Sziasztok!
Nyulasz, szuperszóbikus ez a doki. Jó, hogy ilyen gyorsan mehetsz! Aranyos vagy, hogy visszacserélted a vonalzót Dezsire!
Deszi, a barátnőm spontán lett terhes, már 3 napja meg kellett volna jönni neki, csinált 1 teszte, és nega. Aztán 2 napra pozitív. A baba most tanul járni
A hétfő még messze van!
Tegnap megkaptam a recepteket, minden rendben, az UH-n látta az őstüszőket, eleget is. Most jöttem vissza a gyógyszertárból. Hát, van a helyek között különbség, egy 40 ezres tételnél mondjuk 2 ezer ft, a János kórház javára, azért mentem oda. Néztem egy nagyot, a decapeptil egy jó nagy dobozban van, egy cipő is elférne benne. Acéges hűtő majdnem megtelt vele Remélem nem kontárkodik bele senki. Long protokollunk van, így most jövő hét péntekig szuri, aztán UH, és utána aindul a többi szuri. Boldog vagyok. MOst valahogy pozitívabban állok hozzá, nem félek.
Apacs, nekem pont most kele rendelni progi szurit, látom nektek most kelt el, de kár….
Egy pocis képet lehet kérni tőletek?
Kiscsillag, az a tekercset most már ln is kipróbálom a hétvégén! Túl sokat néztem a fotón, az valahogy nem kielégítő köszi a drukkot, és a munkahelyi tanácsot! Megértelek, ha kiakadsz kismamák láttára. Én is szoktam, de csak mostanában, pedig még csak 2 napig voltam kb terhes életemben… Ez nem a te gyengeséged, ez azt jelzi, hogy van lelked! .)
Katavirág, köszi szépen neked is a drukkot! Te olyan mázlista vagy, hogy elsőre sikerült! Neked van pocis képed esetleg, amit meg tudnál osztani velünk?
Katica, légyszi írd be neünk, hogy 2. lombik, február 8 UH. Köszi előre is!
lÁnyok, tényleg a decapeptil alatt még lehet házas életet élni?
Csokinyuff, Maja tündérke!
Pandaaaaaaaa??????????