Új privát üzeneted érkezett!

Ó lányok várom már a csütörtököt nagyon, remélem nem kell csalódnunk én nagyon szurkolok.
Málna: nagyon jók ismét a képek, nem irigyellek ilyen időben bennt tanulni, bár ha megy a klima, akkor nagyon jó.
Hajni: köszi a híreket, hogy bírod ebben a melegben a hatlmas pocival?
Icus én küldeném azt a meleget, itt 30 fok van jelenleg
én meg egy kis esőt kérnék ha lehet esténként.
Kata: édes lehetett a pici, még ha sírt is.
Bea: merre vagy?
Sziszi: köszi a megértő szavakat, Apja nem is beteg, csak fáj mindene, meg lázas, de azért dolgozik :?

Andi
candi

Remélem ez a hónap nem lesz akkora cumi, mint amit a tickeremhez találtam.... :lol: :P :D
Vendég

Sziszi: helyes ticker, akkora cumit azért kívánok, csak nem neked, hanem a bébinek, és neked s kék minden? Ez jelent valamit?
Kata: remélem azért nem vagy allergiás, én szenvedek tőle rendesen, jó lenne, ha téged nem kínozna ez a kórság

Andi
candi

Candi

Ez lila színű, direkt nem akartam a nemek között választani.
Egyébként már a fiú is jó ötlet lenne, mert talán jobban tudnának együtt játszani Tomival, hamár nagy a korkülönbség közöttük.
Vendég

Sziszi, a tickerem néha meghülyül, estére talán jó lesz. Oké, akkor legyen csütörtök! Már csak kettőt kell aludni....de izgi... :lol:

Málna, tök édes a kisfiad! :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziszi

javítottam
A napokat a hőgörbékről lestem, meg igazából ez a tegnapi napra érvénye.
Jó ez a cumi megfogalmazás, de csaknem!

Hoppá

Köszi.

On.
Most kaptam meg a pannantól a telefonszámlám.Ugyanannyit beszélek mint akkor amikor t-mobilos voltam , és a számlám most 3765.- ft. :wink: Ugyanilyen forgalom mellett a t-mobilnál soha nem fizettem 12 ezernél kevesebbet :twisted:

Off.
A t-mobil azért felszámolt 5800.- ft-ot mert átirányítottam a számomat a pannonosra... :twisted: :x :evil:
Szemetek.Mégcsak nem is használtam a hálózatot, csak engem hívtak.Vagy én gondolom rosszul?!

málna2162

Máris megjavult a tickerem. már a 26. napot mutatja :lol:

Kép

Kép

hoppá

Hoppá

Nem akarlak elkeseríteni, de én még mindig 27.cn-ot látom... :shock:

málna2162

ez érdekes, nekem 26-ot mutat!!

Sajna, ha átirányítod a telcsidet, azt kell lifizetni, hogy elérjenek, azért számolnakfel sok pénzt!!!

Kép

Kép

hoppá

Hoppá

Nem lehet, hogy az óra rosszul jár a profilodban vagy a számítógépen :roll: :shock: ? Ez csak egy ötlet volt....
Vendég

nem. te is 27-et látsz? amikor nemrég írtam, hogy rossz a vonalzóm ,még én is annyit láttam :roll:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Ugy látszik ez a csütörtöki nap nagyon izgalmas lesz :wink: és reméljük legalább annyira sikeres!!!!! :lol:

Hoppá
Én is 27-et látok a tickereden :lol:

Málna
Máté nagyon aranyos -még mindig :lol: Lili egyből kiszurta a lovas képet, és ott kellett hagynom. Folyamatosan azt hajtogatta, h ugye milyen gyönyörü az a ló?! :lol:

Icus
Jó, h megint ilyen aktiv vagy! Neked is gyors babásodást kivánok :wink: Nálunk is dögmeleg van, szivesen átadok pár fokot :lol:

Bea
Mekkora már Ádi! És igazán jó husban van, látszik, h milyen finomságon él :lol: Kérdésedre válaszolva: mi már nem szeretnénk 3. gyerkőcöt.

Khmmmm most bajban vagyok, nem tudom milyen irások vannak még a másik oldalon :oops:
Majd pótolom.... Most megyek, mert két gyerekkel vagyok itthon és állandóan megy a marakodás, kiabálás. Lili összeszedett vmi virust és göthős, igy nem viszem oviba a héten.

Kép
Kép
mókuska

Mókuska, majd válaszolj a kérdésre légyszi, mert nem tudjuk: szeretnél még babát??

Ja, az allergiavizsgálatról: komolyan nem vagyok allergiás, azt mondta a doki, ezzel nem kell csinálni semmit, csak tudjam, hogy picit a parlagfű, fűfélék és poratka "birizgálhat"...

NA, bekapcsolva hagyom a gépet, de tanítványom van, majd jövök.

Kép

Kép

hoppá

Kata
Épp előtted irtam :wink: Már nem szeretnénk több gyerkőcöt :wink:

Kép
Kép
mókuska

Bocs, Mókuska :oops: , ez a rész kimaradt....
Mentségemre legyen mondva, mr itt volt a tanítványom...

Lányok, nálunk akkora zuhé volt, 1 cm-es jégdarabok hullottak az égből... Izgi volt...

Kép

Kép

hoppá

sziasztok!

De jó ilyen híreket olvasni :D nagyon jó, hogy Meliékkel minden rendben :wink: :wink: :wink:

Hajni
úgy látom a Te kisfiad ragaszkodik rendesen a kiírt időhöz :shock:

Málna
nagyon jók a képek :D :D :D Ebbe a melegbe ügyesen lefog szokni Máté a pelusról. Arra vigyázz, hogy lehetőleg ne pisiljen be, nálunk az volt a baj. Kb. kétszer végigfolyt a pisi a lábán, és akkor ujra kellett a pelus. Ez volt tavaly nyárom, de most már ügyes nagyfiú :D :D

Hoppá
itt is nagyon borul. Jó kis csendes eső itt is kellene, na de jég az nem. A múlt héten lefagyott egy csomó minden, most meg a mi maradt is tönkremenne :? :?

Candi
hát sajnálom, de a nagykapu mellett mindíg ott a kiskapu :wink: :wink: :wink: Én bízok a meglepikben, v. csodákban????? Hidd el Te is, és meglesz az eredmény Kép

Csütörtök reggel nagyon izgi lesz :wink: :wink: :wink: :wink:

Hoppá
én is 27. ciklusnapot látok Kép

Icus
küldöm a napsütést Kép

na ébredezik a picim, majd este rakom a képeket.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok, bocsánat, hogy ilyen hosszú időre eltűntem, mozgalmas napjaink voltak.

Mindenek előtt Meli, Mamen, gratulálok a kis lurkókhoz.
A babók nagyon édesek!

Andi, nagyon sajnálom, hogy elmaradt a tervezett beavatkozás, de igazatok van, hogy így nem vágtatok bele.
A legközelebbinél apáért is szorítok majd :wink:

Szombaton vendégeink voltak (az öcsémék), kiültünk velük az erkélyre, nagyon hangulatos volt, makimanómnak is tetszett, olyan jókat szundikált (a karomban...)

Vasárnap a nagynénémhez voltunk hivatalosak, hatalmas családi összejövetelre, jól vizsgáztunk, minden rendben volt, az anyun miniember egyvégtében 4,5 órát aludt! Szegény anyukám már nem tudta, hogy üljön, már mindene zsibbadt, de azért nem mert nagyon megmozdulni, nehogy félébredjen a királylány (a nagynéném hívja így)
itt még apán kezd bekómálni
(a háttérben a nagynéném ajándéka tőlünk - nem is önmutogató :lol: : egy dupla képkeret, egyikben egy nagytotál Esztiről, a másikban pedig egy páros fotó nagynéném+Esztimanó...)
(majd néha felugrom ellenőrizni, a főhelyen van e a komódon :twisted: :lol: )
Kép

és akkor a maratoni "nagyincsüngés" (itt már a vége felé)
Kép

Hétfőn kiautóztunk az anyuékhoz, olyan szép idő volt, a gyerek+ nyúlgyerek + nagynéném.
A kocsi tele volt, a csomagtartóban a babakocsi, pelenkázótáska, a hátsó ülést elfoglalta a mózes, így a nagynéném az ölében nyomorgott nyúlgyerekkel együtt az első ülésen :lol:
És kombim van! :lol:
Nem is tudom, egy kis polskiba hogy férnénk el :lol:

A kert makimanómnak is tetszett, újra maratonit aludt az árnyékban a babakocsiban, anyuék macskája őrizte az álmát, olyan édes volt :D
Kép

Kép

őrmacska :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép

na ezt most gyorsan elküldöm, mielőtt elszáll :evil: , aztán folytatom

Musz

KépKép
muszkuru

aztán amikor makimanó felébredt, nagyokat "beszélgetett" a nagynénémmel :lol:
Hatalmas szemekkel figyelt rá :lol:
Kép

Vvviki, nyúlgyerek jól van, ő is jött velünk, és a nap végén "csak" háromszor futtatta velünk körbe az udvart, amíg az öcsémnek sikerült elkapnia :lol:

már régen találkoztak, újra kellett ismerkedni :lol:
Kép

LAZULÁS AZ ÁRNYÉKBAN a szomszéd macskával :lol:
Kép

A nap a végére két meglepetést tartogatott,

az egyik, hogy leeresztett a babakocsi kereke - hogy én mekkora állat vagyok, hogy felfújható kerekűt vettem... :evil: :evil: :evil:

Szóval a kocsi váza használhatatlan, kint hagytam az apunál javításra, így kenguruban közlekedtünk az autó és a lakás között.

Itt annyira cuki, ahogy kapaszkodik a ruhámba :lol:
Kép

A másik a nap fénypontja, a kezdődő mellgyulladásom :x .
Éjjel fél kettőkor még a mellszívóval csorgó könnyekkel gyötörtem a mellemet, hasztalanul.

Aztán a neten a sok ellentmondó vélemény között találtam egy olyat, ami szerint a gyerekre kell bízni, hogy elintézze, gyakori szoptatással, a legjobb hónaljtartásban.
Hát nem kellett kétszer mondani, hagytam az egészet a fenébe és húztam a gyerek mellé aludni az ágyba :D

Ma már kicsit jobb, értsd ezalatt, hogy nem kőszikla a mellem, "csak" görögdinnye.
Hát ezt az ellenségemnek sem kívánom...

Na eldugultam, remélem nem kaptatok sokkot a képregényáradatomtól :roll: :oops:

Gabi, én sem merem még nagyon levetkőztetni, nappalra és éjszakrára is hosszúujjú bodyt és pamutrugit adok rá :shock:
És jól betakargatom... Szóval ha hőgutát kap szegényke, az akkor a hülye anyja miatt lesz.

De olyan bizonytalan vagyok, mindig az anyuékat kérdezgetem, hogy kell rá kiskabát? Vagy sapka? És zokni a rugira? És betakarjam?... stb :oops:

Na tényleg megszűntem :wink:

Puszi mindenkinek!

Musz

KépKép
muszkuru

halló!
Musz: nehogy megszünj én még nézegetném a képregényedet, nagyon helyesek gyermekeid. :D
Szóval a drága babakocsi sem garncia, könnyű legalább felpunmpálni?
Mellgyulladásért nem irigyellek, gondolom szörnyen fájhat, de remélem hamar lelappad, Eszti sokat eszik?
Málna: neked is drukk csütörtökhöz!!!!!
Sziszi: bocsi, kicsit színvak vagyok 8) , annyit láttam, hogy nem rózsaszínű :wink:
Kata: na ez jó hír, hogy nem vagy algériás, most az eső egy kicsit lemossa a virágporokat és jobb lesz.
Itt még mindig zuhog.
Mókuska:Lilinek jobbulást neked meg sok türelmet a lurkókhoz

Gabi: én is hinni szertnék a kiskapukban :wink: Este várjuk a képeket!!!!
Bea: tessék jönni! :!:

Andi
candi

jó estét !

na, ideért a vihar Egerbe ! felhőszakadás, villámlás, dörgés :?
csütörtökön én is tesztelek, legyen egy csoportos, gruppen teszt, tesztelési világrekord :lol:

Musz
nagyon klasszak a képek !!! bármennyit tehetsz fel !!!!! :D :D
Nyúlgyerek olyan aranyos a régi cimbijével, a macsesszal ! :D
anyukámnak is volt mellgyulladása, a legjobb barátnőmnek is
remélem, a tiéd már rendbejött !!
kívánom, hogy gyorsan múljon el a fájdalom !!!

Gabi
a jégeső most igazán kimaradhatna ! a szívem is belesajdult amikor láttam, hogy a gyümölcsfák majdnem 100%-a fagykáros lett ! arra gondoltam, hány embernek jelentette ez az egyetlen megélhetési módot ! :cry:

Andi
sajnálom apa betegségét, legközelebb tutira sikerül !!!!
:D úgy fogunk itt hányni együtt hogy csak na.. :lol: :lol:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Musz, én is nézegetnék még képeket. Magadról is tehetnél fel!!!

Kismamik? Ti is hozzatok képeket, magatokról is!!

Candi, lelkileg ugye jobban vagy már? :lol:

Nektarin? Olyan régen jöttél már!

Mamen, lassan ti is hazajöhettek a kórházból, aztán Meliék is lassan itthon lehetnek!!! :wink: Képeket kérünk!!!

Szisz, te is tehetnél Tomiról!

Kép

Kép

hoppá

Viki! Ezek szerint még nem jött meg? Szuper!!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Kata
tesómnak csináltak eddig a családban allergiatesztet, azóta tudjuk, hogy a nádra is érzékeny, na meg a korán kelésre :lol:

Mókuska
jobbulást Lilikének !!
tesómmal olyan jókat tudtunk rendetlenkedni annak idején, anyukám birkatürelme kellett hozzánk :oops: :oops:

Musz
eszembe jutott az alvásról, hogy a legjobb barátnőm, aki már rengeteg jótanáccsal ellátott, úgy élte túl az első hat hetet, hogy akkor aludt, mikor a kisbabája

vvviki

csatlakozom Katához, kismamik, képeket kérünk !!!!

vvviki

húúú, itt is tombolt egyet a vihar, sűrű áramszünetekkel tarkítva :shock: gyorsan fürdettem a gyerekeket még a igazi tombolás előtt, pont emlegetve az áramkimaradást. :roll:
Párom ügyeskedett az egyetlen elemlámpát levitte a garázsba :shock: úgyhogy már megy a mécsesgyujtás is, úgy hogy közben Esztike cicin csüng :D

Musz
szuperek a képek. Eszter is sokat nőtt :shock:
Cicigyulladás nekem Adrikával volt :( sőt úgy, hogy semmi fájdalom nem volt először, csak belázasodtam.
Nekem Adri nem szeretett segíteni a görcsökön, akkor jobban kellett dolgozni :shock: :shock:

na feltöltöm a képeket és ha lesz net fel is teszem :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na akkor rakom a képeket
Kép anyáknapi ünnepségen
Kép egy nyugodt reggel :D
Kép első szoknyás kép :D
Kép legújabb szórakozás tegnap óta :evil: :evil:
Kép "mesevilág"
Kép
Kép Esztike a mai kánikulában

Na szerelmes Kép , akciódús estét, és Jó éjszakát Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nagyon édesek a képek a gyerkőcökről!!!

Jó éjt mindenkinek

Kép

Kép

hoppá

Gabi
ennyi gyönyörű kékszemű gyerkőcöt !!!!
hatalmas gratula hozzájuk !!!!!!!

Krisztike zenegépéről az a zenélő békaorgona jut eszembe amit az egyik unokatesőm kapott háromévesen egy lökött rokontól.. :x
szerintem ezt a hangszert simán lehetett volna használni az inkvizíciónak is, mert egy óra békanyekergés után az ember még azt is bevallja, amit nem csinált, csak hagyják abba.. :lol:
szerencsére elemmel működött és így az idegileg megtépázott szülők megmenekültek a biztos diliháztól... :lol: :lol:

vvviki

Gabi: valami szuperek a képek, főleg az a szoknyás, és látom az avatarod is most már tuti, na ezt a képet nem kérdezem meg, hogy honnan szedted :wink:
Ezek szerint az anyáknapja jól sikerült, volt szavalás éneklés,
Viki: akkor csütre neked is kalappal.
Remélem rekordot döntötök a pozitív teszteléssel :wink:
Kata: ha nem gondolok belke a dolgokba jobb a lelkem. Előbb kiviből mértem egy hőt...jó vagyok mi?
Jó éjszakát nektek!

Andi
candi

Jó reggelt,

mai hőm: 36.95 :? Jobban örültem volva, ha legalább 37.2, de hát ez van. Ma is már 5.20-kor ébredtem, kell-e már hőt mérnem... de 6-ig forgolódtam, aztán nem bírtam tovább, mértem.

Egy biztos, holnap max 5.30-kor ki fog dobni az ágy... a hülye teszt miatt!!!

Kép

Kép

hoppá

Hoppá
Ha felébredsz, még ha korán is van, mérjél, mert fél óra forgolódás után nem jó már. :twisted: Szerintem magasabb lett volna..... :wink:

Nekem 37,1 :shock:

Viki, ez jó hír, hogy még nem jött meg.

Többieknek majd bentről írok, most menni kell az oviba.
Vendég

Kata: nehogy lehülyézd már előre a tesztet, még megsértődik :wink: Én is egyetértek Sziszivel, 5.20.-kor ha méred bizti magasabb lett volna, de így is teljesen jó.
Sziszi: stagnálsz? Izgulok már a holnapi reggel miatt!
Én vonalzóm nem megy, ahogy elnézem, de nincs most kedvem állítgatni rajta, majd holnap.
Szép napot nektek mára, kicsit talán jobb idő lesz, mint tegnap.

Andi
candi

Sziasztok,
már dolgozom :cry:

Musz
Nagyon aranyos Eszter. Úgy látom nagyon szeret ölben lenni :lol:
Nagymami nyugodtan megmozdulhatott volna, szegény nehéz lehet 1,5 órát egyhelyben maradni. Ilyenkor ritkán ébrednek csak fel, ha tényleg jó mélyen alszanak már.

Én volt, hogy Tomit álmában felöltöztettem télen és levittem sétálni :P :lol:

Gabi
Gratula a gyerekekhez, nagyon szépek. A nagylányod már kész nő.
Lassan már jönnek a fiúk :roll: :wink:

Hoppá
Hol vagy, dolgozol ?????????????
Örülök, hogy nem vagy alergiás.
Apa nálunk 2 éve kezdte, de valami szörnyű és nem hajlandó dokihoz menni, csak szenved.
Vendég

Sziszi, még itt vagyok, de csak pár percig, mert mennem kell tanítani!
Na, most hányadik napnál tart a vonalzóm??? Én most látok 27. napot. És ti?? :lol:

Én is örülök, hogy nem vagyok komolyan allergiás, Azért kissé az vagyok, és nekem is rossz, amikor nagyon viszket az orrom, meg néha tüsszentek nagyokat. De még mindig jobb, mintha "folyna" a szemem egyfolytában, meg gyógyszereket kéne szednem.

Szisz, teszel fel görbét? Kíváncsi vagyok, hogy néz ki egy példagörbe! :wink:

Elhatároztam, köv. hónaptól nincs hőmérés, lesz.....om, baromi rossza, hogy sokszor arra ébredek: na, van már annyi idő, hogy mérnem kell? Ha még nincs, akkor próbálok visszaaludni, aztán ha nem sikerül, akkor mérek...

Kép

Kép

hoppá

Hoppá

Mi is azt beszéltük apával, hogy lehet kihagyunk majd a nyári hónapokat hőmérő-ügyileg (a hosszabb alvások reményében :P ).

A köv. kukkolós hónap után a próbálkozást is felfüggesztjük a szabadságok idejére, 1-2 hónapra. Szeretnék drasztikus fogyasztáson részt venni, igazi gyötrelmes kezelésekkel és diétával. Jó lenne 5-10 kg-ot leadni, de leginkább feszesedni a köv. terhesség előtt.
Én nem vagyok ugyan csíkos, de azért kinyúlt a bőröm :twisted:

Jó tanítást!
Vendég

28 cn látható :cry:
Vendég

Sziasztok,

Úristen, nagyon le vagyok maradva.
Amit sikerült visszaolvasnom, szóval Mamen, Meli, nagyon-nagyon gratulálok mégegyszer, örülök, hogy jól vagytok. Jó híreket olvasni mindig jó, örülök, hogy Dénessel is minden rendben, és nemsokára hazajöttök:)
Mókuska, Málna, Musz, Gabi, írtó jók a képek, a gyerköcök nagyon szépek, az Eszterek, hát ők tündériek, csakúgy mint Máté:)
Csütörtökön nagyon sokat gondolok rátok lányok, úgy drukkolok, remélem sok jó hír lesz.
Candi, sajnálom az inszemet, remélem már jobban vagy.

Rólam, túl vagyok az írásbelin, hát nem volt egyszerű, nem is sikerült 3 óra alatt befejezni, de azért lehetett összedolgozni, úgy érzem meg lesz, a szóbeli jövő hét utáni péntek, úgyhogy ott még tanulni kell, kicsit sok a közbeszerzés és a jog tétel.:(
Hát még mindig betanulás folyik, de a türelmem sajnos fogy, pedig még hátra van két és fél hónap, te jó isten, hogy fogom én azt kibírni????
Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
nektarin

Nektarin, ti mentek 4D uh-ra? Most láttam egy másik topicon 4D-s képet, gyönyörű a kissrác! Tök jó lehet!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Kis_plutó

Nagyon helyesek a gyerekek!Főleg Eszti abban a kisruhában!
Én is imádom amikor olyan ajándékot hoznak Máténak ami valamilyen iszonyat hangot ad ki...Persze aki hozza, tisztán jóindulatból teszi(remélem :lol: ), de majd neki is lesz gyereke, és akkor én megyek vendégségbe :lol: :lol:
Egyébként nagyon gyorsanmegszoktam oldani az ilyen problémákat...elem kivesz... :wink:
Ja legutóbb egy furulyát kapott... :roll:
Máté tegnap délután pelus nélkül volt a bölcsiben :!:
Egyszer sem pisilt be. Mielőtt elindultunk haza még elment wc-re, és baleset nélkül hazaértünk. Egy darabig itthon sem volt semmi gond, de aztán annyira belemerült a játékba, hogy egyszer csak jött hozzám és azt mondta:Anya, olyan jó meleg ez a pisi... :o
Aztán még egyszer megcsinálta, hogy anya szaladjunk a wc-re mert pisilni kell, de addigra a fele már bent volt :o
Azt mondták ma a bölcsiben, hogy semmi gond ezért ne adjam vissza rá, rá fog jönni, hogy mi a menet.Remélem

Mókuska

Igaza van Lilinek, nagyon szép ló, csak szegényt elég rossz körülmények között tartják.Meg esze sincs sok. Éppen a tuját legeli azon a képen ahol Mátéval le van fényképezve. Már egy pár fánkat megrágott, és szegények nem is bírták ki. Apa rávágott egy párszor az orrára, hogy ne itt kajáljon. :? Este jött a szomszéd, éppen vizet húzott az állatoknak, Máté odarohant a kerítéshez, és rögtön befújta az apját, hogy megverte a Csillag orrát. Csak néztem, hogy milyen rendes gyerekünk van... :lol:
Persze a szomszéd csak röhögött, Ő még keményebben üti vágja, ez csak egy kis simsi volt neki.
(Ha több oldalt kell végig olvasnom, akkor én word-ben kezdem el írni a mesémet...Legalább nem száll el :wink: )

Muszkuru

Nagyon édes Eszti, és az őrök :lol: Ilyen képem nekem is van,majd keresek.
Örülök, hogy kezd rendeződni a dolog.Sokat számít az, hogy menyit van levegőn a pici.Szerintem ha jó az idő minél többet menjetek anyudékhoz(már ha Te is bírod...)
HA fázik az sem jó, de ha túl öltözteted attól is lehet nyűgös.
Mellgyulladásra csak a szoptatás és a fejés a megoldás.Szerencsére nekem szoptatás alatt nem volt ilyen gondom.Viszont amikor Máté egyik estéről reggelre abbahagyta a szopit, na akkor csillagokat láttam...

Hoppá

Szerintem is mérj ha felébredsz.Ha kél 6 körül mérsz az még belefér a 6 órás mérési időbe.Azt mondták az okosok.
Egyébként érzel valamit?

Sziszi

Hőd jóóóóóóó!Nekem csak 37. De már 3 napja.És nem érzek semmit.
Én is gondolkodtam rajta, hogy kicsit szüneteltetni kéne a babadolgot, főleg, hogy én is fogyózásban vagyok. De sajna ez most elég hülyén hangzik, de sürget az idő.Máté augusztusban betölti a 3. évet...A munkáltatóm nem fog visszavenni...Mielőtt "közös megegyezéssel" felmondanak, jó lenne egy pocaklakó :roll:

Nektarin

Az új kolléganő miatt nincs türelmed,vagy úgy egyébként? Mondjuk megértem, ilyenkor már az embert egészen más dolgok foglalkoztatják :wink: Gratula a viszgához!

Na megyek tanulni, meg tornázni. A vacsi már fő, azzal már nincs gondom. :D

málna2162

Tudja valaki,hogy a dupla családipótlék létezik még?!Úgyértem, hogy tavaly, ha jól emlékszem májusban duplát kaptunk...Vagy rosszul emlékszem?! :oops:

málna2162

Málna
Én nem kaptam duplát :twisted: , te igen?
Vendég

Sziszi

Lehet, hogy nem tavaly volt, de valamikor kaptunk...

málna2162

2005-ben volt

málna2162

Muszkuru, Kis-pluto
Gyonyoruek a lanyok!!!
Hihetetlen hogy milyen gyorsan nonek, mar olyan nagyok hogy en is olbe mernem venni oket :shock:

Malna,
A Mate is cuki, a kis huncut :D
Olyan jot rohogtem a pisis sztorin, hat persze hogy meleg... :wink: Nagyon ugyes hogy mar bolcsibe se kellett a pelus.

Hoppa,
Nekem is ugyanilyen gondjaim voltak a homerozessel, nem tudtam aludni rendesen, allandoan felebredtem hogy merni kell....2 het utan ugy neztem ki mint a szopott gomboc :shock:
Te milyen homerovel mersz hogy ilyen pontos adatot mutat? 36.95?

Holnap Csutortok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En ma mar nem leszek, de mindenkinek kuldom aki holnap tesztel +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Koszi a napsutest, valamennyi atjott belole :wink:
Cserebe kuldtem egy kis esot, de ugy tunik hogy abbol meg tul sok ment hozzatok :?

Kép
icus

Hogy ne csak az Esztikeket dicserjuk :wink:
Kriszti is ari, eg es fold a kepek kozott a kulombseg!
A cumis kepen meg kisfiu, a billentyus kepen pedig mar nagylegeny :)

Kép
icus

gyors bekukk !

ez rémes, még semmi jele nincs se a pirinek se a babának, de mivel megvettem a tesztet, holnap biztos meg fog jönni.. :cry: :cry: :cry:

Málna
a furulya már keményebb dió, elem nélkül is működik
a békaorgonát javaslom ajándéknak, ha vendégségbe mész :lol:
nekem is tornáznom kellene, de mindig elfelejtem :oops:
Máté nagyon klassz amint a pacit csodálja !!!

Anyusziszi
a hőmérőzést már ki akartam néhányszor próbálni, lehet, hogy a következő hónapban abba is belekezdek :shock:

Icus
eső megérkezett, de itt van végre napsütés is !

vvviki

Szép jó estét mindenkinek!!
Itt vagyunk,élünk,de sokat jövünk-megyünk (hála Istennek),és igy hamar elmegy a nap!
Mindegyik baba aranyos!!
De ezek az Eszterek milyen nagyok már!!!!!!! :shock:
Máté is már mindjárt 3 éves!! :shock:
Úgy megy az idő!!!!!
Na megyek,megcsináloma krumplis tésztát!!Majd még este jövök,ha Ádi hagy!
Szép estét kivánok!

Kép
bea27

Bea: krumpli8s tésztát mondtál, Ide vele, de gyorsan, hová menjek érte?
Ma hogy jött ez a hűvösebb idő egész nap kajálnék, most is épp főzök, de addig is kéne valamit enni.
Fogyókúrát én is mindig elhatározom így nyár elején, hogy augusztusban szégyenkezés nélkül vegyem fel a fürdőrucit, de ez eddig nem jött be :?
Képzeljétek szedem a progi pótló gyógyszert, hát én ettől milyen álmos vagyok....

Andi
candi

Bea, írtam privit, te lány!!!! :evil:

Candi, biztos a progipótlótól vagy álmos?? :lol:

Viki, Sziszi, Málna: ki lesz holnap a leggyorsabb?? Én, mert úgysem bírok sokáig aludni, mert ott van az agyamban: teszt, teszt..
De a pesszimizmusom még mindig áll: semmit nem érzek, semmi tünetem nincs, nem vagyok érzékeny a szagokra, a hőm sem olyan szép... :? Ja, és holnap a 11. dpo-n leszek.

Meglátjuk, mit hoz a holnap!! Megyek fürcsizni, oszt pihi, hulla vagyok.

Puszi, és holnapra mindenkinek drukkolok
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

hoppá

nagy drukk mindenkinek a holnapi teszthez !!!

vvviki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?