Új privát üzeneted érkezett!

Márti
Én a helyedben vennék egy hcg tesztet. Mikor nem kellene megjönnie?

Kép
Kép
nati80

nem tom én sem, de elég fura. Mikor lenne pontosan a miki ideje?
magdolnam

Sziasztok!

Magdolnam:
Nem semmi az anyósod! Remélem mihamarabb jobban lesz, és nem lesz komoly baja!

Muffin:
Nagyon édesek ezek a rucik!!! :D

Nati:
GYÓGYULJ MEG!!! :D

Én:
Teszteltem! Full negatív lett! De még mindíg nem jött meg! Szerintetek az előfordulhat, hogy a tüdőgyuszi miatt szedett antibiotikum belekavart a ciklusomba? :shock: :cry: :roll: :(

Kép
anda81

Ditta:
Gratula a kis pöttyödhöz

Muffin:
aranyos rucikat vettél, és aki akarja megfogja érteni a feliratot :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

hmmm előfordulhat hogy a gyógyszer befolyásolja a mikit.
magdolnam

Elméletileg mensi elött 4-5 nappal kellene barnáznom, aztán utána...Most vagyok a 12.-ik dpo nál.és egyelőre semmi...de mivel a 12.-ik napon volt a pé.-m a ferty szerint, lehet, hogy hosszabb lesz a dpo-m...Nem is tudom... A ciklus szerint már a 16.ik dpo-n vagyok... :roll:

Anda:
sajnálom a nega tesztet, de a remény még tart, amig nem jön piri :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Anda:
igen az antibigyók be szoktak kavarni a ciklusba, sajna :(

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Tedd fel a görbéd!

Anda
Még ne add fel! Milyen tesztet használtál?

Kép
Kép
nati80

hu, szerintem most elég nagy kavar van nálad. Menj el szerintem mielőbb nődokihoz.
magdolnam

Kép

Itt a ferty-s gőrbém .

Kép
Kép
Kép
f.marti

hát ez elég emelkedő...... akár babás görbe is lehet :!:
magdolnam

Nati:
Discolor+ tesztet használtam. Ez kazettás! Nem tudom már ki írta, hogy használjak clearblue-t mert az jó. Hát nekem tegnap az adta meg magát és nem csinált semmit! Kezdek pánikolni, hogy ha nem baba, akkor miért nem jött meg! :roll:

Kép
anda81

én és nati írtam a clearbluet. Van egy jóhírem, vissza lehet vinni ha nem működik :lol: kiváncsi vagyok milyen képet vágnának.... Én múltkor azért mentem vissza, mert a széntablettás dobozban 1szem széntabletta nem volt.kioktattak, erre mondtam, hogy ja igen.... széntabikkal üzletelek, szóljon a főnökének majd vele beszélek. Erre a főnök jött, sűrűn elnézést kért és kicserélte a dobozt
magdolnam

Márti
Elég érdekes a görbéd. Szerintem járj 1-2 napot és tesztelj megint, ha nem jön addig meg.

Anda
Nekem a clearblue az elmaradt mensi után 3 nappal adott nagyon erős + jelt. Discolort is használtam, de az vizeletsugaras volt. Ha tutira akarsz menni vegyél gyógyszertárban midstream tesztet, vagy az olcsóbb dm-es coraxot (zöld). De érdemes megnézni a reggeli tesztedet később is. Lehet megjelenik ott egy haloványka 2. vonal.

Kép
Kép
nati80

csajok, még nagyon régen fel lett rakva 1 link, ahol a baba méretei voltak. Most azt keresem, de nem lelem! Segítetek? Én a cm-re és a gr-ra lennék kíváncsi
magdolnam

Nati:
itt van mellettem! A legjobb indulattal sem lehene rá mondani, hogy akár csak egy ici-picit is látszik rajta a második csík! :roll:

Kép
anda81

Magdolnám:
merész asszonyság vagy :lol: :lol:

Én olyan kis gyáva nyuszi vagyok, nem akarok kellemetlenséget, lenyelem és kész...Pedig tudom, hogy igy nem jó...

Nos, azért gondolom, hogy nincs baba, mert még voltam igy az első vetélés után, akkor is prolaktinom magas volt és mind vacakolt a ciklusom :roll:

Most is nemrégiben volt a vetélésem és attol is meglehet, hogy felborult a hormonháztartásom :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

bocs, elvesztettem a fonalat :oops: :oops: :oops: miért vagyok merész :D :roll: ?
magdolnam

hát,hogy mersz visszavinni dolgokat,meg rendretenni embereket... :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

jaaaa :idea: hát ha egyszer kifizettem és az fogyasztóvédelem is mellettem áll (tisztában vagyok azért a dolgokkal, mert korábban ezzel foglalkoztam) akkor miért ne. Ja és ne pattogjon nekem senki, mert azt nem állom. Egyébként én nem szoktam veszekedni, hanem inkább diplomatikusan határozottan rákérdezek dolgokra. Csak akkor szakad el a cérna, ha a másik fél egy kicsit nagyon butácska és meg sem próbál segíteni és rendre utasít. Na akkor kezdek magyarázni. A múltkori postai esetnél már mondott dolgokat és én erre hangosan néhány csúnyaszót mondtam. De nem szeretek butákkal vitatkozni, inkább otthagyom őket a fenébe
magdolnam

a férem azt mondta egyszer, hogy kis pitbullnak tart. :lol: Mondom, nem vagyok alapavetően ilyen, csak ha kihozzák belőlem. De az azért nem olyan könnyű
magdolnam

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

képzeljétek, a tegnap megjavitottam 2 ajtót ami nagyon kilengett :lol:
és a gyerekszobában kicseréltem a kilincset :lol:
Erre a párom tudjátok mit mondott?
Hogy miért csinálom, jo volt az úgy is :x :shock: .Mondom neki, ahelyett, hogy büszke légy,milyen feleséged van, megcsinálja a férfimunkát,még morrogsz is rá...Erre átváltott,hogy neki milyen ügyes felesége van... :roll: , hát ez mér nem esett jól, mert nem szivbél jött :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

:lol: de ügyes vagy! Azért a férjednek néha lehetne 1-2 kedves szava is....
magdolnam

Márti!
Ügyi vagy!! A férfiak meg már csak ilyenek. Nálunk éppen egy éve van felújítás, és még mindíg nincs kész! Elmondanám,hogy a fürdőszobában egy kb. 30 cm szélességű csíkot kellene leglettelni csiszolni és lefesteni, plusz az ablaknál élvédő stb. A konyhába fel kellene rakni a falburkoló lapot (direkt írtam így, mert nem csempe lesz a falon), amit persze előtte meg is kellene venni és hazahozni. Az előszobában le kellene rakni a parkettát és a követ. Soroljam még? De sajnos ezekhez én nem értek ezért marad a veszekedés...

Kép
anda81

Csináltam jó kis fokhagymás pirítóst, rákentem egy jó nagy gerezd hagymát 2 szelet kenyérre, remélem benn marad és kifertőtlenít. Ezt még lehet megismétlem 1-2x ma. De holnap elég kellemetlen lenne, ha büdi lennék a dokinál.

Márti
Ügyi vagy! Én tuti nem tudtam volna megcsinálni, de az én párom elég szorgalmas.

Magdolnam
Mire vagy kíváncsi? A te mostani állapotodra? Mert akkor mindjárt megnézem neked.

Kép
Kép
nati80

Magdolnam
Azt tudom, hogy a 24. hét végére a baba kb 21 cm-es (fejtető-far táv) és kb 530 gramm
A 20. hét végére 16 cm és 340 gramm. Te pont a kettő között lehetsz.

Kép
Kép
nati80

Anda:
az ajtók is igy állnak már 2 éve, sosem csinálja meg..

A gyerekszobában a szekrényük egyik foganytyuja letörött és amikor mondtam, hogy csinálja meg, azt mondta kérjem még egy párszor..., ezt azért mondta, mert ő is megkért párszor valamire amit elfelejtettem megcsinálni, de könyörgöm, neki nincs annyi minden a fején..Ma tegnap megcsináltam azt is...Mgvolt futva a mentet a csavaroknál.kitágult és fotgott benne a csavar.Na én jül beregasztóztam, bele tettem kis fogpiszkálókat és becsavartam.na most olyan keményen áll a fogantyú, hogy csak... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

De jó nektek csajok,hogy ilyenekről tudtok már beszélgetni! :)

Kép
anda81

sokkot kaptam!!!! megjelentek a fránya terhességi csíkjaim. NEM AKAROM! Aszem most már nem fogok zabálni, hanem visszaállok az egészséges üzemmódra. A látványtól sokkolódtam. A séta, pici torna vajon segít????????, Mit javasoltok? Van valami megelőzési tanácsotok? Vagy úgyis kijön?
magdolnam

hm én meg épp azt olvastam valahol hogy a 24.hétre 30cmes lesz.16cm volt amikor 16 hetesen mentem, legalábbis így emlékszem
magdolnam

Márti:
A kreativitás sokszor nagyon jól jön az embernek. Én a szobaajtók mázolásával voltam így. Párom mindíg panaszkodott, hogy megfolyik, meg foltos lesz és nem érti, hogy miért. Erre én nekiálltam szépen nyugiban, nem rohanva és olyan gyönyörű ajtót varázsoltam, hogy a párom is elcsodálkozott! :D

Kép
anda81

Magdolnam:
Erre sajnos én nem tudok tanácsot adni neked!

Kép
anda81

Magdolnam
Sajna a csíkok genetikai dolgok. De jó zsíros krémmel kell kenni a bőröd, hideg-meleg váltózuhany jót tesz és krémmel kel masszírozni a bőrt hogy rugalmas maradjon.

Kép
Kép
nati80

ezt a cikket találtam. Egyébként úgyis kiderül, hogy ha megyünk jövőhéten 4dre. Akkor leszek 24 hetes kb. Már nagyon várom,meg azt hogy lássam az arcocskáját.
Kicsit lelankadtam a striák miatt. Nemtom hogy hihettem én kis naiv nőci, hogy engem elfog kerülni :roll:
magdolnam

24. hét
MAMA: A méh eléri a köldök magasságát. Forduljunk orvoshoz, ha gyakran keményedik, ha vérzést, vagy égő, csípő érzést tapasztalunk a nemi szerveknél.
MAGZAT: A baba elérte a koraszülöttség alsó határát. Ha megszületne, már volna esélye az életben maradásra, de idegrendszere, tüdeje még nem elég fejlett. Súlya 600 gramm, hossza 30 centi.
magdolnam

Hiszti:
Nálunk is elkezdődött, én próbálom úgy elejét venni, hogy nem veszek róla tudomást. Ha levágja magát a földre, akkor átlépem. Nem akarom, hogy azt higgye, bármit elérhet, ha kicsit visít, őrjöng. Most nehéz, mert még nem esett le neki, hogy miért nem úgy van, ahogy akarja, de hosszabb távon javulni fog. Egyszerűen nem bírom a hisztit! A suliban is tudták a gyerekek, hogy hisztivel nálam nem sokra mennek:)
Annámmal biztos nehéz lesz, mert nagyon öntudatos csajszi, saját elképzelései vannak a dolgokról:)

Apu:
Megint visszavitték egy másik kórházba, így már 5. alkalommal utaztatták. Visszarakták neki a söntöt, túl korán vették ki, du. megyünk be hozzá.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Magdolnam
Lehet nálad nem far-fejtető távot néztek, hanem a teljes méretet. De én csak ezeket tudom.

Kép
Kép
nati80

:shock: hm radírozom a bőröm, fürdetőkrémmel zuhanyzok, mindennap kell kennem magam. Mi fenét akar még a bőröm????? Hm, ezentúl napjában 3szor fogom kenni.
magdolnam

Mágnes
Jobbulást édesapádnak.

Kép
Kép
nati80

Magdolnam
Sajna ez genetika. Hol lettél csíkos? Hasadon? Melleden?

Kép
Kép
nati80

nem tudom. Megkérdezem majd a dokitól. Szombaton dejóóóó lesz nekünk, kikapcsolódunk :lol:
Mágnes, nagyon jó....
magdolnam

poci, kööldök alatt jobbra 6cmre
magdolnam

zebra leszek :shock: :shock: :shock: mostantól aszem nem szeretem a zebrákat
magdolnam

Mágnes:
Jobbulást apudnak!

Magdolnam:
A zebrás kérdést, ugye te sem gondolod komolyan? :lol:

Kép
anda81

:wink:
magdolnam

Magdolnam
Miért pont zebra? Én már most is tigris vagyok! Mivel a csíkjaim főleg nyáron látszanak, mikor jó le vagyok barnulva, párom akkor szokott tigrisnek hívni. De tudja hogy nem én tehetek arról, hogy ilyen lettem, nem is bántóan mondja, inkább kedveskedik.

Állapotom nem sokat javult. Olyan vagyok mint egy lufi. Ha mozdulok, fáj mindenhol.

Kép
Kép
nati80

hm jól van na! Meggyőztetek! Szegény zebra nem tehet róla hogy ő is csikos. Na akkor tigrincs vagyok :lol:
magdolnam

:D :lol: :D :lol: :D :lol:

Kép
anda81

Sziasztok!

Velünk semmi extra. Szerintem nekem nem jött össze ez a hónap se. De már letojom....

Magdolnam: a csíkokkal nem fogsz tudni mit csinálni. Megpróbálom megkeresni neked azt a táblát, amire gondolsz. Csak legyen egy kicsit több időm :)

Nati: jobbulást!

Mágnes: ezt nem hiszem el, hogy megint szállítják apukád.

Anda: ne add fel, még lehet zebrás az a teszt. Édes a vonalzód!

Csucsu: neked is kívánok egy zebrát. ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?