Új privát üzeneted érkezett!

Párom tök cuki!!! Elment a városba elintézni néhány dolgot. Kértem esetleg hozzon c vitamint meg magne B6-ot. Máskor ilyenkor ellenkezik, meg miért nem tudom én elintézni, most meg ok! :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: Érzem hogy félt bennünket egy kicsit. Mivel nem egyedül lakunk így több káros dolognak vagyunk kitéve mintha csak mi ketten lennénk.
A kedvenc helyünkre is akkor megyünk mikor még nincs dohányfüst.

Kép
Kép
nati80

Na lapalja és laptető egyszerre! Tuti nagyon kapaszkodik a kisbabánk!!!!

Most eléggé érzem a hasam. Remélem nem a stressz miatt. Anyuval egy kicsit összekaptunk, de ha egyszer nem akarok kutyaszart lapátolni!!! Így is visszakívánkozik az ebédem. na mind1, nem panaszkodok.

Kép
Kép
nati80

Aszem mövenpicsk, már a fagyasztó méllyén figyel. Nati eszedbe ne jusson kutyakakit lapátolni!!!!!!!!!!!!!!! Az nagyon veszélyes lenne a pindurkára. Szerintem lassan beszélhetnél a szülőkkel
magdolnam

Magdolnam
Abban biztos vagyok, hogy a macskakaki árt, de hogy a kutyáé azt nem tudom, de nem kockáztatok, az tuti. Főleg ha látnátok mekkorákat termel a kutya. esküszöm ennyit nem is kap enni. Akkora tornyokat rak, és többet egy nap. Húúúúúú!

Most nagyon szurkálódik a hasam. Nem fájdalmasan, vagy annyira hogy aggódnom kellene, de ugye jót tesz neki a magne B6? Csak a fájdalom múlik attól, vagy jót is tesz nekünk?

Kétféle szölös?

Kép
Kép
nati80

Lányok! Lehet senki nem figyelt fel rám, de mikor fogunk személyesen találkozni??? Vagy már nem szeretnétek találkozni?

Kép
Kép
nati80

na haza is jött párom. majdnem 4000 ft-ot költött a két cuccra (c vitamin és magne B6) Na ezen egy kicsit kiakadtam.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Igaz, senki nem hiányolt, de azért benézek..... :cry: :cry: :cry:
Lehet, hogy az van, hogy én a melóhelyről nem tudok olyan gyakran jönni, mint ti, akik otthon vagytok....és valahogy kiesek a "körötökből"...NA, de majd ha otthon leszek....... :)

Üdv. itt Andi!!

Én ma szinte semmit nem csináltam itt bent, pedig kéne....főnök, kolléganő szabin, így egyedül ülök az irodában, de csak a fejemet támasztom, annyira szarul vagyok......Ha ezek, az a baj, ha nem, akkor az.....és csak a vizet tudom meginni, semmi mást...

Andy, a nagy döglődésben mindig te jutsz eszembe, mennyit síránkoztál itt.....mikorra múlt el neked pontosan?? jaj, csak kibírjam!

Viri!
Én holnap du.-ra jelentkeztem be fodrászhoz, kozmetikushoz, ha kibírom....Majd viszek a zsebembe valami rágcsálnivalót, vészhelyzet esetére... :roll:

Erika!
Míg nincs mensi, van remény! A lily meg egy sz....nálam a gabriel vált be legjobban!

Holka!
Utólag is boldog szülinapot Heninek! És csini vagy!

Márti!
Szorítok, hogy a fiúk könnyen átvészeljék a műtétet!

Lányok, hihetetlen, miket nem produkálok....tegnap pl. majd' meghaltam a körözöttért....elmentem a boltba, megvettem a hozzávalókat, otthon megcsináltam, de mire enni kellett volna belőle, már rá se bírtam nézni.....most ott áll a hűtőben egy rakás körözött.....majd megeszi a Maci!

Babett!
Nálad mi újság? remélem téged nem kínoz ennyire....

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Nati: milyet vett a párod?????????? Ennyi pénzért???????????

http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/l ... rch=magne+
itt vannak a magneb6 árai.

http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... etta/14687

ez meg a béres árai.

Szerintem átvágták a párod.

De a béresbe egyéként több a magnézium mennyiség, ami a görcsökre jó!
A béresbe 250 mg, a magne b6-ba pedig 48 mg!!!!

http://www.beres.hu/index.phtml?p=item&itemid=21

http://www.pirulapatika.hu/210141460/be ... lmtabletta

Kép Kép
kisvirág_30

Ditta: de jó, hogy írtál. Sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy. Kitartást!!! Gyere olyan gyakran amilyen gyakran csak tudsz. Nem vagy ám elfelejtve!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Holka:
Hát ez nagyon szuper!! Jól megszívatott a vérömleny, ilyen sokáig ott volt, de a lányeg, hogy mostmár egyedül a baba van! :) Nemér még nem tudni???

Nati:
Mi lehet, hogy fogunk párszor találkozni, ha egy klinikára járunk :)
Priviben benne volt minden, amire kiváncsi voltál? Szólj, ha kell még segítség :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

MÉg nem tudtam visszaolvasni, de majd megteszem!!
ne haragudjatok, hogy csak most jöttem, de eléggé rosszul vagyok délutánonként...

De a lényeg!!
Kedden voltam uh-n és rendben van minden!!!! :lol:
Söt már volt szívhang is!!!
Ez a 6.hét és a 5. napon volt!!
Megkérdeztem a fenyegetö vetélést és azt mondták, hogy nincs más kódjuk.. :shock:

Na de most megvizsgált rendesen, vagyis mégnézet az uh!!
Olyan édi volt egy nagy szivecske volt az egész :lol:

Megyek visszaolvasok!!
Köszi, hogy izgultatok értünk !!

Kép

Kép
dbabett

Basszus! SZAKAD A HÓ! Télen nm volt ekkora hó! Mi van most?????????????
magdolnam

Nati
taliban én benne vagyok!!! :D . Szervezzünk egyet mindenképpen!!! :D
A 4000-et én se értem. 50db MagneB6 1300 körül van a c-vityi meg kb 1000 :shock: :shock:

Mágnes
kisfiú lesz!!!

Ditta :D
én is sokszor produkálok ilyet mint te. :D Múlt héten egy bizonyos kekszet kívántam de mire másnap megvette anyósom és felbontva ott volt mellettem...ki kellett vinnem a konyhába..a szagát se bírtam.
Gyere gyakrabban,örülünk neked :) Meddig tervezel dolgozni?
Tesók még nem tudják?
holka

Babett
SZUPER HÍR! Gratulálok a picikédhez!! :D
holka

nem elég hogy rossz a kedvem ma, de a kedves uram mit csinált? Néha bevásárolunk egy ismerősnek. Vettünk magunknak egy csomó mindent és véletlenül a kajának a felét odaadta (debreceni, joghurtok, sonka, szalámi, stb) :evil: :evil:
magdolnam

:) jó gyorsan vert a szíve ugye? Olyan édesek! Még jó hogy megkérdezted a fenyegető vetéléses dolgot :)
magdolnam

Igen, gyorsan vert a szíve!
Azt mondta a nöci ,hogy két hét múlva rendesen lehet majd hallani is :lol:

Kép

Kép
dbabett

Babett: Gartula a kicsihez:) És látom már meg is van a vonalzód:)

Kép
csucsu05

Csucsu!
Köszi!

Ditta!!
Örülök, hogy jöttél!! Dehogy esel ki a "körböl"!!
Együtt érzek Veled!! Én is igen gyakran támasztom a fejem a melóhelyen....
Reggel is rossz, délután és este is!
Nem is tudom néha mit csinálja... és most a málnás Apentára szoktam rá... még vhogy meg tudom inni.. meg a vizet...

Olyan arik a képek,amiket feltettetek!!

Kép

Kép
dbabett

további szép estét kívánok Nektek!!

Majd igyekszem jönni!!!
sziasztok!!

Kép

Kép
dbabett

sziasztok

túléltem a 7 órát, de egész du ásítok, mindjért leesem a székről. tegnap is fél 9kor már durmoltam. látjátok most nincs gond az alvással.

szegény ditta! nem irigyellek, hát a 12-13.hét körül múlt el. kitartás!!!! én nagyon kényes vagyok, meg ijedős, meg hamar felhúzom magam mi bajom van, de kibírtam, sokat feküdtem. te ha nagyon hányingered van menjél táppénzre, megnyugszol hidd el!

sokat írtatok, majd holnap visszaolvasok

jóéjt, nekem ma nem kell altató

ja és nálunk is ma óránként váltotta egymást a napsüté s és a hóesés, jó mi?

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Én Pesten lakom kőbányán, és 27 éves vagyok.

Nagyon remélem, hogy a beágyazódás miatt van. Barátnőm is azt mondta, hogy amiatt lehett, mert neki is így volt. No, így hát végigizgulhatom az elkövetkezendő hat napot! Remélem pirinéne elkerül engem messzire úgy nyolc és fél hónapig! :D :D :D :D

Babett:
Örülök a jó híreknek! :D

Kép
anda81

magdolnam, holnapután lesz 4d! Utána hozok képeket! :)

marti, nekem küldheted a privit :)

anda üdv itt! :)

és itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, a múltkor jött valaki hogy most csatlakozna és lehet hogy úgy gondoltátok hogy nem volt tőlem szép hogy elküldtem, de a hajam az égnek állt, amikor full nulláról akarta kezdeni a dolgot és mindent előről kellett volna magyarázni meg átbeszélni, amit már ezerszer megtettünk november óta. De itt van pl. anda. Ő már tudja mi a helyzet és nincsenek olyan kérdései hogy akkor honnan tudjuk hogy pé van... :) Értitek. Na mindegy. A lényeg hogy aki akkor azt gondolta hogy genyó voltam, akkor bocsi... :)

holka nagyon örülök a jó hírnek! MOndjuk tettél is érte rendesen! :) Gratula!

viri, nem megyek. Amikor megtudtam hogy fiam lesz és már meg is volt a neve meg minden, akkor már annyira személyes volt a dolog. meg nőtt a pocim meg minden, hogy átértékeltem mindent és visszamondtam az utat. Úgyhogy nem megyek. De nem is bánom. :) Most a bébi a legfontosabb! :) Persze jó lett volna látni a világ azon részét is, de ami késik nem múlik.

ditta nem vagy elfelejtve csak nehéz mindig mindenkit számon tartani. Eleinte nekem is rossz volt amikor nem hiányoltak, de rájöttem, hogy én sem konkrétan hiányolok embereket (kivéve ha valami eseményre várunk épp) de amikor írnak, akkor tök jó olvasni. :) Érted. :)

Babett,a vetélésről meg mondtam hogy tuti valami kódról van szó, mert nekem is ez volt...

KépKép
muffin

Szerintetek az normális, hogy eddig tök éhes voltam ovu óta, most meg egyik napról a másikra elment az étvágyam??? Csak akkor eszek, ha már remegek az éhségtől, de utána azt hiszem a kajától is rosszul vagyok. Remélem nem a babával van valami, hanem most kezdődik nálam ez a rosszullétes korszak.

Megyek visszaolvasok.

Kép
Kép
nati80

A vitaminokkal kapcsolatban
Magne B6 50 db-os 1400
Cetebe 500mg 60db-os 1900
össz nem 3800, elnéztem, hanem 3300
na de akkor is....
A lényeg sokáig elég

És nem tudom feltűnik e majd valakinek, de fél 10 van és én még ébren vagyok! Igaz aludtam délután egy órát. És 4kor vettem be a c vitamint . valaki mondta, hogy az élénkít.

Kép
Kép
nati80

Hiányolás. Ha nem jön valaki pár napig az nem azt jelenti, hogy nem gondolunk rá. Szerintem egy jó kis csapat vagyunk és senki nincs „elfelejtve.” Max én azokat szoktam emlegetni akik nem csak pár napja, hanem már hetek óta nem írnak.

Babett: szupi, hogy minden okés. Most már tényleg nagy gratula!!!!

Muffin: tényleg foglalkozz csak a babóval! A többi majd lesz valahogy. Lehet egyszer megint lesz egy ilyen lehetőséged. ;)

Nati: kezded a rosszul levős korszakot. Ez normális. Épp ma írták a csajok, hogy megkívánnak valamit és mire hazaviszik nem kell nekik. ;) Olvass csak vissza.

Kép Kép
kisvirág_30

Muffin!
Köszönöm, ez kedves tőled! :D Azért még én sem tudok mindent, de mivel már régóta olvaslak titeket is, ezért sok mindent megtanultam már!

Rosszullét: Mivel még életemben nem voltam terhes, nem tudom, hogy mikor kellene kezdődnie. Én már ma is éreztem azt, hogy mire megfőztem a vacsit nem kellett, sőt kifejezetten rosszul voltam tőle. Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak! Ki tudja... :D

Kép
anda81

Sziasztok!

Tegnap lefektettem a fiukat és ugy elaludtam velük, semmire sem emlékszem, mintha elvágták volna a fonalat. Még szerencse, hogy a leves alatt eloltottam a gázt, máskép lehet, hogy elfőtt volna minden...

Muffin, Csucsu, Viri privi ment!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Edit:
én hiányoltalak, csak az egyel lentebbi topikban irtam :lol:

Holka:
de jó, hogy eltűnt az a vérömleny!Hurrá!!! :lol:
Akkor jó kis döngölő lesz a fiad :lol:

Babett:
gratula a picurhoz :lol: :lol:

Muffin:
Ami késik, nem múlik, mondja a mondás. Lesz még alkalmad oda eljútni...

Nati:
én is cetebe-t használok :lol: és kasvirág kapszulát, (echinaceea), az immunrendszer erösitő.

Mágnes:
van piri, vagy nincs piri, én, ha hatalmamba lenne elküldeném tőled 9 hónapra!!! :lol:

Andy:
örvendek, hogy kibirtad a tegnapi napot...Most egy pár nap pihi lesz :lol:

Csucsu:
jövő héten költöztök?

Bocs akit kihagytam, gyagya vagyok :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép

Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: De ari a kép nagyon bájós. Köszönjük szépen:)
Hát a gond , hoyg nincs túl jó idő mert nems üt a nap és a vakolt falak nehezen száradnak igy. Lesz az még 2 vagy 2,5 hét. De már kibírjuk féllábbal is a dolgot:)

Kép
csucsu05

Hát lányok 1 nap késéssel ma reggelre megjött. A sérgatestem még sosem bírta 14 napig. Eddig mindíg 1 napot bírt.

Ha azt nézzük, hogy mikor voltunk jókor együtt, akkor ez vot a 4. óhónapunk. De szerintem amikor a férjem hazajön előröl fogom kezdeni a hónapok számolását, mert azért ez így nem teljesen rendszeres.

És április végétől már végleg hazajön a drágám. Ebben az évben úgyis össze fog jönni!! :D

Kép
Kép
cs_erika

Jó reggelt!

Erika
Nagyon sajnálom, de tényleg könnyebb lesz, ha párod itthon lesz és bármikor együtt lehettek.

Ilyen korán jöhetnek a rosszullétek? Ma reggel majd meghaltam egy fánkért amit tegnap vettünk tescoban, de valakimegette/m. nem maradt egy sem reggelre.

Kép
Kép
nati80

Ercsi: Igazad van ha hazajön a párod össze fog jönnimég idén a baba. csak kitartás:)

Kép
csucsu05

ez a hozzáállás erika! :) és az eddigi hónapok szerintem sem igazán számítanak... :)

csajok, ma reggel tízkor lesz az élet az anyaméhben. felveszi valaki??? csak mert nekem nincs semmi felvevő eszközöm...

KépKép
muffin

Muffin: sajna nekem sincs ilettev el lett már pakolva. Melyik csatornán lesz??

Kép
csucsu05

Lányok én elméletileg felveszem, de sajna olyan hülye a dvd írónk, hogy semmilyen másik lejátszó nem olvassa az írott dvdinket. De majd most kipróbáljuk és talán sikerül felülírni a kódot. Ti nézitek? Otthon lesztek?
Előtte 9-kor lesz az állatvilágos és 11-kor az ikres. Az is nagyon szép.

Kép
Kép
nati80

Nati: De melyik csatornán lesz???

Kép
csucsu05

National Geographic csatornán

Kép
Kép
nati80

Nati: Köszi:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Hozzátok is gyorsan bekukkantok, aztán megyek segíteni anyunak.

Erika:
Nagyon sajnálom, és bízom benne,hogy az április már a ti hónapotok lesz! :wink:

Az élet az anyaméhben, nagyon jó kis film. Nekem valahol meg kell legyen videokazettán. Szerintem, akinek van rá ideje annak érdemes megnézni! :wink: :D

Kép
anda81

ANda: Én meg is akarom nézni:)

Kép
csucsu05

jó reggelt!
este elaludtam mint a kisnyuszi már szerintem 8kor aludtam, és reggel fél 6ig egyfolytában. nincs jó idő húsvétnak!

KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK ÉS SOKKKKK LOCSOLÓT!

szóval, most mosogattam el a 2 napi edényt:) majdnem 40 percig. kimostam és most kéne nekilátnom egy zserbónak, meg a tojásfestésnek. és ki fog kiteregetni? mért csak nekem van húsvéti szünetem, az uram mért nincs itthon?
na mindegy.

ti mi jót süttök, főztök?
festetek tojásokat?

Kép
andyfekete

csajok, a rosszullét már az 5-6. héten kezdődhet. gratula hozzá, és kitartás!!!!!!
én is kibírtam!

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Köszi, csajok, szóval akkor nem vagyok teljesen elfelejtve.. :) :)

Nati!
Biztos nálad is lassan elkezdődik........mármint az émelygés...de akkor is kibírjuk valahogy!

Mivel most alig vagyunk itt bent, gondoltam kilógok a szomszédos patikába, és vettem magamnak b6 vitamint. Igaz, van otthon magneb6-om, de már az elevit lenyelése is gondot okoz, nem még az! Ez legalább pici tabletta! És vettem hozzá jéghideg pepsit, azt kortyolgatom....Tudom, nem túl egészséges, de kicsit nyugtatja a gyomrot.
Tegnap este a gyerkőcök mamánál aludtak, szóval nyugiban tudtam feküdni már 8-kor....és félálomban néztem a barátok közt-öt, néha a műkorcsolya vb-t (nagyon szeretem), és Fábryt. De igazából egyikre sem emlékszem.

Csajok, én már ott tartok, hogy mindenféle illatot utálok! Az előbb bejött egy férfi kolléga, és igen erős parfümje volt....Itt keresgetett a számlák között egy fél órát, és nem győztem a levegőt kapkodni...tegnap meg a wc-illatosítót száműztem otthon, már azt se bírom....se a tusfürdőm, se az arckrémem illatát........Rémes!

A párom igen türelmes, sokat segít, de azért látom rajta, hogy őt is bántja ez.....na és hogy mikor fogunk újra összebújni......alig élek estére!

Erika!
Rohadt piri......Na de majd legközelebb......én is minden pirikor padlón voltam, de sikerült felállnom.

Amikor eljöttem ma otthonról, én is beállítottam a videót, mind a hármat felveszem....de azt hiszem, már korábban láttam őket.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

jajj csajok én már ezt láttam ezt a filmet de mostis megnéztem.
Olyan voltam mint egy sírós gyerek. annyi résznél könyeztem. De a végén a legjobban. Hát ilyen érzékeny vagyok.

Ditta: Én is szeretem a korcsolyát nagyon:)
A szagoktól való undot most olvastam, hogy a 12.héttől elmúllik bár van akinek csak a szülés után de utána ugyanazokat a szagokat szereted mint régen. Vedd úgy ez is egy jó tünet.

Andy: Én nem festek tojáts mert nem nagyon leszmost húsvétolás. Persze kaja lesz meg sonka és ami kell na meg süti de nagy dolgot most nem csinálunk. Mindenhol doboz van igy nem is lehet. Ez a költözködés rosszkor jött illetve idén húsvét van korán. Azért a kertben eldugok egy két csokitojást meg meglepit a lányomnak
:)
Sütit még nem is döntöttem el mi sütők. de az biztos idén nem is nyitok ajtót a locsolóknak mert valahogy ilyen körülmények között nem igazán lehet húsvétolni.
El akartunk mennihétfőn az Állatkertbe na de ilyen időben?? Havazást mond meg hideget. Szelet. Mikor lesz már szép idő????

Kép
csucsu05

Én ennek a filmnek a végét, a szülést egyszerűen nem tudom megnézni. Legelőször majdnem sokkot kaptam. na nem szó szerint, de majdnem elsírtam magam és nem a gyönyörűségtől. Valahogy nagyon félelmetes volt az egész.

Kép
Kép
nati80

Nati: Az igaz, hogy félelmetes és ahogy néztem a félmet rájöttem mennyiminden miatt izgulhatnánk. Hál istennek ennyire nem vagyunk profikés csak vizsgálatok előttizgulunk. Legalábbis az első babámnál igy voltam. De annyibuktatója van a dolognak az biztos. Viszont azt kell nézni mennyi gyerek születik. Tehát a természet és a szervezet ezeket megoldja. Mondjuk egy csoda nekem még minidg ez a folyamat.

Kép
csucsu05

Bizony Nati ezek már a rosszullétek :)
A szülés nekem is csodálatos élmény volt, pedig nagyon féltem tőle, nem bíztam magamban, hogy végig tudom csinálni fájdalomcsill. nélkül. Aztán mégis :)

Márti:
Még elhajthatod a pirit, nem jött még meg, na de ez még csak 2 napos késés... Szóval hessegesd csak nyugodtan :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Márti
Én lemaradtam valamiről? Neked késik??? Húha!!!!

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?