Új privát üzeneted érkezett!

Ja, még annyit, hogy most minden nap más a bajom. Elegem van ebből, alig várom a hétfőt.
Tegnap is meg ma is borzasztóan fáj a fejem, olyan migrénes dolog (bár ez nem jellemző rám), meg hányingerem van. Biztosan pszichés, de nem tudok már vele mit kezdeni. A hőm is újra emelkedik, pedig most a béka segge alatt kellene lennie, ugye így menzi után. 37,4-ről lement egészen 37,1-re majd most újra 37,3. Mindez 4 nap alatt... elegem van a szervezetem hülye reakcióiból. És álmos vagyok... tegnap is majdnem elaludtam a volán mögött. ma is ez lesz, szerintem. Lehet valami gyulladás-féleség?
A pocim már nem annyira puffadt, hála istennek, tegnap még a szrukálás is alábbhagyott kicsit. Bár délután még volt benne részem.

Pusza

U

KépKép
unique

NoémiKép
A billingses váladék a repi után már nem lesz olyan folyós, inkább száraz. Én így érzem.

Unique

KépKép
unique

Lányok!
Köszönöm mindenkinek a Brúnó dícséreteket!Kép
Sajnos mont nem tudok többet írni, mert nagyon besürüsödött a munkám, de majd jelentkezem amint tudok!
Mindenkinek szép estét kívánok!!!

Kinga
Kinga79

Unique Kép teszteltél mostanában? Nagyon gyanús vagy... Kép
köszönöm a választ különben.
Vendég

Nárcisz Kép
Az azért fontos, hogy lelkileg felkészülj rá, de ne aggódj nem fogsz kifutni az időből. Szerintem rázódj bele munkába élvezd ki a nyarat, aztán ráérsz gondolkodni. Én a helyedben azért a gyógyszert nem kezdeném el újra szedni, de ha úgy jobban érzed magad, akkor szerintem nem baj, ha szeded.

Unique Kép
A kutyafáját, tessék már csinálni egy tesztet! Annyira babásak a tüneteied...

Wish

wish

NoémiKép, WishKép

Drágák vagytok, de szerintem pszichés a dolog, ugyanis épp most van múlóban a menzim (6. cn) és meg is jött, tehát volt piros, folyás, hasgörcs meg minden. Szóval bár a tüneteim lehet, hogy babásak de nem valszínű, hogy tényleg babás is vagyok.
Szerinttetek kellene, hogy teszteljek egyet attól függtelenül???
Az lehet, hogy megjön rendesen, de közben babós vagyok??? Én annyira nem hiszem... Kép Kép Kép

Unique

KépKép
unique

TündikémKép
Ugye milyen jó érzés? Én is ehhez hasonlót éreztem a múlt hónapban a 20. napon, amikor megmondtam, mikor volt a repim. És utána ugyanilyen jó és szép volt minden! Kép
Hajrá!!!!! +++++++++++++

Unique

KépKép
unique

NoémiKép
Persze lehet, h hülyeséget írtam. Szerintem félreértettem a kérdésedet. Annyira szerettem volna válaszolni Neked! Dehát én még nem is voltam babás, nem tudhatom.... Kép
Amit írtam, az a "normálisra" vonatkozott.

Még 1x bocsi!

Unique

KépKép
unique

Unique Kép elképzelhető, hogy negatív lesz a teszt. De akár pozitív is lehet. Hallottunk már ilyet! Egy tesztet szerintem megér! Jó lenne, ha beletartoznál a kivételbe! KépKépKépKép

Tündi Kép szabizol?
Vendég

NEM ÉLES!!!!! Még nem módosítottam adatokat benne, ez egy régebbi, csak próbálom!!!

PRÓBA PRÓBA PRÓBA
Kép

KépKép
unique

Ok, akkor még próbálkozom! Kép

KépKép
unique

Timi
Gratulálok neked is az államvizsgádhoz, fantasztikus csajszi vagy, tényleg Kép! Ennyi minden mellett ilyen eredményt elérni!

Stella Kép
Hát ez irtó jól hangzik! Jó hogy még választhattál is Kép De ugye nem lesz baj ha ugyanannyi szurit kapsz és kevesebbszer nézik? A túlstimilációra gondolok, meg utána hogy PCO-d lett. Remélem most nem alakul ki! Efelől megnyugtatott a Sámán? Kép
Hát tényleg egyszerre leszünk pihenőn Kép

Judit
De édes ez a bébi Kép

Drága Nárcisz!
Távol álljon tőlem, hogy lebeszéljelek a projectről! Csak arra szeretnék rávilágítani, hogyha lelkileg nem vagy biztos benne, akkor adj egy kis időt magadnak. Nagyon jó hoyg a párod már biztos a dolgában, ez sokat fog neked segíteni! És ahogy Wish és Stella írták, a többi dolog tulképpen mellékes, mert mindig lesz valami ami miatt el lehet csúsztatni a babavállalást, ha tökéletes időzítést szeretnél. Tudod itt többször írtuk már hogy a babák tudják mikor kell jönniük, tehát ha te is felkészült vagy, akkor ő fogja tudni hogy mikor van itt az ideje. Tudom hoyg fontos az anyagi része is az egésznek, pláne hogy most kezdtél dolgozni, de abban biztos vagyok, hoyg ez nem lehet akadály. Te vallásos vagy, tudnod kell, hogy bízhatsz a jó Istenben, ha babát ad neked, akkor nem fog cserben hagyni amikor szükséged lesz rá! Egyébként azt hiszem én valahogy úgy cselekednék a helyedben, hogy adnék időt magamnak, kb. azt a pár hónapot, max fél évet, amig dolgozol ahhoz, hogy a GYES-t és társait megkapd majd a szülés után. Szerintem ennyi idő alatt bőven tisztába jössz magaddal, de azt hiszem, elég ha a szívedre hallgatsz! Ugye érted mit akarok neked mondani? Talán túlmagyarázom, csak nem szeretném ha félreértenél és megharagudnál rám, mert hidd el, nem rosszat akarok!

Unique
Zöld ágra vergődtél a kép formátumokkal? Kép

Noémi Kép
Én kismami szemszögből sajnos nem tudok neked a billingsről beszélni, bezzeg nem kismami szemszögből..... Kép Azért ha érdekel leírom az én tapasztalatomat Kép

Wish Kép
Én már most rád vagyok kattanva drukkilag Kép, remélem minden nagyobb tüsződből le tudják szivni a petesejtet és lesz bőven babóca aki vissza tud majd költözni Kép Pénteken hány órakor is kell rád koncentrálni? Kép

Tündi
Vendég

Noémi
Hát lassan szabizok ja, de még egy kicsit maradok Kép

Unique
Igen, nagyon jó érzés, és amikor eszembe jut hoyg eltökéltem, ebben a hónapban babás leszek és sikerült, akkor vigyorgok mint a tejbetök Kép Ahogy Évi77 is írta, teljesen boldog leszek a gondolattól is Kép

Na, készülődök haza, holnap talizunk Kép
Sziasztok

Tündi
Vendég

Noémi!

Remélem még olvasol minket! A billingshez nekem nem volt "szerencsém" a méhnyakműtétem óta. Előtte volt, utána eltűnt, mintha sose lett volna, egy ciklusban sem. Sajna ennyiKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tündi Kép Uniqe Kép
Nyugtassatok meg, ugye olyan a tábla, hogy magától számolja a ciklusnapokat és a kismamik hét+ napját, nem kézzel kell minden nap átírni mindenkiét.

W.

wish

Köszönjük a dicséreteket! Kép

Babus!
Nagyon aranyosak vagytok együtt Kép

Judit!
Vivi néha átalussza az éjszakát néha nem. Attól függ mikorra esik az esti utolsó etetés. Van úgy hogy 8 körül eszik utoljára akkor ébred éjjel 3 körül, ha este 11 körül is eszik akkor reggel 5-6 között kel fel. szerencsére viszont éjjel 20 perc alatt megkajál és már alszik is tovább. Így nem olyan vészes. Atti szeret a szopis párnán aludni?
Vivi nagyon mozgékony ő nem nagyon szereti.

Nicol

Kép
nicol

Tündi!
Nem hiszem, hoyg te és bárki itt a topikban rosszat akarnátok bárkinek is. csak most úgy elfilozofálgattam magamban. Sajnos nálam ez a dolog állandóan hullámzik, és azt hiszem, hogy ez így is lesz. Náha majd megőrülök, hogy legyen baba, semmivel sem törődva, aztán azt veszem észre, hoyg jobb ha másoknak van. Úgy érzem, hoyg túl nagy felelősség az egész. Túl nagy. Ingadozom állandóan, hoyg helyes-e amit teszek. De nem kell csodálkozni, nekem minden ilyen nehezen ment. Aztán valahogy fejest ugrottam mindenbe, és sikerült valahogyan. Ha nem tetszett, akkor kiléptem. Most két dolog van az életemben, amit biztosan akartam, és nem lehet kilépni belőle: házasság é gyermek. A szerelmemet bevállaltam. Nem volt nehéz, gondolkodnom sem kellett (volt rá 8 évem). de ezt most nem tudom. Szeretném ezt is, azt is. A GYED-del sincs probléma, mert az egyetem miatt biztosított voltam 180 napig, és a fizetés is meglenne. Csak hát mégsem tudm, hogy én képes vagyok-e rá. Hogy biztosan el tudom-e látni őt, vagy nem is tudom. Azt hiszem, hoyg az a baj, hoyg sok anyát láttam már, jót is rosszat is. És mindig mindenbe belegonolok. Na mindegy....
Nem írok már ilyen hosszú dologkat, ígérem. Eldugulok. Bocsi.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok!

Gratula az új ANYUKÁKNAK! Hurrá! Szépek vagytok!

Timi!
Szép eredmény!

Wish, Stella!
Most aztán tessék zebrát hozni! Kép

Egy "kis" szöveges beszámoló. Előre is bocsi mindenkitől, és nem muszáj végignyálazni! De hátha érdekel valakit!

Jól sikerült az utunk, igaz hamarabb jöttünk, és még most is azt pihegem, de jó volt.
Első éjszaka Chiemsee mellett töltöttük. Kalandos volt!
Olivér nagyon jól viselte az utazást! Átlag kétóránként megálltunk pihenni vele egy kicsit, kiszálltunk, sétáltunk, megettetük. Hajnal fél háromtól este ötig mentünk.
A sátorverés nagyon tertszett a kis csibésznek. Folyton ott kódorgott és figyelte az eseményeket. Aztán persze megunta a nézelődést, és mivel matani nem volt szabad, hát leszedte az összes virágot, amit maga körül talált.
A fürdés külön élmény. Külön női és férfi mosdó volt. Guszti lenn a konyhai részen a mosogató szárító részén csomagolta ki Olivért, fölhozta az ajtóba átadta, és mentünk a zuhany alá. Hát nem tetszett neki. Valahogy gyorsan végeztem vele, kivittem az Apjához, majd visszamentem magamat is rendbe tenni.
Ezután jött a poén! Otthon hagytam a gyerek hálózsákját! Miután kdühöngtem magam, eszkábáltam neki a mellényemből és egy melegítőből hálókát. Egész kényelemesre sikerült. Azért éjjel többször megnéztem nem fázik-e, és takargattam a saját zsákommal is.
Igyekeztünk tartani az otthoni ritmust, így fél nyolckor már a vacsi tejnél tartottunk, de csemetét nem lehetett agyoncsapni. Pörgött forgott, csúszkált a hálózsákok síkos anyagán, megállás nélkül mondta a magáét, tapogatott nyönyörészet, mindent csinált ami nem alvás. Guszti már régen elaludt mire nekünk is sikerült, de még most sem vagyok biztos benne, nem én aludtam-e el előbb. Szerencsér nyugodt éjszakánk volt, nem vertük fel a tábort. Egyszer sírt fel, de hamar visszaaludt
Reggel a tóparton reggeliztünk. Olivér kavicsokat dobált, majd ha nem figyeltünk csócsált. Szerintem végignyálaztuk fél Európát!
Nagyon tetszett neki a matatás és az eldobott kavicsok hangja.
Ulmnál megálltunk egy város széli bevásárló nyavajánál és vettünk zsákot a gyereknek, meg egy orrszipkát, mert persze azt is otthon hagytam. IKEÁban megebédeltettük Olivért, és még egy képkeretet is kaptunk valamilyen családi nyavaja miatt.
Ez az este már hosszabbra sikerült, mert nem volt ott a kemping, ahova írta a térkép. Némi keresgélés után Achenseenél találtunk egyet.
Olivér itt is leszedte az összes virágot amit ért, és a zuhanyzást méginkább utálta. Sajnos a víz sugara elég erős volt a kis bőrének, így nem is csodáltam, hogy olyan nagyon sír. Itt kicsit macerásabb volt a fürdetés, meg fáradtabbak is voltunk mindannyian. Az öltözködés pelenkázás a fűben lett megejtve. Itt nem volt pofám bevinni a mosogatóhoz a gyereket, annyira ki volt plakátolva, hogy csak mosogatásra!
Szombaton végre átértünk a franciákhoz. Érdekes volt, mert szinte rögtön látszott, hogy átléptük a határt, holott ugye az nincs is. Megváltoztak a települések. Nem voltak olyan nettek, mint a német oldalon, ahol talán még egy porszemet sem találna az ember a párkányon. Itt kicsit porosabb, avétosabb volt minden. No nem koszos, csak nem olyan frissen vasalt mint a határ túloldalán.
Hatalmas mezők, gazdasági területek voltka, és szinte semmi fa. A merre az szem ellátott mindenütt búza és más takarmánynövény téglalapjai terültek el, imitt-amott egy falu. A parkolók sem voltak olyan "komfortosak". A legtöbb csak egy kiszögelés volt az útból, ha árnyékosat és padosat akart az ember, akkor várnia kellett hogy kb 50km-ként lásson egy táblát, ami ilyen parkolót jelzett.
Aznap estére már Párizs közelében szálltunk meg Plessis-Feu-Aussous nál egy régi uradalom kertjében kialakított kempingben. Nagyon kényelmes helyet találtunk magunknak, és olyan kevesen voltak, hogy csak na. Konkrétan a környékünkön senki. Valahol hátul volt két-három lakóautó.
A zuhany rendes volt, bár egyik kezeddel folyamatosan nyomni kellett a gombot, így hárman fürödtünk, hogy a gyerek egyszer tiszta legyen. Guszti fogta én mostam. Még jó hogy nem volt elkülönítve a női és férfi részleg!
A wc volt még kalandos. Kettő talpalós és egy csészés. No, ekkor örültem igazán, hogy ilyen kevesen voltak!
Miután felvertük a sátrat, elmentünk kenyérért. Mindössze 15km-t kellett autózni, mire találtunk egy péket, mert a hypermarché nem akarta, hogy megtaláljuk. Igaz a péket is a kirakat miatt találtuk meg, nem a kiírás alapján. De hamar megjegyeztük mi is a pék franciául. Kicsit bántam, hogy mégsem mentem francia tanfolyamra!
Vacsora alatt kellemes meglepi ért minket. Jött egy rakás vacsoravendég! Vagy 8 kacsa! Miután kikunyerálták az adagjukat szépen letelepedtek körénk, Olivérnek karnyújtásnyira voltak. OLyan helyesek voltak! Remélem jók lesznek majd a képek!
Már kezdtünk belejönni a dolgokba. Olivér 10-11ig bolondozott, csak azután volt hajlandó elaludni.
Vasárnap elindultunk az út tényleges oka végett a városba, hogy végre megnézzük a repülőgépeket. Beautóztunk a külvárosba, az ajánlott parkolóig, ami nem egészen az volt, mint gondoltuk. Már parkolónak parkoló, csak egy másik. Ám mivel vizet úgyis kellett venni, és sokan mentek egy irányba kosarakkal, hát követtük őket. És megtaláltuk az afrikai piacot! Volt ott minden! Ráadásul 35ft volt üvege! Ez csak azért fontos, mert azzal riogattak itthon, hogy nagyon drága ott a víz. Olyan kavalkád volt, hát még illatok! Egypultnál fűszereket árultak hatalmas kupacokban, máshol 500ft volt egy kiló gyömbér. Fájt is a szívem érte!
Felszerelkezve a vízzel elindultunk megkeresni a másik parkolót. Megtaláltuk, a buszmegállóhoz is odakóvályogtunk, ám mégsem stimmeltek a dolgok. Némi vergődés után bemetróztunk a városba, ahonnan indultak a buszok, amik közvetlenül a kiállítás területére vittek minket. Nagyon profin meg volt szervezve, pillanatok alatt fenn voltunk a buszon, pedig tekintélyes tömeg várakozott rá.
Kiérve, kicsit elkámpicsorodtam. Sehol egy árnyék! Kinn álltunk a tűző napon fél kettőtől! Guszti nem is vette észre, hiszen neki volt mit nézni bőven, de mi egy kicsit kitikkadtunk! Rengetegen voltak! Láttuk azt az új kétszintes gépet is, az Airbus A380-t. Tényleg hatalmas, de amikor repült olyan könnyed volt, mint egy balerina!
Amikor elkezdődött a vadászgépek bemutatója, Olivér kicsit megijedt, de nem hagyta, hogy befogjuk a fülét. Olyan átkozottul hangosak voltak, hogy csak. Végül csemete olyannyira elfáradt, hogy lefolyat a hátihurcigában szinte. Kivettem és kézben vittem tovább, de muszáj volt Gusztit megkérni, hogy menjünk.
Visszafelé nagy nehezen megtaláltuk a buszmegállót, ahol olyan tömött sorokban álltak, hogy egészen megijedtem! Az még csak hagyján, hogy sokan, de a tűző napon! Ám szerencsénkre az egyik szervező észrevett minket, és előre vitetett egy rendőrrel a buszhoz. Azt hiszem mormogott valamit a rendőr az orra alatt, de nem értettem. Megvolt a véleménye arról, hogy egy ennyi idős babával mászkálunk olyan helyekre. Hát... valahol igaza volt.
A buszt végig felvezették a rendőrök, de sajnos másho állt meg, így még gyalogolhattunk jó darabon vissza.
Végre "hazaértünk"! Nem is kellett ringatni egyikönket sem! De észrevettük, hogy csemetének kijött 3 foga, és kettönk közt megtette az első önálló lépéseit is! Így ünnepeltük az első szülinapját!
Eredetileg úgy volt hétfőn délután együtt bemegyunk megnézni Párizst, de Olivér nem aludt rendesen délelőtt, így nem mertem vállalni vele az utat. Beküldtem Gusztit egyedül, így én is kíváncsi vagyok, milyen képeket csinált. Azt mondta nagyon szép volt, majd elmegyünk egyszer együtt, ha majd hozzámegyek!
Kedden LOire völgyét vettük célba. Estére Chambord mellett egy nagyon dögös kempingben szálltunk meg. Rengetek pici gyerek volt. A zuhanyzók közt volt olyan amiben gyerekkád volt kialakítva a mosdó mellett, ráadásul ha ráraktad a tetejét, pelenkázonak használhattad. Szóval írtó dögös volt!
Volt uszómedence, pezsgőfürdő, pici gyerekeknek játszórész, szóval minden ami kell. Ez is egy régebbi kastély kertjében volt. Gondolom így használják ki azt a hatalmas kertet, ami tartozik egy-egy ilyen épülethez.
Csak egy valami nem stimmelt . Az éjszaka kirókáztam a vacsorára elfogyasztott székelykáposzta konzervet. Volt nagy túrázás a wc és sátor között. Az utolsó "adaggal" sajnos így is cak egy bokorig jutottam, pedig tényleg közel voltunk a vízesblokkhoz.
Az éjszaka sajnos hatással volt az egész napomra. Fájt mindenem búbtól lábujjig, de nem akartam elrontani a napot, így mentünk kastélyokat nézni. Kettőt láttunk, nagyon szépek voltak, főleg a kertek!
Estére, mire jobban lettem, Guszti kezdte a műsort. Vacsorára a kemping éttermében ettünk, de meg kell mondanom soha ilyen rosszat még nem ettem! Grillezett csirkecomb volt sültkrumplival. A csirke olyan száraz és íztelen volt, hogy még egy szószos salátával is megfulladt volna tőle az ember, nemhogy így magában. Guszti ki is rakta.
Másnap Elég rosszul volt Emberem, én szerencsére túl voltam rajta. Nekiindultunk az ország északi tengerpartjának. Hosszú volt az út és fárasztó. Már elég késő volt mire Cabourgban egy tengerparti négy csillagos kempinget kinéztünk, majd adatfelvétel után bementünk.
Először csak az zavart, hogy a fák lombja le volt vágva, így csaka avállmagasságig érő sövény adott árnyékot. Ám úgy gondoltuk úgyis a parton leszünk, és már jó ez is csak ne kelljen sátrat verni néhány napig, se az autóba beülni. Majd elmentünk fürdeni.
Az egy dolog, hogy elég leszakadt volt a zuhany, de a zsetonos zuhanyból először jéghideg, majd tűz forró víz jött. OLyannyira meleg volt, hogy nem tudtam aláálni, mert égetett.
Szerencsére Olivér kapott pár napja egy kis lavórt és őt abban fürdettük, de itt ebben a zuhanyban még csak olyan helyet sem találtunk, ahol rendesen le lehehett volna fektetni a pelenkázáshoz. És itt lett elegem! Ráadásul Olivér egy két napja alig evett valamit, ez is zavart.
Másnap lementünk a tengerhez, ahol nem volt semmi. Eszkábáltam egy kis árnyékot a gyereknek, de a sok homok mindenébe belement, a cumija is tiszta homok volt állandóan. Pilanatok alatt dög meleg lett, a sátrunkba ne mehettünk, mert ugye az is napon volt, így egy eldugott fás részre mentünk a zuhany és wc-k közé. Olivér aludt egy jót az árnyékban. Guszti kezdetben azt szerette volna, ha maradunk még egy napot, de amikor megjöttek a felhők, azt mondta, hát menjünk.
Így mielőtt elkezdett esni gyorsan összecsomagoltam magunkat és este 5-kor elindultunk haza. Jöttünk folyamatosan, így szombat eset fél nyolcra meg is érkeztünk. Olivér csodálatosan viselte ezt a hosszú utat. nem volt semmi hiszti.
Hát így történt.
Összességében nagyon jó volt, Olivérnek is tetszett, főleg a sátor.
A konklúzió mindössze annyi, hogy ilyen pici babával nem szabad köutat tervezni. Max. egy két hely, és azokat körbejárni. Kell a bázis.
Na de majd legközelebb okosabban! És még valami!
Konzervek mellett szerintem nem lehet babásodni! Valahogy az az érzésem kilakoltattam szegényt akaratlanul, de a következő alkalommal már nem teszek semmi rosszat ellene! Sok-sok gyümit és folsavat fogok enni!

Jó hosszú lettem, pofátlanság, de ígérem képeket nem küldök, hanem arra a címre teszem fel, amit már megadtam. A kép.tár.hu-ra!
Talán holnap vagy azután már fennt lesznek, de szólok!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

WishKép

Sajna nem tudlak megnyugtatni... Én is pont ezt kérdeztem Tünditől az automatikával kapcsolatban, de sajna kézzel kell beírni a számokat mindennap. Szeretnék egy kis időt fektetni bele, hogy már ne kelljen így... Gondolom néhány függvény kérdése az egész. Jól gondolom? Kép

KépKép
unique

Tündi Kép Évi Kép köszönöm a válaszokat. Engem most a kismami szemszög érdekelne. Hiába akartam kikapcsolódni a következő inszemig, állandóan figyelem a testem és mindenfélét beképzelek. Ezért jutott eszembe. Évi Kép az orvosod mit szólt ehhez?

Nárcisz Kép ne rágódj ezen szerintem. A természet nem véletlenül adta azt a 9 hónapot, hogy akkor felkészülj rá. 9 hónapig, nap mint nap és ébredéstől lefekvésig csak a babára fogsz gondolni. Annyi elég lesz. Kép Bár nehéz, mert akkor is meginog az ember lánya, hogy jó anya lesz-é. Ezért adta a természet a 9 hónap után a szülést. Kép Gondolj csak bele, milyen lenne, ha útközben pottyanna ki a baba, csak úgy? Szóval, rendben leszel. Meg mindenki. Kép

Puszi
Noémi
Vendég

WishKép

Írtam mailt!

Unique

KépKép
unique

Tündi, Unique
Ááááááááááááááááááááááááááá, jól gyanítottam akkor egy elejtett megjegyzésből... Kép
Kérem gyorsan azt a táblát, hadd gyógyítom meg automatikusra.
Mondjuk a legfrisebbet, hogy aztán lehessen azt használni.

Wish

wish

Unique Kép
Ment a válasz, ha valami nem világos nyugodtan kérdezz tovább.

wish

WishKép
Megtörtént. Kép

KépKép
unique

Olvasható így???
PRÓBA:

Kép

KépKép
unique

nem igazán Kép

wish

Ez most csak egy próba, de elrontottam... Kép

KépKép
unique

Kép

Ez azért már kezd egész emberes lenni, nem??? Kép

KépKép
unique

Na jó, holnap folytatom...

LÁNYOK!!! BOCSÁNATOT KÉREK MINDENKITÕL, AMIÉRT ILYEN SOKAT ÍROGATOK ÉS PRÓBÁLGATOM A TÁBLÁT FELTENNI!!!! HOLNAPRA ÍGÉREM, IGYEKSZEM KÉSZEN LENNI!

Pusza Mindenkinek!

Unique

KépKép
unique

Unique
Csak így tovább! Ügyesen!!! Kép

szisszka

Sziasztok!
Ki kerülhet erre a táblára? Bocsi, új vagyok.
dbogica

Noémi és a többiek!
Köszönöm a biztató válaszokat. Nagyon örültem neki. Igazából szerintem mindenki átmegy ezen az időszakon, csak én mindent jobban meg szoktam élni, mint mások. Vagy csak lehet, hoyg én beszélek róla. Ha mi is elkezdünk majd próbálkozni, akkor szerintem majd megváltozik a helyzet. Legalábbis remélem Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Szisszka,
Nagyon köszönöm a biztatást! Folyamatban van... Kép

NárciszKép
Biztos vagyok benne, hogy megváltozik a helyzet. Én is kb. pár hónapja érzem csak igazán, mennyire szeretnék egy kisbabát. Aztán meg egy iskolás gyereket, majd egy suhancot. És ez a lényeg. Az, hogy egy teszted pozitív, ennyi mindent ad örömöt az életben, és akkor még ugye szűkszavú voltam. Hidd el, tényleg rá fogsz hangolódni testileg-lelkileg. Pláne, ha elég gyakran jössz ide a topicba hozzánk beszélgetni Kép

DbogicaKép
Hááát.... nálam lehet jelentkezni! Kép Igaziból Tündi30 csinálja a táblát, de ő most egy időre "kivonta magát a forgalomból", egyszóval: szabin van, úgyhogy most átvettem tőle átmenetileg a táblázást.Kép
A köv. adatokat kérném: életkor, lakhely, mikortól kezdtetek próbálkozni a babóért, menzi ciklus átlagos hossza, hányadik ciklusnapon vagy (ezt itt így jelöljük: cn) és van-e valami spéci, amit tudni kell esetleg, van már gyereked, mész-e esetleg valamilyen babasegítő módszerre (inszemináció, lombik), ill. bármi, amit úgy érzel, hogy fontos lehet.
Üdvözlünk itt közöttünk! Kép

Pusza mindenkinek, jó éjt!

Unique

KépKép
unique

Judit, Nicol

Nekem még 5 hónap után sincs semmire időm. Sőt, egyre inkább nincs időm, mert mostmár (illetve már 1 hónapos korától) reggeltől estig ébren van Kristóf és engem igényel folyton, így én egész nap "csak" babázok. Eszünk, játszunk, csörgőzünk, repülőset játszunk, nevetünk, pancsizunk az erkélyen, babakocsizunk. Ha enni szeretnék vagy mosogatni vagy fürdeni, akkor a bébihordozóval viszem magammal mindenhová. 5 percnél tovább nincs meg nélkülem.
Főzni még mindig a nagyszülők főznek, takarítani jó ha hetente 1-szer van időnk.
Kristóf ugyan éjszaka rengeteget alszik, kb. este fél 8-tól másnap 8-9-ig egyhuzamban, viszont én este 10-fél 11-ig dolgozok még, éjszaka pedig álmatlanul forgolódom, jó ha 5-6 órát alszom. Ma is reggel fél 6 óta ébren vagyok, pedig Kristóftól aludhattam volna, de nem tudok. Pocsék alvó voltam mindigis, most pedig méginkább. Már a fáradtság olyan fokára jutottam, hogy aludni se tudok tőle.
De nézzük a jó oldalátKép, van egy tündéri fiamKép

Babus

Kép
babus2005

Na, most végre van egy kis időm írni!

Dbogica Kép
Üdv közöttünk!

Unique
Milyen kis aktív voltál ma! Kép
Én örülök neki!!! És megy a drukk tábla ügyben!
Akkor nem tesztelsz? Egy barátnőmnek 3 gyerkőce van, és mindhárom terhességénél megjött neki!!!
Úgyhogy... Kép

Ironram
Örülök, hogy leírtad a nyaralás történetét. Mivel elégé vizuális tipus vagyok, el is képzeltem a történteket, és jókat mosolyogtam.Kép
Nagyon kedves kis sztori ez, örök emlék nektek! Kép
U.I.: Én imádom a székelykáposztakonzervet! Kép Kép Kép Kép

Babus
Édik vagytok mindketten! Kép Várom a többi ilyen aranyos fotót!!! Kép

Timi
Gratulálok az államvizsgádhoz!!!! Nagyon ügyes vagy! Drukkolok, hogy a szülinapodon ne jöjjön meg, na meg persze utána se, és ott legyen a baba a pocakodban! Szép szülinapi ajándék lenne az biztos! Kép

Stella
Megy a hatalmasnál is nagyobb drukk és a soknál is mégsokabb + energia Kép

Judit
Nagyon édi az a kép amit felraktál!!! Köszcsi!!! Kép Még még még!! Persze most a legfontosabb, hogy a picivel törődj! na, meg hogy pihend ki magad. és ha ezek után van egy szusszanásnyi időd, akkor szeretettel várom a képeket! Kép

Wish
Neked is megy a drukk!!! Mikor is kell pontosan? Na nem baj, már most elkezdem, abból baj nem lehet!

Tündi
Remélem a lelkesedés megteszi a hatását!!!!
Fő a pozitív hozzáállás!

Nárcisz
Úgyis eljön az idő, amikor tudni fogod biztosan, amikor babát szeretnél.
Nálunk nem volt egyszerű a helyzet. A párommal ugyanis folyamatosan mellébeszéltünk...Kép Õ azt mondta, hogy 30 éves kora előtt nem akar gyereket. Ok gondoltam, mire ő 30 lesz, én 25, hát nagyjából el is kezdtem magamnak bemesélni, hogy 25 éves korom előtt nem szeretnék gyereket. És ezt mondogattuk is egymásnak. Aztán egy kisebb vita alkalmával a párom közölte, hogyha rajta múlna, már a 4. gyereknél tartanánk. Persze felcsillant a szemem, és mondtam neki, hogy felőlem Kép Úgyhogy ezután nagy összeborulás, és elindult a babaproject! Kép
Kderült, ő azért nem merte nekem mondani a baba dolgot, mert azt hitte túl fiatalnak tartanám magam hozzá. Én meg, mivel ő azt mondogatta, hogy 30 éves kora előtt nem szeretné, hát én sem nagyon erőltettem.
A másik dolog, hogy lakás meg autó, meg minden meglegyen... én azzal úgy vagyok, hogy amikor én születtem, a szüleim albérletben laktak meg minden, és szépen lassan "körém épült" minden. Lett lakás, lett autó, és lettek még testvéreim. És megpróbáltak mindent megadni nekem/nekünk a szüleink. És nem is érzem úgy, hogy valamiben hiányt szenvedtem volna! Kép Sőt!!! Ilyen szép nagy családban annyi szép élményt kaptam, el se tudom mondani.
Szóval eddig is a szüleim példáját tartottam szem előtt, és bevált. Asszem ebben is jó példát mutattak nekem! Kép

Bocsi hogy ilyen hosszú voltam! Rámjött a szómenés Kép
Legyetek jók, vigyázzatok magatokra!!!

Sziszka

szisszka

JuditKép
Nagyon jó lenne meglátogatni Titeket, de most eléggé szűkös lesz az időnk.
Pont úgy írtak be, hogy a vonattól egyenesen az Intézetbe menjünk Kép (vagyis miénk a dokinéni ebédideje). Utána meg ki tudja mi lesz...
szerintem egy csomót várunk majd a kezelés után és ha jól vagyok akkor indulunk vissza a pályaudvarra.
Reméljük most megússzuk ájulás és mentő nélkül.

TündiKép
Nagyon fogsz hiányozni, de majd küldök sok üzit Kép!

UniqueKép
Nagyon jól alakul a tábla.
Szerintem is csinálj egy tesztet, ezen nem múlik semmi.
Stella

Kép
stella9

Nárcisz
Ha csak amiatt vagy bizonytalan hogy el tudod-e látni majd és hasonlók, akkor ez miatt egyáltalán nem kell gondolkodnod a dolgon Kép Ezen én is szoktam gondolkodni, és félek én is ettől, de biztosan tudom, hogy babaát szeretnék KépDe szerintem minden anyukánk és kismamánk így van/volt ezzel, kérdezd csak meg őket Kép Abban igazad van hogy nagy felelősség, egyben visszafordíthatatlan! Ez az egy az életünkben visszafordíthatatlan!

Dbogica
Azért egy picit írjál magadról valamit, beszélgess velünk hoyg megismerhessünk, jó? Persze semmi akadálya nincs a táblába kerülésnek.

Stella
Nagyon köszönöm, várni fogom az üziket, és biztos hogy minden nap eszembe fogsz jutni! Nagyon sajnálom, hogy nem tudósíthatok most rólad Kép Persze tudom, hogy enélkül is mindenki értesül majd a jó hírről Kép

Unique, Wish
Akkor most kinek küldjem a táblát délután?

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Unique tegnap este elküldte a táblát én meg automatizáltam, Nem találtam meg az email címedet, úgyhogy neked nem küldtem el. De rj egy levelet nekem most és akkor küldöm. Unique fogja csinálni a táblát én meg supportálok ha valami nem megy.

Wish

wish

Kép
Kép
Vendég

Stella Kép Nagyon-nagyon szorítok nektek!!!
GIGA_MEGA_DRUKKOK mennek!!!! KépKépKépKépKépKépKépKép

++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi
Noémi Kép
Vendég

NoémiKép
Köszi, elteszem a drukkokat és majd jól beosztom őket Kép!
Figyelgetem ám, hogy mi van veletek és drukkolok, hogy spontán összejöjjön a trónörökös Kép!
Pussz
Stella

Kép
stella9

Nicol!KépBabus!KépJudit!Kép

Nagyon nagyon édik a babáitok!!!
Már én is szeretnék ott tartani, hogy átölelhessemKép

Tettem fel újabb képeket albumomba(Mea albuma).

Ma kimostam a babakocsinak a huzatát, jól szétszedtemKép

Elvagyok azért, minden napra jut valamiKép

Múltkor kimostam a bébiruhikat.
Gondoltam elteszem így őket a kimosott szekrénybe és akkor majd csak vasalni kell fertőtelítés céljából.

Stella!Kép
Nagyon szorítok Nektek!!!

Tündi!Kép
Neked jó szabitKép
És remélem hamarosan nálatok is kopogtat végre a gólya!!!

És hát mindenkinek itt hamar zebrásodást kívánok!
Kitartás, meglássátok hamarosan Ti is már itt fogtok tartani mint én!!!Kép

Én szívből kívánom ezt Nektek mihamarabb!!!!

Képzeljétek úgy néz ki holnap megyek Pestre babanet talira az ősziekkelKép
Majd mesélekKép

Puszika

Mea(már 29+4)

Mea
mea

Sziasztok lányok!

Én nagyon régen jártam nálatok,de most már nagyon úgy éreztem hogy itt az ideje.
3 hete megvolt a párommal az esküvőnk és most már a babaprojekten ügyködünk.
Nagyon feszül a hasam,olyan mintha meg akarna jönni,de még van több mint két hetem.
Elképzelhető hogy ez terhességi tünet?
Volt valakinek hasonló érzése mielőtt megtudta hogy terhes?

Előre is köszi a választ!

Sysy
sysy77

Stella Kép köszönöm! Én is neked. NAGYON!!!

Mea Kép nézegettem én is az albumod a napokban, nagyon szép kismami vagy! Néha nézz be a megint megjöttös topikba is. Hiányoznak a példák! Kép
Még mindig benne vagy a táblicskuba Kép
Szép napot Mindenkinek!!

Képzeljétek, úgy szúrkál a hasam, mintha tüszőrepim lenne, pedig ma 23. cn. Ez lehet?
Vendég

Unique!
27 éves vagyok, 10 hónapja férjnél, és kb. fél éve próbálkozunk. Egy hónapja hőmérőzöm kb. és most még reménykedem, hogy sikerült, bár igazán csak jövő hét elején derülhet ki. Estefelé, 6-7 óra felé, megpróbálok bejelentkezni ismét.
dbogica

Bal oldalt... Kép
Vendég

SysyKép
Utólag is sok boldogságot Nektek!
Ha még két hét van a menzidig, akkor mostanában van a tüszőrepi és lehet, hogy attól feszül a pocid.
Akciózni kell sokat és várni türelmesen. Remélem van mire Kép!

NoémiKép
A dokim szerint tüszőrepi után fájdogálhat a pocid, de az nem a petefészek.
Szerintem meg minden lehet! Végül is ott a ságratest és annak is van dolga!
Drukkolok nagyon! Egy hét múlva okosabban leszünk, és remélem gazdagabbak egy zabrával Kép!

MeaKép
Köszi a drukkot.
Biztos jó lesz a tali. Készülgess csak szép lassan, így nem kell kapkodni ha eljön az idő Kép!
Stella

Kép
stella9

Szia Unique és Tündi30!
A táblázathoz leírom adataimat:27 éves vagyok, esztergomi és 2004. szept.-től próbálkozunk, bár, hozzá kell tennem, hogy dec. és márc. között nem tettük, Candida miatt. Hál' Istennek, meggyógyultam és ápr.tól újrakezdtük a próbálkozást.Kép Tehát kb. 6 hónap ez az idő összesen.Átlag 30 napos a ciklusom mostanában, és ma a 27. napnon vagyok. Várom, mi lesz ebben a hónapban. E hónapban hőmérőzök és várom, hátha sikerült a babuci.Kép)
dbogica

Noémi
Szerintem minden lehet Kép Én pont ugyanezt éreztem most 21. cn, pedig hát sokkal korábban szokott repim lenni, de ilyen erősen még nem éreztem (és rendkívüli billingset produkáltamKép)Kép Akciózzatok ma egy jót, mert tényleg bármi lehetséges Kép Pláne ha már a körülmények is engedik ugye Kép

Sysy
Én emlékszem rád, örülök hogy újra itt vagy! Kép
Gratulálok az esküvőhöz! Miből van még 2 heted? A menziig? Mert akkor nem lehet terhességi tünet, inkább tüszőrepit érezhetsz Kép

Tündi
Vendég

Stella Kép Tündi Kép köszönöm. Ebben a ciklusban a 11-12 nap körül is volt ilyen, a tüszőrepit annak tudtam be. A billingsem a ciklusnak megfelelő. De ki tudja, talán 2 ért. A bromóból most megint 2-t szedek, lehet, hogy két sejt ért meg. Majd meglátjuk! Kép
Azért jó volna, ha ...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?