Új privát üzeneted érkezett!

Fürti, a 31 napos ciklus maradt? Ha jól emlékszem, ma már nem az 1. napon vagy. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az üdvözlést jól esett!

Én is nem rég értem haza a dokitól, mert napok óta fáj a derekam, de olyan szinten, hogy apa az ágyban én meg a földön alszom! Kész téboly! Nos a gerincemmel nem stimmel valami kaptam rá voltaren kémet meg kapszulát és ne emeljek! KÖSZ WAZZE!!! Kis bébi melett ne emeljek! Bár nem nagyon emelek, mert már fürdetni se fürdetem napok óta mert leszakadt már a derekam! Ja és már a kislábam ujja is zsbbad! Kész vagyok! Alvás az elmult 2 éjszaka nem igen volt! De hősiesen elmondom, hogy sexelni apával arra lenne eszem!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ne nem merek nekiállni, mert most ez is munka!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Beze! Lexi csudi édes a konyaszekrényben! Jó, hogy nekem ez még messze van!!!!

Brid! Hát jó zsufolt vagy az tény! És szegény apácska!!! :shock: :shock: :shock: :shock: basszus ki fog készülni az az ember! Ez nem megoldás! Kicsit ki kéne kapcsolodni! Gyürüről fotot kérünk!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci, jobbulást kívánok neked, küldöm a sok-sok gyógypuszit! Örülök, hogy a humorod a régi. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze!
Örülök, hogy jöttél, mert itt ülök tülkön, hogy írjon valaki, mert hiányoztok!!! Azt már minjá mennem kell!
Humorom a régi?? Ez tán sose mulik el!! Ez nekem a természetes! De nem bánom! Hisz így szép az élet!
Na basszus ébredezik manó!!! :wink: :(

Kép

Kép

Kép
nócika

Ja és a gyogypuszi az már nagyon rám fér! Már nyitom is az ablakot!! Figyi!: Jöhet!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Küldtem, átért? :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Na latom volt forgalom 8) hat a fulbevalo a szokasos...mindig itt veszem ugyanabban a boltban es mielott kimentunk is vettem karikak...csak elhagytam az egyiket... :? igy most vettem megint 8) Gyuru meg ngyon kis dizjanos majd lefotozom de nem egy nagy szam :oops: bizsu de nekem ngyon tecc :D

Kitty
Drukk a menzihez 8) :lol: Nagyon kis ugyeske voltal...tavaszi nagytakaritas vgy csak a szokasos 8)

Noci
Nincs itt felhantorgatas...mint ahogy irtad nem olvastad elegge figyelmesen vissza(nem artott volna mert en megtettem en elegge szembetuno mi tortent)Az en szememre hanytak a multat nem en masra :roll: Jaaah es nem tudom emlexem e mikor epp teged talaltak meg nem itt es megis itt gozologtel engem meg itt tamadtak igy megvedtem magam. :roll:

Orulok,hogy jobban vgytok....de most mar legyszi gyogyuljatok meg teljesen :!: :!: :!: :!: Dokik mit mondtak?Most akkor astmas a pici??? :shock: Ocsem is az volt :oops: Talinkkal az a baj en mindig annyira keszulok a lombikra meg ott van a csalad...aztan meg most hogy nemsikerult olyankor meg az embernek kicsit ossze is kell szednie magat...nem csak megyunk barinozni :roll: Nem magyarazkodom mert aki jart a cipomben az tudja...de mar nem is merek semmit igerni :oops: Nyaron Balaton a cel...talan megint ott fogunk majd talizni :wink:

Nem am most meg te leszel beteg!!! :roll: Gyogypuszit kuldom en is!!!

Kép

Beze
Egyenlore nem tervezek ilyet hisz gondolhatod jon es itt lesznek a haverok akiket nem latott 1eve lassan :roll: ugyhogy turelmesnek kell lennem baratokkal kozosen lesz vacsi meg a csaladjaval is meg neki lesz biznisz vacsi szal nem eroszakoskodom hisz minden ejszaka kettesben bujunk agyba 8) :wink: :lol:

Beul a fiokba :lol: :lol: :lol: :lol: Ez halalli :lol: :lol: :lol: :lol:

Dorka
Krisztirol nem tudsz semmit?Nem egy babavaros topikban vgytok? :roll: Kupot ne mond...en utoljara az elso lombikomnal kaptam :lol: :lol: :lol: peteleszivas elott kell feladni magunknak es akinek nem megy annak segitenek :shock: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bri, így már értem, de igazad van, az éjszaka a tiétek. :lol:
Én teljesen megértem, hogy érzed magad, amikor nem sikerül a lombik, igaz, nekem csak inszemeim voltak, de mindegyik vetélésem nagyon megviselt, és én se voltam kíváncsi senkire. :roll:
Kúpot én egyszer kaptam, székrekedésre, bevallom, rossz helyre ment, nem is használt. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Bri
apa jó sokat dolgozok :(
Ékszerekre én is kivi vagyok, nem baj az, hogy bizsu, azok sokszor sokkal szebbek, mint az arany :wink:
Csak szokásos takarítás volt, el is fáradtam rendesen :oops:

Nóci
jobbulást, én is örülök, hogy újra a régi Nóci vagy! :lol:

Beze
bocsi, de az utolsó mondaton jót röhögtem Kép

Azt álmodtam, hogy 9 hós terhes vagyok, és már fájt a hasam, szóltam anyunak, hogy én ma megszülök :shock: Nem vagyok normális, az tuti :roll:
Vendég

Kitty, tényleg vicces volt. :lol: Utána a tisasen segített.
Szerintem nálatok jelentkezett a baba, biztosan hamarosan jönni fog. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok Csajok

Nóci szuper, hogy jöttél! Tényleg Brid is kérdezte, hogy Regivel mit mondtak a dokik? Nincsen új infó?
Derekead, szegénykém!Na, ezt maximálisan át tudom érzeni. Flector?A por.Nem mondta a doki?
A szex meg mindenre jó hatással van :D :D :D

Beze, örülök nagyon, hogy meggyógyultál!
Komoly lehetett a kúpos storyd...ááá, ilyen hülyeséget, mint ez a kúp.

Brid, akkor valóban jó sűrű a program.Én is imádom a karika fülbevalókat, és a legnagyobbat elhaygtam kb. 1 hónapja :(
Imádom a bizsukat, csak a fülem nem túl sokáig bírja.
És figyelj csak, apácska milyen gyakran megy haza?
Azért biztos az is kikapcsolódás lesz neki, hogy a barátaival, meg a családjával és elsősorban végre újra veled lehet!
Sokszor az is olyan erőt ad, ha a szerelmed, a közeledben van!

Krisztiről nem tudok semmit, nem szokott mostanában írni. Remélem, hogy minden ok vele.

Kitty, na akkor megálmodtad a jövőt!!!!Vagyis a közeljövőt!!! :D :D :D
Megjött már?
Főzöcske lesz ma?

Én itthon vagyok ma még szabin, holnaptól meg táppénzen. Nem vagyok a topon, de annyira rossz sem a helyzet, mint eddig!
De jó most kicsit itthon!

Képzeljétek, megmarhult a kiskutyám, össze vissza ugrál, és folyamatosan rosszalkodik...olyan édes, nem tudok rá haragudni. Míg a reggelit csináltam, szétrágta a kosara oldalát...áááá...
De úgy néz az emberre.

Mikor múlik már el ez a szar idő?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Beze
remélem, így lesz :oops:

Dorka
főzőcskéztem, paradicsomleves és nokedli lett a menü.
Pihenj is, táppénzen meddig maradsz? Végig?
Kiskutyád aranyos lehet, bár gondolom, ha tönkretesz vmit, akkor nem így gondolod.
Szar idő állítólag hétvégére elmúlik, nálunk most egy kicsit kisütött a napocska.

ÉÉÉÉS! május 3ra van időponton uh-ra, és akkor kell menni vv-re is :D
Vendég

Sziasztok!

Na ma voltunk megint kontrolon, de had ne mondjam, hogy a hajam égnek ált! Már nincs vénája már a kis fejéből se nagyon lehet vért venni és ma is a 3. szurira jött vér, de mondtam, ha erre sem sikerül akkor nem engedek több szurást! Holnapra lesz meg az eredménye, hogy kell e még adjam neki a vasat meg folsavat! A kis tüdelyére aszonták, hogy szebb nem is lehet!!!!! :D :D :D :D :D
Az én hátam meg hagy némi kivánni valót! De a sex az tényleg segít!!!! :lol: :lol: :lol: Jó a peticilnire! Egyébként apa Peti aki nem tudná!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brid! Most végig olvastam ezer bocs, de igazán nem is neked címeztem ezt a felhánytorgatásos témát?? vagy úgy tünt??? Sorry!
De hanyagoljuk erről szó se essék többet!!
Balcsi a cél?? nekünk is terve van nyáron! Ha más nem megint megyünk fagyizni, de remélem lesz olyan időnk, hogy a parton is dumcsizhassunk megint azaz ott vagy na most ebből nem tok fogalmazni! :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy igen is vannak bizsuk amik valóban szebbek mint a nem szararany!! :D

Dorka! A felctort ismerem, de nekem nem jött be most pedig azzal is probálkoztam mielött dokihoz mentem! Bár csak krémmel, mert az volt itthon!
Kiskutyára meg tessék belenevelni mit szabad és mit nem! De csak játékosan! Foto?? Pocifoto??? Mi már szeretjük nézni a legelejétől kezdve, hogy lássuk honnan is indulsz!!!

Kitty! Paradicsom leves nyami!!! Na ez jó tipp! Lehet a minap én is csinálok olyat! Ma pöri volt az ebéd és sült kolbi lesz fött burgival meg dinsztelt káposztával!
Végre lesz uhu már nagyon örülök! Igaz ez nem tul közeli idöpont, de jobb minta halogatnád!!

Beze! Megérkezett köcce!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci, örülök a jó híreknek, puszi megy továbbra is!

Dorka, helyes, jól teszed, hogy otthon maradsz, a 2. trimeszterben, ha úgy döntesz, még nyugodtan dolgozhatsz, akkor már jól fogod érezni magad, és még nem lesz túl nagy a pocak sem. Tényleg, mi a szíved vágya, fiú, vagy lány?
Az én fülem olyan érzékeny, hogy csak az aranyat bírja. :? Pedig olyan szép ezüst és bizsu fülcsijeim vannak... :(

Kitty, de jó, hú, én már most drukkolok! Innentől kezdve egyenes az út a babcihoz! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Nóci
gyere majd az eredménnyel! Örülök, hogy a tüdeje rendbejött :D
Nektek is fini ebédetek volt :wink:

Beze
köszi, asszem rám fér :oops:

Amúgy én nem bánom, hogy akkorra kaptam időpontot, mert ma megjött, tehát akkor leszek félidő körül, és aznap lesz vv is. Így legalább a két vizsgálat alapján biztosabban kideríthető, mi a baj :wink:

Ma megyek egy barátnőmhöz (már ált. iskolába is együtt jártunk, aztán középsuliba is), tavaly nem is találkoztunk :oops: Na ő az, akivel levelezni szoktunk, de ő nem jött még ki sose, meg nem akar a párommal találkozni (ezt nem mondta, de nem vagyok hülye). Most én megteszem az első lépést, elmegyek hozzá, de ha ő nem jön, akkor ennyi volt :roll: Sajnálom amúgy, de mi már egyek vagyunk a párommal, mi együtt élünk, ha el akar jönni, nem zavarhatom el itthonról :roll: Most lehet, már megint hülyének gondoltok, de már jártam így, azóta se tartjuk azokkal a kapcsolatot, mert nem kíváncsiak rám, egyoldalú kapcsolatnak meg semmi értelme :?
Vendég

Sziasztok!

Kitty, én megértelek, az ilyet én se erőltetném, de ez nekem magas, hogy valaki, aki a barátnőd, ne legyen kíváncsi a párodra...Nem értem...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze
szerintem ez azért van így, mert neki még mindig nincs senkije, sőt, még nem is volt komoly kapcsolata. Én meg ugye 7 éve összejöttem a párommal, és azóta is együtt vagyunk. Amíg suliba jártunk, nem volt ebből gond, mert ott taliztunk, meg amikor egyetemre kerültünk, akkor még Anyunál laktam. Csak most ütközött ez így ki, hogy én már külön élek a párommal :roll: De ha ezután sem jön, akkor sajna ennyi, amit amúgy sajnálok, de ez így nem működik most már :(
Vendég

Így értem, de ha valóban a barátnőd, akkor hozzátok is elmegy, ha ott van a párod, ha nincs. Ha meg nem, szerintem ne is sajnáld. Tudom, könnyű mondani, nehéz megtenni, de ti már egy pár vagytok, ezt vagy elfogadja, vagy nem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok Csajok!

Nóci, nagyon örülök, hogy a kis tüdejével minden ok!!!Én a Flector port ittam a hátamra, és jó volt rá.
Pocifotó....még csak olyan picit nőtt a hasam,de majd gyártunk egyet, oksi?
Dorkakutyám tényleg gyogyós, nem tudom, hogy mi lesz!

Kitty, nagyon szuper a május 3!!!!!!!!Az már nemsokára itt van! :D :D :D
Finom volt az ebéd :D
Táppénzen szerintem most kb 1 hétig maradok, aztán visszamegyek dolgozni.Most jól kipihenem magam, aztán már nem lesz semmi.Ha meg továbbra sem múlik, akkor meg nem tudom. De már jól leszek, tuti!!!

Barátnő téma. A barátság kétoldalú, mindkettőtöknek ugyanannyi a távolság, és az a fair, ha ezt felváltva teszitek meg.
Nekem is van hasonló gondom, de én úgy döntöttem, hogy nem erőltetem.Főleg, mióta nem járunk bulizni!

Beze, igazából a szívem mélyén kislányt szeretnék, de az a lényeg, hogy egészséges legyen. A megérzés pedig egyértelműen fiú. Andris szerint is.

Csajok, én most azt hiszem, begyogyóztam, vagy nem tudom. Voltam ma nődokinál, egyenlőre 1 hetet maradok itthon. Megkértem, hogy csináljunk ultrahangot, és ott volt egy kisbaba, kezekkel, lábakkal, hihetetlen!
Úgyhogy most itthon bőgök , persze szünetekkel, kb 11 óra óta örömömben :D

Brid, merre vagy?

:D :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Eloszor is azzal kezdenem,hogy apacska nem tud jonni mert kozbejott egy masik biznisz igy ma elis utazik megnezni az ingatlant :? abszolut nem tudom mikor jon ugyhogy ne is kerdezzetek :roll:

A masik pedig tartozom egy vallomassal :oops: En mielott kijottem volna Japoba meginszeminalodtam :oops: tegnap volt 2hete es hat nem sikerult :roll: Ne kerdezzetek miert nem soltam marha egyszeru a valasz...jo volt ugy magamban lerendezni ezt az egeszet mindenfele huho nelkul :roll: Nem voltam egesz nap emlekeztetve arra mi van ha ez meg az...minden reggel nyomtam egy lh-t es egy hcg-t. Amugy az egy ero tuszomre mentunk ra semmi gyogyszeres kezeles nem volt ugyanis egy eleg hirtelen kipattant otlettol vezerelve kerdeztem meg a dokimat mi lenne ha es igy jott... :) Lh-k szep pozik mar...de Hcg-im csont negak ugyhogy matol abbahagyom az utrot vegre :x Ennyit a joslotesztekrol az en esetemben amugy 2hete volt csutortokon az inszem 8) ahol talalkoztam egy lannyal aki megismert :shock: innen a bnetrol :shock: o nem irogat csak olvas es tudott mindent :shock: de fura volt :lol: azota privizunk 8) Remelem neki csikerult majd minnya irok is.

Hat ennyit a gyonasrol.Most mondhatni eleg kakiul erzem magam :roll: ez mar a 2.csalodas igy kutyafuttaban es apacska sincs itt nem lattam 2honapja szal most mar az idegeim nemsokara felmondjak a szolgalatot :twisted: :roll: :?

Visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bri, én megértelek, nagyon sajnálom, egy hatalmas nagy ölelést küldök így távolból.
Párod szegény, nagyon sokat dolgozik. 2 hónap, az jó sok idő. Lehet, hogy hamarabb találkoznátok, ha visszamennél NY-be?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Dorka, Lexit végig fiúnak éreztem. :oops: Persze addig, amíg meg nem tudtam, hogy lányt várok. :wink: Hamarosan mész a 12. heti uh-ra, hogy repül az idő. 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze
Hat latod egyre jobban csak kiehezek ra es mire jon total kesz leszek :oops: A kupos story jo volt :lol: :lol:

Kitty
Tudod nekem is van ngyon sok aranyam :roll: otthon mert miota japanba jottem nem hordom oket(de jol jart anyum :lol: )itt a platina a meno meg a bizsu :wink: ugyhoz azota en is platinaban nyomom meg a bizsu :wink: Nekem ngyon tetszenek szeretem allandoan cserelgetni oket 8) Az almod nem semmi :shock: en jomultkor 6honapos babas voltam almomban es megindult a szules :oops: Majus 3 juhuuu szep a vonalzid :wink: En meg mindig nem teljesen ertem a felidos vv-t :roll: megkene mond nekik hogy hany napos a ciklusod es aszerint kene behivniuk...hisz a ciklus eleji es a vege a lenyeg...na meg lehet a 3-mat egyutt a cklus kozepevel is de csak a kozepebol mi fog kiderulni? :roll: Baratnod erdekes :? latod Patinak is van ferje...meg gyerek otthon Kata barinomnek is ferj gyerek es megis megyek hozzajuk megyunk ahova tudunk ha kell gyerekkel sajnos nem olyan rugalmasak mint regebben de tok megerto vgyok veluk ez normalis szerintem :roll:

Noci
Nem azert irtam csak mert hozzam is cimezted a dolgot de nem is erdemes aldozni erre a temara semmit sem :wink: Nem haragszom en rad csak valaszoltam neked :wink: Igen Balcsi tavaly nem tudtam menni pedig ez minden evben ritualeeee :!: 8) Lehet majd mi meg egyutt strandolunk is na abban bennelennek :wink:

Dorka
Apacska sem volt tavaly ota miota kikoltoztunk NY-ba :roll: o nem egy olyan hazajaros tipus a csaladjaval meg plane csak szulinappokkor taliznak :roll: Kutyus most kell nevelni mert ha nem akkor elkallodik :wink: Megertem az oromodet!!!En is szeretnek mar attol sirni nem attol,hogy megint nem sikerult :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Beze
Az valoszinu en mar az elejetol fogva vissza akartam meni es majd hogy egyutt jovunk... :roll: de innen mar odamenni es esetlen jon 1-2het mulva akkor megint 2jegy ide meg vissza szal nem eri meg :roll: ez itt a problema hogy o jon az tuti csak nem tudni mikor :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Dorka
hogy vagy?
Nem gyogyóztál be, én is hasonlóan viselkednék ilyen helyzetben :wink:

Bridget
nagy ölelés, megértem, miért nem írtál, de erős csaj vagy, és majd jún-ban összejön. Mondtam már, hogy együtt leszünk terhesek, ne akarjál beleelőzni :twisted: Csak hülyülök, nagyon örülnék, ha már rég babás lehetnél :wink:
Remélem, apa hamarosan odaér :wink:

Beze, Dorka
barátnő témához: tegnap jól elbeszélgettünk, de rájöttem, hogy hatalmas űr keletkezett köztünk. Őbenne semmi komolyság sincs még, suliba akar járni, de csak azért, hogy bulizhasson minél tovább :roll: Én meg ugye már külön élek, babát szeretnék... aki ha egyszer meg is születik, akkor végképp annyi ennek a kapcsolatnak. Barátság már erős kifejezés lenne, úgy érzem. :oops:
Vendég

Kitty
Junius???Hat asszem nekem egy kicsit odebb lesz mert apacskat most tuti nem hagyom ott meg veletlen sem es dokim megy szabira :roll: Jolestek a szavaid kivanom,hogy legyel te elobb babas nekem mind1 is hisz nem a sorrend a fontos :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kitty, sajnos ez így van óhatatlanul, ha az embernek változnak a körülményei, és a másiknak nem, eltávolodnak. Nekem igazából egy igazi barátnőm maradt, bár neki még nincs gyereke.

Bri, lehet, hogy együtt babásodtok Kittyvel, ki tudja? :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Hátam remekül és a manó is! Szerencsére!

Brid! Megértelek 100%-osan! és tudod mit?? Örülök, hogy nem írtad! Bár akkor még jobban imádkoztam volna érted!
Jaj egy nyári strandolásnál mi se lenne tökéletesebb!!!! Már előre nagyon várom!
És akkor apa mikor megy?? Vagy megy egyáltalán??? Mi lenne, ha inkább meglepiből te mennél el hozzá Ny-be???

Kitty! Ez nem is barátnő! Hogy lehet ilyen valaki, hogy nem kiváncsi a párodra az életed részére aki kiegészit téged minden értelemben??? Én tuti nem is keresném a társaságát!!! Ha akar valamit vegyen erőt magán és lépjen! Az ilyennek nem is csoda, ha még nem volt komoly kapcsolata!!

Dorka! basszus már lassan mész az első genetikára??? És persze, hogy már van keze lába!!! Ez már nem egy kis pötty meg maszatka! Ez már egy érző emberi kis lény!!!!

Kati! mi ujság veled?? nagyon eltüntél Te jó asszony!!!

Beze! Ti hogy áltok a projecktel???

Csajok! El mesélek valamit! Mi apával hosszu idő óta most voltunk úgy együtt, hogy zokni nélkül! Na nem ám a ketteskére gyúrúnk csak így jött kis és nagyon jó volt! Most ez egy olyan igazi együtt lét volt! Bocsi, hogy így leírtam, de ki kellett mondanom!! Ne hari!!

Fürti?? Enis?? Anyci??? Zsu???Csucsu???

Kép

Kép

Kép
nócika

Beze
Hat majd meglatjuk a fentiek hogyan szeretnek ezt a babasodast...en nem gorcsolok ezen lesz ami lesz...ezen sajnos ugysem tudok valtoztatni...ha tehetnem megmozgatnek erte minden kovet de sajnos en mindent megtettem amit tehettem :roll:

Noci
Annyira jo volt igy...es mentem teniszezni eltem a mindennapjaim es nem foglalkoztam semmivel.Es vgy jon vgy nem alapon ment az egesz.Es meg apacskat is meglephettem volna egy pozi teszttel mire jon :roll: ez volt a terv :? Talan jovoheten....a melo az melo o nem mondhatja azt en most elutaok aztan atadja masnak itt nem ugy mennek a dolgok :? talan pentekre ideer vgy szombatra en ngyon bizom benne.Nem tudom meglepni mert azert kicsit draga mulatsag lenne repzire szallnom NY-ba aztan meg mikor jon(mert o tuti jonni fog en meg nem maradnek ott amig o itt van es akkor vissza egyutt ahhhh neeeeem :roll:

Amugy,hogy vgytok?Jol eltunt mindenki mi :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lányok :)

Brid, akkor már értem a kiborulásodat is, ami volt a múlt héten :?
Gondoltam, hogy valami gond lehet, mert nem szoktál te ilyen indulatos lenni.

Kitty :? hát, igen, a barátnők.....nagyon nehéz igazi barátnőt találni....Nem lehet, hogy a párod esetleg tetszik neki és azért inkább nem akar találkozni vele, nehogy beleszeressen, vagy valami hasonló? :roll: lehet hülyeség, de előfordulhat.

Dorka :lol: ugye milyen fantasztikus látni a kicsit?Aztán majd akkor tudatosul benned igazán(én így voltam) amikor megtudod a nemét is :wink: Azért pocifotókat dobhatsz majd lassacskán :)

Beze :) mi újság van ciklusfronton?

Nóci :D örülök, hogy rendbejöttetek!Most már egészséget kívánok Nektek !!!Hát nem semmi vagy ezzel a zoknis dologgal :lol: :lol:

Brid, te ügyi kis lh tesztbuher vagy.Na most tegnap voltam a 8. napon és majdnem olyan erős volt a tesztcsikom mint a kontroll, ma meg szinte semmi sem látszik :shock: ez hogy a túróban lehet??Mondjuk tegnap fél5-kor csináltam délután, ma meg 3-kor.Az is számíthat?Vagy lecsúsztam a pé-ről?De csináltam egyet kiváncsiságból az 5. napon is, és azn is nega volt.
Vagy akkor nincs pé-m?vagy holnapután próbáljam újra? :shock:
Még ilyet......... :roll:
Vendég

ja, a vonalzim nem jó, azt ne nézzétek
Vendég

Sziasztok!

Bridget
ari vagy, azért remélem, egyikünknek se kell sokáig várnia :wink:
De nyáron jössz a Balcsira, nem?

Beze
ugye nekem sincs gyerekem, de én senkitől sem fordultam el azért, mert neki meg már van. De ő ilyen, evvan :roll:

Nóci
én többet nem keresem, amíg ő nem. Ezt eldöntöttem, most elmentem én (főleg a tavalyiak miatt, ő is ott volt Anyu temetésén, tudta mi van, és nem tudta, hogy én hogy vagyok ilyne szempontból). Ezért tettem én egy lépést, de ha ő nem jön, akkor én se megyek.
Örülök, hogy jó volt az eksön. Azért én örülnék, ha lenne egy kistesó ebből az együttlétből :wink:

Fürti
nem tetszik neki, neki a csontsovány pasik tetszenek, nekem meg a húsosabbak :lol: Pasik terén sose volt egy ízlésünk :wink:

Párom elment tejfakasztó bulira, így most egyedül vagyok, de nem sokáig :lol: Elhívtam egy barinőm (az ő pasija is ment a bulira), és ő is Andrea így megünnepeljük a névnapunkat. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kitty drága:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Nóci, hogy vagytok? Regi meggyógyult? Szeretem olvasni az írásaid, mindig olyan jó kedvem lesz tőle. :D Örülök, hogy jól sikerült az együttlét. :wink:
Tesóproject folyamatban. :wink:

Bri, talán jobb, hogy a párod kicsit később jön, addigra biztosan elmúlik, és tudtok igazán örülni egymásnak. :wink:

Fürti, 2 nap múlva új indul, aztán remélhetőleg hamarosan kopogtat a kistesó. :wink:
Lh-s dolgot nem értem. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kitty, Boldog Névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Kitty, boldog névnapot kívánok szeretettel! :)

Lh tesztem tegnap már erősödött :) akkor nem értem a 7. napon azt az erőset :roll: Tegnap voltam a 10. napon.
Tehát 7. nap viszonylag erős, 8. nap nega, 9. nap nega, 10. nap erős :roll: ma remélhetőleg még erősebb lesz :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntést! :D

Fürti
drukkolok, hogy erősebb legyen ma a teszt! Amúgy nem értek hozzájuk, Bri az lh teszt szakértő 8)

Hétvége jól sikerült, barátnőmmel jól éreztük magunkat :oops: (bor és pálinka társaságában :oops: ).

Többiek merre járnak? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Vagyunk, de lélegzet vételnyi időm alig van! mert szortirozom a rucikat már a 68-as és a 74-eseknél tartunk!
Egész héten minden nap megyünk tornára! Lökés terápiának hivják ezt!

Kitty! Nagyon boldogságos neved napját kívánok!!!!

Beze! Örülök, hogy az irásaimmal felviditalak!!! Ez is a szándékom!!!

Brid!
Ez így legalább csak a Te titkod maradt! Örülök, hogy csak utolag osztottad meg velünk!
Apácskát meg megértem, meg azt is, hogy nem dobálozol a pénzel, hisz nem kevésről van szó! Csak egy ötlet volt! :wink:

Tegnap este a manó apával fürcsizett a nagy kádban! És csajok az hadján, hogy uszott a fürcsi úgy csapkodott meg minden, de akkorákat kacagott, meg sinkongott, hogy így még nem halottuk! Olyan édes volt! Majd kiugrottam a bőrőmből!

Lassan megyek, mert itt az idő a pacsáláshoz!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Nóci, ezt valóban nagyon jó lehetett hallani, én is imádom, amikor pacsál, mégha úszik is utána az egész fürdőszoba. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Nincs mit irnom meg a topik se mozog :? Megyek korizni Patival ma is ido sincs annyira gep elott ulni :oops:

Kitty
Kép

Furti
Csinalj fotot 8) 5.nap nincs pee!!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Tényleg nem nagy a forgalom :(

Nóci
köszi.
Remélem, gyors javulást hoz a torna.
Fürdőkádban sikongatós Regi aranyos lehetett! :D

Beze
te most hogy állsz ciklusilag? Nem a héten kéne nem megjönnie?

Bri
köszi, aranyos a kép ;)
Jó korizást! Apa?
Vendég

Sziasztok :)

Bri, sajna nem jó a gépem, nem tudok képet csinálni.De tegnap már jó erős volt, remélhetőleg ma lesz a csúcspont :) Háét akkor nem tudom, mi volt az az 5. napi erőós csíkom :roll:

Nóci :) de édi lehetett Regi!!!Elhiszem, hogy odavoltál tőle :) Képet fürcsiset csinálhatnál egyszer.....

Kitty, merre volt a buli?

Hát tegnap csajok engem elkapott a gépszíj.F@stam, hánytam(bocsánat :oops: )de 2x hánytam csak, és olyan szinten legyengített, hogy ha nincs itthon a párom, akkor nem tudom, hogy láttam volna el a gyereket :?
Ma már jobban vagyok, csak még mindig nagyon gyenge.
Remélem estig fellendülök egy kicsit, mert tegnapelőtt volt összebújás és ma is kellene.Úgy tudom 2 naponta is kell, nem?
Ja, és tegnapelőtt meg Marci hányt.De neki ennyi volt és kész. :)
Párom egyenlőre még kimaradt...
Vendég

Fürti
a csajos buli nálunk volt, a fiúké egy szomszédos városban.
Szegények, jobbulást! Remélem, tényleg ennyi volt, hülye vírus :evil:
Teszt mit mutat? Két naponta jó, ha együtt vagytok :wink:

Kép
Vendég

Lányok!!!
Csináltam egy HCG tesztet és halvány POZITÍV!!!!
Azért bátorkodtam csinálni, mert olyan tüneteim vannak, mint Marcinál volt.Én a tegnapi betegség utóhatására gondoltam, de úgy látszik nem.
Folyamatosan émelygek is.
Csak azt nem értem, hogy tegnapelőtt voltunk együtt, az előtt meg menstruáltam.Tehát március végén voltunk együtt 2x, és utána meg tegnapelőtt.Ápr.9.-én menstruáltam
Egyik barinőmet felhivtam és ő azt mondta, hogy neki is az együttlét utáni 3. napon kimutatta a teszt.Ő napta pontosan tudja az együttlétüket mert a párja kamionozik.
Vendég

Most elment a párom a gyógyiba egy érzékenyebb tesztért.
Vendég

Sziasztok!

Fürti, halk gratula, ügyesek vagytok, azért írd meg a másik teszt eredményét is. Délután csináltad?

Kitty, igen, de még csak az érzés van meg, hogy jönni fog.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Fürti
én is halkan gratulálok, remélem, az érzékenyebb teszten nem csak halványan lesz csík :wink:

Beze
azért drukkolok, hogy tévedj, és ne jöjjön meg :wink:
Vendég

Fürti, rendes mensid volt?

Kitty, köszi, nagyon aranyos vagy! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Fürti, tűkön ülök. :oops: 3. nap együttlét után? És terhes is lett? Voltak tünetei is? :shock: Ilyet még nem is hallottam...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Bri, tudod már, hogy párod mikor utazik hozzád?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?