Új privát üzeneted érkezett!

tényleg? Mi a helyzet?
magdolnam

Nati:

Nem tudom hogy állok! Csütörtökön, életemben először barnázgattam, folyamatosan olyan érzésem van, hogy pillanatokon belül meg fog jönni. (Napjában többször rohangálok ki a WC-re,hogy megnézzem nem történt-e "baleset") Cickók tegnap nagyot nőttek, néha szurkál, fájdogál, de nem úgy mint eddig. :? Talán csütörtökön kiderül hogy mi újság! :D :D :D Remélem jó hírekkel jöhetek! :D :lol:

A jóslat:
Viri egy másik topicban február végén megjósolta,hogy hány nap múlva fogok pozitívat tesztelni. A gond az, hogy idő közben rájöttem,hogy lehet még nem mutatná ki a teszt, bár ki tudja... Szorítsatok! :!: :!: :D :D

Kép
anda81

Anda
Kb mikor volt ovud? ha 3 nap van hátra a ciklusod végéig akkor már kimutatja. Szerintem ha van otthon teszted, holnap reggel nyugodtan lődd el. Én a várható piri előtt 6 nappal teszteltem egy igen-igen halvány, de +-at

Kép
Kép
nati80

én szó szerint a ciciket lufiknak éreztem. Az én estemet kb a 40,43-oldaltól találod, hogy miket éreztem. Nov 19-én lett volna a miki ideje. Ha érdekel olvasd vissza
magdolnam

Nati:
Ovu Kb. 14-15-én volt! Egyetlen egy db tesztem van,azt még nem szeretném ellőni.

Magdoltam:
Köszi, mindjárt megnézem! :D

Kép
anda81

Magdolnam:
Elolvastam! A fáradékonyságot leszámítva dettó! :D

Kép
anda81

na... hát akkor :lol: +++++++drukkolok ám!
magdolnam

Anda
Akkor ha 15-tel számolunk holnap leszel a 10. dpon. Milyen teszted van otthon? Mi a neve?
Nekem a 9. dpon kimutatta a nem túl érzékeny corax teszt.

Tüneteid olyanok mint nekem voltak. Fáradtság egy kicsit később jött.

Kép
Kép
nati80

Nati:
DM-es Clearblue

Kép
anda81

énis azzal teszteltem! :lol: Az szerencsés! Viri is meg Nati is!!!!
magdolnam

de szerintem várd még ki azt a 2-3napot. Annál nagyobb lesz az öröm.
magdolnam

Magdolnam:
Én is így gondolom! Sajnos elég érzékeny típus vagyok. Addig legalább nyugtathatom magamat, hogy még nincs minden veszve. Izgulok, de várok türelmesen! Aztán remélem jövő héten jó hírekkel jöhetek! :wink:

Kép
anda81

:wink: biztos, hogy azzal fogsz jönni. Most megint felszabadultak bennem a boldogsághormonok. Sütit ettem én... korán reggel :shock: jaj olyan mehetnékem van.
magdolnam

Jajj lányok nekemis ilyen tüneteim vanank. De még csak a PÉ óta 1hét telt el. Cickók fájnak és naygobbak. A pocim alul fájdogál mintha meg akarna jönni de talán egy kicsit enyhébb a fájdalom. Folyamatosan Wc re megyek mert mintha megjönne de nem. Néha szurkál oldalt. Remélem viri jóslata bejön:)

Kép
csucsu05

:wink: naaaa, ez bíztató jel! Jön a tavasz sok kismamival.
magdolnam

Így legyen! :D :D :D

Kép
anda81

Igen jöjjenek azok a várva várt gólyák:)

Kép
csucsu05

Hajrá Gólyák, hajrá Zebrák!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D (és hajrá Nyuszik! :oops: :oops: )

Kép
anda81

És a gólyáknak szurkolok ha nem baj:)

Kép
csucsu05

Muffin
olyan sokat gondolok rátok!!
Eszembe jutott,hogy a barátnőm is végigsrt 2 bizonytalan hetet,mert a 20 hetes uh-on
-kevesebb volt a magzatvíz
-a baba 2 héttel kisebbnek tűnt a koránál
-és a kis szívében kis meszes csomókat láttak. (Nála is több uh megerősítette ezt)
A 3 együtt Down-kórra gyanús volt( pedig tarkóredő és afp tökéletes volt), a 21 hét után kellett mennie amniora. És negatív az eredmény!!!!!
A kis szívében már nem látnak semmi rendellenest és azért kisebb a manó mert sok allergia miatti sprayt kellett használni az elmúlt hónapokban és ezek érösszehúzó hatása nem csak az orr nyálkahártyán érvényesült hanem a placentán is...
A magzatvíz pedig már alig kevesebb!

Persze nem tudjuk nálatok mit láttak?? De annyira szorítok,hogy nálatok se legyen nagyon rossz a helyzet!!!
holka

Andy
derékfájás a másik állandó haverom a cici fájdalom mellett.... :roll:

Anda,Csucsu
szurkálás az jó jel!!!! :D Mennek a drukkok ezerrel.

Anda
én is várnék a teszttel legalább egy napos késésig. És csakis a reggeli pisiből csináld! Azóta nincs barnázás?
holka

Holka: Énis valamiilyesmiben reménykedek. Hisz úgy megtudják ijeszteni a kismamikat. Látom akkor nem vagyok egyedül azzal, hogy igenis reménykedünk hogy valamit elnéztek. Szerintem is nem szabad feladni hisz remélem kedden Muffin boldogan jön írni nincs semmi baj.

Kép
csucsu05

muffin!

én nagyon szurkolok, hogy semmi gond ne legyen. nagyon sokat gondolok rátok. és imádkozom!!!!
és Holkának legyen igaza!

én most éppen gyümisalit eszem. amióta tudok aludni, és elmúlt a a hányingerem, azóta viszont ahogy a nagykönyvben megvan írva szorulásos lettem.
Nati az első harmad jó, mert akkor nincs ilyen gond, én is örültem neki, mostmeg nehézkes..... de ezek mind a baba miatt vannak.
Anyósnál voltunk, meg anyunál, jól felpakoltam kajóval, csak köretet kell csinálnom holnap meg egy kis karalábélevest, az uram imádja.
iszonyúak az ünnepek én mindig degeszre eszem magam, ma kicsit rosszul is lettem, majdnem rókakoma lettem.
na megyek leszedem a rucikat.

Kép
andyfekete

holka!

örülök hogy akkor nem csak nekem fáj a derekam, reggel alig bírok kikelni, szerintem szívja el a kalciumot a baba a csontjainkból. és sajnos napi 1-2 dl tejnél több nem megy le.

Kép
andyfekete

Andy: Azért most néztem hogy repül az idő. mégcsak most derült ki, hogy babás vagy és közben már 17hetesek vagytok:)Lassan a félidőhőz érsz :wink:

Kép
csucsu05

csajok, majd megpusztulok a derékfájástól. Szerintetek tényleg a kálciumtól van? Azért mert én napi 1l tejet iszok + vitamin + ca tabletta. Mi a fenét lehetcsinálni ellene?
magdolnam

Magdolnam
Szerintem nem amiatt fáj a derekad. De mindjárt megnézem a könyvemben mit ír rá. Inkább a növekvő tehertől fáj.

Kép
Kép
nati80

én is erre tippelek. NEm tudom, hogy milyen nyújtógyakorlat lenne jó rá :roll: már olyan vagyok mint egy kisbálna. Anyutól kaptam egy felsőt, mondom neki, hogy huuu de nagy, erre felveszem és a pocak miatt pont jó volt :shock:
Találtál valamit a könyvedben?
magdolnam

csucsu!
igen repül az idő.
olvasgatom a kiskönyvemet: terhesség hétről hétre, és megnyugszom, hogy ami bele van írva, az nálam minden megjelenik.
a hányinger a hányás, aztán a 13.hét körül megszűnik, újra tudok aludni, aztán fejfájás, aranyér, és álmosság. ja és a több hüvelyfolyás. derékfájás és az álmosság eléggé.,
szóval remélem minden így lesz végig, ahogy a könyvemben meg van írva.
megyek csajok fürdeni, mert tegnap nem a saját ágyamban aludtam, és édes keveset. most nagyon álmos vagyok.

holnap megyünk rokonhoz ahol nővéremnek van 2 kismamagatyója-már 2 hónapja megszült a csajszi- remélem megkapom őket, mert már csak egy gatyóba férek bele, és sajnos Ajkán nem kapni gatyót. már voltam 3 turiban is.
ha holnap nem kapok, irány Veszprém, vennem kell, mert mostanában megindult a növésben a hasam.

holnapra mindenkinek sokkkkk locsolót kívánok!!!!!!
pusz

Kép
andyfekete

magdolnam!
akkor én is nekilátok a kálciumnak, mert én napi 2 dl tejjel akkor 22 hetesen meg sem merek majd moccani, nem lesz elég. de már párom mondta hogy hoz, mert muszáj lesz én nem szedek már semmit a 12 héttől. se elevit se gravida.
remélem azért így is egészséges lesz a babó.

Kép
andyfekete

na jó éjt mindenkinek!

Kép
andyfekete

persze hogy egészséges lesz. Nekem is azt mondták hogy jó lenne leállni róla, ha nem akarok óriásbébit. Ezen ne izgulj, inkább egyél gyümiket és zöldségeket. Na igen, lassan már én is alig bírok moccanni. És az éjjel..... szörnyű. A csípőm fáj és lassan már a vállam is a hátamtól :shock: teljesen áttudom érezni az idősek helyzetét
magdolnam

van valakinek hidegpárologtatója? Vagy ezzel kapcsolatban tapasztalata? Én most szeretnék venni, csak előtte infókat gyűjtök, mert azért nem olcsó mulatság....
magdolnam

magdolnám: a lányom egyszer csúnyán köhögött. nekünk nincs de a sogornőm kölcsönadta és egy nap alatt megszűnt az a csúny a köhögés.Hál istennek azóta nem jött elő igy mi sem vettünk.

Kép
csucsu05

Magdolnam

Mozgást ír, pl jóga, séta, úszás. Rossz testtartás + elől megnövekedett súly (pocak + mellek) okozhatja. csípőfájdalommal párosulva orvost kell felkeresni.

Kép
Kép
nati80

magdolnám: a lányommal mikor terhes voltam nekem is fájt a hátam meg a derekam. a végén azt se tudtam mim fáj mert mindenhol sajgott. Aztán amikor megszültem megszűnt. Ilyenkor sok teher van a szervezeten ezért van de ez elmúllik.

Kép
csucsu05

:shock: :shock: :shock: :shock: jajjj mit ír a csípőfájdalomról? Ilyenkor milyen dokit kell felkeresni? Rheumatológust?
Az legalább bíztató, hogy majd meg fog szűnni. Azt olvastam valahol hogy ha nem megfelelő a páratartalom a szobában akkor a bőr kiszárad meg a nyálkahártyák, és ettől lesz köhögés. Na nekem minden extra adagban kijár.... ettől várom a csodáát. Ja és asztmás vagyok, a köhögéstől baromira félek...
magdolnam

Magdolnám: asztmára kiváló. mi is a krupp miatt kértük kölcsön anno.És nem is lett a lányom kruppos (kopp kopp) Áratni nem árt. az biztos , hogy hasznos nagyon.

Kép
csucsu05

Magdolnam
A nődokid kell felkeresni akkor.
Bőrszárazságra tudom ajánlani az FLP-s moisturizing lotion-t vagy a propoliszos krémet. nekem nem hazudok 2 nap alatt elmulasztotta azt az igen durva ekcémámat. Te be is tudod szereni. Ha jól tudom a propoliszos zsírosabb, jó a test bőrére. vegyél egyet és próbáld ki, szerintem megbízhatóbb mint egy gyógyszertári.

Kép
Kép
nati80

Andy
én is úgy gondolom inkább a fokozott terheléstől fáj a derekunk, sőt nekem szerintem attól,hogy elfekszem...mert az ilyen fájdalomra éjjel szoktam felébredni. :(

Vitaminok: én Hencivel végig szedtem a Gravidat(de ő tavaszi baba volt), 3080-al született...nem csak az én példám mutatja, hanem eleve ma az az álláspont már amúgy se igaz,hogy óriásbébid lesz ha vitamint szedsz.
Mpst úgy gondolom nyár elejéig szedem...aztán lesz rengeteg gyümölcs,friss zöldség a kertben és akkor már fölösleges szednem.

Magdolnam
nekünk nem volt hidegpárásítónk...de mondjuk Heni szerencsére nem is volt betegeskedő baba. Mondjuk ha kicsit erősebben fűtöttünk akkor bevizeztem egy törölközőt és az ágya végére terítettem.
Sok ismerősöm van akinek köhögősebb sőt befulladós gyerkőce van...ők nagy hasznát vették.
Van aki arra panaszkodott,hogy gyerkőc nem tudott aludni tőle úgy zúgott a készülék. Tehát ha veszel érdemes volna jobb minőségűt venned.
holka

Nati
FLP minek a rövidítése?

Magdolnam
te kened a pocakod valamivel csíkok megelőzésére?
holka

iköszönöm a tanácsokat. Az ultrahangos mellett döntök úgy néz ki. Állítólag csendes...
Szóval akkor szedjem nyárig a vitamint? Mert már egy jó hete nem nagyon szedem :shock:
magdolnam

forever living product ->aloe vera
magdolnam

Magdolnam
Ártani nem ártasz és elég komplexek ezek a vitaminok,szerintem még érdemes szedni. Ha nem akarod mindennap legalább 2-3 naponta küldj le egyet.
holka

Nagyon jó termékek, csak elég drágák. Nekem szerintem nem jönne be ez. Mert sajnos alapból is beteg nagyon a bőröm száraz, na de a terhesség miatt.... hát kimondhatatlan száraz lett. Múltkor a kozmetikus azt mondta, hogy nem gyantáz tovább, mert ha így folytatja akkor megnyúz. Sajnos semmilyen krém nem jó, max a gyógyszertári átmenetileg enyhíti a problémám. Emiatt nagyon el vagyok keseredve. Bébi korom óta sajnos ilyen a bőröm A bőrdoki most azt mondta, ha megszültem elküld szövettanira. NA ettől bepánikoltam
magdolnam

Magdolnám: Éna lányomnál anno szedtem az elevitet. Mindennap a félifőig aztán a dokim mondta jók a leleteim elég két naponta szedni. A lányom 3300gr-al jött a világra. azt hiszem nem lett oriás bébi. Szerintem szedd még a vitamint hisz tavasszal jól jön. Aztán ha bejönnek a gyümik akkor már nem is kell szedni.

Kép
csucsu05

3naposra tértem át, de inkább szedem, hagy legyen gömbőc a bébim :wink:
magdolnam

Kiscsaládom leutazott vidékre a dédiszülőkhöz.Én még nem mertem most bevállalni az utazást...örülök,hogy 3 napja kimondták eltűnt a vérömleny.
Pont elöbb beszéltem anyummal...mondta ő is pont ma gondolkodott rajta én Henivel anno babásan mennyi mindent bevállaltam...de azt mondta teljesen átérzi,hogy most már nem merek szinte semmit se csinálni ( az októberi vetélés miatt már nem merek virgonckodni..).....szegény anyu ő is elvesztett 4 babót egy huzamban...az 5.végig feküdt és lett egy öcsém :D !!

Szóval a lényeg,hogy holnap estig egyedül leszek itthon...de már most hiányoznak a kis drágáim....
holka

Magdolnám: Olyan szép kis gömböcöd lesz nemsokára, hogy csak na :lol: :wink:

Kép
csucsu05

:D
magdolnam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?