Új privát üzeneted érkezett!

Nem!!Anyós kétszer látta eddig Edét!!
Nem is nagyon akarom,hogy lássa!!
Gonosz,vén k....!! :x

Kép
bea27

Sziasztok,

nem megyek tornázni, annyira vigyáztok rám :P :cry: .... köszi.

Icus
Az emelgetést nem tudom teljesen kivédeni. :(
Reggel azt mondtuk Tominak, hogy meghúzódott a hátam és nem emelgethetem, de addig nem kelt fel, míg én nem hoztam ki a konyháig. Nem egyszerű.

Hoppá
Látod, mondtam. Jól tetted, hogy felhívtad a dokidat. :lol: :P
Hátha mindkettőnknek megmarad most ez a baba. :wink:
Vendég

Nemtudja valaki,hogy hol lehet meghirdetni Jet Skit?Apa eladja!!

Kép
bea27

Hello, most értem vissza a dokitól. Az én orvosom konferencián van, úgyhogy egy ismeretlenhez kerültem. Végülis felírta a Duphastont, de az elmondásom alapján azt mondta, valszeg m Choragon injekció maradványát mutathatta ki a teszt :( :( :(
És, hogy ilyenkor kár is tesztelni, mert a várt piri előtti napon, vagy aznap mutatná ki igazán, ha lenne valami....

Úgyhogy ne örüljünk!! Azt mondta, ha akarom elkezdhetem szedni, de akkor legközelebb csak 1 hét múlva teszteljek, ha addig nem jön meg.

SZóval kiváltottam a gyógyszert, de szerintem nem kezdem el, csak akkor, ha pár nap múlva lenne egy poz. tesztem.

Úgyhogy várakozó állásponton vagyok.....
Azért vettem egy tesztet, pá nap múlvára, ha kell

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Bea, jetski-t szerintem az aproneten is meghirdetheted, de szerintem keress rá a google-ben a "jet ski eladó" kifejezésre, és ott majd látod, hol hirdetnek!!

Kép

Kép

hoppá

Musz, Málna, holnapra egy kalappal! :lol:

Málna, barnázol még??? Jól gondolom, két nap múlva kellene megjönnie?? Nekem akkor. Úgyhogy lehet, hogy most veled leszek egy ciklusban! :lol: (Ha már Sziszi így elnyargalt :lol: :wink: )

Kép

Kép

hoppá

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok! :D
Kedden délután jöttünk haza a kórházból. Még nincs rendes tejem, de szopizunk. Jó baba, de nem szereti a kiságyat. Majd belejövünk.
Mindenkinek köszönjük a gratulációkat. Meli, GRATULÁLOK a kisfiadhoz nagyon aranyos. Valahogy éreztem, hogy megelőztök bennünket. :lol: A lényeg az egészség!

Sziszi, Hoppá csak nagyjából olvastam bele, de drukkolok nektek.
Mindenkinek üdv. Mamen és Emese :P
mamen

Sziasztok!

Mamen
Üdv. ujra közöttünk :lol: A tejcsi be fog indulni, csak minél többet tedd cicire Emesét :wink: Pihizz sokat :wink:
Ja, és még egyszer gratulálok a szépséges Emeséhez :lol:

Málna
Sajnálom, h nem jött össze ebben a hónapban sem.

Viki
Nálad még lehet korai tesztelés is, hiszen nem jelentkezett piri :wink:

Musz
Olyan édi Esztibaba abba a rózsaszin kiságyban :lol: Uuuuugy birom azt a kerek pofikáját :lol: -csakugy mint Gabi Esztijének. A multkor aludt mikor megálltunk náluk, pedig ugy megnyomorgattam volna :lol: Cumit még mindig nem fogadja el? Vagy nem is próbálkozol vele?

Nálunk semmi különös, Lili végülis egész héten itthon maradt, talán-talán mostmár mulóban van a köhögése (2 huzós éjszaka után végre volt egy teljesen nyugis :lol: ), viszont most olyan, mintha Dani taknyosodna :? Sose lessz vége :roll: :shock: :?

Kép
Kép
mókuska

Musz: nagyon szép az új forgó, ezt még én is elnézegetném esténként :wink: Vizsgára nem viszed Esztit magaddal? Tudod csak az erősítés miatt, Ő mindig jól súgott eddig.
Málna: na majd neked is egy kalappal, hogy haladsz a tanulással? Én nem terveztem tesztelést, csak vasárnap repedtem, most még értelmetlen is lenne. Tart még a barna? Hátha csak ez lesz, és nem piri :twisted:
Mamen: üdvözlet itthon! Képeket majd kapunk? Tudom ne legyek telhetetlen? Segítséged van még? Kiságyat Muszék sem szeretik, lányok ezek szerint ilyenek manapság.
Mókuska: jobbulűást nektek, elég kiborító lehet ez a vég nélküli takonykór, de hátha a tartós jó idő majd elfújja jó messzire a bacikat!
Sziszi: de rendes kislány vagy, hogy hallgatsz ránk, tényleg vigyázz magatokra, egyébként egy teljesen hülye kérdés, érzel valamit?
Kata: hát a repiszuri kicsit tényleg bekavarhat, bár én nem hiszek benne...és kívánom, hogy tényleg más miatt és sokkal erősebb csíkjaid legyenek mondjuk két nap múlva.
Duphastont utána pedig kezd el gyorsan szedni az csak segíti a megtapadást.
Bea: merre? ma mi lesz a vacsi? Voltatok sétálni?
Jövök még!

Andi
candi

Candi
Gyomorégés néha van, az már volt pár napja (gyanús is volt), majd elalszom szinte egész nap. Most a gyógyszer még fokozza.
Ha beveszem az utrot utána fél órával úgy szédülök, nagyon rossz.

Mamen
Szia.

Hoppá
Vasárnap reggel tesztelj egyet. :wink:
Biztos pozitív lesz, én szorítok nagyon.
Vendég

jó estét!

Ez tök jó, hogy ennyien vagyunk újra :D :D :D :D

Icus
lényegében már nem az első oltás, mert azt még a kórházban megkapta. Amire én vittem, úgy az első. Olyan szépen beszélgetett, és mosolygott, na de amikor le kellett fogni, már hangolt az oltásnál már ordított :shock: :shock: de csak amíg fel nem emeltem, azután az öltöztetést "végigpanaszkodta" :lol:

Mamen
üdv. újra köztünk :D :D :D
Kiságy, hát jobb ha sikerül odaszoktatni :wink: :wink: Tejcsi meg beindul, ne görcsölj rajta, tedd többször cicire én is csak azt tudom mondani. Van valami homeós bogyó ami serkenti a tejtermelést, állítólag jó. Nevet biztos fog tudni mondani valaki :D Tea is jó, bár az ízét nem minden gyerek szereti :? :? elég szépen átmegy a tejcsibe is.

Hoppá
sikerült elég bunkó dokit kifognod :? :? :? A teszt fog kelleni :wink: :wink: :wink: és a Duphastan is :wink: :wink:

Sziszi
na a tornáról már meggyőztek a csajok :wink: :wink: :wink:
Emelés, addig amíg a méh nincs kiemelkedve a medencéből addig nem tudod megemelni magadat!!! És az kb. 14-16. hét környéke, nálad mivel már nem első terhesség 1-2 héttel lehet előbb :wink: :wink: Én Krisztiánt az utolsó pillanatig emelgettem :oops: :oops: csak hosszú távon nem cipeltem őt.
Amire vigyázz próbálj ne hasból emelni :wink: :wink:

Candi
van még kiadó gólya, csak szólj :D :D :D táblában is ki tudja szélesíteni Málna a zebrások sávját, és utána a kismamás részt :wink: :wink: ott már eléggé leszűkült az állomány :shock: :shock:

Bea
hát ahogy olvasom anyósból nem lett kisunokáért bolonduló nagyanyó :shock: :roll: szégyelje magát. Nem tudja mit veszít :lol: :lol:

Málna
sajnálom a barnázást, de hátha beágyazódás :wink: :wink:
Máté ügyes nagyon. A bölcsibe meg még előbb le fog szokni a pelusról :D :D :D

Vvviki
ha még nincs mensi akkor még van remény :wink: :wink:
Neked az mostanában beállt már nem???

Musz
Eszter nagyon édi :D :D :D reklámozd neki, hogy a névrokona kis ügyes ha a kiságyról van szó. Tegnapelőtt este is elaludt cumival magától 8 órakor, és fél 5-kor kelt. Én egyhuzamban aludtam 7 órát, hát annyira jól esett :D :D :D
Vizsgádhoz egy kalappal :wink:

Málna
az utolsó mondat Neked is szól :wink: :wink:

Na és akkor magunkról. Esztike 6360g és 62,5 cm
A lábtartása már sokkal jobb :D :D
Ja, és olyan jót mosolyogtam. Itthon nem szeret hason lenni. Elvan kb. 5 percet, de csak fordítja a fejét hol ide, hol oda. Na a dr. nő ahogy hallgatta ott könyökölt és felemelt fejjel nézelődött :shock: :shock:
Itthon miért nem nézelődik????

Na, megyek alukálni, jó éjszakát mindenkinek!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi: gratula a kisasszony hősies viselkedéséhez, nagyon szépen növöget. Ez volt az első ilyen ügyes éjszakátok? Most nézem már Eszti is 2 hónapos múlt, jesszum pepi, hogy megy az idő.
Gólyát küldheted, van helye itt a kertben, amíg használatba nem kerül, macsekok csaknem vadásszák le.
Sziszi: kitartás az aluszékonysághoz, hétvégén hátha lesz időd előre is aludni. Bár ezt gondolom Tomival kell megbeszélni. Tünetek akkor már jó korán jönnek, remélem nem lesznek nagyon durvák később.
Kata: ennyire elszontyolódtál? Nem jelentkeztél most este :roll:
Jó éjt mindenkinek, reggel benézek!

Andi
candi

Jó reggelt,

nem, nem teszteltem ma. A holnap reggelt még nem tudom, lehet, hogy inkább csak vasárnap. De lehet, hogy akkor sem. Most megint elment a kedvem. :? Nem is érzem magam terhesnek...
Mai hőm még mindig a szokott idő előtt: 36.95.

Icus, kérdezted, mivel mérek hőt. Sima higanyossal, csak amikor se nem 36.9 és nem is 37, hanem pont közötte van, akkor írok 36.95-öt, mint ma is. Hát azért tudjuk itt páran, hogy ez nem igazán babás hő...
Dobok egy hőgörbét:

Kép

Sziszi, mi újság? Új vagy erősödő tünet? Látod, nagyon jönni akar az a gyerköc, már időben jelzett neked: Hé, anyuci, figyelj, jövök. Készülj fel ismét nem hagylak majd éjjel aludni, betojok, a vacsid legfinomabb falatjánál.... :lol: :lol: Tudom, ezek mellett is tárt karokkal fogadod az összes herce-hurcát, mint ahogy itt mi mindannyian. Én is már alig várom, hogy nagyokat ok...jak :lol:

Néha én is álmos vagyok, a kórházban meg majdnem kijött belőlem az ebédem, de tudod, lehet, hogy csak ügyesen produkálom ezeket. Tegnap kicsit fájdogált a pocim, most semmi. A gyomrom délelőttöl délutánig hullámokban sz@r volt.... De lehet, hogy csak a délelőtti csokitortától.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, tudni akarom, megint feleslegesen csinálom a fesztivált, vagy tényleg van ez valamiért!? ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom a hülye bizonytalanságot :twisted: Bocs a kirohanásért...

Musz, Málna, kamionnyit a mai vizsgához, bár úgyis ügyesek lesztek, mint mindig.... :)

Málna, barnázás elmúlt?? Mi újság?

Candi, remélem a gólya feléd is elrepült, és pár nap múlva poz tesztes fotót fogsz feltenni.

Mamen, üdv itthon, képeket kérünk! Meg, ha nagyon ráérsz, :lol: kicserélheted a vonalzódat, mert ott már túlhordtad Emese-babát!

Plutó, tök jó, hogy tudsz jönni ilyen gyakran. Rendes gyerkőceid vannak. Szoktasd Esztikét a hasonfekvéshez, majdcsak megszokja! :wink:

Viki, mensi????

Bea, jet ski hirdetés?

Nektarin: pocakfotót kérünk!!

Mókuska, te is tehetnél fel képet (persze nem a pocidról :lol: ), hanem a gyerkőcökről!

Kép

Kép

hoppá

ÁÁ, nem jót tettem fel, itt a jó:

Kép

Kép

Kép

hoppá

jó reggelt!!!

Hoppá
bár szakértő nem vagyok, de miért ne lehetne ez a görbe-babás görbe???Ez alapján még ma is csak 10 napon vagy a pé óta :shock: akkor meg még nagyon jók vagytok. És hiába bunkózott a doki, akkor is van egy halvány pos. teszted, úgyhogy a hétvégén csinálj újat, az már szebb lesz :D :D
Most milyen érzékenységűt vettél?

Candi
Neked hogy van az allergiád?már beindult a szezonja :shock:

Na mindenkinek szép napot!!!
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Plutó, ugyanolyat vettem, (20-as érz) mint ami pozitívat (nagyon halványkát) mutatott :lol: Apa azt mondta, vegyünk a DM-ben egyet, ami tavaly poz. lett, hátha az bejön. Annak nem tudom a nevét, mosolygós arc volt rajta.

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!
Kata: ne add fel már, szép a görbéd, hőmérősöknél ezeknél sokkal cifrábbat is láttam és babát jelzett mégis. Szar is ilyenkor, hogy minden tünet nem tünet tünet...szóval érted ugyi?D e drukkolunk és te is légy optimista jóóóó.
Gabi: allergiám köszi él és virul, ilyen szép napsütéses száraz időben tombol, úgyhogy zsepivel és szemcseppel fel vagyok szerelkezve, és tüsszögök naphosszat. :?
No megyek dolgozni a fene sem tudja, hogy most milyen idő lesz ma, tegnap nem sültem meg délelőtt az tuti.
Szisztok!

Andi
candi

Gabi
Köszi a jótanácsokat emelgetés-ügyben :wink:
Tomi ma reggel is cipeltette magát az oviban, de csak 2 percet. :lol:

Hoppá
Semmi gáz nincsen azzal, ha kirohanásaid vannak ilyen helyzetben. Mindenki így reagálna: :twisted:
Totál megértelek, de muszály még várnod.
Én a görbe alapján vasárnap reggelig várnék. Csak azért, hogy ne legyen megint halvány vagy kétes eredményed.
Nekem a beágyazódás utáni 4. napon lett halvány.

Nekem sem biztos, hogy lesz kistesó január végén, csak megint elindult valami és próbálok nyugodtan várni 2 hetet :roll: :twisted: , ami iszonyú hosszú. Az is lehet, hogy akkor közlik a rossz hírt :cry: .

Candi
Tünet: gyomorégés. Semmi más, de ez is elviselhető. Viszont a mellem most nem érzékeny :shock: , az előzőnél be is sötétült és nagyon érzékeny lett, a nyárinál is fájt.

Többieknek puszi, megyek dolgozni.
Ma csak délig leszek, ha tudok végezni.
Vendég

Sziasztok!

Hoppá

Ebből még simán lehet baba !!Nincs is hőingadozás, sőt szerintem 14.-én volt beágyazódás :wink: A hétvégi teszthez drukkolok!

Sziszi

Ne légy negatív!Nem lesz semmi baj, januárban babázol!!

Nekem ma reggel megjött, a kedvem meg elment...Az egésztől.Tegnap este írt emailt a hugom barátjának a nővére. Spanyolországban laknak, és amikor 8 hónappal ezelőtt szült kölcsönadtam neki egy csomó mindent. Holnap jönnek haza látogatóba, és megkérdezte, hogy kell e nekem a sterilizáló...mert neki igen, megint babát vár...Gyorsan gartuláltam, és mondtam, hogy használja nyugodtan.Aztán kikapcsoltam a gépet. Egy másik barátnőm tegnap este szült.A harmadikat.Nem is tudtam, hogy terhes...Úgyhogy elég volt.Egy időre eltünök, úgyis van mit tanulnom, legalább ráfogom erre...Majd néha benézek,és a háttérből szorítok nektek!!

Puszi
Jók legyetek, és vigyázzatok magatokra!

málna2162

Málna :cry:

Voltunk már mindannyian ilyen rossz paszban. Ne borulj ki, sikerül majd mostmár mindenkinek.
Mi páran, akik még próbálkozunk, ugyanúgy érzünk mint te. Ezért is irogatunk ide, mert legalább van, aki megért. Mi segítünk neked :D és panaszkodjál nyugodtan.

Gyere és beszéljünk róla úgy könnyebb.

Néha én is visszahúzódtam :mrgreen: , tudod, de aztán ti adtatok erőt újra. Főleg Te és Hoppá segítettetek nekem. Most én mondom, hogy kicsit kapcsolódjál ki, aztán majd megint belefogtok újra.

Meg is ragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem Mindenkinek a sok bátorítást, tanácsot / függetlenül az állapotomtól. :!:

A Clostit meg szedjed, mert jó irányba haladtál Te is, csak nem húztatok bele jókor (bocsi, ezt írtad).

puszi, ne csüggedj, jön a kistesó :wink: !!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok,

Szisz, nem lesz semmi baj, pozitívan, tényleg.
Kata, ebből még bármi lehet, úgy ahogy Málna mondja.

Málna, teljesen megértelek, azt is, hogy el vagy keseredve, én is el voltam, gyere úgy ahogy te szeretnél, mert mindannyian kíváncsiak vagyunk rá, mi van Veled.
Megoldódik minden, hidd, el lehet, hogy még egy kicsit várni kell a tesóra, de biztos vagyok benne, hogy meglesz:)
Jó tanulást, én is azt teszem, a hülye szóbeli vizsgára:(
brrrrrrr
Mamen, jó, hogy itt vagy.
Candi, az allegria elég rossz, bár hála istennek engem annyira nem kap el.
Mókuska, jobbulást a gyerekeknek! Biztos helyre jönnek.
Gabi, annyira édes Esztike fotója:) zabálnivaló.
Melikém, remélem jól vagy.
Bea, év végén Hugi? :) Az jó.
Mindenkinek szép napot, én még megyek dolgozom, ja képzeljétek, nem is mondtam bedagadt egy kicsit a bokám, hát ennek egyáltalán nem örülök, pedig tornázom, oda figyelek a kajára, most egy hónapja nem is híztam, bár ma azért muszáj volt túrógombócot ennem:)
Szóval vannak erre ötletek, almanap?
Köszi előre is.

Kép
Kép
nektarin

hellóóó !

na végre, a melóból is tudok írni !!

én is voltam már úgy többször is, hogy elkenődtem nagyon !
szomorkodtam, sírtam, magam alatt voltam
lásd amikor a kedves drága Blöki írt rólam minden szemetet !
borzalmas volt tapasztalni, hogy itt mindenki ! látja amit írunk !!!!!!
és azt ír ide amit akar !!!! :evil: :evil:
itt életekről és sorsokról van szó, ez nem bájcsevegés :shock:
ne adjétok fel !l !!! mondani könnyű, tudom
már azok a kérdések sem gázolnak a lelkembe ( annyira ) amelyek arra irányulnak hogy MIKOR LESZ MÁR GYEREKED
lehet hogy én vagyok érzékenyebb az átlagnál, de a környezetemben mindenkinek babája lesz, még a szomszéd házban lakó kutyusnak is :roll:

piri sehol, semmi piris vagy babás tünet
a pirim beállt szépen, erre most késik, a tesztem meg negatív
kezdődik előlről minden megint..

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziszi
mindannyian drukkolunk hogy minden rendben legyen !!!
próbálj meg pihengetni !!!

Nektarin
túrógombóc, nagyon imádom !!!! 8) 8) 8) 8) 8)

Mamen
klassz hogy itt vagy megint !!!
a legjobbakat kívánjuk Neked és Emesének !

vvviki

Sziasztok!!Málna!!Ne MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!! :cry:
Most miért csinálod ezt?
Én is csak biztatni tudlak téged!! :wink: Nyugi,és csak türelem! :) Tudom,hogy nem egyszerű a téma,de nem kell rajta görcsölni!Lazán kell felfogni
Én is már kezdtem feladni,és tessék,lássék!! :wink:
Veled vagyunk minannyian,és ÉRTED izgulunk!!
És még azokért,akik ANNYIRA szeretnének babát!
Candi!Este várlak!
Kata!Fel a fejjel!!Szoritok neked!!(is)!Várlak téged is este!!Átugrassz?? :wink:
Dóri!!!!!Hol vagy?Most ezt úgy kérdeztem,mintha nem lennénk mindennapi kapcsolatban!!De a többiek nevében kérdezem! :)
Anyusziszi!HAJRÁ!!! :)
Plútó!!!Hogy lehet,hogy ennyire nagy a babád????Mivel eteted?Turbós tejjel?? :wink:
Viki!Ne izgulj!Neked is sikerülni fog!! :wink:
Nyugodjatok meg!!Ebben az évben MINDENKINEK sikerülni fog,aki akar babát!!
Lehet,hogy nekem is?? :oops:
Most mennem kell!Ha tudok este még jövök!Szép estét!

Kép
bea27

jó estét!
Málna: nehogy eltűnj én is ezt mondom, nálam hosszabb ideje senki nem vár itt, és nekem még csak bíztató hónapjaim sem igazán voltak, ha itt a mélypont egy-két nap szünet, de aztán megint jövök, próbáld meg Te is így , lehet másról is dumcsizni és lehet erőt meríteni mások történeteiből. Ugye nem mész messzire nagyon?
Bea: megyek este, mi lesz a vacsi?
Sziszi: érdekesek ezek a tünetek, de azt mondják ugye, hogy minden terhesség más, és ez a babuci már kapaszkodni fog rendesen!!!!!!
Viki: hányadik napon vagy most? Mi lesz a következő lépés? Mégegy teszt? Vagy dokibácsi megkukkol?
Lányok nagyon eluralkodik rajtunka negatív hangulat, ezt nem szabad hagyni, itt vannak a már megszületett gyönyörű gyerekek és a többiek is már valahonnan kukkolnak, fel a fejjel, ne ezt a búval bélelt társaságot lássák na.
Eszti: nem üldögélsz sokat a lábadat lógatva? Nem lehet néha felpakolni valahova?
Dóri: tényleg merre kóricálsz? Rég nem írtál nekünk. És Gerdát is rég láttuk :wink:

Andi
candi

Hello, ezt nem hiszem el, Viki után írtam egy hozzászólást, és most nincs sehol! :shock: ??? Pedig leírtam Málnának, hogy mi lassan 3 éve próbálkozunk, és akkor még nem beszéltünk Candiról!!!!!!
A francba, hogy eltűnt, pedig szívhez szólóan írtam Málnácskánknak!!!!!!!!! :wink: Arról, hogy mindannyiunknak vannak sz@r, meg még sz@r@bb pillanatai, amikor úgy érezzük: mindenkinek összejön, csak nekünk nem..........

Sziszi, jobb már az Utro mellékhatása? Na, ezt jóómegaszontam :lol:

Bea, mi újság jet ski ügyben? Feltetted valahová a hirdetést??
Nincs még skype-od???

Lányok, van valakinek skype-ja???
Musz, téged felvettelek már parnernek, de nem jelöltél vissz :roll: !

A madaras tecsóba van most mikrofonos fejhallgató 399 Ft-ért, szerintem annyit mindenki kibír. És olyan, mintha telefonon beszélnél, csak ingyibe van! Bárki letöltheti!!

Meli, lassan ti is hazaértek, remélem jól vagytok, és minden rendben Pici-Dinivel. (bocs, ha nem fogjátok így becézni)

Candi, szedsz valamit az allergiádra? Én nem akarok, mert attól tartok, hogy akkor mindig szednem kell....

Viki, tuti, hogy nincs ott bent babó :roll: ??????????????????? Teszt?????

Ha szombat estig nem jön meg, hajnalban tesztelek. (elvileg vasárnap kéne megjönnie, de addig úgysem bírom ki............

Majd jövök még, remélem többen leszünk.

Lányok, olvasgatok más fórumokat is, naponta 2-3 oldal megtelik!! Ne legyünk mán ijjen béndzsák :lol: !!!!!!! Írgyunk mink is többet!!!!!

Kép

Kép

hoppá

Én igyekszem Kata! :D Csak nincs a munkahelyen net sajna, mondjuk akkor nem is sokat dolgoznék.
Alergiára homeopátiás bogyót szedek, mikor épp nem felejtem el / ez van most /. Elég jól hatnak, csak időben kell elkezdeni, szemcseppenteni kénytelen vagyok rendesel. Régebben keményebb gyógyszert szedtem, de inkább lemondok róla és szenvedek, mint azok a mellékhatások :shock:
Vasárnap reggel itt fogok kukorékolni, hogy hlljam a jó híreidet.
Skype.-om van, inkább azt szoktuk használni, mint msn.-t, jobban bevállt.
Olvadgatsz csak máshol, vagy részt is veszel?

Andi
candi

Na jövök én is oldalt telíteni :wink: :wink: :wink:

Na, akkor most én is őszinte leszek, remélem nem baj. Volt idő amikor én is kevesebbet jöttem, ill. olvastam, és nem nagyon írtam. Ez még a terhességem alatt volt. Az ok pedig pont az, hogy szinte bűntudatom volt, hogy nekünk könnyen sikerült Esztike. Rossz érzés volt a többiekkel szemben :cry: :cry: :cry: legjobban pedig Hoppával szemben, mert ő lett volna az én párom :cry: :cry:

Viszont most beindultak megint a babára váró lányok, teli optimizmussal, és így én is szívesebben jövök. Mert nagyon megszerettelek benneteket, szuper kis csapat ez :wink: :wink: :wink:
Szóval remélem nem válik ki senki megint!!!

Málna
Te is szinte a topic kezdésétől velünk vagy, nagyon hiányoznál innen, úgyhogy ha tudsz azért gyere, és tényleg bármiről beszélhetünk. Sajnálom, hogy ez a hónap sem lett a tiétek, de egészséges vagy, van pé-d, és ez tök jó. Jó ez az idő rengetegnek tűnik amennyit vártok, de a tökéletes kistesó még várat magára, de az lesz, és ami a lényeg LESZ!!!!!! Úgyhogy fel a fejjel!!!!

Bea
a turbó tejen olyan jót mosolyogtam :wink: :wink: :wink:
Pedig most már 3-4 óránként szoptatok, nem úgy mint az első hónapban, akkor volt, hogy másfél óránként is képes volt szopizni :D :D

Hoppá
nekünk van skype, és msn is :wink: :wink: :wink:
Én szeretem mindkettőt :D :D

van még itt valaki, még később visszajövök egy kicsit, csak elszáguldok fürödni, és hajat mosni :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na végre :lol:
Szia Candi, megírhatnád a skype nevedet, akár priviben is, és akkor rádkeresnék.. Candi meg a rendes neveden ne találtalak!!! Pedig már kerestelek!!

Jó lenne, ha vasárnap jó hírre ébredhetnénk!!! Úgy szeretnék.... A kórházban egy ismerősöm összehozott a szülészet vezetőjével, egy szülésznővel, ő mondta tegnap, hogy igenis álljak pozitívan a dolgokhoz!! tt bőgtem, mert elmeséltem neki mindent, és kissé kiborultam, hogy milyen sz@r minden. de mára elmúlt. Próbálok hinni benne, hogy IGEN, nekünk is sikerülhet...

Más topicba nem szoktam írogatni, eddig kb 2x szóltam hozzá, amikor valaki hajnalban bejelentette, hogy pozitívat tesztelt, és sokáig nem jött senki. Én meg gratuláltam neki, mert rlőző nap olvastam, hogy másnap tesztelni fog... Rengetegen vannak, akiknek most lett poz. a tesztje!!!!!! Jó lenne, ha ez a május ilyen szempontból

Májusi eső csíkos zebrát ér

azlogenként vonulna be a történelembe!!!

Kép

Kép

hoppá

Candi
A homeós bogyót az allergiára szakember ajánlotta, vagy magadtól szeded? Azok is csak enyhítik a tüneteket? Nagyon gondolkodom rajta, hogy a páromat elküldöm egy homeopátiás dr. nőhöz, ha az jobb mint a gyógyszer :cry: :cry: :cry: A 12 hónapból 8-9 hónpot biztosan gyógyszerezik, és ez így azért nem jó :cry: :cry: Ráadásul folyamatos gyógyszer mellett (Xyzalt szed) tavaly ugye asztmás rohama is volt :cry: :cry: most arra is folyamatosan használ gyógyszert

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Plutó, pedig hidd el, én annyira szívesen olvasom a híreket, képeket is örömmel nézegetek!!!!!!!!!!!! :wink: Nincs tőle semmi bajom, hidd el! Elfogadtam, hogy akkor nekünk nem jött össze, sajna ez van, és előre nézünk!!

Persze van, amikor megint pesszimista vagyok (főleg vasárnap, ha nega lesz a tesztem :? ), de pár nap, aztán okés minden!!

Úgyhogy mesélj, dobj fel képeket!!

Puszi

Kép

Kép

hoppá

Plutó, írtam vissza, megírtam az én skype nevemet, a tietekből 65 db Van!!!!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Sajna még nem vettem fülhallgatót, de holnap beszerzem, aztán ezerrel mehetünk skype-olni!!

Kép

Kép

hoppá

Gabi: nekem annak idején egy ismerős dokinő javasolta ezeket. Apát küldd el homeos dokihoz, azok jobban beállítják neki alkatilag a szereket, meg a dózist. Sajnos ez egy ilyen nyavaja, hogy egész életünkben már együtt kell élni vele, de ha lehet enyhítsünk, az a sok gyógyszer meg jó, de baromira kikészíti az embert. Én zyrtecet szedtem, de remegtem tőle, na akkor lett elég.
Kata. nem találtál mi? :D , na majd jól meglepődsz, ha elárulom a címemet. Megírom priviben ok?
Én is nézegettem tegnap, hogy mennyien lettek babások az utóbbi hetekben és néha egész lehetetlennek tűnő helyzetekből is. No tessék úgy elaludni, hogy a leendő babusodról álmodsz. Ezt a nagynéném mondja nekem mindig, ő 46 éves koráig igyekezett lombikkal teherbe esni, sajnos nem adta meg neki az ég ezt , a mai napig fáj neki, de azt mondja mindig hinni kell benne.
Na majd még jövök később!

Andi
candi

Candi, már be is jelöltelek, már cska te jössz

Kép

Kép

hoppá

hellóóó !

Gabi
gyere annyiszor amennyiszer csak tudsz ! :D :D
és rengeteg képet kérünk minden anyucitól !!
bennem ez tartja a lelket, hogy ha másnak összejött, akkor nekem is össze fog jönni !!!! :D :D
a más örömének is tudok örülni, ha már nekem nem jó, akkor legalább másnak legyen az !!!
allergia rettenetes dolog ! anyum és tesóm is allergiás :cry:
párod volt már allergiateszten?

Kata
vasárnap hajnalban rajtad a világ szeme ! :D :D
néha az jár a fejemben, hogy milyen jó lenne arra ébredni, hogy itt a topikon minden babára vágyó zebrás tesztet produkálna !! egy hatalmas bébibumm lenne ! :D :D
nagyon jó a szlogen !!!

Andi
hétfőn kellett volna megérkeznie ennek a bosszantó nőszemélynek, pirinek :evil: :?
az a fura, hogy semmilyen tünetem nincs sem babára, sem pirire !
még várok a jövő hét közepéig, ha addig semmi, akkor teszt és doki

vvviki

Meli, ha tudsz, jelentkezz és számolj be rólatok !!!!!

vvviki

Kata: mégegyszer jelölj, jó? Valamit elnyomtam most nem látlak.
Viki:de azért megeresztesz még egy tesztet majd?

Andi
candi

Plutó, találtam egy olyan címet, bejelöltem Pástón, remélem ti vagytk!!!

Viki, tesztelj előbb!! Lécci, lécci, lécci, hátha

Kép

Kép

hoppá

Andi
nekem anyum szokta mondani, hogy én is két év után jöttem össze nekik, úgyhogy nem szabad szomorkodni !az a baba jönni fog !

vvviki

Candi, nálam már ki vagy pipálva!!!!!!!!!!! :shock:

Kép

Kép

hoppá

Kata, lehet, hogy nem bírom ki és előbb tesztelek..

vvviki

Viki, van skype-od?

Mindenki jöjjön skype-olni!!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Na már mindenki elment aludni, akkor én is megyek :wink: :wink:

Jó éjszakát és szép babás álmokat!!!
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

ó éjt, holnap jövök.

szép álmokat!!

Kép

Kép

hoppá

Ó=JÓ

Kép

Kép

hoppá

Gyors hőjelentés :? : 1,5 órával a szokott idő előtt, nyitott szájjal való alvás után 36.75 :cry: Nem tudom, más lett volna-e, he nincs eldugulva az orrom, és csukott szájjal alszom. Majd 3 óra alvás után mégegyszer mérve: 37.15 :?

Holnap kiderül.... Megint hajnalban fogom megcsinálni, az tuti, úgyhogy ma korán le kell feküdnöm, hogy kialudjam magam..

Megyünk vásárolni, majd jövök.

Nálunk nincs túl jó idő, nálatok???

Mókuska, felvettelek skype-ra! :wink:
Jó volt tegnap dumcsizni egyet :wink: !!!!

Kép

Kép

hoppá

helllló !!!!

hol vagytok ??????

vvviki

Hello, én itt, de ma senki nem volt :cry:
Piri? Nincs? Tesztelj!!!!!!!!! Plízzzzzz

Kép

Kép