Új privát üzeneted érkezett!

Bri, semmi gond, én úgyis mindig küldöm, amíg kell. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok Lányok!

Ez a hétvége is olyan gyorsan elment :D

Kitty, akkor nektek már nagyon sok gyümölcsfátok lesz a kertben :D
Ültettek még hozzá?
Ma mit főzöl?
Nekünk képzeld a hétvégén mindenki annyi kaját küldött, hogy azt sem tudom, hogyan esszük majd meg.

Brid, elhiszem, hogy sokan voltak. Itt a jó idő, aztán mindenki rögtön kikívánkozott a levegőre, mi is annyira sokat sétáltunk, pénteken is meg a hétvégén is.
Képzeld, az én kutyusom, meg Havanese, ő is olyan, hogy nem lehet túl sokáig egyedül hagyni, arról meg egyszerűen nem tudjuk leszoktatni, hogyha megyünk el otthonról, akkor ne nyüszítsen. Szó szerint zeng tőle az egész ház.Kb 5 perc után hagyja abba.
Ma mi jót fogsz csinálni?

Beze, én is nagyon kíváncsi vagyok a képekre. Olyan jó, hogy vannak ilyen szállodák.
Amúgy csomók, ugye már nincsenek meg?

Nóci, még mindig nem jó az a gép?

Fürt, Kati, T.Maria merre vagytok?

Képzeljétek, elmondtuk a hétvégén a nagyszülőknek, az én mamám az teljesen készen volt, mondjuk gondoltam, hogy nagyon fog örülni,a papa sosem tudja kimutatni az örömét, de nagyon csillogott a szeme, Andris nagyszülei meg már tudták.Elvileg Komárom város, gyakorlatilag gyorsan terjednek a hírek.

Nicsen semmi kedvem dolgozni!!!!!!!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Sziasztok!

Beze
köszi! Nem teszel fel ciklusos görbét?

Bri
Szentendre szép lehet ilyen időben :wink:
Aranyos a pihenő nem is tudom micsoda :lol: Miért vetted le a tekit?

Dorka
még két fát biztos ültetünk, hogy ki legyen a két sor :wink:
Ma paradicsomleves lesz, és párom mondta, hogy vmi húsos kaját enne. De hogy mit, azt nem tudja, persze én sem :roll:
Mi hétvégén megint nem itthon ettünk, így nem kellett főznöm :wink: Legalább te is pihenhetsz!
Gondolom nagy volt az öröm a családban!
NEm csodálom, hogy nincs kedved dolgozni :roll:
Vendég

Bri, most olvastam iwiw-en, anyukádnak nagyon boldog szülinapot kívánok! :D

Kép
Vendég

Brid, én is Boldog Szülinapot kívánok anyukádnak!

Kitty, Brid, mi még nem is vaygunk ismerősök az iwiwen.
Elkülditek nekem az igazi neveteket, és akkor jól bejelöllek titeket :D

Csinálj például rizses húst, vagy rakott kelt.
Van otthon sóska, anya küldte, én azt fogok enni délután, most melóban ebédre meg Andris anyukájának a rántott karfiolját eszem, már ha lecsúszik valami a torkomon, mert hányingerem van.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Dorka
mindjárt küldöm!
Amúgy cigánypecsenye lett és sült krumpli.
A párom elég finnyás :oops: Rizst nem szereti, kelt megint csak nem, sóskát sem. Én ezeket meg mind igen, de ugye külön nem főzőcskézek kettőnknek kétfélét :roll:
Vendég

Kitty, bejelöltelek! :D :D :D

Ebédre nem sokat ettem, mert eléggé kavarog a gyomrom!
Azt hiszem, soha nem lesz 16 óra :?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Dorka
akkor mindjárt visszajelöllek :wink:
Tessék enni a kismaminak! Kell a babának!
Hamar eltelik ez az idő, kitartást! Amúgy meddig akarsz dolgozni? Ismerősöm jövő hónapban szül, és csak most hagyta abba a munkát :shock:
Vendég

Hát Kitty, én is addig szeretnék dolgozni, ameddig bírok, mert kellenek a pénzbeli tartalékok!
De ma nem telnek a percek!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Közbe visszajelöltelek!
Nagyon szép menyasszony voltál! :D (persze azóta is szép vagy :wink: ).

Nekem majd ősszel lesz ez, ha egyedül leszek :roll: Már előre rettegek attól a félévtől :(
Vendég

Sziasztok Lánykák :)

Rég voltam, most meg anyunál vagyunk Marcival ketten Hőgyészen.
Egyedül képzeljétek el mertem jönni kocsival a marcival :lol:
Úgyhogy Beze, beszélhetünk taliról, vasárnapig biztosan itt leszünk :wink: Eljöhetek Szd.-ra én is. :D

Dorka :lol: fel a fejjel hányxinger ügyben!Még talán 4 hétig tart :wink: :) Nekem a füstölt dolgoktól volt hányingerem meg a hűtőszagtól :lol:
Pocikeményedésed kezdődik már?Ill. olyan mintha feszülne :lol:
Hú, nem is tudom én hogy tudtam volna dolgozni babásan.Mondjuk eleve nekem veszélyes munkahelyem volt (állatok)

Kitty, akkor mész pároddal Németbe?

Bri :) Anyucidat Isten éltesse!Mi lesz az ajándék?

Beze, képek?

Képzeljétek, tönkrement a fényképezőm.Hiába rakom bele az elemet, egy pillanatra bekapcsol és vége.Úgyhogy rendeltem a teszveszről, ha átvernek vele és nem jó, akkor visszaküldöm :?
Apára még ráugrottam péntek-szombat, az a baj, hogy pont elfogyott az lh tesztem, amikor már kezdett erősödni a csikom, így csak kb. tudom a pé-t, hogy már volt.
Drága páromnak mondtam, hogy gyógyiból hozzon lh teszteket, erre hazaállitott egy PG 53 ovus mikroszkóppal. :evil:
Annyira mondjuk nem szar, szombaton totál páfrányos volt.
Valaki, tapasztalat?
Vendég

Fürti
úgy néz ki, nem jön össze, meg közbe rájöttünk, hogy nem is lenne jó télen itt hagyni a házat, meg másra bízni a számlákat, stb.
Valszeg beíratkozok vmi suliba ősszel, így lefoglalom magam :wink:
Remélem, nem vernek át a fényképezővel! Ha igen, nyomás a postára azonnal, és visszaadják a pénzt, jelentik a rendőrségnek, a többi meg nem a te dolgod már :wink: (sajnos bátyám járt már így egy telóval).
Mikroszkópja volt egy ismerősömnek, de ő sose látott rajta semmit, kölcsönadta egy barátnőjének, azt nem tudom, hogy ő tudja e használni.
Remélem, sikerült elkapni a pé-t :wink:

Én jövő hét péntekre kaptam időpontot nőgyogyihoz (aki ígérte, hogy kivizsgál), mert endora csak úgy mehetek, ha a szervi bajok ki vannak zárva. Így muszáj kiharcolnom egy uh-t! Utána irány az endokrinológus!
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, nem tudok visszaolvasni. Nagyon ramatyul vagyok, valószínűleg összeszedtem valamit, fáj a torkom és a fejem. Képeket is csak később hozok. Vigyázzatok magatokra, mindenkinek puszi!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Dorka
Havanese naah az majdnem ilyen kutyus...most keszultek az oregfiurol kepek majd teszek fel :wink: Hany eves? :idea: Ma Patinal voltam aztan viragvasarlas ami itthon nem egyszeru :twisted: Aztan 7re mentunk vacsizni anyu szulcsinapcsijara 8) Jaaj elmondtatok a ngyszuloknek :P Gondolom hogy orultek :wink:

Kitty
Azert vettem le a tekit mert nem tudok apacskaval talizni csak kb 3het mulva...szal hacsaknem a szent lelek ald mreg egy gyerekkel amugy nem fog jonni :roll: :lol: :roll: Aprilis 6-an megyek japanba es o meg jon olyan 13-a fele :roll: Ez meg egy ilyen pihenos nyuszi...hogy most pihenot tartok :roll: Nalad mizu?Ezt nem etem mi az hogy kikell zarni a szervi bajt?Milyen szervi bajt?Hat ok is azert vannak,hogy kivizsgal;janak nem? :roll:

Beze
Mit szedtel ossze :? szegeny...mielobbi jobbulast :!:

Kép

Furti
Fuuu de reg voltal maaar :shock: Hat felesben tesommal veszunk neki egy telot bar en mast szantam neki batyam rakerdezett en meg igent mondtam.De en akartam neki venni egy szep taskat vgy valami az meg amcsiban olcsobb ugyhogy majd ha kijon kap valamit :wink: es hat hetvegen elakarom vinni wellnessezni (remelem ocsem marad a kutyaval hetvegere es tenyleg eltudunk menni :roll: A geppel kapcsiban nekem nincs infom sose hasznaltam :roll: Zsu hasznalta de ugy olvastam hogy nem a legmegbizhatobb :?

Es koszonom anyum felkoszonteset!!!!! :D

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

T.Maria
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Beze
Kép

Bridget
én azt olvastam, hogy kell. Hogy miből áll, fogalmam sincs :oops:
Amúgy köszi, hogy megkerested a tel. számot, de inkább Szegedre megyek, mert oda busszal is el tudok menni, ide meg nem, párom meg leghamarabb májusban ér rá fuvarozni :? Addig meg nem akarok várni. Akármit mond a nődoki, ápr.-ban megyek endokr.-hoz, legfeljebb jól leócsárolom a halasi dokikat :evil:
Akkor már nem sokat kell kibírnotok egymás nélkül :wink:

Mária
Kép

Ma megyek aerobicozni, jól fog esni egy kis mozgás ;) Úgyis olyan rossz idő van, nem tudok kimenni, meg az eső is csöpörög :x
Vendég

Sziasztok!

A kislányom is beteg, Zolinak is fáj a torka. Voltunk ügyeleten, tündérke kapott gyógyszereket, én nem, mindkettőnknek garatgyulladása van. Borzasztó lelkiismeret-furdalásom van, ha nem megyünk el pihenni, senki se beteg... :cry: Ma már lázas is, folyik az orra, és csúnyán köhög. :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze
nem szabad így felfogni, egy betegséget bárhol elkaphat az ember. Ennyi erővel egész életében egy steril szobában ücsöröghetne az ember :?
Gyors gyógyulást az egész családnak!

Kép
Vendég

Sziasztok!!

Bocsánat! Tudom ez nem jó kifogás, mert már van gép szombat óta! De szombaton családi gondok voltak amiről most nem igen van kedvem beszélni ne haragudjatok vasárnap reggel 5-kor arra ébredtem, hogy úgy görcsöl a hasam, hogy minjá itt van piri! Aztán elbögtem magam, mert nem akarom, de rájöttem, hogy addig még lenne több mint egy hét! Éreztem, hogy wc-re kell mennem és basszus egész délelött a wc-n ültem olyan hasmenésem volt és közben nem hiszitek, de a fejem meg a lavorba mert hánytam! Nos gyereket átpasszoltam anyuékhoz, mert apácska dolgozott! Nos délután már csak a 39 Fokos láz nem hagyott békén már a hűtő fürdön gondolkodtam! NBem nyomta le semmi a lázam! Tegnap már csak kavargott a gyomrom és persze apa is meg anyuék is bele estek! És mért nem estére a manó is hányt! Nem győztem tőle sírva bocsánatot kéni! Totál kiborultam! Ma már jól vagyok! Csak kicsit cseszekszik a gyomrom! De ez már elviselhető!

Vissza olvastam jelentem!!

Kitty! Sajnálom a kutyust! Ez egy nagyon nagy döntés! Én amilyen állatbarát vagyok tuti az állat maradt volna és a kertet is megoldottam volna! Kis keritést huztam volna fel a fák köré! Ez olyan mintha a gyerekedet adtad volna be egy intézetbe! De a Ti döntésetek, de én tuti nem így tettem volna!
Annak viszont örülök, hogy végre találtál egy normális dokit! Minek neked az endokrinologus?? Úgy érzed valami nem stimmel a pajzsmirigyeddel??? Tünet???

Brid! Ezek a szupi programok! Szentendre?? Tropikárium??? Szentendrén merre jártatok?? Csak nem a skanzemban?? Az nagyon jó hely! És ott van bent egy kis étterem régen nem volt egy drága hely " egyébként vagy 10 éve nem jártam ott!!" és ott nagyon jól csinálták a gulyást! Hétvégén felhivlak mert akkor lesz ingyenes teló nálam! Oksi??
Anyudnak útolag nagyon boldogságos szülinapot kívánok!

Beze! Nagyon jó kis kiruccanás lehetett! Képeket várjuk!
Amúgy ne büntesd magad a betegség mi8att! Mert sajna egy közértben is sajnos vannak primitiv emberek akik úgy köhö9gneg, hogy nem teszik a szájuk elé a mancsukat és nesze neked fertőzés! meg egyébként is nem hiszem, hogy ott kaptátok el! Ne rágd magad ezen kérlek!!!

Tmaria! Neked is nagyon boldog születés napot kívánok!

Fürti! Nagyon sajnálom a fényképezőt! Remélem amit rendeltél azzal minden ok lesz! És mi van apukáddal??

Dorka! Kívánom, hogy mihamarabb véget érjen a rókakomás időszak! Már csak pár hét és husss! Amugy meg majd vissza sírod! Bár én nem tom milyen mert nem voltam hányos, de mikor hányingerem volt arra vettem B6 vitamint és 10 perc alatt megszünt mintha mise történt volna! csoda gyogyszer az! És ez kimondottan kismamiknak van! Úgy kértem a gyogyszertárban! 4-500 Ft-ba kerül! Egy probát megér!!! Meg nekem segitett a vasárnapi rókánál is a végére!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok :)

Jaj de rossz ilyen sok betegeskedőről olvasni :(

Kitty, hogyhogy rászántad magad ilyen alapos kivizsgálásra ilyen hirtelen?Érzed, hogy valami nem stimmel?

Nóci :? hát benneteket is elkapott ez a hülye rota vagy calici? :evil:
Manó hogy van mára?Ő "csak" hányt?

Beze :( sajnos akkor ugrott a találkozó is :( Mindegy, csak gyógyuljatok meg!Én ezért nem szeretek menni közösségbe, a járványok idején :? Sokan betegek éppen ilyen hülye köhögős-náthás nyavajával.Valamivel támogato9d Lexi immunrendszerét?
Vendég

Ja, Maria, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Vendég

Nóci
én is sajnálom a kutyát, de nem volt jobb választás.
Az udvart, ha lekerítjük semmi helye nem marad. A fű eleve baromi sok helyet foglal, az tele lesz ültetve dísznövényekkel. tehát oda eleve nem mehet (csak 10 fűzfát rágott ki tavaly). Aztán hátul van a gyümölcsös, veteményes, oda szintén nem mehet (tavaly a félig érett paradicsomot mind lerágta), a ház előtt virágok vannak (így is kirágott, kitaposott már egy csomót). Akkor marad a kocsibeálló, de ott meg ugye a nem kispolski méretű böhöm nagy kocsi van, így helye nem marad. Az meg kell neki, mert nagy a mozgásigénye. Megkötni nem fogjuk, az tuti!

Nektek jobbulást!
Kép

Fürti
vmi biztos nem stimmel, mert jún.-ban lesz egy éve, hogy nem szedem a fog. gátlót, és azóta csak gyógyszerrel jön meg :? Annyi betegségről olvastam már a neten, hogy muszáj megtudnom, mi van :oops:
Vendég

Ma barinommel taliztam a westendben aztan anyummal a Gyongyosi utcanal a gyerek korhazban mert a kis uncsitesom allitolag tudogyulladasban van es benttartottak azt akit elvittunk a tropikariumba is :roll: szal meglatogattuk ot...aztan atugrottunk a Duna palzaba mert anyunak nezunk telefont,hogy milyen kell neki...aztan mekiztunk egyet es haza 8)

Kitty
Hol olvastad?Milyen szervi bajt kene kizarnod mikor egy nogyogyasz lof@szt se csinal...azert mesz tovabb...de mindenki nel igy van...Majd meglatod milyen jo lesz mikor mar konkret esemenyeketkozolnek veled....merfoldekel lepsz majd elore :wink:

Beze
Na mar Zoli is beteg :?

Noci
Basszus neked is jobbulast!Hol lehet ilyet osszeszedni? :shock: Nem nem ott voltunk csak setalgattunk meg ilyesmi...de en is szeretek oda kijarni :wink: Zsuval nem tod mi van?Jobbulast nektek meg az kell,hogy apacska is elkapja :shock:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget
na tegnap se unatkoztál :lol: Uncsitesónak jobbulást! Szegényke...
Milyen telót kap anyud?
Egy szegedi oldalon olvastam, hogy a szervi bajok kizárása után... :roll: Na mindegy, jövő héten elmegyek ezek, ha csinál vmit, ha nem, megyek endokrinológushoz. :roll:
Már nagyon örülnék neki, ha vki konkrét dolgokat mondana, hogy mi bajom, mert túl sok mindent olvastam már :oops:
Vendég

Sziasztok!

Ne hari, hogy név szerint most nem írok. A költözés sikeres volt. Azóta dolgozok, a párom is talált munkát, így lassan kezdünk helyre jönni. Most érzem csak, hogy jól döntöttünk, hogy haza költöztünk.

Brid: Örülök, hogy így fogod fel a dolgokat, valószínű én nem lennék erre képes. Én eléggé magamba zuhanós vagyok. De fő az optimizmus. Ilyenkor hogy bírod ki, hogy ennyi ideig nem találkoztok pároddal? Én nem bírnám ki, nekem már az is nehéz, hogy csak napi pár órát találkozunk.

Kitti: Remélem hamarosan megkezdődnek a kivizsgálások és akkor közelebb leszel a céljaidhoz. Párodnak gratulálok az álláshoz.

Beze, Nóri: Jobbulást kívánok nektek!

Bocsi akit kihagytam.

Kép
tündérke25

Tündérke! :D

Most én lehet lemaradtam, visszaköltöztetek Szedresbe?
Jó a vonalzód!!

Pár kép Marciról :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

bocs, egyik 2x ment :oops:
ja, fényképező: kiderült hogy a szemét fényképes rossz elemeket adott, kicseréltettük és csodák csodájára működik a gépem!!! :lol:
Viszont a teszveszen negativ értékelést ad a fényképezős pasi, akitől rendeltem a másikat, mert szóltam neki, hogy mégsem kell.
Én meg mondtam neki, hogy :Hajrá! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bocs csajok, hogy picit eltűntem, hétfőn leléptem melóból, mert nagyon rosszul voltam, és a tegnepi napot is eléág nehezen viseltem, amit ettem, az rögtön ki is jött, de nem baj, legalább tudom, hogy növekszünk :D

Kitty, köszönöm, kedves vagy :D
Ja, ez a hülye pénz dolog, úgy utálom, ha Andrissal veszekszünk, az tuti, hogy a pénz miatt van. De sajnos a pénz kell.
Milyen suliban gondolkozol?
A téli időszak igen, fűteni kell a házat stb, de addigra tényleg ki kell találnod valami elfoglaltságot, mert nehéz lesz.
Pénteken akkor doki? Izgulsz? Mit főztél?

Fürti, nagyon aranyos Marci!
Szeretnék tőled kérdezni valamit. Nekem most van ugye Dorka kutyám, és sokan piszkálnak, hogy kismama vagyok, meg majd ha jön a baba stb. Dorkakutya bent van.
De ugye hülyeség az, hogy káros vagy ilyesmi?

Beze, gyógyulgassatok, és nehogy egy percig is azt gondold, hogy a pihenés miatt van, ezeket a hülye bacikat mindenütt el lehet kapni.

Brid, az én kutyusom februárban múlt 1 éves

:D
Milyen volt a szülinapi vacsi?
Unokaöcsivel mi a helyzet?
Meki...hmmmm....
Mit ettél?

T.Maria így utólag én is Boldog Szülinapot kívánok Neked!

Nóci, már jobban vagytok?
Remélem a családi zűrzavar is helyreállt.
Köszönöm a B6-os tanácsot, de sajna azt is próbáltam :D

Tündérke, látod mondtam én neked annak idején, hogy helyrejönnek a dolgok :D Nagyon örülök neki!

Na, csajok dolgozom!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Dorka :)

Kitartááááááás! Fiúgyanús a picurka :wink:

Hát kutya: én babásságom ideje alatt még a kutyától is távol tartottam magamat, tehát hozzá sem nyúltam egyhez sem.
De sztem nem veszélyes, a macska az az lenne.Azzal nagyon vigyázni kellene.De a kutya nem terjeszt olyan betegséget, ami gondot okozhatna, de azért puszilgatni nem kell :)
Vendég

Tündérke
de jó, hogy jöttél! Gratula a költözéshez!
Most már gyere sűrűbben!

Fürit
Marci nagyon édes! Még mindig szőke herceg :wink:
Fényképezőgép :lol: Legalább nem kell újat venni.

Dorka
Jobbulást!
Ápolói asszisztens képzés indul, és abban. A semminél ez is több :wink:
Dokihoz jövő hét pénteken megyek!
Lencselevest főztem, és pirított májat tört krumplival.
Vendég

Hello!

Nem nagyon tudok jönni, mert a Zoli éjszakás, nappal alszik, én megyek az oviba is a Leventéért, főzök délelőtt vagy mosok, vasalok, takarítok, 11-kor irány a séta, délben ebéd, utána alvás, közben házimunka, aztán ovi, uzsi, átöltözés, játszótér, majd a szokásos esti dolgok. Most hogy itt a jóidő, nem vagyunk itthon sokat.

Most is már elaludtam a Lilla mellett, aztán felkeltem, rendet raktam, és már megyek is aludni.

Dorka! Irtam privit!

Jók legyetek, élvezzétek a jó időt (hétvégén eső lesz sajna)

Sziasztok!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Uncsitesom jobbulasait koszonom es az evfordulos felkoszonteseket is 8)
Holnap jon hozzank Flori baba delelott jatszoter aztan alszik es delutan jatszohaz mert multkor bevolt zarva es hat igeret szep szo :wink: :lol: este meg itt alszik aztan majd jovok en is 8)

Kitty
Samsung 5230-as asszem.Ne olvasgass semmit...mondjuk mi mar mondtuk neked mi lehet a baj de a lenyeg ravetted magad te is es lepni szeretnel.Semmi fele szervi bajt nem kell kizarni...nodoki aki semmit soha nem csinal elkuld egy feljebb valo dokinak...ez az endo akarki is lehet az ...ot csinalnak vv-teleket ez az elsodleges lepes es emellett persze mehet a petevezetek atjarhatosagi vizsgalat es sperma vizsgalat...de hol kene kizarnod a szervi bajt??????hat itt derulnek ki a dolgok...nekem is ok csinaltak mindent :roll: Hivd fel oket szepen elmondod mi bajod es beszeretnel jelentkezni...es ne hagyd magad lerazni :!:

Tundeke
Jo hogy jottel es orulok,hogy ugy erzded jol dontottetek mondtam en neked :wink: :D Szep a vonalzid!!!! 8) Ilyenkor ugy birom ki,hogy orulok,hogy itthon vgyok es tortennek az esemenyek 8) meg megy a lombik igy ngyon izgis az idoszak...1honap meg elmegy de utana mar en is kattogok eleg szepen...na meg ahogy vege a projektnek es nem is sikerult mar ngyon mennek hozza :? :roll:

Furti
Marcirol nekem az uccso elotti kep teccik olyan kis vigyori :lol: :lol: :lol: Elsem tudom hinni lassan 2eve,hogy beszelgettunk meg babas voltal :oops:

Dorka
Jaaaj az meg ngyon kis fiatalka bohoka :lol: ti tudjatok tanitani dolgokra?Mert az enyem eleg ontorvenyu :oops: :lol: :oops: Szulinapi vacsi jo volt jot ettunk 8) anyum a tortan meg is lepodott mert azt hitte nem lesz :wink: Unokahugi jol van nem is nez ki betegnek....antibogyos kezelest kap addig benttartjak :roll: Mekiben ettem ezt az uj fuszeres krumplit ngyon fini tudom ajanlani barkinek,epershake na azt meg mar evek ota nem ettem meg egy sajtburgert 8) Magne b6-bol mennyit szedsz?Lehet siman 3*2 is ha ugy jobb :roll:

Kata
Gondolom hogy semmi idod :roll: pedig de jo lenne neha beszelgetni veled is :? :roll: Holnap remelem rovidgatyos ido lesz 8)

Mai drukkjaim

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
Boldog évfordulót nektek Apácskával :wink: ,annyi szép képet tudnák csatolni,de a legjobabn ez tetszik.Rátok különösen talál,főleg az utolsó mondat.Igaz?
8)
Kép

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Sziasztok!

Kép

Nem tudom, milyen vizsgálatok lehetnek, de gondolom egy uh alap lenne. Pl cisztát látná :roll: No mindegy, egy hetet már kibírok, ha nem vizsgál ki, akkor jól beégetem Szegeden :evil:

Kati
nem irigyellek, elég zsufik a napjaid :roll: Azért néha pihenj is!

Enis
hogy vagy? Költözés?
Vendég

Sziasztok Csajok!

Brid, egy nappal bár megcsúszva, de nagyon Boldogságos évfordulót kívánok, és azt, hogy a legnagyobb vágyatok teljesüljön!!
Dorka kutyám gyogyós, nem normális, de az a baj, hogy én szerelmes vagyok belé, és elkényeztettem,van amit sikerült neki megtanítani, de bőven vannak mg hiányosságai.
Nagyon mérges vagyok azért, hogy főleg az idősek azt mondják, ha jön a baba, a kiskutyámnak mennie kell, pedi nem.
Akkor örülök, hogy anyukádnak jól sikerült a szülinapja :D
És annak is, hogy unokahugid jobban van :)
Jaj, képzeld ma nálunk is meki nap van :D :D nyami....

Kati, örülök, hogy nálatok is minden ok.
Ahogy észrevettem a jó idővel mindenki picit kevesebbet jön.
Azért ha van időd, várunk mám nagyon!

Kitty, nálatok mi a helyzet?
Ápolónő az szép, de én azt tut nem bírnám :D Rosszul vagyok a vértől. Mostis úgy parázok, jövő hét szerdán megyek vérvételre, hát már most rosszul vagyok, el fogok ájulni, az tuti fix!

Szép napot csajok!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Sziasztok!

Dorka
én nem vagyok rosszul a vértől, hiszen véradó is vagyok :lol: Meg tavaly láttam elég sok csúnya sebet, meg vészhelyzetet élőben :(
Tegnap felhívtam két helyet, persze az egyik már betelt, a másiknál meg tanulni kéne (ami nem baj), csak febr.-ban indul leghamarabb olyan képzés, így kilőve. De párommal beszéltük, hogy addigra az ápolóit elvégzem, vagy mellettem megcsinálom ezt is, ha úgy állunk anyagilag (fogorvosi asszisztens).

Tegnap ültettünk két fűzfát, állandóan locsolgatom, hogy megfogja :oops:
Aztán meg a 83 éves szomszédnéni átjött, hogy a fal tövében kikapálja a füvünket :shock: Nem szólt semmit, csak a hátsó kiskapunk jött és nekiállt kapálni a füvet :shock: pedig már tavaly mondtuk neki, hogy direkt hagytuk ott meg a füvet, mert tök ronda, hogy ott egy sáv üres, meg ha évente egyszer kikapálja a gazat, attól még u.úgy gazos lesz később :roll: De nem sikerült meggyőzni, egyrészt értetlen is, meg nagyot is hall :? De mivel párom időben közbeavatkozott így csak egy vékony sávban kapálta ki a füvet...
Pedig már múltkor mondtam, hogy szüntessük meg a kiskaput, vagy legalább ültessünk elé vmi fát, hogy ne tudjon átjönni, legalább most már párom is belátja, hogy nem jó ez így :evil:
Vendég

Hajnóca (remélem, tényleg Hajni vagy :oops: )

Kép
Vendég

Sziasztok!

Olyan aranyos tőletek, hogy hiányoltatok, nagyon jólesett.
Férjem még mindig rosszul van, betegebb, mint én voltam, tündérke és én nagyjából meggyógyultunk, ő köhög még elég csúnyán, és folyik az orra, nekem már csak sűrű váladék jön.

Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat, illetve gyógypuszikat azoknak, akik küldtek. Szombaton megtörtént az első komolyabb balesetünk, tündérke elesett, a fejét az ajtófélfa szélébe verte, felsírt, de olyan szinten, hogy nem vett levegőt, fennakadtak a szemei és elájult. Ezt a látványt az esetleges ellenségemnek se kívánnám, borzalmas volt. Hamar magához tért, utána a páromon kijött az ijedtség, azt hittem, szívrohama van. :( Elvittük ügyeletre, beutalták a kórházba, 1 éjszakát bent fogtak minket agyrázkódás gyanújával, 2x mértek vérnyomást. Szegényke iszonyúan köhögött a meleg miatt, alig aludtunk valamit. Szerencsére hazaengedtek ebéd után, ma vittük vissza koponya röntgenre, de az is negatív.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Bri, utólag is boldog évfordulót!

Fürti, legközelebb összehozzuk. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Csajok elek es virulok ma este taaaalaaaan tudok jonni :oops:
Csutortokon jatszohazaztunk Florival mire hazaertunk en ugy elfaradtam mint a kutya :lol: penteken hazavittuk delutan mini topik tali (Csibuc sajnalom,hogy nem tudtal jonni)szombaton elvoltunk kirandulni Siofokon (jaj de jo volt) 8) vasarnap 9:30ra mentem egy uhu-ra a dokihoz meg neztunk TSH-t...petefeszkeim rendben es egy kissebb petet latott bal oldalon :? 14*15os a 11.cn :roll: (ez tenyleg kicsi?) :roll: 2re teniszora(marha jo volt 8) )Delutan meg Szentendren vettem kurtoskalacsot es atmentem barinomhoz csajos delutan volt...ejszakai Tescoval hajnal 1re ertem haza :oops: Tegnap meg fel 1kor keltem jah mert apacska megmutatta az uj kamerajat amit otthonra vett hogy lassuk is egymast...es azzal okorkodott velem hajnal 3ig :lol: szal tegnap jo keson keltem es igazandibol meg delutan 3kor sem voltam magamnal :oops: anyuert elmentem aztan mentunk neki telot venni 8) 8korul ertunk haza olyan fejfajos gorccsel :x nem volt erom leulni ide...es meg hotelt is kell neznem magamnak na azt most ki is neztem meg reggel voltam teniszezni ugye 8)

Most onzo modon csak magamrol irtam de este remelem letudok ulni bar ma is megyek egesz nap majd :x

Tegnap vettem sok-sok LH tesztet meg hcg-t is 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Beze
szegények, nem elég a betegség, még ez is?
Jobbulást nektek! Szegény Lexy :( De örülök, hogy nincs komolyabb baj!

Bridget
örülök, hogy jól telt a hétvége, rád fért egy kis kikapcsolódás!
A húsvétot még itthon töltöd?

Én folyamatosan a kertben lakok, már egész őserdő lesz nálunk :lol:
Pénteken megyek dokihoz, remélem, addig nem jön meg, ha már eddig nem jött :evil:
Vendég

Sziasztok!

Kitty, köszi, holnap megint dokihoz viszem, mert 9. napja folyik az orra. :roll:
Pénteken hányra mész?

Bri, örülök, hogy jól érezted magad. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze
8:15-re van időpontom, 8-ra ér be a busz, és a buszmegálló mellett van a kórház. Szóval pont jó :) Utána meg megyek papám tesójához, csinál egy rakás gombócot :lol:
Szegény Lexike :( Tesóprojekttel hogy álltok?
Vendég

Sziasztok Csajok!

Beze, kitartás és jobbulást nektek!!!!
Te jól vagy?

Kitty, szép volt az idő, gondoltam, hogy sokat kertészkedsz :D
Csak nem jön meg péntekig, szurkolok!!!
Látom, már a menü is megvan :D :D :D

Brid, akkor neked tényleg sűrű volt a hétvége, de nem baj.
Bocs, lehet, hogy már hülye vagyok, de most miért keresel szállodát?
Anyukád örült a telefonnak?Ő választotta, igaz?

Mi hétvégén családoztunk, meg a barátaink voltak itt,pókereztünk sokat, persze mindig én esem ki először :( De nem baj!

Ma extra délutánunk volt, Dorka kutyánkat vittük kozmetikushoz, ami nálunk mindig durva, a múltkorit megharapta, úgyhogy mindoig váltani kell....
De az a legdurvábbaz egészben, hogy teljesen kopaszra letolta a szőrét, basszus-elnézést a kifejezésért, olyan mintha nem is az én kutyusom lenne.Már alig várom, hogy újra legyen bundája.

Nagyon izgulok, mert holnap megyek vérvételre, és én nagyon félek a tűtől, vagyis rettegek, úgyhogy már most lelkibeteg vagyok.
Tuti nem alszom éjszaka!

Puszi csajok

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Eloszor is beszeltem ma Nocival korhazban van a pici megint :( na most ha jol emlexem tudogyuszija van vgy nem jol emlexem :oops: na ebben meg nem vgyok jo :oops: de korhazban vannak mondtam majd megirom ha hazajottem :roll:

Ngyon szepen koszonom igy utolagosan is a felkoszonto kepeket es uziket marha jol estek meg aznap lattam oket am :wink: :) Husvet meg itthon aztan kedden repulok japoba 8) Patival egyutt egy gepen 8) :)

Enis
Igen jo volt a szoveg elis kuldtem apacskanak :wink: Gyere mar es meselj :roll:

Kitty
Ha jol tudom a heten mar mesz dokihoz :wink: Hajra!!!Varunk a hirekkel es drukkolunk!! :wink: Nenike wazze nem ertem hogy mehet be a ti kertetekbe amcsiban mar ezert leis lehetne loni :twisted: :oops: :lol: Oserdorol fotot kerunk :lol:

Beze
Basszus ti is korhazban jartatok :? :roll: Remelem mar jobban vgytok ezt meg horror volt olvasni is :oops:

Dorka
Mi Bello kutyam bolond bellonak hivjuk :lol: :lol: :lol: :lol: de az is dilooo :roll: allitolag tulvannak tenyesztve :? de en is imadom es hianyozni fog ha mar nem lesz itt...tulajdonkeppen en egy kezemen megtudom szamolni mennyi mindent ert vgy tud :oops: :lol: :oops: Megyek japoba es azert kell szalloda mert en 6-an megyek parom meg csak 16-an jon utanam...igy nekem valahol lakni kell :? majd ha jon megyunk masik hotelbe azt a ceg allja :roll: Anyu valasztotta igen bar en mondtam hogy szerintem neki tapogatos telefon kell mert igy tud most sms-t is kuldeni a normal telon o nem tud potyogni olyan gyorsan meg a gonbokat se latja :lol: ezzel meg megy... :wink: Amugy o akart telot mert az ove mar kaki 6eves regi ezen a foto is 3.2megas o allandoan fotoz :lol:

Mennek a drukkok kinek mihez kell meg a baciuzok is!!!!!!!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Dorka, jól, köszönöm. A vérvételhez drukk, de próbálj meg hozzászokni, még sok áll előtted, az utolsó 34-36 hét között van.

Kitty, folyamatban, de mivel a férjem antibogyót szed, mert dögrováson van, hát, nem tudom... :roll: Dokihoz drukk!!!

Nóciéknak sok-sok gyógypuszi, szegény kicsi Regi, remélem, hamar hazamehetnek.

Bri, köszönjük. A baciűzőket elspájzoltam. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Dorka
gondolok rád holnap, ne nézz oda, észre sem fogod venni :wink:
Szegény kutyus, azért még nincs olyan nagyon jó idő, hogy kopasz kutya legyen :(

Nóci
szegények, jobbulást!

Bridget
na akkor jó lesz az út is, nem fogsz unatkozni :wink:
Nénike már nem tud bejönni, mert lelakatoltuk az ajtót :lol:
Lesz kép, csak később, mert elég csupaszak még a fák, meg nyáron már kikel az új füvecske is, meg a virágok is kibújnak :wink:

Beze
férjed gyorsan gyógyuljon meg! Ennyire elhúzódik szegénynek?
Vendég

Kitty, köszi. Igen, sajnos... :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Nem is írtam: tündérkét én fürdetem a héten, most mindent én csinálok, hogy a férjem ne fertőzze vissza. Szóval felöltöztettem, már csak a cipzár volt hátra a hálózsákon, amikor odajött hozzám, átölelt, és 5 puszit kaptam. (Nem puszis egyébként, hagyja, de ő ritkán ad). Csodálatos dolog anyának lenni! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kitty
Nem fogok unatkozni majd neha atpasszolja nekem a bebit :lol: A fotokat meg mar alig varom 8) en is ugy szeretnek kertet :roll: majd egyszer,,,minden almom egy szep haz(nem kell nagy)kerttel ngy udvarral...napozni kint meg bohockodni sutogetos partik...jaaaj ilyesmi 8) :lol:

Tovabbi gyogypuszik mennek!!!!!
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?