Új privát üzeneted érkezett!

Bri, köszi. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok Csajok!

Jaj, szegény kis Regi baba, gyógyulj meg gyorsan!!!!!!!!!!!!

Kitty, holnap doki....
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, gondolok rád.
Ja, utána meg jön a finom ebéd :D

Beze, biztos tényleg nagyon jó lehetett :D És az is tuti, hogy szuper dolog lehet anyukának lenni, és a legnehezebb dolog is az életben.
Férjed?

Brid, akkor neked megint sűrű volt a program.Én anyukámnak sem megy valami túl jól az sms írás, mindig nevetek rajta :D
És mi lesz a program, amíg apácska nem érkezik meg?

Csajok, túl vagyok a vérvételen, én nem tudom mivolt velem, egész jól viseltem, bár rosszul lettem meg minden, utálom az ilyen dolgokat.
Aztán hazaértem kb 9-re és elkezdtem marha szarul lenni, hányinger, szédülés, bármit próbáltam enni, semmi nem maradt meg bennem.
Az egész napot végigfekeüdtem, és most sincs túl sok energiám, de nem baj, én ennek is örülök :D
Csak remélem holnapra elmúlik, mert megyek dolgozni :?
Nincs túl sok kedvem :?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Bridget
nekünk meg már ez a kert is kicsi lesz :lol: Pedig először nagyon nagynak tűnt. De már tele van/lesz. :roll:

Dorka
holnapután van a doki. Kicsit izgulok azért :roll:
Jobbulást, remélem, nem vmi vírus.
Pihenj sokat!
Vendég

Dorka
Hat lesz mit csinalnom...tudod en ott 10evig eltem...na jo 9 igy nem lesz nehez lefoglalnom magam :lol: patival megyek es majd jo sokat leszek naluk.Meg megakarom latogatni az ismerosoket.Akupunkturara menni,talpmasszazsra szal elfog telni az ido :wink:

Kutyusod mintha csak az enyem olvasnam...mondjuk ot mi nyirjuk mert harap ngyon meg minket is :oops: Rosszulletek nem jo...pihengessel :roll:

Kitty
Kicsiiii hahaha ezen jot nevettem ez neha a lakasokkal is igy van az ember megveszi azt hiszi milyen szep nagy...aztan mikor belakja akkor mar nincs is hely :lol: :lol: Holnapra egy kalappal!!!
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget
jó ez a kép, köszi :lol:
Remélem, lesz már vmi, eléggé elszontyolodtam (jó, tudom, vannak tőlem rosszabb helyzetben is, de akkor is), egy másik topikban az utóbbi két hétben 6-an hoztak pozi tesztet :roll: Örülök nekik nagyon, de én is akarok!!!
Ház nekem jó, hogy kicsi, nem kell sokat takarítani, de a kert ha kétszer ekkora lenne sem lenne elég :lol: Apu egy kertészetnél dolgozik, és hozott nekem sok virágot, fát majd holnap hazahozom őket :P
Vendég

Sziasztok Csajok!

Kitty, nekünk mindkettőnknél volt probléma, és látod....
Meg a holnapi doki reméljük sok olyan dolgot mond majd, vagy legalábbis olyan vizsgálatokra küld el, ami építő.

Amúgy nekem is hiányzik a kertes ház, szerettem az udvaron ücsörögni. Most is mindig arról ábrándozunk, de nekem csak egy icipicike kert kéne, vagyis nekünk, ahol a kutyus szaladgálhat.

Brid, hát akkor tényleg nem fogsz unatkozni, a régi barátok, helyek, az a sok jó beszélgetés.
És egyébként munka miatt mentél először ki?

Csajok, én ma reggel megint szarul ébredtem, be is szóltam, hogy kérek egy szabit, mert k.o. Aztán aludtam 10-ig, most meg lelkiismeret furdalásom van, hogy nem mentem dolgozni, mert semmi bajom nincsen.
Nem baj, takarítgatok, meg főzök valamit.
Andris rakott rokkolit szeretne, nekem ahhoz semmi kedvem, én rakott krumplit ennék, de nagyon.
Kettőt nem ccsinálok, azt mondta, akkor főzzek, amit én akarok, de így meg nem szeretném, de annyira kívánom a krumplit.

Jól van, nem fárasztalak titeket!
:D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Nocival beszeltem 2napja 2szer is ujrakellett eleszteni Reginat :( Ma jobban voltak Noci ejjel nappal ott van bent nala.

Kitty
Kalap kaki szerencset hozott?Nem jottel? :roll: 6-aaaan :shock: golya szallta meg azt a topikot? :lol: Kitty tudod ezt megbeszeltuk...akinek baba kell es ilyen olyan problemai vannak annak dokihoz kell menni... :roll:

Dorka
Igen eloszor melozni mentem ki :wink: Hat sokan cserelodtek azert kint es es magyarok is alig vannak de pl Pati is ottlesz meg van kit meglatogatnom.Meg program is lesz :wink: Na akkor kipihented magad te is :lol: Hat ilyenkor ezek a rosszulletek ilyenek...en tuti meg az utcara sem mennek ki :oops:

Tobbiek?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

De rossz volt ezt olvasni, mi történt Regivel! Nagyon sok gyógypuszit küldök nekik, remélem, ezek után már csak jó dolgok történnek velük!!!

Kitty, mi volt dokinál?

Brid, jól hangzanak ezek a programok. :D

Dorka, ne legyen lelkifurdalásod, legalább pihentél egyet. :wink:

Fürti régen volt. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Ma voltam dokinál, jól felhúztam magam, ő kezdte velem a kiabálást, én meg nem hagytam magam :evil:

Doki: Mi a panasza?
Én: Kezdeném mondani, de közbevág
Doki: Ez nem érdekel, miért jött, nem érek rá, sietek (pedig időpontra mentem :evil:
Én: elmondom újra, amit először is akartam mondani.
Doki: ok írok fel fog. gátlót
Én: de nem akarok szedni
Doki: akkor én nem tudok mit kezdeni magával, menjen haza, és várja míg megjön :shock:
Én: de semmilyen vizsgálatot nem lehet csinálni?
D: nem! Miért nem akarja a fog.gátlót szedni?
Én: mert gyereket akarok
D: akkor vetkőzzön le, megvizsgálom (de csak megint kézzel, megállapította, hogy nem vagoyk terhes, de ezt amúgy is tudtam. Aztán megint felírta azt, amit múltkor, ha megjön, a 16. napon menni kell vérvételre (hogy ez eddig nem jutott eszébe???). És megjegyzi, hogy akkor valszeg hormonproblémám van. Na ne mondd??? Tényleg??? :evil:

Na szóval jól felhúztam magam.

Ünnepek alatt nem jövök, minden nap megyünk vhova, így ezúton kívánok mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!
Vendég

Csajok, ennyi rossz hírt!

Brid, ha beszélsz Nócival, mindenképp gyere a hírekkel.
Szegény pici Regi!!!!!De majd meg fog gyógyulni!

Kitty, na akkor ez ismét jól sikerült.
Hogyan tovább?
De ez most új doki volt.
Egyébként olyan nehéz tényleg normális, kedves nőgyógyászt találni.
Magánrendelésen voltál?
Pihenjetek a hétvégén, meg kiránduljatok!!!!!

Brid, én mindig irigyeltem azokat az embereket, akik ki mernek menni külföldre dolgozni.Én is mindig tervezgettem, lett volna lehetőségem is, de soha nem mertem meglépni.

Beze, Fürti is régen volt Kriszti is, meg most mindenki eltűnt.
És ti hogy vagytok?
Lexi?Férjed?

Csajok, puszi

Mi nem sokára indulunk a mekibe, bic mac-hmmmm, ez a péntek esti extra program, holnap délelőtt meg megyünk Győrbe, Andris kap néhány cuccot!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Sziasztok Lánykák!

Vagyok, csak nem nagyon volt kedvem mostanában jönni.
Látom, mennyi rossz hírt kell olvassak :(

Nócikáékat nagyon sajnálom :cry: szegény kicsi lány, mennyi megpróbáltatás éri :(

Bri, mikor mész Japoba?

Kitty :evil: hát ez a doki durva!!!Tényleg, magánban voltál?Mert akkor egy fillért sem érde3melne!!!

Dorka :) Alakul már a pocid?Képet tegyél fel!!! :wink:
Emlékszem, nekem a 10. hét körül már látszott.Bár én vékony vagyok.
A vérvételhez jobb ha hozzászoksz, lesz még egy pár a babásság folyamán :roll:

Beze :shock: iszonyú amit olvastam Lexiről a baleset miatt.Én tuti elájultam volna az ijedtségtől!
Sajna már csak valamikor nyár közepén megyünk újra Hőgyészre.
Egyébként amikor ott voltunk, bent voltunk Szekszárdon is, Marci kapott szandált meg gumicsizmát a bababizományiból :)

Rólunk egy kicsit: párom még mindig keresi a munkát, de talán alakul, nem akarom elkiabálni :wink:
Apu már otthon van, 1.-én engedték haza.Nagyon örül, hogy otthon lehet.
Marcinak új szavai vannak:ipicipi(icipici), inta(hinta)és énekelve mondja a hinta palintát, de csak inta-inta :lol: , hess-hess, bújja őrült módon a betűket, számokat, könyveket.Felismeri az A, C, H, O betűket is :lol: Rengeteget vagyunk kint, imádja a gyerektársaságot.
Nekem 4.-5.-e körül kellene megjönnie.Rendeltem LH teszteket, mert a PG 53 mikroszkóppal semmire sem megyek.
Tényleg, az is jó jóslásra, mint a teszt?Bri?
Vendég

Mindenkinek Nagyon Boldog Húsvéti ünnepeket kívánok szeretettel!!!!!
Kép
Vendég

Lányok,
kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek(ez az az ünnep,amit én utálok)

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Este tudok kicsit majd irni mert rohanas azeletem :oops:

Kép

Vgy 1-2-3 kisnyuszi esetleg? :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok Lánykák :D

Hol vagytok?Hogy teltek az ünnepek?
Nálunk semmi különös nem volt, a rossz idő sajna nem jött jókor :?

Nóciékkal mi lehet? Aggódom értük :(
Vendég

Sziasztok!

Fogok orvost váltani, ez nem kérdés. Még vérvételre hozzá megyek, de utána már nem, és ebbe a városba sem :evil: Két jónak mondható orvos volt, egyik se jött be, a többivel nem is próbálkozom.
Ha meg lesz a vérvétel eredményem, akkor megyek endokrinológushoz.

Bri
köszi a linket, nagyon hasznos volt, minden nőgyogyinak ajánlanám :evil:

Tegnap a nyuszi hozott a barátainknak Regina babát :D 49 cm 3220 g :D
Vendég

Sziasztok!!!!!!!

Szia, Fürti!
Nálunk sem volt semmi különös.Marcinak tetszett a húsvét?

Nóciékra én is sokat gondoltam.Reméljük nincsen semmi baj, és jó híreket hoz nekünk hamarosan.

Én most nagyon szarul vagyok, meg egész hétvégén.Már reggel is borzalmasan keltem, de bejöttem dolgozni, most meg nagyon szenvedek.Lelépni ne akarok idő előtt igazából, de nem tudom, hogyan fogom kibírni.14órakor jár le a törzsidő.
Úgy döntöttem, ha nem múlik, akkor jövő héten kiiratom magam, mert ez így értelmetlen.Végigkínlódom sorba a napokat.

Holnap megyek nőgyógyászhoz, viszem vissza a leleteimet.

Merre jártok csajok?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Sziasztok!

Elösször is köszi Brid, hogy igazoltál a távollétemben!
Te most magasan az égen szálsz gyönyörű felhök között Patival! Jó utat szerencsés földetérést kivánok!

Kitty! Vazzeg milyen bunko doki már az ilyen??? Én tuti nem raktam volna szét a lábaimat azok után, hogy ilyen párbeszédet folytattatok le eggyütt! Ez nagyon gáz wazzee!!!

Dorka! Hajrá kispöcsös!!!

Na nem azért írok,mert otthon vagyunk, hanem mert itt az egyik apuka csak úgy kölcsön adta a laptopiát én meg nem utasitottam vissza, mert már ahoz sincs erőm!
Nos március 26.-án Regi belázasodott adtam neki germicid kupot ami le vitte a lázás és szombat vasárnap csak köhögött így hétfön elvittem a dokihoz mondván inkább potyára! Meghaalggatta és közölte zajos a kis tüdelye, de sajna nálunk most 3 napig nincs rtg így fel kell menni pestre mondom ok persze nem hoztam magammal semmi különöset csak a lényeget és persze nem apával jöttem, hanem egy ismivel és bent tartottak! Kiborultam csináltak rtg-t meg vérvételt meg 10000 más vizsgálatot rögtön és kiderült nem tüdögyuszi, hanem bronhitisz valami G3-as tipusu! Ez nem tom mit jelent! Nos a hétfő éjszaka tők rendben zajlott, de jött a kedd! Ami Regi 2.szülinapja!!!Ebédre tők fözeléket adtam neki amit elösször azt hittem csunyán félre nyelt mert nem kapott levegőt a nővérkék segítettek neki,hogy levegőhőz jusson következő etetésnél cumikás kajánál ujra mewgtörtént akkor is azt hittem félrenyelt, de aztán jött a fekete leves az este szépen megfürdettem megetettem és elaltattam. Utána én is elmentem zuhanyozni hajat akartam mosni, de úgy döntöttem nem, mert nincs nálam hajszárító és nem akartam vízes fejjel lefeküdni! És ez volt a szerencsém, mert ha hajat mosok.....áááááááá abba bele se merek gondolni! Szal jöttem ki egy szál bugyiba és ránéztem az ágyára és csak azt látom, hogy Regi rángatozik szemei felakadva fuldokol ja és persze full feket azaz lilás fekete a bőre szine! Egyből felkaptam ráztam fujtam ütöttem a hátát, de semmi változás és addigra már olyan kattogo hangja volt a kis tüdejének. Nos rohantam ahogy csak a lábam birt a nővérekhez kikapták a kezemből és leszivták a nyákot a torkárol és a nóziából. Kérdezték most evett? Félre nyelt?? Mondom lassan 1 órája evett és büfizett is! A nővérke vissza hozta a szobába rátette gépre és kapott oxigén támogtaást! Azt hittem mára ennyi volt! De épp hogy a nővérke kifordult a szobából a manó ujra köhögni kezdett és láttam ez valami fulladás, de akkor csak felültettem és ütni kezdtem a kis hátát, de nem segitett így lekaptam a gépek tappancsait és rohantam ismét akkor már szondával szívták le neki. Egyből orvost hívtak akik kb 10 percre rá meg is érkeztek, vagy lehet csak nekem tünt ilyen sok időnek nem tudom! De én csak áltm és zokogtam! hívtam apát, hogy mi a helyzet mondhatom megilyedt eléggé! Aztán még az éjszaka elvitték rtg-re és kiderült előző naphoz képest baromi sokat romlott az állapota féltem!!!!! Sőt bele gondolni sem merek mi lett volna, ha nem küldenek be a korházba! Nos anniy alényeg, hogy asztmás jellegű rohama volt ami azt jelenti, hogy abstrukt bronhitis bocsi de nem tom, hogy kell leírni na és ez így jött neki ki! ami azt jelenti, hogy hörgő szükülete van ami egy egészséges babának egy laza megfázás az nála az életet jelenti mig ki nem nővi! Hogy mikorra nővi ki?? az lehet 3,5-7 vagy akár 10 év is senki sem tudja! Még hosszu ideig ventolinnal fogom otthon kezelni és beaudállal fogunk inhalálni! És kapunk otthonra oxigén palackot is!
Regi másodig születésnapja március 30!
Ezután tudd mérlegelni mi a fontosabb hajatmosni vagy egy szülinap!
Most már relative jól van ma reggel kapott utoljára klacodot azaz antibiotikomot. Tegnap voltunk otthon eltávon. Most voltunk fülészeten minden ok!
És ha minden jól megy holnap haza megyünk!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócikám!!!De jó, hogy jöttél végre!Ez borzalmas még olvasni is!!! :cry:
Jobbulást a kicsi Reginek és neked meg némi megnyugvást kivánok, tudom, baromi nehéz! :(
Imádkozom értetek!!!!!

Dorka, igen, a sok rosszullét nagyon fiúgyanús :lol:
Pocakodról nem írtál, hogy látszik-e már :wink:
Szerintem ne kínozd magad, hanem menj el táppénzre, mert nem fogod bírni a kiképzést.Olyant lehet, hogy ha jobban vagy kb. a 12-15.héttől, akkor visszamész?Nekem a 15. hét körül hihetetlen sok energiám volt és nagyon jól érzetem magam :wink:

Kitty :) jól teszed, hogy dokit váltasz!És hova fogsz járni?

Lányok, én reggel muszály volt tesztet csináljak, (ami persze totál negatív), mert nagyon rosszul ébredtem.Totál olyan tüneteim voltak, mint Marcinál anno, csak egy kicsit korainak tartottam még a tüneteket, ugyanis tegnap kellett volna megjönnie....
Ha péntekig nem jön meg és a tünetek megmaradnak, akkor újabb teszt jön. :)
Pl. a füstölt dolgokra rá sem birok gondolni, cigiszagtól felfordul a gyomrom.... :?
Meg hát pontosan tudom, mikor voltunk együtt(LH tesztes együttlét), az 3 hete volt. :? lehet még ki sem mutatná a teszt?
Mindegy most rendeltem 15 db LH tesztet.Ha nem most, majd a köv.hónapban :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nóci, istenem, borzasztó volt még olvasni is! Nagyon sok gyógypuszit és gyógyító energiát küldök, remélem, most már csak jó dolgok történnek veletek!!!

Kitty, a doki menjen a búsba, hogy beszélhet így valakivel! :evil: Jó lenne, ha találnál valakit, aki normális és jó szakember is!

Fürti, 10-es teszt volt? Mindenesetre drukkolok, hátha máris várod a tesókát! :wink: A sok hányinger, hányás fiút jelez? Én a 14. hétig minimum 1x hánytam naponta, mégis lányom van. :lol:

Brid, jó utat nektek!

Dorka, így tényleg nincs sok értelme, inkább maradj otthon pihenni!

Nekem csinos hólyaghurutom van, pedig tuti nem fáztam fel. Ez még hiányzott... :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Dorka
szerintem is maradj otthon pihenni, mindkettőtök érdekében!

Nóci
ezt még olvasni is rossz. Szegény Regi baba, mennyi mindenen keresztül ment már, és még ez is :cry: Mielőbbi gyógyulást!

Beze
remélem, van még a világon rendes doki, kezdek besokallni belőlük :?
Jobbulást, majd csak elmúlnak már ezek a fránya nyavalyák, és ti is kezdhetitek a babaprojektet :wink:

Bri
jó utat!
Kép
Vendég

Beze, azt hol látni, hogy hányas teszt?
Ez sima dm-es x-epil :roll:
Vendég

Fürti, ezt sajna nem tudom, de azt tanácsolom, hogy express rendelj 10-est. Azon már látni fogod a 2. csíkot! :wink: Azt hiszem , a dm-eseken nincs rajta, de szerintem azok 25-ösek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Hát Beze, szerintem már nem érdemes. ,mert mire megjönne addigra nekem vagy megjön, vagy ami a legjobb lenne:már ezen is lehet majd látni a 2.-at :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a kedves szavakat és a gyogyitó puszikat!!!
Ma minden rendben leszámitva azt, ogy nem igen evett! De remélem hamarosan ez is megoldodik!!!

Mindenkinek nagyon jó éjszakát sok pusz!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci, kitartást és sok erőt, hidd el, hogy most már minden jóra fog fordulni, és nem lesz semmi baj.
Regi erős kiscsaj!!!
Remélem az evés dolog is megoldódik, minél előbb.

Fürti, gyógyszertárban lehet kapni Gravi hcg tesztet, nekem az mutatott már aznap határozott vonalat, amikor meg kellett volna jönnie.
Tényleg a sok rosszullét fiúgyanús?

Beze, gyógyulj meg gyorsan, az is marha szar lehet.
Lexi?Férjed?Hogy vagytok?

Kitty, azért biztos van rendes doki valahol, bár nekem is szinte csak rossz tapasztalatom van
:?

Csajok, köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat, eljöttem aztán előbb munkából, olyan 18óráig ok voltam, aztán azóta újra hányás, meg minden, most 2 rókakoma között gondoltam gyorsan jövök hozzátok.
Most ezt a hetet még kibírom, mert szerda csüt terepmunkán vagyok, ami nem olyan kötött, pénteken csak 13.30-ig kell lenni, aztán ha nem javulok, hétfőtől itthon leszek, nem érdekel sem a pénz, sem a munkám, semmi.

Brid, vigyázz magadra nagyon!

Puszi mindenkinek

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Nóci!
Sok sok erőt kívánok neked, hogy mielőbb meggyógyuljon Regi!
Nagyon rossz volt olvasni, amit írtál.
Lilla 2 hónaposan lett beteg, 3 hósan kerültünk kórházba, bronchitissel, de vírus okozta, többször nem jött elő.
Bárcsak REgivel is ez lenne!
Puszi neki, nagy küzdő ő, meg te is!

Bridget!
Jó utat, remélem jó idő lesz repülés közben!

Dorka! Nem a gyerek nemétől függ a rosszullét, hanem attól, hogy a hormonváltozásra hogyan reagál a szervezet. Nemsokára vége lesz, irasd ki magad addig! Senki nem pótolhatatlan, majd segítesz telefonon.

Kitty! A pco-s honapon nem találtál közeli orvost? Mindenképpen hormonjaiddal baj van, az 100%! Tehát első lépés az endokrinológus keresése!

Mi megvagyunk, Leventének ki kellett mosatni a fülét (azt mondta kavicsot dugott bele, aztán kiderült, hogy nem), mert eldugult a beszáradt fülzsírtól. Lillának kötőhártyagyulladása van. Húsvétkor anyám, apám tesóm gyerekei voltak nálunk, vasárnap meg mi megyünk haza végre. Karácsony óta nem voltam otthon anyáméknál.

Olvasó üzemmódban vagyok...

Puszi!

Kép

Kép
szakmarinekati

Jó reggelt!!! :D

Szia Kati! :)
veletek is mindig történik valami :?
Jobbulást Lilla szemének!
Beszélget már valamit?
Szüleid hol laknak?

Igen, tudom, hogy a hormonok okozzák a rosszulléteket kinél így, kinél úgy, ez csak ilyen népi babona inkább :P
Meg hát Beze meg is cáfolta már :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nóci
kitartást, lehet, a sok gyógyszer miatt nem eszik Regi. De hamar otthon lesztek már!

Dorka
van már dokid? Mert régebben írtad, hogy még vacillálsz, ki legyen. Megtaláltad már az igazit?

Kati
végre te is jöttél!
Vérvétel után megyek endokrinológushoz szegedre v. kecskemétre.
Vendég

Sziasztok!

Fürti, drukk-drukk-drukk! Gyógyszertári teszt jó ötlet! :wink:

Dorka, tegnap este óta véres a vizeletem, jól benyeltem. Miért is ne most? :roll: Amúgy köszönjük, minden rendben, a tündérkém egy imádnivaló kisördög, a férjem pedig majdnem teljesen meggyógyult.

Kati, jobbulást Lillának!

Nóci, ne aggódj, a kezeléstől nincs étvágya, visszajön majd, meglátod. Lexi se evett annyit, amíg beteg volt. Sok-sok gyógypuszi megy a kicsi tündérnek!

Kitty, szorítok, hogy végre jó kezekbe kerüljél.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze :)
Hát szerintem már nem veszek tesztet.Lh-kat rendeltem, holnapra szerintem megjönnek.
Szegény, jó rendesen felfertőződtél :shock: de mitől lehet?
Férjed is jó sokáig betegeskedett :(
Ti most hogy álltok babaproject-ben?
Privi megy!
Vendég

Sziasztok!

Kati , nálatok is zajlik az élet.Lillának jobbulást., és érezzétek magatokat nagyon jól a szüleidnél!
Igazából a pénz miatt nem akarom magam kiíratni, meg belekezdtem itt egy nagyobb projectbe Komáromba, azzal sem tudom, mi lesz, ha nem leszek.
De jövő héten azt gondolom, itthon maradok.

Fürti, te még tudsz népi babonákat?Ezeket úgy bírom.
A kínai naptár szerint kislány, de én szinte 100 %-ig biztos vagyok benne, hogy kis kukis :D

Kitty, anyagi helyzetre való tekintettel sztk-s rendelésre járok, de nála fogok szülni, így lényegesen olcsóbb, és megoldható.
Mikor mész vérvétlre?

Beze, azért dokinál voltál vagy valami?Nem fáj?

Én ma megint pocsékul vagyok, nődokinál sem voltam, benéztem, hogy mikor rendel, az akihez járok,mondjuk azt nem értem, hogy sikerült, béna vagyok nagyon :D
Aztán a családsegítő szolgálatnál voltam munkaügyben, de kicsit rosszul lettem, így most itthon nyomulok illegálisan.
Holnap meg visszamegyek a dokihoz.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Beze
köszi, én is neked, hogy végre kimásszatok már ezekből a betegségekből. Ez a felfázás nagyon rosszul hangzik :roll: Dokinak mondtad?

Dorka
hétvégén fogy el a gyogyi, aztán pár nap mire megjön, és utána 16. napon kell menni. Sztem olyan ápr. legvége lesz.
Én azt vettem eddig észre, hogy tök mindegy magán v. sztk. Egyik dokim ilyen volt, a másik amolyan. Max annyi, hogy a magán nem kiabál azért :roll: De érdemileg semmit sem ér egyik sem :?
Pihenj, ha már így alakult :wink:
Vendég

Fürti, fogalmam sincs, de kezd mindenből nagyon elegem lenni. :? Babaproject megint szünetel, ez a fertőzés pont pé-kor jött ki. :(

Dorka, még nem mentem, egyelőre megpróbálom magam itthon kikúrálni, ha nem sikerül, elmegyek.

Kitty, köszi, szükségem is van rá. Dokihoz még nem megyek.
Gyönyörű a rózsa! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze
akkor igyál sok kamilla ill. körömvirágteát, mindkettő gyull. csökkentő! Plusz kamillás ülőfürdő :wink:
Köszi, a rózsa a kedvenc virágom :wink:
Vendég

Beze!

TŐZEGÁFONYA TEA!!!!
Kifejezetten ilyen húgyúti megbetegedésekre jó!
Vendég

Kitty, Fürti, köszi! Fürti, tőzegáfonya kapszulát szedek tegnap délután óta, de sajnos még nem érzem, hogy hatna. :( A dokinál ha van ep-i kártyátok, tudsz számlát kérni. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Voltam ügyeleten, mivel 100%-ig nem tudtam kizárni, hogy babás vagyok, nem kaphattam semmit, de a vizeletet megnézték, az legalább negatív. Szóval egy ideig még szenvedek. :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze :shock: nem is mondtad, hogy lehet baba van :lol: vagy csak a gyógyi miatt?
Képzeld, én a tesztelésem előtt egy héttel(Marcinál)kaptam egy jó kis hüvelygombát, és a doki egy szájon át adható egy darabos gyógyszert adott(egyet nekem kellett, egyet a páromnak)és rajta volt, hogy terhesség alatt szigorúan tilos szedni, és hát nem lett semmi :lol:
Mikor kell tesztelj?
Vendég

Fürti, nem tudom, mikor volt pé-m, z is lehet, hogy nem kaptuk el, de mivel fogalmam sincs, inkább nem reszkíroztam. De szerintem még nincs a kistesó pociban. Teszt bőven ráér, még van minimum 13 napom. :wink: Nálad még semmi? Drukkolok ám nagyon!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sehol senki? :shock:

Beze :) Nálam semmi, nem is jött még meg, egy ovu tesztet lőttem el jóslásra, de halvány a csik azon is, így hát nincs baba tutira, mert akkor ezezn a teszten is erősnek kellene lennie a csíknak.Ha egy ilyen HCG-t pisiltem volna........óóóó de jó lenne :lol:

Ma voltunk Marcival szemészeten szűrésen, hogy kancsal-e még, de hál' Istennek, semmi baj! :D

Nóci!!!Otthon vagytok már?
Többiek?
Vendég

Ja, el is felejtettem:
beírattam Marcit bölcsibe, novembertől megy, amikor a 2. évet betölti.Remélem lesz munkám és tudok dolgozni valahol majd egy kevéske pénzért.
Persze ha kopogtat újra a gólya, vagy a párom egy jó munkahelyet talál, akkor vissza lehet mondani bármikor :)
Hallottatok arról, tényleg úgy van, hogy a munka mellett is jár a gyes pénz? :shock:
Vendég

Fürti, én a jóstesztben nem hiszek, ha nem jön meg, lehet még baba. :wink:
Igen, így van, 8 órás munka mellett is jár a teljes gyes, a gyerek 1 éves kora után. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Fürti!
Igen, neked még jár három éves koráig a gyes akkor is, ha rendes munkaidőben dolgozol. Mikor visszamentem az első gyerek után dolgozni, én is végig kaptam, és milyen jól is jött...
Én négy hónaposan beirattam bölcsibe a Lillát, aztán már tele volt a csoport szinte.
Én Vas megyéből származom, Egyházasrádócon laknak a szüleim, Szombathely és Körmend között található. Komárom jöttem férjhez.
Lilla sokat dumál, 2-3 szavas mondatokban beszél, sokat énekel, néhány ezek közül:
Szia ..... ! pl: anya, apa, Ejete (Levente), néni, bácsi, cica, vauvau, béka, sziszi (nyuszi), beeeeee, gyipaci, kacsi (kacsa), halacsi(halacska)
Ejete eszik mámmát! (Levente eszik mámmát)
Nem bánt a bácsi!
Itta-pajata-itázik a Ejete!
Nincsen anya!
Hozza a cipőt: Sétálni!
Ke cici! (kell cici)
Ha kérem akkor fel és lekapcsolja a tévét, hozza a cipőjét, megmossa a fogát, fésülködik, mosakodik, meg ilyenek.

Brigettel mi van? Tud valaki valamit róla?

Kitty! Megvolt a vérvétel?

Beze! Köszi, már jobban van a Lilla, hamar segített a szemcsepp és szemkrém.
És te jobban vagy már? Nálatok is sok a betegség mostanában.

Nociék haza tudtak már menni? Nem tudja valaki?

Dorka! Te tudod tudsz e dolgozni, de egy hét biztos nem ártana otthon. Aztán csak elmúlik a rosszullét három hónaposan.
Remélem jó idő lesz jövő héten, mert nem akarok a lakásban dekkolni, mikor végre van udvar, és lehetne játszani a szabadban anyáméknál.

Ja, ma a Lilla hányt a kocsiban, de utána nem volt semmi baja. Bezabált sárgaborsófőzelékből, utána aludt, majd mentünk Győrben, menet közben meg kidobta a taccsot, furcsa is volt hogy nem kérte az uzsiját. De aztán nem volt semmi gond,

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok!

Kitty, merre jársz?
Szerintem sem garancia a magán doki arra, hogy extra kedves. Én kifejezetten kellemesen csalódtam az sztk-s nődokiban, aki nő amúgy.Mindig hozzá fogok járni, mert nagyon aranyos.

Beze, hogy vagy?Jobb már?Mikor is kellene megjönnie?

Fürti, nálatok mi a helyzet?Drukkolok nagyon!!!
Már bölcsibe megy Marci :D Nem szomorkodsz?
De szerintem addig kopogtat majd a gólya :D
Ja, Gyes, a kolléganőm is úgy dolgozik, hogy kapja mellette a GYESt is.

Kati, de örülök, hogy te is jöttél :D
Nagyon édes lehet Lilla, amikor bsezélget :D
Csak jó idő lesz a hétvégén!
Kiskoromban én sem bírtam az utazást, sem kocsiban, sem buszon, most sem nagyon, igazából.
Már most beírattad bölcsibe,Jó kilátások..

Tegnap voltam ugye dokinál, azt mondta, hogy jó lenne, ha most 1-2 sőt inkább 3 hetet itthon maradnék, mert sok az a hányás.
Kaptam kúptól kezdve mindent, most hányni nem hányok, de az inger megvan, ami talán még rosszabb.
De olyan érdekes, mert van, hogy órákig teljesen jól vagyok, aztán beüt a krach.

Nóci?Hogy vagytok?

Brid?Megérkeztél épségben?

Kriszta?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Sziasztok!

Sajnos nem vagyok jobban, kétségbeejtően nem javulok. :( Ha egy darabig egy kicsit jobb, akkor megint visszaesek, pedig tegnap is 3 litert magamba döntöttem. :( Köszönöm az érdeklődést, nagyon aranyosak vagytok!

Kati, most csőstül jött. :?

Dorka, szerintem is maradj otthon, a pici most fontosabb. :wink:
20-ára várom.

Kitty, egyetértek Dorkával!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Engedjétek meg, hogy csatlakozzam hozzátok! Van akivel már ismerjük egymást. Egy kedves meghívásnak elegettéve szeretnék én is itt "lakni", ha megengeditek.

Magamról néhány gondolat:
9 és fél éve élünk együtt a férjemmel, 2006-ban összeházasodtunk. Immáron 4 és fél éve várjuk a kicsi csodát, ami megváltoztathatná az életünket. Lehet azt mondani, hogy megjártam a hadak útját, nagyon sok nőtársammal és gyermekre váró párral együtt.
Pcos vagyok, inzulin-rezisztenciával, pajzsmirigy-kivizsgálás folyamatban, nagyon súlyos "apabajjal" küzdünk.
Nincs más út, csak a lombik, de sajnos egyelőre nincs rá pénzünk és sajnos még egy jó darabig nem is lesz.
A múltról nem szeretek beszélni, így nem zaklat fel, csak előre nézek. Könnyebb elviselni...

Nócika :D
Ez borzasztó! Még a hideg is rázott ahogy olvastam, hogy mi történt veletek. Nagyon örülök, hogy jobban vagytok! Az első néhány asztmás rohamom borzasztó volt, amikor még nem tudtuk, hogy mi az - pedig csak töredéke volt a tünetem, mint a te kislányodnak. El sem tudom képzelni milyen érzés lehet, ezt látni, nézni tehetetlenül!

Kitty :D
Orvosválasztás??? Csinálom már egy pár éve, de azt hiszem sose fogom megszokni.
Általában kiborulva, elkeseredve, felháborodva távozom a dokiktól, de egyszer én is jártam már úgy, hogy magamból kikelve kiabáltam a dokival. :oops:
Maximálisan megértelek.

Fürti :D
A dm-es tesztek ált. 25-ös erősségűek.
Valami változás? Piri még mindig várat magára? Még mindig lehet szorítani?

Beze :D
A cickafarkfű általános nőgyógyászati, húgyuti "fertőtlenítő, gyulladásgátló". Ülőfürdőnél már aznap érezni a hatását. Vérrögöket pisiltem... rengeteget segített a cickafarkfű-fürdő +kamillatea. Viszont ha babás vagy, akkor a cickafark szigorúan törölve. A kamilla viszont nem árt, csak egy kicsit lassabban hat.
Azt hogy érted, hogy még 13 nap van tesztig? Akkor most vagy félidőben?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.09 15:41-kor.
Vendég

Amiben pedig a véleményeteket kérném:

Nem hőmérőzök, de...
37.1 volt a hőm (napközben), azért is mértem,mert lázasnak éreztem magam, nagyon fájt a mellem egyébként. Majd másnap reggel 36.3 volt az ébredési hőm (egyébként nem szokott ennyire leesni), piri be is jelentkezett. Cicifájás elmúlt. Egy nagy (kb. negyedtenyérnyi) szövet is távozott, egy leheletnyivel erősebb a vérzés is, mint szokott. Azóta 37.1 a hőm (napközben!). Piri múlóban van, már csak pecsétel.

A "szövetdarabot" lehetne azzal magyarázni, hogy az előző ciklusban 4 napot késett piri. Elképzelhető, hogy nem volt pé-m és most "kitakarít".

De a hőemelkedés?
Tudom az ébredési hő a lényeges, de ha a napközbeni magas akkor az ébredési hő is magasabb, ill. fordítva. Nem értem, hogy mi történik?

Mi a véleményetek?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?