Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz,
nem vagyok rá büszke, de a te kedvedért bevallom: én mikor Enikővel babás lettem bagóztam. És végig a terhesség alatt :oops: :( csökkentettem és gyengébbet vettem, de szívtam. Enikő 4 kilóval született a 38. héten, pedig állítólag a bagósok kisebb súlyú babákat szülnek. A szopi alatt szoktam le, és azóta alkalmanként gyújtottam rá (fősulin, buliban). Persze mostmár azt sem, de én megértelek nagyon, egy bagós a pokolban is bagós. :(
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm lányok a megértést.Én életemben nem szégyelltem még magam ennyire.Még ide nektek sem mertem megírni,hogy mi van,mert tudom,hogy aki nem dohányzik,az nagyon elítéli a dohányosokat.És meg is értem.
Én egyszer egy gyomorrontás után nem gyújtottam rá pár napig,és egy hét elteltével azt vettem észre,hogy nem is hiányzik annyira.Aztán már csak kiváncsiságból húztam az időt,hogy meddig bírom.Vittem magammal mindenhová a felbontott maradék cigit,és végül 2 évig hozzá sem nyúltam.Aztán egyszer csak úgy,a buli kedvéért elszívtam egyet.Nem esett jól,olyan mint amikor az ember életében elöször gyújt rá,még szédültem is.De a második már sajna jól esett.Aztán úgy voltam vele,hogy napi 2 szál,az semmi.De ilyen csak a mesékben van,észre sem vettem,és már újra vettem a cigit.
A legutóbbi,talán 86. kísérlet azért ment fuccsba,mert rendesen sírógörcsöt kaptam a Kaáli után,és mikor már semmilyen vígasztalás nem segített,megint vettem egy dobozzal.Pedig még a reggeli kávéhoz sem gyújtottam rá.Ilyenkor bemesélem magamnak is,hogy csak ez segíthet,és a stressz rosszabb mintha elszívok egy szálat...
Ma 6 szálnál tartok,holnap még ennyit sem szeretnék!
Vendég

Sziasztok

Princess
gyógymanók akkor továbbra is mennek++++++++++++++++
Ákosnak még mindig csak 6 foga van
Mai menü nálunk: anyósomnál: csirke aprólék leves + szilvás gombóc, de én jobban szeretem a krumplilángos, de ezt csak a nagymamám szokott nekem csinálni, megkellessz tanuljam mert különben már nem sokáig fogok ilyet enni (a nagymamám már 83 éves)

Csibe
köszönjük a dícséretet, nekem is mindegy volt és lesz is hogy fiú v. lány, csak egészséges legyen - legyenek

Pihi
milyen volt a kucu vágás?

Nyulasz
eddig ill. ma mennyi Gonalt szúrtál magadba?
és amúgy én meg a kajával vagyok most úgy mint te a cigivel, imádok enni, pedig nem lenne szabad a cukor miatt.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Erika!
Eddig volt a 6X150 Gonal,ami tegnap fogyott el,ma pedig bennt kaptam még 150 Gonalt.
Vendég

Szia Nyulasz!

Akkor még van mit nyomkodnod ahhoz képest amit leírtam, úgyhogy ne búslakodj, mert szerintem még nekem is vennem kellesz, mert még csak a ma estivel együtt is csak 1050-et nyomok magamba, míg Ákosnál több mint 2000-et nyomtam a Gonal-f-ből. Úgyhogy fel a fejjel, és simogasd a hasad a petefészkeidnél és közben beszélgess hozzájuk, és pihenj sokat és csak rájuk koncentrálj.
Én most is ezeket csinálom, igaz hogy szerintem jóval kevesebbet mint Ákosnál, de remélem azért meg lesz eredménye.
Nagyon várom a híreket a mai délelőttről, hogy mit mondott Krizsa dr., mert nálam mikor látta hogy kicsit, akkor felemelte az adagot, és nem ugyanannyi kellett nyomnom.

Most mennem kell, de amin tudok jövök!!

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Erika!

Én is azon csodálkoztam tegnap,hogy nem kaptam nagyobb dózist.Lehet,hogy úgy volt vele a Drnő,hogy ő nem kavar bele,úgyis csak egy nap,inkább adja ugyanazt.

Majd jövök a hírekkel.
Vendég

Szia Nyulasz

nagyon várom hogy mit mondott a MÁGUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szia

Erka

Kép

Kép
erika13

Sziasztok

Nyulasz
ügye nincs semmi baj?????????

Már nagyon izgulok hogy mi van veled!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Bocsi,kicsit besűrüsödött a program.
Szóval tegnaphoz képest semmi komoly változás,de a Mágus azt mondta,nincs igazából gond.Bár minimum 8 tüszőre számított,azt mondta,ad még egy kis stimut,és csüti,vagy péntek leszívás,és kb vasárnap beülti.Ma meg holnap kapok még 150-150 Gonalt,és mellé 2-2 ampulla Merionalt.Kedden reggel újra megnéz.
Holnap megint megyek Harcikához szurira,mert a Merionalt popsiba kell,és "Krizsa doki se tudná magának beadni".

Erika!

Holnap mikorra mész?

Princess!

Mindjárt kedd!Látod érik az a randi!
Ti kedden hány órára jöttök?
Vendég

Sziasztok!

Most olvastam vissza a hétvégi termést.
Nyulasz mozgalmas hét elött állsz, és kívánom, hogy eredményes legyen+++++++++++++++.
Ti, hogy tudjátok összeilleszteni ezt a sok Kaáliba járást a munkahellyel?
Bejelentkeztem a Kaáliba. Március 26-ra, 13 órára kaptam időpontot Dr Katona Gáborhoz. Ha nem jönn össze a Schöfisbe a babaprojekt, akkor majd sikerül a Kaáliba.
Erika én is imádok enni, föleg az édes dolgokat. Nekem az a doppingom. Nem véletlen a + 30 kg-om.

Jó éjszakát.
Sziasztok

csibe
csibe32

Szia Csibe!

Köszönöm.
Én most két hét szabin vagyok,de igazából ezen a héten nem is lett volna rá szükség,mert múlthét szombaton és ezen a hét szombaton-vasárnap volt csak UH,a többi nap meg szuri.És a szurikat végülis nem muszály bent beadatni,mint ahogy én tettem,hanem lehet otthon magadnak,vagy valakit megkérni a családból.De én ezt elöre nem tudtam,hogy mindig pont hétvégére esik az UH,így már jó előre beírtam magam szabira.De nem bánom,mert jót tesz a pihenés.Végülis elötte is csak 2-3 alkalommal kellett menni a Kaáliba,és mivel mindig majd egy hónap volt a köv. időpontig,így előre tudtam már,hogy mikorra kell szabi.Még jövő héten itthon vagyok,aztán utána kiíratom magam betegállományba.És ha sikerül a babó,akkor meg már jár is a táppénz,veszélyeztetett terhes címszóval.De akinek könnyű munkálya van,az akár utána dolgozhat is,de én sokat autózom,meg cipekedek is egész nap,így ezt kihagyom.

Nem Szmatonának hívják véletlenül a dokit?
Végülis mindjárt itt a március(mondom én,pedig szerintem a jövőhétvége se fog soha eljönni).Remélem lassan ti is beindultok.
Kiváncsi vagyok mi lesz Papp profnál!Mikor is mentek?
Vendég

Sziasztok

Nyulasz
hogy hogy nem emelte az adagot?
a merional mire jó? már hallottam róla, de fogalmam sincs hogy mire jó?
holnap is kb. fél 10 - 3/4 10-re leszek ott.
azért annak örülök hogy Krizsa dr. azt mondta hogy nincs gond!

Csibe
Kaáliba járás: én kb. 2 éve a szuri kb. 5.-6. napjától már táppénzem voltam, mikor vérvételre kellett mennem (aznap ki is irattam magam), azóta nem dolgozom
most meg ügye a gyerek miatt nehéz, de ez is azért ha nehezen is megoldható, hogy legyen valaki aki vigyázz rá, most pl. apjuk lesz vele, műszakot cserélt vele még pénteken az egyik munkatársa és most holnap nappalosba adja neki vissza.
az én súlytöbbletemmel az a gond, hogy nagyon lekéne faragni a cukor miatt (mert már 2 éve is magas volt, és a terhesség alatt is kijött), mert Ákosnál is a kezdésre 4-5 hónap alatt lefogytam 12kg. De most valahogy nem megy, remélem, hogy nem ez lesz a vesztem. Mert akkor csak én leszek a hibás azért hogy ha nem sikerül a tesóprojekt. Ez a szó olyan hülyén hangzik, de hát sajna ez van.

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Erika!
Elolvastam a Merionalt,és ez is tüszőnövesztő hormon.Remélem ez hatni fog.Akkor szerintem holnap megint összefutunk a Kaáliban,mert én is akörül megyek.
Vendég

Sziasztok

Nyulasz
akkor lehet hogy holnap is találkozunk :lol:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Oké,holnap a Kaáliban.
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Én Katonának értettem a doki nevét ( remélem jól értettem).
Profhoz, most 20-án megyünk, gondolom 1-2 hét lesz mig eredményünk lesz.
Várom a pénteket is, hogy mit mond Kósa ( ő Nyirőben csinálja a beavatkozásokat, Schöfibe rendel)
Erika lehet, hogy egyszerre lesztek babásak nyulasszal? Kiváncsi vagyok nálad mit mutat az uh.
csibe
csibe32

Sziasztok!

Csibe!
Szerintem Papp profnál még aznap meglesz az eredmény.
Csak spermavizsgálat meg tapintásos vizsgálat lesz?
Vendég

Sziasztok!!

Na megjöttünk tegnap, de nagyon fáradt voltam. Kidisznókodtuk magunkat. :lol: :lol:
Nyulasz, én is dohányzok. Mikor elkezdtük a babaprojectet, akkor letettem, aztán jöttek a csalódások és visszaszoktam. Nem vagyok nagy dohányos, mx6-7 szál volt egy nap. Mióta szedem a clostyt max 1-2 szál egy nap, de van úgy, hogy napokat kihagyok. Nem kívánom már annyira. Inkább csak este.
Én a sokadik próbálozós hónap után, úgy döntöttem, hogy nem fogok úgy élni mintha babás lennék. Mert így az ember rágörcsöl a témára. Majd ha lesz baba, akkor egyáltalán SOHA nem gyújtok rá.
Persze tudom, nem csak a bébi miatt kellene letenni véglegesen. Ez a kétnaponta 1-2 szál most engem teljesen kielégít. :)

Csibe, de jó, hogy Ti is kezdtek!!! Remélem hamar babásodsz!

Erika, Nyulasz növeszgessétek a tüszőket!!!!! Nagy drukk Nektek! :)

Nyuszifül, hogy vagytok?
pihi

Nem tudom, nyulasz. Gondolom jó lenne teljes kivizsgálás. Sperma mellett hormon, kromoszóma. Visszük a meglévő eredményt is. Nem tudom mit mond rá. A leleten a következő szerepelt: Nativ készitményben sem béna, sem mozgó spermiumra emlékesztető alakot nem láttunk. Detritus, 1 hs. Kiváncsi vagyok mit mond rá.
csibe32

Szia Pihi,
Ti mikor kezdtézek el a babaprojektet?
csibe
csibe32

Csibe, most 2 éve, hogy várunk babára. :(
pihi

pihi. és hol tartotok? Nálatok is apával van a gond?
csibe32

Na ez jó kérdés volt elég, ha megnézem a topik cimét :oops:
csibe32

Csibe, jó kérdés volt! :)

Ugyanis:
Az első vizsgálatkor azt mondták, hogy a spontán esélye nagyon kevés, mert 10%-os motilitást állípítottak meg.
Így keveredtem ide. Bár donorspermára nincs szükség, de nagyon aggódtam, a következő vizsgálatig. Féltem, hogy ahogy az idő múlik ez csak romolhat. Aztán októberben már 70%-os volt a motilitás.
Nagyon örültem. Egy orvosváltás után pedig kiderült, hogy a hormonjaim nem okék. Ezért most clostizok. Ez a 2. hónapom.
pihi

Sziasztok!

Itt vagyok végre. Sikrült végigolvasnom a termést.

Áfonya!

Gratulálok!!! Ez fantasztikus hír!!!! Jó gömbölyödést, vigyázz magatokra! :D :D :D :D

Nyulasz!

Akkor a héten neked megy a drukk ezerrel! Biztosan minden rendben lesz, a dokik értik a dolgukat. A férjed nagyon aranyos, hogy mindent bevesz, amit az orra alá teszel. :lol:

Csibe!

Üdv köztünk. A prof alatt Papp profot érted? Hová mentek hozzá? Mi a Krióban voltunk a magánrendelésén, ott volt a 2. spermavizsgálat (az első a II-es nőin) és egy "kézi" vizsgálat. 10 e Ft volt. A Káliban elfogadták mindkettőt, bár ott végülis a biopszia eredménye számított igazán. Szerintem ha inszemmel tudtok kezdeni, akkor máshol is tudjátok csináltatni, mert a Káliban az tényleg fizetős (novemberben volt 60e). A HSG-t is szerintem csináltasd meg a Schöpfis dokiddal, ha ő ingyen megcsinálja, mert azért is fizetni kell a Káliban (40e), bár ott UH-val csinálják, nem röntgennel, tehát valamivel "kellemesebb".

A szabival nekem nem volt gond, én általában reggel 8-9 között, vagy "ebédszünetben" mentem UH-ra (fél óra alatt mindig megvoltam), utána dolgozni, a HSG és az inszem napján+utána 2 nap vettem ki szabit. De én megmondtam a munkahelyemen, hogy lombikozunk és vizsgálatokra kell járnom, így nem volt belőle probléma.

Pihi!

Azért a ciklusod úgy tűnik rendben volt. Nyugi, ha rágörcsölsz az nem tesz jót!

Princess! Remélem már jobban vagy.

Erika! Hajrá!

Jeni! Jó felőled is hallani, azért ne vidd túlzásba a munkát (persze ezt pont én mondom :oops: ), a párodra is hagyj időt. :D

Mi jól vagyunk, egyre nyilvánvalóbban gömbölyödök. Most egy munkahelyi tanfolyamon voltam+meglátogattam egy barátnőmet, a férjem sajnos nem volt velem. Mondta is mikor hazajöttem, hogy szépen megnőtt a hasam egy hét alatt. :D Holnap veszik le a vért az AFP-hez és jövő hétfőn megyünk genetikai 3D-s UH-ra egy magánrendelőbe. Na arról viszont tutira fogok tudni képet feltenni, mert megkapjuk CD-n a képeket.

Mindenkinek szép napot!

nyusziful

nyusziful76

Nyuszifül.

Nincs görcs, ígérem! :) Nem voltam rosszekdvű sem szombaton az 1 cn-en.
Aztán tegnap felhívott egy régi "barátnőm". Két éve nem is beszéltünk és most felhívott, hogy elújságolja, hogy múlthét pénteken megszült. És hogy megkérdezze, hogy én még nem vagyok e terhes. Szóval ez egy kicsit lelombozott. Úgy megmondtam volna én is, hogy nekem nem lehet. Aztán legalább jól elszégyellte volna magát.

De már túltettem magam rajta.Örültem én volna neki. De mégjobban, ha küld egy sMS-t, hogy meszülettett a baba és jól vannak. Aztán felhívtam volna gratulálni. De így furin jött ki.
pihi

Nyuszifül, Papp profhoz megyünk, a Krióba.
Pihi én is jártam, már igy, és nekem még a koromat is emlegettik, :(
csibe32

Sziasztok

UH: ismét vissza kell állnom a 225-re a Gonal-f-ből
és csütörtökön újra UH. Hogy végülis mennyi tüszőm van nem tudom, mert csak 2-3 értéket diktált Krizsa dr. és Nyuszifül azt mondta hogy abból az egyik a méhnyálkahártya vastagsága, de utána se mondta a szobájában hogy kevés vagy valami, csak annyit mondott, hogy vissza állunk a 225-re, mint 2 éve, úgyhogy ma is otthagytam egy kis vagyont a déli patikában

Csibe: miért mennyi a korod, hogy emlegetik? ha szabad kérdezni?

Nyuszifül
jaj de jó hogy minden ok, mindjárt félidőnél jársz, nem raksz fel pocak képet?

Mindenkinek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika!

Gondolom az elején elírtál, talán Harci helyett kerültem én a Káliba :D

Nem írtam az előbb, de Ákos nagyon szép értelmes kisfiú. Elég kacér szemei vannak, jól oda kell majd rá figyelni :wink:

Hát nem tudom, hogy pocakképet érdemes-e még feltennem, mert szerintem azért még nem annyira egyértelmű a helyzet. Akik közelebbről ismernek, azok szerint igen, de múlt héten a kollégák közül pl. senki észre sem vette. Bár ott többségében férfiak voltak. :) Szerintem még várok egy-két hetet, addigra biztosan jól látszik majd.

Most még olyan, mintha hasra híztam volna :oops: , bár híztam is, kb. 4,5 kilónál tartok. Szerinted ez normális ilyenkor? Több ismerősöm szerint ez sok egy kicsit még ilyenkor. Na persze van egy barátnőm aki összesen 6 kilót hízott, a szülés után még kevesebb volt, mint a terhesség előtt, de ilyenekkel nem stresszelem magam :evil: Mondjuk szoptatni nem is nagyon tudott, de egyébként is vékony. Hát mit csináljak, ha még hányingerem sem volt és nem undorodom semmitől, viszont annál többmindent kívánok. :roll:

Azért a félidőig még van 4 hetem egy csomó vizsgálattal (AFP, UH), de így is hihetetlen, hogy már a feléhez érek, mert még csak most kezdődött és igazából még most is olyan hihetetlen, hogy babánk lesz. Most már nagyon várom, hogy érezzem, ahogy mozog és remélem a nemét is megtudjuk a legközelebbi UH-n. Férjem szerint majd ha jól hasbarúg, akkor végre elhiszem, hogy ott van. :D

És épp tegnap számoltam, hogy már csak 3,5 hónapot fogok dolgozni :D :D :D :D

Pihi!

Ne beszélj szamárságokat! Mi az, hogy nem lehet gyereked! Az, hogy eddig nem jött össze még egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem lehet. Ilyesmit általában azok szoktak kérdezni, akiknek hamar összejött és nem is gondolják, hogy ez nem mindenkinél ennyire egyszerű. Én amikor sorban megtudtam, hogy épp melyik ismerősöm esett teherbe, próbáltam nem "megharagudni" rájuk, csak azt mondtam, hogy sajnos mi még nem vagyunk ilyen szerencsések, de már nagyon szeretnénk. Ebből azért általában levették, hogy érzékeny a téma. De azért nekem is olyan volt, mintha hasbaszúrtak volna.

Csibe! Nálunk a család egy része már az esküvő bejelentésekor éreztette, hogy már épp ideje volt a dolognak :shock: Ez 2 és fél éve volt, én akkor 28 éves voltam, a párom 31, 4 éve voltunk együtt. A babánál már nem nagyon mertek megjegyzést tenni, csak kérdezték, hogy mikor szeretnénk, de sokszor az volt az érzésem, hogy azt gondolják, hogy az én "karrierrem" az akadály. A barátaink tudtak a problémáról, így ők jó fejek voltak és általában ők sem vállaltak gyereket 30 év alatt.

nyusziful

nyusziful76

Sziasztok

Nyuszifül - Nyulasz bocsi tényleg összekevertelek titeket az előbbi írásom elején. Bocsika mégegyszer, remélem nem haragudtok érte.

Hízás: én összesen 6 kg-ot híztam, ami a szüléskor le is ment kb. 4 kg. de utána vissza is jött és most még 1kg-val több is vagyok mint terhesen voltam, de én csak azért híztam csak 6kg-ot mert diétáznom kellett, kiváncsi volnék hogy most mennyi lennék ha ettem volna rendesen. lehet hogy már a mázsát nyomnám :oops:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Ma megjött a mensim, öt nappal korábban, persze ez az én formám. Így gondolom elmarad a holnapi UH. Mindegy, azért nem akarom lemondani az időpontunkat, úgyis szeretném megbeszélni a tervünket Krizsa dr-al (fagyasztás + inszem).

20-án megyünk az andrológiai vizsgálatra (Kopa dr. magánrendelésére), ott is lesz sperma vizsgálat (10e Ft).

Nyulasz!
Holnap 12-re van időpontunk. Akkor még ott leszel?

Üdv: Princess
princess

Nyuszifül!
És tudtál kismamaruhákat venni a kinti H&M-ben?

Pihi!
Ilyenre ne is gondolj, hogy ne lehet gyereked. Miért ne lehetne? Csak nem megy olyan egyszerűen, mint másoknak. Én is jobb szeretek sms-t kapni babák születéséről, könnyebb írásban örülni. Persze nem azért mert mástól irigylem a babát, csak olyankor nálunk is kérdezgetik, hogy mikor veszünk róluk példát, mire várunk még, stb. Én már senkitől sem kérdezek ilyet, soha nem lehet tudni, hogy valaki nem akar vagy nem lehet neki.

princess

jajj, félreértettetek! :oops: :oops:
Én tudom, hogy lehet babám, csak leginkább azt mondtam volna, hogy nem lehet. Csak azért , hogy egy kicsit érezzék magukat kellemetlenül és mástól már ne kérdezzenek ilyen tapintatlan dolgot.
Egyébként a legeslegjobb barátnőm most 5 hónapos terhes. A másik barátosném pedig 3 hete szült. Mindkét babának tiszta szívből örültem és örülök. Ilyemivel hálistennek nincs probléma. Senkitől nem irígylem.
Csak azt nem szeretem, amikor felhívják a figyelmet a mi elesettségünkre. Mert igen rossz érzés az, mikor azt mondják, hogy:
"Meglátod, hogy majd nektek is sikerül, nekünk sem sikerült könnyen, csak a 4. hónapban"

Én akkor is boldog lettem volna, ha 14.ben sikerül. Persze ezt olyan nem értheti, aki nincs ebben benne.

Meg az volt furcsa, hogy két éve nem tartottuk a kapcsolatot (aminek megvolt az oka is) És most ezért felhívott. Mégcsak nem is smst küldött.
pihi

Nyuszifül: 32 éves vagyok, 1 éve mentem férjhez.
Hízás: 3 éve diane 35 mellett lefogytam 35 kg és amikor abbahagytam, kb 2 éve az első 2 hónap alatt, amikor abbahagytam a gyógyszert, rámrepült 20 kg, és a többi 10 kg szép lassan idáig. És most nagyon kéne a fogyás, mert érzem, hogy sok és tüneteket okoz+ez mellé az izgulás, hogy alakul a gyerekproject, kicsit sok.
Princess meggyógyultál?
Nyulasz merre vagy? Kérdezted, hogy a párom tud-e arról, hogy irogatok ide. Nem tud róla.

csibe
csibe32

Sziasztok!

Nyuszifül!

Örülök,hogy jól vagytok!
Köszi a drukkokat.
Akkor lehet,hogy hétfőn megis mutatja a pocaklakótok,hogy milye van?Vagy ez még korai?

Pihi!

Gondolom a disznónak nem volt olyan jó hete :lol:
Igyekszem növesztgetni a tüszőket.

Erika!
Semmi gond,én úgyis tudtam,hogy mire gondolsz.Végülis nyúl-nyúl.
Sokat fizettél?

Princess!

Sajna a holnapi randi az nem jön össze.Mi fél8-8-ra megyünk.Remélem 12-kor már nem leszünk ott.Már nem miattad,hanem az kicsit sok lenne.
Sajnálom,hogy az ultrahang elmarad,de kiváncsi vagyok mit mond a fagyasztásos dologra.

Csibe!

És nem örülne,ha megtudná?Gondolom nálatok is kényes téma ez,főleg még az elején.Nálunk nagy áttörést hozott,amikor bevallottam,hogy írok.Te megtudod oldani,hogy ne vegye észre?Mert nekem ez volt a legnehezebb,halkan írni,úgy meg nagyon lassú,ha óvatosan ütöd a klaviatúrát.Meg néha bejött a szobába,és akkor gyorsan elléptem innen,és nemegyszer eltünt minden amit írtam.De sokszor reggel 4 és 5 között írtam,mert akkor még aludt.Olyan megkönnyebbülés volt,mikor már nem kellett titkolóznom.
Vendég

Sziasztok

Nyulasz
durván 37.000Ft-ot fizettem (2 napi adagért), de szerintem ez még mindig kevés lesz, és csütörtökön mennem kellesz a gyogyitárba.
ja és ma még csak 2 db tüszőm volt (legalábbis a mérések alapján), és 1 tüszőben max 1 petesejt van. De a másikon Icsilya Orsi megnyugtatott hogy neki az ikreknél is az 1-ső UH-on csak 2-3 tüsző volt, de a végére neki 11 lett, úgyhogy még reménykedem, És Angel is azt írta hogy még addig lehetnek újjak.
Harcika is azt írta hogy hátha csütörtökön már jobb lesz, és ha tud ő jön be velem, és akkor ő többet is mond, hogy vannak-e kezdemények vagy mi a helyzet.

Csibe
én az első beültinél 32 éves voltam, 33évesen szültem, és hát ügye most már még több vagyok.

sziasztok

Erika

Mindenkinek nagyon nagyon szép álmokat kívánok!

Ui: Nyulasz - holnap nagyon várom a jóóóóóóóó híreket!!!!!!!

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Erika, nem semmi, hogy 2 napi adag gyógyszer mennyibe kerül :( .Mikor lesz a petesejt leszívás?
Nyulasz, tudom, hogy igazad van, elöbb utóbb ( inkább elöbb) elmondom a páromnak. Nekem könnyebb irogatni ide hétközbe, mert munkahelyről irogatok ( kivéve ma, mert továbbképzésem lesz);-). Hétvége nehezebb, de akkor is megoldom, amikor fürdik, vagy leküldöm vásárolni....stb. :?
Princess nem értem amit irtál. Inszem+fagyasztás :oops:

Lányok, ha minden igaz márciusra minimum 2 kismamánk is lesz a topikom :D ( ha több lesz az annál is jobb :D)

sziasztok
csibe
csibe32

Sziasztok!

Csibe!
A Krio Intézetben lehetőség van sperma gyűjtésre, folyamatosan fagyasztják a mintákat és mikor elegendő mennyiség összegyűlt, akkor fel lehet használni inszeinációhoz vagy lombikhoz. Ezt szeretnénk mi megpróbálni. Így érthetőbb?

Nyulasz!
Sajnálom, hogy nem tudunk ma találkozni, majd legközelebb.
Várom a híreket! És nagyon szorítok!

Erika!
Hát, jó sok pénzt hagysz ott a gyógyszertárban.
Ákosnál több tüsződ volt? Vagy akkor is kellett emelni az adagot?

princess

Csak jelezném hogy folyamatosan olvasok és kezem-lábam csuriban értetek (főleg Nyulasz és Erika, de persze mindenki másnak is mindösszes jókívánságom!!!).
Velem semmi, vagyok, vagyogatok.
Vendég

Sziasztok!

Princess! IGEN, IGEN, vettem kismama ruhákat a H&M-ben (2 nadrág, 1 ruha). Mondtam a barátnőmnek, hogy ez az egyetlen program, amihez ragaszkodom. :oops: Nem volt túl nagy választék, így hamar végeztem, de nagyon megérte. Most vasárnap voltunk a Brendonban körülnézni és észrevettem egy szinte ugyanolyan nadrágot, amilyet én vettem. Ott 21 e Ft volt :shock: :shock: :shock: , én 7-ért vettem, és vettem egy tréningnadrágot 3e-ért, ami itt 6-7-e Ft. Márciusban is megyek külföldre, biztosan akkor is veszek néhány dolgot, mert jó minőségű, jó anyagokból és sokkal jobb áron, mint itthon. Állítólag majd lesz itthon is a Vörösmarty téri áruházban, ha egyszer elkészül, (nem tudja valaki mikor?) de valszeg az engem már csak a következő babánál fog érinteni.

Nyulasz! Hát elvileg már látszik a neme, kérdés, hogy megmutatja-e. Remélem rendes lesz és nem hagyja a szüleit tovább várni. :D

nyusziful76

Sziasztok

Csibe
petesejt leszívás: még nem tudom hogy mikor, talán csütörtökön kiderül, de szerintem még kellessz vennem egy 4. tollat is,

Princess
Ákosnál is emelni kellett az adagot, éppen azért kezdtük most 2x225-el, de nem vált be, így tegnaptól ismét 3x225 és UH, de ha minden úgy megy mint Ákosnál akkor mint Csibének írtam kellesz egy 4. toll is,
mert ha ami van is magamba nyomom még mindig csak 1500 egység lesz, míg Ákosnál kb. 2080-at nyomtam magamba
Ákosnál szerintem több tüszőm volt és így a végére 13 petesejtem lett, de abból csak 3-4 termékenyült meg 3 nap alatt, (a leszívást követő 24 óra múlva csak 1 volt),
ezért gondolom azt hogy még kellesz Gonal, de olyan jó lenne ha mégsem, egy kis pénz megmaradna

Áfonya
köszi szépen nagyon a drukkokat

Nyuszifül
akkor most már nagyon csini lehetel!

Nyulasz
mi volt ma???????????????????????????????????

Sziasztok

Erika

most megyünk Ákoskával sétálni, majd délután jövök

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Áfonya!
Én is nagyon köszönöm a drukkkokat rám fér.
Mikor lesz megint UH?

Mára kicsit már nagyobbak lettek a bal oldalon levő tüszők is,már méretet is diktált róla.Több nem lett,csak ez a négy.Viszont egy kicsit gondban volt Krizsa doki,mert nem mer várni péntekig,mivel az egyik tüszőm nagyon megnőtt,arra 20 fölötti méreteket diktált,és fél,hogy ha még vár,akkor az megreped,és ha az egyik megreped,akkor az LH miatt a többi is.Úgyhogy ma még kaptam 150 gonalt,meg 2*75 Merionalt.Este pedig 22 órakor adom be magamnak az Otrivilt(tüszőrepesztőt).2 kell belőle,viszont Kliont mától nem használok.Holnap semmi történés nem lesz,holnap éjféltől nem ehetek,és csütörtök reggel 1/4 9-re megyünk be.Éhgyomorra.9 körül punkció.

Princess!

Én is sajnálom a randit,hogy nem jött össze,Erikával már kétszer is taliztunk.De elöbb-utóbb biztos összehozzuk.
Nagyon kiváncsian várom,hogy mit beszéltetek meg Krizsa dokival!
És meggyógyúltál már?

Erika!

Növesztgesd csak szépen a tüszőidet!Drukkolok folyamatosan!

Nyuszifül!

Biztos jó lehet kismamaruhákat vásárolgatni!A Camponában már nyílt H&M üzlet.
Remélem hétfőn akkor kiderül,hogy puncis vagy kukis :wink:
Született már döntés,hogy milyen nevet adtok neki?

Csibe!

Biztos nem könnyű neked sem elmondani,mert nem tudod,hogy javít-e a helyzeten vagy ront.Nekünk igazából azért segített,mert nem érezzük magunkat annyira egyedül a problámánkkal.A párom is mindig kérdezgeti,hogy mi újság,írtak-e a lányok...
A március már nektek is izgis hónap lesz!De még a február is.Olyan nehéz mindig kivárni ezeket az időpontokat.20-ra drukkolok!
Vendég

:oops: Bocs,a tüszőrepesztő neve:Ovitrelle
Vendég

Princess: köszi, most már értem :)

Nyuszifül: bár csak én is ott tartanák, hogy kismama ruha kell :( , mondjuk, az sem lesz egyszerű az én méreteimet nézve :oops: Várod már a hétföt?

Erika nem semmi, hogy mennyit kell böködni magad ( meg az ára sem lehet csekély), mondjuk a cél érsekébe mindent.

Nyulasz: várod már csütörtököt? Gondolom, mostmár kiméled magad, sokat pihenni ám!!!
Ha a topikra rákérdez válaszolok neki, sőt meg is fogom mutatni neki.

Pihi merre jársz?

csibe
csibe32

Erika!

Sajnos még nem tudom hordani a ruhákat, mert inkább tavasziak, úgyhogy remélem hamarosan kitavaszodik. :D

Küldöm a tüszőnövesztőket: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz!

Hát, akár egy is elég lehet, és erre is igaz, hogy a minőség fontosabb, mint a mennyiség. Drukkolok csütörtökre!!! Azért így kívülről nézve elég gyorsan zajlanak az események, remélem te is így érzed. A két hét várakozás az eredményre lesz csak hosszú, bár lombiknál azt hiszem kevesebb.

H&M három is van a városban (Árkád, Váci utca, Campona) csak kismama ruhákat nem árulnak. :(

nyusziful76

Ja, név ügyben eddig egy kört futottunk, döntés még nincs. Gondolom ha megtudjuk a nemét, akkor szűkül a kör. Lány nevünk egyébként van: Luca, csak fiúnevekkel nem jutunk dűlőre.

nyusziful76

Csibe!

Sajna nálunk is kellet fizetni már nem keveset.A krómoszóma vizsgálatnál majdnem 50.000,szurikra pedig eddig 118.000 Ft.És még az első adag szurit a támogatáscsökkentés elött vettem.De tényleg a cél érdekében mindent!

Nyuszifül!

És egyikben sem árulnak?Mikor ennyi kismama van?És még hamarosan mennyi lesz!
Mostmár én is úgy érzem,hogy gyorsabban pörögnek a dolgok.Remélem sikerül a megtermékenyítés,és akkor már az a két hét sem érdekel,milyen lassan telik.
Mondom ezt most.
Vendég

Sziasztok

Nyuszifül
tavasz tavasz tavasz: én úgy vagyok vele, hogy szeretem a telet, a havat, ahogy nagy pelyhekben esik a hó és nyikorog a cipőm alatt, IMÁDOM, de ha eddig nem volt akkor most már ne is legyen, én szeretem a szép hoszú langyos napsütéses tavaszt és őszt, a nyarat (lehetne rövidebb is, mint régen, mikor szép tavaszok voltak)
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1171377593.61.jpg[/img]
[/img] Kép
Melyiket tavaszt szeretnéd? Fiút vagy Lányt?

Nyulasz
ha ti olyan korán mentek, akkor lehet hogy megint találkozunk, mert én megint úgy érek oda mint kedden, és te pedig úgyis a punkció után még fekhetsz jó darabig az őrzőben fent.
Az bizti hogy jó gyorsan alakulnak a dolgok!
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1171377786.73.gif[/img] Csütörtökre kívánom a kergetést!!!! és persze a célba érést is!!!!!
azt a tüsző repit a hasba kell szúrni?

Sziasztok

mennem kell, mert kis Bogárkám felébredt!

Sziasztok

amint tudok jövök, legkésőbb este[/img]

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Hazaértünk a Kaáliból, próbáljuk megemészteni a hallottakat. Sajnos nincsenek jó híreim.
Szerencsére nem maradt el az UH, tegnap csak pecsételgettem, reggelre elmúlt, igaz most újra beindult, de legalább az UH nem maradt el.
Szóval kiderült, hogy nálam is van probléma, deformált a méhem. Eddig csak a hátrahajlásról tudtam, de most az UH-n is látszott, hogy nem csak ez a probléma. Hiszteroszkópiát és laparoszkópiát kell csináltatnom, hogy egyáltalán alkalmas e a méhem a terhességre.
Ezen kívül el kell mennem inzulin rezisztencia vizsgálatra is, mert fordítottak a hormon értékeim.
Beszéltünk az inszemről is, ha Kopa dr. csodát tesz és gyógyszerrel fel tudja emelni a sperma számot, akkor megpróbálhatjuk, de nagyon kevés az esélye. Gyűjtögetni sem lehet, mert kb. 150 év kellene a megfelelő mennyiséghez.
Töröltük a márciusi lombik időpontját, Krizsa dr. átírta júniusra. Azért kaptam korábbi időpontot is, március 20. Addigra meglesz Kopa dr. lelete, meg az inzulin vizsgálat.
És még annyit mondott, hogy a laparoszkópiát hüvelyen keresztül csinálják, a hiszteroszkópiát hasfalon keresztül – altatásban. Jó lenne egyszerre a kettőt letudni, és még próbáljam meg az átjárhatóságit is ezekkel együtt megcsináltatni.

princess

Princess, ezek nem jó hírek.. :cry: :cry: :cry:
Tudom, hogy most nehéz, de kitartás!!!!!Az lebegjen a szemed előtt, hogy ebben az évben biztosan a pocidba költözik egy baba! TUTI, ígérem!!!!
pihi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?