Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETŐŐŐŐŐŐ..:)

Kép
apacs

apacs ez igen :shock: :lol: :lol:
Vendég

Dezsi
:cry:

Pandus
hát hiába mondjuk neked, hogy menjél már szülni :wink:
Vendég

Sziasztok,

Apacs, aztaaaaaaaaa, mekkora pocak :D :D :D Grat a 37.héthez

Dezsi,
nagyon sajnálom. Annyira bíztam benne, hogy sikerül :oops:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Először is!!

A magyar pénzérme lett a VILÁG LEGSZEBB ÉRMÉJE!!!
Köszi mindenkinek aki voksolt!!
:D :D

Csoki,
a 6 hét utáni mensidet nem értem. :roll: Én is úgy tudom, hogy addig ameddig szoptatsz nem igazán sokott megjönni. Persze mindig vannak kivételek.
Én január eleje óta nem szopttom Bogyikát, de elötte is már nagyon kevés volt amit kiszopizott. Nekem dec 17-én volt meg először. Majd január 10-én. Legutóbb meg tegnap jelentkezett. Vagyis az első Bogyika 5,5 - 6 hónapos korában jött meg először.

Mondjuk furcsállom is a ciklus hosszát, mert eddig mindig 30 napra volt meg. Most ahogy számoltam 24-re. :? :(

Apacs,
nagyon szép a rumlis pocakotok. Igazán nagyon jó szülők vagytok, hogy az ikrek már tovább bírták/bírják, mint amit az orvosok szeretnénk az ikerterhességeknél. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Szaisztok!
Bocsi az eltünésért, de úgy gondoltam, hogy megérdemlek egy kis bulizást úgyhogy tegnap este kirúgtam a hámból :lol:

Nyulasz
Tök jó, hogy ilyen hamar kaptál időpontot, remélem találnak valamit "megcsinálják" és a következő próbálkozás már sikeres lesz :D

Dezsi
Nagyon sajnálom :( Azért egy vérvétel még beleférne.

Kis*
"Az egész világ terhes" érzés engem is elszokott kapni, úgyhogy nincs miért szégyelned magad.

Mindenkinek+++++++++++++++++++++

Február 21. megbeszélés
guppy21

Megyünk a kórházba majd jelentkezem!
Vendég

dezsi:nagyon sajnálom :cry: vérvétel nem lesz?

pandus: nagyon drukkolok++++++

bocsi, most csak ennyire futja tőlem.

jó éjt!

katica
katica30

Jó reggelt!
Hú, ez elég egyértelmű volt.... Hajnali 1-kor mentek a kórházba Pandáék? Vajon kibújt -e már a pöttöm? :) Pandaaaaaaaaa :)

Csibe, te progiszurizol? csak mert nekem most kell rendelnem, és nem tudom mennyi idő alatt érkezik meg... Babaragacsokat küldöm! Csak lazán! :)

Katica, te éjjeli bagoly vagy? Én most keltem, ez szörnyű, hogy vasárnap itt kukorékolok 5 órakor.... Pandda azt hiszem korán kel, úgyhogy tuti nem önszántából írt hajnalban :) ha szülni ment, akkor azért mennyire szuper, hogy ránk is gondolt, mielőtt elindultak otthonról :)

Dezsi--- én még nem adnám fel, egy kis türeleeeem...

Nyulasz, nem figyeltem akkor eléggé a vonalzót illetően... fő a szolidaritás! :)

Apacs, milyen szép kerek a pocitok! A progiszuri egyébként mennyi id alatt jött mg nektek? Emlékszel esetleg?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon köszönöm bátrorító szavait! :( Ebben a cilusban ma teszteletem egy utolsót. ET+15 nega. ez most már tényleg nega. Azt el sem merem mondani, hogy tegnap már nem vettem be a gyogyit (most jól leszidhattok :oops: ) Tegnap már feladtam...A fejem nagyon fáj, úgyhogy mindjárt meg is fog jönni. És képzeljétek, hogy nem is értem, de nem érzek semmi szomorúságot, inkább megkönnyebbülést. A párom azt mondja, hogy azért, mert iszonyú nagy nyomás alatt voltam, és ez a megkönnyebülés inkább szervezetem és idegrendszerem sóhaja. Hát, remélem, hogy tényleg az! Fel a fejjel! Megyek a egy-két hónap múlvaa vizsgálatokra és sikerülni fog! 8)

Pandácska!
Drukkok!

Brumi!
Én rendeltem anno progiszurit és egy hét alatt jött meg.

Allegro!
Drukkok ezerrel! Hogy bírod magad? Már csak 5 nap!

Csibe!
Csakhogy jöttél! nagyon hiányoztál! A drukkok mennek!!! Olyan sokat gondoltam Rád, amikor teszteltem...
dezsina

Sziasztok!

Panda, nagyon drukkolok!!!!!
kata05

hajnoca én is furcsálltam de mindegy talán nem vagyok ketten egy kicsit sürü lenne...
Vendég

Lányok!
akartam még írni, hogy uram megmenekült... Miatta már nem kell izgulnom, legalább :D
dezsina

PANDÁNAK SZURKOLJUNK EGYÜTT, HOGY KÖNNYEN KIBÚJJON PANDABABA! :D :D :D :D

//Még nem kaptam sms-t :wink: //

Kép
kis-csillag
Tököl

Pandácska!
Drukkolunk!!!!
dezsina

Dezsi!
Megértelek.Nagyon sajnálom....egy nagy ölelést küldök neked:
Kép
örülök,hogy a zurad már jobban van,remélem apukád is.
Vendég

Kép
Vendég

Pandus!
Nagyon drukkolunk,remélem apa is ott tud lenni...és hamarosan Kispandázhatsz
Kép
Vendég

Kép Kép Kép
Vendég

All!
Már nem so idő,babaragacsokat küldöm :D
Csibe!
Kiscsibéknek is :D
Apacs!
Szép poci :wink: Jó kis kuckó,szeretnek benn a bébyk. :wink:
Még mindig nem fogadtad meg,hogy az írásod először kimásolod...és ha sz.vat a babanet,akkor csak egy kattintással beilleszted.
És akkor most gratula a betöltött 37.héthez :D :D :D
...és egy laptető :D nem semmi :lol: :lol: :lol:
Guppy!
Most bulizd ki magad,örülök,hogy már jobban vagy. :wink:
Brumi!
Én nem kaptam még sosem progiszurit,remélem hamar meghozzák.Tüszőnövesztő drukkok mennek!!!! :wink:
Vendég

Apacs: micsoda pocak!! Azta! Nem semmi!! Nem csoda hogy KisApacsék nem akarnak kibújni :wink: :wink:

Dezsikém: igazán sajnálom, hogy így alakult, én nagyon drukkoltam, és teljesen meg is értelek.
Meglesz a hiszteród, laparod, aztán meglásd, Neked is beugrik a hasidba a KisDezsi :wink: :wink:
ÉS nagyon örülök, hogy Párod jobban van! Vigyázzon Magára!

Nyuszii :D Már csak 8 nap :wink: :wink:

Csibe: KisCsibéknek csiberagi :wink: :wink:

Csoki: édik ezek a KicsiPandák :D

Katica: Te aztán sokáig fent voltál :wink: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

áSziasztok,

Pandának megy a drukk+++++++++++ Könnyű, gyors szülést kívánok.

Apacsék nagyon ügyesek vagytok, hogy ilyen jól birjátok a terhességet.

Dezsi, örülök, hogy apával minden rendben.

Alle mennek a babaragik++++++++++

Nyulasz, végülis melyik telefon mellett döntöttél?

Brumi, kb. 1 hét alatt meghozzák a progi szurit, de ha nincs kedved hozatni Zeke dr asszisztensnőjétől lehet venni.

Babára váró lányok, meglátjátok a 2008 a mi évünk lesz!!!!

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
A fekete-bronz mellett,úgy gondoltam,ha mégegyszer 20 éves leszek,akkor majd lesz rózsaszín :D De nagyon szuper,nem bántam meg...csak ajánlani tudom :wink:

Úgy legyen,2008,a mi évünk...
Vendég

Mein telefon? :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Vendég

jó reggelt!

pandus: nagyon drukkolok++++++

apacs: szép pocak :wink:

brumi: minek kelsz vasárnap 5-kor?

dezsi: nagyon sajnálom. egy nagy ölelést küldök neked (((((((((((dezsi)))))))))) vérvétel nem lesz?

nyuszi: szép a telcsid :wink:

alle, csibe: drukk+++++

rólam: ma orrfújosan, torokfájósan ébredtem. szerintem apától kaptam el, de neki gyorsan elmúlt a sok vitamin eredményeképpen.

katica
katica30

Katica!
Köszi :D
Akkor jobbulást apának,és szerintem vitaminozd magad te is.Nekem beülti után kezdődöt,a torokfájás csak két napig tartott,de még mindig köhögök,és trombitálok.
Vendég

Jó kis mobil.. :D

Lányok! Olyan kiváncsi vagyok Pandáékra!
Remélem sikerül Apát bevinnie és ügyesen világrabújik Dorka Baba! Már annyira várják :D
De nem merem felhívni, lehet ki is van kapcsolva.. :roll:
Írtam neki egy sms-t :wink: Mellékelve, hogy mindnyájan drukkolunk Nekik! :wink: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

nyuszi: köszi. szerintem én is elkezdek vitamint enni. a lombik után eltiltott a dokim a rendszeres vitamintól. mondván, csak akkor egyek, ha beteg vagyok. azt hiszem, eljött az ideje ismét a vitaminoknak.

kis *: nagyon várjuk a híreket pandusékról. drukk tovább nekik+++

katica
katica30

jajj ugy izgulok remélem gyorsabban megy neki mint anno nekem....
hará pandabébi.... :D
Vendég

Sziasztok!!!

Pandus Hír!!!

Ma 12:15-kor a Föld és az Ég egy pillanatra összeért! Megszületett Dóra Bianka! 3850g és 56cm. Határtalanul boldogok vagyunk. Anya és Apa

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

juhhhé
Vendég

Kép Kép
Vendég

gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

ISTEN HOZOTT DÓRA BIANKA!
LÉGY EGÉSZSÉGES ÉS BOLDOG EGÉSZ ÉLETEDBEN!
Vendég

Pandácska :D

Itt is gratulálok Nektek, sok örömöt és gondtalan életet Dorka Baba!

Kép

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

pandus: gratulálok, és sok boldogságot kívánok nektek! :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Sziasztok!

Brumm, kb 1 hét volt mire megjött, ha hét elején leadod a receptet és megrendeled, akkor köv. hét péntekjére megvolt. (vagy hamarabb..)Néha 1 héten belül megjön.
Jut eszembe a lapar és hiszetró után a statisztikai szerint is sokat javul a megtapadás. Nem igazán tudják, hogy miért, még Krizsa mondta...
ISTEN HOZOTT DÓRA BIANKA! GRATULAAAAA!
Nagyon kellenek ezek a pozitív hírek!!!!
:) Akkor búcsút lehet mondani az 56-os ruciknak:):) he-he:)
Miért is akart előbb kijönni??? (mintha a 26. héten görcsök lettek volna-?) nem értem ezeket a "manókat"..:)
Azért végeztem egy kis számolást. PANDÁCSKA rontani fog a üzenetküldési mutatóján...:) 8152 üzi 412 nap alatt!!!! Ez átlag 19,78 üzi/nap AZ ANYYAAA MINDENIT....hát ez most romlani fog...hála Dóra babának..:) AZÉRT VÁRJUK A HÍREKET és az esetleges képeket..:)
csao
Apacs
u.i. ja ha nem vennétek észre laptetőre gúrok szó f.somban

Kép
apacs

Pandácska, Kép

Kép

csibe
csibe32

Pandácska! Sok-sok boldogságot nektek! Dóra isten hozott köztünk!
Vendég

Pandus!
Gratulálok!!! Legyetek nagyon nagyon boldogok!!!
dezsina

Isten hozott Dóra Baba idekint! :D
Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok!

Pandácska!
ISTEN HOZTA DÓRA BIANKA BABÁT EZEN A VILÁGON SZÍVBŐL GRATULÁLOK ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNOK AZ ÚJDONSÜLT KISCSALÁDNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sziasztok!
tündi23

Sziasztok,

Pandus, itt is gratula!

(((((((((((((((Dezsi))))))))))))))

Csibe, ++++++++

Én jól vagyok, kicsit fáj a torkom és sírós vagyok ma, de majd elmúlik. Egyéb jel nincs és nem is keresem....van egy olyan érzésem, hogy nem sikerült, de igyekszem ezt elhessegetni, legalább péntek reggelig.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Pandus hatalmas gratula! Végre csak kibújt Dorka baba!
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek, Dorkának pedig egészségben és sikerekben gazdag életet.

Csibe, Alle
++++++++++++++++++++++++

Dezsi
:(
Vendég

PANDUS!!!!!!

Kép
Vendég

PANDUSKISMAMI: GRATULÁLOK A PICI LÁNYOTOKHOZ, NAGY ÖRÖMET, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Hurrrrrááááááááá! :D :D :D

Itt a várva várt gyermek!
Üdv a nagyvilágban Dóra Bianka! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

PANDA :D DORKA PICI LÁNY!ISTEN HOZOTT A VILÁGON :D

lanyané

Pandababa!
Isten hozott közöttünk :) légy boldog, és egészséges!
Pandus:

A kártyát lent találod! :)

Csibe, nagyon köszi! Tudod esetleg Zeke asszisztensének nevét, mert akkor őt hívom oda a telefonhoz... Esetleg az ő mobilszáma megvan neked?

Katica, Hogyhogy még fent vagy hajnali 1-kor szombaton? :) Most egy pár napja korán elalszom viszonylag, és korán ébredek. A felújítás nagyon más volt, sokat létráztam festéskor, stb, nem voltam hozzászokva, kifáraasztott. Most próbálok visszaállni ... :) Gyógyulj meg hamar! Mehet simán az 1000mg C vitamin naponta!

Hú, apacs, tényleg azanyjamindenit, milyen sokat írt Pandus:) majd Dorka baba is besegít hamarosan, mint Bogica :) A progi szurit akkor már intézem is, hogy meglegyen. Köszi az infót! Nyulasz, neked is! :)

Allegro! Fel a fejjel! A hormonok is dolgoznak, attól is lehetsz sírós... Türelem, és jól teszed, ha elhessegeted a rossz gondolatokat, ahogy írtad.

Én tegnap adtam be magamnak teljesen egyedül az első szurit(Decapeptylt)! :) Igaz előre töltött, de nagyon örültem. Csak azt nem tudom, nem baj e, hogy egy csomó, vagy dudor keletkezett ott, ahol beadtam, nem állt ki, de tapintásra. Pociba adtam.
Ti hogy adtátok, reggel, ahogy a papírra van írva, mert én eddig este adattam... :roll: Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?