Új privát üzeneted érkezett!

Fürtöske, Kandóra járok, villamosmérnökire, most van a 2. félévem vége...

Azért voltam ilyen kitartó, mert imádom ezt a majmot, és nem akartam egyszerűen elhinni, hogy csak ennyi... csak így... tudom, hogy nehéz természet, de úgy fest, a türelem meghozta az eredményét, lassan összecsiszolódtunk :)

Ami a tesztet illeti, anno nekem is ilyen volt... fehér, fehér, halványan nagyon rózsaszín... az mondjuk a késés 3. hetében volt már, és mint kiderül azért, mert haldoklott a baba :( neked meg ugye csak most fog megjönni, ha jól értem, szóval javaslom, hogy várd ki a végét ;)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Fürti
szerintem ki kéne már mutatnia a tesztnek, de ez attól függ, milyen érzékenységű. Ha nem jön meg, érdemes pár nap múlva is tesztelni, az már biztosabb.
Gratulálok apa munkájához!

Beze
örülök a jó eredményeknek!

Dorka
édes lehetett a szégyenlős babátok :lol:
Elhiszem, hogy fárasztó, főleg ilyen hülye időjárásban, de gyorsan eltelik az idő!
Kép lesz majd, ha kikel a fű.

Jeanner
kitartást a vizsgákhoz, én nagyon utáltam a vizsgaidőszakot :oops:

Bridget? Zsu? Nóci? Kati?

Kellemes hétvégét!
Vendég

Sziasztok!

Zsani, hú, ez nagyon durva! Hát le a kalappal a kitartásod előtt, én tuti nem bírtam volna. :oops: A párod megfogta veled az isten lábát, az tuti!!! Remélem, tudja! Anyóssal meg kell próbálni nem foglalkozni, nekem is nehezen ment, régen rengeteget veszekedtünk miatta.

Fürti, aztaaaaaaaaa, ebből tuti lesz valami, drukkolok!!!
Köszönöm a gratut!

Kitty, neked is. Képet várjuk. :wink:

Bri, gyere, írj egy pár sort. Várunk!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

megjöttem a dokitól, megvolt a rákszürés és meg is uh-zott, mert mondtam neki ezt a halvány pozit.
De semmi, bár ma vagyok a 28. napon.
8 mm a méhnyálkah., de az lehet a közeledő piritől is :?
Azt mondta, méhben nincs senki egyenlőre.Egyébként még korai is.

Beze! Te együttlétetek után hányadik napon teszteltél?

Vettem tesztet, holnap csinálok reggel megint.Vagy várjak 1-2 napot még?
Tök be vagyok sózva :lol:
Vendég

Beze
te hanyadik héten is vagy? Nem csinálsz vonalzót?

Fürti
hát én tippet nem tudok adni, mikor tesztelj. Én mindig húztam, mint a rétestésztát :oops:
Uh meg tényleg korai volt még.
Vendég

Fürti, 22. dpo-n. Nem kapkodtam el. :oops: 35 naposan voltam uh-n, akkor már szépen látszódott a petezsák, pé a 11. napon volt.

Kitty, 6hetes vagyok. Vonalzót még korainak érzem. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!
Bocsi, de nincs kedvem semmihez. Lillának szövődményes a bárányhimlője, verem a falba a fejem, hogy még nem oltattam be (de ugye a doktornő 15 hósan javasolta, csak meg akartam várni a jó időt, de ez nem sikerült, meg persze tojásallergiásnak tojásos szuri... ettől is féltem)
Oltassatok....

Nehezen gyógyul, ami pörk leesik, az alatt ugyanúgy gyulladt a bőr, tehát hiába lesett a seb, alatta ugyanolyan, mintha le sem esett volna. Nagyon csúnya, és főleg az arcán jött ki, a szeme bedagadt tőle, kötőhártyagyulladást kapott, most kap antibiotikumot háromszor egy nap, vírusölőt ötször egy nap, és a szemébe cseppet ötször egy nap. (hétvégén senki nem fogadott minket mikor láttam 3 nap után, hogy nem úgy gyógyul ahogy a Levente, valami nem stimmel, dokinő nem vette fel a telefont, kórházat hívtam de itt nincs fertőző, csak a védőnővel beszéltem)

Ne haragudjatok, kedvem szar, majd jövök és írok bővebben. És teszek képet ha lesz idegzetem hozzá. CSakhogy tudjatok dönteni oltást illetően. Lillát kerülik az utcán.... meg csodálkoznak hogy néz ki.

Azért olvasok....

Beze! gratulálok a szívhanghoz!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok!

Kati, jaj, szegénykéim, nagyon-nagyon sok gyógypuszit küldök, remélem, hamarosan meggyógyultok! Puszi nektek!
Köszönöm, aranyos vagy!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Lányok! :)

Ma reggel produkáltam egy mégerősebb kétcsíkosat. :lol: Nem kell szemgúvasztás sem hozzá, már messzebbről is látszik :wink: sajnos fényképező gallyra ment :evil:
Hétfőn újra teszt.
A derekam le akar szakadni :)

Kati :( sajnálom a bárányhimlőt!Ilen durva tud lenni ez is? :shock:
Szerdán megyünk oltásra, majd rákérdezek....
Gyógypuszi megy nektek!!!!! :(
Vendég

Fürti, halkan, de gratulálok. :wink: Kár, hogy nem láthatjuk. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Csak adok egy kis életjelet magamról! Köszi jól vagyunk csak én voltam egy merő takony! De mára már csak rókázásig köhögök! Bár már csak öklendezek!!

Beze! Szívből gratulálok a kis szívecskéhez! De azt viszont sajnálom,m hogy a kettőből mára csak egy van! De talán jobb is így! Ki tudja!

Dorka! Na ezt tuti, hogy kis nunis! Nekem is szégyenlös volt és erre mindenki mondta, hogy tuti punis! És az lett! Csak a 19. héten tudtam meg, hogy csajém lesz!!! Mert mindig elfordult a szégyenlösség miatt!!! Ezek a csajok!!!

Fürti! Most még inkább nem mondok semmit!!! :D :wink:

Jeanner! Üdv köztünk! Bár most eléggé lappang a topik, de azért néha betér erre valaki! Gyere, tanulj és sokasodj!!!!

Brid! Merre vagy kis manyasszony???? Már nagyon készülödsz, ha nem jössz erre!!! Mikor vagy itthon??? Vagy már itthon vagy???

Nos megyek, mert most is vendégek vannak azt nem szeretnék sokáig eltünni!!!!
Legyetek jók és rosszak!!! Pusza

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci, örülök, hogy meggyógyultál. :D
Köszönöm a gratut, és igazad van, jobb, hogy 1 lesz. Lexi mellett nem bírtam volna 2-vel.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze! De hogy is nem!!!!!!!!! Csak idő és türelem!!! Hidd el nem Te lennél az első és az utolsó aki 1 gyerköc után még egy ikerpárt hoz a világra!!!

Vendégek végre elmentek!! Mancsi alszik én meg a meghívókba keresek szöveget itt a neten! vannak jók, de se szülinapi se keresztelős nincs!!! Kasa :?

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok csajok!

Kati, jobbulást a picinek, kitartást neked!!!!!

Bogi, hogy vagytok?

Nóci, vendégség milyen volt?

Fürtöske, gratu a teszthez!!!! :lol:

Csajok, terhesség hánydik naptól látszik? én középidőben voltam nőgyógyinál, semmit nem látott ő sem, csak 10 mm-es nyálkahártyát... az normális? :?

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Jeanner! Vendégség?? Háát jó, de most örülök, hogy elmentek!!! Jól esik néha apával kettesben pláne, hogy vagy 2 hónapja nem volt szabad napja nem hogy 7végéje!!

Én sajna a nyálkahártyás dologhoz nem értek! De majd jönnek akik igen!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Uhhh, Nóci, megértelek... :-S az kemény lehet... mit dlgozik, h ilyen keveset van otthon?

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Zsani, köszi, jól. :wink: Ma nem volt epegörcsöm. :D
nekem 26 naposak voltak a ciklusaim, 35 naposan már szépen látszódott a petezsák.

Nóci, köszi, nagyon aranyos vagy, de tudod, nincsenek kötélből az idegeim sajnos. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Hát, amikor én nőgyógyinál voltam, max. 5 naposak lehettünk, ha úgy számolom, a 16. napon voltam előző ciklus után, nagyjából 2 nappal a peteérés után, 3 nappal a "dolog" után... fene tudja... de egyre többet fáj a méhem és a hüvelyem, sztem meg fog jönni :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Jeanner! Hát tudod apa egy kertészeti cégnél dolgozik mint favágó! Imádja csinálni, de nem veszélytelen!
Azért mert fáj a méhed az még nem jelenti, hogy pircsi lesz a dologból! Tudod nálunk az a szlogen, hogy amíg nincs tuti piri addig pozitivnak kell lenni! Meg neked hány naposak a ciklusok??? 16 nap az nagyon kevés!!!

Beze! Lehet, hogy most még nincs kötélből, de ki tudja mi lenne, ha bejönne az a bizonyos haaaaaa!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi ma voltunk a sárkány centerben vettem egy jó kis edző cipőt meg egy sexi piros cicifixet!!! Remélem jó lesz!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Vizsgálatkor voltam 16. napon :lol: am 30 naposak... de hát be kell vallanom, nem tom, mi van, nagyon fájok :( megyek is tudolni, meleg víz hátha jót tesz... :(

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok Lányok! :)

Hát Lányok, amit tegnap teszteltem ilyen vizeletsugaras rápisilős, tök jól látszik a 2. csik, és amit ma este csináltam, dm-es x-epil(a legolcvsóbb 2 db-os)meg totál negatív.Most ilyenkor mi van? :(
Vagy este nem szabad tesztelni?
Ma vagyok a 30. napon.
Vagy más lehet az érzékenysége?
Áhhhh, megőrülök! :lol:
Vendég

na, Nócikám, tisztára sexy-baby leszel!!! :wink: :D

Beze :) van iker a családban?

Jeanner :) Én is úgy voltam Marcinál, hogy már úgy fájt a hasam, de csak nem akart megjönni.beleültem még melegvízbe is.
Azt hiszem én akkor a 38. napon teszteltem a pozitívat.

Képzeljétek, nagyon durva, a játszóterünk tele van kullanccsal :evil: A Marci gatyóján mászott egy, meg rajtam is 2 :twisted:
Apa itthon van, majd jól átnézetem magam vele :wink:
Kedden megy újra Franciába.
Vendég

Fürtöske, valami spray nem segítene? vannak direkt kullancs elleniek... inkább az, mint Lyme kór...

Hát biztatóak vagytok :D ha péntekig nem jön meg, akkor megnézzük, mi van... késni még nem késik, tehát a teszt még korai lenne...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Szép jó estét lánykák!!!

Fürti! Kullancsal tessék nagyon vigyázni!!
Szerintem várj még meg szerintem, ha tuti baba lenne a dologban akkor annak esti pipinél is látszaina kéne! De lehet tévedek és a teszt volt tré, de ha 2 db-s akkor van még egy holnap reggelre is és nézd meg úgy! Lehet nagyon gyenge!!!!

Jeanner! Meleg vizzel nagyon vigyázz! Az ha van baba akkor vetélést is okozhat! Szal én nem ajánlom!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Zsani, csatlakozom Nócihoz, amíg nincs piri, minden lehet, a hasfájás is normális ilyenkor. :wink:

Nóci, hú, ha ezt a párod meglátja, lehet, hogy leszakítja rólad. :lol:

Fürti, nekem az x-epiles délután is kimutatta, ott is erős csíkom volt. De nem annyira érzékeny, mint pl a corax. De inkább nézd meg reggel is. Drukkolok!!!
Kullancs durva! :evil:
Apai nagyanyám testvérének voltak ikrei.

Bri, gyere, írj egy-két sort. :wink: Olvastam, hogy már itthon vagy.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze! Apa ezt most inkább ne szakitsa le, mert ez az egy épp kéz láb meltartom van! a többi csak olyan tingli tangis! Szal arra a célra jó lesz az is!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Ja amugy én nem hiszek, hogy hol van a családban ikrek mert nálunk az üknagyikig nincs iker meg az uncsitesom férjénél se tudnak róla és nekik ikreik lettek! Szal ez szerintem nem minden esetben igaz!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok csajok!

Nóci, nem melegvizeltem, meg nem szoktam am sem fürödni, csak tusolok... candidás vagyok, így nem lehet... a görcsök elmúltak, most visszajöttek... tegnap alig tudtam elaludni... apa azt mondta, vegyünk egy tesztet, most már ő is kíváncsi... én mondtam neki, h minek??? ápr. 28án voltunk együtt, 30án volt peteérésem... jó eséllyel még be se ágyazódott... már ha van minek... dokinál 3án voltam, szal rájöttem, ha van is bármi is, semmit nem láthatott egy 4 napos magzatból...

Ikrek: nálunk két generációnként ismétlődött a folyamat, most izgulunk (a mi generációnk a "páros").. unokatesómnak egy babája lett (pedig ott az ő nagymamája, anyum keresztanyja volt az ikres), azt hiszem én jövök.. csak azért aggaszt a dolog, mert ilyen esetben a nem 2 gyerek volt a legkevesebb, hanem 3... :-( és sajna nem nagyon maradtak életben, bár nagy részüket tüdőbaj és ilyenek vitték el... üknagymamámnál 25 gyerekből 9, anyum keresztanyjánál 15ből 2... :-( akkor így mi értelme az ikreknek???

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Kakkukos jó reggelt!

Nos gondolom nem vagytok hozzá szokva, hogy ilyen korán itt vagyok! Mint anno babásan!! :lol: Azok a régi szép idők! Istenem, de jó is volt! :D :D :D :D

Jeanner! Te aztán éjjeli bagoly vagy a javából!!! Vagy akkor már inkább ébredeztél??

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Beze
van már tüneted? Mikor mész dokihoz?

Kati
jobbulást, szegények.

Fürti
nem tudom, mitől lehet, valszeg az érzékenység a ludas. Sztem reggel tesztelj, az biztosabb.

Nóci
örülök, hogy vagy! És hogy újra régi a kedved :lol: Kell ez már a topiknak!

Többiek?

Tegnap voltunk babát nézni, egy hónapos kis nyivákoló cica :lol: Párom mondta, hogy ilyen nem kell neki, csak csendes gyerek :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hú, Csajok, a ma reggeli x-epiles tesztem olyan nega, hogy negábbat nem is lehetne gyártasni :shock:

Na de akkor mitől volt pozi a tegnapelőtt reggeli Mülleres teszt, meg az azelőtti napi gyógyszertáras? :shock:
Na mindegy, piri még nincs, de most már várom...

Valahogy kicsit megkönnyebbültem, mert a folyamatos halvány pozi teszt aggasztó volt egy kicsit, a méhenkivüli esélye miatt.
De hát így remélem akkor inkább semmi sincs.lehet a szopi kavar be mindig a tesztekbe.
Kicsit ideges is voltam, hogy tök egyedül hogy fogok megbirkózni babásan egy kisgyerekkel, hogy apa ritkán van itthon.
Így is elég húzós Marcival egyedül.
Majd alakul minden szép lassan....
Túl sokat akarok egyszerre., örülni kell, hogy apának összejött a meló :)

Na, majd visszaolvasok! :)
Vendég

Fürtöske, nem is tudom, most akkor sajnáljam? Vagy akkor most ne? Mert kicsit azért sajnálom :-(

Kitty, milyen babát? :D

Nócika, vizsgaidőszakban mindig ilyen korán kelek, v korábban...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Nóci!De jó hogy jöttél!!! :D

Briről tud valaki valamit?
Nóci, ti szoktatok beszélni telón....

Beze, Nóci, Manókról tessék írni valamit!

Kitty :) Szióóóóó!
Hová tüntek a vonalzóid?
Mikor lesz vv. vagy valami vizsgálat?
Párod: :lol: :lol: :lol:

Jeanner :) Hát én a szivem mélyén sajnálom, de az eszemmel meg nem :wink:
Neked mikor kellene megjönnie?
Neked volt már valami kivizsgálásod?
Vendég

Fürtöske, múlt héten voltam nődokinál, semmit nem látott hüvelyin, se egy cisztát, se egy myomát, se semmit... akkor voltam ovu után 3 nappal, 10mm-es volt a nyálkahártyám, de azt se tudom, az normális, nem, jó, nem... :shock: nem értek ehhez... am pénteken kellene megjönnie, ha a barátcserjétől + teáktól beállt a ciklusom, szerdán, ha a citromos víztől hamarabb jön meg, akkor ma :D

Hát, gondoltam, h a szíved mélyén sajnálod.. :( anno én is sokszor voltam így...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Fürti
amíg nincs mensi, nyugi van, ok? :wink:
Vonalzókat leszedtem, nem aktuálisak most. A kapcsolatost meg át kellene szerkeszteni. Lehet, csinálok is újat.

Jeanner
barátainknak múlt hónapban született meg a kislányuk, Regina. És őt néztük meg. :wink:
Méhnyh-nál a 10 mm jónak számít, az alatt nem igazán. (nekem csak 6 mm volt középidőben).
Vendég

Akkor ez jó végülis... Kitty, neked gyógyszer miatt is lehet annyi, nem?

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Nos manóról: köszöni szépen jól van szerencsére most alszik! Egyre akaratosabb és ügyeskedik! De ami baj, hogy csak egy irányba fordul hátról hasra vissza meg még mindig nem! Pedig most már 10 hós lesz 2 nap múlva! Fogunk sincs még. a kaja az ha kedve van akkor nincs elég mennyiség, ha nem akkor nem! Tök mindigy, hogy most milyen az időjárkálás! Köhög meg szívni kell a nóziját, de azt mondják, hogy mivel korababa és hipoton ez ezért van és nem azért mert beteg! Kakival még mindig küzdünk! Mikor lesz már végre okés??

Fürti! Pont tegnap beszéltem Briddel! Egy csepp ideje sincs! Szal azért nem jön! DE hamarosan rá fog érni és akkor majd potol!!!
És a tesztekhez vissza térve pont neked kell leírjam, hogy mig nincs piri addig nem agyalunk??? Meg türelem rózsát terem, de ezt is tudod már!!!

Kitty! Köszi aranyos vagy! Egyébként lehet csak azért volt síros az a baba, mert fáj a kispocakja! Sajna nem elképzelhetetlen! Mond meg apának, hogy a legjobb kisbabáknak is vannak sajna rossz napjaik és lehet a tietek is fog napokat át sírni, de lehet, hogy szinte sosem fog! De írja meg a gólyának, hogy mit és hogyan szeretne!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jeanner?? És ha ilyen korán kelsz akkor miért ülsz még a bnet elött késő este??? Vgay ilyenkor le se fekszel ez a legegyszerübb??? Te jány tessék tancsizni szépen okosan! Nagyon drukkolok!!! És amugy mi is leszel, ha nagy leszel??
Lehet írtad csak én nem láttam vagy figyeltem kellöképpen!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Ja és bvaromira imádkozok egy jó kis esőért! Mert ma szeretnénk menni az anyakönyvvezetőhőz időpontot kérni! Ténylegg mit kell vinni?? Kell vinni valamit??? Aki férjnél van az légyszi segitsen!!! Nem akarok 26x menni! Mondjuk azt gondolom, hogy személyi, de és még?? Kell egyáltalán valami???

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok, most csak olvastam, és gyorsan jövök, aztán majd később jövök bővebben is,
Nócika, születési anyakönyvi kivonatot kérte még mindkettőnktől az anyakönyvvezető!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Nóci, személyi, lakcímkártya, születési anyakönyvi kivonat, de asszem az már nem muszáj, mert van vlmi e-anyakönyv, szal az nem fontos...

Én általában 8 körül fekszem, 1 körül kelek, tanulok... ha besokaltam, feljövök babanetre, pihizek, majd tanulok tovább...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Köszi az infót csajok!

Ez a jány még a gyümis baba joghurtot sem hajlandó megenni! Kivagyok tőle! Pedig a gyümi nagyon kéne!

Kép

Kép

Kép
nócika

Hát, tényleg elég akaratos lehet :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

DE az ám! Tiszta anyja!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Fürti, én ezeket a teszteket komolyan nem értem. :shock: De amíg nincs piri, remény marad. :wink: Mindenesetre le a kalappal előtted, hogy egyedül bírsz Marcival, nekem Lexivel nem menne. :oops:
Lexi egy kisördög, köszönjük kérdésed, mindenhová felmászik, nekem meg az összes hajam égnek áll. :o A 15., 16. foga egy-egy hegye van kinn, de már elég régóta.

Nóci, nekünk csak személyi kellett anno. Regi a gyümölcsleveket sem szereti? Lexi nagyon puszilta az almalevet, amit mi préseltünk ki.

Zsani, drukk megy, és le a kalappal, hogy 5 óra alvás után nekiállsz tanulni, nem semmi!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kitty, ugyanazok a tüneteim vannak, mint korábban is, a hányinger erősödött, tegnap és ma is hánytam, illetve nagyon bedurvultak az epe-panaszaim. :( Dokihoz jövő héten megyünk.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Bogi, remélem doki tud okosat mondani, vagy legalább ad vlmi jobbat, mint a B6 (nekem azt adtak mindig...)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok Lányok :)

helyzetjelentés gyorsban:
Még semmi, de tegnap fájt a hasam éjjel, vártam a pirit reggelre, de semmi.Marcinál is egy csomó betétet elhasználtam éjjel, várva pirit, mert úgy fájt a hasam, de barnán kivül semmi nem volt.
A cicijeim úgy fájnak, hogy nem tudok oldalt feküdni :?
Visszanéztem, Marcival a 36. napon teszteltem, ma meg a 32.-en vagyok.
Ha nem jön meg, holnap ellövöm az utolsó tesztet :roll:
Aztán tényleg tanácstalan leszek, ha az is nega :roll:
Vendég

Sziasztok!

Nóci
babánál én is arra tippeltem, hogy a hasa fáj, szülei állítják nem, de annyira görcsösen feszengett, hogy szerintem tuti az a baj.
Jó, majd írunk gólyának, milyen paraméterekkel szeretnénk babát :lol:
Örülök, hogy Regi jól van. Képet már rég láttunk róla :wink:

Beze
remélem, nem sokáig kerülget róka koma. Lexiről is szívesen néznék fotót :wink:

Jeanner
nem hiszem, hogy a gyógyszer miatt, mert az csak arra való, hogy megjöjjön, de amúgy passz. :roll: Peteérés viszont tuti nincs, így gondolom, hogy nem az miatt volt ilyen vékony.
Vendég

Egyik ismerősöm PCO-s neki barátcserjét javasolt a dokija, és babás lett, egy másik ismerősöm is PCO mellett attól lett babás... nem lehet, h meg kellene próbálni?

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?