Sziasztok!
Bea
Jó hogy végre van géped!
Ádi tündérszép!!
Mikor kezdtek gyúrni a tesóra?
Anyóspajtás?!
Klíma: Nekünk van és kopp-kopp még nem volt belőle gond. Direktbe nem kapcsolom be csak akkor, ha Máté nincs bent a szobájában. Tegnap este mikor hazaértünk az emeleten 29 fok volt. Megfürdettem vacsiztunk és addig lehűtöttem a szobáját 21-22fokra. Úgy már nem fázik meg, csak ha rányomom, főleg ha meg van izzadva.
Ha ésszel használja az ember, akkor nem lehet gond
Nektarin
Hogy sikerült a vizsgád?
Én pénteken megyek…
aztán jövő héten, pénteken meg szombaton…
Várjuk a képeket
Vikike
Aranyosak a virággal. Én is kaptam Mátétól. Amilyen kis vagány kiskrapek tud lenni, legalább annyira zavarba is tud jönni.
Ráadásul most Miss Spaider őrület van, úgyhogy nekem anyák bogárnapja volt
Zsizsik
Sikerült beszélni orvossal a vérvétel miatt? Remélem minden rendben
Icus
Nem csak pirosbetűs üzenetekre kell benézni!!!Irgum-burgum!!
Itt?Gatyarohasztó meleg van…
Azt az időt ami Londonban van én nem szeretem…mindig esik(legalábbis soxor)
Hoppá
Gratula a vizsgához. Azt hiszem én péntekre egy egész ágyút viszek. Azért próbálok tanulni is, de ekkora hülyeséget, amiből most fogok vizsgázni… Az agyam nem hajlandó bevenni, de én sem
Meli
Nagyon szép baba Dénes, és egyáltalán nem látszik rajta hogy koraszülött!Gratulálok!!
Mamen
Emese is nagyon jól sikerült baba!És végre belőled is látunk egy felet
Sziszi
Ebből a görbéből még bármi lehet. Azt mondja a szakirodalom, hogy beágyazódáskor lehet vérzés, barnás izé.
Látom mindenki csütörtökön tesztel, na jó meggyőztetek, én is akkor fogok. Még nem tudom mire… Semmilyen tünetem nincs.
Cumi….Ez nálunk is kényes téma. Alváshoz és nyűgösködéshez van. Azt mondták a bölcsiben, hogy ne erőltessem az elvételt. Olyan, mint a pelenka elhagyás, amikor megérik, rá elhagyja. Reggel, amikor felébred, és nincs a szájában, rögtön eldugom, de nem is keresi. Ha cumival ébred akkor a kakózás közben rakom el, akkor keresi egy kicsit de elterelem a figyelmét. Nem erőltetem mert nem akarom, hogy az ujját kezdje el szopni.
Tegnap olyan meleg volt, hogy egész délután egy szál bodyban szaladgált, és amikor pisilni kellett, szét patentolta és pisilt a fűbe.
Olyan büszke volt magára, hát még én rá!!
Candi
Nem is tudom mit írjak… Mit mondott az orvos, hogy akkor mi a következő időpont?
Lehet, hogy nem is lesz rá szükség. A hőmérősön is meg a pcos oldalon is volt, aki a beültetős hónapban lett spontán terhes!!
Kis_plutó
Várjuk a képeket!!
Szuper, hogy rendben volt minden az Uh-án
Adrinak volt már szövettan eredménye?
Ezt most kaptam Melitől:
„Minden ok, már szoptatok 3 óránként. Még sárga, kékfényezik! Én jól vagyok”
Puszi mindenkinek, megyek teszek veszek.
Tegnap Debrecenben voltunk. Amíg apa dolgozott mi elmentünk az állatkertbe, majd teszek képet! Ja és végre itthon van a kocsim!!