Sziasztok!
Igaz, senki nem hiányolt, de azért benézek.....
Lehet, hogy az van, hogy én a melóhelyről nem tudok olyan gyakran jönni, mint ti, akik otthon vagytok....és valahogy kiesek a "körötökből"...NA, de majd ha otthon leszek.......
Üdv. itt Andi!!
Én ma szinte semmit nem csináltam itt bent, pedig kéne....főnök, kolléganő szabin, így egyedül ülök az irodában, de csak a fejemet támasztom, annyira szarul vagyok......Ha ezek, az a baj, ha nem, akkor az.....és csak a vizet tudom meginni, semmi mást...
Andy, a nagy döglődésben mindig te jutsz eszembe, mennyit síránkoztál itt.....mikorra múlt el neked pontosan?? jaj, csak kibírjam!
Viri!
Én holnap du.-ra jelentkeztem be fodrászhoz, kozmetikushoz, ha kibírom....Majd viszek a zsebembe valami rágcsálnivalót, vészhelyzet esetére...
Erika!
Míg nincs mensi, van remény! A lily meg egy sz....nálam a gabriel vált be legjobban!
Holka!
Utólag is boldog szülinapot Heninek! És csini vagy!
Márti!
Szorítok, hogy a fiúk könnyen átvészeljék a műtétet!
Lányok, hihetetlen, miket nem produkálok....tegnap pl. majd' meghaltam a körözöttért....elmentem a boltba, megvettem a hozzávalókat, otthon megcsináltam, de mire enni kellett volna belőle, már rá se bírtam nézni.....most ott áll a hűtőben egy rakás körözött.....majd megeszi a Maci!
Babett!
Nálad mi újság? remélem téged nem kínoz ennyire....
Ditta