Sziasztok Na tegnap szépen jártam............
bemásolom, mert a másik topicba már leírtam nincs kedvem még egyszer bepötyögni....
Tegnap írtam kb. 9 körül, a harmadik merionalt próbáltam magamnak szúrni:
Annyira mérges vagyok magamra
Szépen ment minden csak elég szorosak voltak a tűk kupakjai meg a fecskendő is, de tök szépen felszívtam szép lassan megnyomtam, hogy kijöjjön belőle a levegő, aztán elkezdtem beleszúrni a hasamba, de az istennek nem akart annyira belemenni a tű mint ahogy a szomszéd csinálta. Kb a felénél jártam a tűnek, már kezdtem szédülni mondom megnyomom, mert ha elájulok szépen nézek majd ki a tűvel a hasamban. De mintha átszivárgott volna a bőrömön. Kihúztam mert éreztem, hogy elájulok. Elindultam a szomszédba hogy adja be nekem, de az ajtóban elájultam. Vagy 10 percig feküdtem a padlón. nagy nehezen erőt vettem magamon és ott a konyhakövön próbáltam magamba szúrni megint, idegességemben a felét ki is spricceltem a másik fele meg megint kiszivárgott a bőrömön, és most két luk van a hasamon, de olyan mintha fel lenne hólyagosodva, mintha levegő ment volna alá, pedig tutira kinyomtam a levegőt.
Baromi rosszul vagyok és már bánom hogy egyáltalán nekikezdtem egyedül. Elszúrtam egy egész ampulla merionalt, tutira alig ment be valami, és most azt sem tudom átmenjek-e a szomszédba beadatni még egyet.
A tökömért álltam neki, mikor tudom, hogy baromi béna vagyok az ilyesmihez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én befejeztem, már a Gynevac is bőven elég volt, én nem akarok több tűt látni elegem van. Mi a frásznak ennyi tüsző, mikor a múltkor is volt vagy 7. Úgy sem jött össze, hiába volt annyi. Amikor meg csak egy nagy volt az meg meghízott akkorára mint a ház. Nem akarok több stimut, a clostitól is majd szétszakadt a hasam, menni alig bírtam.
Nem elég, hogy orvosi segítség kell, pedig én úgy képzeltem el, hogy egy csodás együttlét után tesztelek egy +-at, még ez is..... legszívesebben bőgnék, na már le is írtam eleredt a könnyem. Útálom már ezt az egészet most!
Végül a párom megjött 10 óra körül a munkából elmeséltem neki, hogy mi történt, tiszta ideges lett.
Közben az egyik topictársam írta, hogy ők is késtek 4 órát azegyik szurival, úgyhogy no para, menjek és adassam be vkivel.
A párom betett a kocsiba és repesztettünk az ügyeletre.
Nagyon aranyos nővérke volt, szídta a gyogyitárost hogy adhatott ekkor tűt, ez izomba való nem bőr alá, jó hogy én mint kezdő nem tudtam beszúrni, elővett egy sokkal kisebbet, volt vagy 1 cm a másik meg 5 volt az enyém.
Pénzt sem fogadott el, mondta kell a babának majd!
A párom félve és aggódva kérdezte, hogy most tényleg nem érdekel, már nem akarod a babát annyira igaz? Feladod biztos?
Annyira édes volt szeretem nagyon!