Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

vöcsök! Ez már tényleg a finis! :lol: :lol: :lol: drukk-hegyek!!!

csillag, drukk Neked is megy!

norka, apa mit szólt?! Nagyon tetszik ez az ötlet! :lol:

ginuska, nagyon drukkolok hogy pénteken szépségeset láss az uh-n! Addig meg pihizz és beszéld meg az aprókával hogy kapaszkodjon rendesen! :)

mamint! na jó, te nyertél! :wink:

Voltam ma Tűűnél! 3x500 Meforalt kaptam egyelőre, 3 hónap múlva meglátjuk hogy mit kezdett a brutál inzulinommal.... Ma este el is kezdtem fél tablettával, kíváncsi vagyok az éjszakára... :shock:
A folsav-téma tényleg jó hogy előkerült újra, én pl. nem tudtam róla! De akkor azt is szedni fogom!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok

Norka
Hihi,hisz ez szuper spontán pé...apára kiváncsi leszek mikor meglátja a tesztet :lol:

Csakegy
Ezek nagyon durva értékek,annyira már ismerlek h nincs értelme hajtogatni h feküdj be,mert nem akarsz...az más dolog h én biztos befeküdnék(Azért nem hagyhattam ki :oops: :lol: )!
Remélem hamarossan lentebb mennek ezek az értékek!!!

Vöcsök
Na ez már a finis,nagyon izgulok érted,aztán szólni ám!A vizsgád bizti jó lett! :wink:

Ginuska
Attól h vérzel nem kell ilyenekre gondolni,meglásd pénteken kalapálni fog a szivecskéje! :)

Akit kihagytam ,bocsi
Mindenkinek pussz
Vendég

Csajok!

Én azon röhögök, h. 3 topikon vagyok jelen és lassan már mindenki Tűű-höz jár!
Szólni kéne neki, h. lehetőleg úgy adják ki az időpontokat, h. pl. hétfőn a NLC-sok jönnek, kedden a Babanetesek, szerdán a Családinetesek stb. ! Így egyben topiktalikat is lehetne nála tartani! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

ella: höhö :) Hát ez az :)
Vendég

Rambóka! ez jó ötlet! Majd öszeírjuk ki mikor ér rá, és lefoglalunk pl. egy egész keddi napot. ;)

Anyooka, nekem is 3X500 meforal! :)

Norka! Mi volt??? Kép nincs? ;)
mamint

Egy pocakos kép: Kép

Babakocsi:
Kép
Vendég

Ella
Nagyon szép a pocakod! :D A babajárgány is tetszik!

Csakegy
Diétázol ,kecskerutázol egyébként?Remélem megoldódik a problémád mielőbb!

Ginuska
Péntekre mega drukkok mennek!A 30. szülinapomon nem kaphatsz rossz hírt!!!!!!!!!

Norka
Naaaaaaaaaa????Mi volt a reakció?????????

Folsav:Én baba előtt,és vele napi 5 mg-t szedtem,vetélés óta napi 10 mg-t eszem. :oops:
A vizsgám 5-s lett,nagy röfögős malaccal,mert kiderült,hogy nekem csak a tételek fele van meg :oops: be sem akartam menni,de apa ott volt,és berugdosott.Szerencsémre jót húztam! :D

KépKép

KépKép
okr

ja... megy a kecskeruta... de úgy tűnik vagy semmit vagy keveset ér a metforminhoz képest :( Vagy csak túl kicsi a napi adagom... nem tudom mennyit kellene belőle innom...

és gratula a vizsgához :) Nem lehetett könnyű ha jól sejtem...
Vendég

Okrisz :)
Nagyon ügyes vagy,gratulálok a vizsgádhoz!!
Van még hátra??
Vendég

Sziasztok!
Nemrég jöttem meg a suliból..Ki vagyok nyúlva!
Rengeteget írtatok :) ,nem is bírok mindenre reagálni! :oops:

Norka!
Na, megy ez uh nélkül is! Azannyát! :lol: Ez egy pé!
MIT SZÓLT APA A TESZTHEZ???? Megdöglök, ha nem tudom meg!! :lol:

Csakegy!
Én is aggódom-ha kell, ha nem! :lol: De úgyis vigyázol magatokra!
Mennyi kecskét iszol? Asszem nekem meg kéne próbálni a metformin mellé. Lehet? Már két hónapja itt a tea, de nem álltam neki inni. :oops:

Mniki!
Továbbra is gyanakszom veled kapcsolatban! Remélem a holnapi eredmények szuper jók lesznek! Mikor lesz kész?

Anyoooka!
Simán metformint kaptál? Nem a Zsizsik-féle gyógyit? A sima éhgyomri inzulinod mennyi volt?
Na, már jó úton vagy! :) Remélem használ! Szuper! :)

Zsizsik!
A férjed nem fog remetének állni, nem hagyhat őrizetlenül egy szexistennőt egy halom gyönyörű gyerekkel! :lol:
Hát, esküszöm csodállak...és még élvezed is... :)

Esztó!
Üdv itt! :) Egy biztos : jó helyre keveredtél! Nekem már rengeteget segítettek a lányok! Nem lehetek elég hálás!

Vöcsök!
Nagyon-nagyon szorítok Nektek! :) Puszi!

Csillagfény!
Neked is megy ám a drukk! Remélem jobban leszel!

Ginuska!
Ha már a drukk-osztásnál tartok...
Ne aggódj, minden renben lesz, csak pihizz szépen! Pénteken úgyis meglátod, hogy dobog a szívecskéje! :)

Mamint!
"Csúcstartóknak" is csak 1500 mg jár? Én 2550-et szedek! Lehet, hogy én is csúcsokat döngettem, csak nem volt adatom? :shock: :lol:

Ella!
Irtó szép a pocid! :) A kocsi is szuper!

Okr!
Gratula a vizsgához! Nagyon ügyi vagy, még jó, hogy apa belökdösött! :lol:

Rambóka!
A francba! Én nem szedek folsavat! :oops: :oops: De ciki! Csak a stimuk kezdetétől a nega tesztekig szedtem! Ezek szerint alapból kéne? Valaki írt vmi olyasmit, hogy a gyengébbek kedvéért néha nem árt megemlíteni a folsavszedést...Na, magamra vettem! :oops: :lol:
Topiktali Tűű várójában? :lol: :lol: :lol: Az ötlet nem gyenge! :lol:

Na, adtam egy "kis" olvasnivalót reggelre!

Holnap reggel fél 8-tól este 8-ig szenvedhetek a suliban, mert délelőtt félévi vizsgáznak a gyerekeim, délután meg csinálom a saját melómat. Előre élvezem! :evil: (Persze "Isten fizesse meg" alapon.)

Megvannak a 3. napi eredményeim, majdnem ugyanaz, mint a szeptemberi stimu előtt. Még nincs nálam a papír, holnap este megírom az értékeket, ha nem gond. Az inzulint azért megkérdeztem : még mindig 24. Szeptemberben azt mondták, ezzel már mehet a lombik. Ugye nem csak én sokallom???

Jó éjt mindenkinek!

Kép Kép
backa

Sziasztok, már megint nem tudtam visszaaludni, mert ma megint 4 felé kelt a bébe.

backa akkor ezek szerint ma reggel nem jössz! A 24 éhgyomri? Mert akkor nagggyon magas. Hát nem tudom. Csak nehogy így elpocsékolj megint egy lombiklehetőséget...bocs, nem akarok negatív lenni, de látom téged is zavar. Járj kicsit utána ennek!

Okr!
Ügyi vagy!!!csak el ne felejtsem pénteken a szülinapodat! :wink:

Ella nagyon formás pocid van!!!! gyönyörű lett! Nagyon szépre csináltátok apával! :wink:

Többi kismami se legyen lusta, kérünk képeket!!!

Kép

Kép
rejo

Jó reggelt mindenkinek!

Hú de pörög a topic, nem győztem visszaolvasni.

Backa, Ezoterike, Beebey, szerintem is nagyon durva, hogy október óta nincsenek meg az eredményeim! Ráadásul a doki (belgyógyász) ismerős, próbálta sürgetni őket! Már az gyanús volt, ahogy levették a vért, a nővérke, aki minden reggel vért vesz a belgyógyászaton, még sohasem vett inzulinhoz valót. Nem tudta, hogy hova kel küldenie, mennyit vegyen le, még szerencse, hogy az 5 pontos vérvételt ki tudtam harcolni nála.
Ha a héten nem lesz meg az eredmény, akkor nyakamba kell vennem Bp-t, mert 30-án szeretném vinni Tűű dr-hoz, meg én is kíváncsi vagyok már nagyon. Abban a magánlaborban, amit írtatok, szükséges valamiféle vizsgálatkérő lap, vagy bemegy az ember és elmondja az igényeit????

A folsav, nagyon jó hogy előkerült újra, mert én sem tudtam, hogy ajánlatos szedni! Ad hoc jelleggel - szoktam szedni, de az nem túl helyes. :oops: Már elég sok számadat elhangzott a napi mennyiségről, mégis mennyi lenne a helyes adag?
lyutka

indulunk a kórházba.
vöcsök
vöcsök

Vöcsök! szorítunk!!!!!!!!!!!!
lyutka

Juj, Vöcsök!!!!! csak ügyesen, kitartóan :)

jó reggelt lányok!!

okr, gratula a vizsgádhoz. írtam már,hogy én tanítottam nép.egtant??? :D

Esztó, műtét előtt járd körbe a témát. én is így tettem...és....a dokim műteni akart egyből, úgy,hogy a cisztákat sem látta :?

Csajok, Rejoval (is) beszéltük a topictalit, vagy mini topic talit. Péntek délután kinek lenne jó?????

üdv, sok a meló, és hányingerem is van ezerrel. ma megyek dokihoz.
üdv
dimet

Sziasztok Lányok!

Ma megyünk síelni, (mármint próbálunk, lehet, hogy úszkálunk inkább a hóhelyzet ismeretében... :cry: ), mindenesetre csak jövő héten tudlak újra olvasni Benneteket, addig is szorítok

Vöcsöknek!!!! :lol: (húúú de izgi)
Ginuskának!!!!
Dimetnek az UH-hoz!
Mniki???? (Mikor lesz teszt?) :wink:

és persze mindenkinek, akit kihagytam: legyen jó a hetetek!

Puszi Kikka
kikka

ja, tali nem Tűű-nél...pénteken nem rendel :lol:
dimet

kikka, jó síelést, pihenést!!!
dimet

Sziasztok!

Húúú de izgi lesz ez a nap Vöcsök! :lol: :lol: :lol:
Veled vagyunk!!!

Lányok felpörgött a topik. :lol: Nem győzőm olvasni. :lol:

Ella! Ez egy gyönyörű pocak!!!

Okriszti gratula az ötöshöz!! :lol: Na meg apához is!

Mniki bennem felmerült már hogy feleznem kéne a folsavat. De ehhez már nincs lelkierőm, a metformin negyedelése mellett.

Rambóka jó a prolaktinom. De hogy még sosem fájt így a cicim.... :roll: Prolaktint december közepén nézték. Többek közt.

Annyira megvagyok kavarodva. Persze, hogy a testem, a hormonjaim miatt. Norka írta valakinek, hogy amíg nincs menzesz, addig nem volt peteérés sem.
Hát nem tudom. Tegnap (23. cn-en!!!!) elkezdtem megint
barnázni. Egy tizedmásodperc alatt összeállt a kép: fájó,
s dagadó cicik, szurkáló méh, s egy nap amikor mindent,
de mindent fel tudtam volna falni (ellenálltam!! :lol: ). Mivel
szoktam naptárt vezetni, visszalapoztam, s 14 nappal
ezelőtt ezt írtam be: tojásfehérje. Viszont a rémület is átfutott
rajtam: babás lennék???? Teszt. Nega. Összegezve, volt
valamim (gyanús hogy pém). Vagy csak én is annyira görcsösen
szeretnék egy kis nyamvadtka pé-t. :lol: Viszont e tünetek alapján lassan UFÓnak hiszem magam. Miért nem működik én úgy mint bárki más????
Jah! S 4-5 napja egy gramm sem lett rólam.... :roll:

Csakegy figyu! Nekem dec. 6-án csinálták a terhelést, 7-én megtudtam a cukoreredményeimet (éhgyomi5,3). Kétségbeestem. S elkezdtem számolni a szénhidrát bevitelemet. Dec. 13-án újabb szuri, s ekkor már az éhgyomi: 4,9. Szóval le lehet letornázni valamennyire. Nem tom, hogy kismamiknál ez hogy működik...
Meg kell hogy valljam, hogy én is nagyon elgondolkoznák hogy befeküdjek e vagy sem a kórházba 5 napra.

Norka! mióta is szeded a metformint megint?? Fogytál is tőle! Miért ne lehetne egy kis meglepi pé???

A fórum francia szekciója merre van??? Pogi? Alice?

No és Kandika??

Bee ellohol dolgozni...........

Kellemes napot nektek!
beebeey

Jó reggelt,

észheztért Norka ír most nektek! :lol:

Vöcsök szül!!!! :shock: Hajrá! Kinek fog üzenni???

Pé nincs, vagy csak - ebben valahogy biztos vagyok, érzem - akart lenni, de nem sikerült megrepednie. :( Tudom, hogy valamikor hétfő tájt pé akart lenni. Már ismerős, többször jártam már így még a hevesen próbálkozós időszakból is, hogy nyák, cicinyilallás, szurka, sőt még közepesen + LH teszt is (Szabolcs u-i időkből), és mégsem repedt. Hőm nem megy semerre, így ma már lenyeltem a Norcolut első szemét.
Bánja kánya.

Viszont a tegnap este nagyon jól sikerült. :lol: Huhu, de gonosz voltam!! Először nem vette észre a párom a kikészített csíkot, aztán vacsi közben megkérdeztem, hogy "Drágám" - direkt így kezdtem - "Ugye nem kapsz szívbajt, ha én most közlök veled valamit?" :lol:
Kanál megáll, szem fennakad, benyögés: "Te terhes vagy, ba... meg! Ugye?"
Szegény várta, hogy nevetek egyet, hogy sikerült megszívatni, erre még jött egy + teszt. :lol: Teljesen kikészült, csak nézte, nézte vörös fejjel, aztán csak annyit bírt kérdezni, hogy "Mikor csináltuk?"
Én fuldoklottam a röhögéstől, persze a móka miatt, ő meg azt hitte, hogy azért, mert annyira örülök. :lol: Szóval nagyon élethűre sikerült...
Egy perc elteltével megkegyelmeztem neki, mert láttam, hogy a vérnyomása az egekbe ment... :? Utána elment Jagermeistert inni.

Összességében, az jött le, hogy nem menne mégsem a Dunának. Megdöbbent, de nem látszott elkeseredettnek. :shock: Viszont én is gondolkoztam, és nem kell még baba. Ugyanis az idén építkezünk, házat árulunk (mostanit), költözünk ősz végén... nagy hassal hogyan? A páromnak annyi a melója, mint a tenger, így ki kell venni a részem. Szóval jöjjön még csak fél év tisztulás, ezennel én babaügyileg háttérbe vonulok, ígérem! :wink:
Valamikor 2 hét múlva elmegyek laborba, és megnézzük, mennyi is az az Lh szint. :? (meg más)

Bee, de most simán lehetett pé-d, csak még nem jött meg! Én a met-et 1 bő hónapja szedem teljes adagban.

Ja, a védőnő megint be akart jelentkezni... hát katasztrófa. :shock: Mondtuk neki, köszönjük, ha kérdésünk van, jelentkezünk, Bogi már nyúlánkabb, mozog, kiegyensúlyozott stb. Erre ő: na de mit eszik már? húst kap? spenótot kóstoltattunk? (??) mettől meddig alszik? hát ő nem biztos benne, hogy mindent tudok, amit kell! adtam már-e túrót? (??) azért csak eljönne, megnézni, minden rendben van-e!
Mi a francot képzel magáról????? :shock: :x
Vendég

Sziasztok!

Vöcsök!
De izgi!!!! Nagyon szorítok, h. minden rendben legyen és könnyen szülj!

Gabika!
De szép pocó! Irigykedek!
Jó kis meleg kocsi, lehet, h. pont addigra lesz tél, mire Miron baba kibújik! :twisted:

Okriszta!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Szép kerek szám!
Gratulálok a vizsgádhoz! Még jó, h. ott volt a párod!

Backa!
Szerintem is várj még azzal a lombikkal!

Rejo!
Mi is kérünk képeket!!!! Miért dugdosod azt a kis hercegnőt előlünk????? :( Hogy vagytok? Oltás megvolt?
Mi tegnap voltunk. Jelentem az én hősöm sírás nélkül kibírta (igaz anya is hős volt, mert fogta a kis kezét és beszélt hozzá közben! :lol: )! Mondjuk, h. utána kinn a váróban mi volt az öltöztetés miatt, azt inkább nem részletezném! :oops: Estére viszont belázasodott (38,5), úgyhogy adtam neki egy fél Germicid kúpot. Most már jól van.
A kis aljas reggel kitúrt az ágyból, addig szuszogott, nyögött és kúszott szopi után, amíg kiverte az álmot a szememből, utána meg elaludt. Most bitorolja a teljes franciaágyat! :lol: :lol: :lol:
Íme:
Kép

Lyutka!
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem neked nem is küldték el az inzulinvizsgálatra a véredet. Ahhoz fekete fejű vákuumcsőbe szokás levenni (Kavics biztos tudja, h. mi a különbség!) és ált 1-2 héten belül megvan! Inkább menj el egy újabb vérvételre, max. két eredményed is lesz (de szerintem nem! :( )!

Dimet!
Nekem jó lenne a péntek, csak ez a 200 km ne lenne köztünk! Bánatos vagyok! :cry: :cry: :cry:
Kazettát vigyél a dokihoz, ha van rá lehetőség, ilyenkor a legaranyosabb, ahogy kalimpál a kis babakádjában! :D

Kikka!
Az inkább hóvirágszedés lesz, de legalább kisebb az esély a kéz- és lábtörésre! Kiránduljatok nagyokat és használjátok ki az estéket!!! :wink:

Beebeey!
Nem is vagy UFO! (Gyorsan nézd meg, h. zöld vagy-e! :lol: )
Alakulgatsz, mint púpos gyerek a prés alatt, aztán majd te is jössz a kétcsíkos teszteddel, mint Ginuska, h. akkor ez most az? :wink:

Norka!
Legközelebb előbb csináltass egy terheléses EKG-t, nehogy véletlenül belepusztuljon!!!! :lol: :lol: :lol:
A körülményeitek alapján minden ideális egy 2. babához! Tutira nem fogsz rágörcsölni! :lol:
Érdekes ez a védőnő dolog, a pécsi topikon is panaszkodott az egyik csaj, h. a védőnő annak ellenére, h. előző nap összefutottak az utcán és ő elmondta, h. másnap nem lesz jó, ha feljön, mégiscsak beállított, aztán fél órát dumált a saját problémáiról! :evil: Én tutira kiraktam volna az ajtón! :twisted: Hálistennek az enyém nem ilyen!

rambóka

Vöcsök!

Megy a drukk!

Rambóka!

Irtó helyes a kissrác! A szomszédunk mesélte, hogy a kisfiuk nem is tudott aludni a kiságyban..így velük aludt. A légzésfigyelőt gyak. nem is tudták használni, nekünk adják. :lol:

Okr!

Előre is boldog szülinapot! Én hétfőn töltöttem be a 28-at. :)
Grat a vizsgádhoz!

Csakegy!

Hát lehet, hogy tényeg kár volt abbahagyni a metformint..kiváncsi vagyok mit válaszol Petrányi.

Ella!

Szép nagy a pocakod! A kocsi is tetszik. Nekünk még nincs szinte semmink. Nem akarjuk a lakásban idő előtt kerülgetni.

Norka!

Nem semmi, hogy megszivattad szegény párodat.
Ja és a védőnőd se semmi..áá nem is tolakodó.. :lol:

Ginuska!

Remélem minden rendben lesz pénteken!

Kép
babancs

Vöcsök! Részemről is megy a drukk!

Backa, igen, a csúcstartóknak első körben is csak 1500 mg jár. ;) De tartok tőle, hogy vagy emelés lesz, vagy váltás. Ma írattam az újabb adagot. De csak 2 dobozzal írnak fel, ami bő egy hónapra jó. Csak arra van időm, hogy havonta gyógyszerért járkáljak. :?
Már 3 hónap szedés után is bogyó-undorom van. És ha még a folsavat is hozzávesszük, plusz a magneb6-t, amit télen alapból szedek, akkor már lassan én is koktélozhatok.

Rambóka, Gergőnek nagyon harapnivaló az égbek álló papsija!

Lytka, én is arra tippelek, hogy el se küldték a kémcsőt. Vagy nem csinálták meg.

Kikka, jó hóvirágszedegetést! ;)

Vöcsöknek, pedig mégegyszer drukk!
mamint

Rambóka, aranyos a kis "büdös bogarad" :lol:
kis manó, ahogy így fekszik.

Okr, Babancs!! Boldog szülinapot!!!

Sajna a dokimnál nincs UH (Norka tudja), így a kórházba kell majd mennem- Szerintem 22-én megyek a 12 hetesre. De valszeg elmegyek külön, mert az a kórházi ellátmány :evil: nem volt túl bizarr. Norka, te is oda jártál.Mit mondasz erről??
Sőt, mivel el akarunk menni integrált teszre, így ott csinálnak UHt.
Juj, fel is kéne hívnom őket!!
Norka, szegény férjed :lol: jól megizzasztottad:)
dimet

Sziasztok !

Csakegy, köszi a megnyugtatást, tegnap valami marhaságot olvastam az Indexen :mrgreen:
Emlékeztetőül megírnád neked mennyi volt a vércukor és inzulinszinted terhesség előtt ? Ha be kell feküdnöd, hát be kell, a lényeg, hogy ne essen bajotok !!! Drukkolok azért, hogy ne kelljen és elég legyen a diéta !

Vöcsök, gratulálok a vizsgádhoz és szívből kívánom, hogy szép és gyors szülésed legyen ! Mindig olyan izgalmas, amikor valaki szül közülünk :wink:

Norka, ha már úgy alakult, hogy elkezdted a Norculutot, a köv. ciklus 10. napja körül nem akarsz bemenni Krizsához :wink:
Szétröhögtem magam apjuk szivatásán. Szegény pára...
Hol építkeztek ? Tök jó, ezek szerint nem lesz akadálya, hogy a 3-4 pulyádat zöldövezetben neveld fel, igaz ? :wink: :lol:

Ginuska, bíztatásként annyit mondanék, hogy ilyen koraterhesen a Duphaston nemigen akadályozza meg a kilökődést, ha nem életképes a baba. Én nagyon bízok abban, hogy pénteken megkönnyebbülten jössz a jó hírrel !!

Zsizsik, ezt a pozitív hozzáállást szeretem benned ! Hát persze, hogy egy kis closti rásegítéssel összejön(nek) a bab(ák)! Puszi !

Anyooka, gratulálok a metforminhoz :lol:

Ella, milyen szépséges pocakod van !!!! (irigyellek... :wink: )

Okr, gratulálok a vizsgádhoz, igaz ugyan, hogy kicsi szerencse kellett, de amit megtanultál, azt nagyon tudtad !!!
és Boldog születésnapot kívánok sok szeretettel !!

Backa, holnapra lesz vércukor, inzulin, hormon kicsit később (pedig engem is érdekelne a progi :lol: )

Kikka jó síelést ! A tesztemet nem hiszem hogy lekésed, 17.-én fogok lőni egyet a 14.-ik DPO-n :wink:

Egyébként baromi ügyesen vették le a vért, bár a 2 szúrásból 3 lett, mert az ügyeletes doki, miután átnézte a papírokat azt mondta, hogy + csináljunk egy 30 perces vércukrot.

Éjjel elég vacakul aludtam (a változatosság kedvéért) és az járt a fejemben, ha behozzák azt a rendeletet, hogy csak az első 2 lombikot finanszírozza a TB, akkor mi már kicsúszunk az újabb lehetőségből és nem lesz pénzünk zsebből kifizetni és nem lesz kisbabánk. grrr és brrrrrr, nyögtem is nagyokat hozzá, úgyhogy a férjemet sikeresen felébresztettem, aki aggódva kérdezte, hogy rosszul vagyok ??? :?
mniki

Vöcsök

Hajrá,mennek a drukkok,csak ügyesen!! :D
Vendég

LÁNYOK, AKI TUD:

PÉNTEK, 17.00h-RA, BATTHYÁNY TÉRI MEGÁLLÓNÁL, FENT. ÉN OTT LESZEK. REJO IS. AKI BÚJT, AKI NEM.....GYERTEK.
dimet

Sziasztok,

Vöcsök, csillagom, hajrá !!!!! Persze már ezt nem olvasod, de azért nagyon szoritunk neked !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Okr, Babancs, boldog szülinapot !!!

Ja, Okr, nagyon ügyes vagy, csak így tovább a vizsgákkal !!! :lol: :lol:

Dimet: én is szeretnék elmenni, de lehet, hogy pont nem tudok majd odaérni.... :? :? :? majd csörgök !!

Norka, hű, de gonoszka voltál !! Szegény párod, majd' kilehelte a lelkét ijedtében... 8) 8) Mondjuk én meg halálra röhögtem magam ! :lol: :lol: :lol:
zsizsik

Dimet!

Minél hamarabb jelentkezz be, mert tavaly 2-3 hétre adtak időpontot és szükséges 12. heti UH v. vérvétel is az integrálthoz!
Melyikbe mégy, az Istenhegyibe v. a Bolgárkerékbe?
Az Istenhegyis úgy nézett ki tavaly, h.
12. hét UH+ vérvétel (Papp-A)
16. hét quarter teszt (Papp-A, inhibin, ösztriol, béta-hcg)
Ez volt 25.000 Ft

A Bolgárkerékben ugyanez szintén 25.000, de ebben nincs benn a 12. heti UH (10.000 Ft) viszont azt egyes esetekben elfogadják, ha hozol 12. heti UH eredményt (ez a tarkóredő mérés miatt fontos!), ha megbízhatónak ítélik a dokid UH tudását!

Érdeklődj mindkettőnél!

rambóka

Ezek szerint írtam már, h. a párom büdösbogárnak hívja ilyenkor! :lol: :lol: :lol:

rambóka

Dobok egy képet a tegnapi fürdésről:
Kép

rambóka

nem írtad még, de nekem egyből ez esett le :lol:

a www.downszures.hu-n néztem. de felhívom az istenhegyit is.
itt az őrs vezér téren állítólag jók nagyon. 25 ezer és benne van az UH is. istenhegyin most 28.
ja, igen. ez a Bolgárkerék. Azt hittem benne van az UH......
mindegy, majd letelefonálom.
mindegy, lényeg,hogy meglegyen minden!!
dimet

Sziasztok!

Vöcsök!
Szorítunk nagyon! :D Ügyi légy!

Anyooka!
Gratulálok én is a metforminhoz!!

Okr!
Neked pedig a sikeres vizsgához!Még szerencse, hogy apa is ott volt!! És így előre is boldog szülinapot!

Babancs!
Neked pedig így utólag Boldog Szülinapot kíván egy öreglány :D

Ella!
Szép a pocid, a babakocsi nekem naggggyon tetszik!

Norka!
Jót röhögtem párod reakcióján, bár azt nem tudom, miért van így megijedve egy második picúrtól.

Lyutka!
Szerintem is menj el egy másik vérvételre, lehet abban vmi, amit a lányok mondanak.

Rólam:
Ma egy kicsit felhúztam magam :evil:
Felírattam a Merckformint , még azt is felírtam a dokinak, hogy a 100 tablettásat kérem, erre a patikusnő 30-at adott, és mondta, hogy nincs ráírva a receptre a 100-as kiszerelés.Így ahogy kiszámoltam, ez a két heti adag 6x annyiba került :evil: Most mehetek megint iratni.
ezoterike

Rambóka, nyami nyami Gergőt össze-vissza tudnám puszilgatni :lol: :lol: :lol:

Ezoterike, hát igen, sajnos én is jártam már így :roll: nagyon oda kell figyelni, hogy jól írják fel a receptet !!
mniki

Ja, Anyooka, nem értem a te hiper magas inzulinodra miért csak ennyit adott Tűű. Nekem kezdetben kevesebb volt, és már akkor a max. 3x850 mg-ot szedette velem..... :roll: :roll:

Dimet, hajrá, intézkedj !! Az Istenhegyi szerintem a legmegbízhatóbb !!
zsizsik

******VILMOS******3350gr és 54cm****Reggel 9:26-kor kaptam az sms-t........de sajna,csak most értem haza,most tudtam,Nektek ,megírni a jó hírt! Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Vöcsök, sok-sok drukk!!! Problémamentes, könnyű szülést!

norka :lol:

rambóka! tali Tűűnél... :lol: :lol: :lol: Édes pici Gergő a nagy ágyban! :D Ezt Dorka is rendszeresen csinálta hogy kitúrt Bennünket. Azóta nem jár át közénk, mióta "nagylányos" heverőt kapott...

ella nagyon szép a pocid!

okr gratula a vizsgához!

niki, ezo, backa, köszönöm! :) backa, a sima éhgyomri inzulinom 15,49 volt.

Zsizsik nem tudom hogy miért ennyit írt fel Tűű! (Mamint, akinek az inzulinja ugyanilyen iszonyú magas volt, szintén ennyit kapott) Azt mondta hogy próbáljuk meg ennyivel és 3 hónap múlva kiderül hogy elég-e.
Ja és nekem is azt mondta hogy ha jön a baba akkor abba kell hagyni!

Az az igazság hogy teljesen másképp látom most a világot mint 2 hónappal ezelőtt. Akkor teljesen véletlenül kezdtem a PCO-nak utána olvasni és estem kétségbe ezerrel. Ugyanis azt hittem hogy a műtéttel (15 éve...!) megoldottuk a problémámat és kiderült hogy mégsem... és erről teljesen elfelejtettek tájékoztatni akkor. Ha nem találok Rátok és nem segítetek ennyit nekem akkor még ma sem tartok sehol, reménykedünk, várunk... Köszönöm Nektek!

Kép

Kép
anyoooka

Vöcsök

hipp hipp hurrrááááá !!!!!!! Isten hozott kicsi Vilmos !

huhh, a gyors szülés megvolt, úgy gondolom :wink:
Reméljük mindannyian nagyon jól vannak !!!
mniki

vöcsök gratula!!!! Hosszú, boldog életet kívánok a picurnak! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Hű ez aztán a hipergyors szülés ....!!! Vöcsök, gratulálok !! Vilmoska, Isten hozott a világban !!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
zsizsik

Vöcsök teljes szívemből gratulálok az új családtaghoz, kívánom hogy legyetek vele nagyon boldogok!

Kép

Kép
rejo

Vöcsök!!! Juj, de gyorsak voltatok!!! Örülök nagyon!!! Jó bújást a picihez!!!!
Sok-sok egészséget mindkettőtöknek!!!
dimet

Vöcsök!

Gratulálok!!! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok Nektek!

Kép
babancs

Vöcsök :)
Hipp-hipp hurrá :)
Gratulálok! Jó egészséget kívánok Neked és a kis Vilmoskának :)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vöcsök :D :D ! Gratulálok! Nagyon gyorsak voltatok. Egészséget és boldogságot kívánok a kicsi Vilmoshoz.

Okr :) , graulálok a vizsgádhoz, annyira örülök, hogy jó híreket olvasok rólad :)

Norka, druszám, nagyon tettszett a teszes átverés :D , és szerintem is PÉ volt a dologban, ami önmagában is nagyon jó hír.

Rambóka :) Gergő zabálni való, annyira aranyos és hétről hétre szebb :) .

Ginuska, nagyon izgulok érted. Hasonló kálváriám volt nekem is az első szívhangig. Vérzés, görcsölés stb.... Nagyon szorítok, hogy hamarosan a kicsi szívhangját hallgasd. Pihenj nagyon sokat főleg du. 5-7 között. A Kínaiak szerint a fenyegető vetélésre ez a legjobb relakszációs időszak. Ja és igyál sok gyömbérteát vagy rágcsálj gyömbért. Még ez is segíthet. Én legalábbis hittem ezekben és segített.

Sajnos sok dologról lemaradtam az elmúlt időben, de intéződik az otthoni netünk végre :) , kb egy hét és leszek többet. Ritkán jövök be dolgozni, nagyon fáradékony lettem az utóbbi időben. Persze egy makacs náthával és köhögéssel küzdök már egy hónapja. Nagyon nem akar elmúlni. Pajzsmirigy gyógyszert megint emelték és diétára fogtak 3 hete 5,7-es éhgyomri cukor miatt. Jövő héten ismételt terheléses cukor vizsgálatra megyek, az előző rendben volt, de az endokrinológus nem akar kockáztatni és inkább diétát rendelt.
A babával minden ok, éjjel-nappali ügyeletet tart, rengeteget rúgkapál, jövő héten uh, akkor majd rakok képet is. Vöcsökhöz hasonlóan Vilmos lesz, bár ezt már írtam azt hiszem.

Puszi mindenkinek, elnézést, akinek nem válaszoltam.
nóra1

Ezt a gyors szülést :))))

HATALMAS GRATULA :))))))
Vendég

és megúsztam a befektetős kivizsgálást...

bevallom virul a fejem... :))) Ha egyszer ezt így is meg lehet oldani akkor miért ne oldjuk meg befekvés nélkül :)))))

(úgyhogy kedden hajnalban éhgyomorra bevonulok a diabetológiára... a vérvételek között pedig a nőgyógyászom megejti az esedékes vizsgálatokat... all in one:)))))))
Vendég

Sziasztok !

Vöcsök! Nagyon Gratulálok!

Nagyon jó ezt olvasni.

Köszönöm szépen, hogy mindenkinek volt egy jó szava hozzám.
Mint látszik, nem mindig vagyok tisztában mindennel, amit már tudnom, ismernem kellene.

Rambóka!
Megígértem, hogy leírom az eredményeimet.
A ciklus 4. napján történt a vérvétel.
FSH: 6.6 IU/L
Ösztradiol : 211 pmol/L
Progeszteron : 5.20 nmol/l
LH : 6.7 IU/L
Testosteron (totál) : 3.2 nmol/L
Thyreoidea stim. hormon : 2.890 mIU/L
Prolactin : 772 mIU/L

Eddig ezt a Thyreoidea stim. hormon-t tudtommal soha nem mérték. Pontosan mi ez ?

A múltkori kérdéseidre sem tudtam válaszolni:
Milyen tüneteid vannak azon kívül, h. nem esel teherbe?
- A menzeszem 30-35 napra jön meg, de egyébként semmi panaszom nincs.
Az adenóma megállapítását követően voltál szemészeten látótérvizsgálaton? Írtak fel gyógyszert? Vagy csak stimuláltak? - Ezzel kapcsolatban semmi nem történt.
Egyébként ma megmutattam az orvosnak az MRI-s leleteket, és azt mondta, hogy teljesen negatív, nincs vele semmi gond.
Férjed kivizsgálása megtörtént? Mikor? - Igen. 1 évvel ezelőtt. Vele semmi gond.
Átjárhatósági vizsgálatod volt már? - Nem. (Lent még írok róla)
Menstruálsz magadtól? Rendszeresen v. hébe-hóba? V. Norcolutta szokták meghozni? Hődet mérted? Vizsgálták már UH-os követéssel, h. van-e peteérésed (mi csak PÉ-nek hívjuk)?
- Általában menstruálok magamtól. Nem nagyon kellet meghozni semmivel. Csak a ciklusom kicsit hosszabb a kelleténél. Soha nem vizsgáltak UH-os követéssel, és a hőmérőzési eredményeim alapján, feltehető, hogy PÉ-m sincs.

Ha most megjön a menzesz, akkor csinálnak egy átjárhatósági vizsgálatot. Ezen 3 héten belül túl leszek. A doki rendes volt, elmondott mindent, egy rajzon meg is mutogatta. Azért nem bánnám, hogyha bárkinek van erről tapasztalat, vagy lenne bármilyen tanácsa, azt megosztaná velem.

Az eddigi hormonvizsgálataid eredményeit is feltehetnéd lehetőleg mértékegységgel együtt!
Meg azt is, h. ciklus hányadik napján történtek a vérvételek!
Az eddigi eredményeimmel kapcsolatban:
Jó pár nőgyógyinál nem adták oda, a kérésem ellenére sem az eredményeket. Sok rossz tapasztalatom van híres (vagy talán hírhedt) orvosokról, ezért is szimpi nagyon a mostani.
A két legutolsó amit tudok írni a ciklus 12 napján történt :

FSH : 6.0U/l
LH : 7 U/l
Estradiol :154.6 pmol/l
Prolactin :5326.0 mU/L
Progeszteron :2.8 nmol/L
Tesztoszteron: 2.6 nmol/L

Ugyanezen ciklus 21napján :
FSH : 6.6 U/l
LH : 23.5 U/l
Estradiol : 666.6 pmol/l
Prolactin : 317.7 mU/L
Progeszteron : 5.1 nmol/L

Ezután az eredmények után jött meg a mensi, és utána lett a jóindulatú cisztám.

Hát ez van. Egyébként megnéztem tegnap este az általatok ajánlott pcos oldalt, és az egészet az elejétől a végig elolvasgattam. Most azt hiszem emésztgetem, és biztos, még vissza is fogok menni rá.

Köszönöm, ha írtok!
Esztó
esztó

Mostanra olvastam végig az egész napos termést.
Egy kicsit rossz érzés, hogy mindenki segít mindenkinek, én meg csak a segítséget várom tőletek. :( Sajnos, nincs akkor tudásom, hogy viszonozzam! :oops:

Ella - gyönyörű pocid van, igazán büszke lehetsz rá! :D

Vöcsöknek : még egyszer gratula, Szép nevet választott a babának, kívánom, hogy legyenek nagyon boldogok! :P

Rambóka : Nagyon helyes a babád. :D

NAgyon jó érzés ezeket a képeket nézegetni!

JA, remélem senkit nem fárasztottam le az előző üzimmel. HA igen, bocsi.

Pusz mindenkinek :lol:
esztó

Hoppá-hoppá! Kicsit elmegyek sétálni és egyből fennforgás van????? :shock:

Vöcsök!
Hatalmas nagy gratula a kicsi fiadhoz! Sok tejcsit és békés szopizásokat kívánok! Na meg nyugodalmas jóéjszakákat!!!!!!

rambóka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?