Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom,mindenkinek kellemes lesz a hétvége :D ,és újra kihalt lesz a topik :cry:

Sziszi!
Jó is,hogy kikapcsolódtok kicsit.És nyugi,minden rendben lesz :P

Kis_plutó!
Nagyon jók a képek. :D Főleg a sapis,meg a rácsos :P
Anyudéknál kisebb ovi lesz,de gondolom nem bánják :D Ilyenkor biztos te is jobban ki tudsz kapcsolódni,na meg Ildi is.

Meli!
Örülök,hogy azóta nem volt sírós éjszaka.Egyébként ennyi idősen szerintem nem tanácsos teát adni a gyereknek szopi helyett.Annak inkább akkor van értelme ha már elértétek a 3hós kort,és eszik annyit napközben,hogy éjszaka már nem kéne felébrednie.Ilyenkor csak szopjon amikor szeretne,ez jót tesz a tejtermelésnek is.Nyílván,mikor csak 30-at szopik,akkor annyi van,és természetes,hogy olyankor gyakrabban kér,adjál csak neki,és hamarosan beáll majd rendesen a tejci is.Fejni szoktál?
Remélhetőleg a rágcsálókat sikerül kiírtani,apának jó vadászatot,bár biztos kellemesebb időtöltést is el tudna képzelni.

Hajninak pedig gratulálunk,a teje meg biztos hamarosan beindul :D

Hoppá!
Fogásban gazdag pecázást kívánok! :)

KépKép
takido

Bea,Candi,Málna!
Merre vagytok?
Candi remélem pozitív teszteredménnyel lepsz meg minket :D

KépKép
takido

Sziasztok!!!

Kata,jó pecázást és a Balcsi...irigy.irigy....úgy mennék én is valahová....pedig most házhoz vagyok kötve egy ideig.... :P

Dóri,szerintem is így van és örülök,hogy megerősítesz!!!!Azért vettem egy doboz kamilla teát és ha úgy látom,hogy igényli,akkor talán egy kortyot...de semmiképpen sem cukorral :roll: fejés....már 9 Via pohárnyi tejci van a fagyóban....amikor Deni csak 30-at eszik,akkor még lefejek 50-60-at...aztán ha egy óra múlva éhes,akkor ugyanennyit eszik kb.meg ugyanennyit újra lefejek....szerencsém van és remélem így is marad....

Ha odajutok,leírom részletesen a szülésem és teszek fotókat is...

Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Meli!
Akkor van tejcid bőven :D És jó,hogy ennyit le tudtál már fagyasztani :P Milyen fejőd van?

KépKép
takido

Csak egy gyors bekukk!!
Elmentünk szentendrére!!
Este jövünk!!
Vagy jövök még ma este,vagy csak holnap!Mindenkinek jó hétvégét!!

Kép
bea27

Sziasztok!!!
Akkor itt a nagy sztori,wordben írom,nehogy elvesszen,ezért nincsenek hangulatjelek!!!

Május 8-án éjjel elkezdtem vérezni és nagyon keményedtem,aminek akkor még nem tulajdonítottam jelentőséget,ma már tudom,hogy az már jel volt!Apát felkeltettem,aki annyira beparázott,hogy mondta,hogy feküdjünk még egy kicsit,mert ő most nem tudna vezetni,így csak 4-kor indultunk el..teljesen jól voltam,csak paráztam a vérzés miatt!

A csomagom kész volt,de betettem még néhány fontos dolgot,mert éreztem,hogy ebből kórházi fogság lesz egy ideig,pláne,hogy a 31.héten szintén ezért feküdtem benn!
Felértünk a MÁV-ba,ahol ott volt egy ügyeletes doki(a saját dokimat nem akartam hajnalban zargatni,gondoltam felhívom reggel)
Megvizsgáltak és közölték,hogy bő ujjnyi a méhszáj és sajnos akkor most átirányítanak a Szabolcs utcába!Azt hittem elájulok,én nem akartam elmenni innen,itt már tudtam mindent,ismertem az embereket,a dokim is itt van…..de menni kellett!!!

Átértünk és megkerestük az ambulanciát az alagsorban,ahol nem volt senki,csak a takarítók(reggel 6 óra volt)ők mondták,hogy menjünk fel a 2.ra,ott van ügyeletes orvos…persze nem volt és egy nővért sem találtunk…akkor már a sírás kerülgetett,hogy én itt nem maradok,még csak ránk sem figyel senki…

Aztán jött egy orvos és kb.egy óra várakozás után végre valaki megvizsgált…és benn is tartottak!A földszintre kerültem és már alig véreztem,úgyhogy azt hittem,hogy max.2 nap és mehetek is haza!!!Beszéltem telefonon a dokimmal,aki megnyugtatott,hogy nem lesz semmi gond,ha mégis beindulna a szülés,akkor hívjam akármikor és átjön a Máv-ból levezetni …

Aznap éjjel kb.3-kor nagyon elkezdtem keményedni és görcsölni,de mivel 3x voltam kakilni,azt hittem eleinte,hogy ez csak az…ja…hajnali 5-kor már nem bírtam,gyanúsan sűrűn és rendszeresen jöttek ezek a keményedések és nagyon fájt….volt a végén már 5 perces is…..
Na akkor fel a szülőszobára,ahol megvizsgált egy doki és közölte,hogy 24 órás tokolízis,különben még ma szülünk…na akkor beijedtem rendesen….
Bekötötték az infúziót és 28 órán keresztül folyt le 1 liter folyadék,ami megszüntette a fájásokat(nagyjából)
A szülőszobán dolgozó szülésznők és dokik egyébként irtó rendesek voltak,ennek a szernek volt egy olyan mellékhatása,hogy az embernek remeg a keze-lába…és persze sokat kellett mellé inni és így óránként jártam ki pisilni,de mindenki olyan kedves volt,addig lekötöttek a branülról,aztán vissza,pedig a 28 óra altt 7 vagy 8 szülést vezettek le mellettem….apa szerdán bejött és felhozott nekem néhány cuccot,mert ugye nem is engedtek már le az osztályra és nem volt nálam semmi..
Aztán ott ült az ágyam mellett egész nap és hallgattuk,hogy hogyan szülnek mellettünk a csajok…hát megrázó volt,én meg próbáltam visszatartani…

Csütörtökön reggel lekötöttek az infúzióról és azt mondták,hogy most a vállamba kapok ugyanilyen hatású injekciót 4 óránként és utána néhány nap múlva haza is mehetek,folyamatos fekvés és gyógyszer,ami megakadályozza a fájásokat…
Szépen hangzott,de én 9-kor lementem az osztályra,letusolta és 11-kor újra fájásaim voltak…..na délben végre megkaptam a gyógyszert,de semmi,aztán újra fel a szülőszobára és újabb visszatrtó gyógyszer….semmi,ugyanúgy rendezett és erős fájások!

Apa benn volt már az anyukájával és elkísért a szülőszobára,ahonnan már nem is engedtek ki….ismét megvizsgáltak,2 nap altt már isten tudja hányadszor…és 3-kor kimondta a doki a végszót:ma szülünk….

Akkor már mázsás kő gurult le rólam,mert éreztem,hogy enm tudom visszartani ezt a gyerököt….megkértem az ügyeletes dokinőt,hogy kérdezze meg az igazgatót,hogy lehetséges-e,hogy a dokim átjöjjön a Máv-ból,mert elméletileg igen,de a gyakorlatban még sosem fordult elő…
Na akkor azt mondták,hogy nincs akadálya…és közölték,hogy óránként néznek ctg-t,de csinálhatok,amit akarok,úgy vajúdok,ahogy kedvem van,ha segítség kell,csak szóljak….

Én azt választottam,hogy kimentem a folyosóra apához és az anyósomhoz és sétálgattam és nevetgéltünk..persze addigra beindult a forró drót:a tesóm úton volt és égtek a vonalak,jöttek az sms-ek!!!Anyósom hazajött vonattal,közben befutott öcsém és 3-an vihogtunk a folyosón,én 2 fájás között jól elvoltam,fájáskor meg a falba kapaszkodtam és jógáztam…de végig álltam és járkáltam,bíztam a gravitációban!

5-kor már 2,5 ujjnyi voltam és készültünk a beöntésre,de az csak végül 7-kor lett meg az EDA előtt,mert én még járkálni akartam…akkor már 2 perceseim voltak és kb.60 mp-ig tartottak….apa felkészült,hogy benn lesz velem a vajúdás végéig,aztán a tolófájásoknál kimegy(tudjátok én sem és ő sem akartunk apás szülést)
7-kor műszakváltás volt,megkaptam az EDÁt,azután már nem kelhettem fel,így apa becuccolt velem a szülőszobába és felhívták végre a dokim,aki ügyeletes volt a MÁV-ban,de kerített maga helyett valakit és 8-ra már ott volt….

Aztán minden alakult úgy,ahogy kell…nagyon hálás vagyok a dokimnak és a két szülésznőnek,mert nem siettettek,nem kellett idő előtt tolnom,minden ment szépen fokozatosan…kaptam oxitocint és mondták,hogy szívesen csinálnának gátmasszázst,de mivel korababa,így mindenképpen vágni kell,nehogy nagyon megsérüljön a kicsi feje,így is azért kaptam az EDÁT,hogy őt ne érje nagy stressz!!!

Aztán apa közölte,hogy mégis benn maradna,mert tudja,gogy nem tudna később a tükörbe nézni,ha a lefájdalmasabb résznél otthagyna….akkor már én is úgy éreztem,hogy végig sem tudnám egyedül csinálni,így nagyon örültem,de mondtam,hogy a csúnya részeknél inkább engem nézzen….

Adagolta nekem a tiszta oxigént,fogta a kezem,simogatta a nyakam és vizezte a homlokm….nagyon éreztem,hogy ott van és számíthatok rá és hihetetlenül jólesett!!

Nem mondom,voltak olyan pillanatok,amikor azt gondoltam,hogy soha többé nem szülök….és komolyan is gondoltam…
De aztán végül nagyon gyorsan,3 tolófájás után kibújt a kisfiam és azt a pillanatot soha nem fogom elfelejteni…..a dokim állati jófej volt,kinn a folyosón anyu,apu meg az öcsém csak lestek,mert két fájás szünetében mi röhögcséltünk….tényleg nagyon más,ha úgy szülsz,hogy ismerős dokid segít és nem vagy feszélyezett….nem ment a nyomás,egyszerűen nem értettem,hogyan kell nyomni,de olyan türelmes és szakszerű volt,hogy végül nagyon gyorsan kinyomtam a kis drágát!

Amikor kibújt mindenki nevetett és még a doki is hangosan,mert a kis édes lepisilt és amikor a hasamra tették,ránézett az apjára….na ezt sosem fogjuk elfelejteni….
Csak sajnos gyorsan el kellett vinni,mert korababa és azonnal melegre kellett tenni,így csak egy pillanatra még visszahozták,hogy elköszönjek tőle és akkor sírt nagyon,beletették a karomba,megpusziltam és abbaagyta a sírást és bekapta a kezét…megismert…én meg egy életre megjegyeztem az illatát…..

És akkor elvitték,engem befejeztek és vége volt…..olyan eufórikus állapotba kerültem,hogy közöltem a dokival,hogy már holnap csinálnám megint újra….

Aztán apa lement hozzá a koraszülöttosztályra és csinált néhány fotót róla az inkubátorban….
És aztán ott is maradt hétfőig,mert kellett neki a meleg a hőháztartása amíg helyre nem jött…meg ugye elég nagy bevérzés keletkezett a fejecskéjén,de csak felszíni,ezért volt olyan sokáig besárgulva…nem gond,legyőztük ezt is és túl vagyunk rajta…

Hát ennyi…és most mindjárt felébred és éhes lesz,úgyhogy most be is fejezem!!!!!!

Bocs,hogy ilyen hosszú voltam!!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
:D
Mire elolvastam ezt az egy oldalt, már ébredezik Emese, így rövid leszek. Jól vagyunk csak fáradt vagyok, pedig itt a mama is. Tejem van, eszik a drágám ügyesen. Meli én is igény szerint szoptatok egyelőre. Nincs szívem sírni hagyni, amikor engem akar. Valamikor 2-3 órát alszik, de napközben óránként is szokott enni. Mérni csak a kórházban mértem, de elég is volt. Azon görcsöltem, hogy van-e elég tejem, miért evett kevesebbet stb. Most úgy gondolom, hogy egy hónapos kortól próbálunk beállni a három órás kajára. De nem gép, még olyan pici.
Kérek szépen mindenkit, hogy erősítsen meg, hogy jól csinálom. Olyan bizonytalan vagyok. A sok jó tanács engem is megbolondít. :shock:
Na megyek, mert lassan fürdetés következik.
Puszi mindenkinek. Bocsi, hogy csak magunról írtam. Képet majd apa tesz fel.
Mamen
mamen

jó estét !

jaj de jó ! itt vannak az újdonsült anyukák !!!
Meli, Mamen, üdv újra itt !!!!!!!!!!
Meli, a szüléstörténeted végén elsírtam magam, olyan szép volt !!!!!!!!!! szuper érzés lehetett, hogy a párod nem ment ki a kitolásnál sem és segített, melletted volt minden értélemben !!!!
Dénes rögtön lepisilte az anyukáját ? :lol:
még nincs kisbabám, de már nekem is nyomták a jótanácsokat ismerősök, hogyan ettessem majd, mit egyek stb. :shock:
ja, és mindenki megesküdött, hogy az övé a tuti tipp !! :lol:
tea cukorral egy kéthetes babának ? :roll:
azért ha lesz egy kis időtök, kérünk majd képeket Dénesről !!!!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Gabi
tündériek ezek a kékszemű gyerekek !!!
a legjobb barátnőm azt szokta mondani, hogy a két gyereke az élete főműve !! :D
én is így leszek majd vele !! lehet, hogy még rögös az út odáig, de az út végén a világ legcsodálatosabb dolga vár - az anyaság !!!

vvviki

Sziszi
ott van az a babó, ne aggódj !!!
pihenj, kapcsolódj ki !!!!!!!
nagyon szurkolunk Neked !

vvviki

Lopakodó üzemmódban azért itt vagyok, csendesen olvasgatlak benneteket, veletek örülök, de nem nagyon van kedvem írni.
Még reménykedem, de a józan eszem azt súgja, hiába :cry: :cry: :cry:
Puszi mindenkinek

Musz

KépKép
muszkuru

Musz
nem szabad feladni !!!

vvviki

Mindenkinek szép napot!
Csak gyorsan bekukkolok, hogy jó pihenést, hétvégézést kívánjak mindenkinek.
Nekem sűrű a hétvége, tegnap meló, m délre már vendégek jönnek, holnap kirándulás, tehát nem leszek.
Sziszi: drukkjaim mennek, nem lehet baj!!!!!
Dóri: nem kell annyira szorítani, úgynéz ki nincs miért, már barnázok, meg görcsölök, csak a gyógyi tartja vissza a mensit...ez van sajna.
Jók legyetek!!!

Andi
candi

Sziasztok!!!

Viki,köszi!!!!!Remélem te is hamarosan megtapasztalod ezt a fantasztikus érzést!!!!

Mamen,kedvesem,hát egy cipőben járunk!!!!Én megerősítelek és általad magamat is!!!!Szerintem is ráérünk még a szigorral,még olyan kicsikék,hogy nem is értem,miért kellene már most megvonnunk magunkat tőlük...semmi másra nincs is még pedig szükségük....

Andi,minden ünnepnapon dolgozol???Pihenned is kellene valamikor!!!!

Teszek néhány fotót a drágámról!!!!

Szép napot mindenkinek

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
meli1118

hellóóó !

Meli
ez kis pasas csodaklassz !!!! :D csodaszép kisfiú !! :D gratula !!!
olyan huncut a tekintete !!!!!! igazi férfi lesz belőle !! 8)
az ásítós képek is nagyon jók !!!!!!

vvviki

Szisztok!Sajna nemtudok magamról jó hirekkel szolgálni! :cry:
Már napok óta fáj a fejem,amikor kinntvoltunk tegnap szentendrén akkor is fájt!!Tegnap este meg már itthon NAGYON fájt!!Sirni tudtam volna! :cry:
Aztán a fejés után gyorsan lefeküdtem!Majd felkeltem fél 4 kor,arra,hogy LÁNGOL az egész testem,de FŐLEG a fejem!!
Feljhivtam a Védőnőt,hogy mit csináljak,aki aztmondta,hogy egy darab algopirint bevehetek!De nem vettem be,mert nem volt itthon!Borogattam a homlokomat,majd valahogy vissza tudtam aludni!
Ma egész nap "lazitottam",aztán az előbb,amikor felkeltem megint lángolt a fejem!Megmértem a lázamat:37,8! :x
Kaptam a szomszéd nénitől algopirint!Most be is vettem!Sajna ennyi a jó hosszú hétvégéről!Az egészben még annyi az érdekes,hogy minden porcikám fáj! :cry:
A lényeg,hogy Ádika jól van,és szoptathatom,neki nem lesz semmi baja!
Ha nem javulok,este,vagy éjszaka,vagy holnap ÜGYELET!! :x
Na megyek,mert itt meg szakad rólam a viz!
Mindenkinek nyugis,csendes,lazitós napot kivánok!!

Kép
bea27

Kép
Kép
Kép
mamen

Úgy látom, tegnap a képek napja volt :wink: :D
Akkor mi is csatlakozunk, tegnap anyuéknál készültek, ahova száműzve lettünk :twisted: , hogy Csaba tudjon tanulni a keddi vizsgájára.

Alvás az utazóágyban
Kép

Más is nagggyon elfáradt :lol:
Kép

Félmosoly
Kép

Bokszolok
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Meli, Mamen, nagyon helyesek a babók!

Esztimanónak is van kék-fehér csíkos Kenguru Goldos rugija, csak az övén zsiráf van :D

Málna, gratulálok a vizsgádhoz, nálam a lényeg mostanában: csak "görbüljön" :oops: :D

Szisz, akkor egyelőre csak gra, aztán befejezem, ha már lehet.

Beus, jobbulást kívánok, és pihenj sokat!
Ha kell még algopirin, csak szólj, viszem, te is hoztad volna az infacolt az éjszaka közepén, ha nem beszéllek le róla :wink:

Andi, milyen volt a kirándulás? Merre voltatok?

Dóri, igazad volt az aventtel kapcsolatban, megbarátkozott vele a cicim, csak az első pár cseppig kínoz, utána már jó.

Mennem kell, ordít a megmaradt gyerekem :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

jó reggelt Mindenkinek !!!

végre kisütött a nap itt nálunk is és nem fúj a szél !!
párom ma pályaavató focimeccsen van, így nyugodtan tudok takarítani meg stb.

Bea
jobban vagy már?????

ezek a babák gyönyörűek !!!
a bokszoló Esztimanó is nagyon klassz ! igazi amazon a kiscsaj ! :lol:

vvviki

Sziasztok!

Ezért érdemes volt benézni.Egyik baba szebb,mint a másik :D :D Még csak 5 hónap telt el,de hihetetlen,hogy Gerda is volt ilyen pici :)

Musz!
Sajnálom,hogy nem került elő nyúlgyerek,de hátha csak befogadta valaki,mert megtetszett a gyerekének.
Alakul az a mosoly :) Örülök,hogy hozzáedzőttél a fejőhöz :)

Meli!
Nem semmi történet. :) Tényleg nagyon rendesek voltak,hogy odaengedték a dokidat,meg persze tőle is,hogy átjött.És nincs is jobb egy jóhangulatú szülésnél.
Az enyém meghittre sikeredett,bár szenteste ez nem csoda,ketten vajúdtunk a karácspnyfa alatt fej-fej mellett haladva.Végül fél óra különbséggel születtek meg a gyerekek.Azt mondjuk bántam,hogy a burokrepesztés,meg az infúzió miatt én nem nagyon sétálhattam :(

Mamen!
Nyugodtan folytasd csak az igény szerinti szoptatást,ha Emese már nagyobb lesz,úgyis szopik majd annyit,hogy nem kér óránként enni.

Bea!
Remélem már jobban vagy.Vigyázz magadra :!:

Vviki!
Jó takarítást :)

Candi!
Azért én még drukkolok.A görcsök még jelentenek egyértelműen rosszat.

Na,megyek,mert nálunk meg ma lesz a keresztelő.Majd lesznek fényképek,teszek fel.

KépKép
takido

Sziasztok!!Bár már lázam nincs,de sajna a fejem még fáj!!
Tündériek a babák!!Olyan furcsa,hogy Ádi is volt ilyen kicsike! :shock:
Tegnap este elmentünk az ügyeletes gyógyszertárba,vettünk homeós lázcsillapitót,aztán egy kicsit elmentünk sétálni a Citadellához!Jó volt egy kicsit a kis családommal kimozdulni,bár nem valami korán mentünk (valamikor 22:00fele!)
De Ádinak tetszett!! :)
Kicsit sétálgattunk,aztán 23:00fele hazajöttünk!Ádi még 24:30ig KUKORÉKOLT!Kicsit Őt is bezavarja ez a meleg!
Aranyos vayg Ági!Ez jól esett! :wink:
ÚÚÚgy sajnálom,hogy otthagytuk szentendrén a fényképezőt,csináltunk egy csomó jó képet!
Lóval,bocival.a két gyerkőc együtt fexik egymás mellett!! :oops: Ugye a barátnőmnek lány van!Két hónappal idősebb az Alexa,és Ádi fél kilóval súlyosabb,és hosszabb is!Ő tipikus vékonyka kislányka,mint az anyja!
Na megyek,segitek apának tócsit "gyártani"!
Szép napot mindenkinek!

Kép
bea27

Sziasztok,

Bea, gyógyulgassál, aztán msn-en találkozunk!! :lol: Ja, és majd a korongodat is segítségül hívhatnánk!!! :wink:

Isteni a babákat nézegetni, szebnél szebbek!! Így lehet igazán ihletet kapni!!!! :wink:

Meli, izgalmas volt Déneske születése! Örülök, hogy apa bent volt veled, gondolom örült neki, hogy bent lehetett pici fia születésénél! A dokid előtt meg le a kalappal, meg persze a kórház előtt is, hogy megengedte!!

Candi, ugye azért nem jött meg??? Teszt?? :roll:

Szisz, már csak két nap, és megnyugodhatsz! Mi újság veletek? Tünetek??? :roll:

Musz, sajna nyúlgyerkőcöd miatt :cry: Nem jelentkezett senki a hirdetésre??

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Nem sikerült visszaolvasnom, de azt látom, hogy nem írtatok sokat, így van rá esély , hogy pótolni tudom :wink: :D

Voltunk vasárnap cirkuszban, Máté nagyon élvezte.Nem hittem volna, hogy végig fog ülni 2 x 1 órát, de sikerült.
A héten 3 vizsgám van , úgyhogy nem leszek valami aktív, majd jövőhéten már több időm lesz(remélem)

Puszi mindenkinek!!

Sziszi

Drukkolok holnapra!!!!

málna2162

Kép
Kép

málna2162

Sziasztok!
Na eltelt a jó kis hétvége sajnos, még bartam volna a henyélést egy ideig :wink:
Musz: nagyon arik a képek ismét, remélem kicsit jobb a lelked már és Esti vigasztalja Anyut.
Málna: és neked milyen élmény volt a cirkusz? Mikor voltál utoljára? Kalappal a tanuláshoz és annak eredményéhez.
Táblát köszi mindenki nevében
Kata: épp most reggel köszöntött be piri, úgyhogy ennyit májusról, reméljük a nyári hónapok szerncsésebbek lesznek nekünk.
Meli: nagyon szépen írtad le a szüléstörténetedet, és Dénes valami csoda édes kicsi fiúcska, nagyon szép kuckója van neki és ez a rengeteg plüss állatka :wink:
Mamen: Emese igénye mindenek felet, első időben szerintem is ez a lényeg, aztán majd kialakul az a napirend, nagyon szép a kishölgy!
Bea: remélem már jobban vagy! És azt is, hogy Ádi nem érez meg semmit a lázadból!
Sziszi: hogy telt a hétvége? Jól vagytok? Mindjárt Uh :)
Dóri: hogy sikerült a keresztelő? Képeket kapunk?
Gabi, Mókuska: hogy telt a hétvége?
Icus: milyen idő van felétek?
Viki: veled mi újság, nem írsz magaról, hogy telt a hétvége?
Zsizsik: rég jelentkeztél! Hogy vagytok? Pé-vel hogy állsz?
Eszti: hogy vagytok, Bírod a meleget? Lábdagadás?
No most kéne egy kicsit dolgozni is, csak kinek van kedve :?
Délután még benézek, szép napot nektek

Andi
candi

Elszallt amit irtam :twisted:

Majd ebed utan ismet nekivagok :?

Kép
icus

Sziasztok,

Candi
Sajnálom :cry:
A munkáért ma én sem ugráltam :twisted: , simán ki hagytam volna, ha lehetne.

Meli
Nagyon tetszett a szüléstörténeted, én is meghatódtam rajta :( .
Dénes nagyon aranyos.

Mamen, Meli
Én a napirend híve vagyok, ezt tudjátok. Nem támogatom, hogy pl. óránként szoptassatok, még az elején sem. Van sok más bajuk és nem biztos, hogy éhesek. Csíp a kaka, fúj a szél, viszket az orra... Ők mindent sírással jeleznek. De másként sírnak, ha éhesek és másként, ha nem. Ezt kell megtanulni észrevenni.
Pl., ha azért sír, mert szeles porblémái vannak és arra rászopik, akkor még rosszabb lesz. Ez olyan, mintha neked fájna a hasad és jól megetetne valaki :evil: .

Vegyétek fel, játszatok vele az ő szintjükön vagy simogassátok, de nem mindig az evés a jó megoldás, szerintem.
Nem kell rám hallgatni....

Hoppá
Semmi tünetem, ez megint üres petezsák lesz :cry: :?
Nem is tudom, hogyan fogom ezt feldolgozni mégegyszer....
Nagyon félek szembesülni a dologgal :twisted: :roll: .

Málna
Köszi a táblát.
Már harmadszor kerültem fel a zebra mellé... és örülni sem tudok neki, de majd talán egyszer.
Vendég

Sziszi, azért még várjuk ki a holnapot!! Hányra mész dokihoz???

Málna, köszi a táblát, majd legközelebb írd hozzám légyszi, hogy Clostilbegyt + Choragon szuri. Köszi

Candi, bacca meg a piri.

Kép

Kép

hoppá

Sziszi

Csináltál tesztet?Ha üres lenne akkor már ürülne és akkor halványodna a teszt!
Szerintem meg ne idegeskedj!!!!!!!!!!Azonnal kaptad a gyógyszert, nem kell, hogy tüneted legyen, épp elég hogy nem jött meg!!!!
Valszeg a Tomival való terhességedhez hasonlítod magad és azért hiányolod a tüneteket. Nekem SEMMI tünetem nem volt, se az elején, se a terhesség alatt!!!!
NEm egyformák a terhességek!
Nyugi!Minden rendben lesz.
Mikor mész holnap?

málna2162

sziasztok!

Candi
fránya piri :cry: :cry: :cry: :cry:
Most akkor ebben a hónapban lesz inszem????

Málna
cirkusz-hú de régen voltm. Tavaly nem mertem elmenni Adriék osztályával úgy, hogy Krisztikét is viszem, mert még kicsinek tartottam :shock: :shock:

Meli
szép a Te szüléstörténeted is :wink: :wink: Hát az előtte lévő visszatartások nem irigyésleméltók, de a lényeg, hogy jól vagytok.
Már szoktatok sétálgatni Dénessel?

Mamen
Dóri már írta, de én is csak azt tudom mondani, igény szerint. Kb. 6 hét kell amíg beállnak valamilyen rendszerre. Jó van akinél ez előbb is bekövetkezik :wink: :wink:
Szóval nem kell időre szopiztatni :D :D :D
Nekem Esztike van, hogy 4 óra kihagyással eszik, van, hogy másfél. Van, hogy csak szomjas, főleg ebben a nagy melegben :?
Most vettem neki Mecsek teát, kipróbálom issza e :wink: :wink:

Sziszi
minden rendben lesz. Holnap nagyon szorítok a uh.-ra. Hány órára mentek majd uh-ra?

Icus
Itt szinte napi rendszerességgel esik, de a levegő mégis nagyon fülledt :? :? Átállítottad a vonalzódat? vagy most a mensi szerint számol? Mert elvileg pé szerint előbb kell amjd tesztelned :wink: :wink: Nekem is előbb volt a pé. Esztikénél, mint a mensi szerint aktuális lett volna :wink: :wink:

Bea
jobban vagy már???

Musz
sajnálom, hogy a nyuszitok csak nem lett meg. Eszter pedig egyre szebb :D ahogy tud nézni azokkal a nagy szemeivel, gyönyörű :D :D

Nektarin
hogy bírod ezt a fülledt meleget???Nem lehet könnyű :? :?

Bocsánat attól aki kimaradt, de melegíteni kell az ebdet, apa megy nemsokára dolgozni :cry: :cry:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Holnap 18.30-ra kaptunk időpontot.
Így a játszótér,fürdés, lefektetés sem a mi feladatunk lesz holnap, anyukám besegít. Ott lesz nálunk, amíg haza nem érünk.

Őt beavattam a titkunkba.

Málna

11, 13, 18 dpo teszteltem. Ezekre egyre sötétebbek lettek.
Mikor elkezdtem barnázni az első teszteket kivágtam a kukába.
Így csak az utolsó van meg, amit feltettem a múltkor.
Azóta nem vettem tesztet...
Vendég

Köszi a drukkokat, nagyon ránk fér. :shock: :?
Vendég

Most látom, hogy amíg írtam 3-an is írtatok :D :D :D

Sziszi
nagyon szorítunk holnap :wink: :wink: :wink: Lesz egy szép szabályos petezsákod :wink: :wink:
A dokid ilyenkor hüvelyi uh-.ot csinál??? Vagy ennél a dokinál most vagy először terhesen??
Egyetértek Málnával. elég kicsi még a terhesség, ezért is lehet még a tünetmentesség, és lehet, hogy nem is lesz :wink: :wink:
Én Adrikával csak aluszékonyabb voltam az elején. Krisztikével ez+ kis émelygés, Esztikével mondjuk a tesztelés előtt rosszul lettem, de ugye én valamikor a 14-15. dpo-n teszteltem :D :D
Hányások csak a lányoknál voltak, kb. a 8. héttől :? :?

Hoppá
reméljük végre nálad is segít a gyógyszer. A szuri az a tüszőrepesztő??

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziszi, én hiszem, hogy rendben lesz minden, tényleg gondolj csak a rögtön megjelenő második csíkra a teszteden!!! Tudom, könnyű ezt most mondani, de hidd el, nagyon drukkolunk neked!!!!!!
A Forgách-os dokidhoz mész?? Nagyon sokat fogok rátok gondolni!! Megírhatnád sms-ben az eredményt, hogy minél előbb megtudhassuk mi is!! Elküldöm priviben a telcsiszámomat!!!

Úgy csinálok, mint a másik topicokon szokták, küldök egy bátorító ölelést neked: :lol:
(((((((((((((((((((((((((((((Sziszi)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Így már jobb, ugye??? :wink:

Plutó, igen a Choraagon a tüszőrepesztő szuri, két ampullával kapok majd, ha lesz szép érett tüszőcském!! :roll:

Kép

Kép

hoppá

Hoppá
már máskor is kaptál ilyen szurit???
Érett tűszöcske, hát persze, hogy lesz, akár több is :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziszi: drukk, nyugalom, nem a tünetektől függ, Te is tudod. Minden rendben lesz, most már így kell legyen.
Kata:szép tüszőcskék lesznek, múltkor is voltak nem?! És ha jól látom a héten meg is kapod a szurit, aztán hajrá!!! :wink:
Gabi: nem tudom, még nem döntöttünk, hogy lesz e inszem, valahogy a körülmények nem úgy akarják, de majd meglátjuk.
Bea: jobban vagy?

Andi
candi

Igen, elvileg a héten megkapom (megkapnám?) a szurit, csütörtökön, vagy pénteken megyek tüszőlesőre. De péntek délután kirúgunk a hámból: elmegyünk Hajdúszoboszlóra wellness hétvégére. (most hétvégén lesz pé-m, vagy utána napokon)Bemásolom, hova, mennyiért:

Délibáb hétvége Hajdúszoboszlón - Hotel Délibáb
Cívis Hotel Délibáb***, 3 nap, svédasztalos reggeli, wellness, szolárium, masszázs: 9 990 Ft/fő

A csomagár tartalmazza:
- 2 éjszaka szállás
- kétágyas classic szobák
- svédasztalos reggeli
- 1x szolárium vagy fényfürdő
- 1x test- vagy talpmasszázs
- a Délibáb Gyógy- és Wellness Központ használata (gyógyvizes medence, pezsgőfürdő, szauna, gőz, infra)

Szerintem ez tök jó ár érte. Ha még valaki akar jönni: www.vistadirekt.hu

Szóval, ha péntek délutánig nem lesz jó tüszőm, akkor legközelebb vasárnap lesz alkalmam beadatni. (vagy beadom magamnak én? :roll: vagy apa :lol: ??)

Candi, szedsz most is Clostyt? Mikor dől el, vagy mitől függ, lesz-e inszem?

Sziszi, írtam privit!

Kép

Kép

hoppá

Ja, és a hajdúszoboszlói termálvíz (is) kimondottan ajánlott meddőség ellen!!

Kép

Kép

hoppá

Kata: hűűű, ez jól hangzik és az ára is ott van, beadjátok azt a szurit Ti is, nem olyan ördöngősség, de azért remélem péntekig beérnek és akkor szoboszlón apait-anyait!
Van itthon closty, de még nem döntöttem el beszedem e, igazándiból tőlünk függ az inszem, de vannak olyan dolgok, amik kicsit bekavarnak, no de ezek nem publikusak, majd megszüljük a döntést, legfeljebb kimarad a hónap és marad a szabad szerelem, az sem utolsó :wink:
Többiek merre kavargotok?
Épp most lett kész a lecsó, megyek is enni!!

Andi
candi

Sziasztok,

Candi, köszi, hogy hiányolsz, aranyos vagy !
Elég régen néztem be, látom, közben Melinek is kibújt Dénese, Meli drága, szívből gratulálok neked ! Gyönyörű kisfiad született, és nagyon szép a születéstörténeted is !

Sziszi, csöndben, és nagyon halkan de eszméletlenül drukkolok, hogy minden rendben legyen....az egyre sötétedő csík azért mindenképpne jó jel szerintem. Tünetmentesen is végig lehet vinni egy terhességet (lásd Málna, meg még egy pár ismerős), ne erre alapozd az érzéseidet. Holnap remélem, dobogó szivecskét látsz majd !

Kis-plútó: gyönyörű a kislány, komolyan ! És annyira nagy ! :shock: Mintha már jóval nagyobb lenne. Szépek nagyon a gyerekek ! Gondolom, nálatok is nyáron mindhárom otthon lesz majd veled egyfolytában. Nálunk Eszter már június közepétől nem megy oviba, lesz úszás tábor és lesz angol tábor, a többi időt pedig kitöltjük a nagyikkal közösen.

Muszkuru: annyira sajnálom, hogy a nyúl meglépett.... :cry: érzem az írásaidból, hogy teljesen odáig vagy az elkeseredéstől, el is hiszem, egy kis állatot is lehet úgy szeretni, mint egy embert. A kislányod gyönyörű kisbaba !

Icus, Hoppá, Málna, Candika, Viki, lassan csak ki maradtunk... remélem, azért valamelyikünk lassan megtöri a zebrátlanságot.... eléggé elkeserítő ez az egész. Na mindegy.

Velem egyébként minden ok, voltam a dokimnál nemrégen, és állítása szerint beállt a hormonális egyensúly ! Na ettől persze azonnal madarat lehetett velem fogatni, gyönyörű pé-m volt az előző ciklusban, ezért nem is adott clostyt, mondván hogy ennek spontán is sikerülnie kell(ene). Augusztus végén megyek vissza kontrollra, ha addig nem jönne össze. Sajnos az a gyógyszer, ami mellett lehet próbálkozni, nem elég viszont az inzulin karbantartására, egyre emelkedik megint, és a vércukrom is, bízom benne, hogy tényleg pár hónapon belül összejön a babó, mert különben még a végén diabéteszes leszek a nagy gyerekgyártási igyekezetben.... :roll:

Kriszti: nagyon drukkolok a vizsgákhoz !!
zsizsik

Jó estét kivánok!
Ma végre voltam dokinál!C vitamint kell szednem ezerrel,az algopirint is szedhetem,de max.kettőt csak!
:shock:
Mennem kell,mert a tesóm keres!
Holnap jövök!BOCSIKA!!Jó éjt mindenkinek!
Kata!!Hol vagy???????????????
Candi????????????

Kép
bea27

Az éjszakai bagoly gyors látogatása :D
Ahelyett hogy aludnék...
Ma voltam vásárolni, ami nem volt a listán (mert tök evidens, minek írjam fel), el is felejtettem venni... szóval tényleg pihennem kéne

Zsizsik, de jó, hogy benéztél!
Szerintem nem is lesz szükség arra az augusztusi kontrollra :wink:
Drukkolok, hogy a cukrod jól viselkedjen!

Gabi, mi az a mecsek tea? A hippeseket csak négy hónapos kortól lehet adni, ez valami szuperenyhe dolog?
Irigyellek a 4 órás etetésekért. Mi még a 2 óránál tartunk :?

Málna, sorstárs, te mazochistább vagy mint én, egy hétre nekem még egy vizsga is sok! Ezért csak kéthetente merészkedem el egyre-egyre :lol:
És még arra sem tanulok :oops:

Beus, milyen adagban írták elő a c vitamint? Mert nekem anno még terhesen a nődokim az 1000 mg-t ajánlotta, ami lórugás, de egyből helyretesz.
A sima csak piszkálgatja a kórt, de nem hajtja el - állítólag....

Kata, nagyon jól hangzik a program leírása, a termálvíz ilyen jellegű jótékony hatásról nem is tudtam :roll:
A mozgásszervi panaszok javításáról igen, de mi még ott nem tartunk :lol:

Szisz, gondolok rátok holnap estefelé! És várom a híreket, hogy befejezhessem azt a bizonyos megkezdett szavamat :wink: :D

Andi, úgy ennék lecsóóóóóóóót. De nem merek mert a paprika héjára azt mondták, a manóknak gondot okozhat.

Tényleg, szoptatós anyukák, ti mit mertek enni?
A védőnénim majdnem minden ehetőt tiltólistára tett, már alig marad valami, amit be merek kebelezni.
Pl a borsó, a paprika vagy az uborka számomra nem volt ismert, hogy nem lehet, vagy a csokoládé... és a szénsavas ásványvíz...
Aztán itt az eperszezon, ugye... a nagynéném hétvégére epertortát csinált ... a szadista :lol:
A nagyim meg csokitortát - igazi önuralom-edző hétvégét töltöttem az anyuéknál :lol:

Icus, úgy látom, már nem volt kedved ebéd után visszajönni :roll:

Hurrá, nem buktam meg, hármas lett a gazd pol vizsgám
Foly köv kedden, de még nem mertem megnézni az anyagot :oops:

Manócska :D
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Jó reggelt,

megint bdöglik a topic :roll: ??? Lányok, gyertek, írjatok már!!!!

Sziszi, remélem megkaptad a privit! Nagyon sokat gondolok ma este rád!

Málna, csak ügyesen a vizsgákon!

Én most kénytelen vagyok komolyan tanulni :lol: , mert jövő pénteken szigorlatozok vezetéselméletből, és Pestről jön egy nagyon szakértő nőci szigorlati elnöknek!!! :?

Kép

Kép

hoppá

Köszi a bíztatást, de ideges vagyok, mostmár pláne.

Tominak begyulladt a szeme, reggel bekentem, de mivel senki nem tudott otthon maradni, bevittem az oviba.
Anyu délben tudta volna elhozni. Erre a köcsög ovonő felhívott, hogy vigyem haza azonnal.

"El kell kéredzkedni a munkahelyéről" Mondtam neki, hogy köszi a segítséget, erre nem is gondooltunk :twisted: .... Esetleg lehet olyan, hogy tényleg nem tudok elszabadulni (május 31. évzárás minden cégemnél), közölte, hogy olyan nincsen.

Most az apja rohan érte, de neki is határidő van mára, anyu dokihoz megy, apám dolgozik..... Olyan dühös vagyok!!!! :evil:

Bocs, hogy kifakadtam, de annyira utálom, ha valaki visszaél azzal a légyfingnyi :? hatalommal, amit adtak neki. Szociálisan érzéketlen társaság.
Vendég

Sziasztok!

Még mindig csak író üzemmódban vagyok....
Ma megírtam reggel a vizsgámat, jó lett! A péneteki meg 4-es és 5 -ös lett :D 8)
Most tanulok még a holnapira, aztán már csak pénteken van.

Sziszi

NYUGI!!!
Minden rendben lesz! Tominak jobbulást!

Muszkuru

A kajáláshoz csak annyit mondanék, hogy nem hiszem, hogy a csecsemők olvasták ezeket a tíltólistákat :wink:
Csak akkor fog kiderülni, hogy mit bír ha te is eszed. Ami eleve felfújt, még a terhesség előtt, pl.bab, káposzta(szerintem nincs olyan ember aki nem válik lufivá tőle)azokat tényleg ne edd.De amitől neked sem volt bajod, azokat nyugodtan, max kisebb mennyiségben. A másik amit mindig nagyon szerettem, hogy jaj ezt ne meg azt ne adjam a gyereknek csak egy éves kor után...Miért a szervezete tudja, hogy mostmár 366 napos :twisted: Persze ez nem azt jelenti, hogy nagyon korán, de Máté már 10-11 hónapos korában evett olyan ételeket amikre azt mondták 1 éves kora után.
Mit csináljak ha hisztizett a falatért a tányoromról?!
Aztán ahogy elindult rengeteg dolga lett és nem vot ideje enni :D Lekopogom most megint feltünően jól eszik.

Meli

Igényszerint etesd, ahogy nektek jól esik.
Ne gyötörd magad azért, ha nem ugyanannyit eszik minden etetésnél.Gondolj csak bele, meleg van te sem kívánod annyira az ételt.Lényeg hogy legyen benne mindig folyadék. Máté nyári baba volt, mindig azt mondat a védőnő, hogy azt figyeljem, hogy a napi 5-6 pisis pelus meglegyen

Megyek mert hamar itt van a holnap.
Úgy várom már, hogy vége legyen a sulinak...Annyi dolgot elterveztem már...
Apa tegnap este jött haza Frankfurtból. Jól hazavágta a gyomrát valami bajor csülök akármivel, kész volt az epéje is.Együttéreztem vele és az orra alá dugtam az ovutesztemet, és mondtam neki, hogy nagylevegőés hajrá :lol: :lol: Azért annyira mégsem volt beteg :wink:

málna2162

gyors bekukk a melóból !

hajrá Sziszi !

vvviki

Sziasztok,

Tegnap mar nem tudtam visszajonni mert a ceges rendszer kitolt velem, nem engedte megnyitni a babanetet. Ugy latszik probalnak lekorlatozni :shock:

Muszkuru,
Gyonyoru Denes baba, olyan kis helyes :D
Mar huncutnak nez ki, igazi rosszcsont lesz belole kesobb! :wink:

Bea,
Gyogyulj meg mielobb!!!
Loadag C vitamin!...rajtam is az szokott segiteni, meg sok tea.

Hoppa,
Ez a wellness hetvege nagyon jol hangzik es az ara is fantasztikus :D Idealis hely feltoltodni minden joval :wink:

Kis-pluto,
Nagyon aranyos Emese, azokkal a nagy szemekkel.
Adrika hanyadikos?

Candi,
Remelem nem azert nem lesz inszem mert valami gubanc van...meggyogyult mar a parod?
Nezegettem a weblapokat es azt hiszem hogy a Forgacs mellett fogok donteni. Meg nem dontottem el 100%-an de valahogy ugy erzem hogy az lesz a jobb nekem.

Sziszi,
Atkuldened a Forgacsos dokid elerhetoseget legyszi, felhivnam hogy erdeklodjek hogy is megy ez... ilonagobl@yahoo.com.
Nagyon szepen koszonom!
Az ovoneni tenyleg bunko volt, nem hiszem hogy nem tudtak volna vigyazni Tomi nehany orat!!!
Hozza vannak szokva a laza munkahelyhez, el sem tudjak kepzelni hogy milyen az olyan munkahely ahol nem lehet barmikor elszakadni :? Szerencse hogy a ferjed el tud menni erte, gondolom majd ejszaka behozza a lemaradast a munkaba :(

Zsizsik,
Orulok hogy jottel :)
Kitartasnak meg lesz a gyumolcse!

Itt vannak a szuleim! :D
Hetvegen Dublinba voltunk fagyoskodni :shock:
Jeges eso meg 5 fok.....kabatot kellett vasarolni :roll:

En nem ertem hogy most mi van velem, tudjatok meseltem hogy volt egy korai peteeresem.....na kepzeljetek, szombaton megint volt egy kis tojasfeherje (14nap)
Dupla peteeres?
Szombaton nem akcioztunk, hullla faradtak voltunk, orultunk hogy megtalaltuk az agyat :? de vasarnap bepotoltuk :oops:
Erezni abszolut semmit nem erzek, remenykedni mar nem merek....majd a Dokim ellat tanacsokkal egy honapon belul :shock:

Ha most ez nem megy el.....nem irok egy darabig :!:

Kép
icus

Malna,
Kijavitanad az eletkoromat a tablaba legyszi....28 eves vagyok asszem :roll:

Kép
icus

Sziasztok!

Jól le van lassulva a b.net :twisted:

Sziszi!
Azok után,ahogy indult a napotok a befejezés csak jó lehet.Drukkok mennek :!:

Málna!
Gratulálok a vizsgáidhoz,és kitartást a maradékhoz.Nem csodálom,hogy várod a végét :)
Látom,Apa is nagyon vágyik már a kistesóra :D

Candi!
Sajnálom pirit :cry:
Remélem nincs komoly gond,amiért az inszem elhalasztásán gondolkodtok.
Köszönöm kérdésed a keresztelő jól sikerült Gerda is nagyon ügyi volt,csak akkor sírt mikor leöntötték vízzel.Egyébként nagy szemekkel nézte a papot.
Már csak azt bántuk,hogy a délutáni kerti partyt megzavarta az eső. :(

Hoppá!
Jól hangzik az a Szoboszlói kiruccanás.És az időpont is nagyon ideálisnak tűnik,remélem péntekre megnőnek azok a tüszők,de szükség esetén ti is biztos be tudjátok adni a szurit.

Bea!
Vrjuk ám Ádiról a Szentendrén készült képeket!
Remélem segített a C-vitamin :D

Icus!
5 fok valóban nem a legideálisabb kirándulóidő.
Ikrek még úgysem voltak a topikban :D
Óvoda=lazulós munkahely,azért ezzel vitába szállnék.

Zsizsik!
Nagyon örülök,hogy rendeződtek a hormon eredményeid :)
Az inzulinnal meg csak nem lesz gond,és végre összejön a baba.

Kis_Plutó!
Azért az eső ellenére jól sikerült a hétvége Anyudéknál?

Muszkuru!
Csatlakozom Málnához,valónban csak úgy tudod meg,hogy mi rossz a babának,ha eszel belőle.Nálunk szerencsére nincs ebből gond,szinte mindent megehetek :D Egy ismerős a puffasztó ételek után vett be espumisánt,így a baba már gázmentesen kapta a tejcikét :)

Tegnap délután kicsit kikapcsolódtunk kettesben,és lementünk a Balatonfüredi aquaparkba.Jó volt kicsit feltöltődni,és viszonylag az idő is kegyes volt hozzánk,mert felettünk végig sütött a nap.Kipróbáltuk a működő csúszdákat(sajna csak 3 ment)hullámmedencét,élményfürdőt,és szaunáztunk is :D
Gerda meg közben a nagyszülőket boldogította :)

A megígért képek a keresztelőről:
Kép
Kép

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?