, hogy mi lesz a keddivel... már senkinek se hiszek...)
Vendég

Zsizsik, Anyooka, Tűű nekem is azt mondta, hogy 3 hónap múlva kontrol. De inzulint majd csak később nézet, mert nem hiszi, hogy 3 hónap alatt rendeződne.

Vöcsök és Vilmos! Hatalmas Gratula!

Esztó, eljön majd, amikor te adsz tanácsokat egy kisbabával a karodon! :)
mamint

Eszto!

Holnap délelőtt végignézem a hormonjaidat, mert még át kellene váltanom más mértékegységbe, de csak most tudtam lerakni a dedet és van egy pár dolgom.
Ami egyből egyértelmű: magas a prolaktinod. Az az 5000-res érték lehetett elírás v. mérési hiba, de most is 500 feletti az értéked! Ez lehet primer hiperprolaktinémia is, márhogy adenóma okozza, de még olyan kicsi, h. nem látszik, de lehet szekunder is, vagyis h. a PCOS okozza.
Nem tudom a dokid mit mondott, az enyém 590-re Bromokriptint írt, de már az is használ, ha a metformin mellé Premenst szedsz!!!!

A segítéssel kapcsolatban: amit Norka mondott az igaz, sajnos, ha elindul a gyerek már nem fogok tudni ennyit jönni. Onnantól ti veszitek át a stafétát és ti fogjátok terelgetni a következő nemzedéket!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

SziasztokCsajok!

Csak nagyon rövid leszek, mert nincs időm netezni.

Vöcsök, Vilmos babához nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Esztó!
Üdv. közöttünk. :)
Laborjaid! :shock: :?

Nekem most november 21-én volt HSG (átjárhatóságim).
Ha visszaolvasol, megkeresed azt a dátumot rá két napra leírtam, hogy miben áll. Nagyon is részletesen! :)

De ha gondolod priviben hétvégén megírom, most nagyon időhiányba szenvedek.

Norka!
Hangosan hahótáztam a + tesztes történeten. Ezt nevezem szivatásnak. :lol: :lol: :lol:

Most ennyi voltam. Mindenkit szeretek.
Olvaslak benneteket naponta (ennyit rászánok, de írni már nem futja).

Jók legyetek!
(megoldottam a harmadiknapi vérvételem, ügyes csajvagyok :lol: )

Kavics
(4 cn.)
Vendég

Na szóval """""VILLÁM VILIKE"""""ahogy Anyukája hívja......30perc alatt születettmeg,3ujjnyi tágulástól és kórházba érkezéstől számítva!Már 2x szopizott!-és mindketten jól vannak!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Helló mindenkinek!

Vöcsök gratulálok "Villám Vilihez" gyors voltál! :)
Minden jót a kis csöppség életébe!
Vendég

sziasztok!

Rambóka!
Nem tudom mi lenne a legjobb megoldás baba ügyben. Most voltam magánrendelésen és megmutattam az MR eredményem. Mint kiderült furfangosan fogalmazták meg a diagnózist:mikroadenoma gyanújával voltam elküldve eredményként pedig azt írták, h makroadenoma nem igazolt. :?
Apropó magánrendelés: Kedden 16:30- 19:00
Szerdán:16:30-19:00 ig van!!!
Pénteken: megszünt !!

Vöcsök!

Gratulálok!!! :D :D

Kép
lara26

Sziasztok!

Vöcsök!
Szeretettel gratulálok! Sok-sok boldogságot kívánok Nektek! Vilike tényleg villámgyors volt! Hihetetlen!

Kinyúltam ma, hosszú volt. A vizsga 8-tól 2-ig tartott (13 gyerek volt), onnantól meg a rendes meló. Elegem is lett!

Bocs, de most nem bírok reagálni! :oops:

A 3. napi hormoneredményeimet azért megosztom veletek, ha valaki hozzá tudna szólni, ne kíméljen! :lol:
(Gyakorlatilag majdnem ugyanaz, mint a szeptemberi, akkor azt mondta a doki, hogy jók.) Írok mértékegységet is, meg ref. tartományt, ahol volt.

FSH 6,0 U/l
LH 2,0 U/l
Prolactin 184,0 mU/l ref.: 23,4-634,5
Estradiol 104,0 pmol/l
TSH 1,412 mU/l ref.: 0,350-4,940
Inzulin 24,4 mU/l ref.: 2,8-24,9
Látjátok??? Azt írja, hogy az inzulin belül van a ref tartományon. A doki szerint rendben van! :shock: Hülye vagyok??? Vagy a mértékegység lenne más??? Már tényleg nem tom, mi van! :shock:

Kép Kép
backa

Sziasztok !

Rambóka !
Így is köszönöm neked a segítséget.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mondasz.

Aranykavics!
Mindjárt visszanézem a leírásodat, és nagyon köszi, hogy a privit is felajánlottad!

MIndnkinek jó éjszakát! Álmondjunk a megszületett és "még csak" az álmainkban létező bébikről.

Pusz :D
esztó

Backa,

az inzulinod éhomi???

Szeritnem az inzulinnál egy ref tartományt írnak éhomira és terhelésesre is. És egyébként is IR lehet sajna úgy is, hogy határértéken belül van az inzulin.

Vilmoska tényleg nagyon gyors volt! :) Sok boldogságot Vöcsök!
mamint

Szia Mamint!
Az hát! :roll:
Az, hogy durva IR-em van, már rég biztos. :roll: 2 éve szedem a metformint, de augusztusban 2x850 mellett 45-öt mértek, azóta szedek 3x850-et! Emiatt lett már szeptemberben is "csak" 25. :?
Most meg elhatároztam, hogy megeszem a napi 3g-ot, lesz, ami lesz.

Kép Kép
backa

backa: ha 3-at fogsz szedni szerintem szedj valami májvédő cuccot is mellé (pl. máriatövismagolaj)... nem tudom mennyire terheli le 3g a szervezetet de érdemes lenne esetleg... (én majd fogok szedni a metformin mellé...)

(és jippiii... holnap megyek ultrahangra... és nem, nem a saját dokimhoz hanem egy ismerős ismerőse hajlandó volt soron kívül előrevenni UH-ra az egyik kórházban... így nem kell minimum keddig azon izgulnunk, hogy most vajon óriásbabánk lesz-e vagy több-e a magzatvíz mint kellene... ráadásul én már nem hiszek a dokimnak... ha a 28. heti UH-t képes a 31. hétig elhúzni... aztán ki tudja, hogy a keddit hová tolja tovább... a 40. hétre?)
Vendég

Csakegy!
Na végre! Hát, szégyen-gyalázat, ami itt az eü-ben megy...Ja, lehet, hogy arra játszanak, hogy szépen megszületik a babád, mielőtt sorra kerülnél és megspórolnak egy ilyen "méregdrága" vizsgálatot! :? :lol: És ha nem lenne ismerősöd, akkor mi van? Felháborító! :evil:
A cukrod miatt aggódsz, hogy probléma lehet? Talán az nem megy olyan gyorsan! Bár azt mondják, ilyenkor már minden cukor a babának megy. Na, holnap végre kiderül! :)

Köszi, májvédésre már én is gondoltam, a sok hormonkezelés miatt is. Gondolom az sem használ! Hú, meg a folsavat is el kéne kezdenem! Mindig kimegy a fejemből, pedig van is itthon!

Kép Kép
backa

Sziasztok!

Backa, ezt találtam Neked!

"Éhgyomri Insulin( 8-16 óra éhezés) < 30 mIU/ml
A normális szint önmagában nem informatív A 10-13 közötti érték enyhe inzulin-rezisztencia jele, 13 fölött súlyosabb inzulin rezisztenciára utal. (PCO-s betegek!!!)"

csakegy, drukk az uh-hoz!!

Kép

Kép
anyoooka

Anyoooka!
Köszi!!
Ja, nem vártam csodát... :?

Csak ezeket a hülye mértékegységeket nem értem! Próbáltam már átváltót keresni, de nem találtam.

Az IR egyértelmű, csak az a kérdés, gátolhatja-e ez a beágyazódást is?! Mert a stimu nyilván így nehezebben megy, de ezt már megszoktam, legfeljebb ugyanannyiba kerül, mint legutóbb! De ha a beágyazódásnál gond, az nagy baj!

Írtátok, hogy várjak a lombikkal. Várnék is, ha nem rettegnék folyamatosan, hogy kijön a rendelet, amivel lecsökkentik az "ingyenes" lehetőségeket. Mert akkor nekem meszeltek, úgy már nem tudjuk kifizetni. Így is pokoli nehéz összeszedni a pénzt. Az eddigi 250 e most úgyis 300 fölé megy az áremelések miatt. Amellé még 400 a beavatkozásokra nem lesz. Még kölcsönnel sem. :(
Szóval nem én vagyok türelmetlen...

Még valami! Az lh-fsh arányom nem fura??? Nem fordítva kéne lennie egy tisztességes pco-snál? :shock:

Kép Kép
backa

Huhh! Ez a Villi, tényleg nagyon villám! Ezt nevezem én szülésnek! Így kell csinálni! :lol:

Ez gyönyörűséges dolog...
Rambóka olyan csodaszép ez a gyerek....

Ellát meg irigylem a pocijáért, gyönyörű...az a baj, hogy nekem nem terhesen is majdnem ekkora.... :mrgreen:

lassan én is megyek kontrollra, kiváncsi vagyok az eredményeimre!
Üdvözlök mindenkit.....
Norka elmeséltem apának otthon a szivatásodat, jót röhögött......nem vagy semmi.....
szisza30

Az én lh/fsh arányom hasonló:

lh: 3,1 IU/L
fsh: 7,0 IU/L

szerintem is furi...

ami a beágyazódást illeti, nem nagyon értek hozzá de elmeséltem Tűűnek a múlt havi majdnem-babát és megkérdeztem hogy a leleteim alapján mitől mehetett el. Ő a progiról kezdett el beszélni, az inzulint nem említette meg...

Kép

Kép
anyoooka

Anyoooka!
Érdekes. Régen fordított volt az arány nálam, nem is akár mennyire! Remélem, lesz valaki, aki tudja mi ez!

Szisza!
Mikor lesznek meg az eredményeid?

Ginuska!
Ma uh, ugye? Gondolok Rátok! :)

Kép Kép
backa

Sziasztok!

Megjött a pajzsmirigy-eredményem. Abbahagyhatom a gyógyszert, mert teljesen jók az értékeim. A vérképem is tökéletes.
És most elmegyek biciklizni, mert baromira jó idő van! :D

Kép
babancs

Babancs!
Szuper!!!
Nálunk is tavasz van! Imádom! Jó bicózást!

Kép Kép
backa

Backa!

Először el kéne mennem vérvételre...noszogatom magam, már december óta..... :?
szisza30

Babancs, szuper ! Vigyázz magadra biciklizés közben !

Backa, ha még nem kezdted el a folsavat, viharsebességgel nyeljed lefele ! Lomiktól függetlenül érdemes szedni, metformin mellett meg egyenesen kötelező !!!

Tavasz ide vagy oda, én nagyon depis vagyok... tegnap már 8-kor vacogva ágyban voltam, fáj a fejem és rémes gondolataim vannak :roll: Legszívesebben bőgnék mindenen és tudom, hogy hamarosan meg fog jönni ..
mniki

niki! Mondom hogy gyanús vagy!!!!! A fejfájás is jellemző a koraterhességre, a bőgésről már nem is beszélve! Én akkor olyan kis hülye dolgokon is képes voltam bőgni! Mikor is akarsz tesztelni?! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Szisza!
Akkor menj csak szépen csapoltatni! :lol: Nyakam rá, hogy javultál! :P

Mniki!
Már vettem is be! 8) Napi 2 elég, ugye? Beülti után annyit kellett!
Ajjaj! Ha tudnád, mennyi nyavalygást olvastam én már ezeken a fórumokon, hogy fáj a fajam, bőgőmasina vagyok, mindjárt megjön...stb! Azóta nagyrészük boldog kismama! Úgyhogy csak panaszkodj, mi tudjuk, mi az ábra! :wink:
Szóval, mikor is lesz teszt???

Ugye, Anyoooka?!

Kép Kép
backa

ja-ja! :wink: :D
szerintem niki lesz idén az első zebránk! :lol:

Én ma a fél délelőttömet a "kis gondolkodó szobában" töltöttem... :cry: Metformin?!

Kép

Kép
anyoooka

Hatalmas gratula Villám Vilihez!!! :lol: :lol: :lol: Remélem Vöcsök nem a kórházi liftben szült meg! :lol:

Azt hallottam amúgy, hogy az ilyen szupergyors szülések, gyors tágulások nagyon fájnak, hát majd megkérdezzük Vöcsököt. :shock:

Niki, a progieredményed mikor lesz meg? ma? Majd írd meg sebtiben!

Csakegy, vigyázó szemeim rád vetem. De nem aggódok. :?

Rambóka, édes kis popsis herceged van! :wink: Az én gyermekem is így szokta kora reggel, ha valamiért keltenem kell. mereszti ki a magasba a kakis seggét, hogy ne zavarja az orrát, azt meg a lepedőbe fúrja és nyög, hogy hagyjam békén. :lol:

Backa. No, ez hiperinzulinizmus. Ezek ml vagy L-ben megadott mértékegységek ugyanazok, ekvivalensek, van még valami pmol-os is, de azt itthon nem nagyon szokás mérni.
Én a helyedben nem lombikoznék még, hanem elnyargalnék Tűűhöz, és megmutatnám neki, hogy magas adag metformin sem képes lenyomni ezt a szintet. Mibe, hogy az Avandiát fogja neked is javasolni??
Logikusan próbálj végiggondolni valamit. Ezt nem én találtam ki, de fordítás közben már több helyen is találkoztam ezzel a gondolatmenettel. Tudniillik az IR miatt nem biztos, hogy jó minőségű petesejtek születnek. Hogy ez így sejtek szintjén hogyan működik ez a kölcsönhatás, ne tőlem kérdezd, nem tudom. A gondolatmenet szerint, ha ez igaz (márpedig ezt bizonyítja sok minden), akkor a hiperinzulinizmus a fejlődő embriót (szedercsíra, zigóta stb.) és károsíthatja, valamint a formálódó placentát is abban, hogy nem képes maradéktalanul ellátni a feladatát.
Kezdenek olyan irányba menni, hogy már köztudott, hogy a cukortöbblet súlyos fejlődési rendellenességeket okozhat koramagzati szakaszban, de egyáltalán nem biztosak már benne, hogy ugyanebben a szakaszban az inzulin is egyrészt nem megy át a placentán, másrészt nem károsít ténylegesen. Legalábbis ezt olvastam. :roll:
Neked most mindenféle érdek azt sugallja, hogy próbáld meg előbb rendbetenni azt az istenverte IR-t. A gyógyszerárdrágulást már sajnos úgyis buktad, mert 5 nap múlva 50%-kal drágulnak a hormonok. :( A lombikhelyzet pedig, ismerve a mostani várólistákat - pesti Kaáliban már júniusra van előjegyzés -, szintén olyan, hogy nem biztos, hogy tudsz már bármit is tenni. :( Arról nem is beszélve, hogy a hormonok is súlyosan rontják az IR-t. :(

Na, eleget papoltam. Voltam vizsgáztatni ma. Szedem be a dogákat, kipottyan egy levél. "Kedves tanárnő! Kérem engedjen át! Nem tudok mit csinálni, nem bírok tanulni. Meghalt a nagymamám, elloptak tőlem 17 ezer Ft-ot és a barátnőm is elhagyott! Kérem hívjon fel ezen a számon, hogy tudassa, hogyan döntött!" :shock:
Érdekes viselkedésformát kezd felvenni ez a mai ifjúság...

Más. Jövő heti Figyelőt figyeljétek!! :wink: Benne lesz a pcos.hu, Petrányi és Yamillunk is egy lombikos cikkben!!
Vendég

Szió lányok!

Alig várom hogy lássam Villám Vilikét :)

Backa!
Nem, csak holnap lesz UH.

Egyébként nálam teljes a depi. Úgy érzem ez az év nem az én évem. Sőt, nincs olyan éva ami az enyém lenne. Vérzek, minden nap kicsit intenzívebb. Olyan ez mint egy menzi, ami 5 nap helyett 20 napig akarna meglenni. Ma már 12. napja vérzek. Szerintem már nem vagyok terhes. Nem is tudok most másra gondolni, elegem van :)

Bocsi :(

Puszi mindenkienk

Gina

( egyébként imádom ezt a szép időt, nem jó bent kuksolni )
Vendég

Norka :lol: :lol: :lol: :lol:
Végre van min nevetnem, köszike !!!!
Hát nem tudom, nekem anno max. a puskám eshetett volna ki mondjuk föci órán (utáltam a földrajzot) :? Ha tényleg minden ennyire összejött szegény fiúnak, azért sajnálom...

Jajj Csajok, aranyosak vagytok, de meglepődnék a zebra láttán..
Elvileg szerdán lennék a 28. napon. szóval nem tudom :roll:
Ha nagyon kíváncsi leszek, lehet, hogy a 12.DPO-n, azaz hétfőn megejtek egy tesztet.

Norka, a progim fogalmam sincs, hogy mikor lesz meg, délután felhívom a dokit, mert az inzulin és a vércukor tuti elkészült, ha mákom van, akkor talán egy-két hormon is.

Backa, 2 szem elég, ügyes vagy ! Amit Norka írt, én megfogadnám :wink: de legalább villámsebesen elnyargalnék Tűű dokihoz !!!
Lehet, hogy nálad is az újfajta gyógyszer lesz a nyerő ?????

7Kincs, rég jártál erre, nem akarsz kicsit mesélni hogy vagy ? Ciklusban hol tartasz???
mniki

Ginuska, megértelek, nehéz ilyenkor mit mondani. A legrosszabb a várakozás és a borzasztó bizonytalanság. Holnap már könnyebb lesz, reggel mész a dokihoz ???
mniki

Ginuska
Fel a fejjel!!!Én Adával 8 hétig vérezgettem,és mégis megmaradt!

Norka
Apás sztori szuper volt!!A diákod pedig jó ötletet adott. :D Vices lehetett! :lol:

Dimet
Na akkor Te lángész vagy a népeget. tanítasz!
Amúgy hihetetlen de 5-t lett,pedig úgy jöttem ki,hogy jó ha megvan a kettes! :wink:

Csakegy
Drukk az UH-hoz!

Vilike történetét apa félreértette,azt hitte akció után fél órával lett pozitív a tesz! :D Megkérdezte,hogy ezért minek mentek kórházba? :lol: :D
Ja,képzeljétek LH tesztem pozitív,és vérzés sincs már egy hete.Megpróbáljuk,hátha................

Más téma,esetleg aki ebben illetékes nem tudna segíteni?!
Ma kiderült kijött egy új rendelet,a közlönyben is szerepel,hogy az önkormányzatok a családi napközikben szedhetnek óradíjat is.Namármost itt nincs bölcsőde,csak egy családi napközi.Lényegét tekintve uaz,vagyis kisdedek vannak ott napközben.Így a díj egy hónapra 37.000 Ft lesz! :shock: :shock: :shock: :shock: (jövedelem,és gyerekszám figyelembe vételével.)
Megáll az ész!Andika nem tudsz erről vmit???????????
Sztem ha ez lesz,inkább bébicsőszt fogadok.

KépKép

KépKép
okr

Kriszta, milyen ügyes lány vagy te! :) Egyébként a szociológiád lett ötös? Én is abból vizsgáztattam ma. :wink:

Gina! A helyedben - hát izé, rám nem muszáj hallgatni, mert elég életveszélyes tudok lenni, de - én felhívnám a dokit, hogy "Doktor úr/nő, már fáj a hasam, és nagyon vérzek, nem tudna megUH-zni mégis ma?"

No nem azért, mintha olyan nagy baj lenne, de hátha ők elhiszik és soron kívül fogadnának még ma, így az éjszakád már nyugodtabban telne! Hm?

Egyébként nem teljesen értem, mert 6 hetes terheseket, ha véreznek, az ügyeletek már soron kívül szoktak fogadni, ha baj van! :roll: Ne ezen múljon már a dolog! A Duphaston ez esetben inkább biztonsági kötél, de ekkora mennyiség... hát nem is tudom, vannak erősebb progik is.
És még annyi minden okozhat vérzést, méhszájhoz közeli tapadás, haematoma, vagy egyszerűen oka sincs... meg kell nézni!
Vendég

okr, már nem tanítom....elég volt :lol:
de neked nagy gratula az ötöshöz.!!!!!!

gina, szerintme is vhogy menj el UHra. nagyon fontos lenne, a nyugalmadnak is. a bizonytalanság a legrosszabb.

jan. 30án megyünk 12 hetes UHra...akkor már 12+5 leszek....leszünk. izgalom a köbön addig. annyira messze van......

niki, te jössz holnap????
akkor ki jön holnap?????????
dimet

Dimet, igen megyek (jövök) holnap :lol:
A telcsiszámodat priviben megadhatnád :wink:

Okr, én is nagyon drukkolok Nektek !!!!!!
mniki

Norka
A szoiológiám 4-s lett,amit írtam a Dimetnek az a népegtan. :D Köszi a gratut!
Szociológián kívül mást is tanítasz?

Niki
Köszike! :D
Te mikor is tesztelsz?????Remélem olyan két csíkot látsz majd,mint én ma az LH tesztemen! :D :D

Dimet
Én most megint nem tudok menni :( Nyakamon egy csomó vizsga :oops:

KépKép

KépKép
okr

Napsütéses vidám csütörtököt!

Szia Okr! :)
Te milyen ügyes iskolás lány vagy!!
És az lh tesztedhez is gratula!! Mérsz hőt??

Mniki köszi a hiányolást de semmi sem történik velem,olvasni szoktam!:D Drukkjaim küldöm! Ne légy depis ne add fel,max a mensi napjára van megengedve egy kis szomorúság,de nem kötelező! Minap a családinet régi (2005) oldalaira tévedtem,és az ott szereplő nevek már mind babáznak,remélem 2008-ban már mi is ilyen példák lehetünk!!!

Norka a férjem is elképedt az átverős teszten az első sorok után megkérdezte tényleg terhes? :shock: :lol: :lol:
A figyelőt kifigyelem és megszerzem! ez az orvososdi is jól hangzik meg a laborokat is jó olvasni,hogy van hová fordulni végre(azért micsoda változás zajlott le egy év alatt!!) Sajnos innen a messzeségből én nem élvezhetem :( Ja a talira sem tudok menni!! :(

Ginuska nagyon szurkolok én is hogy a holnapi napod örömmámoros legyen!! :wink:

Egy másik topikon olvastam,hogy laparon volt egy lány ,már van gyereke és egyik oldalon sem átjárható,és összenövései vannak :cry: :cry: olyan ilyesztő... ez bárkit fenyeget vagy inkább csaszi és hízás után?? Igy csak a lombik marad neki.
Azt hiszem a lombikot én lassan elfelejtem...árak és a sorrakerülés katasztrófa (pár éve ez is rip-ropsz és ment bárkinek :? )
Ha valami nagy gubanc kiderül(nagyon remélem nem fog),vagy örökbefogadás vagy kettecskén éldegélünk..

Teszek egy görbét, ocsmány!! Jövőhét a dokikról fog szólni sorban meglátogatok mindenkit(pm,diab,nőgyógy/remélem a cisztám felszívódott/ )
Kép

Minden jót lányok!!
Vendég

a hibákért bocsi! :?
Vendég

Okr, egy ici-picit sem? péntek délután, akkor nem szabad tanulni :lol:
milyen vizsgáid vannak még???

kincs, sajnálom,hogy nem tudsz jönni:(( és ne beszélj butaságokat, össze fog jönni a baba!!! és édegélhettek sokacskán.... :D

nagyon remélem,hogy nem cseszik el az egész lombikos rendszer még jobban...és vkinek az "okosak" közül megjön az esze, és belegondol sok leendő szülő helyzetébe. pfff.
dimet

sziasztok.

nemtudom emlekszik-e valaki ram,ide irtam le a hormoneredmenyeimet.kerdeztem akkor a pco-rol.
tegnap voltam dokinal es egyertelmuen pco-s a bal petefeszkem.
kaptam merkformint.1 szemet naponta (850mg)
a kerdesem az lenne hogy a masik petefeszkemben nincs ciszta,akkor is pco?
kaptam meg tuszoerlelot is a ciklus 5-9 napjaig,aztan 14 nap uh.
nem fura hogy pco ra kapok tuszoerlelot?mi a velemenyetek.

koszonom,es ha lehet mostmar csatlakoznek hozzatok,egy hajoban evezunk.

Vocsok.gratulalok,sok sok boldogsagot.

Kép
monyoka

Kincsecske
Ne légy elkeseredve!Látod a családineten is mindenkinek sikerült! :D Én is sokszor estem depibe,meg esem most is,de reménykedni kell!!!
Talit ha gondolod megbeszélhetjük a jövő hétre.Szerdán még vizsgázom,aztán nem hiszem,hogy hazajövünk a hétvégéig,így a csütörtök,péntek jó,ha arra járnál/járnátok esetleg! :D

Dimet
Hát van még biokémia :x ,elsősegély,biofizika B(abból elbuktam az A vizsgát :oops: :( ),anatómia.Remélem ennyi!

Monyoka
Gyorsít a dokid a dolgokon!
Metformint nehogy egyből bevedd az egész szemet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Negyedével kezd,egyébként a WC -t kibérelheted egy hétre!

KépKép

KépKép
okr

okr.en is gyanusnak talalom az egy szemet,mondtam is a paromnak hogy ez sok lesz.szerinte halgassak a dokira.
hat nem tudom,felek tole,marmint a gyogyszertol.
raadasul a tuszonovelomnek is ugyanazok a mellekhatasai,abbol meg ketot kell szednem(klomifen)ra van irva hogy pco-soknak is ajanlott.
na meg a tsztoszteroncsokentomon is brutal mellekhatasokat ir.szoval asszem nehez honap ele nezek.
a doki azt mondta hogy a merkformint a ciklus elso napjan kezdjem,
azon gondolkodom hogy mi lenne ha elkezdenem most(negyedelve,aztan fel)es a ciklusom elso napjan vennem be az egeszet.
szerinted?

Kép
monyoka

na megvannak az eredmények, totál ki vagyok akadva, beszéltem a diabéteszes dokival is, ő is :?
Pontos adatokat csak 2-nél tudok írni, de az épp elég

inzulin éhgyomri normál
120 perces 88

vércukor éhgyomri normál
120 percesre azt mondta a doki, hogy csökkent glükoztolerancia, nem jó az eredmény

progi (21. nap) 10,5 (tehát baba tuti nincs)

na, megyek, mert most csak bőgni tudok.

Mondja már meg valaki, hogy miért nem működik nálam sem az Adimet ? 1 éve szedem, 2350 mg/nap.
Soha nem lesz babám... :cry: :cry: :cry:
mniki

Ja, csak hogy lássátok, a gyógyszer előtti 120 perces inzulinom is 87,7 volt !!!! :cry:
mniki

Sziasztok! Nehogy itt depi legyen a tavaszos tél ellenére!
Gina, nagyon drukkolunk nektek, és lehet, hogy nem lesz egy sima terhesség, de a vérzés még nem akadálya, hogy 8 hónap múlva kezedben tarthassd a babádat.
Okr, gratulálok a + Lh teszthez! Ez igen. Sőt Norka neked is! MNiki, nelked pedig remélem napokon belül egy + HCG teszt miatt gratulálhatunk! ;)
Monyoka, én emlékszem rád! :) Szeritnem nyugodtan elkezdheted a metformint, de tényleg csak kicsi adaggal! a többiek biztos elmondják majd, hogy lehet, hogy jobban teszed, ha először csak a metformint szeded, és hagysz kb fél évet a szervezetednek a helyrerázódásra. Ha addig nem jön baba, akkor már a tüszűserkentő is mehet. Gondolom az olyasmi lehet, mint a closty.
Ha jól emlékszem te még nagyon fiatal vagy, fél év nem olyan vészesesen sok idő.
Dimet, holnap sajnos nem jó, de érezzétek nagyon jól magatokat, és beszámolót majd kérünk!

Rólam: 32. cn. De azt hiszem kb vasárnap, vagy hétfőn lehetett pé. :shock: Szóval most megint kivételes alkalom lesz, és egy maratoni ciklussal növelhetem a ciklusnapok egyébként igen alacsony átlagát. Nem először fordul elő, hogy 2 hétig semmi, aztán amikor normál esetben a pé-nek kéne lennie, akkor kap észbe a szervezetem, hogy hééé! nő vagyok, valami pé-t is kellen produkálni, gyorsan belehúz, de a 14 napokat megtartja, és pontosan a 28. napon van pé, és 42. napra jön meg. Na ha ez bejön, akkor 1,5 hetem van még. :)

IR: ez az egész olyan varázslat és megfejthetelen számomra. Csodállom az endokrinológusokat, ha sikerül logikát felfedezni benne.
Tényleg nem értem, hogy Backa, neked hogy lehet 24 éhomi. Mert éhgyomorra már nincs is sok cukor a vérben, akkor minek annak 24? Ha viszont ennyire dúrva az ir, akkor mennyi lehet 120 percre???
Nekem teljesen normális az éhomi inzulinom, sőt a cukorhoz képest még kevesebb is. De a 120 perces, az meg horror.
Engem nagyon érdekelne hogy mik az összefüggések. Vannak e egyáltalán. És a tünetek. Mitől függ? Hormonól? IR-től? Vagy csak alkat kérdése. Hozzásegít a genetika? Vagy számít, hogy pl. ki meddig szedte a fogigátlót, vagy mennyi ideje hagyta abba?
Azt hiszem kezdek beszűkülni. :D
mamint

MNiki! sajnálom, de fel a fejjel! Te is biztos megkapod azt a gyógyszert, amit Zsizsik, és lesz babád!!!
mamint

Niki, nyugi, nyugi. Neked sem jött be az adimet. Kapod, amit Zsizsik, és hajrá, hajrá. Ne szomorkodj!! Holnap jól kidumáljuk ezt a hülye IRt. Sétálj egy nagyot ebben a szép időben!!!!!!
Lényeg, van eredmény, van rá orvosság!!!
dimet

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?