Új privát üzeneted érkezett!

Jaj anyoooka Dorka nagyon szép kiscsaj!!!!!
Nekem valahogy kimaradt, hogy neked már van egy ilyen kis tündérkéd!
Én is titkon kiscsajt szeretnék(hú de nagyon eltitkoltam :) ), de mindig hozzáteszem, mindegy, csak egészséges legyen!!!
ezoterike

Ezo!
Én is kiscsajt szerettem volna,na és a 3-as ikerből 2 tuti fiú volt és maradt Nati!DE nem adnám egy tucat lányért se,pedig őszülök!!! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Kép Kép Kép Kép Kép-na szóval ez a nagy falramászó autó....valami szívó motor miatt marad a falon,kb. olyan a hangja,mint egy szőnyegtisztitó :?
Na majd este leszek,most eldugulok!
Szép napot!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi!

Szuper ez az autó, de az ára is, úgyhogy asszem ilyet nem veszünk...
Megértelek, hogy Natit nem adnád semmiért sem.Én is biztos így lennék.De tudod, ilyenkor még álmodozhatok...
Na megyek és meglátogatom a keresztlányaimat, elviszem a Jézuska ajándékát kicsit megkésve...
Majd jövök :D
ezoterike

Köszönöm Dorka nevében is! :) Egyébként én is nagyon kislányt akartam mindig... Bejött! :D Most azért fiúra gyúrunk Apa kedvéért :wink:

Kandi, nem semmi az autó! :)

Megvannak végre a hormoneredmények is! A zebra utáni vérzés utáni 5. napon vették le a vért. (ezt jól megaszondtam...)

FSH 7,0 IU/L
LH 3,1 IU/L

Prolaktin 537 mIU/L
Ösztradiol 139 pmol/L
progeszteron 1,0 nmol/L
totál tesztoszteron 2,5 nmol/L

inzulin 15,49 mIU/L
inzulin 120' 116 mIU/L

Szerintetek mennyire gáz értékek ezek? :shock:
anyoooka

Sziasztok,

Anyooka, ezek szerintem nem túl jó értékek. Prolaktinod magas, Tűű mindig azt mondja, hogy legyen kétszámjegyű,akkor jó. (nekem most 40mIU/L-re nyomta le a bromokriptin,erre mondta, hogy jó)
FSH/Lh arány sem túl jó, az inzulinod brutális. Ezzel nagyon sürgősen kezdeni kell valamit. A terheléses 116 rettentő sok. Te most pontosan hogyan is állsz a metformin szedéssel ? Nekem 102 volt a metformin mellett a terheléses inzulin, és erre Tű sos cserélte a gyógyszert, két komponensűre, mert a csak simán metformin nem volt elég.
Most kezdted el szedni, vagy még csak kezdenéd ?
zsizsik

Nem értek hozzá nagyon, de nem lehet, hogy azért ment el a baba ennyire gyorsan, mert nagyon alacsony volt a progeszteron szinted ?

Doki nénik, merre vagytok ?? :?: :?: :?:
zsizsik

még nem szedem a metformint, egyszer voltam Tűűnél, akkor kérte a hormonokat. Majd január 9-én megyek hozzá újra ezzel az eredménnyel.

Azt az egyet nem értem hogy Dorka hogy jött össze teljesen spontán... Előtte fogigátlót szedtem 3 évig, lehet hogy az segített?!
anyoooka

Én sem értek hozzá, de minden mensi előtt barnázok pár napig és most utoljára is amikor meg kellett volna jönnie, a barnázás megvolt. A progeszteron lehetett hát a bűnös?
anyoooka

Ginuska
hipphipphurrááááá !! Annyira örülök és hát kérem szépen a hő nem minden :wink: Gratulálok még egyszer !!
Ja, és nem is értem miért nem hitted el, hogy pozitív a teszt. Atomerős zebrás tesztjeid vannak !!!

Fú csajok, ez aztán a gyönyörű évvége :!:

Boszik, mikorra várható a következő zebracsorda ?????

Anyooka, nagyon brutál az inzulinod. Megmondom őszintén, hogy a vetélésed összefügghet ezzel is !!!
A kislányotok nagyon tündéri !

Kandika, légyszíves javítsd a táblicskuban, ma vagyok a 9 cn-on.
Nati autója nagyon nagyon jó, gondolom minden fiú álma..

Alice, a karácsonyi menün fennakadt a szemem, de már értem miért tartott éjjelig az evés-ivás. Biztosan nagyon finom volt minden, a barátnőd sokat készült. Én meg úgy vágyok arra, hogy végre egyek egy jót.
Csajok, nem tudom mi lehet a gond, de még mindig eszméletlen hányingerem van a metformintól, pedig lassan 1 éve szedem, de nyár óta nem bírom..
Az elmúlt 1 hónapban 2 kg-ot le is fogytam, amit sürgősen vissza kéne híznom, mert nem jó így 48 kilósan..
A karácsony meg csak a bűnözésre volt jó, rengeteg süti, cukros lötty lecsúszott, pedig eddig nem is kívántam az édeset :oops:
mniki

sziasztok, megint csak rohanvást, mert ebédet főzök, így késői órákban :)
mamint, örülök,hogy múlnak a pattik. szerintem a metfromin is rásegített!!!

ezo, később írok privit.

az a falramászós autó csudajóóóóó :D a macskák hogy élveznék :D

anyooooo, olyan aranyos a kislányod:)

nálunk semmi, gyomorégés ezerrel. (tuti jó a progiszintem :) ) hasfájás néha. émelygés mindig. de főleg este. próbálok enni, de nem nagyon megy, így mindig eszek, keveset, persze abszolút nem diétásat :? de örülök annak,amit tudok enni.

üdv mindenkinek!!!
dimet

Dimet!Maalox tablettán éltem a terhesség alatt!kb.4-5percen belül hat!!!Nagyon jó!
A macskánk elő se jön,ha Nati játszik az összes távírányítóssal!

Azt még nem is írtam,hogy kapott 2 db másik autót,ami ezen a frekvencián működik,mint a falramászós...így ha szerencsém van...3autó cikázik egyszerre...... :? jobb lenne egy hajasbaba??? :wink: áááááá,majd lemegy a slágerlistáról ez is....
Niki! Bocsika,elfelejtettem a Tiedhez +1-et hozzáadni....
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

kandika!
Alig látom a fát! :lol: :wink: de nekem tetszik! :lol:
Én is rakok mingyá karifát fel. Többiek is, naaaa! :lol: :lol:

Anyóka, nagyon édi a kislányod.
inzulinod brutál magas a 120-as, már ez is önmagában elég a vetéléshez. Progihoz nem értek a számokhoz, de barnázás progihiányt jelez.
A kislányod biztos hogy a fogigátló miatt jött össze spontán, az én két gyerekem is ennek köszönhető. Rambóka erre azt írja rebound effektus.Mindkét terhességem előtt évekig szedtem Dianét. Domi az abbahagyás utáni 4-5. cikolusban jött össze, már nem emlékszem pontosan, Johanna a 3. ciklusban.
neked mikor jött össze Dorka a fogigátló elhagyása után? és hány éves voltál?

Olyan mint mikor főzöl, és az edényre ráteszed a fedőt, aztán leveszed...Hirtelen felpörög a főzés...na a szervezet is így pörög fel átmenetileg a fogigátló elnyomása után, szerencsés esetben. de sajnos nem mindenkinél.

LH-FSH arányodhoz nem tudok szólni, mert elvileg az LH szokott duplája lenni a másiknak PCO-ban, nálad fordítva van. Az lehet hogy jó jel, hoyg LH-d alacsony?Egészséges nőben közel azonos az értékük.

Tűű visítva fog neked avandametet felírni.

nekem pedig van már beutalóm a diabetológiára. Már csak keresnem kell egy jó diabetológiát.

Norka, Szt. Imre diabetológiájáról mit tudsz?

Kép

Kép
rejo

Rejo, én is megyek elméletileg a szent imrébe, a diabetológiára. de lehet nem,mert a bajcsys nődokim mondta,hogy felesleges elmennem két helyre, és a bajcsy diabetje az ország egyik legjobbja...(tuuudom,mindenkinek maga felé hajlik a keze....) de abban igaza van,hogy minek rohangáljak két helyre. de a szent imréjé is tényleg jó!!!

ja, lányok. szerintem megint hullik a hajam. arról nem is beszélve,hogy a hátam tele van pattikkal:(
nem a "pcos" pattikkal, az az állvonalban volt, hanem a hátam. meg hajhullás :? pedig olyan,mintha már több lenne.... :?
dimet

Szió!

Ma nem teszteltem, utoljára tegnap este. Az + lett, elég a tesztekből.

Voltam nőidokinál, szerinte a teszt nem tévedik. DE persze még nem tudja megállapítani. Ezért berendelt 2-ára vér Hcg-re, és délutánra lesz eredmény.

Csinált UH-t, de csak vastag nyálkahártyát látott, szerinte ez még korai.

De! Menzi előjelét érzem és barnázom!!! :shock: :shock: :shock: Terhes kismamik, anyukák: TI VOLTATOK ÍGY??????

Ja, nem Utrót irt ki, szerinte jobb a Duphaston. Napi 2x1. Holnaptól szedem.

( és még miondig nem merek örülni, és nem merem magam terhesnek tekinteni.:cry: )
Kandi!
Nati autója szupper, de a dominó építő nekem is elkelne!! És tetszik a gazdag fa is

Anyoka! Nagyon édeske a kis fáradka Dorka. :) Sajnos a véreredményeid tényleg rosszak... de legalább tudjuk hol a gond, mit kell kezelni .... semmi nincs veszve :wink:

Valaki kérdezte, miért nem vagyok a táblázatban. Voltam, de megkértem Andit, vegyen ki. Hogy miért?? Mert szörnyű volt látnom, hogy már mióta vagyok sikertelen + babona

Puszika

Gina
Vendég

Ginuska! Most azonnal vedd be a duphastont!!!!!-de komolyan!!!!!Nehogy várj reggelig!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Ginuska!Olyan nincs,hogy ma vérvételből...ne tudná megnézni Neked egy laboros a hcg szintedet!Na meg a lényeg,duphaston nagyon fontos a PCO-soknál....főleg,hogy ezer éve vársz erre a babára,nem ma lettél pco-s....ártani nem árt,de ha nincs....bele se szabad gondolni!!!Remélem,már a szádban van a gyogyi!
kandi72
Budapest III. kerület

Köszönöm a véleményeket az eredményemről! Én is attól féltem hogy ezek nagyon nem jó értékek... :cry:

Ginuska! Ne várj holnap reggelig a gyogyival :!: :!: :!: És pihizz!
anyoooka

Ginuska!

Igaza van a lányoknak, nem kell holnapig várnod a Duphaston szedésével!!!!!!!!!!!!!!
Azonnal vedd be!!!
Én is barnázással kezdtem, elég erősen, lehet, ha nem szedném a Duphastont, már nem is lenne babó.Segíti a beágyazódást, úgyhogy rögtön kezd el!!!!!!!
ezoterike

Gina!

nekem is mensis előjelek voltak, és vártam a menszit. Barnázás nem volt,, de menszis görcseim néha igen.
Meg iszonyúan fájt a hasam 1 hétig, mintha megmérgeztek volna, és mintha inkább a beleim fájtak volna.
A teszt után eltűnt mint a sicc, de én akkor már 5-6 hetes voltam.
Szóval nem törvényszerű a hányinger, meg semmi ilyen sem. Bújtam 1-2 napig a könyveket, aztán rájöttem, hogy nem vagyok

Egyéb: csajok, nekem mostanában is menszis görcseim vannak, illetve már megint. Napi 1-2- Ez normális????????????
Mondjuk nem lenne rossz már túlesni a szülésen, ha ez erre utal.
?????
csillagfény

Gina!

nekem is mensis előjelek voltak, és vártam a menszit. Barnázás nem volt,, de menszis görcseim néha igen.
Meg iszonyúan fájt a hasam 1 hétig, mintha megmérgeztek volna, és mintha inkább a beleim fájtak volna.
A teszt után eltűnt mint a sicc, de én akkor már 5-6 hetes voltam.
Szóval nem törvényszerű a hányinger, meg semmi ilyen sem. Bújtam 1-2 napig a könyveket, aztán rájöttem, hogy nem vagyok

Egyéb: csajok, nekem mostanában is menszis görcseim vannak, illetve már megint. Napi 1-2- Ez normális????????????
Mondjuk nem lenne rossz már túlesni a szülésen, ha ez erre utal.
?????
csillagfény

Sziasztok!

Ginuska!

Nem holnaptól! Mától!!!!!!! :!: :!: :!: Mire vársz?????? :shock:

Anyoooka!

Hát ez alapján tutira kapsz metformint! Sem a prolaktinod nem jó, sem az inzulinod!!!! Sajnos valószínűleg ezért nem maradt meg a babád!
5. napon még nem kell, h. magas legyen a progid, úgyhogy az ilyen szempontból nem mérvadó. Hőmérőzöl? A hőmérőzéssel belőtt PÉ-t követő 6. nap után célszerű lenne progit nézetni. Az megmutatja, h. tényleg volt-e PÉ-d, ill. h. elég-e a progid. De, ha mensi előtt barnázol, akkor valszeg nincs PÉ-d!
Dorka valószínűleg a fogigátlók abbahagyását követő ún. rebound (visszacsapás) effektus miatt jött össze spontán. (Rejo is így esett teherbe mindkétszer a Diane 35 abbahagyását követően!)

Mniki!

Pajzsmirigyedet vizsgálták mostanában????

Rejo!

:lol: :lol: :lol: Lassan nekem már meg sem kell szólalnom!

Dimet!

Sajnos nekem is elkezdtek jönni a pattik a hátamon (ez is PCO-s tünet!!!!), még nem a brutál nagy göbök, csak aprók, de nem múlnak el!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Ha lement az ünnepi zabálás, felpörgetem a hozzászokásomat, de egyenlőre nem merem!

Teszek föl képeket a sütikről:
Ez a gyümölcskenyér, egy kis csokimázzal és mandulával megbolondítva:
Kép

Ezek pedig a karácsonyi mézesek:
Kép

[size=9](Kérjük alaposan törölje le a billentyűzetet, mert a nyál tönkreteheti!)[/size] :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Csillagfény!

Még ne nagyon akarj szülni! Mennyi magnéziumot szedsz? (mg-ban!)

rambóka

Rambóka, nekem nyáron csak az állvonalban, ezerrel voltak pattik, sehol máshol. most szerintem a babásodás miatt van a hátamon, mert állvonalban nincs. de a hajhullást nem értem. és az egészben az az érdekes, hogy sosem volt 1,4 felett a tesztoszteronom....

jaj, lefényképeztem én is a sütinket. majd felteszem. és a konyháról is vannak képek. mostmár nagyjából kész van. csak főzni nemtok :? a szagok...pedig mennyire vártam már erre.... :?

remélem ginuska bevetted a gyogyit!!!!
dimet

Rambóka! :lol:
igen, igen teremtsünk egy kis karácsonyi hangulatot, a sütijeid tök karácsonyosak! :lol:

Ginuska nyugi, én is barnáztam most Johannával, azt hittem meg fog jönni, én is szedtem a duphastont mint a kisangyal.nem lesz semmi gond.

fa:

Kép

Domi és a fa: (és Domi kedvenc pólója. még karácsonykor sem tudom leimádkozni róla)
Kép

Kép

Kép
rejo

Szia Rejo!

Látom te is a "klasszikus fenyő" formájú douglas fenyőt szereted! Majd teszek fel képet a mienkről is. Az idei egy kicsit széles lett (alacsony, de jólizmolt! :lol: :lol: :lol: ), alig fért el a szobában. Jövőre nagyobb lakást kell vennünk! :wink:
A díszeket te horgoltad????? Nagyon szépek!!!! Asszem meg kéne tanulnom horgolni!

rambóka

Na két kép a csirkefogóról:

Kép
Látszik, h. fontos és bonyolult feladaton dolgozik, csak a jobb keze akadályozza a bal lenyelésében! :lol:

Kép
Tükröm-tükröm mondd meg nékem........

rambóka

Sziasztok lányok!

Hú, de rég nem írtam, a karácsonyi készülődés teljesen lekötött. Amint látom, kellemesen telnek az ünnepek nálatok is.
Gyógyszer-ügyben 2x850 és 1x425-nél tartok. Amióta szedem a gyógyszert (okt. vége), folyamatosan (hosszabb-rövidebb időre) feszül a mellem. Egy csomó hormonértékem nem volt jó korábban, de a prolaktinom rendben volt. Január közepén kell visszamennem Tűű-höz kontrollra, remélem ezt is ellenőrizni fogja.
Sajnos a menstruációm sem akar rendeződni - bár a ciklusaim szabályosak - de mennyiség és időtartam terén van még mit behozni. Bár 2 hónap szedés után lehet, hogy még túl korai a látványos változás. Sajnos az édességfüggőségem sem csillapodik - egyszerűen nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet. (van valami ötletetek, hogyan tudnám ésszerű határok közé szorítani? )

Üdv: Lyutka

(cn 9)
lyutka

Sziasztok!

Dimet!
Szerintem ne aggódj, nekem is megjelentek hatalmas gyulladt pattanások a hátamon, az arcomon meg egy két kicsi, szerintem terhességben is előfordul az ilyen, hallottam már róla, hogy az ember vagy ilyenkor lesz még pattanásosabb, vagy letisztulnak..

Rejó, Rambóka!
Megállapítottam, hogy a PCO-soknak egytől-egyig gyönyörű gyermekei vannak!!
Rejó szép a fátok nagyon, nekem a mögötte lévő függyöny nagyon tetszik.Ez csíkokból van összevarva, vagy maga az anyag ilyen csíkos????

Lyutka!
Szerintem még két hónap szedéstól ne várj sokat, főleg, ha kis adagokkal fokozatosan vezetted be, lehet, hogy nálad még kell egy-két hónap.Lehet, hogy az édességfüggésed is le fog csillapodni, én mióta szedem, sokkal-sokkal kevésbé kívánom az édeset, aminek nagyon örülök. :)
ezoterike

Ezoterike, igazad van, türelmesebb leszek!
lyutka

Szió!

Köszi a tanácsokat. Duphastont elkezdtem szedni tegnap este ( kb 6-kor). Még ma is barnázom, de mintha ( lehet képzelem) pirosas lenne :!: :!: Mindegy, duphastont szedem, igyekszem pihizni...igaz ma ki kellene takaritanom a lakást, holnap meg a szilveszteri bál!

Andi!
szerintem időben lesz az a Hcg mérés vérből 2-án, nem? Sajnos nálunk akkor van leghamarabb labor :( Ma még feszülnek a cicijeim, tesztem +.... de mondom én: nem szabad túlságosan beleélnem magam )

Egy dolog nem világos: lehetséges szerintetek, hogy a vizeletből a teszt +, de esetleg már nem terhes valaki??

Rejo! gyönyörű a fa....a kislegény is édes :) Nem hasonlít nagyon Johannára??? Szépek a horgolt csillagocskák. Nekem is van nagyon sok, meg angyalka és harangocska :) Csak a fánk mű :)

Rambóka!
Gergő ennivaló husifalat. Látom a kedvence a tükörben lakó szépfiú :)
Vendég

Sziasztok!

Eltűnt a vigyorgó, kövér mókus, most a hullámvölgy alján kesergek: ez a 2-3 hét, ami még hátra van, örökkévalóságnak tűnik, főleg egy olyan éjszaka után, mint a tegnapi, fájt a hátam (azzal vigassztalom magam, hogy most először, másnak meg sokszor...), a csontjaim, a gyerek majd kirugja az oldalam, az is fáj, nem birok enni, mert rögtön gyomorégésem van, fél órát biztatgatom magam az éjszaka közepén, hogy kimenjek inni, aztán négykézláb elmászom valami kapaszkodóik, hogy könnyebb legyen felállni... Tiszta szerencse, hogy közben nem látom magam, mert akkor sírás közben még röhögnöm is kéne...

Vöcsök
vöcsök

Az kihagytam, hogy nagyon jók a képek, gyönyörűek a fák, a gyerekek és a sütik - már amennyire a könnyeimen át látom őket... :wink: :(
vöcsök

(Ginuska, nagyon szorítok értetek...)
vöcsök

vöcsök, már nem sok van, és nyugi, kitartás!!!

gina, szerintem inkább pihenj és ne mozgolódj!! a szilveszteri bálat is átgondolnám.....
dimet

Sziasztok!

Ezo, ezt már én is megállapítottam!!! Egytől egyig gyönyörűek!

Anyooka, Dorkához én is gratulálok! Nem sikerült lepipálnod inzulinban! Eddig még senkinek. Nekem 117 volt.

Zsizsik, neked mennyi volt metformin előtt az inzulinod?

Rambóka, én mindig elámulok tőled! Gergő mellett hogy van időd ilyen csoda dolgokat készíteni? Az a gyümölcskenyér csokival és mandulával!!! Nem kellett volna! Mindjárt én is sütök egyet! :)

Rejo, a fátok nagyon szép! Domi meg Johanna nagyon hasonlít!

Lyutka, mellfeszülés lehet pé-kor is!!! Nem figyelted meg mikor feszül? Ha mensi előtt mindig (1-2 hét), az jót jelent(het)!!!

Vöcsök! Kitartást! Dimet jól mondja, nincs már sok! A 38 héthez képest ez a 2 hét már semmi!

Vészesen fogy a meforalom! Amíg feleket, meg másfeleket szedtem egy nap, nem tűnt fel, hogy dobom ki a leveleket egymás után. De most majdnem 2 nap alatt elfogy egy levél. Januárban sűrgősen randiznom kell a házidokimmal.
Amikor visszamentem hozzá, beírt valami kódot a gépébe, remélem egyezik azzal, amire a patikákban kiadják.
mamint

Sziasztok!

A progeszteron kapcsán lenne kérdésem:

4 hónap merckformin szedése után lett spontán mensim, és most úgy tűnik, hogy volt is peteérésem az ébredési hőmérséklet alapján (most voltam 21. napi vérvételen, de az eredménye csak 2 hét múlva lesz meg).

Mivel ez az első - idáig "sikeres" - hónapom, agyon görcsölöm magam, számolom a napokat, vajon fent is marad-e a hőm, ha nem, akkor egyátalán lesz-e újra spontán menstruációm, stb...

Ami viszont most nagyon aggaszt, az a progeszteron szintem.

Eddig ahány hormoneredményem készült, mindegyiken nagyon alacsony volt (bár mivel nem voltak ciklusaim, a sok hozzáértő orvos enélkül kérte be az eredményeket, így azt sem tudom, hogy vajon hányadik ciklusnapnak felelhettek meg), és most azon rágom magam, hogy vajon ha jelenleg is alacsony, nem akadályozódik-e meg ezáltal a beágyazódás, stb.

Az orvosom csak jan. 31-én tudna fogadni, viszont nagyon izgulok amiatt, hogy ha addig nem kapok pótlást, az esetleges terhességem múlhat ezen...

Szerintetek ha sikerül szereznem progeszteron pótló gyógyszert, azt szedhetem, nem áll fenn annak a veszélye, hogy feleslegesen szedem és ezzel árthatok a babának?

Illetve tudtok esetleg Bp-en olyan kórházat/orvost, ahol nőgyógyászati ügyelet keretében a vitt leleteim alapján - biztos ami biztos alapon - felírnák?

Bizonyára sokatoknak túlontúl görcsösnek tűnhetnek a soraim, vszínűleg ha nem jön össze, a következő hónapokban már én is talán higgadtabban állok majd a dolgokhoz, mindenesetre most minden percemet ez a kérdés köti le, és hiába böngészem a netet, nem igazán találok megnyugtató választ..
girland

Mamint,
Nekem az endokrinológus a PCO-s E-kódot írta a receptre, de minden további nélkül a támogatott árral számolták a patikában, nem pedig teljes áron. (XI. ker. Andor utcai patikában)
girland

Mamint! Sajnos folyamatosan feszül mensi előtt, után, alatt... szinte minden nap... :( - ezért gyanakszom a prolaktinra - de korábban az az értékem mindig jó volt - ellenben a többivel.
lyutka

Dimet, tegyél-tegyél képeket!!! terhesség alatt én nagyon pattis voltam, főleg háton, vállon. (nem mintha most nem lennék, de talán jobb egy fokkal? :roll: )

Rambóka, széles fa a mindenem! A csillagokat (és két angyalkám is van) anyósom horgolta. Jövőre kérek még angyalkákat tőle, nagyon feldobják a fát. Én is tervezem, hogy megtanulok horgolni, kéne még függöny a konyhába, ez-az...
én hímeztem díszeket, ilyeneket:

Kép

Kép

Ginuska!

én is meggondolnám a takarítást, meg a bált, de elvileg ilyen dolgoktól nem mehet el. Szedjed csak a duphastont.
angyalkáim nekem is vannak. Húú, és harangjaid is vannak? Az olyan mint az angyalka szoknyája? vagy lapos? Küldj már róla képet meg leírást légyszi, ha tudsz, anyósom hátha megcsinálja azt is.
na vissza kell néznem kinek írjak még.

Kép

Kép
rejo

Rambóka gergő nagyon édes!

Eziterike, a függöny anyagában ilyen csíkos, taft, amúgy drága anyag lenne, de van egy eldugott kis bolt, ahol maradék és kishibás anyagokat árulnak, (meg olyanokat amiket lerúgtak a kamionról :wink: )ott vettem piszok olcsón. Igaz egy évig vártam, mire összejött a nappalira való.(ha akarod priviben küldöm a bolt címét)

Ginuska, asszem lehetséges, hogy a teszt még pozitív, de már leálltak a terhesség folyamatai, de nálad ilyesmiről nincs szó. nyugi. Sztem ez a baba most össze fog jönni. Ennél többet tényleg nem tehetsz, hogy pihensz, és duphaston.

mamint, ezo az anyukák nevében is köszönjük a gyerekek dícséretét! :lol:

Vöcsök!
Tegyél ásványvizes palackot az ágyad mellé. A végén én sem tudtam éjszaka felállni, nekem is kb. fél óra volt, míg pisilni ki bírtam menni, de víz karnyújtásnyira...
Gondolj arra, nemsokára még jobban fog fájni a hátad a sok szoptatástól és büfiztetéstől, és hulla fáradt leszel! :lol: :lol:

Girland!
Biztos nem ártasz a babának, ha progit szedsz, de azért nem árt orvosi felügyelet, hogy mennyit szedj pl. vagy meddig.
Én nem vagyok benne biztos, hogy ügyeleten felírnak neked progit, ha viszel egy pozitív tesztet és azt mondod hogy barnázol és görcsölsz akkor inkább, de keress egy olyan orvost vagy intézetet, akár SZTK-t, ahol tudnak rendesen fogadni.
(én pl. SZTK-ba jártam terhesgondozásra, és bármelyik orvos felírta mindig a duphastonomat, ha a dokim épp nem volt bent)
egyenlőre ne aggódj ezen, várd meg mi lesz ebből a ciklusból, lesz-e pozitív teszted.

Kép

Kép
rejo

Girland, köszi! Andor utca? Háát az tőlem jó messze van. :) 47-es jár arra felé, ugye? Nem tudom a dokim milyen kódot írt be, de az már kiderült, hogy nem ismeretlen fogalom számára a PCO. :D
Biztos, ami biztos majd rákérdezek a kódra.
Szerintem, ha lesz egy + teszted, és probléma adódna, nyugodtan menj el sztk rendelésre felíratni progit. XI. kerületben van a szent Imre, ha a nőgyógyász nem értené a dolgot, bróbáld meg elkapni Tűűt, talán tud tenni valamit az érdekedben.
A másik ötletem a Kútvölgyi, ami szintén nincs messze, a János kórház mellet van, XII. ker. Elég jó a híre a szülészet-nőgyógyászat részlegnek. Állítólag rossz orvost ott nem lehet kifogni. De az is lehet, hogy a metformin hatására a progi szinted is javult, vagy helyre állt. 2 hét múlva úgyis kiderül!
Most hirtelen ezek jutottak eszembe, de a tapasztaltak, majd tutibb tanácsokat adnak! :)

Rejo, nagyon nagyon szép a fa is, de ezek a hímzett díszek!!! Eláll a lélegzetem!
mamint

Köszönöm a tanácsokat!
Akkor megvárom szerintem, hogy + lesz-e a teszt, addig meg csak kibírom vhogy.. :?

Mamint, a PCO kódja E2820, az alábbi linken minden ezzel kapcs. hasznos infó össze van foglalva:

http://www.pcos.hu/eum_38_2006.html

az Andor utca a 47-es villamos vonalán van, jól tudod, bár most a metró építés miatt sajnos egy szakaszon vill. pótló buszra kell átszállni..
girland

Rejo! Írtam neked privit, de nem biztos, hogy célba ért, megkaptad?
lyutka

Sziasztok !

Ginuska, remélem minden rendben lesz veletek, nagyon drukkolok.
Elvileg egy kis barnázás még nem gond, nagyon sokaknál előfordul.
Jó, hogy elkezdted a progipótlást !!!

Rejo, csinos kis fátok van, a hímzett díszek pedig lenyűgöznek.. Nagyon ügyes vagy !!!!

Rambóka, a mézeskalácsod egyszerűen fantasztikusan néz ki, hogy a fenében van neked ennyi energiád pici baba mellett ? (ezt vedd nagy-nagy elismerésnek :wink: )
A gyümölcskenyér is guszta, remélem ez már a második sütésből való adag :lol:
A kisherceg pedig tündéri...
Pajzsmirigyemet kb. 4 hónapja nézték, akkor minden OK volt.

No és most megosztom a nagy örömömet veletek.
Ma voltam a Kaáliban UH-n. 10. nap, a jobb oldalon van egy 18-19 mm-es tüszőm, a nyh pedig 9-es és a drága dokim szerint nagyon szép a rétegződése, pár napon belül várható a tüszőrepi :lol: :lol:
El sem hiszem, majdnem biztosra vettem, hogy a múltkori Norculutos malőr után tuti nem lesz pé. és VAN !!! Juhhhé..
Holnaptól csinálom az LH teszteket és majd meglátjuk az eredményt. :P
mniki

niki, ezer gratula, és húzzatok bele :lol:

girland, csakhogy megnyugtassalak: nkem progi szinten iszonyat alacsony volt mindig is, nem mensiztem a fogigátló abbahagyása után ( tavaly októberben hagytam abba) spontán csak kétszer. utoljára júniusban vot mensim magától, vagyis vmi barnázásféle. aztán novemberben duphastontól mensi,aztán baba :) és a laborértékemen az állt progi több,mint 40. úgyhogy nyugiiiiiii!!!!!

na, eszek egy kis husilevest, aztán megkeresem a kapcsolatvezetéket a gép és a fényképező között. kaptok képet. fincsi tortáról is:)
dimet

Kép [/img]
dimet

ez a túróorta....nyami. jó volt :lol:
dimet

dimet

Kép [/img]
dimet

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?