Új privát üzeneted érkezett!

B. Ú. É. K

köszi a h.sz-kat lányok :-) Puszi érte mindenkinek.

Andi Drága..köszi a tanácsot, a Duphastont akkor növelem 3x1-re, hátha segit. MagneBhoz leghamarabb holnap jutok, addigra lesz véreredmény is :) Puszi neked :)

Kriszta!
Neked külön köszi a drukkot, és örülök hogy látom a vonalzódat :)

rólam: éjjel a bálban nem véreztem, kíméltem magam. 2kor haza is jöttünk. Most enyhe vérzés van, nem bizti hogy menzi. Holnap minden kiderül.

Gina
Vendég

Sziasztok!
Csak beugrom anyuéktól, mert látom kerestetek!

Espero!

Corsodylt nyugodtan használhatsz, de hígítsd fel (fél kupak löttyöt tölts fel vízzel, teli kupakra), mert elég rossz íze van!
Az ínyed valszeg a tömés falát adó matrica rögzítésére szolgáló ékektől gyulladt be, ha mosod és Corsodylozod, egy hét alatt el fog múlni!

Nem is morcos, csak álmos!!!! :lol:

Espero!

Sajnos a gyógyszertájékoztató szerint nem szabad használni! A Fastum gélnél viszont nem ír semmi ilyet, úgyhogy azt biztosan lehet használni! (De azért a nőgyógyászodat kérdezd meg!)

7Kincs!

Jó a konyhátok! Én nem nagyon tudnék olyan pillanatot kifogni, h. az enyém fényképezhető legyen! :oops:
Az első torta nem a Posta receptfüzetéből való Fekete-erdő torta?

Van vkinek tippje arra, h. egy kiskorút hogy lehet hiszti nélkül felöltöztetni???? Csöppöm minden öltöztetés alkalmával üvegrepesztő visítást csap. ( Meg úgy általában is, amikor nem az van, amit ő elképzelt! :twisted: )

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Ezo, a kismamajóga kismamiknak való. nekem van itthon két könyvem is a könyvtárból, és a terhesség 3 korszakára vannak megfelelő gyekorlatsorok, a jellemző panaszokkal külön foglalkoznak.

Gina, drukkolok! Könyörgöm feküdj!!!!!!!!!! Legalább, amíg orvoshoz nem kerülsz.

Rambóka, asszem most kezd eldőlni, ki lesz az úr a házban. :wink:
csillagfény

Rambóka, hajrá. :lol: férfi ellen....hm.... :lol:
dimet

Szia Rambóka!
Jan. 17-re vagyok kiírva. Nem szedtem be semmit, még mindig beteg vagyok, de most már átmentem a lázas fázison, de nem volt magas, 38. (nem tudom, hogy a babát megviseli-e, ha én lázas vagyok...) Most reggelre lement, és jól kiizzadtam magam. Nem mertem bevenni semmit, a sósborszeszes borogatást is a homlokomra tettem, nem a mellkasomra (amúgy nem éreztem, hogy használt volna...). De az elmúlt két éjszaka alatt alig aludtam, most délelőtt ez a programom, és délben hősiesen elmegyek az oviba - remélhetőleg. Holnap reggel meg ctg-re, és után beszélek a dokival.
Rossz volt belegondolni, hogy esetleg ilyen állapotban kellene szülni, amikor jártányi erőm sincs...
Szép napot mindenkinek.
Próbálok nem gondolni arra, hogy 3 vizsgám lenne még a héten - elmévgre szükség esetén felveszem a következő szemszterben megint.
Vöcsök
vöcsök

ez a hőgörbém :lol: Kép

Csajok, a libidó összefüggésben lehet a pé-vel ? Fura módon én napok óta szét tudnám szedni az uramat :oops: :oops: :oops:
mniki

Ginuska, nagyon nagyon drukkolok, remélem hamarosan jó hírekkel jössz !!!!!!!
mniki

Megint én :lol:

Aki járt már a Szent Imrében és ott csináltak hormon/inzulin vizsgálatot, légyszi segítsen, hogy mennyi idő alatt készül el az eredmény ? Jövő héten akarok menni..

Ja, nekem Tűű doki azt javasolta, hogy a ciklus második felében csináltassam meg, eddig úgy tudtam, hogy pl. fsh/lh, prolaktint a ciklus 3. napján érdemes megcsináltatni ..
mniki

Sziasztok Lányok!

Első munkanap 2007-ben... :roll:

Ginuska!!!! Jelentkezz, amint kiderül valami, izgulok Érted!!!!

Rambóka, hát a kisfiad egy cuki kis pasi (igazi kis pasi...) :lol:

Mniki, a hőgörbéd nagyon jól néz ki, és IGEN, a libidó abszolút összefügg a pé-sel, úgyhogy drukkolok!

Vöcsök, kívánom Neked, hogy gyorsan gyógyulj, hogy már csak a közeljövő nagy eseményére tudj készülni!

Lányok, az LH teszt pozitivitása után mikor várható a peteérés, azaz meddig érdemes "próbálkozni" a dologgal, meddig van esély? MA reggel egy nagyon erős pozitív LH tesztet produkáltam :D (tegnap reggel még halovány volt, utoljára szilveszter hajnalban bújtunk össze...:))))

Köszi, Kikka
kikka

Mniki!
woww....ez PÉ lesz :wink: csak ügyesen apával :wink:

Kikka!
Figyi, szerintem ha a teszt +, akkor pár nap és PÉ, vagyis a tanácsom: szex minden nap..vagy minden 2 napban. Jót tesz :D

Puszi nektek

( és köszi a drukkokat, de nem reménykedem nagyon. Menzi érzésem van, csak valószínüleg a duphaston megakadályozza. Uh-n csa a vastag nyálkahártya látszik Eredmény d.u.)
Vendég

Ginuska!

Ilyenkor még csak ezt lehet látni. A hcg informatívabb lesz!
A mensiérzés teljesen természetes, olvass csak vissza a legfrissebb kismamáink teherbeesése körüli hsz-ekhez. :wink:

A Duphaston nem tudja megakadályozni, h. egy olyan terhesség, ami nem életképes, el ne menjen! Larának is megjött progi ide v. oda! Csak arra jó, h. ha a sárgatest elégtelenség okozná a vetélést azt megakadályozza!
Nekem is megjött annó, amikor nem estem teherbe, hiába volt progipótlás a 16. ciklusnaptól, amikor viszont végül teherbeestem, akkor csak jóval később indítottuk a progit, mégis megmaradt.

Ezzel csak azt akarom mondani, h. ne parázz feleslegesen, ha jó lesz a hcg-d, akkor ez baba, hiába is vérezgetsz. Lehet, h. nagyon lenn tapadt meg, v. még kavarognak a hormonjaid. Az is lehet, h. te is azon nők közé tartozol, aki a teherbeesést követő 2.-3. várható menstruáció idején is vérezni fog. Sajnos van ilyen! Az anyatermészet néha szeret szórakozni! :evil:

Mniki!

Hajrá!!!!!! :wink:
Csak azt a 36,8-at nem értem! Mindig ilyen magas az alaphőmérsékleted?

rambóka

Ginuska !

Rambókával egyetértek és változatlanul sokat gondolok rád !!

Rambóka, az alaphőm ennél kicsit kevesebb (pé-s ciklusban 36,7 körül van - higanyossal mérve ), de mostanában kicsit betegeskedtem . Mensi előtti 37,4- körül volt, onnan meg szépen visszaesett :wink:

Ja, nem is írtam még, hogy nálunk (Gyál) is lehetett érezni a földrengést, a csillárunk kicsit megmozdult. Először azt hittük valaki előttünk petárdázott :roll: mert egy iszonyatos robajt hallottunk.
Anyáméknál (4 km-re odébb) még a muskátlik is megindultak a cserében. Szörnyű lehet egy 5-6-os erősségű rengés, állítólag kb. 70szeres a különbség az egyes fokozatok között..
mniki

niki, szerintem összefügg :)

Ginuska, várom az eredményt, bizalommal teli!!!!

lányok, rémes éjszakám volt. egész éjszaka éhes voltam. vagyis nem tudtam eldönteni,hogy a gyomrom ég vagy éhes vagyok :? aztán szédültem, vagyis éhes voltam. majszolgattam egy kiflit hajnalban, meg éjszaka. de alig aludtam :( és mindig azt ézem,hogy éhes vagyok. (valszeg a gyomorégés is közrejátszik...)
mitől van ez? pedig azért eszek eleget, ha bíííírok. de, eleget eszem, tuti. de vmi nem jó bennem, érzem. remélem nem az inzulinom..... :?
na, elmentem a szent imrébe a diabetológiára, ha már a doki beutalt. de majd úgyis a bajcsyba leszek "felügyelve".
nem volt semmi, leszámítva,hogy nagyon szarul voltam/vagyok.....kezdem unni. meg egy dietetikus csajszika elmondta hogy kell ennem. volt még ott két másik csaj, de nekik tényleg magas volt a cukruk. aztán közöltem,hogy ez mind szép és jó, meg tudom mit kell ennem, de örülök annak amit meg tudok enni, és sajnos az nem az egészséges kategóriába tartozik....ez van. majd ha ez a szakasz elmúlik, odafigyelek jobban. igaz semmi tilosat nem eszek, leszámítva a babánt és a gyümölcslevet (víztől hányingerem van....)
ezek vannak. kérek okos tanácsokat. ja, lecsesztek miért nem hagytam abba a metfromint. mondtam,hogy saját felelőségre, és nemtom betartani a diétát így nagyobb baj lenne, ha abbhagynám. vagy mittom én, de abban egyetértettek,hogy ártani nem árt, és, hogy valóban nem tisztázott még,hogy hogyan adják terhesség alatt.....hm.
dimet

Sziasztok!

Niki, mindent bele!!!!!! :wink:

Ginuska! Még nincs veszve semmi! Az hogy azt érzed hogy meg fog jönni természeres! (emlékszem mennyire megijedtem én is annak idején tőle!) Remélem nagyon jó hírekkel jössz vissza délután!

Kikka, Neked is hajrá! ;)

Rambóka, ez a téli öltöztetés elég nehéz, első télen Dorka is addig üvöltött míg ki nem értünk a levegőre (akkor viszont azonnal elaludt :) ) Pedig egyfolytában beszéltem hozzá, énekeltem... A második tél már könnyebb lesz! (sovány vigasz ez mostanra tudom...)

Kép

Kép
anyoooka

Kép
Sziasztok!

Ginuska!!!
Nagyon jól látják ,hogy meg van vastagodva mny-ád!
De majd a Hcg-den....meg fogunk lepődni :wink: ,annyira magas lesz! :lol: :lol:

Dimet!Szerintem ez tipikus terhes tünet,amit érzel....én annó sok kakaót ittam,hogy valami nehéz folyadék legyen bennem és nagyon sokat aludtam napközben is!A metforminról,meg majd folyamatossan leszoksz,ha a szervezeted rendezi a hormonjaidat !Pihenj sokat!

Rambóka!!!!Én Natival mindig elhülyültem az öltözködést!Sokat-sokat nevettem Vele....szinte várta....próbált menekülni,elfordulni....fújtam,harapdáltam,csikiztem,le-le húztam a ruhát töbször......igaz,időigényes....de meghozta gyümölcsét!!!!! :wink: :lol:
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi!
Szeretnék bekerülni a táblába, lehet? Milyen adatokat kérsz hozzá?

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Nem leszek hosszú, sem rövid...

megjártuk Alsópáhokot, arról később, de először is:

mindenkinek kívánom, hogy ebben az évben beteljesüljön az álma!!

Ginuska, tűkön ülök miattad. A szállodában egyszer volt rá lehetőségem, röpke pár perc, hogy Netezzek egy kicsit, na akkor gyorsan benéztem, hogy mizu, hát látom, hogy vérzel, szegény szívem nem bírja az izgalmakat már, így nagyon örülök, hogy ma du-n bizonyosságot nyerünk és tuti magas HCG-d van!
:wink:

Többieknek elnézést hogy most nem tudok válaszolni, de egyébként kezd az a gyanúm lenni, hogy egyre kevésbé leszek képes a mindent-tudó-Norka szerepének betöltésére. :shock: Rambóka, készülj fel, ha Gergő beindul, nem lesz többé maradásod. Az újszülött kor ló...sz ehhez képest. A gyerek ugye már nem nagyon alszik napközben, de amíg fent van, addig perpetuum mobile. Írtam a blogban, de jó, elfoglalja magát, na ez a nyugi kb. másfél hétig tartott, ugyanis ki kell vennem a járókából és le a földre, mert kúszni kezdett hátrafele (előre még nem képes, a karjával hátrafele tolja magát, meg a popsit emeli, és úgy), meg hempereg.
Rejo, ezt neked csak azért nem írom, mert neked már volt babád. :lol:

Jó kis bekrepált család voltunk, taknyoltunk és prüsszögtünk mindhárman. :? Mikor leértünk Alsópáhokra, férjuram és Bogi már kifelé jött a kórságból, csak a takony(szívás) maradt, nekem akkor kezdődött a műsor, de legalább kiszolgáltak, háztartásra nem volt gondom. :? Bogi elég sokat aludt lent, mert nagyon elfáradt a sok újdonságba, mi meg addig a Szökést néztük a férjem laptopján. :lol: Láttam az összes részt, ami lement eddig az amerikai Foxon, és mondhatom, keményen függő lettem... :? nem is tudom, ki tetszik jobban a két főszereplő közül, mire kijönnek a börtönből, és napszemüvegben, borostásan, civil ruhában mászkálnak mindenfele, attól eléggé el voltam varázsolva... :lol: mese az egész amúgy, de jó mese. :)

Amúgy a Kolping hotellel nagyon nem vagyok megelégedve és nagyon nem fogom ajánlani senkinek. :evil: Ég és föld a Sonnentherme-hez képest, közben ugyanannyit elkérnek. A személyzet hozzáállása is elég fura volt... példának okáért, a szilveszteri bulira nem tudtunk lemenni, mert összesen 25 (!!!) darab babyphone állt rendelkezésre több mint 100 családnak, úgyhogy a bevállalósabbja leráncigálta a nyűgös gyereket is a buliba, a másik része (köztük mi) fent maradt a szobában az alvó gyerekkel. :( Azt persze elfelejtették írni mindenhova, hogy csak korlátozott számban van phone, de azt a hepciáskodó hangnemet, amit levágtak ráadásul a számonkérésünkre, azt nem fogom elfelejteni. Ez a magyar mentalitás, sajnos.

Sajnos az az istenverte csomó nem tűnik a cicimből. :evil: Nagyon idegesít, tudom Vöcsök, hogy írtad, hogy neked felszívódott, de én sajnos nagyon nem vagyok biztos benne, hogy az anyatej. :( Holnap megyek a dokimhoz 4 órára, viszem Bogit is, ezt csak bosszúból, mert amíg vizsgálni fog, kénytelen lesz ő megfogni a gyereket egy kezével :evil: . A bosszú hátterében az áll, hogy megmondták a 24-ei ügyeleten a kórházban, hogy UH-ra menjek majd vissza, ha nem múlik, erre most ő a magánrendelésére rángat, ahol nincs is UH, így, gyerekestül futjuk a plusz (pénzhozó) köröket. Áááá....

És a metforminszedést is teljesen elhanyagoltam mostanában, jöhet az újraszoktatás... :roll:

na lelövöm magam, Gina várlak a hírekkel.
Vendég

Ginuska
Várom a híreket,és nagyon drukkolok++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Norka,
A csomóddal kapcsolatban:... nekem is van egy a jobb mellemben 2003 ősze óta :( és rendszeresen (évente vagy félévente 1x) kell járnom vele UH-ra ellenőrzésre. Jóindulatú daganat (nem így indult...), ezt citológiával állapították meg...
:cry:
A lényeg, hogy nem vészes a dolog, de én több helyet (mármint mammográfiát) végigjártam a városban és van olyan, amit nem ajánlok (ez most enyhe volt...)
ha esetleg kell információ, szólj
kikka

Norka ja és persze szerintem Neked a szoptatástól van, a barátnőmnek is volt a szoptatás alatt és neki is elmúlt egy pár hónap alatt magától (nem akartalak beijeszteni)
kikka

Sziasztok!

B.Ú.É.K! Mindenkinek a legjobbat kívánom!!!

Niki, Kikka!

Hajrá!! Ketyeg az óra. :D

Kép
lara26

Sziasztok!

[b]Mindenkinek babazos uj evet kivanok!!![/b] :lol:

Ginuska, nagyon izgulok erted...varjuk a hireket!!!

7kincs, szep a konyhad :lol: ...most latom, hogy nem vagy benne a tablazatban...Csak nem babona?

Tovabbi jo napot!

Alice
alice27

Gimuska, megy a drukk!

Norka, én is tudok jó helyet ajánlani. a 2. kerületben van, és háziorvosi beutalót is elfogadnak. Nekem tavaly másnapra, idén 4-5 nappal későbbre adtak időpontot (talán azért, mert idén csak kontrollra mentem). Nagyon alaposak! Nekem biztos-ami biztos alapon szövettant is kértek. Egyébként csak zsír mirigy volt, és felszívódott!! Lehet, hogy neked is ilyen!
mamint

SZIASZTOK!

BOLDOG ÚJ ÉVET kÍVÁNOK MINDANNYIUNKNAK!

Végre itthon!
Hó!!! Az az Alpokban sincs! Csak ott ahol hóágyuznak!
Nem törtük össze magunkat! :)

Gina!
Amikor Rejo megírta smsben....azt hittem kiugrik a szívem a helyéből, annyira örültem neked! :) :)
Nagyon nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! :)

Sajnos nem fogok tudni mindenkinek írni, mert a memoriám...hagy kivánnivalót maga után! :lol:

Zsizsik!
Egyet értek veled. Ez a mi évünk! ÉS valóban, augusztus óta rendszeresen PÉzek. :)

Norka!
Aranyos a kiscsajod :) Szerintem profi dolog lehet kisbabának lenni és kézből kézbe jársz, mindenki veled akar foglalkozni! :lol:
Bár a mostani eszemmel nem csípném :lol:

Vöcsök!
Nagyon szép a kisfiad! :)

Nóra1!
Téged is látni???? :D Olyan ritkán írsz! :( Legyen már végre netetek otthon is! :)

Mniki!
Gratula a PÉhez! Mert ez tutti az lesz ! :) :)

Anyooka!
Nagyon szép kislányod van! :) Hiába PCOSnők csak szép gyerekeket tudnak "csinálni" :) Ezt már többször megállapítottuk :)

Rambóka!
A fiad teljesen olyan, mint te :) Abszolut rád hasonlít)

Lara!
A Rambóka hormonjai szerencsét hoznak! :) Fogadd el! :lol:

Backa!
Végre te is vagy! :)

Lyutka!
Édesség ellen a legjobb az édesség. Ha jól laksz belőle tutti nem kívánod! :lol: :lol:

Kriszta!
Tavaly én is egyedül Szilvesztereztem. Megértelek! :(

Rejoka!
A lányod abban a bordó ruciban! :) Kis spanyolos kiscsaj! Majd hajkurászhatjátok a pasikat! :lol: :lol:

Rólam... kész csőd tömeg vagyok új éve második napján Kép
- hol barnázok, hol nem, elég furcsa ez a hüvely váladék. Nem részletezem, mert :oops: , már már az az érzésem, hogy ferőzésem van...vagy nincs??? furcsán néz ki! :shock:
- a 4-ik DPOtól szakadnak le a csöcseim a fájdalomtól, mellbimbókhoz érni nem lehet
- ma már mensi szerű görcsök is jelentkeztek
- nem volt kedvem melóba menni, de muszáj volt
- késtem 20 percet
- otthon hagytam a mobilomat! :lol: (csend volt)
- síelés úgy kiütött, hogy kóros alvó kórban szenvedtünk, állandóan aludunk, de már most is legszívesebben lefeküdnék csicsikálni
- görbém??? hát az érdekes, olyan csökkenő tendenciát mutat, feldobom nektek

Kép
Vendég

Pont egy éve regisztráltattam magam itt a Babaneten!
Akkor kétségbeesett voltam és elkeseredett, tele bizonytalansággal! :?
És ma??? :D Jól vagyok! :)

Kincsecske! Dimet!
Szép a konyhátok! :)
Vendég

Én még mindig itt lógok, látom Ti nem! :?

Merre vagytok???? :roll:

Kandika!
Én csodállak, hogy ilyen nagy táblázatot hogy bírsz vezetni???
Mindig meg kell állapítanom, hogy pontosan vezeted, legalábbis az én esetemben! :) :) :)

az az autó nagyon profi....

Megyek megnézem van e fincsi befőtt és ha van Kép akor jól belakmározom! :lol: :lol:
Vendég

Szió!

Huhh.. a mai napom nem volt piskóta!!!
Délután 1 órakor türelmetlen voltam, fehívtam a laboros csajt..erre se szó se beszéd azt mondja szlovákul: 946, viszhall. És letette. Bizti azt hitte nővérke lehetek és tom ez mit jelent. Nah..hívom a doki melletti nővérkét, azt mondja: " Még nincs eredmény, kettő után" Letette. Na .... dilemma. Felhivjam ujra és mondjam meg hogy őt kikerülve megtudtam az eredményt! ( amit persze felénk sértésnek vesznek néha ), vagy várjak 2ig. Hát..gondoltam, addig a neten megtom ez milyen érték és mit jelenthet. Na és erre :shock: befayg a netem. Hivom a szolgáltatót, azt mondja, kb. 2 után!!! Teljesen ki voltam. De vártam.
Nem kellett soká várni, hivott a doki ( nem a nővérke ), hogy most már 100% a terhesség, a szint egyértelmű. De nem a 14. napon fogant, ezért nem látni még az UH-n.
Szóval..terhes vagyok, szedem a 3x1 duphastont ( most már nem csak Andi tanácsára 3-at, hanem doki is ezt mondta).
Bocsi..hogy most csak rólam :lol: :lol:

Köszi a drukkokat :)
Imádlak benneteket
:)

vérzés van...de reméljük enyhül, ha nem..irány a doki
Vendég

Gina!!!! :D :D :D :D :D
IGEN!!!!

Jó hírrel zártuk az Ó évet! A Te zebra csordád!
És jó hírrel kezdjük az új évet is! a csorda még mindig vonul... :D :D

Lányok Gina TERHES!!!!!!!

Hurráááááá!!!!
Vendég

Kavicska! De jóóóóóóóóó,hogy már itthon vagy!!!!
Pontosan vezetem....de vannak jó szemű egyének is.... 8) Alice drága észre is vette,hogy nincs meg az eleje a táblázatnak,így Kincsecske ismét lemaradt róla! :? Bocsika Kincsecske! :?

Te pedig :lol: Kavicska! :lol: Terhes vagy és kész!!!! :wink:

Anyooooka :!: írd meg az életkorod...mióta szeded és mennyi metformint!Ciklusnapod?Ciklusaid hossza!Ha van bébid már...neve,szül.idő.,szóval mindazok,amiket látsz a táblázatban! :lol:

GINUSKA??????

Norka!Én ha rákszűrésre megyek,megnézik Uh-al a cicimet is,mert van benne egy tejcsomó.....ezt 3-4éve észleltem....de semmi problémát nem okoz...áll. eltarthat 10évig is szoptatás után,mire elmúlik!

Gabika :!: :!: :!: Nem lehetsz ennyire maci,hogy soha sem írsz és nem vagy msn-en!
kandi72
Budapest III. kerület

Ginuska!

Szuper hír!

Gratulálok mégegyszer is!

Remélem megnyugodtál!

Kép
babancs

Kavicska: egyébként jó a görbét. Ciciérzékenység..hm....te leszel a következő zebrás?? Vagy mniki??? vagy???
Vendég

GINUSKA!!!!!!!!!!!!!!!!Tudtam!Látod meg is lepődhetünk simán a nagy szám adattól!Mondtam!
GRATULÁLOK!!!!!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Gina!
Sürgősen cseréld ki a tickered! :D
SŰRGŐSEN!!!! :lol:
Vendég

Ginuska!Magnéziumot ugye megvetted és eszed-iszod!fontos!és pihenj!

Babancs!Nagyon szótlan vagy....mi újság a trónörökössel?
kandi72
Budapest III. kerület

Juhéjjjjjjjjjjj!

Ginuska!!

Ennyi izgalmat, te jó ég . De megérte!!! :D :D :D :D

Kép
lara26

magnézium..hm..holnap reggelre lesz :oops: remélem addig nem lehet baj. Bára vérzés aggaszt. Vagyis dehogy!!! Most örülök..és kész :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ginuska
De jóóóóóóó!!!!!!!!Úgy örülök!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Halihóó

Ginuska

Nagyon-nagyon nagy Gratula!! :lol: :lol: :lol:

Kavicska
Jó h újra itthon vagy...és micsoda görbe!! :wink: :lol:

Andika
Háát no comment :oops: ...tudod hányszor gondoltam rád,egy óra múlva leszek msn-en,majd mesélek!!

Dimet
Nálam dettó ugyanez volt...nem igazán tudtam semmit csinálni...áll. levest ettem,2-3 tányérral is,egész nap,,,,egyél azt amit tudsz,majd megjönn az étvágyad!

Később jövök!

Pusz
Vendég

Ginuska!

A lényeg "most örülök és kész" !Holnap már lesz magnéziumod is és az is kész!! :D
Én megéreztem, h nálad nem kétséges az egy testben két lélek esete!!! Szép a vonalzód! :D

Kép
lara26

Sziasztok!!!!!

Hurrá!!Hurrá!!Hurrá!!Hurrá!!

GINUSKA GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Már ahogy megláttam az új zebrád, és még nem láttam mit írtál,már itt ujjongtam!!!(Férjem, meg azt hiszi, hülye vagyok, de nem baj, már megszoktam :) :) :) )

Már épp le akartam írni Neked, hogy nekem is voltak mensimegjövős érzéseim az elején elég sokáig, úgyhogy ne ijedj meg, ha ilyet érzel még.Volt úgy ,hogy szinte egész nap enyhén éreztem, de rájöttem, ha sok ásv.vizet iszok, akkor ritkultak, már csak néha van.
És van egy kismamis könyvem (Barátnőim a terhességről, nagyon jópofa könyv), a szerző is leírta, hogy minden terhességénél vérzett, ilyenkor az orvos ágyba parancsolta, pár nap fekvés, utána nem volt semmi baj.
Úgyhogy Neked is csak pihi, takarítás megvár.
Ez tapasztalat :oops:

Kavicska!!

Most pedig minden erőmmel rád fogok koncentrálni,mert Te leszel a következő!!!!!

És persze sorban a többiek!!! DE jó is lesz!!Juhéjjjj!!!! :D :D
ezoterike

gina, de jó!!!!!!!
örülök. gratula. pihenj sokat!!!
dimet

Ginuska
Fantasztikus !!! Éljen !!!!!!
huhhh, csak ezért jöttem és örülök, hogy a sok drukk célbaért.
Most már kicsit megnyugszol és a következő UH-n ott fog virítani a baba + a pulzálás :lol:

Csakegy régen írt, remélem jól van !

Kavicska, jó, hogy visszajöttél, a tüneteid bíztatóak. Nálam volt 1 napos barnázás a beágyazódáskor, úgyhogy :lol: :wink:

Ezoterike, 2 hete vettem meg én is ezt a könyvet, bár még csak az elején járok, de tetszik a "mondandója" :lol:

Babancs, Te hogy vagy ? Olyan keveset írsz magadról :roll:
mniki

Köszönöm az érdeklődést!

Vagyogatok...nem a legjobban, de Domika jól van.
Most kaptam egy béta-blokkolót, mert igen magas volt a szívfrekvenciám. Ez úgy tűnik rendezte a vérnyomásomat. A nővérem utánanézett, ő azt olvasta erről a gyógyszerről (Athenolol 50 mg), hogy magzatkárosító hatása lehet. Bár ez mág egy régebbi kimutatás volt. Hát nemtom, remélem nincs így, ezt belgyógyász írta fel - a nőgyógyász küldött el hozzá.
Múlt hét óta érzem, hogy mozog a baba. Tök jó érzés, de mellette sokat fáj a hasam. Olyan, mintha "meg akarnék szülni". Nyomatom a magnéziumot, jó nagy mennyiségben..attól meg hasmenésem van.
Holnap megyek pajzsmirigy-vizsgálatra, ha el bírok menni. Már 10 kilót híztam, lassan úgy gurulok.
Csütörtökön megyek a 20. heti UH-ra. Nézegetik a méhlepényt, hogy még mindig eléri-e a méhszájat. Gondolom emiatt van most folyásom is.
Na nem akarok tovább panaszkodni.

Kép
babancs

Gina!!!! annyira örülök! Most már csak azokat a fránya bogyókat kell szedni, és sokat pihenni!

Nekem Kavics is gyanús. ;)
mamint

Sziasztok!

Ginuska!

De örülök!!!! :D :D :D De most aztán vigyázni magatokra!!!!!
Látod ez már egy szimpatikusabb zebra, az előző nagyon pesszimista volt!!!! :lol:

Kavits!

De jó, h. újra köztünk!!!!! :D :D :D Már nagyon hiányoztál!
Hú de ígéretes a görbuszod. Szerintem te is beállsz a sorba! :wink:
Már csak 5 nap és kiderül!!!!! Szét fogom magam izgulni!!!!! :shock:

Norka!

Úgy tűnik ez a mellciszta gyakori mostanában, a sógornőm is most megy a héten UH kontrollra!
Én a helyedben nem mennék el a dokid magánrendelésére, UH nélkül nem sok újat fog tudni mondani! :evil:
Én az sztk-s rendelésre járok, az onkológus doki is teljesen korrekt , meg az UH-osok is. Csak a személyzet tapló :evil: (dehát nem lehet minden tökéletes! :twisted: )!

rambóka

GINUSKAA!!!! :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Hát, ahogy azt mondjátok lányok, most már lassan, de biztosan beindult a zebracsorda!!!!
Nagyon örülök!!!
kikka

Norka!
Sajnálom, hogy pluszkörök nélkül nem megy, mert megnyugtató lenne már biztos egy vizsgálat, ami valami érdemlegeset is mondd...
Csodálkozva és csalódottan olvastam, amit a Kolpingról írtál, pedig már nagyon vágyakoztam oda, egyik szomszédasszonyom volt ott, de nyilván nem csúcsforgalomban, habár úgy hallottam, ott mindig az van, akkor meg tényleg túl drága, ha csak elméletben gyerekbarát...

MAGZATVÍZ!!! - tudtok segíteni?
Én most ott tartok, hogy holnap veszek egy magzatvíztesztet - valaki esetleg vett és használt ilyet közületek? Majd csak eligazodom a használati utasítással (nem tudom az árát sem). Az utóbbi két napban olyan vízszerűnek látom/érzem a hüvelyváladékot, és persze arra gondolok, mi van, ha magzatvíz. Jobban örülnék, ha nem az lenne, mert akkor be kell mennem a kórházba, és ki tudja, talán meg is indítják a szülést... :(

Aranykavics!
Köszi!

Valaki!
Valaki azt írta, hogy elküldi pü-ben a telefonszámát, hogy megírjam,
ha megszültem. Kérlek, küldd el, mert szerintem a férjemtől túl nagy elvárás lenne, hogy beírja ide :) :) Elég lesz neki a nagyobb gyerek, meg hogy bejárjon hozzánk...

Ginuska!
De örülök, vigyázz magatokra!!! (És a vérzésre mit mondott a doki?)

Vöcsök
vöcsök

Ginuska! Éljen!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gratula!!! :lol: :lol: Most már nyugodj meg, pihizz és élvezd a kismamiságot! :D

Kandi!
életkorom 32, Dunaharaszti, metformin folyamatban (jövő kedden megyek Tűűhöz), ciklusom változó, 15. cn, gyerkőc Dóra 2004. 11. 08. Köszike! :)

Kép

Kép
anyoooka

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok,

na, hát ma először csak este 10-kor tudok benézni.... ilyen az ember első munkanapja az évben.... :twisted: :twisted:

De érdemes volt bekukkanatani: GINA NAGYON JÓ HÍR !!!! GRATULÁLOK !!!! Aztán most már nem parázni tovább !!! Pihenj sokat !!!

KAVICCCS !!! De hiányoztál már !!! Jó, hogy jól éreztétek magatokat, érezni a soraidból, hogy nyugisabb, kipihentebb vagy most, mint az ünnepek előtt. És hallod, ez a cici fájás 4. dpo-tól.... naggggyon gyanús, felettébb gyannnús !!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: Konkrétan nekem is a 4.dpo-tól elkezdett fájni és rohamosan nőni a cickóm, és akkor már biztos voltam benne, hogy bekaptam a legyet, bár a teszt még semmit nem mutatott..... szóval nem csodálkoznék, ha pár nap múlva bezebrásodna a mókusod, vagy mi a túró ez az állatka az avatarodban.... :lol: :lol: :lol:

Dimetke, bocsánat, nem volt tényleg ma szusszanásnyi időm sem, holnap felhívlak, ígérem !!!

Mniki: hallod, ez állati jó ez a görbe !!! Tankönyvi !! Esélyes vagy !!
Egyébként Tűű azt mondta, hogy januártól állítólag megcsinálják a Szent Imrében is a terheléses inzulint nekünk, nem ott lakóknak.

Ja, képzeljétek, anno amikor rátaláltam a fórumra, és az első terheléses inzulint próbáltam meg valahogy elérni, a keresztanyám segített, aki a János kórházban dolgozik, a diab. laborban. Akkor az ő főnöke, dr Iványi adta a nevét a vizsgálathoz. Akkor nme ismertem még az ő nevét, mentem tovább Tűűhöz, de ez az Iványi egy tök jó fej ember lehet, ugyanis szólt állítólag keresztanyámnak, hogy mi van velem, és adott egy soron kívüli időpontot, amikor be kell vigyem neki a papírjaimat, a leleteimet, és szeretne rápillantani, hátha tud valamit még pluszban segíteni ! Egészen elképedtem, hogy ilyen van ! Keresztanyám nagyon drukkol, hogy legyen megint babánk, és tényleg próbál segíteni,ahogy tud, de ez tényleg nagyon kedves ettől a dokitól, hogy ő keres, és ő kérdez rá, mi van velem !! :D
zsizsik

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?