Új privát üzeneted érkezett!

figyelmetekbe ajánlanám!
http://szopiparna.hu/arak.html 5-6000fttal olcsóbb mint a brendonban
magdolnam

Viri:
Köszi! :D

Kép
anda81

köszi viri! Kendével hogy boldogulsz?
magdolnam

Magdolnam: nem ezt kerested???

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Ma egész nyugodt :) Tegnap züzü volt. :(

Kép Kép
kisvirág_30

anda, dejó a vonalzód :lol:
magdolnam

ez az!!!!!!!
magdolnam

nézzétek a spektrumot :!: :lol:
magdolnam

Mondom most Kendének:
- éhes vagy?
- Nem
- Akarsz ebédet
- Nem.
- eszel hurkát?
- hurka ( és boldogan szalad ki) és eszi :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

:shock: :lol: kitartás
magdolnam

Megkajázta a hurkát :) Közbe szanaszét potyogott a szájából. Mondom neki, hogy potyog a szádból. Errő ő: malac :lol:
Hát tényleg malac vagy mondom neki :)
Ezeket úgy szeretem, ilyenkor olyan édipofa. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Tök ari lehet ilyenkor Kende. Már alig várom, hogy nekem is ilyen kis poénos kisfiam legyen.

Most kipróbáltam, hogy nem okoz e nagyobb bajt, ha eszek egy leturmixolt almát. Várom a hatását. Holnapra meg kellene gyógyulnom, mert menni akarok dokihoz!!!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Voltam vásárolni ,meg lent anyumnál.Képzeljétek, találtam egy pénztárcát a földön, persze nem volt benne pénz, de ott volt az illető személyie, meg bankkártyája,egy csomo iratja,csak az ő telefonszáma nem volt. Találtam egy tel. számot, ahova telefonáltam, kiderült, hogy az unokatesója volt...Mondtam neki értesitse és leadtam a mobilszámom, hogy majd azon keressem meg, hol tudhatom átadni neki a dolgait... Még nem hivott senki :roll:
Anyósom azt mondja, hogy még engem fog megvádolni, hogy nincs ott a pénze :shock:
A másik:
párocskámat megbüntették ma mivel nem tartotta be a biztonsági távolságot az elötte levő autoval. :shock: :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kisvirág:
Aranyos kis Kede baba, imádom az ilyen beszólásokat :lol:
Miért gondolod, hogy nem nyerő ez a hónap sem?

Magdolnam, de jók ezek a szoptatós párnák!! :lol:

Nem tudjátok Lilla miért nem jön, szegénynek még mindig fáj a szeme??? :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: azért gondolom, mert nincs semmi tünetem. Se hasszurka, se hányinger, se sok wc-re menés, és a méhszájam is lent van. Ma vagyok a 21. napon. Elvileg olyan 12-14. nap körül lehetett ovum. És alig voltunk együtt apával. Nem volt kedvem ahhoz sem. Ezért gondolom, hogy a lesz..rom hónap se jött be.

Szerintem nem fogja azt gondoloni a pénztárca tulaja, hogy te vetted el a pénzt, mert akkor nem is hívtad volna fel, hogy nálad van a többi dolga.

Kép Kép
kisvirág_30

Hali lányok!

Jelentem ma alkottam! Kolbásszal töltött karajt csináltam rizibizivel! Életemben nem csináltam még. Nagyon fini lett, büszke is vagyok magamra, mert a párom azonnal repetázott, és közölte, hogy én vagyok a világ legjobb szakácsa! Embarassed Embarassed Ez nagyon jól esett a pici lelkemnek!

Viri:
Nagyon aranyos Kende beszólása! :D

Márti:
Én sem hiszem, hogy téged fog vádolni, hogy nincs meg a pénze, inkább örülni fog, hogy a bankkártyája és az iratai megvannak!

Magolnám:
Köszi! Gondoltam leveszem a másik kettőt mert mindkettő aktualitását vesztette egyenlőre!

Már én is úgy gondolom, hogy ez a hónap nem jött be nekem! Nem tudom miért de ilyen érzésem van!

Kép
anda81

SEGÍTSÉG!!!!!
Van valami jó kis házi praktikátok puffadásra? Iszonyatos ami lezajlik bennem ma. Egyfolytában puffadok, majd széprepedek. Alien még nem jött, de küldtem neki sok fokhagymát, hátha elzavarom benntről.
Vettem be már 8 széntablettát és a zuborgás már végre elállt és talán hasmars sincs.

Márti
Lehet tényleg valaki ellopta tőle és csak a pénzt vette ki. nem? De ha te lettél volna, tuti nem hívod fel, hogy nálad van a tárcája.

Magdolnam
Ezt a szopipárnás oldalt már én is megtaláltam, sokkal olcsóbb mint a brendon és alakilag is jobb szerintem.

Kép
Kép
nati80

megint kezdődik ez a hülye fejfájás.... :twisted: Vettem Vichy sampont tusfürdőt és arcpakolást. 9000ftot hagytam ott. Minden bizalmam ebben áll! Nagyon száraz a bőröm sajnos.
Anyós ágyban van, kicsit jobban néz ki. És köt nekem! Olyan rendi. Ráadásul a szomszéd nő is csinál kisszoknyát és cipőt :lol:

Most brassói lesz a vacsi. nemsokára kész lesz.

Nati, passz. Nemtudok semmit a puffadásra :cry:
magdolnam

Nati:
Sajnos ebben nem tudok neked segíteni!

Magdolnam:
Örülök,hogy anyós azért még egyben és jobban van! A brassói nagyon fini, én is azt csináltam a múlt hétvégén! :D

Kép
anda81

Emberem éppen most szaladt el gyógyszertárba valami puffadárs való bogyóért. remélem fog használni. A másik megoldás, hogy elmegyek langyos vízben fürdeni. Végülis a babáknak is jót tesz, ha hasfájósak. nem?

Kép
Kép
nati80

Nati:
Én is hallottam a puffadás elleni gyogyóról, ha jól tudom (de hurrogjatok le ha nem) Espulmisan gyöngy a neve és várandós anyák is szedhetik!

Kép
anda81

Hívtam dokit, holnap vár a klinikán. Remélem nem durranok szét az este.
Párom hülyének nézett, de kértem hozzon egy tesztet is. Tudjátok a napokban semmiféle tünetem nincs. Se szurka, se az az iszonyatos cicifeszülés, se semmi. Remélem ott a kis tökink.

Kép
Kép
nati80

Én emberem meg megcsinálta az ágyunkat! Kiderült, hogy az ezelőtt három évvel vásárolt kinyithatós kanapénkon, azért találató "lövészárok", mert a hülye asztalos a zsaníroknál ahol össze lehet csukni az ágyat csak a bútor szövetével fogatta meg a két részt! Azért ez nem semmi! :?

Kép
anda81

Anda
Igen az az. Én is arra gondoltam. Remélem jó is valamire.

Kép
Kép
nati80

A mi ágyunk meg simán csak ki van már feküdve. Ikeás kinyitható kanapé. nem kifejezetten mindennapos használatra van.

Kép
Kép
nati80

sziasztok.
tegnap kipurcantam, nem voltam. elfáradtam a munkába, itthon volt egy tanítvány, utána főzés, aztán fürdés alvás.
ma sem jobb, de most van egy kis időm.
hát nagyon várom a hétvégét hogy ne kelljen korán kelni.
már feszül a pocakom. ma turtam egy jó kis kismamagatyót 900 forintért és vadiúj. örülök neki.
visszaolvasok....

Kép
andyfekete

Teeeeszt???
magdolnam

Andy: 900,-Ft ért az nagyon jó áron volt. Gratula hozzá.

Kép
csucsu05

köszi csucsu

magdolnam, kitől vársz tesztet?
lusta vagyok visszaolvasni

Kép
andyfekete

Lányok!!!!
Sajnos megvan a méhszájam. Most akkor mi van? Most tettem be az utrot és nem ugyanolyan volt mint eddig. Akkor most mi van? És párom elfelejtett hozni tesztet. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Most mi van????? Igaz holnap megyek uh-ra, de ha a kistöki nincs ott belehalok!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nati80

Miért nincs most itt senki???

Kép
Kép
nati80

Nati:
Ebben sajnos nem tudok segíteni, mert nem vagyok orvos! DE ne keseredj el! Holnap minden ki fog derűlni! Szerintem babás vagy! Én legalábbis nagyon drukkolok neked!!!! Ne add fel a reményt!!!! :D

Kép
anda81

Nati: Na ma már mész dokihoz. Kiváncsi vagyok majd:)

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

Nemsokára indulunk pestre. ha hazaértem jelentkezek.
Szép napot mindenkinek.

Kép
Kép
nati80

Jó reggelt lányok!

Képzeljétek viszavittem a tulajdonosának a pénztárcát.Ugy örültek neki. Még kaptam 700 forint jutalmat amiért elvittem :lol: . Nem akartam elfogadni, de addig erősködött, hogy muszáj volt.Szegénynek majdnem 30.000 forintját lopták el..Persze nem forint volt, csak átkonvertáltam forintra, hogy jobban megértsétek.
Szegény ment az Aucchan-ba vásárolni és a busszon valaki kivágta a táskáját és kiszedte a pénztárcáját... :(

Nati:
ne aggódj, lehet más pozicioban voltál és azért érezted máshol a méhed.Ma hányra kell menned dokihoz???Én nagyon szoritok, hogy minden rendben legyen nálatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukk hegyek mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csucsu:
nálad mi a helyzet????

Én nagyon görcsölök, olyan mindjárt megjön érzésem van, de mit is várhatok mást? Ha a prolaktinszintem magas??? :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nati
NAGYON SZURKOLOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!

Anda:
veled mi a helyzet???

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nati: Várunk nagyon:)

Márti: Vasárnap kéne nem megjönnie. Nem akarom beleélni magam de mensi szerű görcseim már PÉ óta van. Haspuffadás is és mintha a melleim érzékenyebbek lennének. Na de a tüneteket lehet pszichésen is produkálni. Majd meglátjuk.

Kép
csucsu05

Csucsu:
nekem is megvannak ugyanezek a tünetek, csak még ott van az is, hogy tegnap észrevettem, csorog a tej a mellemből,préselésre :roll: :roll: .Ilyesmi még volt és belekavart rendesen a ciklusomba.Olyan 60-90 napos ciklusaim lettek és amikor megjött eltartott vagy 2 hónapot...
Én ma vagyok a 13. DPO-n. Hőm 37 fok..De nekem mindig a mensi napján esik le a hőm...
De azért szurkolok neked, hogy sikerüljön :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: A tej a hormonoktól vannak. Képzeld nekem szabina születése után 2évvel is ha megnyomom a mellem 1-1csepp tej van. Állitólag van akinek 20év után is van.

Kép
csucsu05

:roll: :shock: :shock:
aha, akkor nekem is lehet amiatt van..Hunit egy éve szoktattam le, majdnem 3 éves koráig szopott... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: nekem a dokimondta van akinek van van akinek nincs. Én is akkor nyugodtam meg.

Kép
csucsu05

helló csajok. Azt hiszem visszatért a jókedvem. Már egyáltalán nem bánom hogy így alakult a dolog. Nekem lesz a legkülönlegesebb kisfiam. :) Megbeszéltük a férjemmel, hogy a bébinek is azt fogjuk mondani, hogy ő már odabenn is biciklizett és fejreesett. :) Mondtam is neki tegnap hogy remélem ma nem megy a gyerek biciklizni. :) Biztos lesznek még rosszabb napok is, de úgy érzem a nehezén túl vagyunk. És nagyon örülök neki hogy ennyire előre megtudtuk, mert így mindenre fel vagyunk készülve.
Tegnap tök jó volt, mert a kossuth rádión pont erről volt egy műsor. Rögtön hívtak is többen a családból hogy hallgassuk (én nem tudom hogy amúgy ki hallgat kossuthot hogy ezt észrevette... de nagyon örültem neki)
tegnap este rászántam magam és csináltam máglyarakást. És az benne a legjobb, hogy abból a kalácsból készült, amit még húsvétra sütöttem és megmaradt. Úgyhogy full házi máglyarakás volt. :) És ami vicces, hogy a boltban nem tudom miket raknak még a kenyerekbe meg kalácsokba (mármint ahol sütik) de az én kalácsom vasárnap óta még csak egy kicsit szikkadtabb volt, de simán lehetett volna belőle enni. De azért így csak fincsibb. :)
Ma megyek intézni a jogsimat, mert évekkel ezelőtt el kellett volna, de sose jutottam odáig és mivel augusztusban lejár és addig nem megyek ki (amcsi jogsim van) ezért honosítanom kell. Remélem sima ügy lesz. Bár az a vicces hogy most néztem a papíron, hogy nem csak kresz vizsgát kell tennem hanem gyakorlatot is. Na most ezt elég vicces elképzelni hogy odamegyek a saját autómmal és beszáll a vizsgabiztos hogy megnézze hogy tudok-e vezetni? :) Bár kinn is saját autón vizsgáztam, de ott minden teljesen más. :)
Na mindegy. Remélem sikerül elintézni.
Mindenkinek szép napot, szerintem keresek magamnak addig valami elfoglaltságot.

KépKép
muffin

Muffin: Örülök neki, hogy jó kedved. Aggodalomra nincs is ok hisz a kicsi Eliot már most sok örömet okoz és mi lesz ha megszületik. Amúgy én is bicajoztam alul van is egy heg az ajkam alatt.
M?iértiskell vizsgáznod? hol vizsgáztál kint? Lehet már írtad csak levagyok maradva mint a borravaló:)

Kép
csucsu05

jó reggelt mindenkinek!

Nati, ne aggódj, mert semi gond nem lesz :wink: Várlak a hírekkel.

Muffin, olyan jó volt ilyen reggel ilyen vicceset olvasni :lol: Te kinnt éltél? Mesélsz az ottani vizsgáról? Mert ez tetszik és miért nem jó majd augtól itt?
magdolnam

Liza épp a bordám körül matat... egy kicsit "fájdalmas" :? Zenéltünk neki és nagyon örvendezett, rúgással fejezte ki. Akkorát rúgott, hogy még apa is látta a hatalmas pocakugrást :D
magdolnam

S.O.S!!!!! Ha valaki látta vagy tudja hogy hol van, akkor szóljon! Tegnap este volt a tv2n a különleges kisállatrendelőről szó. Annak kéne a címe, elérhetősége!!! Nagyon beteg az én malackám
magdolnam

Mgdolnám: nem láttam sajnos. De milenne ha felhivnád a TV2-öt ott biztos megadják az elérhetőséget!Mi van a malackáddal?

Kép
csucsu05

a tv2 telszámát nyomozom de sikertelenül. NAgyon kész vagyok
magdolnam

felhívtam, ott adtak egy emaicímet hogy ott érdeklődhetek :cry:
magdolnam

Magdolnám: Csak email cimet adtak? nem mondtad, hogy fontos???

Kép
csucsu05

Magdolnám:
Budapest, XIV. kerület 1145 Róna utca 174 (1) 467-6400

Budapest
Albejegyzések:
Közönségszolgálat

Budapest, XIV. kerület 1145 Róna utca 174 (1) 336-5545

Ezt tudtam kinyomozni neked!

Kép
anda81

Vissza: Fogamzás