Új privát üzeneted érkezett!

Nallunk polo + kapucnis kardigan a meno :)
Esernyot nem erdemes cipelni, mire felnyitod elal az eso :shock:

Juliusba otthon leszek, de ugy terveztem hogy 1 honapra megyek haza (vagy max. 6 hetre) mert augusztusba el szeretnenk menni nyaralni, utana meg vissza kellene jonni munkat keresni szeptembertol.
Vajon van ra esely 6 het alatt bebabasodni??? :shock:
Olyan hihetetlennek tunik....mint egy alom!!!
2 evig gyakoroltunk, most meg 6 hetet adok a dokiknak.....tiszta hulye vagyok, de hatha osszejon :roll:

Kép
icus

Nem vagy hülye, addig is vannak még esélyes hónapok és lehet, hogy csak ez az elhatározás, hogy dokihoz mész lenyugtat annyira, hogy sikerül.
Most otthonról is tudsz netezni? Gondolom most nem dolgozol

Andi
candi

Sziasztok,

most jöttünk meg a nyaralóból.
Nagyon klassz nap volt, tök spontán mentünk le és piacoztunk - vettem egy tök jó felsőt és egy blézert, szalonna sütés is volt, meg a szokásos lazítás a kertben és a stégen.

Reggeli hőm 37,1 volt :shock:

Dénes egy cuki-muki :P . Puszi nekik és még egyszer gratula Melinek. Gyors felépülést kívánok.
Egyébként lányok, Melinél végül császár volt vagy normál szülés? Bocs, nem figyeltem elég jól.... :oops:

Hoppá
36,9 is jó még, nekem is ezt írtad 2 napja :P :wink:
+++++++++++++++++++++++++

Candi
+++++++++++++++++++++++++
Vendég

Mamen távollétében aki jól van és Emesénk szopizik, küldöm az egybegyülteknek tündérünkről az alábbi képeket.
Gratulálunk a napokban a miénkkel hasonló örömben részesülőknek.

A férj

Kép
Kép
mamen

Helló Mindenki!!
Itt vagyok,csak úúgy elment ez a nap!!
Szóval!!SZÉPEK A BABÁK!! :D Candi!!Msn??
Kata:Msn??

Kép
bea27

Sziasztok, tündériek a babák! Köszönjük a képeket!!

Viki? Valami érzés???

Candi! Izgulsz már?? Hány "babát" kapsz???

Sziszi, a hőd irigylésre méltó!!!! :wink: Én is jobban szeretnék ilyet!! Holnap viszont hajnali 4.30 körül kelek, úgyhogy nem szép hőre számítok.....

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Icus,
hat hét alatt is lehet ügyeskedni, miért ne sikerülne?? De addig még van időtök, gyakorolhattok még egy kicsit :oops:
Apa szokta mondani: a tökéletes babához sok gyakorlás szükséges.... :oops: , ő pedig tökéletes babát szeretne :lol:

Mókuska, azon gondolkoztam, te szeretnél még babát?? Mert erről nincs pontos infóm. Ha már írtál róa, akkor bocsi

Kép

Kép

hoppá

jó éjt mindenkinek !

az Eurovíziós dalfesztivált lestem, hát, szomszéd ország szomszédra szavazott
nagyon drukkoltam Ruzsa Magdinak, fantasztikus hangja van szerintem !
9. lett !

Kata
apának igaza van ! gyakorlat teszi a mestert és egy kisbaba mindig mestermunka :wink: :oops:
sajna, semmilyen érzésem nincs :roll: :roll:

Mamen és férje
Emese olyan szép kiscsaj !!
nagyon jó egészséget és sok sok tejcsit !

Andi
itt felénk is megbolondult az idő !
tegnap estétől ma délig a szüleimnél voltam Gyöngyösön, péntek este Egerben és Gyöngyösön is kánikula volt
erre ma reggel Gyöngyösön eső volt és hűvös, aztán megint meleg és napocska :roll:
nagyon szurkolunk nektek !!! hajrá inszem ! :D :D :D

Icus
hat hét nagyon sok idő ... :wink: :wink: :wink:
Anglia melyik részén laktok ? bocsi a tolakodásért !
egy nagyon jó angol barátom délen lakik, Portsmouth-ban
a kikötőben két webkamera is van és az interneten a városuknak a weboldalán lehet megnézni az élő felvételeket, gyönyörű ! 8)

Bea
képet kérünk még Ádikáról !!!

Musz
Esztimanó jó útra tért már és hagyja az ő anyuját kicsit pihenni ?
Nyúlgyerek ?

na, beugrom az ágyba, párom már lelkesen horkol :lol: :lol:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

jó reggelt!

Candi
ez a Te napod Kép nagyon szorítok Nektek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Icus
igazuk van a csajoknak. Nyugalmi állapotban, felkészülve lélekben a Kaálira, hátha esélyesebb a dolog.

Sziszi
jó napotok lehetett.Mi a közeljövőben nem tervezünk kikapcsolódást sehová :cry: ill. hónap végén anyuékhoz :D :D nekem az is jó :wink:
3 hete Krisztikének sincs pelusa, kb. 2 éjszaka még volt, utána levettük :D :D :D ugyhogy végre ő is leszokott.(ideje volt :twisted: )
Viszont cumi még vanm. Ti azzal, hogy álltok?

Vvviki
a francba én már megint lemaradtam az Eurovitziós dalf.-ról. Én nem tudom egész héten fél 9-kor már aludtam.

A lányom majd kiugrik a kezemből :lol: :lol: :lol: annyira bűvöli a billentyűzetet.
Pár hét és ő ír nektek :lol: :lol: :lol:

Meli, Mamen(apuka) gyönyörűek a babák.
Emese olyan jókis hurkás :wink: :wink:

Hajni
köszönjük a képet. Neked kitartás a végére, és gyors, könnyű szülést kívánunk!!!!!!!!!

_Na megyünk is Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kép

Leestem 36,9 :cry: :cry: :cry:

Gabi
cumi még van, sajnos. Nem tudunk nélküle aludni.
Oviban nem lehet, ott elvitte a Mikulás bácsi.... :lol:
Itthon csak, ha nagyon nyűgös vagy alváskor.

Van jó ötleted, hogy lehet letenni????
Vendég

Nagyon jok a kepek!!! Meg, meg , meg tobb kepet.... :D

Viki,
Mi Londonba vagyunk a prommal, mar tobb mint 3 eve...meg nem jartam Portsmouth-ba, de biztos nagyon szep hely lehet.
London is szep, csak nagyon zsuffolt.
Tegnap elmentuk a lakotarsammal iszogatni - ha mar ugyis megjott :evil: - es annyi ember volt a varosba mint nappal....nem lehetett normalisan menni az utcan ugy hompolygott a tomeg :shock: . En ezt szeretem es ha visszakoltozunk majd Budapestre, biztosan hianyozni fog.

Csajok, a profeta szoljon beloletek a 6 hettel meg az elotte levo idoszakkal kapcsolatban!

Anyusziszi,
Voltak itt mar cifrabb gorbek is....ebbol meg barmi lehet!
Cumi ugyben reszemrol No Comment :wink:

Jo ido lehet arrafele, mert senki nincs itt, biztos suttetitek a hasatokat 8)

Kép
icus

Helló Mindenki!!
Nagyon-nagyon csúnya meleg van odakinnt!! :x UTÁLOM!!!
Épp most agitálom Anyut,hogy vegyük már végre meg azt a sz@r klimát,mert nemakarok szenvedni a melegtől idén nyáron is!!!! :x
Jó,persze könnyű azoknak,akik kertes házban laknak,mert úgy könnyebb átvészelni ezt a meleget,meg amit nyárra mondanak!!
Voltunk egy kicsit kirándulni,sétálhatni (Apa,Ádi,és Én),az Omszki tónál,már most egy csomó ember sütteti a hasát!! 8)
Én nemvagyok oda a napért,mert nagyon-nagyon féltem a bőrömet!!Régen annyit jártam szoláriumba,hogy örüljek,ha pár év múlva nem jelentkezik a bőrrák!!Csak nem................!!
Candi!Sokat jársz az eszembe!!A Babák már benntről figyelnek!!Illetve már "bevándoroltak"Remélem meg is tapad egy!!!!Úr Isten!Mi lenne,ha több tapadna bennt??Ikrek??Húúú!!Nem irigyelnélek!! :?
Kata!!Na!Beugrottatok a Dórihoz??
Málna,te hol vagy??
Muszkuru!Olyan régen hallottam felőled!Mizu??
Köszi Ádi dicséretét!Amint lesz új kép rakok fel nektek! :wink:
Anyusziszi!!Kitartás!! :wink:
Plutó!!Szép a kis Esztike!!És már mekkora!!! :shock:
Én sem tudom,hogy végül is a Mókuska akar babát,vagy nem??Vagy mi van??Egyszer még régebben kérdeztem,de ha jól emléxem nem jött rá válasz!Tehát???
Vviki!Amint lesz kép teszek fel!! :)
Nika!!Veled mi újság??
Azthisezm nagyjából ennyi!!
Később jövök!
Szép napot mindenkinek!!

Kép
bea27

Lányok, segítsetek.
Sehol senki :?:

7. dpo és 24. cn. És barnás folyásom volt szex után :oops: .
A hőm leesett reggel, néha mintha meg akarna jönni. Ilyen korán? :roll: :cry: :cry: :cry: :cry:
Létezik, hogy megint elvetélek????
Vagy mi okozhatja? A beágyazódás nekem még soha nem okozott tüneteket, max has fájást meg szurkálást.
:shock: :shock: :shock: :roll:
Vendég

Anyusziszi!!Ez izgi!! :?
Szivesen adnék neked tanácsot,de nemtudok! :x

Kép
bea27

Sziasztok!
Gyors bekukk!
Mamen, Meli Gratulálunk egyik szebb mint a másik!

Anyusziszi!
Nekem is volt, de az vérzés volt szeretkezés után, s akkor mikor esedékes lett volna a mensturációm s akkor már terhes voltam, de azt mondta erre a doki,hogy nyugi a szervezet csak emlékezik.

Bea jó,hogy tudsz jönni gyakrabban Rohan az idő látom a te vonalzódból is.

Hoppá, Candi szorítok a +++++++++++

Puszi Mindenkinek

Kép
nika04

Hello, most végeztünk az udvaron.

Sziszi, nekem a pozitív teszte előtti napon volt eksön után barnás cucc, még mondtam is apának, hogy na, megindítottad a mensimet. És másnap pozitív lett a teszt, úgyhogy ne aggódj.
És téényleg az volt az első gondolatom a görbéd láttán, hogy beágyazódás!!! 7. dpo-n vagy, tökéletes idő a beágyazódásra!!!
Úgyhogy fel a fejjel!!!!!! :wink:

Dobok egy görbét: nem szép, de ez van.

Kép

Kép

Kép

hoppá

Candi, várlak, csak várlak... :cry:
Mesélj már, mi volt! Hány babát kaptál??

Kép

Kép

hoppá

Candi ma nálam sem jelentkezett!!Pedig nem igy beszéltük meg!!Mindegy!!Biztos van ennek valami oka!!Majd holnap meglátjuk!! :shock:
Dóri!!Hol vagy?Rég hallottam felőled!!
Mára én is kivonom magamat a forgalomból!!Leszakad a hátam!! :cry:
Szép jó éjszakát mindenkinek!! :wink:

Kép
bea27

Jó reggelt.

Köszi a bíztatást, de a korábbi események tükrében, ugye én nem vagyok még lelkes, ha 2 csíkos a teszt. Majd, ah szívhangot is hallok..... akkor kiugrok a bugyimból :P az biztos.

A barnás folyás :oops: estére elmúlt.
Ma 37,1 a hőm

Mentem aerobicra.
Jó munkát mindenkinek.

Candi
+++++++++++++++
Majd mesélj, várjuk a híreket. :wink:

Hoppá
Nincs a görbéddel semmi baj, jó lesz ez babához. :lol: :shock:
Vendég

jó reggelt!

Sziszi
sztem is beágyazódás lehet :wink: :wink: Viszont pár nap múlva tesztelj,és ha 2 csíkos spuri a dokihoz bogyeszért :wink: :wink:
Az lelkileg is mindenképp megerősít!!!!!
Hő meg szerintem pont jó :D :D

Cumi: hát én is félek, mi lesz ha le kell szokni, pedig ovi előtt jó lenne letenni. A pelus is úgy lett levéve, hogy megbeszéltük, hogy oviba csak anélkül mehet, és mivel elsőre nagyon tetszett az ovi, így hagyta. Na meg kapott egy dömpert a párom munkatársától. Mondtuk, hogy ha pelus kell elrekjuk a dömpert :oops: bevált.
Cumival is kell majd valami inspiráló dolog :roll: :roll:

Icu
hú az időt azt nem irigylem. Na ott tényleg megedződnek a babák :shock: :shock:

Candi
gyere mesélj mi volt. Este gondolom "kötelező rásegítés" volt az inszemre :oops: :oops: :oops:

Bea
Ádám már miket csinál? Tessék vele dicsekedni.Még csak szopizik?
Hát igen mi is nagyon növünk, már jóval 6 kg. felett vagyunk, itthoni mérés szerint :D
Klíma, én úgy tudom kisgyerekek mellé nem javasolják :cry:

Nem tudom Mókuska mikor jön, na majd Ő megerősíti, de jelenlegi álláspont szerint nem szeretne több babát.

Málna
hogy telt a hétvége? Szuper idő volt rátok :D :D igazi nyár.

Hoppá
szerintem a Te görbéd is esélyes :wink: :wink: Nagyon szorítok :wink: :wink: :wink:

Nika
nálatok mi ujság? Bertold mennyi idős is most?

Takidó
Gerda? Ti jól vagytok?

Vikike
És nálatok mi ujság? Levente is biztos sokat nőtt, róla rég láttunk képet :wink:

Musz
Esztike, hogy viselte ezt a meleget? Kinnt még melegebb van, de én nem merem nagyon levetkőztetni :oops:

Zsizsik
és a Te Esztered, hogy van? Ő most fogja majd kezdeni a sulit, ősszel, ugye?

Anna
ha olvasol minket, akkor jelentkezz, legalább pár szót, hogy mi van veletek :wink:

Meli, MAmen
titeket várunk mielőbb vissza :D :D

Vvviki
van már így mensi közeledtével valami érzésed? Nem mensire utaló, az menjen a francba :wink:

Nektarin
Te, hogy viseled kismamaként a meleget. Még lesz bőven részed benne :shock: főleg nagypocakosan :roll:

Remélem senkit nem hagytam ki :wink: :wink:

Nálunk ma lesz az anyáknapi ünnepség, úgy várom :D majd képekkel este jelentkezem. Addig is mindenkinek szép napot!!!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt,

Candi sehol :cry: GYERE MÁR, MESÉLJ!!!

Sziszi, gyönyörű a hőd!!! És látod a barnázás is elmúlt, sima beágy. volt ez!!!! Hú, de izgi... Mikor akarsz tesztelni??? :lol: Sziszi, én is így vagyok ezzel, egy poz teszt még nem ad okot az örömre. (persze egy kicsit igen, de akkor is nagyon félnék...) De az biztos, ha egyszer eljutok addig, hogy meglátom a babám szívhangját, ott fogok bőgni az örömtől!!!!
Te, az aerobic jó ötlet :shock: ????????????????????????????????? Ne vagyok biztos benne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma ismét hajnali 4.30-kor mértem (2 órával a szokott idő előtt) a hőmet, mint tegnap, nem bírtam ki pipilés nélkül.. Így megint 36.8 lett. Aztán kíváncsiságból most is mértem ébredés után, 37. Tudom, tudom, ez már nem számít.... Tegnap és ma is, csak úgy patakzott rólam a víz, ki kllett takaróznom, olyan melegem volt. A férjem szerint nem volt meleg... :shock: Tudom, megint spannolom magam mindenféle tünettel, hátha....

Mindegy.elhatároztam, hogy csütörtökön tesztelek (11. dpo), ha törik, ha szakad... Lehet, hogy baromság, amit most mondani fogok. A múltkor az imádott nagypapám születésnapján teszteltem pozitívat. Most 18-án lesz a halálának a 9. évfordulója. arra gondoltam, ha a születésnapja nem hozott szerecsét, hátha ez igen......... :roll:

Bea, tegnap este nem volt erőm msn-ezni.

Melivel és Dénessel mi lehet??
Mamennel és Emesével???

Nika, hozhatnál te is képeket.

Viki? Megjött, nem jött???

Kép

Kép

hoppá

Hoppá

Csatlakozom a csüt-i teszthez, mert gyorsan meg kell tudnunk, hogy van-e baba a gyógyszer miatt. Nekem 4-5 hetesen szokott elmenni, tehát el kéne csípni :lol: :wink: minél előbb.

Ha van és megint elmegy, pont "jó" :twisted: születésnapi ajándékom lesz. :cry:

1. baba
anyukám szülinapján fogant
2. baba
párom szülinapján fogant

ez a baba anyák napján :shock: , talán ez már szerencsét hozhat
Nekem is vannak ilyen dátumok.

Elvileg beágyazódás után 3. nap már ki lehet mutatni. Lehet neked is az volt tegnap, de a korai mérés bezavarhat :?

Candi +++++++++++++ mi újság ???
Viki neked megjött vagy tesztelsz ????????????
Vendég

Hoppá

ja, az aerobic jól esik. Nem ugri-bugri.
Bár pont ma kellett egy kicsit szökdelni :evil:
Vigyázok, de én heti 3 reggel járok, viszont most nem futok.
Vendég

Sziasztok!
Elnézést kérek a betolakodásért, a "ma mégsem jött meg"-ből jövök.
Elkezdtem minőségi használt angol márkás baba,-és gyerekruhákkal foglalkozni, és szeretném nektek ajánlani az oldalamat a http://babaturi.gportal.hu címen.
Nagyon szép ruhák vannak kedvező áron. Nézzetek be hozzám!
Tina

tynus12

Sziszi, igen, nekem is megfordult a fejemben, hogy ha megfogant (volna) a babánk, azt anyák napján te(het)te (volna), ez nagyon szép lenne!!!!!!

Kép

Kép

hoppá

Jó napot kivánok mindenkinek!!
Ma is meleg lesz!!És ehez mostmár hozzá kell szoknunk,mert ettő csak "kegyetlenebb" lesz a nyár! :x
A klima témát még 100szor átrágjuk!
De én nagyon szeretném!Ha minimumra van állitva egész nap,akkor csak nem lehet baja Ádinak tőle! :? Egyébként mi meg ne is igazán abban a helységben tartózkodnánk!
Hogy miket csinál Ádi???
-sikongat
-dumcsizik
most az a kedvenc szava,hogy:ÜE!!
Legelőször csak ÁGÜ-t mondott!Akárcsak a Dóri kisleánykája:Gerda! :)
Forgolódik már. A súlya:7400g kerekitve.Itthoni mérlegen mérve!(Baba mérleggel!)
Mostmár ölben nem marad meg ülve,mert mindig csak ÁLLNI akar! :)
Mit irjak még róla?
Este nagyon-nagyon nehezen alszik el,és nagyon változó,hogy milyen időközönként kel fel éjszaka! :x
Ma éppen egy aranyos nyári kis ruciban van,amit a múlthéten küldött postán neki a nagynénikéje Deutschland-ból!Majd lefotózom,és ha tudom ma még felteszem!
Ennyi voltam!Mennem kell fejni!Mindenkinek további szép napot!
Ma még jövök!
MÁLNA!!!!!HOL VAGY????

Kép
bea27

helló Mindenkinek !

ma szabin vagyok, már rám fért nagyon, főzőcskézek, tévét lesek és napozok majd a ház mögött 8)

semmi jelem nincs, nem is tesztelek egy hétig még, mert volt már néhány negatív tesztem és ti is tudjátok, hogy az néha olyan mintha rám szakadna az ég :cry:

Andi
hol vagy ??????

még később jövök !

vvviki

Sziasztok!!A legfontosabbat elfelejtettem irni:ÁDI CSAK,ÉS KIZÁRÓLAG SZOPZIK!!!!! :lol:
És ime a mai kép,amit igértem!!
Az a delfin csak a sarkaknál van rávarrva,és Ádi előszeretettel húzza fel a szájához,és eszegeti!Tiszta nyál!Mintha tényleg a vizből ugrott volna ki! :) Kép Kép

Kép
bea27

Cukik azok a hurkak :)
Jo husban van Adi :D

Candi, ugorj be egy percre, vagy fekudnod kell a beultetes utan?

Viki,
Jo lazitast!

Anyusziszi,
Izgi dolgok tortennek veled, remelem hogy mielobb hallunk a 2 csik felol :D

Kép
icus

bekukkk !!!

csajok, lehet, hogy ez a hónap az Anyusziszi-Kata-Andi hármasfogat kétcsíkosait hozza ?????????
ez egy ilyen megérzés a részemről :shock:

vvviki

Bea
Ádika már most jófej kis pasi !! én is ilyet akarok ! :D :D

vvviki

Hello,

ma sem sokan voltunk...

Viki? Teszt??????????????????????

Málna???
Candi???
Nektarin??
TÖBBIEK????

Málna, dobhatnál fel egy aktuális táblázatot, ha ráérsz!! Köszi

Kép

Kép

hoppá

Kata
még nem tesztelek, a melleim már feszülnek, szerintem piri itt van a kertek alatt :cry:

többiek hol vagytok ????????
az igaz, hogy én könnyen vagyok, mert itthon lebzselek szabin :lol:
de holnap már megint meló :cry:

vvviki

Musz
Esztimanó ? Nyúlgyerek ?

vvviki

Sziasztok!

Nem rég értünk haza :shock: Elég perverz dolog, de mi már csak ilyenek vagyunk, állandóan megyünk... :lol:
Most is megyek, csak az ágyam felé, de holnap jövök!!! :wink:
Mamen
Gratulálok!!
Jó egészséget kívánok!!

málna2162

Jó reggelt!!

Mai hőm, 1 órával a szokásos mérés előtt: 37.0
Nincs semmilyen érzésem, sőt azt mondom, tuti nincs semmi.

Málna, örülök, hogy megjöttél! :lol:

SZiszi? Hő??? Görbét akarok! Görbét akarok! Görbét akarok! :lol:

Megyek hajatmosni, majd jövök!

Azért itt a görbém, ami nekem nem bíztató...

Kép

Kép

Kép

hoppá

Kép

Ma én is korán mértem, 4.40-kor 37 fok. :roll:
Tomi elég rosszul aludt, így hajnalban leváltottam apát, viszont már nem tudtam elaludni.

Hoppá
Miért rossz neked a 37 fok korán, szerintem teljesen rendben van.
+++++++++++++++++++++
Gondolj bele, hogy valószínűleg még magasabb lett volna később. Szerintem neked is beágyazódás volt, amikor 36,8-at mértél.

Candi :shock: :shock: :shock:
Vendég

Lányok sűrű elnézéseket kérek, hogy csak most jelentkezem, kicsit szar napok vannak mögöttem, A lényeg, nem csinálták meg az inszemet, mert Apja belázasodott és így nem igazán alkalmasak a katonái, illetve kevés sikerrel, mi meg nem akartunk kidobni feleslegesen 50 ezret az 5%-nál is kevesebb esélyekért, annyi talán spontán is van.
Jól el is keseredtünk, nekünk valahogy mindig ilyen helyzeteket ad az élet, lassan ezen már meg sem lepődünk.
Most nyalogatjuk sebeinket, a spontaneitásért azért mindent megtettünk, hátha és a bogyikat is szedem tovább, aztán majd meglátjuk mi lesz.....?
Bea: Áditól el vagyok olvadva teljesen, egyre huncutabb lesz :D
Kata, Sziszi: szerintem nagyon szép és esélyes a görbétek, én nem mérek felesleges lenne, de azért szeretnék csatlakozni hozzátok.
Mamen: gyönyörűek vagytok, még egyszer gratulálok nektek, hogy boldogultok otthon?
Musz: merre vagy?
Málna: mai tali elmaradt, de gondolom, Te sem mentél látogatóba, milyen volt a pihi?
Meli: mikor engednek haza? Hajni, ha tudsz valamit róluk, megírod nekünk?!
Viki: jót mutat a vonalzód? Ha igen nagyon sajnálom, de remélem, csak magától váltott át.
Icus: ez nem beültetés lett volna," csak" felfecskendezték volna az anyagot katéterrel a méhbe.
No most ennyi voltam, kéne teregetnem, meg takarítanon, postára menni, de ebben a melegben csak a hintaágyban ringnék szívem szerint 8)

Andi
candi

Candi

A hintaágyas ötlet nagyon jó 8) :wink: . Te legalább megteheted, de itt az irodában lehet furcsán néznének rám, ha nekiállnék hintázni. :P

Az inszemet sajnálom. :cry: :cry:
Párodnak jobbulást, ha még mindig beteg.

Sajnos semmi tünetem nincs, de végülis valamit csak javított a Closti a görbémen. Legalább a pé volt tuti... :lol: Holnap megyek új receptért a nődokihoz és remélem utána az UH és a szuri is meglesz... :shock:

Hoppá merre jársz?????
Málna, Viki, Bea ....többiek?
Vendég

Candi,
Nagyon sajnalom az inszemet, de hatha spontan osszejon!!!
Jo kezekben vagytok, mostmar hamarosan tuti sikerulni lesz!!!
A ferjednek gyogyulast, szedjen vitaminokat!

En tuningolom a parom vitaminokkal, meg en is elkezdem szorgalmasan folsavat szedni (napi 6mg + 1 elevit tabletta!).
Nehany honapig nem szedtem, mert a "lesz@arom" taktikat vetettem be, de nem jott be ugyhogy ismet vissza a lora! Vitamin, folsav, LH teszt....csak a homerozesre nem birom ravenni magam :x

Viki,
mi a helyzet? Gondolom csak a vonalzod valtott at automatikusan, en is szoktam hagyni hadd porogjon mikor kesik :wink:

Hoppa,
Szerintem egyaltalan nem rossz ez a gorbe :wink:
Nem csinaltal meg tesztet?

Anysziszi,
A te gorbed is tuti magasabb lett volna 37-nel ha kesobb mersz, lehet hogy dupla siker ele nezunk a honapba??? :)

Kép
icus

Ja, megvalami!
Irigykedem ratok nagyon a meleg miatt!!!!!!
Kuldjetek ide is egy kis jo idot mert megfagyok.
Ma reggel 2 pulcsi meg egy kis blezer volt rajtam :evil: es a haloinget is vissza kellett cserelnem pizsire :twisted:

Kép
icus

Sziasztok,
Meli hírek:
Tegnap reggel Dénest kivették az inkubátorból, Melinek belövellt a teje (most már jó sok van neki :) ), és már szoptathatja is. Dénes minden eredménye rendben van, egy picit sárga, úgyhogy még kékfényezik. Úgy néz ki, hogy már visszahízta, amit fogyott. Ma derül ki, mikor jönnek haza. Jól vannak! :D

Kis pluto,
köszönöm a jókívánságokat! :D
20140901102739

Hello,
most jöttem haza ebédelni: vadast eszem 2 napja.... iiiiiimádom!!

Candi, sajnálom, hogy így alakult.... de hátha a spontán dolgok is segíthetnek!!

Sziszi, nekem sincs semmi érzésem, bár nem tudom lehetne-e már??? Ma néztem meg a naptárat, a tesztelés időpontja átcsúszik péntekre, legalábbis, ha alkalmazkodom a nagypapimhoz, elnéztem az időpontot, azt hittem, mákus 18. csütörtök... Vagy maradjunk a csütörtöknél??????????? :roll:
Tesztet már vettem 2-őt is!

Most ment el a suliból a kolléganőm (az, akivel szint egyszerre szültünk volna :cry: ), eddig babusgattam a 2 hónapos Barnabását. AZ anyucija flment az emeletre, ő meg nagyon elezdett sírni. Próbáltam vigasztalni a bébihordójába, de nem akarta abbahagyni, így kivettem. Elaludt rajtam, ott szuszogott nekem kb 1 órát!!
Isteni volt!!!!!!! Remélem a pocakomban valaki érezte, hogy jöhetne nyugodtan, nálam jó kezekben lenne... :lol:

Kép

Kép

hoppá

Hajni, köszönjük a híreket, nagyon örülünk, hogy minden oké!!! Pusziljuk őket! Te bírod még??

Icus, nyisd ki az ablakot, küldök egy adag 27 fokot:
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Bea
Jó hogy végre van géped!
Ádi tündérszép!!
Mikor kezdtek gyúrni a tesóra?
Anyóspajtás?!
Klíma: Nekünk van és kopp-kopp még nem volt belőle gond. Direktbe nem kapcsolom be csak akkor, ha Máté nincs bent a szobájában. Tegnap este mikor hazaértünk az emeleten 29 fok volt. Megfürdettem vacsiztunk és addig lehűtöttem a szobáját 21-22fokra. Úgy már nem fázik meg, csak ha rányomom, főleg ha meg van izzadva.
Ha ésszel használja az ember, akkor nem lehet gond

Nektarin

Hogy sikerült a vizsgád?
Én pénteken megyek… :shock: aztán jövő héten, pénteken meg szombaton… :shock: :?
Várjuk a képeket

Vikike

Aranyosak a virággal. Én is kaptam Mátétól. Amilyen kis vagány kiskrapek tud lenni, legalább annyira zavarba is tud jönni.
Ráadásul most Miss Spaider őrület van, úgyhogy nekem anyák bogárnapja volt :lol: :lol:

Zsizsik

Sikerült beszélni orvossal a vérvétel miatt? Remélem minden rendben

Icus

Nem csak pirosbetűs üzenetekre kell benézni!!!Irgum-burgum!!
Itt?Gatyarohasztó meleg van… 8) :o :D
Azt az időt ami Londonban van én nem szeretem…mindig esik(legalábbis soxor)

Hoppá

Gratula a vizsgához. Azt hiszem én péntekre egy egész ágyút viszek. Azért próbálok tanulni is, de ekkora hülyeséget, amiből most fogok vizsgázni… Az agyam nem hajlandó bevenni, de én sem

Meli
Nagyon szép baba Dénes, és egyáltalán nem látszik rajta hogy koraszülött!Gratulálok!!

Mamen

Emese is nagyon jól sikerült baba!És végre belőled is látunk egy felet :wink:

Sziszi

Ebből a görbéből még bármi lehet. Azt mondja a szakirodalom, hogy beágyazódáskor lehet vérzés, barnás izé.
Látom mindenki csütörtökön tesztel, na jó meggyőztetek, én is akkor fogok. Még nem tudom mire… Semmilyen tünetem nincs.
Cumi….Ez nálunk is kényes téma. Alváshoz és nyűgösködéshez van. Azt mondták a bölcsiben, hogy ne erőltessem az elvételt. Olyan, mint a pelenka elhagyás, amikor megérik, rá elhagyja. Reggel, amikor felébred, és nincs a szájában, rögtön eldugom, de nem is keresi. Ha cumival ébred akkor a kakózás közben rakom el, akkor keresi egy kicsit de elterelem a figyelmét. Nem erőltetem mert nem akarom, hogy az ujját kezdje el szopni.
Tegnap olyan meleg volt, hogy egész délután egy szál bodyban szaladgált, és amikor pisilni kellett, szét patentolta és pisilt a fűbe. :lol: Olyan büszke volt magára, hát még én rá!!

Candi

:cry: Nem is tudom mit írjak… Mit mondott az orvos, hogy akkor mi a következő időpont?
Lehet, hogy nem is lesz rá szükség. A hőmérősön is meg a pcos oldalon is volt, aki a beültetős hónapban lett spontán terhes!!

Kis_plutó

Várjuk a képeket!!
Szuper, hogy rendben volt minden az Uh-án
Adrinak volt már szövettan eredménye?

Ezt most kaptam Melitől:

„Minden ok, már szoptatok 3 óránként. Még sárga, kékfényezik! Én jól vagyok”

Puszi mindenkinek, megyek teszek veszek.
Tegnap Debrecenben voltunk. Amíg apa dolgozott mi elmentünk az állatkertbe, majd teszek képet! Ja és végre itthon van a kocsim!!

málna2162

Kép
Kép

málna2162

Ja, még azt akartam mondani, mindjárt megyek vissza a suliba, allergiavizsgálatra. most legalább kiderül ,allergiás vagyok-e?! Valszeg igen, mert szinte állandóan meg van duzzadva az orr-nyálkahártyám! Azért kíváncsi leszek, mit állapítanak meg!!

Pussz

Kép

Kép

hoppá

Csak egy uccsó hsz! Látom ez a "nekem semmi tünetem nincs" nagyon népszerű!!! :lol: Egyikőnknek sincs, szuper!!
Szóval csütörtök tesztelés, akármi is történik!!??? Oké!! (kivéve, ha a hőm a béka s...ge alatt lesz!!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

A níva fogságában.Bemászott aztán magára zárta az ajtót...
Kép

Micsoda segítság!
Kép

Haverok
Kép

A vizilóban
Kép

:D
Kép

málna2162

Málna
A táblában van hiba, bocs. :oops:
Nekünk Hoppával ez csak a 26. cn, neki 27 van írva, nekem 25.
Légyszives írd át.

Hoppá
tickered nem jó, szerintem.
Április 20. az 1 cn, akkor ma a 26-nál tartunk. Márpedig egy napon kezdtük ezt a ciklust.

Málna + Hoppá + Viki ???? + Candi ????
Én csüt reggel dobok egy tesztet, mert sürget az idő :shock: . Nehogy baj legyen :twisted: mire kiderül, hogy esetleg mégis van odabent valaki :lol: .

Köszi Hajni a híreket.

Ja, Málna
Meliéknek puszi, ha esetleg írsz neki.
Annával mi lehet?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?