Új privát üzeneted érkezett!

Laptető :)

Csibe+++++++++++++++ mára!

És Dezsi! Neked is+++++++++++ !

Kiscsillag, milyen lett a kókusztekercs? én nem csináltam meg végül, párom elvitt cukrászdába, hogy kimozduljunk, de ami késik, nem múlik...
Pocid jól van? Lassan szépülget? Ismered a contratubex-et, remélem jól emlákszem a nevére, nagyon jó műtéti hegek kezelésére, csak használni kell, időben...
Vendég

Jóreggelt mindenkinek!

Brumi!
Nagyon ügyi vagy! Az első mindig nagyon nehéz, aztán belejössz... Drukkolok! Nekem is mindvégig longprotokolom volt!

Allegro!
A mai drukkok!+++++++++++++++++++++++++++++

Csibe!
A ami pozitivumok:++++++++++++++++++++++++++++++
most összeírom, amiről a hétvégén beszéltünk, és teljesen felkészülten átgondoltan fogok a doki elé állni. Most nem fog eltántorítani semmi!

Nyulasz!
De jó Neked, mindjárt mehetsz a felderítésre! :wink: Már én is nagyon várom, pedig még csak időpontot sem egyeztettem! Remélem kiderül valami, azt orvosolják és már babás is leszel következőre!

Kata05!
A drukkok neked is mennek! nemsokára Te is a célegyenesben leszel!

Katica!
Vegyél le a tábla elejéről légyszi... :cry: Talán beírhatnád, hogy várakozás. :? Aztán majd úgy is lesz valami!
köszönöm.
dezsina

Sziasztok!

Dezsi,
csak legyél rámenős!

Brumi,
hajrá szurik

Csibe, Alle
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Bella holnap konzultáció. De jó lassan Te is indulsz.... :wink:

Kép

csibe
csibe32

Brumm: laptető - ráadásul hétfőn reggel, plána! első mai hozzászólóként :?: :?: Ez biza' jelent valamit :lol: :lol:

Grat a szurihoz! Ügyes csaj vagy!
Ismerem azt a krémet, de meg kell mondjam, annyira szép.. Még piros, de szép, és vékony! A terhescsíkok szinte virítanak mellette :lol: :lol:
Jó lett a tekercs, most reggel fogyott el :oops: :cry:
Ma csinálhatok újra :lol: :lol: Irgum-burgum :lol: :lol:

Csibe, Alle: +++++++++++++++++++++++++
Kép ÍME A MAI RAGASZTÓ :D :D

Bella: holnap mit lesikéztek az uhun? :roll: :D

Lanyané: csakhogy Téged is látlak, már kezdtem megijedni.. Tessék sűrűbben be-beköszönni :wink: Fiúk hogy vannak? :wink:

Majd még jövök, csak most nekiállok icuri-picurit takarítani - addig tessék bátran rosszalkodni :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Csibe,
hát elég lassan, de beindulunk valamikor

Kis*
nem is biztos, hogy csinál UHU-t:), csak megbeszéljük a fogigátlót, bár a múltkor uh-ról is beszélt. Azt hiszem csak meg akarna kukucskálni.:) Tudod kíváncsi:)
Vendég

Képzeljétek, az első 2 lombiknál beülti után mindig "szenvedtem" nagyon görcsölt a hasam, feszültek a melleim....hasamra görcsoldókat kellett szednem, most meg semmi max. nagyon feszül a hasam, de ez is inkább hullámzó. Ilyenkor mi van? Ez jelent valamit?

Kép

csibe
csibe32

Esetleg a cseppek? :wink:
Vendég

Köszi drága kis jól vagyok,makik is jól vannak :D sokszor nincs net meg most egy kicsit el vagyok havazva :D tegnap már vettem nyárra olyan jó trikókat jó hosszú lehet bele pocakot növeszteni és csak 1290ft volt darabja,még nadrághiányban szenvedek dobok majd 14hetes pocakképet :D
belle hogy eltelt az idő de szupi,holnap mész :?:
úr isten lemaradtam hajrá csibe :D
alle neked is :wink:
brumi nekem is longom volt :D hajrá ügyi vagy :!: még lesz egy pár szuri :wink:
Pandababára nagyon kiváncsi vagyok biztos csodaszép :D
puszi mindenkinek

lanyané

Bella én is gondoltam rá. Maradtam a napi 3 cseppnél.

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
jól teszed:) :wink:
Vendég

sziasztok!

brumi: én későn fekvő vagyok. :wink: ügyes vagy a szurikkal!

dezsi: dokihoz mikor fogsz menni?

bella: drukk a holnapi uh-hoz++++

kis *: jó takarítást!

alle, csibe: drukk+++++

lanyané: gyere gyakrabban!

mindjárt dobok táblát.

katica
katica30

Csibe!
Nekem mind a négy beültinél más-más érzéseim voltak. Szerintem ez nem jelent semmit! A lényeg, hogy bebabásodj :!: :wink:
dezsina

Bella: irgum-burgum Mágus! :lol: :lol:
Mondjuk én sem panaszkodhattam tavaly..
Ugye februártól jártunk októberig Tapolcára, s miért is ne, majd minden alkalommal volt uhu..
Kezdek készülni arra, hogy most 26-án is bekandikál :lol: :lol:

Csak Tapolcán nincs hasi uhu :D :D :DKép

Kép
kis-csillag
Tököl

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Katica!
meg kell várnom amíg most megjön, aztán még a következőt és utána megyek a dokihoz. Nálunk így szokás, hogy egy ciklust kivárunk és utána találkozunk. Addig legalább van időm mindent átgondolni, felkészülni és utánanézni a lehetőségeknek. Egyenlőre még tartom magam, nem szomorkodom és nem is gondolok bele...(habár tegnap nagyon rossz volt a lelkivilágom)
Neked longprotokolod lesz? VAgy fogigátlóval kezdessz?
dezsina

dezsi: nem, szerintem maradunk a shortnál. nem lesz fogigátló sem. most várom, hogy megjöjjön a mensi, hogy tudjak időpontot kérni vérvételre és uhra.

katica
katica30

Sziasztok!

Azért ennyire ne tolongjatok a hozzászólásokkal :lol: :lol:
Kép

Én Kép - pedig Kép Kép kellene :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kép
én a kis pandababaára várok.... Kép
közbe pedig Kép
Vendég

Sziasztok!

A fiam kb. egy hete egyszerűen begyalogolt ebbe a topicba. :lol: :lol: Kinyitottam a babanetet, elmentem teregetni, ő meg a majd' 22 hónapjával valahogy idetalált. Egy csokis süteményt nézegetett, azóta mindennap idejön a gép elé és közli, hogy HAMM :D ! Azóta már csináltam neki kókusztekercset, s azóta olvasgatlak benneteket.
Sok-sok erőt, kitartást kivánok nektek!!! :D :D
Egyébként az én babóm is LB. Most gondolkodunk a tesó"projekten". :shock:

Még egyszer minden jót nektek, a kicsi Dórának és szüleinek pedig ismeretlenül is minden szépet és jót kivánunk.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Hat ez kedves toletek ERgerecske es Babu :!:

Latod Kiscsillag, micsoda csoda dolgot krealtal a konyhaban..... :lol:

Pandababa, Isten hozott :!:

Dezsikem, nagyon nagyon sajnalom. Ugy biztam. Tenyleg. De ne csuggedj, az ido hamar telik, sikerulni fog :!:

Allegro, drukkok, Csibe, neked is.
katavirag

Kis-csillag! :)
:) csak így tovább csak gépelgess nekünk!Kép
de tudtad hogy a képrejtvények fájnak az agynak?tudományosan bebizonyították!vagyis a szóviccek :) látod nekem megártott! :) de remek kedvem lett ettől az egy mondatodtól is! :)

Egerecske!:)
látod a kisfiad rátapintott al ényegre!Jönni kell ide és írni nekünk!
egy kókusztekercset én is szívesen benyomnék most.....Kis-csillag süssél nekünk!:)
Vendég

Viki Drágám! Az a szerencse, hogy ezt a tekercset nem kell sütni - múltkor (pénteken) rekord idő alatt, cirka 1 óra alatt lettem meg az egésszel - gyakorlat teszi a májsztert :lol: :lol:

Amúgy viccek - van egy nagyon djága kisz képeckém, de majd cak szerdán akarom közhírré tenni :lol: :lol:
A hétfő ehhez még túl korai lenne..

Egerecske és Bubu:
Drága a kis Bubu, tudja hova kell jönni!
Csak az ő kedvéért :arrow:

Kép

Kép MINDENKINEK!

Majd még jövök, nem szabadultok tőlem - csak most "Tepsis-húsos-burgonyát" köll gyártanom.. Mert aztatat kíván apuka (reménykedünk benne, hogy nem terhes.. :lol: :o :lol: )
Majd utána jövök!

Katavirág:
Kép a betöltött 30. héthez!! Már csak pár hét!!

Kép
kis-csillag
Tököl

Vendég

Panababa, pandamama, pandaapu!

Szívből gratulálunk!

Kép
Vendég

Sziasztok csajok!

Tudom már rég nem voltam... :( sajna nem lesz 3. lombik egyenlőre...ki lehet javítani a táblában.Megint előjött az endo...már meg is kaptam az első szurit ellene 2 hete..megint klimaxolni fogok.Bár a hormonjaimat egyenlőre azért csak megkavarta:ma a 13. napon megint megjött. Lehet, hogy műtét is lesz...ezúttal hüvelyen keresztül próbálná a doki kivenni az endót mert a hüvelyem mögött van. 19-én megyünk kontrollra.

Pandácska
Gratula pandababához!!!

Majd egyszer mostanában visszaolvasok...nagyon el vagyok maradva...

Puszi mindenkinek!!!
vizkriszisback

Sziasztok!

Krisz: sajnálom, de ha kiújult, jobb tőle megszabadulni!
((((((()))))))

Mindjárt megkapjátok a keddi képadagotokat :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kedd reggeli ébredésem :D

Reggel 7-ig békésen szunyókáltam..
Kép

Mikor csörgött az óra, úgy éreztem magam, mint akit fejbevágtak..
Kép

Felfrissítettem magam..
Kép

Kiolvastam a reggeli lapokat..
Kép

Látom, még mindig sztrájkolnak..
Kép

Elegem van, hogy mindenki kihasznál minket..
Kép

De mosolyogjunk - mert csodákra képes..
Kép Kép

Puszi Nektek!
Kép

Szép napot!

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok Lányok!

KisCsillag!
örülök, hogy ilyen mérhetetlen jókedv árad belőled! Ezt nekem is át kell vennem! :wink:
Aranyosak a képek! Mosolyogtam, főleg a sztrájolos képen :lol:

Vizkriszi!
Nagyon rossz hírekkel jöttél! Nem vagyok teljesen tisztában az endometriozissal, de sejtem, hogy mi ez. Vajon ezt lehet műtéttel eltávolítani? És milyen szurikat kapsz? Ha műtétre kerül a sor, akkor várni kell még tán egy hónapot és csak utána indulhattok neki? Azért nyáron már lehet kezdeni ugye? :?

Többiek?
nagyon alszik a topic....
dezsina

Sziasztok,

Dezsi jelentem én itt vagyok :wink: Kép

Kép

csibe
csibe32

Izgulok, mert este 6-ra jönnek környezettanulmányozni az öf miatt, és hát pakolni kéne, de azért a beültetés 4. napján nem szeretném tulzásba vinni :oops: . Ja és apukám is ma megy az éves onkológiai felülvizsgálatra, szóval van okom ma parázni.........

Kép

csibe
csibe32

Huh - de régen jártam itt felétek. Pedig csak néhány nap telt el, de mi minden történt!!!!!!!!!!!!!!

Apacs - nagyon szép a pocakotok, gratulálok a sok-sok héthez, most aztán már bármikor kibújhatnak kis-apacsék odabentről. Biztosan nagyon ügyesek lesztek! Apás szülést terveztek?

Pandácska - óóóóóóóóóóóóóriási gratuláció! Vigyázzatok rá nagyon, tanítsátok szépre, jóra, óvjátok, szeretgessétek nagyon csöpp lányotokat!

Dezsi - rettentően sajnálom, de már most jó látni az erőt belőlet, hogy képes vagy a tervezgetésre. Így tovább!!!!!!!!!!

Csibe - az öf az örökbefogadást jelent? Mi is elindítottuk.....Ti már a környezettanulmánynál tartotok? Ügyesek vagytok! Ha lezajlott leírod milyen volt? Emellett 1000-rel drukkolok a pocaklakódnak!!!!!!!!!!!!! :lol:

Én nem híztam 4 hete egy grammot sem. Ma jól kikaptam a védőnőtől, s nem hiszi hogy a pocakom nőtt - pedig egészen jól láthatóan gömbölyödök egyre kerekebbre, nagyobbra (mint a répamesében). Eddig nem mértünk pocakkörfogatot (nem értem miért nem, ha nem hiszi....) mostantól szigorúan mérni kell azt is. Azt hittem megdicsér, hogy ügyesen tartom a súlyom, ehelyett megszidott...... :roll: +5 kg-nál tartok, és sohasem voltam vékony. No, holnap vizsgálat, ott biztosan megnézzük a babát is, ha ő nőtt (márpedig a mozgásából ítélve a lábai-kezei biztosan) akkor elfelejtem ezt az egész hülyeséget. :wink:

Kép

Kép
julika79

Dezsi: akkor tessék átvenni, küldjek hozzá ragasztót? :lol:

Csibe: ne erőltesd meg magad, Apukádnak szorítok, hogy jó eredményeket kapjon, a környitant meg túl fogod élni! :wink:
Ja és széép a hápid!
Örülök, hogy bekukkantottál!
Kép
Csibe! Nálatok sincs ugye nagyon hideg? Nem kell télikabát?
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis* - hol találod ezeket a képeket??????????????

Kép

Kép
julika79

Julika! Most áruljam el???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Egye fene:
A legjobb barátomat úgy hívják hogy Gugli és ő szerzi nekem :lol:
www.google.hu :arrow: tudni kell jól keresni :wink: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Ja, Kiscsillag ma nagyon formaban van.... :lol: igy tovabb :!:

Julika, ne parazz a sulyod miatt, a gyerek ugy is hizik, ha te nem. Minden vedono mas. Altalaban azert szidjak le a kismamakat, mert tul sokat hiznak. En mar 13 kg - ot hiztam, es meg senki nem szidott le.

Lanyane, G79, hogy vagytok terhessegileg :?: Hogy rohan az ido.... szinte meg most volt, hogy pozitiv lett a tesztetek, izgultunk ertetek, aztan mar itt elorehaladott tehesen vagytok.... :lol:

Apacsek a soros szulok, hu, izgi, izgi... :lol:

Pandababat meg megneznem mar fenykepen :!:

Krisz, mar vartam, hogy jelentkezz. Nagyon sajnalom. Az a franya endometriozis :evil:

Csibe :!: Brummi :!: Allegro :!:
Millio drukk nektek :!: Ki, mikor tesztel :?: :?:

Kép
katavirag

Katavirág Drágám! Tegnapis hoztam eme formám :wink: :wink:
Hogy vagy? Pociképed nincs? :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Csibe!
Annyira drukkolok Neketek! ha elinditottátok az örökbefogadást, akkor most sikerülni fog a baba! :wink: Nagyon-nagyon drukkolok Nektek!
Apukádnak is Nagyon!!! Sajnos az én apukámnak is kell menni valószínüleg ilyen onkológiai konzultációra! Iszonyúan félek, de reménykedem, hogy a hónap végi eredmény csak csak jobb lesz és nem kell menni.
És... rettentő kiváncsi vagyok az öf-ra! Csibe, ha nem publikus, akkor kérlek, légyszi légyszi ird meg priviben :oops:

Julika!
Látom, Veletek minden rendben van hála Istennek! nagyon örülök! Én meg csak összeszedem magam...

KisCsillag!
:D
dezsina

Dezsi mire vagy kiváncsi ez ügyben? Válaszolok én mindenre, mi felvállaljuk, tehát akár nyilvánosan is irok Neked erről, ha akarod. Mivel több gyereket szeretnénk, a születendő ikreink mellé biztos fogadunk még örökbe :wink:. :wink:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Katavirág, aranyos vagy :!:
Vikimi, köszönöm a kedves invitálást.
:D
Kiscsillag, neked meg külön köszi a kókusztekercset; :D :D Bubu most felváltva rohangált a gép és a hűtőszekrény között...

Tudom, aki az első (L)babát várja, annak szinte elképzelhetetlen a másodikon gondolkodni, :? de anyukák, nincs köztetek valaki, akinek már a tesón járnak a gondolatai :?: Esetleg tapasztalatok :?: :?:

Egyébként olvasgatva benneteket, újra végigéltem gondolatban az egészet, injekciók-leszivás-visszaültetés, s az egészben az iszonyatos állandó szorongás volt a legrosszabb :roll:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Egerecske, Nektek hányadik próbálkozásra jött össze a fiacskád? Hova jártok,jártatok?

Kép

csibe
csibe32

Szia Csibe, nekünk hála a Jóstennek elsőre sikerült :) De azt hiszem, nem is lett volna második, mert a férjem borzasztóan rosszul viselte :cry: . Akkor. Aztán amióta megszületett Bubu, már teljesen másképp áll hozzá ő is :lol: :lol:
Nagyon drukkolok neked, nektek!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Csibe!
Arra lennék kiváncsi, hogy hogyan kell elindítani ezt az egész folyamatot. Tehát amikor kitalálja az ember, hogy szeretne, akkor hova kell fordulni először. És mi az a környezettanulmány :roll: És pici-babát szeretnétek? És lehet választani, hogy ki milyen korú babát szeretne az ember? Egyáltalán hogyan zajlik ez? Olyan elképzelhetetlen számomra.
Néha úgy érzem, talán nekem is jó lenne örökbefogadni, de aztán elvetem, mert nekem saját kell, a páromtól. Ilyenkor annyira elszontyolodok. Még nem igazán barátkoztam meg azzal a gondolattal, hogy öf.nék. Még nem tudom elképzelni, de azért motoszkálnak a gondolatok... :?
dezsina

Egerecske, a ferjed bizonyara lelkileg viselte rosszul a lombik menetet, ugyanis testileg oket nem nagyon gyotri meg.... :lol:

Nekunk is elsore sikerult, nalunk az uram eroltette a dolgot, hogy nem bir tovabb varni. O ilyen mindent azonnal akarok fajta. Belementem azzal a feltetellel, ha senki nem tud rola. Igy is lett, es csodak csodajara elsore terhes lettem. En csak azota tudom, milyen szerencses voltam. Ugyhogy ne legyen lelkiismereti gondod. Az orvostudomany azert van, hogy segitsen.

Ja, en bevallom, az elso trimeszter vegen, amikor ramjottek az oromteli sirasok es tigrisszeru anyai oszton erzesek, mar a 3 kis fagyi angyalkankra gondoltam, hogy oertuk mikor mehetek.

Koszonom kerdesetek, en is nagyon orulok a betoltott 30. hetnek. Nagyon jol erzem magam, nincs kulonosebb panaszom. Csak aprosagok, de azok lenyegtelenek. Pocifoto most nincs, ha lesz, felrakom.
katavirag

Dezsi, örökbefogadás menete:

AZ ÖRÖKBEFOGADÁS ELÕTTI ELJÁRÁSRÓL
Az eljárás megindításának helye és ideje:
Az örökbefogadás elõtti eljárást az örökbe fogadni szándékozó személy kérelmére csakis kizárólag a lakóhelye szerint illetékes Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat /továbbiakban Szakszolgálat/ készíti elõ.
A Szakszolgálat az örökbe fogadni szándékozó személyt nyilatkoztatja, és írásban tájékoztatja az örökbefogadás feltételeirõl, és arról, hogy az általa meghatározott helyen és idõpontban vizsgálaton, illetve tanácsadáson és felkészítõ tanfolyamon kell megjelennie, valamint arról, hogy családi és lakáskörülményeirõl a helyszínen gyõzõdik meg.
A jelentkezés idõpontja az irányadó az örökbefogadásra várakozók sorrendjébe történõ besorolásnál.
A szükséges vizsgálatokról:
1. Az orvosi vizsgálatnál a háziorvosnak – szükség esetén a szakorvosnak – arról kell nyilatkoznia, hogy az örökbe fogadni kívánó személy nem szenved-e: a gyermek megfelelõ ellátását is korlátozó testi, érzékszervi, értelmi fogyatékosságban, súlyos pszichotikus zavarban, alkoholfüggõségben, kábítószer-függõségben valamint olyan betegségben, amely miatt- akár idõszakosan is – akadályozott a gyerekrõl való gondoskodás, illetve amely a gyermek fejlõdését veszélyezteti.
2. A pszichikai alkalmassági vizsgálat során kívánjuk feltárni az örökbefogadási szándék motivációját, valamint azt, hogy az örökbe fogadni szándékozó családi helyzete, életkora és személyisége továbbá a gyermek nevelésével kapcsolatos elképzelései elõreláthatóan biztosítják-e az örökbefogadandó gyermek harmonikus fejlõdését, felnövekedését.
3. A környezettanulmány elvégzése során – mely az örökbe fogadni szándékozó lakóhelyén készül – azt vizsgáljuk meg, hogy a családi- és lakáskörülmények alkalmasak-e gyermek örökbefogadására, valamint lehetõség szerint ekkor történik meg az együtt élõ családtagok meghallgatása is.
Ha az örökbe fogadni szándékozó személy az alkalmassági vizsgálaton, illetve a tanácsadáson és a felkészítõ tanfolyamon nem jelenik meg, és távolmaradását nem menti ki, illetõleg a környezettanulmány elvégzését nem teszi lehetõvé, kérelmét visszavontnak kell tekinteni és az eljárást meg kell szüntetni.
A szakszolgálat a kérelem beadásától számított 60 napon belül tájékoztatja az örökbe fogadni szándékozó személyt az alkalmassági vizsgálat eredményérõl. A pszichológiai vizsgálat eredményét, az örökbefogadás elõtti tanácsadás és felkészítõ tanfolyam eredményes elvégzését igazoló iratot és javaslatát az ügyfél kérelmével együtt megküldi az örökbe fogadni szándékozó lakóhelye szerint illetékes Gyámhivatalnak, és errõl az örökbe fogadni szándékozó személyt egyidejûleg értesíti.
A szakszolgálat eljárása ingyenes.
A gyámhivatal eljárásáról:
A Gyámhivatal az örökbe fogadni szándékozó személy alkalmasság kérdésében a házi orvosi igazolás, a szakszolgálat által megküldött szakvélemény és javaslat, az örökbefogadás elõtti tanácsadás és felkészítõ tanfolyam eredményes elvégzését igazoló okirat, a környezettanulmány, az örökbe fogadni szándékozó személy meghallgatása, valamint szükség szerint egyéb bizonyítékok alapján dönt.
Alkalmatlanság megállapítása esetén új eljárás a határozat jogerõre emelkedésétõl számított 1 éven belül nem indítható.
Ha a felülvizsgálat során a gyámhivatal alkalmatlanságot állapít meg, az errõl szóló határozat alapján a szakszolgálat és az országos nyilvántartás törli nyilvántartásából az örökbe fogadni szándékozó személyt.
A várakozási idõrõl:
A szakszolgálat a várakozási idõ alatt félévente felkeresi az örökbe fogadni szándékozót és tájékozatja kérelme teljesülésének esélyeirõl. Egy szakmai team /melynek tagjai a Szakszolgálat munkatársai, a gyermek gyámja, gondozója/ feladata a nyilvántartásban szereplõ örökbe adható gyerekek számára a nyilvántartásban szereplõ örökbe fogadni szándékozók közül – nyilvántartási sorrend figyelembevételével - a legmegfelelõbb örökbefogadó szülõ kiválasztása. A team döntésérõl az örökbe fogadni szándékozó személyt a szakszolgálat családgondozója értesíti, valamint részletes tájékoztatást ad a kiválasztott gyermekrõl. Mindezek ismeretében, ha az örökbe fogadni szándékozó találkozni kíván a gyermekkel, a családgondozó megszervezi a kérelmezõnek a gyermekkel való személyes találkozását.
Az ismerkedés, barátkozás mindaddig tart, amíg a gyermek és a leendõ örökbefogadó között az érzelmi kötõdés ki nem alakul, valamint szükséges, hogy a gyermek gondozását biztonsággal el tudja látni.

Kép

csibe
csibe32

Dezsi, mi is szeretnénk saját babát, igen és nagyon szeretném, hogy a gyerekünk-gyerekeink az apjára hasonlitsanak, minden vágyam ez, és szerintem mindent megteszünk érte, hogy álmunk teljesüljön, és nagyon bizunk benne, hogy teljesülni fog. De mi nagy családban gondolkodunk, és mivel mi is csak öregszünk( párom holnap lesz 36 éves :wink: ), nem tudjuk végtelenségik húzni a dolgokat, ezért inditottuk el a folyamat. Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy több mint fél év a határozat kézbevétele, és kb. 2-4 év, hogy újszülöttet kapjunk, kicsit nagyobb gyerekekre is évekig kell várni.

Egérke, Ti hova jártatok lombikozni?

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
köszönöm a kimerítő választ...
nagyon drukkolok Neketek, hogy sikerüljön minden, amit elterveztetek!!! :) :!: :wink:
dezsina

sziasztok!

eger: üdv itt.

krisz: sajnálom, hogy előjött újra az endo. :cry:

kis *: jók a képek.

csibe: drukk++++

katica
katica30

Csibe, a győri Kaáliba jártunk. :) Az öf. még anno nekünk is megfordult a fejünkben, csak a pici lány erdélyi magyar volt, s mindenki azt mondta, hogy az egész procedúra 3x nehezebb és hosszabb lenne, mint a sima itthoni. :!:

Katavirág, persze lelkileg értettem :lol: Nagyon szép és izgalmas időszakot élsz át, élvezd minden egyes percét :D :!: Dolgozol vagy már otthon készülsz :?:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Csibe: köszönöm én is eme kimerítő leírást!
Miután ugye történt nálunk ez a "dolog" - sikerült letudnom magamban a dolgot, hogy akár eljussunk addig is hogy öribaba :roll: Az azért nem semmi hogy 2-4 év, bár érthető!
Én amúgy ha erre kerülne sor, én újszülöttet fogadnék öribe.. :roll:

Egerecske: örülök, hogy Bubukádnak ennyire ízlik a tekercs!
Erről jut eszembe, ma megint meg kellene csinálnom :lol: :lol:

Katavirág:
Sebaj ha nincs még pocikép, bár kiváncsi vagyok mekkora a pocid :oops: :roll: :wink:

Kép Kép

Vajon Pandácskáék hogy-s-mint vannak?
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?