Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu :D
hol tartasz a ciklusodban?

Magdolnam
nem irigyellek az érzékeny bőröd miatt :( ...de talán többet megtudtok az okokról ha tényleg lesz majd szövettan...
holka

Holka: Pénteken nem kéne megjönnie.

Kép
csucsu05

olyan rossz mikor mindig megjegyzik, hogy mennyire száraz a bőröm. Pedig ha tudnák, hogy fürdetőkrémmel fürdök, gyógyszertári krémmel kenem magam, meg napközben niveával. és semmi eredmény. Kiskoromban emiatt lettem visszahúzódó. Egyébként ne ronda látványt képzeljetek el, annyira nem vészes.... de azért nagyon kellemetlen dolog
magdolnam

És,hogy érzed magad? Szurkálás?
holka

Holka: van most írtam egy másik topicba. 2-3napja van egy mensi szerű görcsös érzésem. Puffadás is van. Meglátjuk mi lesz.

Kép
csucsu05

Magdolnam
te mondtad ugye, hogy a BABE nem használt neked?
holka

igen
magdolnam

Csucsu :D
Helyes!! :D Natinak elég jól bejött a puffadás érzés!! DRUKK!!!
holka

Holka: Natinak is az volt? Nekem olyan mintha babot ettem volna.

Kép
csucsu05

Csucsu, mi van a ház dologgal és anyós pajtival?
magdolnam

Én úgy emlékszem Nati már nagyon hamar panaszkodott erős puffadásra!!! :D
holka

Magdolnám. A ház lassan kész lesz 2hét:) Anyós ugyanolyan. Nem változott. Az unokáját még most sem keresi pedig ünnep van. a másik durva dolog: vettek együres telket. Mert anyós akar palántázni meg kertészkedni. És hol??? Majdnem velünk szemben az új háznál. Nem tudják, hogy mi oda költözünk de mi tudjukmost vettél meg. szerintetek van ilyen?? Hihetetlen:(

Kép
csucsu05

huh :shock: biztos vagy te abban, hogy nem tudják?
magdolnam

Hát nem tudom. De azért ez durva.........................

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Segítsetek, ti okosabbak, tapasztaltabbak vagytok! Ma este rámjött egy görcsös-szurkálós fájdalom! Az a helyzet,hogy nem tudtam eldönteni,hogy a méhem környékén érzem, vagy a belekben. Most már egy kicsit jobb, de még nem az igazi. Annyira fájt, szurkált, hogy az a gondolat is átvillant az agyamon, hogy ha esetleg van babóca a pocimban, akkor most fog elmenni! Nem tudom mi ez és eléggé meg vagyok ijedve! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
anda81

Nada: lehet ez a terhes tünet. nekem is úgy szúr hogy csak nA.

Kép
csucsu05

Anda
Feküdj le pihenni,mást nem tehetsz. Hátha a babád ágyazódik be éppen!!
holka

Csucsu, Holka:
Remélem igazatok van! Nagyon félek!

Kép
anda81

anda: ne félj. Pihenj le és várj.Énis azt teszem. Puszi jó éjt én is megyek pihenni.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nagyjából sikerült visszaolvasni…

Muffin: nem is tudom mit mondjak, annyira lesújtott ez a hír. Nagyon szorítok nektek kedden! Reméljük a kisebbik rossz következik be! Nagyon sok erőt nektek!

Ercsi: sajnálom a pirit! :( Majd ha urad itthon lesz nagyobb eséllyel indultok!

Mágnes: mizu? Teszt? Nagyon helyes a kislányod. És nagyon szépen fejlődik!

Márti: jobbulást a fiúknak!

Csucsu: nagyon babás a tüneted ;) Drukkk!!! De durva, hogy anyósod az orrod előtt fog kertészkedni. Lehet tudja, hogy ott vettetek házat.

Anda: neked is drukk továbbra is! Nyugi nem fog elmenni a baba! Csak helyezkedik a kis kuckóban!

Magdolnam: nekünk nincs ilyen párologtatónk, de tervezem, hogy veszek, mert nálunk nagyon száraz a levegő. Szerintem hasznos készülék. Sógornőmnek kruppos a fia és sokat használ nekik ez a ketyere.
A hát-derékfájás szülés után szűnik meg. Nekem is nagyon sokat fájt. Én vettem derékpárnát és azzal jó volt. Én elevitet szedtem a 12. hétig. És 3080 g lett Kende, de egyik rokonom végig szedte és alig 3 kg lett a babája.

Holka: Kende is 3080 g született. :)

Bocsi, ha valaki kimaradt. De elég késő van már, és a múlt éjszakánk pocsék volt. :(
Jó éjt csajok!

Kép Kép
kisvirág_30

Jó reggelt!

Lányok, valaki segítsen! Éjszaka tök erős mensis ézrésem volt, fel kellett kelnem, nem e megjött. De nem. Bevettem egy magne b6-ot és hasra feküdtem. De most valami izomláz féleség van a pocakomban. Annyira megijedtem, még párom is felébredt.
Nem tudom eldönteni görcs volt e vagy csak mensis érzés. Tudjátok éjszaka minden fájdalom erősebbnek tűnik.

Csucsu
Ez durva, hogy pont ott vettek telket.
Puffadás: Én a várt mensi előtt mint a lufi olyan kerek voltam. És főleg reggelre jött, utána este is. Nekem ez tűnt fel, hogy miért pont reggelre? Máskor ha eszek valamit ami puffaszt, akkor általában estére puffadtam fel.

Kép
Kép
nati80

jó reggelt!

nati! ne aggódj, ezek szerintem a terhesség miatt vannak, én úgy emlékszem a 6-7 hétig mindig éreztem valami szúrkát meg fájdalmat, én is mindig megilyedtem.

Anda!
ne félj, semmi gond, lehet baba a dologban, és drukk hogy az legyen. nekem olyan fájdalmaim voltam a 224-6.nap körül a csajok emlékeznek, hogy 2 este algopirint kellett bevennem. nekem nagyon felfázásos tüneteim voltak!!!
és igen én is fel voltam puffadva.
és sajnos mostanában is, ma is alig aludtam.

Kép
andyfekete

22-26.nap akart lenni, bocs.

Kép
andyfekete

Andy

Mi este összebújtunk és azt olvastam valahol, hogy az együttlét kiválthat a méhemben fájdalmat, mert megtelik vérrel és ez tök normális, de éjjel eléggé fájt a hasam. Nem szurka volt, inkább egy folyamatos görcsféle. De hogy erős vagy normál görcs azt nem tudom. Foggalmam sincs hogyan különböztessem meg.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Na engem is utolért megint a torokfájás :evil:
Hiába szedem a vitaminokat :evil: :evil: :evil: Igaz egyelőre elég enyhe....

De jó nektek, már azon agyaltok, hogy miért van a pocoszurka, meg hasonlók... :wink: :lol:

Én ugy érzem, hamarosan beköszönt a rusnyája :twisted: .Görcsöl a pocim és futkos a hideg a derekam körűl, ami nyilvánvaló jele a pirinek+ meg ragyázik az arcom... :evil:

Muffin:
ki nem mész a fejemből!!! Szoritok nagyon nektek!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nati:

nekem is voltak ilyen görcseim keksz után, amikor babás voltam..De ne aggódj, nem lesz baj!!! :wink: Jól beágyazta magát a kistökös :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Aki szereti, annak sok locsolót, aki nem, annak keveset!

Nálam a görcs-szurka maradt, csak nem olyan intenzíven, mint tegnap. Tegnap este én tényleg nagyon megijedtem! Nem vagyok egy pánikolós, nyámnyila fajta :oops: de én ilyet még tényleg nem éreztem. Egyéb iránt még mindíg nem tudom eldönteni, hogy a méhem, vagy a beleim görcsölnek-szurkálnak! :shock: :shock: Remélem semmi komolyabb dolog! Még három nap és kiderül! :?

Kép
anda81

Márti
Azt hiszem most hancúrtilalom lesz amíg a doki nem lát. Nem vagyok nyugodt az ilyen erősebb fájdalmak miatt. Tudom minden rendben van a babánkkal, jól beágyazódott, szépen fejlődik, csak kicsi a hely és a méhem növekedését érzem ennyire. lehet ketten vannak és azért nyúlik jobban.

Kép
Kép
nati80

Anda
Én a várt mensi előtt mensisen görcsölgettem és nem is gyengén. Szerintem baba van benn.

Kép
Kép
nati80

Nati:
ÚGY LEGYEN! Remélem én is,hogy babó a görcsök-szurkák okozója! :?

Kép
anda81

jó reggelt. ANda, ma vana nagy nap nem? Teszt????????????
magdolnam

Jó reggelt csajok! Na az eső miatt sajnos nem tudunk menni az állatkertbe. pedig jó lett volna eltünni. Igaz mi nem nyitunk ajtót senkinek. Nem kívánom a locsolkodást. Párom meglocsolt.Az elégis.
Nekem reggel a kávét után amit félig tudtam meginni olyan hányingerem volt, hogy csak na.
És reggel kiváncsiságból csináltam egy LH tesztet amolyan jóstesztként.
Tudom nem mérvadó de volt itthon. Ami erős két csíkos. Persze ez nem azonos a HCG teszttel de olyan jó álmodozni. Szerdán azért egy HCG is elhasználok.

Kép
csucsu05

nekem is fájt lefekvéskor a pocak és tiszta frászban voltam. Mondom apának:léééééééci menj le magneb6ért. Huh ha láttátok volna az arckifejezését.... már félig aludt. De lement, azért odamorogta, hogy azért mert terhes vagyok :lol: jaj olyan édes volt! Erre milyen baromságot álmodtam :?: Hogy Pötyi nem tőle van, hanem az almalének a sürítményétől. Ugyanis felfedeztem, hogy az is kivált teherbeesési reakciót, egy pici sörrel vagyítve.
Tegnap Liza iszonyat sokat mocorgot és hatalmasakat rúgott, már felér a gyomromig :shock: A dokim azt mondja hogy a babák a hidegre, hidegfrontra érzékenyek és ekkortájt több szülés is előbb beindul. Lehet ezt éreztük
magdolnam

JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ, tudtam ám!!!! Gratula :lol: :lol: :lol: :lol: újabb kismami! Jó ez a tavaszdolog!
magdolnam

Csucsu!

dehogy nem mérvadó a jósteszt!Főleg, ha erős kétcsikos!!!
Meglátod szerdán a hcg-is kétcsikos lesz!!!!
De jó lett volna, ha nekem is összejön ebben a hó.-ban, akkor egyszerre babásodtunk volna...
De nekem nincs ilyen szerencsém :cry:
Én is csináltam ma reggel egy jóstesztet, de az enyém full negativ lett :cry:

Magdolnám, ki kell probáljam a receptedet teherbeesésre :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Magdolnam:
Még nem tesztelek, majd csak 27-én ha addig nem jön meg! Addig legalább reménykedhetek, hogy van valaki a pocakomban! :D

Kép
anda81

Márti, nem vállalok felelősséget érte :lol: :lol: :lol:
magdolnam

:lol: :lol: :lol: . jolvan Magdolnám, válalom én :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

nem fog, ezen ne izgulj Anda.

Kipróbáltam egy új teát és isteni fini!!! Twinings a neve, rohadt drága (660-900ft)de jó. Én világ életemben teát ittam korábban. Kb úgy 22 éves koromig mást nem is ittam. Néha gyümlé. Na ezt megelégelte a gyomrom és úgy védekezett, hogy erőteljes hányingert váltott ki belőlem. Főként pickwicket és liptont ittam. Mivel a teáról nem tudtam lemondani, így kénytelen voltam valami igazi gyümölcsös teát venni. Így álltam át a Milfordra. Ami elég jól be is vált. A terhességem alatt viszont teljesen megundorodtam tőle és már hiányzott a tea. És megtaláltam ezt a finomságot, ami nem hozza ki a hányingerem. Zóldtea+alma izesítésű. :P
magdolnam

Csucsu! Neked meg ez lesz szerdán!!!!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hajrá, Anda és Csucsu!!!!
Drukk hegyek mennek!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

ma ki mit fog csinálni?
magdolnam

A zöld teának nincs méregtelenitő hatása? Én azt olvastam :roll:

Persze ezt nem azért irtam, hogy ne használd, csak kiváncsiságból...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Én szobafogságban vagyok a gyerkőcök miatt. :roll: :roll: Csupa náthások Vak két kiskutyusom itthon, egyfolytába ugatnak... :wink: :lol: Még locsolni sem tudnak menni...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mostanában olyan szórakozott vagyok, azt sem tudom hol az eszem. Annyi baromságot csinálok, hogy már sok. Egyfolytában mintha be lennék rugva. Most is olyan érzésem van... pedig egy korty alkoholt sem ittam :roll: Szédülök meg mindjárt elalszom érzésem van meg olyan gyenge vagyok,.Vajon ez tavaszi fáradtság???

Kép
Kép
Kép
f.marti

de van. De nem literszámra iszom, hanem egy pohárral (3dl) szerintem attól semmi bajom nem lesz. Vagy tévednék?
Bizti tavaszi fáradt vagy :D
magdolnam

A fiuk széttőrték a tojásokat, amiket festettem... :roll:
Most mit adok a locsolóknak...
Kapnak nyerstolyást.... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Magdolnám: aranyos álmod volt, hogy az almalétől lett a pötty:)
Liza lesz a kicsi?Az milyen névnek a becézése? Elizabett??

Márti: Sok embert becsap az LH teszt. Alát pozítív akár negatív. Azért mert nem lett pozitiv még lehetsz babás. Nem feladni ám:)
Köszönöm a zebrás tesztet amit felraktál nekem. Remélem ilyen lesz mindkettőnknek mostanság:)

Kép
csucsu05

Tegnap olyan édik voltak amikor keresték a házban eldugott tolyásokat...Micsoda öröm volt nekik mikor megtaláltak egy újabb, meg újabb tolyást :lol: :lol: :lol:
Szedtem füvet mert mondták, hogy kell a nyuszikának fű, ha megéhezik.Betettük egy kis tálba és a nappaliba tettük egy kis asztalkára..bel vágtam egy murkot is..Aztán reggelre eltűntek a murkok és a fű nagy része... :wink: :lol:helyette hálából a nyuszi otthagyott pár tolyást :lol: Micsoda öröm volt!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

majd megmagyarázod, hogy miért kaptak nyers tojást. Nekem még van itthon festékem. Küldjek?

Csucsu, igen Liza lesz. Ez egy teljesen különálló név, mint a Magdolna. Egyébként meg az Elizabettből származik. Nekem nagyon tetszik ez a név, olyan kislányos (Lizi, Liza)
magdolnam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?