Rambóka gergő nagyon édes!
Eziterike, a függöny anyagában ilyen csíkos, taft, amúgy drága anyag lenne, de van egy eldugott kis bolt, ahol maradék és kishibás anyagokat árulnak, (meg olyanokat amiket lerúgtak a kamionról
)ott vettem piszok olcsón. Igaz egy évig vártam, mire összejött a nappalira való.(ha akarod priviben küldöm a bolt címét)
Ginuska, asszem lehetséges, hogy a teszt még pozitív, de már leálltak a terhesség folyamatai, de nálad ilyesmiről nincs szó. nyugi. Sztem ez a baba most össze fog jönni. Ennél többet tényleg nem tehetsz, hogy pihensz, és duphaston.
mamint, ezo az anyukák nevében is köszönjük a gyerekek dícséretét!
Vöcsök!
Tegyél ásványvizes palackot az ágyad mellé. A végén én sem tudtam éjszaka felállni, nekem is kb. fél óra volt, míg pisilni ki bírtam menni, de víz karnyújtásnyira...
Gondolj arra, nemsokára még jobban fog fájni a hátad a sok szoptatástól és büfiztetéstől, és hulla fáradt leszel!
Girland!
Biztos nem ártasz a babának, ha progit szedsz, de azért nem árt orvosi felügyelet, hogy mennyit szedj pl. vagy meddig.
Én nem vagyok benne biztos, hogy ügyeleten felírnak neked progit, ha viszel egy pozitív tesztet és azt mondod hogy barnázol és görcsölsz akkor inkább, de keress egy olyan orvost vagy intézetet, akár SZTK-t, ahol tudnak rendesen fogadni.
(én pl. SZTK-ba jártam terhesgondozásra, és bármelyik orvos felírta mindig a duphastonomat, ha a dokim épp nem volt bent)
egyenlőre ne aggódj ezen, várd meg mi lesz ebből a ciklusból, lesz-e pozitív teszted.