Erika!
Gondolom az elején elírtál, talán Harci helyett kerültem én a Káliba
Nem írtam az előbb, de Ákos nagyon szép értelmes kisfiú. Elég kacér szemei vannak, jól oda kell majd rá figyelni
Hát nem tudom, hogy pocakképet érdemes-e még feltennem, mert szerintem azért még nem annyira egyértelmű a helyzet. Akik közelebbről ismernek, azok szerint igen, de múlt héten a kollégák közül pl. senki észre sem vette. Bár ott többségében férfiak voltak.
Szerintem még várok egy-két hetet, addigra biztosan jól látszik majd.
Most még olyan, mintha hasra híztam volna
, bár híztam is, kb. 4,5 kilónál tartok. Szerinted ez normális ilyenkor? Több ismerősöm szerint ez sok egy kicsit még ilyenkor. Na persze van egy barátnőm aki összesen 6 kilót hízott, a szülés után még kevesebb volt, mint a terhesség előtt, de ilyenekkel nem stresszelem magam
Mondjuk szoptatni nem is nagyon tudott, de egyébként is vékony. Hát mit csináljak, ha még hányingerem sem volt és nem undorodom semmitől, viszont annál többmindent kívánok.
Azért a félidőig még van 4 hetem egy csomó vizsgálattal (AFP, UH), de így is hihetetlen, hogy már a feléhez érek, mert még csak most kezdődött és igazából még most is olyan hihetetlen, hogy babánk lesz. Most már nagyon várom, hogy érezzem, ahogy mozog és remélem a nemét is megtudjuk a legközelebbi UH-n. Férjem szerint majd ha jól hasbarúg, akkor végre elhiszem, hogy ott van.
És épp tegnap számoltam, hogy már csak 3,5 hónapot fogok dolgozni
Pihi!
Ne beszélj szamárságokat! Mi az, hogy nem lehet gyereked! Az, hogy eddig nem jött össze még egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem lehet. Ilyesmit általában azok szoktak kérdezni, akiknek hamar összejött és nem is gondolják, hogy ez nem mindenkinél ennyire egyszerű. Én amikor sorban megtudtam, hogy épp melyik ismerősöm esett teherbe, próbáltam nem "megharagudni" rájuk, csak azt mondtam, hogy sajnos mi még nem vagyunk ilyen szerencsések, de már nagyon szeretnénk. Ebből azért általában levették, hogy érzékeny a téma. De azért nekem is olyan volt, mintha hasbaszúrtak volna.
Csibe! Nálunk a család egy része már az esküvő bejelentésekor éreztette, hogy már épp ideje volt a dolognak
Ez 2 és fél éve volt, én akkor 28 éves voltam, a párom 31, 4 éve voltunk együtt. A babánál már nem nagyon mertek megjegyzést tenni, csak kérdezték, hogy mikor szeretnénk, de sokszor az volt az érzésem, hogy azt gondolják, hogy az én "karrierrem" az akadály. A barátaink tudtak a problémáról, így ők jó fejek voltak és általában ők sem vállaltak gyereket 30 év alatt.
nyusziful