Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETŐ
dezsina

Vendég

Na végre valaki elvitte ezt a LAPTETŐ-t..

Komolyan mondom, mikor megláttam, hogy az a hosszú irományom nem vitte el, megfogadtam, mig valaki el nem viszi nem írok újra!

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag, ne viccelj, miert kersz bocsanatot :?: Az a csoda, hogy igy talpra alltal. Biztosan lesznek meg kemeny helyzeteid, de eljon a ti idotok is :!: :!:

Hanna, a majus a legszebb honap :wink:

Brummi, nagyon gondolok ratok :!:

Panda, legyen a szules eleted egyik legszebb elmenye :!:

Dezsikem, egy lusta, keson beagyazodott babot kivanok neked most szivbol :!: Kitartas :!: Es abba ne hagyd a gyogyit :!:

Kép
katavirag

Katavirág: igen tudom, mindenki ezt szajkózza - meg hogy testileg is hogy pattogok már.. :roll: De azért ciki érzés, amikor érzem hogy elhatalmasodik rajtam a düh..
És nem tudok kitörni mint az Etna.. :( :shock: :twisted:

Amúgy úgy néz ki nem genetikai volt a bibi, írtam egy dokinak a neten, s vissza is írt.. Valószínüleg embrionális korban volt valami difi

(hasi uh-n írták: "jobb veséknek megfelelően egy echodús közepű cystákkal körülvett képlet ábrázolódik, a bal vese echodúsabb, 11x14mm-es pyelectasia, kezdeti ureter tágulat látható, a parenchyma kissé vékonyabbnak tűnik."
Majd erre az orvos írta: ez az elváltozás olyan fejlődési rendellenességnek tekintendő, amely a ma ismert eljárásokkal nem befolyásolható, nem gyógyítható eltérés ... A cystás dysplasia azt jelenti, hogy a vese helyett egy működésképtelen, cisztákból álló szövetté elfajult képlet jön létre az embrionális vesetelepből ... - plusz még azt, hogy javasolják a vese kivételét .. magyarul, ha kihúztuk volna végig, fektethettem volna a műtőasztalra.. :( )

Jelentem: ragyásodok.. húhh - újra serdülök :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis* - ne szabadkozz kérlek senki előtt!!!!!!!!Akár kismama, akár nem. Ez természetes, hogy így érzed - sőt, őszintén szólva kicsit csodálkoznék, ha másként gondolnád. Én a babák elvesztése után semmi mást nem láttam magam körül csak a várandós anyukákat. Olyan volt, mintha az egész világ várandós lenne, csak én nem. Aztán ez elmúlt. Pontosan akkor, mikor egy nagyon-nagyon kedves ismerősöm lett kismama - teljesen összeomlottam.....aztán összeszedtem magam/magunk, és próbáltam örülni az új kis életnek. Nagyon nehéz volt - de sikerült. Őszintén. Bár azért a leginkább akkor tért vissza az életkedvem mikor újra várandós lettem - s ez mindenkivel így lesz. Nyilván nagyon ügyes és jókedvű itt mindenki, de akkor olyan könnyedség lesz úrrá rajtunk amit addig nem is igazán ismertünk. Ha erre jártok el ne mulasszátok, hogy bejöjjetek hozzánk!!! Tessék megcsörgetni, és navigálunk szívesen!!!!!! Várunk titeket - a tavasz különösen szép itt Cákon!

Dezsina - sajnálom a tesztet nagyon. Jó látni a bizakodásodat! (meg a tervezgetésedet is mellette - erős csajszi vagy az biztos)

Kép

Kép
julika79

Szép napot mindenkinek!

Kis*,
amíg nem derült ki, hogy nálunk mi a bibi, miért nem maradok spontán várandós, én is minden kismama és kisbaba láttán küzdöttem a könnyeimmel, hogy neki miért, és nekem miért nem...szerintem ez természetes. Zavart, mert igazából nem az ő örömük bántott, hanem az, hogy nekünk miért nem sikerül. De aztán ez elmúlt, sikerült rajta túljutnom.

Dezsi,
sajnálom azt a fránya tesztet :?

Nyulasz,
grat az időponthoz, az mindjárt itt van :) Vérvétel nálunk alapon nem lesz, teszt, és ha bizonytalan az eredmény, akkor kell menni vérvételre, legalábbis ezt mondta a dokim.

Hanna,
május mindjárt itt van :) Ha most nem sikerül, mi is akkor megyünk legközelebb

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Gizmixxx, 3 hónap a gyógyszer hatóideje, vagyis ennyi idő alatt teszi rendbe a dolgokat. Pajzsmirigyed rendben van?

allegrobarbaro

Pandus,
http://www.antsz.hu/portal/portal/latog ... 80117.html

Itt frissítik, hol van még látogatási tilalom, és így gondolom, apás szülési tilalom is.

allegrobarbaro

sziasztok!

nyuszi: nagyon közel van a hisztero és a lapar ideje :wink: drukk+++++

dezsi: én még nagyon drukkolok tovább++++ remélem, csak a babák lusták. már most agyon idegesítik az anyjukat :wink:

kis *: megértelek. ölelést küldök neked. ((((((((((kis *)))))))))))

julika: most nézem, hogy cáki vagy. jó pár nyáron kőszegen nyaraltam az utóbbi években, nagyon kedvelem azt a környéket.

alle: drukk+++++

csibe:????

katica
katica30

Kis-csillag!
Asszem itt mi mind megértjük amit éreztél,ne hibáztasd magad,az lenne a fura,ha semmit sem éreznél.Ezen meg mindannyian átmegyünk,néha nehéz elfogadni,hogy miért velünk történnek ezek a dolgok.És ezért jó,hogy itt vagyunk egymásnak,mert nem érezzük azt,hogy csak velünk bánt el így a sors,hanem látjuk,hogy kell küzdeni,hogy kell előre menni,mert van remény!

Katica!
Hamar lesz bizony,nem is bánom,jó lesz túllenni rajza.Neked meg már nincs egy hónapod sem,és kezdesz :wink:
Szeremcsére ma megjött,így már ez miatt sem kell aggódnom.

All!
A doki ezt mondja,mert ezt kell mondani.De ha negatív a teszt,akkor is bemehetsz vérvételre,van akit csak az nyugtat meg(mondjuk engem)
Vannak akik nem is tesztelnek,csak vérvételre mennek.De gondolom olcsóbb adniuk egy tesztet,mint ez a vizsgálat.De ezzel te ne törődj.Ha úgy érzed,mindenképp menj be.
Vendég

Dezsi!
Miért csak olyan soká találkozol a dokiddal?
Vendég

Allegro!
mennek a drukkok továbbra! Mindeképpen el kell kezdened a pozitiv szériát, hogy mi többiek csatlakozhassunk!

Csibe!
nem értem miért nem írsz ide :? Valaki szólhatna Neked a másik topikban (mondjuk Nyulasz, vagy KisCsillag :lol: ) hogy ide is kéne látogatni a haverekhez :D Mennek drukkok! és Neked is pozititvet kell tesztelni természetesen! Annyit gondolok Rád!!!

Katica!
jó lenne, de ma már fáj a fejem is és megy a hasam is, ami nálam a tipikus mesi jel! DE egyszerűen nem adom még fel, hátha! Szedem szépen a gyogyikat...
És látom már 1 hónapon belül vagy! Tuningold apukát :lol:

Lányok!
érdemes pajzsmirigyes vizsgálatot is kérni? Annak mi is a jele? :shock: :?: Már kérdezetem egyszer, de nagyon rossz a memóm :oops: Örülök, ha lapart megjegyzem a hisztóval :lol:

Nyulasz!
Nem tudom, holnap lövöm e el a másik tesztet... :? De holnap csak délután tudok bejelentkezni igazán. (na jó,annyira azért beugrom, hogy + vagy - lett) mert uramat viszem a kórházba. Nagyon elromlott szegény... :( :cry:
dezsina

Nyulasz!
azért, mert nálunk az a szokás, hogy bekövetkezik a nega teszt, utána megvárjuk a mesit. És utána megvárjuk annak ciklusnak a végét. És utána talákozunk. Az ugyi meg legalább 40 nap
dezsina

Allegro, hu te is varandos vagy :!: El is felejtettem a jovoheti +teszted :wink:

Kiscsillag, oleles :!: Szerintem Julikaval sokat kommunikalj, biztassatok egymast. Ti tudjatok igazan, mit jelent, amit ateltetek.

Dezsi :lol: drukkkk :!:

Nyulasznak, a poengyarosnak meg egy poen, bar lehet, mar ismeritek. Meg 1x jo hetveget :!:

Nyerhetsz 2 jegyet az Olimpiara Kinaba 2008-ban, ha valaszolsz a kovetkezo kerdesekre:

- melyik diak faradt vagy almos !!!

- melyik a ket fiu ikertestver ?

- melyik a ket lany ikertestver ?

- hany lany van a csoportban ?

- melyik a tanar ???

lehet, hogy te is otthon maradsz ???..... L

Kép
katavirag

Katavirág:
A csinosszoknyás-táncolósnéni-pénteki képet kifelejtetted..
Cserébe itt egy macsek :lol: :lol: :lol:

Nem tudom mit akartam írni.. :D
Jah! Besétáltam a kórházba :D (2 és 1/2 km) azt hiszem, a vádlimnak nagyon jót tett :wink:
Mást is akartam írni, de nem tudom mit :(
Annyira feledékeny vagyok - csinálok így ma megint kókusztekercset - nesztek, csorogjon a nyálatok! :wink: :lol: :lol: :lol: - de mindjárt feldobom a receptjét :lol: :lol:

HURRÁ PÉNTEK!!

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

KÓKUSZTEKERCS receptje - amúgy www.mindmegette.hu oldalról származik :wink: :D

1201871797.4777.doc

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsi,
a pajzsmirigyes dolognak általában semmi jele. Lehet persze hirtelen hízás vagy fogyás, amit az életmód nem indokol, de nálam pl. ez sem volt. És mégis alulműködik :oops:
Háziorvos kiír egy normál vérvételt TSH-ra, és ha az értéke a normál tartományon belül van, és kisebb 2,5-nél, akkor esélyes a baba. Egy szúrást szerintem megér.
Ha eltér,akkor endokrinológushoz érdemes menni, aki megnézeti az alhormonokat is, nálam prolaktint is néztek, és így 2006 decemberre sikerült kb. beállítani, illetve tavaly decemberben kellett utánaállítani a gyógyszernek, mert kicsit feljebb ment az érték.

Esetleg kérj egy inzulinrezisztencia vizsgálatot is, azt dietetikus vagy endokrinológus írhatja ki, tulajdonképpen egy terheléses cukor vizsgálat, 0-120-240 perces vérvétellel. Kibírható, de ha esetleg az inzulinod nincs rendben, az is gátolhatja a megtapadást.

allegrobarbaro

katavirág :lol: :lol: :lol:
jo a kép.... de asszem nem megyek olimpiára :lol:
na a mai termésünk:
ujonnan maja jobban szeret forditva feküdni a hordozoban
Kép Kép
Ma fogta élete első hóvirágaitKép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Nyulasz, szuperszóbikus ez a doki. Jó, hogy ilyen gyorsan mehetsz! Aranyos vagy, hogy visszacserélted a vonalzót Dezsire! :)

Deszi, a barátnőm spontán lett terhes, már 3 napja meg kellett volna jönni neki, csinált 1 teszte, és nega. Aztán 2 napra pozitív. A baba most tanul járni :) A hétfő még messze van!

Tegnap megkaptam a recepteket, minden rendben, az UH-n látta az őstüszőket, eleget is. Most jöttem vissza a gyógyszertárból. Hát, van a helyek között különbség, egy 40 ezres tételnél mondjuk 2 ezer ft, a János kórház javára, azért mentem oda. Néztem egy nagyot, a decapeptil egy jó nagy dobozban van, egy cipő is elférne benne. Acéges hűtő majdnem megtelt vele  Remélem nem kontárkodik bele senki. Long protokollunk van, így most jövő hét péntekig szuri, aztán UH, és utána aindul a többi szuri. Boldog vagyok. MOst valahogy pozitívabban állok hozzá, nem félek.

Apacs, nekem pont most kele rendelni progi szurit, látom nektek most kelt el, de kár….
Egy pocis képet lehet kérni tőletek?

Kiscsillag, az a tekercset most már ln is kipróbálom a hétvégén! Túl sokat néztem a fotón, az valahogy nem kielégítő  köszi a drukkot, és a munkahelyi tanácsot! Megértelek, ha kiakadsz kismamák láttára. Én is szoktam, de csak mostanában, pedig még csak 2 napig voltam kb terhes életemben… Ez nem a te gyengeséged, ez azt jelzi, hogy van lelked! .)

Katavirág, köszi szépen neked is a drukkot! Te olyan mázlista vagy, hogy elsőre sikerült! Neked van pocis képed esetleg, amit meg tudnál osztani velünk? :)

Katica, légyszi írd be neünk, hogy 2. lombik, február 8 UH. Köszi előre is!
lÁnyok, tényleg a decapeptil alatt még lehet házas életet élni?

Csokinyuff, Maja tündérke!

Pandaaaaaaaa??????????
Vendég

igen pandaaaaaa....?????!!!!! csak nem...
Vendég

Dezsi!
A Kiscsibéket ma délben transzferálták :D ...gondolom ezért nem írt az anyucikájuk :D
Katavirág!
Jó a kép! :lol: :lol: :lol: de én sem megyek olimpiára :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Neked is jó hétvégét!
Dezsi!
Ez elég fura,addig nem is tudod,hogy hogyan tovább?Minket a doki soronkívűl fogad,pedig vagy 20 percet benn voltunk,míg átbeszéltünk mindent.Zuradnak és apukádnak jobbulást kívánok.Szegénykém,most biztos nem könnyű,legalább az a fránya teszt csíkosodna!Nagyon drukkolok!!!!
Brumi!
Nem is cseréltem le a Dezsis vonalzót,csak odaraktam fölé a másikat :roll:
Hajrá deca,hajrá tüszők!!!
Kis-csillag!
Írom a címet,küldheted :D
Vendég

nyuszi: szívemből beszéltél, amit kis *-nak írtál :wink:

dezsi: gyógyulást kívánok az uradnak! holnap tesztelj, és várunk az eredménnyel!

katavirág: jó poén :lol: bár ismertem.

kis *: csorog a nyálam a kókusztekercsét. kezd édesség elvonási tünetem lenni teljesen.

csoki: de édes maja baba :lol:

brumi: beírtam :wink: és drukk a sok szurihoz!

lányok: köszi. bár ez csak közelítőleg egy hónap, ez attól függ, hogy mikor jön meg a márciusi mensi. most épp a februárit várom nagyon. napok óta fájogat, néha szúr a hasamba. még mindig a hormonok játszanak velem? vagy ilyen lettem a lombik után? :roll:

katica
katica30

Katica!
Melyikre gondolsz,ami a szivedből szólt,a küldöm a címet????
Vendég

...ja,és kérünk mensit Katicának!!!
Vendég

nyuszi: :lol: :lol: :lol: a mensit küldheted, köszi.

katica
katica30

oké,küldöm,nekem egy nap elég volt belőle,legalább tudom,hogy működöm.Aztán szenvesszen téged :lol: :lol: :lol:
Vendég

hű,csajok a másik topicban ahova írok,most lett egy kismamánk.Szép hcg-vel!!!Talán végre elindulnak a gólyák!!!!! :D :D :D
Dezsi!
Várlak holnap,bár nagyrészt nem leszek itthon,de mindenképp benézek.Mégegyszer jobbulást a család férfitagjainak,neked meg jó csíkosodást holnapra!!! :D :D :D
Vendég

Már én is kiváncsi leszek mikor jön meg az első mensi, na meg arra is mennyire lesz terjedelmes.. remélem nem kell mellé egy 300oldalas regény.. :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

láttok? a tilalom allatt lévő korházakban is bemehetnek az apák szülésre most volt a hiradoba. ha pandáék még egybe vannak biztos megnyugodott :D
Vendég

Még egyben... :(
Vendég

pandácska és nem mondott semmit az orvos?
Mikor kell befeküdni? És mikortól inditják be ha nem hajlando elindulni?
Vendég

Csoki,
Nem mondtak semmit, voltam ma is a ctg-n vannak fájások mégsem indul be. Pedig azt mondta a szülésznőm, mást ilyen görbével már nem engednek haza, de én mindig ilyet produkálok. Nem értem akkor miért nem akar jönni :roll: kedden megindítják, olyan jó lenne elkerülni...
Vendég

pandácska én egy hónapig hazajöhettem olyan görbékkel amit más szülés előtt egy órával produkál mivel én is mindig ilyet alakitottam...
Ne aggodj csak meggondolja magát.
szoritok.... :lol: :wink:
Vendég

Egesz veletlenul bekukk, egy skype hivas miatt, es hat nem megy nelkuletek.... :lol:

Hetfon jovok ujra, addig Dezsikem, tessek kerem szepen egy ilyenet proddukalni nekunk:
Kép

Panda, csak beindul keddig. Jo zenere tancolni kell.... :lol:

Kiscsillag, hat akkor itt a kep: (nem tettem most fol, gondoltam uncsi mar... :lol: )
Kép
katavirag

Kép
pandácska ezt kivánom neked!!!
sajnos pandamacit nem találtam :oops: Kép Kép
Vendég

Lányok!

Tanácsot kérek! Szerintetek ha nekem mostan fájdogál az alhasikám, amolyan "megjövősen", kirügyezett az arcom, és az idegeim is instabilak :lol: akkor lehet meg fog jönni? De még csak ma 3 hete a műtétnek..
Vagy lehet csak méhösszehúzódás? :oops:
Tanácstalan vagyok..

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt!

ET+14 nega :cry: :cry:

Nyulaszom!
Leveheted a káposztaföldi nyuszuszt :cry: :cry:
dezsina

Ó Dezsikém.Annyira sajnálom :(
Kép

...de léci,még hétfőig szedd azokat a bogyikat.Ellőtted ma a másik tesztet is?
Vendég

Csoki,
Aranyos vagy köszi :D

Dezsina,
Pedig neked külön nagyon drukkoltam :(
Kép

Kis*,
Sajna nem tudom a kérdésedre a választ. Lehet mensi :roll:
Vendég

Kis-csillag!
Sajnos én sem tudom.
Szia Pandus!
Mostmár küldhetünk szűlni?
Vendég

kis csillag az összehuzodások akár egy honapig is tarthatnak.... az szoptatás alatt intenzivek de mivel sajnos ez nálad kimaradt lehet azért huzodik...
nekem szülés után egy honappal megjött egy napra azota semmi kezdek aggodni lehet megint ketten vagyok Kép :roll: :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok,

Dezsi nagyon sajnálom :cry: . Apával mi zujs? Meguszta a kórházat?

Pandácska még mindig egyben?

Kiscsillag, sajnos nem értek hozzá.

Katavirág, hogy múlik az idő, nem sokára a 30. hetet töltöd :shock:

Kép

csibe
csibe32

Hajnoca, Csoki nagyon szépek a kiscsajszik :wink:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok

Nem történt semmi :D
Lehet csak frontokat éreztem, meg mondjuk tegnap elég sokat sétáltam egyhuzamban.. AMit tavaly augusztus óta nem igazán.. :D Nya nem baj - mensi még nem jött - de furcsa lenne 3 hétre.. Még akkor is ha nem szoptatok.. :oops: :oops:

Dezsi: sajnálom nagyon, és őszintén szólva nem tudom mit írjak..
((((((((((()))))))))) :cry: :oops: :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

kis dudorka szerintem ezt csinálja... Kép Kép
de mostmár aztán kikelhetne
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 0.8922.gif[/img]
Vendég

Kép
Vendég

Csoki!:)
elvileg ha szoptatsz akkor nem is kell megjönnie.... nekem még nem jött meg.De azért még lehetsz ketten!:)

Dezsikém!
nagyon nagy ölelés neked és ahogy Nyulasz is kérte szed még hétfőig a bogyókat,mert csodák mindig vannak!!!!!!!!!!!hozzánk is elért,ezért is lett a neve Míra=csodálatos.
Vendég

vikimi! Igen ezt én is tudom csak azt mondta a nőgyogyi a 6 hetes kontrolon ha nem jön meg még hat hétig akkor vissza kell menni :?
Kép
Vendég

Sziasztok,
Dezsi, sajnálom, de egy vérvételt mindenképpen csinálj!!! Akkor tudja az ember végleg lezárni és magában a "mindent megtettem, de nem sikerült " mondatot elfogadni. Ha nincs vérvétel akkor......
szóval könyveld el, hogy lehet, hogy nem sikerült és így menj vérvételre. Ez a mi véleményünk.
Brumm, sajnálom, de mindenképpen a gyógyszeres topicba tetem fel. Nemrég talán említette és senki nem reagált rá...:( A fene vigye el!!!:( :twisted: :evil:
Hár ismét 2x írok, mert a képfeltöltés után elszállt az üzi
Csibe neked is drukkolunk ezerrrreeelll...
most hírtelen ennyi..
üdv.
Apacs Kép rumlis pocak lesifotó

Kép
apacs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?