Sziasztok!
Nem leszek hosszú, sem rövid...
megjártuk Alsópáhokot, arról később, de először is:
mindenkinek kívánom, hogy ebben az évben beteljesüljön az álma!!
Ginuska, tűkön ülök miattad. A szállodában egyszer volt rá lehetőségem, röpke pár perc, hogy Netezzek egy kicsit, na akkor gyorsan benéztem, hogy mizu, hát látom, hogy vérzel, szegény szívem nem bírja az izgalmakat már, így nagyon örülök, hogy ma du-n bizonyosságot nyerünk és tuti magas HCG-d van!
Többieknek elnézést hogy most nem tudok válaszolni, de egyébként kezd az a gyanúm lenni, hogy egyre kevésbé leszek képes a mindent-tudó-Norka szerepének betöltésére.
Rambóka, készülj fel, ha Gergő beindul, nem lesz többé maradásod. Az újszülött kor ló...sz ehhez képest. A gyerek ugye már nem nagyon alszik napközben, de amíg fent van, addig perpetuum mobile. Írtam a blogban, de jó, elfoglalja magát, na ez a nyugi kb. másfél hétig tartott, ugyanis ki kell vennem a járókából és le a földre, mert kúszni kezdett hátrafele (előre még nem képes, a karjával hátrafele tolja magát, meg a popsit emeli, és úgy), meg hempereg.
Rejo, ezt neked csak azért nem írom, mert neked már volt babád.
Jó kis bekrepált család voltunk, taknyoltunk és prüsszögtünk mindhárman.
Mikor leértünk Alsópáhokra, férjuram és Bogi már kifelé jött a kórságból, csak a takony(szívás) maradt, nekem akkor kezdődött a műsor, de legalább kiszolgáltak, háztartásra nem volt gondom.
Bogi elég sokat aludt lent, mert nagyon elfáradt a sok újdonságba, mi meg addig a Szökést néztük a férjem laptopján.
Láttam az összes részt, ami lement eddig az amerikai Foxon, és mondhatom, keményen függő lettem...
nem is tudom, ki tetszik jobban a két főszereplő közül, mire kijönnek a börtönből, és napszemüvegben, borostásan, civil ruhában mászkálnak mindenfele, attól eléggé el voltam varázsolva...
mese az egész amúgy, de jó mese.
Amúgy a Kolping hotellel nagyon nem vagyok megelégedve és nagyon nem fogom ajánlani senkinek.
Ég és föld a Sonnentherme-hez képest, közben ugyanannyit elkérnek. A személyzet hozzáállása is elég fura volt... példának okáért, a szilveszteri bulira nem tudtunk lemenni, mert összesen 25 (!!!) darab babyphone állt rendelkezésre több mint 100 családnak, úgyhogy a bevállalósabbja leráncigálta a nyűgös gyereket is a buliba, a másik része (köztük mi) fent maradt a szobában az alvó gyerekkel.
Azt persze elfelejtették írni mindenhova, hogy csak korlátozott számban van phone, de azt a hepciáskodó hangnemet, amit levágtak ráadásul a számonkérésünkre, azt nem fogom elfelejteni. Ez a magyar mentalitás, sajnos.
Sajnos az az istenverte csomó nem tűnik a cicimből.
Nagyon idegesít, tudom Vöcsök, hogy írtad, hogy neked felszívódott, de én sajnos nagyon nem vagyok biztos benne, hogy az anyatej.
Holnap megyek a dokimhoz 4 órára, viszem Bogit is, ezt csak bosszúból, mert amíg vizsgálni fog, kénytelen lesz ő megfogni a gyereket egy kezével
. A bosszú hátterében az áll, hogy megmondták a 24-ei ügyeleten a kórházban, hogy UH-ra menjek majd vissza, ha nem múlik, erre most ő a magánrendelésére rángat, ahol nincs is UH, így, gyerekestül futjuk a plusz (pénzhozó) köröket. Áááá....
És a metforminszedést is teljesen elhanyagoltam mostanában, jöhet az újraszoktatás...
na lelövöm magam, Gina várlak a hírekkel.