Jó reggelt,
észheztért Norka ír most nektek!
Vöcsök szül!!!!
Hajrá! Kinek fog üzenni???
Pé nincs, vagy csak - ebben valahogy biztos vagyok, érzem - akart lenni, de nem sikerült megrepednie.
Tudom, hogy valamikor hétfő tájt pé akart lenni. Már ismerős, többször jártam már így még a hevesen próbálkozós időszakból is, hogy nyák, cicinyilallás, szurka, sőt még közepesen + LH teszt is (Szabolcs u-i időkből), és mégsem repedt. Hőm nem megy semerre, így ma már lenyeltem a Norcolut első szemét.
Bánja kánya.
Viszont a tegnap este nagyon jól sikerült.
Huhu, de gonosz voltam!! Először nem vette észre a párom a kikészített csíkot, aztán vacsi közben megkérdeztem, hogy "Drágám" - direkt így kezdtem - "Ugye nem kapsz szívbajt, ha én most közlök veled valamit?"
Kanál megáll, szem fennakad, benyögés: "Te terhes vagy, ba... meg! Ugye?"
Szegény várta, hogy nevetek egyet, hogy sikerült megszívatni, erre még jött egy + teszt.
Teljesen kikészült, csak nézte, nézte vörös fejjel, aztán csak annyit bírt kérdezni, hogy "Mikor csináltuk?"
Én fuldoklottam a röhögéstől, persze a móka miatt, ő meg azt hitte, hogy azért, mert annyira örülök.
Szóval nagyon élethűre sikerült...
Egy perc elteltével megkegyelmeztem neki, mert láttam, hogy a vérnyomása az egekbe ment...
Utána elment Jagermeistert inni.
Összességében, az jött le, hogy nem menne mégsem a Dunának. Megdöbbent, de nem látszott elkeseredettnek.
Viszont én is gondolkoztam, és nem kell még baba. Ugyanis az idén építkezünk, házat árulunk (mostanit), költözünk ősz végén... nagy hassal hogyan? A páromnak annyi a melója, mint a tenger, így ki kell venni a részem. Szóval jöjjön még csak fél év tisztulás, ezennel én babaügyileg háttérbe vonulok, ígérem!
Valamikor 2 hét múlva elmegyek laborba, és megnézzük, mennyi is az az Lh szint.
(meg más)
Bee, de most simán lehetett pé-d, csak még nem jött meg! Én a met-et 1 bő hónapja szedem teljes adagban.
Ja, a védőnő megint be akart jelentkezni... hát katasztrófa.
Mondtuk neki, köszönjük, ha kérdésünk van, jelentkezünk, Bogi már nyúlánkabb, mozog, kiegyensúlyozott stb. Erre ő: na de mit eszik már? húst kap? spenótot kóstoltattunk? (??) mettől meddig alszik? hát ő nem biztos benne, hogy mindent tudok, amit kell! adtam már-e túrót? (??) azért csak eljönne, megnézni, minden rendben van-e!
Mi a francot képzel magáról?????