Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Majdnem meglett a harmadik zebrás... :cry:
Szerdán csináltam egy tesztet mert múlt hétvégén barnáztam mint rendesen de utána sehol semmi, mensinek semmi jele. Kis halvány zebra... De gyanús volt a barnázás, gondoltam várok még mielőtt elmondom Nektek a nagy hírt. Csináltam újabb teszteket, minden egyes alkalommal halványabb volt a csík. Ugyanakkor a cicifeszülés, néha szédülés megvolt... De a ma reggeli teszten már szinte csak sejteni lehetett hogy hol a csík. És most meg is jött... :cry:
Már elsirattam, hétfőn elmegyek vérvételre, januárban Tűűhöz és remélem hogy a következő babóka már meg is marad...
anyoooka

sziasztok, szép hétvégét!

Lara,Ginuska!

Ez nagyon izgi, most még jobban várom a karácsonyt, hogy ki lesz a következő, vagy következők!!!

Dimet!
Mi nagyon egyformák vagyunk.Én is a héten még ellőttem egy tesztet, gondoltam meggyőződöm mielőtt dokihoz mennék, hogy tényleg terhes vagyok-e.Néha nekem is hányingerem van abban a pillanatban, ha be kell vennem a metformint,de én úgy érzem, szükség van rá.

Anyooka!
Nagyon sajnálom ,ami történt.De:Mindig barnázni szoktál mensi előtt?
Nekem egy kolléganőm(aki szerintem tuti pco-s, már fel is világosítottam, de még nem akar babát) ezzel ment nőgyógyihoz,és Rutascorbin 1 havi szedésével azóta sincs barnázása.Ebben az az érdekes nekem, hogy mondtam neki, hogy
én is kipróbálom ezt a gyógyit, mert untam, hogy mindig barnázom, és két hete mikor még nem tudtam a babóról, elkezdtem elég erősen barnázni, na gondoltam, eljött az én időm.
Barnázást két nap alatt megszüntette, kolléganőm mondta, szedjem csak tovább legalább egy hónapig.Hát én szedtem, mensi még mindig sehol, ekkor kezdett gyanús lenni, és jött a pozítív teszt.A + teszt után is kezdődött barna, de kevés, mire dokihoz mentem, már el is múlt.Azóta sincs. Dokitól kérdeztem, hogy szedhetem-e, azt mondta szte felesleges, de ha én akarom, szedhetem, nem árt.És én szedem rendületlenül, mert úgy érzem jó.
Szóval, csak azt akarom mondani, legközelebb, egy próbát megér(hiszen csak vitamin).
És fel a fejjel,lesz itt zebra!!!!!!!!!!!
ezoterike

Sziasztok

Egy kérdés azokhoz akik voltak kint Bécsbe....ki szeretnénk menni,főleg ruhákért,parfüm....az a karácsonyi vásár,csak apróságból áll...látvány vagy piac jellegű...megéri kimenni?
Úgy emlékszem Norkáék vásároltak ott Boginak.
A másik cél Szabadka lenne...szerintetek???

Köszike...holnap reggel indulunk sos!!! :)
Puszi
Vendég

ella, Parndorfba menjetek (outlet, rucik, és nagyobb választék,mint itt nálunk az outletekbe, és olcsóbb!!!). Ha meg parfüm, akkor Fályi utcai piac. Ott a legolcsóbb :)
dimet

Ella, Parndorfban nem nagyon van babacucc, vagyis van, de a választék nem akkora...

szerintem csináljátok azt (ha bírod), hogy előbb elkerültök az új autópályán végig a Shopping City Süd-höz (www.scs.at ), és ott a bevásárlóparkban van a Lutz, ahol szintén elég jó a választék, kellékekben és bútorokban is (bölcső: 35 ezerért!!!), a City Südben pedig feltétlen ajánlom a H&M-et és a C&A-t (térképről tájékozódjatok bent, mert hatalmas a létesítmény), ott sokkal nagyobb választék van, mint az itthoni boltjaikban, és sok akció is.

Oda lehet úgy is menni, hogy autópályán irány Bécs, majd még előtte kanyar Graz majd Mödling fele, úgy is meg lehet közelíteni.

és, ha még mindig nem találtatok valamit, akkor érdemes visszafele megállni Parndorfban, de ezt nem hiszem. :)

Siessetek, mert szombaton csak 5-ig vannak nyitva!
Vendég

jaaa, gyerekcucc. nemtom, azt nem néztem (még) :oops: :)
de tényleg az is jó, amit norka mond!!
dimet

köszi Norka,Dimet :)

Pusszancs érte,de úgy néz ki a fiúk leszavazzák....marad Szabadka!!!

Szép estét!!!
Vendég

Sziasztok!

Most csak nagyon rövid tudok lenni! :)
Holnap pótolom, még mindig vendégek! :)

Csatolok egy görbét, nem az enyém! :)

Szerintetek volt itt PÉ??? :roll: Menstruáció még nincs!

Kép

Köszönöm a hozzászólást, értékelést! :)

Kép

Mikor lesz már havim??????? :shock:
Vendég

Kavits!

Ez nem inkább egy nátha volt? :shock:
De komolyan. Ha azt írnád, h. a 25. nap óta menstruál, úgy oké lenne a dolog, de így furcsa kissé!
Nem is barnázik??????

Havid?
Remélem legközelebb úgy 1,5 év múlva! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Anyoooka!

Sajnálom, h. most nem jött össze! :cry: De már majdnem!!!!!! :!:
Legközelebb sikerülni fog!!!!!!! Január is jó lesz??????
Nekem jó volt! :wink:

rambóka

Rambóka, jó ez a kép Gergőről :)

anyooo, tudod... :wink:

lányok, figyusz. tudna vki segíteni, vagy ötletet adni?? van egy antik szekrényünk, és el szeretnénk adni. de azt sem tudom,hol kérdezősködjek. vagy egyáltalán mennyit ér egy ilyen szekrény. nem szeretném, ha nagyon átvágnának.....
felteszek egy képet a szekrényről. ha van vkinek ötlete....nem, a szekrény nem PCO-s, csak itt már annyit mindenben segítettetek :lol:
dimet

Kép [/img]
dimet

Jó reggelt Csajok!

Nagyon kellemes Aranyvasárnapot :)
Már ég a harmadik gyertya! :)

Kép

Zsizsik!
Profi vagy már te is a hormonokban! :)
Igen, mindenképpen csináltatok hormon profilt, csak jönne már meg!!! :?
Nekem is határozottan jó érzéseim vannak a 2007-es évvel kapcsolatban :)

Mniki! :)
Spagettit kaptak :)
Ha nem olyan rettenetesen sürgős az a kézsebész, akkor a párom utánna érdeklődik és mondunk nevet és elérhetőséget. :)
És rögtön megírom. :)
Nekem is volt ganglionom, de én nem operáltattam. :roll:
Magától szünt. Bevertem a falba. Véletlenül :lol:
De azóta is ramaty a jobb csuklóm! Nem bírja a megeröltetést (pl. hosszabb ideig tartó számítógépes meló, írás, takarítás :lol: )
Csak akkor érdemes megoperáltatni, ha ér-ideg képletet nyom és zsibbad a kezed, vagy nagyon fáj, (egyszóval zavar a munkádban) illetve, ha esztétikailag nagyon zavar.
Van olyan megoldás is, hogy szérum eggyes tűvel leszívják a tartalmát! Nekem javasolták a fáslizást, hogy ne erőltessem, de jobb kéznél??? :shock: nem jött be :shock:

Rambóka!
Az avatar képed nagyon jó!!! :D :D
Jóképű kiskrapekod van :)
Húha, nem volt semmi a csütörtöki napotok! :roll:
Gyereknevelés nem csak móka és kacagás! :)
A gyerekeknek megvan a maguk eszközük, hogyan '"kényszerítsék" rá a szülőket, hogy csak velük foglalkozzanak :lol: (persze más, ha beteg!! )
Mindezek ellenére úúúúgy várom! :lol: :lol:
Köszi a hőgörbés értékelést! Igen, utóbb derült ki, hogy két hőmérővel volt mérve, mert eltörött. :) És volt mandula gyulladás is. A fene tudja, ez a csajszi is PCOS gyanús, UH kép alapján! :(
Nem eccerű:(

Gina!
Megy a drukk a beágyazódáshoz! :)

Vöcsök!
Egyelőre tilos még szülni!!! :)
És 3,46kor írni??? :roll: :lol: :lol:

Babancs!
Vigyázz nagyon magatokra!
Ugye tud a doki a vérnyomás emelkedésedről??? Rosszúlléteidről? Ezt nagyon komolyan kell venni!!!
Pihizz minél többet és semmiért se izgasd magad!
Gondolom most nem lesz Karácsonyi ablak pucolás! :)

Rejokám édes! :)
Egyáltalán nem leszek csalódot, ha nem ikreim lesznek! :lol: :lol:
Maximálisan eljutottam arra a szintre, hogy nem érdekel, hogy egyszerre hány lesz és milyen neműek! :roll: Asszem érthető is! :) :lol:

Ezoterike!
Gratula a Pöttyödhöz! :D Milyen jó is az :)

Anyóka!
Nagyon sajnálom! :(

Dimet drága!
Ne undormányoskodj annyit! Kép :lol: :lol:
Pedig enni annyira jó! :)
Sajnos nem vagyok antik tárgy szakértő.

Gabika!
Jó soppingolást! :lol: Asszem ezt a részét nagyon fogom élvezni! :lol:

Akkor most rólam!
Dobog egy görbét, hogy lássátok, nem én leszek a harmadik pozitiv tesztelő! Kép

Kép

Teljesen kész vagyok attól, hogy nem akar megjönni! :roll: És lekésem a harmadik ciklusnapot! (ha két ünnep közé esne! :( )
De nincs mit csinálni, csak Duphaston van itthon, azt pedig ha be is szedem nagyon messze lesz mire megjön a havi!
Nem tudok mást csak kivárni! :roll:
Két napja egy picit fájdogál a pocim, de annyira elenyésző, hogy nem is tudom, hogy lehet e mensi előszele! :)
Vendég

36cn.
Vendég

Sziasztok !

Anyooka :(
viszont most már tudod, hogy működik a rendszer, januárban Tűűvel kiokoskodtok arra is valamit, hogy megmaradjon a következő !!! Drukkolok, és hidd el, nagyon jó eséllyel indulsz a következő hónapban is !!!!

Kavicska, az ismerősöd görbéje érdekes, sajnálom h nálad meg késik a mensi.
Na, végre azt is tudom hogy is hívják az izémet a kezemen. Gondolom amikor beverted a falba, csillagokat láttál... nekem néha már az is fáj, ha ráfekszem..
Nagyon köszönöm, hogy megpróbáltok segíteni, mindenképpen várom a doki elérhetőségét. Az az igazság, hogy nem csak fáj és tényleg csúnya (ez még annyira nem is érdekelne), de attól tartok, ha lesz majd gyerkőc, a folyamatos cipelés miatt még inkább sürgető lesz a műtét. :roll:

No, lányok, akkor elmesélem, hogy a mai Kaális UH-n egész addig örültem, míg a doki azt mondta, hogy gyönyörű a nyh, szép vastag, a szerkezete is tökéletes.
Viszont tüsző az nincs.. illetve van valami a petefészkemben, amiről még ő sem tudta megmondani teljes bizonyossággal, hogy mi.
Ha nem tudná, hogy a 10. napon vagyok, azt mondaná, hogy sárgatest. De így úgy tűnik, hogy vagy funcionális ciszta, vagy endometriozis. :?
Ez utóbbit nagyon meg sem akartam hallani, mert már más sem hiányozna a repertoárból :x
Abban maradtunk, hogy szerdán újra UH és majd kiderül.
Enyhén szólva nem vagyok feldobva..
mniki

Sziasztok csajok!

Rambóka!
Gergő nagggyon cuki ezen a képen,annyira helyes pofija van!

Kavics!
Ne várd már úgy azt a mensit!Nincsenek gyanús tünetek?

Lányok,egy SOS kérdésem lenne:

Az éjjel hasmenés kezdődött, ma is volt ebéd után.
Én két dologra gondolok.Az egyik a Magne B6 3x1-et szedek önszorgalomból az enyhe görcsökre.De szedem a Gravida-t is, abban is van magnézium 125 mg.Lehet, hogy sok a magnézium?

A másik, hogy én a metformin mellet még eszek cukros dolgokat.(eddig is ettem :oops: , de nem volt hasmenés)

Kérlek, segítsetek, mit csináljak, félek, hogy árt a babának a hasmenés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi előre is.
ezoterike

Ezoterike!

Egy pár info neked:
Itt az utolsó bekezdés!
http://www.beres.hu/index.phtml?p=item& ... art=betegt

Szintén utolsó bekezdés!
http://shop.builder.hu/enciklopedia_res ... htm4?id=57

Ilyen pici görcsökre nem teljesen értem, hogy szükséges e ennyi magnézium? :roll:
De a magnézium okoz hasmenést!
Igyál sok folyadékot és vigyázz az édesség mennyiségével is!!!

Mniki!
Megy a privi! :)

Annyira tetszett, hogy "lesz majd gyerkőc, akkor sűrgető lesz". :lol:
Ezt nevezem optimista szemléletnek! :) HAJRÁ!!! :) :) :)

Megy a privi a doki nevével és elérhetőségével! :)

Lányok én elkezdtem megint tornázni. :roll:
Nem teljesen tudom, hogy lehet e párhúzamot vonni, de a náyron amikor elkezdtem Rubint Rékázni, biciklivel jártam dolgozni és úszkáltam is jöttek a peteérések. Október vége óta nem csinálok semmit, azóta nincs peteérés! :shock: Még Clostyra sem. :roll:
Össze kell kapjam magam!

Kis rohadék inzulinrezisztencia! :?

36cn.
Vendég

Terike!

Én még kisegér vagyok a Metforminhoz, de azt már én is tapasztaltam, h kb 1-2 hónappal ezelőtt jöhetett az édesség, de vannak napok most már mikor kitolok magammal. :?
Az Elevit kicsit megköti a dolgokat. :)

Kép
lara26

Norka! Kandi! Kandi! Backa! Almodo! Nóra1! Verona! Kincs! Orshe! Pimó! Szyszqo! Merre vagytok lányok???

Kincsecske! Tudsz valamit Monyról???? Legutoljára ott maradtunk, hogy szült! :D Az elég régen volt.

Szia Lara! :)
Neked müködi ezerrel a szervezeted :) Bíztató! :)

36 cn.
Vendég

köszi lányok, akkor először megpróbálom, hogy csökkentem a meagnéziumot.És az édességet is.Jajjjjj, de nehéz lesz ez így karácsonykor :? , de, ha a célra gondolok, már erre vártam rég. :)

Lara!
Az Elevit nálam nagyon megköti a dolgokat, ezért azt nem is mertem szedni, ezért választottam a Gravida-t, mert abban fele annyi a vas.
ezoterike

Kavicska, megkaptam, köszi :wink:

Egyébként ma jöttem rá, hogy kb. 1,5 hónapja nem iszom a cickafarkteát :shock:
Azóta teljesen össze van zavarodva a szervezetem.. A cickafarkfű meg úgy tudom emeli az ösztrogént, a dokim szerint nagyon alacsony az ösztrogénem, ezért barnázgatok :roll:
Holnaptól újra kúrálom magam és Kavicshoz hasonlóan én is összekapom magam ..

Túl vagyok a karácsonyi sütéseken. Elkészült 3 jó nagy gyümölcskenyér és szilvalekvárral, dióval töltött "bejgli". Ami persze nem bejgli, de küllemre hasonlít.

Tegnap megvettük az ünnepi kacsát is, majdnem 6 kg-os :lol: A mája pedig 62 dkg-os ..
A halászléhez valót majd jövő héten beszerezzük, de azt már szombaton meg fogom főzni.

Kinél mi lesz az ünnepi menü ?
mniki

Mniki!
Szívesen :)
Gyógyuljon meg a kezed! :)

Én semmilyen gyógyibogyót, vagy teát nem eszem-iszom, csak szigorúan Metformin és Folsav! :)

Ünnepi menü???
Én ezen még nem is gondolkodtam.

Te nagyon ügyes vagy, hogy mindent tudsz már, sőt az alapanyagot is beszermányoltátok.

Először is 24-én mindketten ügyelünk. :roll:
25-én itthon leszünk.

A fát feldíszítem kedden! :roll: (azért ilyen korán, hogy élvezzük, mert egy hét külföld! és mire hazaérünk lazán elkonnyad a fa! olyan meleg van ebben a panelban)
De a menű mi lesz???

Töltött káposzta füstölt gömbőccel. Reszelt házi torma almával összekeverve. (ez a menű az Erdélyi falvakban).
Ez nálunk nem lesz :lol: Mert nem vágtunk malaszot, nincs füstölő, nem tudok töltött káposztát csinálni.

Szerintem magyarországi stílusban: hal lesz. És sütök sütit! :) Ez utóbbira azonban nincs garancia. :lol:
25-én elmegyünk templomba (ha már Szent este erre nincs mód) és csomagolás lesz, mert 26-án indulunk síelni! :D

" Friss" Kisbabás Csajok!
Nálatok, hogy lesz a Karácsony???

Ma szájmenésem van! :)

Csók fiatalok, még vagyok. :)

Kavics!
Vendég

Kavicska,
koszonom a hianyolast. Vagyok es olvasok, minden nap, mint egy folytatasos regenyt. Es remelem "amerikai" mintara happy end lesz a vege, vagyis elobb utobb mindenkinek jut legalabb egy baba.

Ma nagyon megorultem, mert egy masik topikon egy olyan lanynak sikerult, aki az irasai alapjan nagyon kozel allt hozzam, es drukkoltam neki ezzerrel.

Velen semmi extra, igerem ha tudom javitani a statisztikat akkor megteszem :)

Puszancs mindenkinek
Orsi
orshe

Sziasztok, szia kavicska, szeretem ha szájmenésed van! :lol:

Hááát, az utolsókat lakkozom az ajándékokon, a hímzett díszek nyár óta kész vannak (hálistennek, hogy előre megcsináltam!), a héten a lakást kell kinyalnom, mert az eléggé el lett hanyagolva. :oops:

apa rávett, hogy mégse rendeljük idén a karácsonyi menüt, mert én így nagymamákmeg minden segítség nélkül szopós gyerekkel, háát, mondom idén nem főzök, de apa nem bírja.
szóval lesz rántott hal, meg gombás-ribizlizselés vadhús krokettel meg kelbimbóval, aztán kacsa karamellizált almával + almás lilakáposztával. előre tudom mindenkit el fogok küldeni melegebb éghajlatra, dehát apa szereti a hasát, én meg imádok főzni. Csak pakolni meg mosogatni nem utána, de idén azt mindenképpen ő csinálja! :lol:

Sütiket úgy oldottam meg, hogy múlt hétvégén Pécsről hoztam magammal előre sütött mézes lapokat, nagynéném volt olyan rendes és megsütötte nekem (egy dekupázsolt képet adtam neki hálám jeléül), szóval már csak be kell tölteni hogy mézes-krémes legyen belőle, anyósómmal ugyanezt játszottuk, ő linzert sütött nekem előre, csak be kell kenni lekvárral. Lekvárt is hozott. :lol:

amit lehet megpróbálok előre előkészíteni, pucolás ilyenek.

amit sajnálok, pásztorjáték nekem biztos kimarad idén, meg diótörő is a bábszínházban, apa megy majd Domival ezekre.

de azért már nagyon várom a karácsonyt!

Pogi te hogy állsz?

Síelés klafa kavicska, irigy vagyok!
a te görbéden valami azért elindult 14. napon, nem?de Pé nem volt.

másik görbén talán volt Pé, de baba nincs az biztos.10. nap után azért felmegy az.

Terike!
hasmenéstől semmi baja nem lesz a babának!!! Amúgy sok kisammaának van hasmenése az elején, pl. nekem is volt!
Hetekig. No para! :lol:

Kép

Kép
rejo

Szia Orsi!!! :D
Szóval te "nagy titokban" :? olvasgatsz minket és nem írsz semmit! :lol:
Dekár!

Mi van veled???
Rendszeres menszi? Peteérés???

Ezek érdekes dolgok ám! :) Szívesen vesszük a hozzászólásaidat! :)

Lányok, hogy én milyen fincsi kaját készítettem :)
Hogy, most jól szétoffoljam a topikot Kép

36cn.
Vendég

Kavics!

Mesélj, mi finomat készítettél?

Kép
lara26

Kavics!

Köszi az aggódást! Még nem volt alkalmam a dokinak említeni, hogy sokszor vagyok rosszul. Elvileg jövő csütörtökön megyek hozzá.
Így a 4. hónapban minden bajom előjött..az első 3 hónap nagyon problémamentesen telt. Pedig pont a 2. trimeszternek kéne jobbnak lennie.
Ja és nem lesz karácsonyi ablakpucolás, helyette lesz vizsgára készülődés. Eléggé fenntartásokkal tanulok..nemtom a vizsgastressz mennyire lesz jó hatással rám, meg a babára.. :shock: de nem merem elhalasztani a szülés utánra.

Ezoterike!

Nekem is hasmenésem volt az elején. No para!

Kép
babancs

Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert ezer dolgom van, hiába Advent, Karácsony! :)

Anyooka, sajnálom, de fő a pozitív gondolkodás: lényeg, hogy sikerült, és majd a jövő hónapban lesz vagy 10 (vagy ahányat ellősz megynyugtatásképpen) erős két csíkosod!

Babancs! Vigyázz magadra! Jobbulást!

Kavics! Drukkolok, hogy ne az ünnepekre essen a 3. nap. DE: ha már 24-én ügyelsz, ill orvos vagy, nem tudod megszervezni, hogy levegyék a vért? És legfeljebb felhozod Csepelre, oda, ahova Zsizsik is vitte!
Mozgás: na, igen. Tavasszal iszonyú sokat mozogtam, napi több kilómétert sétáltam. És javult a helyzet: pattik el, pé. jött. Aztán ősszel meg jött a semmit tevés, és visszaállt a dolog. pé. nuku :(
Próbálom rávenni magamat, hogy hetente legalább 3X sétálgassak 1-1 órát, de ebben a fogcsikorgató hidegben kimozdulni sincs kedvem. De hétfőtől jön a hó! Havat lapátolni mindenestre fogok, beszámítjuk a napi edzésadagba ;)

MNiki, neked is a legjobbakat kívánom. Endometriózisra gondolni se gondolj! Nem lesz ott semmi oda nem illő, viszont egyszer csak egy babóka fog rád kacsintani az UH-n keresztül ;)

Most, hogy olvatam, mi-mindent süttök-főztök, rájöttem, éhes vagyok. Itt az ideje a vacsinak és az esti metformin beszedésének.

Rejó, ezt a menüt komolyan megcsinálod??? Virtuálisan küldhetnél egy kis kóstolót! ;) Nagyon ígéretesnek hangzik.
Te is előnyben részesíted a sajátkezűleg kreatívkodott ajándékokat? Miket készítgetsz?

Nem is lett ez olyan kevés, amit írtam. :)
De most megyek vissza ajándékot gyártani.

Na, még valami eszembejutott:
Már régóta meg akartam kérdezni, folsavból mennyit kell szedni? 3 mg naponta elég (1 szem)?

Dimet, megkaptad a privit? Nem nagyon tudom még kezelni ezt a babnetes üzenetküldést. Ha nem, a lényege, hogy köszi a krém tippet, beszereztem...vény nélkül 8)
mamint

Babancs!
Bocs, hogy így faggatózom, de nem tiszta az állapotod! :roll:

Pajzsmirigyed rendben van??? Utolsó kontroll mikor volt? Jók az értékeid?

Honnan tudod, hogy van magasvérnyomásod?
Mérted? Mekkora értéket mértél???
Ezt azért kérdem, mert roppant fontos!!!! 140/90 Hgmm fölött!

Vizsga!
Tanulj nyugisan (az elsőre enyhe euforiás hangulatban készültél :lol: ) és ne feledd, a baba a legfontosabb!! :)
Te fogod látni, hogy bírod a "kiképzést". Szerintem a vizsga csak akkor könnyű, ha diákként vizsgaidőszakban csak erre figyelve tanulsz.
Onnatól kezdve, hogy meló, terhesség , gyerek, gyerekek, plusz meló, plusz babás állapot. Hát nem is értem, hogy lehet bírni.

Mamint!
December 25-ig nincs gond, ha 3 cn van. De azután már igen, mert elutazunk és csak elseje után verődünk haza. :roll:
A vérvételt azt meg tudnánk oldani.

Most azon izgulunk, hogy legyen hó!! :lol: :lol: :lol:

Rejokám édes!
A menüd pazar!!! :) Nyamm-nyamm! :lol:
A párod majd mindent a kezed alá készít, majd utána elpakol :)
Vagy csak egésznap a kezében lesz a lányotok. Ez már óriási segítség! :)

Most megyek, TVzünk.

Ma olyan jó pihis nap volt. Ezért még böjtölni fogok!!! :lol: :lol:

Csókica!

Kavics
(36 cn.)
Vendég

Kellemes vasárnap estét :)

Kavicska remélem kopoktat egy mensi hamarosan nálad és a vérvételt is megtudod oldani.
Monyval most nem beszéltem,csak névnapján köszöntöttem a picit,akkor kb 1hónaposak voltak és már egy kilót híztak,jó gyerek minden szuper.
Viszont azt mondta a családot a második gyereknél nem engedi beleszólni a dolgokba(anyós tippek stb...) ..... :lol:
Szeretett volna a topikba írni,de szülés után nem tudott jönni,meg talán már nem is emlékszünk rá..én mondtam,hogy szeretettel várjuk!

Andem,Almodo,Bangi is írt ide valaha!!! Hol vagytok????????

Mit főztél ma Kavicska?? csak hogy meglegyen az off :lol:

Rejó te aztán konyhatündérkedsz :) ,kézzel készítet ajándék :) tetszik!!

Lara 5 nap és teszt??? húúúú nagyon szorítok csodás ajándék lenne!! Mit érzel??

Ella vettetek vmit???

Dimet várom a konyhás képeket rendületlenül.. :lol:

Mniki nem gondolni rosszra,2007 a mi évünk! :wink:

Anyooka sajnálom,de jó úton jársz és hamarosan hozhatod nekünk a tesztet mutatni :wink:

Okr gondolok rátok! Sok erőt és várunk!

A karácsonyi menüt még nem tudom, két nap vendégségbe megyünk,így az itthoni készülődést nem viszem túlzásba,talán egy kis sütit csinálok :oops: és valami aszpikos sós izét..
Időm se nagyon van mert ilyenkor van meló,meg takarítás és még vásárolni is kellene...ajajjjj

8cn.
Vendég

Szió!

Az LH teszt „hazudik”, csináltam 3 nap egymásután és végig + lett. Vagyis mégis magas az LH-m, csak a 3. napon nem :D ( fenébe, ott csak 3,4 volt!! )

Köszi az teszt-tippeket, én azt hiszem egy időre pihentetem az ilyen tesztelést. Nekem ( ez sem ) jött be :(
Kép
A ferti áttete a PÉ napját. De ez a LH teszt idegesít :) Mind1, mérem a hőt és iszom a palástfű teámat :)

Mniki!
10. nap. Miért ne lehetne ez tüsző??

Anyóka!
Sajnálom..de szerintem ez jel. A következő már tuti a tied marad :)

Karácsony :lol: :lol: Ajándékok megvéve..kivéve a férjecskémé. Mostanában szinte mindig együtt vagyunk..így hogy fogom meglepni??? Holnap megyek nőidokihoz, kérek igazolást és lógok melóból. Megveszem neki az ajándékot.
Menü: hm...ponty, mert imádjuk. Én salátával többiek még nemtudom mivel. Sütik??? Nem kell sok, mézeset, bejglit sütünk, aztán amihez még lesz kedvem :)

Pussza nektek:)

Gina
Vendég

Lara..alig várom a + teszted :wink:
Vendég

Kavicska!

A hőd tényleg csúnya..de ne parázz, hogy ha véletlenül nem tudsz elmenni a 3. napi vérvételre. Ünnepek, karácsony...felejtsd el egy picit a "babaprojektet". Lehet már ez is segít :)
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen az együttérzést, biztatást! Olyan jó hogy Ti egy kicsit helyre tudjátok tenni az ember lelkivilágát!!! :D

Mniki! Szorítok Neked hogy csak rémhír legyen az endometriózis!

Ezo! A hasmenéstől a babókának semmi baja nem lesz, ne félj!

Rejo, ez a karácsonyi menü nagyon jól hangzik!
anyoooka

Kavicska, mit főztél?!

Nálunk a karácsonyi menü gesztenyekrémleves lesz és valami gyümivel töltött pulykamell, beiglit rendeltem, mézeskalácsot már megsütöttem.

Jó éjszakát mindenkinek!
anyoooka

Kavics!

Pajzsmirigy kezd oké lenni. Most voltam kb. 2 hete ellenőrzésen. Annyira megjavult, hogy már gyak. el is hagyhatnám a gyógyszert. Napi 1 szem Propycilben maradtunk.
Most inkább a vérnyomás aggasztó. Persze, ha szedtem volna rendesen a vérnyomáscsökkentőt..a dokik rendszeresen 160/90 és 110-es pulzust mérnek a hagyományos vérnyomásmérővel. Itthon 150 volt max. a felsőérték. Természetesen mérem itthon, elvileg kéne vezetnem a vérnyomásnaplót, csak már ráuntam.
A probléma ált. ugyanaz: szédülés, görcsös fejfájás, homályos látás. Így elég rossz még az utcára is kimenni. Sőt, ront a helyzeten ha egyedül indulok el, mert még jól be is pánikolok. Itthon meg jól be lehet gubózni, az sem megoldás. A fekvés, a szememre meg a hideg szemnyugtató zselés párna segíteni szokott. Néha csinálom a kismama-jógát is dvd-ről, ha épp olyanom van.

Más..nálunk karácsonyi menü: halászlé, meg tán disznótóros, párolt káposzta.
Semmi extra. Irigykedek Rejoka..mennék hozzátok kóstolni a sok finomságot.
Bejglit sütni..na azt meg meg sem próbálom.. :oops:

Kép
babancs

Sziasztok!

Reklám van... :lol:

Főztöm nem különleges volt: csirkemell és krumpli püre, de ahogy megkészítettem! Fűszeres pác!
Aszonta az uracskám, hogy jó háziasszony vagyok! :D
Pedig nem :?

Gina!
Az tutti PÉ!!!
És jól rá is gyúrtatok! :)

Kincsecske!
Az jó, ha nem kell robotolni Karácsony előtt! :)

Lara!
++++++++++

Cupp
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Annyi minden tortent amiota nem voltam :lol: ....

Ezoteri, gratulalok a ketcsikos teszthez!!! :lol: :lol: :lol:

Anyooka, latom nalad jo uton haladnak a dolgok...Varjuk a folytatast...

Okr, sokat gondolok ratok, es sok erot es kitartast kivanok!!!

Norka, a Bogi nagyon edes :lol: es rengeteg nott!!! :lol: Hianyolom az ujabb blogodat...

Ramboka, hat az a pelenkas foto...csak amultam...Komolyan, erdemes lenne elkuldeni a gyartonak...szegyen hogy ilyen silany dolgot arulnak...

Pogika, tovabbrais rendszeres olvasod maradtam :lol: ...

Rejoka, utolagosan is boldog szulinapot!!! A himzett ajandekokrol nem raksz kepet?

Zsizsik, remelem jobban vagytok?

Niki, megkaptam a konyvet es mar el is olvastam. A tema jo, vannak erdekes reszek, de en valahogy a stilustol nem voltam elajulva...az az erzesem, ha Kavicska nekiallna jobbat tudna irni :lol: ...

Kavics, olyan jot nevettem a multkori irasodon...Regebben mar en is komolyan elgondolkodtam a nevvaltoztatason... :)

Ram mostanaban nehez idok jarnak...A hetem iszonyu faraszto volt...Egyik ismeros barati hazaspar (nem a szuk barati korbe tartozok) rankbiztak ket kicsi fiukat (1,5 eves et 4 eves). Az anyuka a harmadikkal terhes es verzgetes miatt korhazba, az apuka kulfoldi munkan. A ket gyerek total lefarasztott...mondjuk normalis a szitubol adodoan, de estenkent iszonyu siros-rivos cirkuszt rendeztek orakon at a "maaamaaa" szot uvoltve felvaltva...Eleg nehezen birtam az egeszet...Komolyan, nem is igazan ertettem eleinte, hogy miert engem kertek meg...Kesobb kiderult, hogy nincs egy baratjuk sem :shock: ...Ezt en alig tudtam felfogni, mert vegiggondoltuk a ferjemmel, hogy mi ilyen szituban legalabb tiz emberre biztosan szamithatnank...

A karacsonyi menun nem kell tornom a fejem, ugyanis baratokhoz vagyunk meghivva szentesten. Amiota itt elunk Fro-ban egy minden evben igy volt...Az iden szerettunk volna mi is meghivni par baratot, de hamarabb erkezett a meghivas. Tudom, hogy ez meglepo magyar szemmel, hogy vendegek szentesten, de itt teljesen mas a karacsonyi unnep ertelmezese...Nem a szuk csaladot jelenti, hanem mindenkit, akit szeretunk...Azert ez elgondolkoztato!!!

Elnezest, akit kifejeltettem, de fejbol irok, es hat nem eleg nagy a kutfo :roll:

Mindenkinek jo ejt!

Alice
alice27

Sziasztok!

Dimet!

Nekünk is van egy ilyen a présházban, nem akarsz még egyet? Úgy szimmetrikus lenne! :lol:

Kavits!

A ganglion az nem az, amit kalapáccsal szoktak gyógyítani? Vagy ez a kezelési forma csak mendemonda???? :lol:
Jó síelést!
Akkor januárig nem jössz???? Bánatos leszek!!!! :cry:

Mniki!

Nem csinálsz egy tesztet? Visszaolvastalak, a Norcoluttal meghozott semmi mensid, meg most ez az UH kép! Mi van, ha az ott mégis sárgatest? :wink:
Nem a progid alacsony? Már csak azért, mert alacsony ösztrogén mellett nem nagyon lenne szép vastag méhnyálkahártyád, másrészt meg inkább az alacsony progi okoz barnázást!
Gyümölcskenyér receptet nem osztanád meg velünk? Engem érdekelne! :!:

Rejo!

Nem semmi egy csaj vagy!
Honnan van ennyi időd és energiád??? :shock:
Nekem úgy folyik ki a kezem közül a nap, mint a homok. Hiába tervezem el, az elintézni valókat, mire körülnézek már dél van!
Ezt a menüt már végigolvasni is bőven sok, nemhogy megcsinálni!!!!! :shock: A párod addig lefoglalja Johannát?

Ginuska!

Nem a 20. napon volt először pozitív az LH teszted? 1-3 napig pozitív szokott lenni nekem is! Szerintem ez itten egy tuti PÉ! Ígéretesnek tűnik a dolog!!!! :wink:

Anyoooka!

Csak optimistán! Januárra elő vagy jegyezve!!!!! :)
Mézeskalács receptet nem osztanád meg velünk?

Babancs!

Ne viccelj már, ez nem játék! :!: A terhesség alatt sokkal jobban oda kellene figyelned magadra!
Ez a vérnyomás és pulzus nagyon magas, mindenképpen szólj a dokidnak! Lábad nem dagad???
Tuti, h. a pajzsmirigyed rendben van???? Mert nagyon úgy tűnik, h. ugyanott tartassz, ahol akkor, amikor először írtál ide!!!

Mony!

Már hogyne emlékeznénk!!!!! Gyere nyugodtan!

És Wandrea, Kdsl, Verona meg a többiek is!!!!

rambóka

Szép jó reggelt!!!

Ezo, nekem is kissé felfokozott az anyagcserém. Én sem tudom eldönteni,hogy a magneB6, vagy az adimet. de mivel most nem nagyon eszek édességet, így szerintem a haslakó+magnézium a bűnös. este is fájt a hasam, de az anyagcsere miatt:) meg néha akkorákat belenyilal a petefészkembe, mindkét oldalt. ha fordulászok az ágyon. ez normális?
annyira rosszat álmodtam :cry: álmomban elkezdtem vérezni, de nagyon, és nem tudtam dokihoz menni, nem tudtam mit csinálni...kétségbe voltam esve. errefel mikor reggel felkeltem elkezdtem felkutatni az egy doboz duphastonomat, ha bármi baj van....(okr, ezer hála a duphastonnak, köszönöm!! látod, hatott :) )
de nem találom :cry: így a dokival holnap íratok fel, ha bármi baj lenne.....félek.

Kavics, a mozgásban van vmi. Én is elkezdtem ismét mozogni októberben, és előtte sokáig nem mozogtam. a mozgás is sokat segít!!!

mamint, nem kaptam meg a privit, de örülök,hogy sikerült krémet szerezni. remélem hatni fog!! ne ijedj meg ha az első pár napban érzékenyebb lesz a bőröd rá.

7kincs, konyhaképeket nemtom leszedni a telómról. férjemnek meg elfelejtettem mondani, hogy kukkantson rá. de ma...

lara, + teszt legyen ám :)

Ginuska, nekem is azt csinálta a fertility,hogy áttette a pé-t....hm.

rambóka, és nektek még egy ilyen szekrény???? :D

Ja, szerintetek, mitől lehet,hogy az elmúlt héten kétszer is olyan migrénes fejfájásom lett,hogy csak na....régen volt ilyen. én gondoltam arra,hogy esetleg a KV elhagyása. (nem bírom meginni, eddig napi 3 híg löttyöt ittam). Vagy nemtom :?

menü, mi szülőknél leszünk. szokásos hal (süllő, férjem fogta, bizony!!), hidegtálak, meg vmi husi.

másnap nagy családi banzáj, vagy 17en leszünk kb. :lol: . anyukám főz. (én kuktáskodom, ha bírok...) lesz májjal-gombával töltött marhahús, ez felgöngyölve, megsütve mártásban. (pörköltszerű szaft.)
lesz sertéshusi baconnel, sajttal megrakva, sütve. pulyka.dubaryszelet (karfiolos-sajtos). köretek, saláták(brokkoli, francia). jaaaaa, gyöngyösleves (=gyöngytyúk) csigatésztával.
sütik: anyósom zserbója (egy álom!!!!), anyukám somlói galuskája (szintén). meg sósak.
ennyi :lol: és próbáljak meg ne enni...de tuti még lesz vmi, csak nem jut eszembe :lol:
dimet

Csak én vagyok talpon??? :lol:
olvasgattam az új történeteket a pcos.hu-n. annyira jó olvasni ezeket!!!! barátnőmnek is összeraktam egy kis csomagot,kinyomtattam és elküldtem neki. mondtam,hogy ezzel menjen a dokihoz. remélem,hogy sikerül minden. és remélem sikerül mindenkinek minden!!!
dimet

Sziasztok lányok!

Anyoooka :cry: Hidd el a jövő év a te éved is lesz!
No meg mkié! :wink:

Mniki juuujjj. De hátha igaza lenne Rambókának! Egy teszt ide, vagy oda.....

No lányok meglepő módon szűkszavú leszek. 22-ei vizsgára készülék és kész vagyok teljesen. Szabira nem mehetek, így aztán éjjelente készülökk.
Viszont!!!! :lol: Ma már komoly előjelei voltak a menzimnek!!! Harmincvalahanyadik napon!!! :lol: - ilyen még sosem volt.

Szegény Kavics! 24-én melózni nem éppen felemelő. :roll:

Holnap még beugrok, s írok pár sort. Feltéve ha még látok....

Bee
beebeey

Ja! Megvan a slusszkulcsom! :lol: :lol: - khm..... fürdőköpönyegem zsebébe hurcolosztám két hétig.
Most szombaton nem találtam a hajcsavaróimat (egy hete vásároltam, biztos helyre raktam el az tuti :roll: ). Két hét múlva
ők is meglesznek! :lol:

No és amiért visszaugrottam: egy hét mínusz két kiló! (Két hét alatt 3!) S többet eszek mint hetekkel ezelőtt. Csak keveset, s sokszor.

Bee
beebeey

Bee, gratula a mínuszaidhoz, no meg a ciklushoz is!!!
dimet

Bee :lol: :lol: :lol:
a slusszkulcsod megtalálásán rötyögök..
Gratulálok a minusz kilókhoz ! A vizsgádhoz drukk !!!
Az ünnepekre Te is jó kimerült leszel .. :roll:

Dimet, a fejfájásodat a hormonok is okozhatják !
Az ünnepi menütök nem semmi, zserbóból küldhetnél egy kis kóstolót :lol: :wink:
Az álmod elég ijesztő, de ne is gondolj ilyenre, mert nem lesz semmi gond !!!!

Rambóka :D
Tesztet nem lövök, szerintem felesleges.. A párommal nem voltunk együtt 2 hétig, csak az UH előtt pár nappal, szóval szerintem az esély is nulla.. majd szerdán kiderül, hogy van-e tüsző/ciszta/sárgatest.
Ez van :roll:
Ja, én is olvastam, hogy régen úgy gyógyították a gangliont, hogy kalapáccsal ráütöttek. Hát én ezt passzolnám... :lol:
A gyümölcskenyér receptet este felrakom !!! (macerás, de isteniiiiiiii)

Alice, azért szinte vadidegen gyerekekre elég nehéz vigyázni, főleg ilyen esetben. Minden elismerésem !!!

Babancs, gáz, hogy ennyire ki sem tudsz mozdulni :( Nincs olyan ismerősöd, aki(ket) át tudnál hívni magadhoz, hogy ne legyél egyedül ? Remélem megtalálják az okát a magas vérnyomásodnak !!

Ginuska, láttunk már babát érdekes görbéből is, úgyhogy én azt mondom, ez a hónap nincs veszve :lol: Hamarosan Te is tesztelhetsz :lol: Reméljük Larával együtt kétcsíkos lesz !
mniki

Helllllo csajok!

Anyooka, amúgy neked milyen a progid?azért ha legközelebb barnázol egy pozitív teszttel a kezedben, sztem ne várj, hanem usgyi doki, és kezdj el progit szedni!
remélem a következő baba jól megkapaszkodik!ja, a január nekem is nagyon bejött babagyártásbna! :wink:

mniki néha olyan fura időben szokott lenni Pé. Hátha akkor voltatok együtt a pároddal? mindegy, ha nem akarsz tesztelni, a következő Uh-n úgyis kiderül!

mamint, főleg dekupázsolok, gyerekeknek kisdobozt, hogy leygen mibe pakolni a kincseiket, nőisemrőseimnek képet, konyhábavalót meg angyalosat nappaliba, meg tájképeset. Tálcát is csináltam egyet-kettőt. Meg hímeztem díszeket, szalvétát, Alice majd rakok fel képet!
de a legtutibbak a fenyőtobozból készített manók, ezek nagyrészét Domi követte el, az én segítségemmel! Ezt élveztem a legjobban, Domi úgy vágta-varrta a sapkájukat! :lol:
te miket gyártasz?

babancs, anyóka, mamint várlak titeket karácsonykor kostolóra! :lol:

Alice nagyon irigyellek a kényelmes karácsonyod miatt :wink: , azért néha nekem is jól esne, ha meghívna valaki karácsonykor, és nem nekem kéne főzőcskézni...de nálunk még nagymamák is nálunk vendégeskednek a messzi távolból.

tudod rambóka a rutin... :wink: Szerencsére már Domi is le tudja foglalni johannát, elszórakoztatja, (születése óta számolja, hányszor mosolygott rá, valahol 100 felett tart! :lol: ), meg dugdossa neki vissza a cumit, jól elvannak. meg apa sokat fogja Johannát, legtöbbször ő büfizteti.(heti két-három napot itthon dolgozik, büfoztetni számítógép előtt is lehet, fél kézzel)

karácsonykor meg itt lesz anyu, sógornőm, majd besegítenek.

kreatív szakkör este van nálunk, Johana pedig du. alszik 4-5 órát. hát így.

Dimet ezek az álmok. Terhesen valami miatt rosszakat, de legalábbis furcsákat álmodik az ember.
migrén a hormonoktól van, ahogy mniki már írta!nekem pl. ilyenkor múlott el!

Bee!
gratula a mensidhez, a megtalált slusszkulcshoz, drukk a vizsgához meg a hajcsavarókhoz! :lol:

Csakegy rég írtál, de látom néha bent vagy!
írj magadról, mi van veled??

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Segítséget kérnék...csütörtökön megyek endokrinológushoz. Csak épp azt nem tudom, hogy mi vár majd ott rám :shock: ?!...Mire készüljek? Milyen vizsgálatokat csinálnak? Vagy csak elbeszélgetés lesz? :oops:
Kell vinni a nőgyógyászati leleteket is????

Előre is köszi a felvilágosítást!

Nagyon izgulok... :roll:

Gyöngyi
jokaliza

lányok, nagyon elkezdett fájni a fogam. nagyon. itt próbálok rárelaxálni, hétha múlik, de nem. vehetek be vmit?????????????
dimet

Dimet!

Elsősorban Panadolt,de Demalgont, Algopyrint, Quarelint is lehet. Aspirin, ibuprofen származékok kerülendők, különösen a 3. trimeszterben!!!!!
De minél hamarabb menj el fogorvoshoz, sajnos nem fog elmúlni, v. ha mégis, akkor később jön elő újra, de akkor már gyökérkezelni kell, amit terhesség alatt a rtg miatt nehéz kivitelezni!!!!

rambóka

köszi, már múlt. nyomkodtam a fogfájás akupresszúrás pontját, hátha segít. már enyhült. de valóban el kell mennem fogorvoshoz, pedig ezzel már voltam :(
gyogyó meg nincs nála, cataflamot szoktam. de most inkább semmit sem akarok.

jokaliza, vigyél magaddal minden leletedet, sőt le is írhatod egy papírra mit szeretnél megtudni és kérdezni. így nem felejted el izgalmadban.
dimet

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?