Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Fürti, Marcinak gyógypuszik, szegénykém... :( Tesztet nem akarsz holnap ellőni? :wink:

Zsani, én akkor is sajnálom, de a pót tuti meglesz, okos lány vagy! :D
A babci is jönni fog, csak nem szabd stresszelni, tudod. :wink:
Köszi, jól vagyunk, tündérke alszik, nekem meg hányingerem van. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze :lol: elhappoltad a laptetőt :lol:

Szerintem feleskleges tesztelnem, tuti valami stressz miatt kimaradt.A mensis tüneteim is totál eltűntek, a cicim sem fáj már és a hasam sem.Olyan érdekes, mert minden tünetem megvolt, csak épp "száraz" maradtam :shock:
Hányingerem nekem is néha van :roll:
Olyan nincs ugye, hogy valaki babás és nem mutatja ki a teszt?
Úgy vagyok vele, hogy most inkább ne legyen baba még :roll:
marcinak a mai napi fesztiválja.......huuuuuhhhhhh! 8)
Be is van náthásodva szegénykém :(
Vendég

Sziasztok!

Fürti
köszi!
Papám tesójának nincs különösebb baja, kivizsgáláson van bent, de már 81 éves, megfiatalítani sajnos nem tudják. Az utóbbi pár évben mindig volt bent ilyenen, de sose történik semmi, csak pár gyógyszert kicserélnek :roll:
Szegéyn párod. Jól megjárta. Remélem, már indul haza!
Most már a te ciklusod is rendeződhetne.

Jeanner
biztos sikerülni fog a pót!

Beze
hányinger remélem, már elmúlt!

Itt akkora borulás van, megint lesz egy nagy vihar, meg zuhé. Már kezdem unni...
Vendég

Sziasztok!

Én egy másik topikon létezem, de remélem nem baj, hogy kérnék egy kis segítséget!?

A fiaim részt vesznek egy babaversenyen és szeretném ha szavaznátok rájuk. Persz, csak ha nincs más ismerős, aki ezen részt vesz.

Az alábbi linken lehet szavazni:

http://www.delmagyar.hu/jatek/nicsak-ki ... how_vote=1

Köszönettel!

Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok!

Marha nagy a sírí csend és hulla szag!!!

Nagyon nagy a pangás!
Bár mondjuk én se tudok jönni nagyon, mert elég sok a tenni valónk, mert már csak egy hónap van a nagy napig! A meghívókat a barnőmmel csináltuk most hordjuk szét őket! Már majdnem mindet elvittük csak néhány várat még magára! Majd holnap is viszünk el!
Olyan kis egyszerüek lettek, de pont ettől szépek!
Hétfön, ha minden igaz feljutok végre pestre, hogy menjünk egy ötvös ismihez, mert hát marha drágák az ékszerek és hát most nem akarunk valami mittoménmilyen nagyon drágát csak egyszerüt és mikor lesz a templomi akkor majd valami nagyon szépet!
Csajok a fogyókúrával jól állok 2 hét alatt 5 kilo szerintem nem rossz! Pont ennyi kellett ahoz, hogy egy farimba már pont beleférjek!
Manóka 2 napja tiszta nyügi! Éjjel se alszik így mi se és nappal se túl sokat! Fogacska se bánthatja, mert még nem igen készülödik! én nem tudom az is mire vár! Valaki, ha tudja írja már meg mi van, ha 1 éves korára se nő ki egy foga se?? Akkor mi van?? mit lehet tenni???
Itt órák óta ömlik az eső! Baromira unom ezt is! Most az a baj, hogy mindent unok olyan nyügös vagyok! meg nagyon fáradt!
Holnap jönnek anyosék és itt is alszanak 1 éjszakát! Éppen elég is lesz! Aranyosak meg minden, de ott az a de...!!
Tegnap voltunk sogoréknál elvittük a meghívót és közölte a sogornőm, hogy már alig várták! Aztán közöltem, hogy nem lesz olyan fergeteges party mire Ő MIért nem??? Mondom azért amiért nem lesz olyan gyönyörü szép menyasszonyi ruhám sem! Erre beszólt, hogy azt majd meglátjuk!! É nem értem ezt a tyúkot! Inkább azzal foglalkozzon, hogy a gyerekeinek vegyen normális cipőt és ruhát! Tiszta topronygosak a gyerekek! Roluk már nem is beszélek! És mikor beszolt, hogy minden gyereke tiszat Gáspár és, hogy majd meg látom, ha az én gyerekem is ütni verni meg rugdosni fog az lesz majd az igazi! Na mondom ez mind nevelés kérdése!! Közölte, hogy Ő minden olyan flottul tud és majd én is kapok a Gáspár vérből! Na majdnem elszakadt a cérna és inkább erőt vettem magamon és mondtam apának na már rég indulnunk kellene! Így ráharaptam a nyelvemre és nem szóltam, de azért apának a kocsiban morogtam miatta egysort! Hogy ez egy igazi begyepesedett nőszemély!!
Na most aztán jól kipanaszoltam magam! Bocsánat!!!

Kismamik, hogy vagytok??? Pocifoto mikor kapunk??

Kitty! te inkább örülj az essőnek bár tudom ennyi azért nem kell, de a kis nagy kerteteknek jó lesz!!!

Jeanner! Tanulj és meglátod minden sikerülni fog! Én nagyon szoritok neked!!!

Fürti! Hogy állsz piriügyileg??? Egyébként ennyi tesztből nem lehet, hogy ne mutassa ki a babát! Szal majd a kövi hónap! vagy nem tudom, hogy mi a helyzet egy méhenkivülivel!!! Arra nem gondoltál, hogy dokihoz menj??

Kép

Kép

Kép
nócika

Nos akkor lássunk pár képet! Csak szólok előre, hogy sok van!!!!

Kép

Imádom a nagy kádat!!!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1273934178.9529.jpg[/img] [/img]

Érdekes az apa!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1273934216.2965.jpg[/img] [/img]

Míg apa szellőztet addig anyával összebujunk!!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1273934259.2764.jpg[/img] [/img]

Hanna barinőmmel és a szüleinkel ebéd után!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1273934322.2961.jpg[/img] [/img]

Reggeli ébredés!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1273934361.0371.jpg[/img] [/img]

Ez még az utolsó korházban lévő időszakról!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1273934409.1626.jpg[/img] [/img]

Imádom anya kutyiát!

Remélem nem haragszotok meg, hogy ennyi lett! De bár olyan ritkán teszek fel!!!![/img]

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci! :)

Én itten vagyok!Tényleg a többiek mit csinálhatnak ebben a getva időben?

Hát Regitől el vagyok ájulva!!!Köszi a képeket!Mennyit változott!Csuda helyes lett!!!!!! :D
A fogacskák miatt ne aggódj, a másik fórum, ahova írok még ott volt olyan, akinek egy évesen jött ki az első kettő.
Bátyám legkisebb fia is 10 hónapos és neki is nulla a foga :lol: Egyébként meg 11 kg :shock: :lol:

Apánk hazaért szegény be is dőlt az ágyba.17 órát levezetett most hazafelé :shock:
Marcika taknyos, de a kedve, étvágya jó! :)

Ja és nyugi Nóci, Marci detto nyűgös volt 2 napig folyamatosan.Iszonyú volt.Akkor írtam azt, hogy kistestvér?Még neeeeeeee! :lol:
Ez a hülye idő miatt van tuti.
Dokihoz majd lehet elmegyek, de a szoptatásra fogják ugyis.meghozni nem fogják ez miatt.Volt már nekem ilyen régesrég, hogy kimaradt egyszer.
Vendég

Fúúú, ez az idő egy átok, főleg az én mozgásigényes Superman turbó fiamnak :evil:
Vendég

Nóci, édes a pici lány :) sógornőddel meg ne foglalkozz, mert egy begyepesedett bunkó, és am igazad van, minden nevelés kérdése... ha mindent ráhagy a gyerekre, ne csodálkozzon!!!! Ne is vedd fel, bár tudom, én könnyen csipogok...

Am nálunk a suli nem tanuláson múlik sajna, ha így lenne, nem lenne gond... az anyagot sajna nem lehet csak megtanulni, érteni is kellene, nekem itt vannak a gondok, de igyekszem... :)

Fürtöske, itt még most is zuhog, vagyis szakad, hihetetlen... gyerekeknek rettenetes, mert ugye sehová nem lehet menni... tegnap voltunk a sarki kínaiban kajolni, ott volt a tulaj kisfia is, az is nagyon nyűgös volt, mondta az anyja, h menne sétálni, dehát szakad... aranyos volt am a kissrác, valami 2 éves lehetett, és játszottunk a kisautójával, de nem reagált, bármit mondtam, csak mosolygott néha, ha rámosolyogtam... leesett, h valszeg nem tud magyarul :lol: de jó sokára :lol: na mindegy...

Nálunk mensi után indul a project, kiderült, hogy semmi eü. bajom nincs, és a koléganőimnek is igazuk van... minél hamarabb megyek GYESre, annál később készülök ki...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

jeanner :D
Hát ezek szuper hírek!
De hogy derült ki, hogy minden ok?Vgy én voltam figyelmetlen?Dokinál voltál? :oops:
És akkor neked megjött?

Nekem tegnap volt barnázás és azóta semmi.Fura, mert Marcival amikor terhes lettem, ugyanígy volt :shock:
De hát a teszt nega volt 4 napja, lőjek azért mégegyet?
Tudom, ugyanígy volt, hogy vártam a pirit és barna után szokott jönni, és nem volt.Akkor volt gyanús és a barnázás után lőttem teszztet.De műár a 38. napon vagyok :shock:

Marcinak a takonykór eddig tartott :lol:
Vagy bika az immunrendszere, vagy tényleg az oltás utóhatása volt.
Ahogy jött, úgy ment :)
Apa itthon van keddig, majd megint eltűnik pár napra :? :D

Többiek mit csináltok?
Gondolom nem kirándul senki :? :lol:
Vendég

Fürti, áááááá... mensi a kanyarban sem... nem tudom, mi van, most várunk, hát csak megjön... betudtam vizsgaidőszaknak, az mindig bekavar... előző félévben 1 hétre a mensim után jött meg megint... akkor múlt el az ideg :D na kíváncsi leszek, szerintem próbálj rá még egyszer...

Párom beszélt a dokival, aki azt mondta, ha a nőgyógyi 2 hete mindent rendben talált, akkor minden rendben, ne képzeljek be hülyeségeket...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Itten vagyok végre ide jutottam! Csak apa itt ült és nem turhattam ki hisz már hetek óta nem ült le gépezni, de azért már vártam, hogy abba hadja! Manó alszik! Ma vadast csináltam és azt kapott ebédre! Remélem azért mert hagymás alappal készült! Úgye ez nem bánthatja?

Fürti Jeanner! Csajok no para!

Fürti!Most ha a 38. napon vagy az már jó! Én ellönék még egy tesztet, de valami olyat ami tényleg jó! Mint pölö a gabrieles! Megérné belefeccölni! Amugy szopi alatt is bebabásodhatsz! Szal egy uhut megérne! Bármi lehet, de ez a kétes dolog megörjitene!

Jeanner! Na akkor gyere piri és hajrá kismanócska! És totál igazuk van a kolleganöidnek!

És nagyon köszönöm a képdicsiket! Jól esik! Dagad a májam!!

Nos lassan én is lépek megyünk viszünk még ki egy meghívót a jánynak a keresztanyáékhoz! Írjatok jó sokat!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika, köszike, hát úgy legyen :wink:

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Nóci, nagyon szép Regike, mennyit változott! :D Fogak miatt ne aggódj, majd beindulnak! :wink:
SÓgornőd nagyon tapló, próbálj meg nem is foglalkozni vele, amit mondtál, abban teljesen igazad volt!

Fürti, naná, hogy tesztelj, de szerintem a gabriel sz.r, nekem a corax 20 másodperc alatt kimutatta a kistesót esti pisiből.

Zsani, mikor lesz a következő vizsga?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Szió!

Most csüt... egy pótzh... aztán jövő kedden infó pót, aztán villany vizsga, ha most eljutok addig, utána hétfőn matek, aztán infó és digit és akkor feltételeztem, hogy átengedtek most mérésből, ami egyáltalán nem biztos, sőt...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok Csajok!

Kitty, hát gondolom ma sem a kertben töltöd a napot, ebben a mocskos időben!Mit főzöl? Én rakott krumplit hoztam, mama csinálta. Neki is kell mennie mindig ilyen kivizsgálásra a kórházba, mint papád tesójának, és akkor be is fektetik.De én azt mondom, nem baj, legalább addig is pihen, mert otthon úgysem bír nyugton maradni!

Beze, hányinger?Megvan még? Pihengess ám! :D

Jeanner, sajnálom a vizsgát, és én is drukkolok neked nagyon!!!Húú, még olvasni is fárasztó, ahogy írod ezeket a tantárgyakat!

Fürti, megjött? Örülök, hogy Marci már nem náthás!!!!!
Amúgy szertintem a teszt már kimutatná, de ha továbbra sem jön meg, nem kellene dokihoz menni?

Nóci, nagyon édes Regi!Olyan édes a kis "belőtt" sérójával!Tök jó volt nézegetni :D :D :D

Mi meg nem csináltunk képet, bevallom őszintén jól elfelejtettük, olyan nem jó volt ez a hétvége, gyorsan is eltelt, igazán pihenni sem volt idő, meg nem is voltam a topon.Ráadásul a kiskutyám is nekiállt tüzelni :roll:

Puszi csajok!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Dorka, nem köszönöm meg a drukkot, mert akkor nem használ (babona)...

A tüzelős kutya jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol: nekünk is volt ilyen, mindig átásott a szomszédba, agyon tudtam volna ütni...

Tényleg, Fürti, megjött már? Nekem még nem, és hányingerem van... azt mondják, biztosan vírus... remélem... megjöhetne már... :(

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Hányadik napon vagy Jeanner?

Nekünk a kutyussal még rosszabb mert ő a lakásban van.Úgyhogy már a szőnyegek felszedve, bugyi rajta.......

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Öhhh... ez egy jó kérdés... 34., de nekem 30 napos a ciklusom alapból... de tegnap este negatív lett a teszt... :( a hőm is leesett, bár aztán meg visszakúszott... én már nem is reménykedem, csak abban, hogy megjön... pont azt számoltam (ennyit a nem reménykedekről), hogy most kezdeném mensi szerint a 6. hetet, ha baba lenne...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Hát csajok, semmi mensi nekem sem, én már a 38. napot taposom, és nekem a pé után a 4. hetem ez.

jeanner, nem lehet, hogy volt egy késői pé és ott lapul a babó?

Hiába megyek el dokihoz, mit tudna csinálni?Míg szopi van, úgysem avatkozhatnak be hormonálisan sem.

Hát nem tudom, mi úgy voltunk együtt áprilisban, hogy 19.-én, 21.-én és 23.-án :roll:

Dorka, neked már elmúltak a rosszullétek?
Anyáááám!Már lassan a 18. hetet taposod, lehet megmutizza magát a genetikain :wink:
Mentek 4d-re?
Kutyival ivartalanításon nem gondolkodtatok még?Vagy szeretnétek kölyköket?
Ivartalanításnál kisebb lesz az esélye a daganatos megbetegedéseknek is :)
Vendég

Fürtöske, tesztet nem csináltál? Most már mindenképpen mutatnia kellene...

Mi utána sem voltunk együtt, csak múlt hétvégén totálban, minden védekezés nélkül, na az meg korai lenne, mármint rosszullétre... vagy csoda :D

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Meg van a hormoneredmény. Mindjárt bemásolom, ha vki ért belőle vmit, megköszönném, ha leírná. Doki csak annyit mondott, hogy nincs peteérés (ezt eddig is tudtam), és egy hét múlva újra uh, ha nem jön meg.

LH: 18,54
FSH: 6,16
Prolactin: 321,4
Ösztradiol: 266,3
Progeszteron: 1,5
Tesztoszteron: 3,07 (ez biztos magas, meg is van csillagozva)
Vendég

Kitty!

http://www.infertility.hu/hormontabla.htm

És mit mondott a doki még?
Vendég

Fürti
köszi. Nem mondott mást, mondjuk azt sem értem, minek még egy uh, mikor két hete volt. De mindegy, ártani, nem árt.

Megnéztem a táblát, tipikus PCOS-s hormonprofilom van. :roll:

Csak gondban vagyok a dokikat illetően. Most ez el kezdett velem foglalkozni, és majd meglátom, mit mond jövő héten, mert azért jóval közelebb lenne ide járni, mint Szegedre. :roll:
Vendég

Ő az aki ott a lakóhelyeden van?
Vagy ott csak a kórház nagyon tré?
Szeged hány km tőletek?
Vendég

Lányok, + lett a tesztem :) kisbabánk lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Fürti
igen, ez a helyi kórházas doki. A kórház elég tré... bár akarják újítani a szülészetet is, de hogy abból mikor lesz vmi... :roll:

Szeged kocsival kb egy óra, busszal másfél óra, plusz amíg eljutok a kórházig. Igazából ez csak akkor húzós, ha pé-kor kétnaponta kell menni uh-ra. Meg én Szegeden még nem vezettem sose, meg semmilyen nagyvárosban, busszal sok idő, meg nem is úgy járnak, hogy jó legyen.

Jeanner
itt is gratulálok!

Nóci
Regi nagyon sokat nőtt, nagyon édes!

Dorka
ma nem főztem, csavarogtunk, így csak virsli volt.
Vendég

Sziasztok!

Zsani drága, gratulálok, jaj, nagyon örülök!!!!! Vigyázz nagyon magatokra, próbálj meg nem stresszelni, bár vizsgaidőszakban ez nehéz.... :roll:

Dorka, köszi, megvan még, bár engem nem zavar. :wink:
Kutyás problémát ismerem, anyáéknál 6 nőstény van, szóval nm egyszerű...

Kitty, a tesztoszteronod nem vészes, attól még simán lesz baba, viszont az lh nagyon nem jó, annak ugye az fsh-val kb 1:1 arányban kell állnia. De a met segíteni fog. Felírták már? Diétát elkezdted? Az is nagyon sokat jelent, én ezzel fogytam 9 kilót! Bár neked nem kell fogynod. :wink:

Fürti, teszteltél? Barna elmúlt?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Bogi, ez a manó annyi mindent túlélt már, egy ilyen vizsgaidőszak nem fogja megviselni :) meg nagyon erősek a tünetek (bár a reggeli x-epiles teszt negatív lett, csak a tegnap gabriel lett +, az is csak halványan), szóval nem hiszem, hogy baj lenne, szerintem valami bekavarhatott neki, mert amikor meg kellett volna jönnie a mensimnek, akkor nagyon leesett (36,1-et mértem), de nem jött meg... ma 36,9 volt, maradjon is így... :) a görbém hirtelen elindult felfelé... és a folyásom is kezd kifehéredni, de még mindig nem csíp, nem viszket, nem gomba sztem...

Fürti, te teszteltél már???

Mindegy, szóval a semmi stressz nem csak a vizsgákra, a felesleges önparáztatásra is vonatkozik, szóval semmi gond nem lesz, jövő hétfőn megyünk doktornénihez, majd jól megnéz :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Beze
még nem írt fel semmit a doki, azt mondta, ha nem jön meg, jövő hét hétfőn csinál egy uh-t (az előzőt ugye én intéztem magamnak, de mutattam neki a papírt, nem tudom, miért akar még egyszer megnézni), és akkor ír fel bogyót mensire is, és pé-re is.
Nem diétázok, nincs rá szükségem, de házi dokitól majd kérek beutalót IR vizsgálatra, de sztem azzal nincs baj (véradóknál ilyeneket is néznek, sose szóltak, hogy van vmi baj).
Te hogy vagy? Rosszullétek?

Jeanner
minden rendben lesz, nyugi! És a vizsgák is sikerülni fognak! :wink:
Vendég

Kitty, köszi, úgy legyen :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok Csajok!

Jeanner, gratulálok!Akkor most mikor lett pozitív a teszt?Csináltál azóta újat?

Fürti, én a te helyedben is lőnék még egy utolsó tesztet, ha nem jött meg!Jövő héten kedden megint megyünk 4d-re, nagyon bízom benne, hogy már akkor látni fogjuk, mert már nagyon szerteném őt a nevén nevezni :D

Kitty, én igazából nem értek ezekhez a dolgokhoz, de tuti, hogy most már minden ok lesz, és jön az a kisbaba!
Jól tetted, hogy csavarogtál tegnap!

Beze, akkor tényleg ismered a kutyás érzést .....

Csajok, nekem ma olyan szar napom van!Az eső szakad, elkezdett fájni a hátam meg a derekam, Andrissal is összekaptunk telefonban :( Haza akarok menni!!!!

Holnap meg vérvétel, attól félek, nem picit, de hős leszek :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Dorka, a kis dolgok teszik a nagy hősöket, drukk megy, 4D-hez is, vérvételhez is!

A teszt lett + de csak nagyon halványan (de +!!!!), aztán a reggeli - lett, de kiderült, az esti volt az érzékenyebb... így holnap reggel csinálunk egy újat az esti fajtából...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Én Gravi Hcg tesztet csinálatam reggel, de jó sokat :D
Nagyon drukkolok neked holnap reggel, miközben szívják a véremet :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Dorka, én is gondolok majd rád! ;)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Jeanner!!!!! :D
Mit olvasok? :lol: nagyon halkan gratulálok még :wink:
lefotózni nem tudod?Kiváncsi lennék rá :)

Az enyém a tegnap esti negatív, de gondoltam is.Csak megerősítés céljából csináltam.Egyébként x-epiles ilyen rápisilős, nem mártogatós.Tesco ban vásárolt :)
Ja és a barna elmúlt.De már tegnap olyan feszült voltam, abban biztam, h.megjön mára.

Kitty, neked miért kell mensimeghozó gyogyó?
Nekem is kéne lehet, de ugye a szopi....szerintem a hormonok átmennének a tejbe.

Hú, Dorka, az AFP vérvétel, ugye?
lesz ám még a terheléses cukornál is.Ott hogy csinálják? Mert engem óránként szúrtak 3x :?
Drukkolok nagyon!És nem félj, gondolj a kisbabádra! :)
Vendég

Jeanner, akkor a múlt hétvégi együttlét lesz a baba, szerintem az előzőt már kimutatná erősebben :wink:
Vendég

De a múlt hétvégi meg nem ágyazódik be ilyen hamar :lol: az előtt hétvégén meg nem voltunk együtt...

Lefotózni nem tudom, sajna nagyon nagyon halvány (de +!!!), reménykedek benne, hogy a reggeli erősebb lesz... most elmúlt a hányinger, csak álmos vagyok, meg fájnak a petefészkeim, de azt mondták, az jót jelent...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

4. napja késik a mensim, mondták, h volt olyan, akinek 2 hetes késésnél lett először + és megvan a babája... szóval bizakodom...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Köszi Jeanner :D Holnap gyere a hírekkel!!!!!

Húú, Fürti ne is mond az AFP bizony vérvétel, a terheléses cukor még később lesz, de attól szó szeint rettegek.

Dorka kutya műtétén amúgy erőteljesen gondolkozunk, de féltjük tőle, vagyis igazából nem is tudom, hogy mi lenne jobb neki, ha egyszer szülne, vagy ha soha.
De ha megcsináltatjuk, akkor azt nyáron mindenképp, mert pont akkor lesz a következő tüzelés, mikor jön a baba.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Dorka, a terhelélsetől ne rettegj, 3. vérvétel után már fel se fog tűnni ;)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

jeanner, na, akkor ha 2 hetes késésnél mutatta ki a babát valakinek, akkor még én is beleférek :lol:
Nekem meg csak a cicik olyanok, mintha kő lenne bennük.Olyan nehezek és duzzadtak.Rendesen kiszopizta Marci, úgyhogy a tejmennyiségtől tuti nem lehet :shock:
Csak nekem totál negatív a tesztem :roll:
Tényleg, nehogy valami elhalt babakezdemény legyen, ami nem lökődött ki, de akkor fájna a hasam, nem?
Én is hallottam olyant, hogy valakinek nem mutatta ki a teszt a babát.
Vendég

Jeanner! Te fent vagy iwiwen?
Ha igen, akkor bejelölhetlek?Priviben jöhetnek az adatok :wink:
Vendég

Lányok, most olvastam itt lejjebb a "nega teszt és mégis terhes"-ben, valaki írta, hogy 11 hetesen mutatta ki a teszt a babát neki :shock:
Vendég

Sziasztok!

Kitty, értem. Köszi, megvagyok, a hányingereket jól bírom. :wink:

Fürti, én rengeteg ilyet hallottam, hogy babás volt az illető, de a teszt nem mutatta ki. Figyi, nem kellene dokihoz menned? Csak úgy megnyugtatásképpen!

Zsani drága, én is bejelölnélek. :D

Dorka, vérvételhez drukk, én se szeretem, nem is nézek oda soha. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Fürti, ne add fel!!!!

Nekem is negatív lett ma reggel... teljesen összeomlottam, mert a hőm is leesett hozzá, és ugye kegyetlenül szúr a méhem.... aztán negyed óra múlva, v fél kimentem a füribe megnézni a másik +-t, h vigasztalódjak, mondom, ez mikor lett rózsaszín??????? és miért ilyen sejtes a tesztlap????? Kézbe veszem a másikat, az szürkén + és műanyagos... mondom, mi van???????? szóval a ma reggeli már félhomályban is látszó, erősebb, rózsaszín + lett... csak várni kellett rá :lol:

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Jeanner!!!Most akkor pozitívabb, mint a tergnapi? :)
Hú, de drukkolok!!!!!
Hát te milyen szemtelenül fiatal vagy! :lol: bejelöltelek!
Francia bulldogod van?Az egyik kedvenc kutyusom! :D
Vendég

Na, én meg felhivtam a dokimat, és mondta, hogy természetes lehet, hogy kimarad a menses szoptatásnál, de ha meg akarok nyugodni, jövő hétfőn ügyeletes lesz és menjek be.Na, majd meglátjuk.
Vendég

Sziasztok!

Zsani, ott babci van, mikor mész dokihoz? :wink:

Fürti, lehet, hogy jó lenne, ha megnézetnéd magad, de persze neked kell döntened. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Az bnőm kutyája :lol:

Beze, dokinál vagyok :lol: nem akartam bejönni, de párom berendelt, hüvelyi + béta-hCG... nagyon ideges vagyok!!!!!

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?