Sziasztok!
Kis_plutó
Nagyon helyesek a gyerekek!Főleg Eszti abban a kisruhában!
Én is imádom amikor olyan ajándékot hoznak Máténak ami valamilyen iszonyat hangot ad ki...Persze aki hozza, tisztán jóindulatból teszi(remélem
), de majd neki is lesz gyereke, és akkor én megyek vendégségbe
Egyébként nagyon gyorsanmegszoktam oldani az ilyen problémákat...elem kivesz...
Ja legutóbb egy furulyát kapott...
Máté tegnap délután pelus nélkül volt a bölcsiben
Egyszer sem pisilt be. Mielőtt elindultunk haza még elment wc-re, és baleset nélkül hazaértünk. Egy darabig itthon sem volt semmi gond, de aztán annyira belemerült a játékba, hogy egyszer csak jött hozzám és azt mondta:Anya, olyan jó meleg ez a pisi...
Aztán még egyszer megcsinálta, hogy anya szaladjunk a wc-re mert pisilni kell, de addigra a fele már bent volt
Azt mondták ma a bölcsiben, hogy semmi gond ezért ne adjam vissza rá, rá fog jönni, hogy mi a menet.Remélem
Mókuska
Igaza van Lilinek, nagyon szép ló, csak szegényt elég rossz körülmények között tartják.Meg esze sincs sok. Éppen a tuját legeli azon a képen ahol Mátéval le van fényképezve. Már egy pár fánkat megrágott, és szegények nem is bírták ki. Apa rávágott egy párszor az orrára, hogy ne itt kajáljon.
Este jött a szomszéd, éppen vizet húzott az állatoknak, Máté odarohant a kerítéshez, és rögtön befújta az apját, hogy megverte a Csillag orrát. Csak néztem, hogy milyen rendes gyerekünk van...
Persze a szomszéd csak röhögött, Ő még keményebben üti vágja, ez csak egy kis simsi volt neki.
(Ha több oldalt kell végig olvasnom, akkor én word-ben kezdem el írni a mesémet...Legalább nem száll el
)
Muszkuru
Nagyon édes Eszti, és az őrök
Ilyen képem nekem is van,majd keresek.
Örülök, hogy kezd rendeződni a dolog.Sokat számít az, hogy menyit van levegőn a pici.Szerintem ha jó az idő minél többet menjetek anyudékhoz(már ha Te is bírod...)
HA fázik az sem jó, de ha túl öltözteted attól is lehet nyűgös.
Mellgyulladásra csak a szoptatás és a fejés a megoldás.Szerencsére nekem szoptatás alatt nem volt ilyen gondom.Viszont amikor Máté egyik estéről reggelre abbahagyta a szopit, na akkor csillagokat láttam...
Hoppá
Szerintem is mérj ha felébredsz.Ha kél 6 körül mérsz az még belefér a 6 órás mérési időbe.Azt mondták az okosok.
Egyébként érzel valamit?
Sziszi
Hőd jóóóóóóó!Nekem csak 37. De már 3 napja.És nem érzek semmit.
Én is gondolkodtam rajta, hogy kicsit szüneteltetni kéne a babadolgot, főleg, hogy én is fogyózásban vagyok. De sajna ez most elég hülyén hangzik, de sürget az idő.Máté augusztusban betölti a 3. évet...A munkáltatóm nem fog visszavenni...Mielőtt "közös megegyezéssel" felmondanak, jó lenne egy pocaklakó
Nektarin
Az új kolléganő miatt nincs türelmed,vagy úgy egyébként? Mondjuk megértem, ilyenkor már az embert egészen más dolgok foglalkoztatják
Gratula a viszgához!
Na megyek tanulni, meg tornázni. A vacsi már fő, azzal már nincs gondom.