helló csajok. Azt hiszem visszatért a jókedvem. Már egyáltalán nem bánom hogy így alakult a dolog. Nekem lesz a legkülönlegesebb kisfiam.
Megbeszéltük a férjemmel, hogy a bébinek is azt fogjuk mondani, hogy ő már odabenn is biciklizett és fejreesett.
Mondtam is neki tegnap hogy remélem ma nem megy a gyerek biciklizni.
Biztos lesznek még rosszabb napok is, de úgy érzem a nehezén túl vagyunk. És nagyon örülök neki hogy ennyire előre megtudtuk, mert így mindenre fel vagyunk készülve.
Tegnap tök jó volt, mert a kossuth rádión pont erről volt egy műsor. Rögtön hívtak is többen a családból hogy hallgassuk (én nem tudom hogy amúgy ki hallgat kossuthot hogy ezt észrevette... de nagyon örültem neki)
tegnap este rászántam magam és csináltam máglyarakást. És az benne a legjobb, hogy abból a kalácsból készült, amit még húsvétra sütöttem és megmaradt. Úgyhogy full házi máglyarakás volt.
És ami vicces, hogy a boltban nem tudom miket raknak még a kenyerekbe meg kalácsokba (mármint ahol sütik) de az én kalácsom vasárnap óta még csak egy kicsit szikkadtabb volt, de simán lehetett volna belőle enni. De azért így csak fincsibb.
Ma megyek intézni a jogsimat, mert évekkel ezelőtt el kellett volna, de sose jutottam odáig és mivel augusztusban lejár és addig nem megyek ki (amcsi jogsim van) ezért honosítanom kell. Remélem sima ügy lesz. Bár az a vicces hogy most néztem a papíron, hogy nem csak kresz vizsgát kell tennem hanem gyakorlatot is. Na most ezt elég vicces elképzelni hogy odamegyek a saját autómmal és beszáll a vizsgabiztos hogy megnézze hogy tudok-e vezetni?
Bár kinn is saját autón vizsgáztam, de ott minden teljesen más.
Na mindegy. Remélem sikerül elintézni.
Mindenkinek szép napot, szerintem keresek magamnak addig valami elfoglaltságot.