Sziasztok!
Marietta, nyavalyogj nyugodtan
Azért vagyunk, hogy meghallgassunk
Én mostanában csak azt hajtogatom Apának, hogy szeretnék már megszülni, meg hogy vágjanak le
Úgy érzem magam, mint egy tehén a vágóhídón.
Nehéz mozogni, levegőt venni, fordulni az ágyba. Járni, mert Peti - szerintem - leereszkedett és úgy feszít odalent, hogy csak na. Úgyhogy - most már - én is sírdogálok.
A szüléstől magától nem félek, de az utána való dolgoktól azért igen. Hogy fogom összehangolni az igény szerinti szoptatást azzal, hogy Peti külön szobában alszik? Honnan fogom tudni milyen ruhát adjak rá, hisz Ők még nem tudnak izzadni? Meg ilyesmik izgatnak engem. A védőnő azzal vigasztal, hogy meg fogom érteni a gyerek jelzéseit. Hát, remélem.
Apa nálunk is sokáig úgy gondolta, mint a Te párod, hogy a kiírt időpont előtt nem lehet szülni. Pontosan akkor vagy utána igen, de kizárt, hogy előtte. Aztán - ahogy járkál velem a dokihoz és látja hogy változik a méhszáj, meg hallja hogy mit mond a védőnő - tegnap volt itt, szerinte még 2 hetünk van
, most már úgy áll hozzá, hogy gyakorlatilag bármikor indulhatunk a kórházba.
Ha valamelyik barátja hívja Őt ezzel vagy azzal, akkor mindig azt mondja, hogy nagyon szívesen segít, de úgy kell időzíteni, hogy mi bármikor indulhatunk szülni
Nagyon édes
:):)
Vivi, ez a kötött sapi haláli
Nálunk anyós takarót készít Petinek ezerrel
Lassan befejezi, mint én a gobleint
Nekem már "csak" 2 maci van hátra, szerintem max. jövőhét végére készen leszek.
A kenyeres kép tényleg olyan, mint ha éhen akarna halni a Drága
Az alvóson meg látszik, hogy totál kidőlt
Orsi, Apa akkorát röhögött a 18-as karikán
Az egyen póló pedig nagyon szuper
Tök jó, hogy Domi ennyire szereti Samcit
Fio, jó hogy ilyen jó fej a szomszéd, a kopár udvart meg sajnálom
De ősszel majd beültetitek sok szép mindennel
Apa érkezéséig pedig kitartást!
Már csak 2 nap van hátra!
Istenem, mind két gyermeked kész szívtipró, de komolyan.
Lilla annyira csajszi, Oli pedig - bocsánat - nem is jóképű, hanem egyenesen szép!!!! Igazi modell arca van a kis srácnak. A mosolyával pedig minden lányról le fog varázsolni a bugyit azt garantálom.
A hímzés nagyon szép, ha végre kész leszek a goblein-nel, én is felrakom. Nagyon megküzdöttem vele, akkor kaptam Apától, amikor kb. a 7. hétben voltunk. De mentségemre legyen mondva, hogy a hányós időszak alatt képtelen voltam vele haladni.
Mondjuk akkor is majdnem 20 hetembe került megcsinálni.
Bár tök amatőr vagyok a témában és ez jó nagy egy kezdőnek.
Nálunk ami van udvar kutyákkal van tele, bár anyós megígérte, hogy majd szorít helyet Petinek egy homokozó erejéig. Az ötlet szuper, csak majd védje meg a kutya, macska piszoktól.
De ez még úgyis messze van.
Dorka, nagyon édes a csajszi a fakanállal
:):)
Marietta, én vettem mellszívót. Medela Mini (vagy Midi?) Electricet. A szülésznő mondta, hogy van bent is, de ha akarom, apa behozhatja a sajátot is. Abban reménykedem, hogy annyi tejcsi lesz, hogy tudok fejni és fagyasztani
Anyukámnak volt, hátha bejön nekem is. Jó lenne ilyen téren egy kis genetikai támogatás
Barátnőmnek Avent kézije volt és a nyomkorászáson kívül azt sem szerette benne, hogy a pumpánál van egy pici pöcök, ami eltörhet. Na, hát neki eltört, külön alkatrészként nem pótolható, így új mellszívót kellett vennie.
Meri, nekem most nőtt megint a cici. Egyik napról a másikra akkorát nőttek, hogy én is csak néztem. Pedig idáig is volt mit a kirakatba tenni