Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, ma pakolunk haza, így már valószínű nem jövök egy darabig, de ha tudok majd azért benézek a nővérem gépről.

Beze: Igen, anyukám Szedresben lakik. Szekszárdon ti merre laktak?

Brid: Mennek a drukkok mára!!! Vigyázz magadra!!! Nagyon nehéz volt ezt a döntést meghozni, hogy maradni vagy haza költözni. De már most rendeződni látszik a dolgaink. Páromat úgy néz ki visszaveszik a volt munkahelyére. Nekem is úgy van kilátásba munka. Talán most jól döntöttünk.

Kitty:Drukkok mennek párodnak. Biztos nem lesz könnyű, ha ki kell menni Németbe, de sajnos igen valamit valamiért. Én biztos kiborulnék, ha páromnak kellene kimennie. Jó pihenést neked a hétvégére!!!

Dorka: Mivel már nem biztos, hogy jövők drukkolok a szerdai uh-hoz, hogy minden rendben legyen. Addig is próbálj megnyugodni és sokat pihenni és pozitívan gondolkodni.

Kriszti: Neked is mennek drukkok az uh-hoz, hogy minden rendben legyen. Vigyázz magatokra! Pihenjél amennyit csak tudsz.

Nóci: Örülök, hogy Regi hallásával minden rendben van.

Kata: Leventének jobbulást kívánok. Remélem most már túl lesztek minden fajta betegségen.

Ne hari, hogy másnak nem írok most, de mennem kell, pakolni.

Kép
tündérke25

Sziasztok!

Brid, nem tudom, mi lehet most veled, annyit gondoltam rád, mióta ébren vagyok!
Tegnap néztem a híradóban a hóvihart. Mikor lesz már ennek vége ?

Tündérke, vigyázzatok magatokra, egy kalappal a talpraálláshoz!
Azért gyere ám, ha tudsz., várunk!

Jaj, Kata. szegény Levi! Remélem mára már jobban van. Tényleg teljesen igaza van Bridnek, hogy Lilla a teljes másod, én nagyon hasonlítok anyukámra, és tök jó lenne, hogy én is így legyek a gyerekemmel :) Minden ok, csak nagyon feszül a pocakom!

Beze?Tmaria?Enis?Kriszti? Merre vagytok?

Fürti, hát akkor most nektek is összejött minden. Igaz, hogy úgy van, ha egy rossz dolog történik, akkor követi a többi is.
Apukád biztosan jó kezekben van, és nem lesz semmi baj. A férjed, meg tényleg keressen mást. Igaza van Bridnek, a pénznél az egészség többet ér!!!!

Kitty, akkor ezek szuper hírek!Meg ha tényleg ez az álma! De szuper lesz! Meg látom tudatosan készül is rá az angolozással!
Ti most már valószínűleg az udvaron tevékenykedtek!Lesz majd munka vele tuti, de ilyenkor olyan jó a levegőn, nem? Olyan szépen süt a nap!

Nóci, nem vagy egyedül a gyogyósságba ilyenko. Én akkor is hülye vagyok pl. ha felkeltenek, vagy ha fáradt vagyok!
Jaj, én is a csokit szoktam alkalmazni ha kitalálom, hogy sütök vlamit:)
Csak az a baj, hogy símán meeszem egy táblával eygültő helyemben
:?

Csajok, nekünk is szar éjszakánk volt nagyon!
Elkezdett görcsölni a hasam, de erős menstruációs görcsök,. Andrissal összebújtunk símogatott, mondta, hogy nincs semmi baj, és nem is lett. :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Sziasztok!

Dorka
Vigyázz magadra és sokat pihenj

Bridget

Mindenki izgul érted Reméljük minden simán ment Várunk az eredménnyel

Tündérke

Sajnálom hgy nem tudsz majd jönni Vigyázzatk magatokra Jo munkát mind a kettötöknek

Fürti
Már szerdán feladtam azért érdeklödtem hogy megérkezett e már
Apukád a legjobb kezekbe van Pécsen ott nagyon vigyázznak rá

Kitty
Mennek a drukkok apának

Puszi mindenkinek
kriszti0406

Sziasztok!

Végre sikerült feltennem a vonalzokat
kriszti0406

Sziasztok!

Nos összebujás ég véletlenül sem volt hisz csag még jobban bepörögtem, hogy a tegnapi fürdetésből csak annyi volt a rész, hogy hozta vitte a vízet, de már a vacsit sem hozta fel! És az hogy megetesse?? ÁÁÁÁÁÁÁÁ már vagy 2 hete nem etette meg!
DE ma reggel megetette 2x! Pedig nem neki mondtam a magamét csak hangosan gondolkodtam! És mivel nem reagált azt hittem nem halja!

Brid! Tudom, hogy nem jó 1000éves dolgokat a fejéhez vágni másoknak, de igazából erről még tán sosem szólt a fáma! Tudod néha olyan egyedül érzem magam nélküle! és ezt olyan ügyesen ki is használja!!
Topik tali?! De jó! Itt is kéne!
Ma egész nap a fejembe jársz! Nagyon gondolok ám rád!

Csajok! Topik tali??? El jutok bárhova! Bármikor kivéve 4.-e és, mert az oltási nap és 8.-a amikor megint megyünk gyógytornászhoz a Margit kórházba!

Ja és isteni fini volt tegnap az az 1 tábla csoki! Oda a diétának!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Na itten lennek 8)
Most ertem haza.Kerem mielott olvassatok uljetek le.Gyerekek 7petesejtet szivtak le vgy tuszo en mar nem tudom :oops: :shock: Mikor felkeltem es a noverke mondta 7petesejt patakogban folyt a konnyem...adott nekem papirzsebit is...aztan jott a dokim...nagy mosollyan az arcan es mar mikor meglattam megint elkezdtem sirni :oops: (oromomben :wink: ) azt mondta en vgyok a nap johire :D Kerdeztem,hogy szepek-e azt mondta olyan szepek,mint en :oops: :lol:

Madarat lehetne velem fogatni :) Utana lementem az irodaba persze meg csak most tisztitgatjak oket igy nem tudni mennyi lesz a jo minosegu mennyi fog megtermekenyulni semmit DE en tudom,hogy minden rendben lesz :!: Mar a beultirol beszeltunk ugyhogy valoszinu a doki is erzi,hogy itt mar lesz beulti sooooot azt mondta az meg eldol,hogy 3. vgy 5.nap legyen-e :!:

Meg csak halkan orulok,nem iszunk elore a medve borere de ngyon-ngyon boldog vgyok Kép

Holnap csorizek fel 10kor es tobbet tudunk meg ngyon szepen koszonom a sok ramgondolast es drukkolast!!!!Moat ngyon jol jott (es meg most is jol jon :wink: )

Noci
Tabla csokit en nem birok megenni :oops: nem vgyok egy edesszaju de tokmag,szotyi,pattogatott kuki,csipsz az johet 8)
Ezt a fejhezvagos dolgot azert mondtam csak mert ugy mondjak ha valamit megbocsajtassz nem szep dolog felhozni...en belegondolok mi lenne ha o hozna fel azt amire azt mondta boritsunk fatylat...hat marha idegesito lenne es zavarna :? de tudod en csak neked akarok jot es a segitseg vezerel mikor ilyet irok :wink: Persze en teged is megertelek(en is no vgyok 8) )

Dorka
Felolem most eshet a ho nem utazunk ugysem sehova meghat en itthon vgyok :) baaar en szeretem ahavat es mikor ott volt ideutaztam es amiota itthon vgyok itt nem is esett sot jon a tavasz :x Parom pl bese ment meloba mert akkora ho volt aszonta o meg se indul :lol: Legalabb pihent szegenykem mert meg mindig beteg :? Biztos nyulnak a szalagok azert volt gorcs :wink: Remelem mar jobban vgy :)

Kriszti
Micsoda volnalzik :shock: szeeeep :D de az elejerol torold ki azokat a link valamiket es akkor olyan lesz,mint nekunk :wink:
Minden siman ment es orulok,hogy ennyien gondoltatok ram...jolesik :)

Tunderke
Na mar pakoltok is :roll: Tesod geperol azert gyere fel neha :wink: Latod mar kezd megoldodni a helyzet :) Lesz melo kicsit osszeszeditek magatokat aztan mehettek majd megint kulon...vgy nem szeretsz te otthon lenni? :roll: En szeretem mikor egyutt a csalad mondjuk en anyuekkal lakom mindig mikor itthon vgyok :)

Tobbieknek is pusza Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Topiktaliban benne vgyok...nekem beulti utan kell 2napig fekudni ennyi 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brid!
Most nem mondok semmit csak annyit, hogy várom, hogy legyen már vagy 8 héttel késöbb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Figyu a tábla csoki eddig nálam sem nagyon volt divat csak a tibi ananászos, mert az nincs olyan nagy mint amit tegnap megettem! De szotyizni is imádok! ja és sósból sem tudok megenni egy egész csomiT!
Jaj mikor talizunk?? Én már ma is taliznék veled!!!
És amugy mondom ezt még igazából sosem vágtam a fejéhez csak érik!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Brid, nagyon örülök, nekem is könnybe lábadt a szeme a soraidat olvasva, drukkok még mindig mennek ezerrel!!!

Nóci, én is megértelek, én is ilyen vagyok, bár néha talán jobb, ha nem mondok semmit, abból ugye nincs vita. :lol: Voni nagyon szép lett, ügyes vagy!

Fürti, nagyon sajnálom, de csatlakozom Krisztához, Pécsen jó kezekben van apukád, enyémet is ott műtötték gerincsérvvel 2008. őszén. Párodnak drukk a munkakereséshez, nektek mikor kell babaügyben szurkolni?

Kati, Leventének gyógypuszik, remélem, hamar meggyógyul.

Kitty, természetesen szorítok nagyon, örülnék, ha párodnak teljesülne az álma, aztán jöhet a baba. :D

Dorka, ez normális ilyenkor, nekem is volt többször is, volt, hogy az ágyban fetrengtem, annyira fájt, de elmúlt, és Lexi itt van. Pihenj sokat, nem kellene kiíratnod magad?

Tündérke, Bátaszék fele lakunk, egy hegyoldalon.

Nekem is fáj kicsit a torkom, meg hulla vagyok, de ez csak a szokásos. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Most csak Bridget miatt ugrottam be, tavaszi takarításban vagyok.

Drága Bridget, nagyon örülök, ennél jobb hírre nem is jöhettem volna :D Ebből még hármas ikrek is lehetnek :lol: Tényleg, mennyit ültettek vissza? Kettőt- hármat?
Na, most kb úgy örülök, mintha én lennék ilyen helyzetben :lol:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Hétvége van, én ilyenkor sosem vagyok számítógép előtt, mert itthon van a nagylányom is, csak Birdget miatt jöttem..

ÚÚÚÚÚÚúúúúgy, örülök, futkosott a hideg a hátamon örömömben, ahogyan olvastam a soraidat!!!!

Örülök, halkan, de a drukkjaim erősebben mennek, mint eddig bármikor!

Mindenkinek szép hétvégét!

Sziasztok

Kép

Lilla 1994. 03. 23.
Laura 1998. 02. 26.
Emma 2008. 07. 10.
t.maria

Kép Ez olyan jo erzes,hogy csak miattam beneztetek :oops:

T.Maria
Koszonom ahogy mondod,most minnel jobban kellenek a drukkok 8)

Beze
Nem allt szandekomban megrigatni teged is :lol: Remelem fogok meg a napokban sirni :wink: (oromomben persze 8) )
Dicsertem mar a csecse vonalzid? :shock: Mar multkor is akartam nem tudom megtettem-e.Nalatok is fuj a szel? :roll:

Noci
Draga vgy de tudod nekem ma volt a punkcio,altatassal most meg doxicilint vettem be...minnya leragad a szemem....de ahogy mondod barcsak jarnank mar 8hettel elorrebb mondjuk en turelmes vgyok mert a jo munkahoz ido kell :wink:

Kitty
Csinaljatok a kertecsket? 8) Hat nekem alapbol 3mal inditanak a beultikor :roll: (A magas fsh miatt nem olyanok a minosegei mint masnak igy kevesebb esely igy tobbet tesznek be :wink: )De a 4 mar meggondolando...majd a dokit is meghallgatom :wink: Es egyenlore meg termekenyuljenek meg es osztodjanak :wink:

Tovabbi szep hetveget csajok koszonom hogy vgytok nekem!!!
Jah fel 2kor fekudtem le es fel 5kor a szelviharra keltem :roll: azutan semmit nem aludtam :x almos vgyok... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget
Nagyon örülünk a jo hireknek továbbra is ilyeneket várunk Ennyi +++++ drukk mellett csak jol sikerülhet mnden Mennek továbbra is a drukkok.köszi a tanácsot most már jo a vonalzo

Dorka
Hogy vagy ma.Én szuprül érzem magamat egész délután udvart takaritottam a gyerekekkel
kriszti0406

Brid, örömömben csillogtak a könnyeim. :wink: Köszönöm a dicséretet neked és Nócinak is.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Jajj, Bridg!Én tudtam, éreztem, hogy ez lesz a nap fénypontja!!!!! :wink:
Puszi neked!

Kriszti, hát akkor a posta sz@rakodik remélhetőleg :?

Dorka, erős mensis görcs riasztó lehetett.De ha elmúlt, akkor nincs gond :wink: Rengeteget pihenj!Már jó lenne dokihoz menni újra, nem?Már csak megnyugtatásképpen is :)

Beze :) szupi a vonalzód, kedvet kaptam én is, majd csinálok talán!

Nóci, de be vagy indulva!! :lol: mondjuk ilyen szép időben én is általában :)
Vendég

Brid, már alig vártam, hogy gép elé kerüljek!!!! Szuper akkor minden, én most még nem akarok mondani semmit, de veled vagyok, meg szerintem mindenki!!!!

Kriszti, ma nincsen semmi gond! :D Takarítgatattam, a kedvem is jó!Andris kocsit takarít!
Húzódik néha a pocakom, de azt már kezdem megszokni.
Csak azért a görcs kicsit megijesztett.

Beze, Andrissal azt beszélgettük, hogy hogyan kéne elosztani a szabikat stb. hogy biztos ne legyek baj, és ne dolgozzam végig a heteket, nehogy jöjjön egy erősebb görcs.
Még nincsen kiskönyvem sem, addig meg.... De pénteken megyek a reumatológiára, utána meg a háziorvoshoz is!Lehet rákérdezek tőle!Még nem tudom!De remélem nem lesz semmi, és így nem kell itthon maradni.

Maria, koleszos a nagylányod? Merre felé?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Fürti, köszi, marci is nagyon szép lenne rajta. :wink:

Dorka, igazad van, ha jól vagy, akkor nem szükséges. Védőnőhöz hány hetesen tervezel menni?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Holnap megjön, kicsit, vagyis nagyon el vagyok kenődve...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kriszti
Ahogy mondod...ugy erzem a szivboljovo drukkok es a sok szeretet meghozta a hatasat 8) Ngyon koszonom!Veled mi van nem meselsz? :roll:

Beze
Ti is akkor kezdtek lassan?Hisz mar 2010 van vgy meddig vartok? :roll: Csak hogy a drukkjaim lene maradjanak :shock: A konnyek nekem meg mindig a szememben vannak :lol: Na most latom te mar most is biiiztal :? Tuti megjott? :roll: nemaaa :roll: :( Kép

Dorka
Neked is kocce...ezt szeretem mikor csak magunkban tudjuk,hogy mi meg hogy nem kell azt itt gyozkodni ugyis sikerul meg en tudom...szal az ilyen felszavas drukkokat szeretem 8) Te hogy vagy?Vonalzit mikor rax? 8)

Furti
Te sem irtal magadrol :roll: Orulok,hogy te mar tudtad :wink: Barcsak en is tudtam volna...nem izgultam volna annyit :oops: Mi jot csinaltok a hetvegen?

Noci
Vegul mentetek valahova? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bocsi, de most nem tudok mindenkinek írni, csak felkukkantottam mi a helyzet!

Brid: Másik topicban meglestem a mai híreket is. Nagyon-nagyon jó hírek ezek. Ha nem is jelentkezem, már egy jó darabig, akkor is tud, hogy gondolok rád és továbbra is mennek a drukkjaim.

Többieknek is drukkolok éppen ahhoz amihez kell.

Mi tegnap már sikeresen haza költöztünk, majd jelentkezem, ha tudok. Most tesóm gépről voltam pár percig.

Kép
tündérke25

Tunderke
ne is mondd elfelejtettem ide bemasolni...na maj minnya :oops: esKép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szióka
:)

Vagyok én is, apa elment az anyjához születésnapozni :?

Beze :) és miből gondolod, hogy meg fog jönni?
Szopival hogy állsz?
Mi tegnap akcióztunk, de hát még nem jöttek meg az lh tesztek, pedig kb.félidőben vagyok.Ma is kellene, talán nagyobb kedvem lesz :?

Lányok, kérek szépen tőletek drukkokat, imákat, ki mit tud, apukámért,állitólag nagyobb a baj, mint gondolták, tovább tart a műtét is :cry:

szerencse, hogy Marcika jól van :)
Vendég

Na megjottem a hirekkel :!: Nem fogjatok elhinni de mind a 7tuszoben ugye volt mag :shock: ez mar eleve fantasztikus dolog!Annyira orulok neki :D Az egyik eretlenke volt meg teljesen...meg volt egy ami csak majdnem erett volt...szal ott van 5erett pete amibol 3 mar megtermekenyult 8) A tobbiekbol is barmi lehet azt mondta :) szerinte kedden lesz a nagy nap de majd holnap 2kor eldontik beszel a dokimmal is 8) Nana,hogy kedden lesz a nagy nap en nem varhatok 5.napig ezzel a par kis embrivel...igy is orulok,hogy vegre van valami amit vissza lehet helyezni :!: 1evet vartam ra majnem :roll:

Most annak szurkolok,hogy szepen osztodjanak es akar meg valaki be is induljon 3maskak melle :oops: Teljes extazisban vgyok...annyira orulok :D Koszonom csajok a sok sok drukkot amit toletek itt kaptam :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Furti
Lh teszteket mennyiert vetted? :roll: en most occson vettem uj lanytoil 15db/1300ft es Kép
Jaj apudnak jobbulast!!
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Drága Bridg!!! :) csupa-csupa pozitív, ami veled történik most!!!!
Ölellek!!!!!!! :lol:
Most annál jobb lesz, minél többet ültetnek vissza?

Lh teszteket a Kriszti küldte nekem, amit ő már nem használt el, e majd érdekel az olcvsó is :wink:
Vendég

Ja, Bridg, aztán még lehet, hogy fagyibaba is lesz belőlük :wink:
Vendég

Furti
Hat ugy legyen!!!Hogy meg fagyibaba is lesz!!! 8) Kimondhatatlan a boldogsagom...mi lesz ha kismami leszek? :shock: :oops:
Tesztek ugyeben majd szolj ha kell remeljuk eleg ez amit most kaptal es tobb mar nem kell.Vonalzid jo?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!!

Iestenem micsoda hirek!!

Brid! Itt ülök a gép elött apa meg ül a másik fotelban és tervezgeti a konyhát, mert most beleszerelmesedtem egyí piros fekete csempés konyhába! De most ne erről, hanem, ogy ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚúúúúúgy ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖrülök! És akkor ebből mind az 5őt kéred vissza vagy hogy lesz ez??? DE várom, már, hogy az a sok kis mindenség kerüljön bele szépen abba az ici pici pocidba, hogy jól meghizhass te is!!!
Tegnap elmentünk a tescoba jól bevásároltunk aztán megláttam a nagy babafürdető kádat és mivel a barinőméknek nincs autojuk így meg vetem neki és elvittük hozzájuk az este! Úgy hogy voltunk náluk is!

Fürti! Nagyon szurkolok édesapádnak! Jobbulást neki!

Tündérke! Mindenütt jó, de legjobb otthon!

Maria! Gyere csak olyan sűrűn amilyen sűrűn csak tudsz!

Csajok! Nekem ma olyan pontosan meg jött piri anyó amilyen pontosan akkor jött meg utoljára mikor még nem figyeltem, hogy lesz e manó vagy sem! Ma már nem vagyok nyügi! Tők jól elvagyunk apával! Már kész a holnapi hamija is mert megy fehérvárra kikapcsolásra! És jó sokáig lesz! Úgy hogy nagyon bizom abban, hogy nem lesz holnap eső, mert akkor csóri fullra elálzik!

Kép

Kép

Kép
nócika

Brid! Mi lesz ha kismami lesz?? Hát kismami leszel! És te is a föld fölött fogsz járni 2 lépéssel!!! És csak várni fogjuk a beszámolokat!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok Csajok!

Ezekre a hírekre jönni, csúcs!

Brid, eddig minden szuperul alakul, és a pozitív hozzáállás már fél siker

:wink:
Akkor kedd lesz a bűvös nap!
Addig is használd ki az időd, pihenj sokat, mert megérdemled!
Most nincs viziaerobic, meg nyelvlecke, meg hóvihar!

Beze, biztos vagy te ebben?

Nóci, örülök, hogy jobb már a kedved, és apácskával is minden ok!

Fürti, hidd el, ahogy már többen is írtuk a lányokkal apukád jó kezekben van,de ezt te is tudod!
Veled vagyunk!

Nekem a mai napom szuper, tegnap eygik barátom szülinapján voltunk. Képzeljétek el, a felesége táncoslányt rendelt neki, aztán ő is beállt a táncba. Komoly volt, rég röhögtem ennyit!
Na, nem voltunk ott sokáig!
Aztán délben Andris szüleinél voltunk kajálni, szerencsére, most meg várjjuk apukáját, mert bojlert szerelnek!Aztán megyünk anyához, meg a mamáékhoz!Szokásos vasárnapi csavargás!

Puszi nektek!!!! :D :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Dorka!
Csavizzatok! nincs is annál jobb!
És a nagyszülök tudják már hogy ott a gólya nálatok??

Kép

Kép

Kép
nócika

Andris szülei és tesójáék tudják, meg az én anyukám és öcsém. Más nem, még nem is akarjuk!
Ők nagyon boldogok mindannyian. A tesóm meglepődött, kb úgy viselkedett 23 évesen, mint egy 10 éves, de aranyos volt!
:D :D :D

Anya, már szabit vett ki november első hetére! Na, olyan jót nevettem rajta!

Andtis szülei meg már azzal vannak elfoglalva, hogy milyen színű lesz a fal, meg a függöny.
De mondtam mindenkinek, hogy még azért ennyire ne tervezzünk előre :D
Főztél ma?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Dorka, Fürti, tuti, már barnázok, holnapra megjön. Szopi egy van még, jövő csütörtökön abbahagyjuk, mert úgy látom, Lexi se igényli már.
Apukádnak nagyon-nagyon drukkolok, bízom benne, hogy minden rendben lesz!!!

Brid, nagyon örülök, jaj, de jó, kedden már kismama leszel, hurrá!!!! :D :D :D

Dorka, gyorsan elmegy ám az idő, majd meglátod. :wink: Tudom, hihetetlennek hangzik, de így van.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Brid, nem is tudom, élesben talán karácsony óta próbálkozunk, de szeptember óta már nem védekezünk.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Bridget
ezek nagyszerű hírek, mondtam én, hogy hármasikrek lesznek :lol:
Api mit szólt?

Nóci
örülök, hogy rendeződtek apával a dolgok. :wink:

Beze
drukkolok. Szopizik még Lexi, vagy már elválasztottad? Ha jól emlékszem ettől függ a baba, nem? :oops:

Dorka
jó csavargást! Ezek szerint a nagyszülők már nagyon várják az unokát :lol:

Fürti
drukk, hogy ne jöjjön piri anyó!

Én ma de. véradáson voltam, aztán mamánál ebédeltünk, ma van a szülinapja. Mi voltunk, bátyám, meg keresztanyuék (ők messze laknak, nem sűrűn tudnak hazajárni). Volt husileves, birkapöri, rántott hús, sült kakas, négyféle süti. Szóval olyan szokásos mama féle menü :lol:
Vendég

Kitty, nagymamádnak boldog születésnapot!

Lexit jövő pénteken választom el, már csak egyszer szopizik. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze
köszi mamám nevében is :wink:
Ez a dátum hogy jött? Akkor nem lesz akkora csapás neki, ha már amúgy is csak egyszer szopizott.
Remélem, hogy csak ezen múlt, hogy eddig nem jött a kistesó :wink:
Vendég

Bri,
most olvastam, hogy mi van veletek.
Ez nagyon szuper!!!!

Nagyon- nagyon drukkolok!

majd azért tájékoztass légyszi minket is.
Én a héten ovigyakorlaton leszek így lehet csak délután tudok majd olvasni és válaszolni.
Annyira boldog vagyok, hogy ilyen jó híreket olvashattam. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kitty, azért erre gondoltam, mert akkor lesz 2 hete, hogy reggel tápit kap, és ennyi idő alatt kiderül, hogy bírja-e, nem kell másikat keresnünk.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kepzeljetek ehhez a sok pozitivumhoz meg jon az is,hogy delu utan kapok egy sms-t paromtol jon es azt irja: "jo reggelt" szemeim igy :shock: szam megy igy maradt :o :lol: :lol: :lol: mindig irunk egymasnak vgy japanul vgy angolul good morning,ohayo vgy good night stb de magyarul????Meg beszelni sem tud csak 15szot kb...ilyeneket,hogy parkolo(ezt most tanulta :lol: )bimbi,nuni,nem,igen,bunko,szempilla,cicakaki,bufi,bufe :lol: :lol: :lol: Szal meglepett ezzel a kedves reggeli uzivel :P :oops: :wink:

Noci
Hat azert nem ugy megy az,hogy csak benyomnak nekem mind az 5ot :lol: ez sokmindentol fugg...milyen minoseguek mennyire osztodtak hanyan vannak mennyi az eselyuk a fagyasztas utani tulelesre...szal sook majd az okosok megbeszelik (biologus meg a dokim) En 3-mal megelegszem az a minimum amugy is...eleg lesz az ugy erzem :wink: tobbi meg mehet fagyiba...ez a terv 8) Micsoda almok piros fekete?Gyozikenek is olyan van :lol: Na latom akkor csak kiruccantatok 8) Hanyadik napra jott meg? :idea: Remeljuk nem fog esni :wink: Jo messze megy apacska :roll:

Azt a kerdes ugy erettem en mar mostis lebegek a boldogsagtol :lol: elsem tudom kepzelni ennel boldogabbank is lehet lenni :oops: :)

Dorka
Muszaj jo hireket hozni :wink: Es a kis dragak ngyon belehuztak annyira erosek es elni akarnak,hogy most minden klappol :wink: Piheni majd beulti utan fogok 2nap fekves....holnap meg nem 8) vizierobik nuku foleg a viz...ezert voltam egyet wellnessezni is apacskaval :wink: nincs joga meg semmi...hovihar meg lehetne mert ha en a lakasban vgyok vgy nem utazunk essen en szeretem 8) :lol:

Latom neked is jol telt a napod :lol: dokihoz mikor mesz megint? :idea: Anyud mar szabit vett ki de ari :lol: :lol: :lol:

Beze
Hat remelhetoleg igen :D 3mas ikrek kismamija :D Szopi elhagyasa nem is olyan rossz otlet...menni fog? :?: Nem feladni am a kisteso projektet 8) lh tesztezel...vgy mar kerdeztem :oops:

Kitty
Ne is mond...ez a harmas dolog nem egyszeru...a punkcio elott az oltozoben eloszor az 1-es szekrenybe akartam pakolni.(hogy en leszek az elso alapon :wink: )Aztan meg sem hanem a 3-mast valasztottam,hogy majd harmaskak lesznek :lol: ugyhogy en csak amulok es bamulok... :shock: Api nem ertette,hogy lett 6tuszobol 7pete :lol: :lol: :lol: Most meg azon izgul hogy most 3 vgy 5 lesz e beultetve...nem ert o hozza pedig a doki elmondta mar mulkor neki :roll: Feeeerfiii :lol:

Jaj te kis verado :D A topik hose 8) Jaaaj ez a sok jo kaja :? Mamadnak meg happy b-day!!!! :lol:

Hajnoca
Oda nem akarom irni...nem ir senki es alig erdekel mar valakit mi van a masikkal :roll: Nem akarok oda irni ilyen jo hireket aztan szo nelkul tovabblepnek :roll: De majd szolok...kedden beulti es akkor msn-en masnem elkapsz vgy skype-on :wink: Es koszonoooom :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Beze sajnálom pirianyot! De majd a kövi hónap!!
Amúgy melyik tápit kapja Lexi??

Kitty! Nagymamidnak nagyon boldogságos születésnapot!!
Ezám a menű!! És ezt végig is lehet azaz birni lehet, hogy mindet végig egyél?? Süti! Igaz korán van még, de olyan nagyi süti bármikor jöhetne!!! Birka pörit is már vagy ezer meg egy éve nem ettem! Nagyikád maga vágta az állatokat???

Brid! Hát nálunk a konyhabutor marad az eredeti barna azt nem akarjuk lecserélni pirosra csak a csmpét akarom fekete pirosra! Pedig ez most eszembe se jutott, hogy Győzikének is ilyen van! De most, hogy mondod??? Meg tudod a járolpot sem árt felszedni! Az előző lakó tete még le és olyan szép bugyi rózsaszin mint a házunk!!! Cigusok laktak itt! DE ez nem számit! Én most úgy, de úgy beleszerelmesedtem valami sazép fényes járolapba! DE sajna ezek egyenlőre mind csak álom marad! Van sajna hova rakjuk a lóvét addig! DE már csak 2,5 év!! Útána óriási változás következik be az életünkbe!!!
Amúgy gondoltam én, hogy nem csak úgy bum bele lóri módjára vissza rakják a kis pöttyöket! DE azért megnéznélek mint nádszál kisasszony hatalmas 5-ös bébikkel a pocidban!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És amúgy csúcs pontosan 28 napra jött meg! Az előző hónapban több mint egy hetet késett! Már komolyan beparáztam a múltkor! Szeretnék már újra pocaklakót, de még nem most! Most minden energiám Regié! DE ha jönne akor had jöjjön!!! Nem tennék ellene semmit, ha már úton van a nagy világ felé!!

KInek hogy telt a 7vége?? Nekünk igazából csak lazulásvolt! Tegnap még annyira se dugtam ki az orrom, hogy kivigyem a szemetet! Apának a kezébe nyomtam aztán kivitte!

Zsu! Milyen volt anyudéknál??

Enis! Mi ujsi veled?? Gyere már!!! Hiányzol nekünk!

Fürti! Hogy van apukád??? Tudod csak pozitivan! Mert muszáj!!

Kép

Kép

Kép
nócika

En varom mar,hogy legyen mar fel 2 Kép Minnya megyek el itthonrol szemeszetre aztan shoppingolni Kép Aztan anyuhoz babazni es este jovunk haza 8)

Noci
Hat ne is mond...amugy epp tegnap olvastam egy lanyrol akinek a baba 10honapos koraban megtortent a csoda megint :wink: 2.menzibol pedig 46naposak voltak a ciklusai :D Szal nem lehetetlen de ezt a cukor dolgot nem akarod ellenoriztetni elotte,hogy ne legyen megint baj :roll:

Hajos epp tegnap mondott egy okos dolgot...szidjak az emberek a ciganyokat igy meg ugy de a teveben mit hallasz...a BKV sikkasztas,a parlamentben ez az uj broker sikkasztas es meg sorolhatnam....szal,hogy ok a nagy tolvajok...nem azok es milyen igaza van :roll:

En szombaton punkcion voltam vasarnap meg lurdy-ba mentunk visszavaltottam a kardiganom...azaz levasaroltam vegre 3tok jo felso lett belole 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Brid, nem lh-zok, olyan görcseim vannak repedéskor, hogy felér egy baromi erős mensis görccsel. :oops: Megjött, és alig fáj a hasam. :shock:
Szerintem menni fog az elhagyás, aztán majd meglátjuk.
Érezd jól magad, este várunk. :D

Nóci, mildibé banános, kicsit műtej íze van, de nem rossz. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok Csajok!

Újra meló :(

Beze, eljön az idő! Ti mondtátok nekem, hogy nehogy rágörcsöljek, és én hallgattam rátok!

Kitty, boldog szülinapot a mamádnak :D
Véradáson voltál? De ügyes vagy! Én is úgy elmennék, de nagyon félek a tűtől. De te nagyon ügyes vagy, meg persze hős is! :D
Kerttel hogy álltok?

Brid, nahát ez tényleg szuper meglepetés volt apácskától? Ő is ilyen boldog? Mit szólt, mikor elmesélned neki a kis hőseidet? Azt még nem is mesélted!
Holnap gondolunk rád!
Én szerdán megyek dokihoz, az 5 hét 3 nap lesz, remélem már normálisan látszódni fog a petezsák. Emiatt egy picit izgulok, meg azért, hogy egyátalán mit mond.
Néha görcsöl a hasam, aminek nem örülök annyira!
De amúgy nincs rosszkedvem, teljesen jól érzem magam, boldog vagyok, Andris is az, és szeretek nagyon aludni /soha nem szerettem ennyire/ :wink:

Nóci, lazulni is kell ám, az sosem árthat!
Hogy álltok a játszótér prijekttel?
Barátnő?
Tesó barátnő?

Puszi mindenkinek

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Brid! Igen! Ezek ám a nagy tolvajok!! DE ez már nem is politika! De ha jobban meg nézzük akkor csak Ők vannak igazán napi renden! Szerintem itt Mo-n van ettől durvább is! MIndet elő lehetne venni! Ugyan nekem ne mondja senki, hogy hipp hopp kis cégől csak úgy nagy lesz és hipp hopp jönnek maguktól a milliok! ha ilyen egyszerű lenne nem itt tartana ez az ország!!
Meg hogy tehetik egy lapra az olyan családot hogy a rendőrségre telefonál, mert már eltűzelte a butort és már a küszöböt is elrágták?? Utána meg mutatják, hogy kinek hány millcsi a jővedelme havonta??? Ez gusztustalan! Gyurcsány meg a többi szépség! Kapják be az összeset mindet amire gondolok!
Nézd nem azt mondom, hogy lehetetlen, hogy valakinek hipp hopp össze jöjjön a kistesó, de én még most nem szeretném! Bár lehet mikor majd megint rajta vagyunk akkor majd megint sokat kell rá várnunk! De majd meglátjuk!
És milyen felsőket vettél?? Kép nincs???
Ja a cukorra vissza térve itthon szoktam nézni magamnak, mert vettünk a terhesség alatt az inzulin miatt muszáj volt! Szokott magas lenni, de nem gázos!!

Beze! Én is vettem már ilyen banánost, de milupát a tescoban! Meg az mondjuk tejpép! És abból például nem tudtam eleget adni neki!
Sajnálom pirit!

Csajok! Nekem úgye tegnap megjött és olyan szinten meg van mint még tán sose! na jó egyszer volt, hogy úgy meg volt, hogy mikor feláltam a wc-ről mintha dézsából öntötték volna! Mondjuk akkor be is vittek anyuék az ügyeletes nőgyogyászatra és kaptam vérzés csillapitot a méhembe! Basszus az jobban fájt mint a szülés! De most nagyon meg van! Ez vajon most normális?? ma már reggel 8-tól idáig a 4 betétem! És éjszaka is kellet cserélnem pedig olyan még sosem volt nálam!!! :oops: :shock: :roll:

Főztök ma valamit??? Kéne valami jó tipp nem mára csak úgy de valami főzelék mondom mi ne legyen: kelkáposzta sóska zöldborsó bab és zöld bab! Létezik még főzelék fajta??? Lehet csinálok ma egy kis szilvás gombocot! Van a fagyiba! Ja és voltunk egy sétával egybekötött vetőmagboltba vettem földet palántázni meg palánta tartot és vettem fekete paradicsom magot!

Kép

Kép

Kép
nócika

Dorka! Nálunk most jelen pillanatban az is lazulás, ha anyu vigyáz a manóra és elmegyünk ketten tescozni! Bár ritka már nem azért mert anyura nem lehet hagyni Regit hanem azért, mert azt szeretem, ha szemem elött van! Így nem aggodok!
Szegénykém ujra dodo! És szerdán hányra mész a dokihoz??
Most gyüjtjük a kódókat ezerrel! Még nem tom mennyi van, de én is vettem delicátot csak azért hogy legyen kódunk! Tehát az tuti, hogy egy kód már van!
Tesóm remélhetlőleg a leendő barinőjének most fogok írni! Remélem meg adja a számát!

Kép

Kép

Kép
nócika

Ja és csütörtökön, remélem már nem jön közbe semmi és megkapja Regi az uccsó szurkát! Már vagy a 7 hete, hogy huzodik! Elegem van!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci, nekem is volt már olyan, hogy nagyonm erősen vérzetem, de ltalában pár óra, inkább fél nap után elmúlt.
Szerintem ha nem múlik, lehet célszerűbb lenne megkérdezni egy dokit.

Elhiszem, hogy a tesco is kikapcsolódás nektek, és megértem, hogy akkor érzed jól magad ha veled van!

Főzelék: tök, vagy én szoktam mexikói zöldségkeverékből csinálni főzeléket, ugyanúgy, mint a borsót, és az fincsi. Ja, és krumpli főzelék!

Most hogyan csinálod pontosan a tesód projktet? Ő miről tud?A ány mit tud?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?